battosai 28.01.08, 21:13 Który to już raz? Będą pamiętać o tym tydzień, góra miesiąc, potem znów polecą teksty o "lumpeninteligentach". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lahdaan J. Kaczyński: PiS rozpoczyna walkę o polską int... 28.01.08, 21:14 W przeciwieństwie do Pana Kaczyńskiego, Polska inteligencja wie, że czarne jest czarne, a białe - białe. Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg twarzami tej kampanii będą prof dr hab Gosiewski 28.01.08, 21:19 Wielki Koalicjant prof. dr Andrzej Lepper i last but not least Wielki Akademik Toruński Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg hasło: "Mordy wy nasze!!!" 28.01.08, 21:22 organem kampanii będzie "Nasz Dziennik" Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Będzie walczył o głos prezia profesóra Kaczyńskieg 28.01.08, 21:27 i żeby ten odmeldował wykonanie zadania? Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Odzyskalismy szpitale psychiatryczne!Czas na psych 28.01.08, 21:29 iatrów! Odpowiedz Link Zgłoś
poszczeklu Może jeszcze Lepper im w tym pomoże?Co za psychol! 28.01.08, 21:43 Jarek to nie dość że nieudacznik, to jescze wariat. On i inteligencja! Lump jeden niedowartościowany! Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Buhahahahahaha... 28.01.08, 21:58 Jaruś chciałby być takim Minipiłsudskim i dlatego wykreował się na Ministalina ??? Stalin też najpierw wyrżnął całą kadrę dowódczą a potem oczekiwał ich zmartwychwstania, bo nie miał kim prowadzić wojny z Niemcami. Kaczyński na szczęście nie miał aż takich możliwości w walce z inteligencją, której rolę w społeczeństwie poniewczasie (jak Stalin) dostrzegł... Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki inteligencji do PiS zaPiSiwanie 28.01.08, 22:23 Populista i Socjotechnik BEZ ZASAD ma ostatnio WĘZEŁ GORDYJSKI z tymi wykształciuchami. Nienawidzi ich i nimi pogardza, ale dotarło do zakutego łba, że bez ich przychylności i wsparcia ta JEGO P(i)C SEKTA z Brudzińskim & Szczygło & Co na zagładę jest skazana. I wścieka się okrutnie, bo nie ma pomysłu jak tu ich podejść, jak ich do P(i)C SEKTY zaPiSiać (o czym niżej), …, a jednocześnie mas wyznawców z „ciemnego ludu” nie stracić. Istny WĘZEŁ GORDYJSKI ;-))) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - „Chcę przekonać do PiS inteligencję” (11.11.2007) www.polskatimes.pl/17_7467.htm?listpage=3 …”Jak widzi pan przyszłość PiS? Ma pan pomysł na walkę o elektorat wielkomiejski?”… …”Na pewno musimy próbować go pozyskać. To dość trudne, bo jak sformułował to Ludwik Dorn, staliśmy się "negatywną ikoną kultury masowej". ”… …”Jak? ”… …”Co do metody to trudno dziś mi mówić o tym jak to zrobimy. Ale musimy ją znaleźć. Rozważamy spotkania z grupami inteligencji, z aktywniejszymi przedstawicielami tej grupy. ”… …”W jakiej formie? ”… …”Domowej, półprywatnej. Chcemy, żeby zobaczyli jacy jesteśmy, a nie jakimi nas rysują media. To konieczne i to nie tylko dlatego, że bez zmiany postaw tej grupy nie sposób wygrać wyborów. Także dlatego, że jej poparcie jest potrzebne dla mądrej modernizacji Polski, która jest naszym celem. Zdobyliśmy dla tego celu przeszło 5 mln głosów - okazało się, że za mało. ”… - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nie tak dawno Janke w słynnym wywiadzie z Populistą i Socjotechnikiem BEZ ZASAD o inteligencji OBNAŻYŁ, że za POPULISTYCZNĄ RETORYKĄ GENIALNEGO ANALITYKA wielka intelektualna PUSTKA / GŁUSZA / PRÓŻNIA - nie ma