straightschooter O. Rydzyk założy nową partię, by uniezależnić s.. 19.01.08, 00:16 jeszcze jedna Partia. No i po co? Wiecej zametu i tak juz skolowanym w glowach Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Dobra nowina dla narodu. Szczęśliwy jestem! 19.01.08, 00:59 Wreszcie doczekam czasu, że ścierwokomuna zostanie wypleniona z tkanki narodu. To będzie partia, do której się zapiszę bez zastanowienia i jestem przekonany, że dzięki swojej elokwencji, nądrości i skromności szybko dotrę do szczebli władzy żeby rozprawić się z parszywymi ścierwoliberałami, tymi załganymi knurami odbytniczymi co zatracili pobożność. Odpowiedz Link Zgłoś
rabbi.jacob.torunski.srebrnik Re: Dobra nowina dla narodu. Szczęśliwy jestem! 19.01.08, 12:03 placebo99 napisał: > Wreszcie doczekam czasu, że ścierwokomuna zostanie wypleniona z > tkanki narodu. To będzie partia, do której się zapiszę bez > zastanowienia i jestem przekonany, że dzięki swojej elokwencji, > nądrości i skromności szybko dotrę do szczebli władzy żeby rozprawić > się z parszywymi ścierwoliberałami, tymi załganymi knurami > odbytniczymi co zatracili pobożność. ---------------------------- z takim slownictwem to ty naprawde pobozny jestes??z ktorego odlamu Sekty Torunskiej jestes, jezeli mozna wiedziec??? > Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: rabi ... 19.01.08, 15:54 rabbi.jacob.torunski.srebrnik napisał > z takim slownictwem to ty naprawde pobozny jestes??z ktorego odlamu > Sekty Torunskiej jestes, jezeli mozna wiedziec??? A ty do jakiej sekty mozaizmu nalezysz? - Ortodoksow, konserwatystow, zreformowanych, czy sam czort wie jakich jeszcze? Nie dziwie sie tobie, ze nie wiesz iz o.Rydzyk jest w lacznosci z Watykanem i jakos dotychczas, wbrew zyczeniom takich madrali jak ty, Watykan nie wykluczyl go z KK. Nie rozumiem wiec dlaczego nazywasz o.Rydzyka sekciarzem, smieciu jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Tow. wet! Widze, ze PiS dal wam zapas pampersow i 19.01.08, 17:31 moze cie sie dalej moczyc na tym forum. A piszecie jak zawsze bez sensu ibez kultury. Rydzyk jest sekciarzem, tolerowanym przez Watykan, ktory boi sie rozlamu w Polsce. I to jest oczywista oczywistosc, nawet dla takiego niedorozwinietego osobnika jakim jest Rydzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne fakt ze M. i R. Giertych nie zostali zaproszeni___ 19.01.08, 03:00 GazWyb podaje: > W spotkaniu brali udział m.in. europosłowie, którzy mandaty > zdobyli z list LPR: [...]. Zaproszenia nie dostali natomiast > panowie Maciej i Roman Giertych, [...]. Fakt, ze Maciej i Roman Giertych nie dostali zaproszenia napawa optymizmem. Niech Romus zaklada sobie partie z Januszem Kaczmarkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jakks O. Rydzyk założy nową partię, by uniezależnić s.. 19.01.08, 13:05 kazdy obywatel ma prawo zajmowac sie polityka.mamy rowne prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Re: O. Rydzyk założy nową partię, by uniezależnić 19.01.08, 17:48 jakks napisała: > kazdy obywatel ma prawo zajmowac sie polityka.mamy rowne prawa. Tu Cie popieram wszyscy jestesmy rowni wobec prawa,funkcja czy zawod nie moze tych praw pozbawiac. Odpowiedz Link Zgłoś