NIC .. NIc ...Nic .. nic .. WIELKI P(i)C: RZ: A jakie diamenty ma w swej koronie Prawo i Sprawiedliwość? J.K.: Sądzę, że gdyby Zbigniew Herbert żył, to byłby takim diamentem w naszej koronie, choć zapewne w inny sposób, pewnie bardziej zdystansowany. RZ: A spośród żyjących? Może pan wskazać kilka dużych nazwisk, które można kojarzyć z PiS albo tym kierunkiem myślenia? J.K.: Hm (chwila ciszy)... myślę, że Wojciech Kilar, Ryszard Legutko, Zdzisław Krasnodębski. Spośród pisarzy Marek Nowakowski. Nie mam tendencji do uprawiania w ten sposób polityki, do zbierania wielkich nazwisk wokół siebie... I jeszcze zapewne Jarosław Marek Rymkiewicz. To nazwisko na miarę Herberta i Różewicza. RZ: Może to jest problem, że ma pan teraz kłopot z przywołaniem nazwisk? J.K.: Musimy wrócić do początków Porozumienia Centrum. Myśmy wtedy odrzucili świadomie pewien sposób uprawiania polityki, socjotechniki stosowanej przez naszych przeciwników. Zakładaliśmy, że trzeba rozdzielić funkcje. W kraju, w którym można zdobywać legitymację demokratyczną, uprawiajmy politykę w oparciu o tę legitymację, a nie o coś innego. No i kręgi opiniotwórcze były wówczas skupione wokół Tadeusza Mazowieckiego. Siłą rzeczy musieliśmy działać w próżni, bo niewiele ludzi z nami sympatyzowało. „Powróćcie do swojego etosu” www.rzeczpospolita.pl/news.rol?newsId=429&show - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - JESZCZE RAZ: RZ: Może to jest problem, że ma pan teraz kłopot z przywołaniem nazwisk? J.K.: Musimy wrócić do początków Porozumienia Centrum. … W kraju, w którym można zdobywać legitymację demokratyczną, uprawiajmy politykę w oparciu o tę legitymację, a nie o coś innego. …. Siłą rzeczy musieliśmy działać w próżni, bo niewiele ludzi z nami sympatyzowało. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - A za POPULISTYCZNĄ RETORYKĄ GENIALNEGO ANALITYKA WIELKI .. PIC .. PIc ...Pic .. pic .. pi ..pi ..pi … Nie ma NIC !!! = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = „Opowieść zwolenników IV Rzeczypospolitej to polityczny thriller, w części już przetestowany za rządów Jana Olszewskiego. Może być kontynuowany, jeżeli jego konstruktorzy zdołają opanować język debaty publicznej, zburzyć dotychczasową hierarchię społecznych wartości, czyli znieść panowanie w sferze symbolicznej zwolenników III RP. Trzeba na to trochę czasu. Elity wyruszyły więc na wojnę.” - Prof. J.Raciborski (11.02.2005) Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Jak wykiwać i zdobyć głos wykształciucha?...Hm, to 28.01.08, 22:44 może być problem. Wykształciuch może znać historię i miec lepsza pamięć od Wyznawcy Radia Maryja. Może coś czytać, może nawet w jakimś (tfu!)obcym języku. Może rozmawia nawet z kimś spoza swojego polskiego grajdołka? Moze wie o świecie więcej od dwóch prowincjonalnych, zakompleksionych Kartofli? Moze trudniej wykiwac wykształciucha, nawet jeśli nam zabrakło geniusza na miare Dorna, bo i ten ostatecznie zbzikował. Odpowiedz Link Zgłoś
katecheta Wykształciuchy od Rydzyka będą szpicą PiS dzielców 28.01.08, 23:07 oto słowo pańskie, panie kaczorowaty :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcowroc Coś pięknego! :D:D:D 28.01.08, 23:24 A swoja drogą, ciekawe co Jaro wącha? Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 W poniedziałek w Krakowie... 28.01.08, 23:55 ...pewnie tylko dlatego by głupio nie wyglądało że zaczyna od Torunia. Tylko patrzec, jak były nawiedzi biznes Rydzyka. Tam to dopiero bedzie entuzjazm! Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Poniższy cytat bardzo dobrze oddaje sytuację: 29.01.08, 03:01 Cytat z basha: <zerco> ok teraz podajesz !Iq numer_swojego_IQ i możesz prowadzić z botem dyskusje na swoim poziomie <zerco> !iq 200 <gadator> zerco: Czy nie uważasz iż determinizm pallatywny partycypuje intensywnie w kategorii absolutnej? <Kepper> hehe <Kepper> !iq 101 <gadator> Kepper: Czy uważasz że nasi mają szansę wygrać euro2008? <llio> !iq 7 <gadator> llio: Dlaczego tak naprawdę głosowałeś na pis? :D Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright lasy rzedna, czas sie zmienia, coraz trudniej o je 29.01.08, 02:34 jelenia Odpowiedz Link Zgłoś
priller hold inteligencki 28.01.08, 22:27 1. intelignecja powinna prezydenta przeprosic 2. intligenci o wzroscie powyzej 160cm powinni oddac dyplomy 3. inteligenci powinni uznac fakt, ze PiS to reprezenacja betono pezetpeerowskiego za nieistotny 4. kazdy inteligent powinien miec w domowej filmotece film o dwoch takich co ukradli ksiezyc i przygody ministra zorro. 5. kazdy inteligent powinien zostac poddany godzinnej probie wpatrywania sie w fotografie misia kaminskiego bez jekniecia. 6. kazdy inteligent powinien zostac poddany godzinnej probie wpatrywania sie w fotografie fotygi bez mrugniecia powiekami. 7. kazdy inteligent powinien przeczytac choc jeden post junkiera bez parskniecia smiechem 8. kazdy inteligent powienien kupic cegielke na rzecz dowiercenia sie do cieplej wody przez dyrekcje szkoly spolecznie sponsorowanej. dopiero po spelnieniu tych warunkow inteligent moze sie uznac za pozyskanego przez PiS i ewentualnie jeszcze raz przeprosic prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
dalatata Re: hold inteligencki 28.01.08, 22:38 a podziwianie poslanki szczypinskiej i jej peiknej torebki? a podzwianie prezeydenta? a zlorzeczenie wszystkim, ktorzy mogliby byc przeciwko? a zlustrowanie sie do 18tego pokolenia? Odpowiedz Link Zgłoś
priller Re: hold inteligencki 28.01.08, 22:48 mowimy o sympatyzowaniu z PisZPR, a nie o czlonkostwie. Odpowiedz Link Zgłoś
dalatata Re: hold inteligencki 28.01.08, 22:54 nie nie. jak bym napisal o czlonkowsttiwe to mnie ocenzuruja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ledwo.gramotny Niech ktoś publikuje nazwiska tej "inteligencji". 28.01.08, 23:07 Odpowiedz Link Zgłoś
priller co znaczy ktos niech opublikuje? wildstein jest od 28.01.08, 23:23 list. Odpowiedz Link Zgłoś
al48 Re: Buhahahahahaha... 28.01.08, 23:53 Jest taki przyjazny dla inteligencji , że ukuł nowe słowo żeby dopiec inteligentowi z Krakowa - "majchronizacja" . Odpowiedz Link Zgłoś
mitreades Re: Może jeszcze Lepper im w tym pomoże?Co za psy 28.01.08, 22:57 Kaczka na zamieszczonej fotce przeuroczo się uśmiecha. Wygląda jakby połknęła dżdżownicę. Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 przez 2 lata walczyl z inteligencja 28.01.08, 22:06 A ktoz to wymyslil pojecie "wyksztalciuchy" ? Spieprzaj, Kaczynski, ty juz jestes martwy w polityce, wole glosowac na mojego psa, niz na ciebie, maly gnojku. Odpowiedz Link Zgłoś
hjalmar Re: Będzie walczył o głos prezia profesóra Kaczyń 28.01.08, 22:43 Lech Kaczynski jest doktorem habilitowanym. Nie ma prawa poslugiwac sie tytulem profesora, co nagminnie czyni i kaze sie tak tytulowac. Coś jak Kwasniewski, ale tem przynajmniej nie kazal sie nazywac magistrem a tylko wyzsze wyksztalcenie oglosil. Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz W pierwszym szeregu spin doctor Kamiński. Bedzie 28.01.08, 21:25 nawoływał: POkemony won! PiS idzie! Odpowiedz Link Zgłoś
caius1 Re: PiS-dowi zabrakło nagle inteligencji? Chce wi 28.01.08, 22:20 Przecież według nich inteligencji w Polsce nie ma bo została wymordowana w Katyniu. NiePis Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Aby ułatwić zadanie Kaczyńskiemu... 28.01.08, 21:22 Skuteczny marketing, to marketing z dobrze dobraną grupą docelową. Aby ułatwić Kaczyńskiemu robotę marketingową, sugeruję mu, żeby mnie wypisał z grupy docelowej. Może też wypisać parę milionów innych wykształciuchów czyli inteligentów (żoliborskich i innych). Bo nic nie wskóra. Styare, ale aktualność nadal pełna: www.skubi.net/partie.html Odpowiedz Link Zgłoś
diabetyczka marzenie ściętej głowy - wykształciuchy do PiSu 28.01.08, 21:43 Drogie kierownictwo z PiS - należy odróżniać osoby z dyplomami wyższych uczelni od inteligentów. Jak posłuchać i popatrzeć na publiczne wystąpienia członków PiS to nie ma w zasadzie podstaw do zanegowania ich dyplomów, ale nazywać od razu ich inteligentami to duża przesada. Oni mogli trafić do Andrzeja L. ale sądzić, że uda się przyciągnać do PiSu inteligencję oraz młodzież akademicką to marzenie ściętej głowy i widać jak na doni, że panowie Kaczyńscy bujają w obłokach. Odpowiedz Link Zgłoś
pissonu Re: J. Kaczyński: PiS rozpoczyna walkę o polską i 28.01.08, 22:53 lahdaan napisał: > W przeciwieństwie do Pana Kaczyńskiego, Polska inteligencja wie, że >czarne jest czarne, a białe - białe. A SKąD TY WIESZ? PRZECIEż TY JESTES TYLKO PółINTELIGENTEM! TAKICH ŻULI JAK TY NIE POWINNI DOPUSZCZAć DO GłOSOWANIA BEZ ZDANIA EGZAMINUU Z KONSTYTUCJI I PRAW OBYWATELSKICH! Czas aby polskich chjamów deportowali do Ciermnogroduj! Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg J. Kaczyński: PiS rozpoczyna walkę o polską int... 28.01.08, 21:15 PiS JEDYNYM PRAWOWITYM SPADKOBIERCĄ WIELKICH TRADYCJI ROMANTYCZNYCH NARODU POLSKIEGO SOJUSZ KATOLICKO-NARODOWY ŹRÓDŁEM DOBROBYTU I MIĘDZYNARODOWEGO PRESTIŻU IV RP PRAWDZIWA POLSKA INTELIGENCJA SOLIDARNIE ZJEDNOCZONA WOKÓŁ WIELKIEGO JAROSŁAWA KACZYŃSKIEGO TYLKO RZĄDY PiS GWARANCJĄ ISTNIENIA POLSKI PiS KIERUJE RZĄD RZĄDZI Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: J. Kaczyński: PiS rozpoczyna walkę o polską i 28.01.08, 23:50 Pisanie duzymi literami świadczy o alfabetyżmie cząstkowym,a napewno o totalnej slepocie politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 J. Kaczyński: PiS rozpoczyna walkę o polską int... 28.01.08, 21:15 > to sie posypia obelgi na forum, rzeczywiscie temat na wieczor woborowej sie udal, .:) Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: J. Kaczyński: PiS rozpoczyna walkę o polską i 28.01.08, 21:18 Młodzież już odpuścił na internecie? Hłe, hłe! Kaczyńska żenua! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: J. Kaczyński: PiS rozpoczyna walkę o polską i 28.01.08, 21:19 doris9914 napisała: > > to sie posypia obelgi na forum, rzeczywiscie temat na wieczor > woborowej sie udal, .:) Dlaczego tak uwazasz? przeciez:"boj to jest wasz ostatni" Odpowiedz Link Zgłoś
kac_moralny Re: J. Kaczyński: PiS rozpoczyna walkę o polską i 28.01.08, 21:28 tw_wielgus napisał: > doris9914 napisała: > > > > to sie posypia obelgi na forum, rzeczywiscie temat na wieczor > > woborowej sie udal, .:) > > Dlaczego tak uwazasz? > przeciez:"boj to jest wasz ostatni" Hej, kto Polak, na bagnety! Żyj swobodo, Polsko żyj, Takim hasłem cnej podniety, Trąbo nasza, wrogom grzmij! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: J. Kaczyński: PiS rozpoczyna walkę o polską i 28.01.08, 21:32 kac_moralny napisał: > Hej, kto Polak, na bagnety! > Żyj swobodo, Polsko żyj, > Takim hasłem cnej podniety, > Trąbo nasza, wrogom grzmij! Pozostanie juz tylko wyprowadzenie sztandaru. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend won ty ch.. p.... w d... k... f... ch.. w... d !!! 28.01.08, 22:02 malo? :)) doris9914 napisała: > > to sie posypia obelgi na forum, rzeczywiscie temat na wieczor > woborowej sie udal, .:) Odpowiedz Link Zgłoś
yigor Muszą się mocno postarać!!!!! 28.01.08, 21:18 Łojalność, łojalność i jeszcze raz dyspozycyjność. A gdzie tu miejsce na inteligencje??????? Odpowiedz Link Zgłoś
caius1 Re: Muszą się mocno postarać!!!!! 28.01.08, 22:16 yigor napisał: > Łojalność, łojalność i jeszcze raz dyspozycyjność. > A gdzie tu miejsce na inteligencje??????? A niech łoją ile wlezie; mogę nawet wódkę im kupić byle szybko wylądowali na śmietniku. NiePis Odpowiedz Link Zgłoś
dalatata Re: J. Kaczyński: PiS rozpoczyna walkę o polską i 28.01.08, 21:18 wreszcie!!!! ja juz zapomnialem o wyksztalciuchach. co to miedzy nami przyjacolmi. o klamaniu na uniwersytetach - pikus. Jarek - bracie inteligencki!! mordo ty moja. ten czlowiek jest bez wstydu! Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj J. Kaczyński: PiS rozpoczyna walkę o polską int... 28.01.08, 21:18 Czarno to widzę. Oni swoimi łgarstwami codziennie obrażają już nawet nie to, że polską, ale zwykłą, ludzką inteligencję. Odpowiedz Link Zgłoś
prawde.ci.powiem Re: J. Kaczyński: PiS rozpoczyna walkę o polską i 28.01.08, 22:41 Rzeczywiscie facet obraza te zwykla, ludzka inteligencje. W mojej rodzinie jest sama wielkomiejska inteligencja i TEN FACET nie ma szans, chyba ze - na poczatek - zrobi sobie operacje plastyczna. Pozniej w drugim podejsciu wymieni sobie mozg. Wtedy pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
pauleycz J. Kaczyński: PiS rozpoczyna walkę o polską int.. 28.01.08, 21:19 Do tytułu wkradł się mały błąd; prawidłowa wersja to "J. Kaczyński obraża inteligencję". Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Skrzy humorem nasz ludowy trybun 28.01.08, 21:23 najchętniej powyrzynałby elity które go lekceważą. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: oj tak! balszoj szutnik z pana prezesa 28.01.08, 21:39 I to tepym nozem... Odpowiedz Link Zgłoś
roblaz J. Kaczyński: PiS rozpoczyna walkę o polską int.. 28.01.08, 21:25 zapomniał kartofek jak buraka z siebie robił i najpierw z inteligencją wojował a teraz szuka głosów żeby czasem nie znaleść się tam gdzie jego miejsce czyli na śmietniku ... historii Odpowiedz Link Zgłoś
login-ka buahahahahahahaha 28.01.08, 21:27 trzymajcie mnie,bo zaraz padnę... jeśli inteligencja byłaby pokroju PiS, to czas byłby najwyższy stąd uciekać... Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb ROTFL! 28.01.08, 21:34 login-ka napisała: > trzymajcie mnie,bo zaraz padnę... Mnie też! Tak przy okazji: bi.gazeta.pl/im/4/4813/z4813174X.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
caius1 Re: buahahahahahahaha 28.01.08, 22:19 login-ka napisała: > trzymajcie mnie,bo zaraz padnę... jeśli inteligencja byłaby pokroju PiS, to cza > s byłby najwyższy stąd uciekać... Może, parafrazując stary kawał, zaproponować przeniesienie aparatczyków PiS do Korei Północnej? I u nich i u nas podniesie się poziom inteligencji. NiePis Odpowiedz Link Zgłoś
p26 Jak tak dalej pójdzie to zagłosuję na PIS 28.01.08, 21:30 Ostatnio głosowałem na PO bo zawsze głosowałem na PO (która wcześniej była Unią Wolności). Poza tym mam poglądu konserwatywno - liberalne i alternatywy dla PO nie widzę (chociaż wiele mi się w tej partii nie podoba i równie wiele brakuje). Pis może jest i konserwatywny ale na pewno nie liberalny - ale jak tak dalej będą niemoty z PO rządzić jak obecnie (niemoc decyzyjna aż bije po oczach) to zagłosuje na PIS z nadzieją że zdobędą większość. Co by o pisowcach nie powiedzieć to nie bali się podejmować decyzji. A te sieroty z PO myślą, że migając się od podejmowania decyzji przetrwają do wyborów prezydenckich i usadzą Tuska na fotelu prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg pis to są liberały obyczajowe i bolszewicy 28.01.08, 21:33 Trudno tam znaleźć kogoś z normalną rodziną, nie starego kawalera, rozwodnika albo kryptohomoseksualistę - może Cymański? Natomiast co do jednego zgoda: PO podobnie jak PiS nie jest partią liberalną gospodarczo i rzeczywiście także nie ma pomysłu. To bardzo źle. Ale czasy pisowe przeminęły i nie wrócą, tego nie da się już zmienić choć jeszcze długo będziemy płacić za kacze pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb No news is good news. 28.01.08, 21:35 p26 napisał: > Co by o pisowcach nie powiedzieć to nie bali się > podejmować decyzji. To jest zaleta? Mniesza z tym czy dobre czy złe, ważne że były? Nie, to wada. No news is good news. To na spokoju robi się biznes, nie na mieszaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe a jakie to decyzje podjęli? 28.01.08, 21:45 zwłaszcza w kwestiach reformowania państwa? Odpowiedz Link Zgłoś
donald_2005 Cha, cha, cha 28.01.08, 21:46 p26 napisał: > Co by o pisowcach nie > powiedzieć to nie bali się podejmować decyzji. Zwłaszcza głupich, takich jak np. zerwanie umów o budowie autostrad A1 i A2. Każda z tych kretyńskich decyzji kosztowała nas ok. 1 mld zł oraz 2 lata opóźnienia. Albo śledzenie/zatrzymanie swoich kolegów z rządu, niewpuszczanie na wybory obserwatorów OBWE. Również rezygnacja ze składki rentowej mądra nie była, gdy nie ma z czego zapłacić lekarzom, celnikom, pielęgniarkom, nauczycielom, itd.. I te "cudowne" konferencje prasowe min. Ziobry z pamiętnym gwoździem do trumny Leppera, albo "Ten Pan już nikogo nie zabije", która wywołała zapaść w przeszczepach. Jeśli chodzi o mądre i trudne decyzje, to PiS żadnej nie podjął, ani dotyczącej Służby Zdrowia, ani Eureko (kosztować nas to będzie ok. 30 mld zł). Nikt kto ma choć trochę rozumu i pamięć wiekszą niż pantofelek, nigdy nie zagłosuje na PiS, który stworzył najgorszy rząd pod Słońcem. NEVER AGAIN !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend i wlasnie o takie choragiewki jak ty.. 28.01.08, 21:58 nawalaja sie sztaby wyborcze az milo :))) p26 napisał: > Ostatnio głosowałem na PO bo zawsze głosowałem na PO (która wcześniej była Unią > Wolności). Poza tym mam poglądu konserwatywno - liberalne i alternatywy dla PO > nie widzę (chociaż wiele mi się w tej partii nie podoba i równie wiele brakuje) > . > Pis może jest i konserwatywny ale na pewno nie liberalny - ale jak tak dalej > będą niemoty z PO rządzić jak obecnie (niemoc decyzyjna aż bije po oczach) to > zagłosuje na PIS z nadzieją że zdobędą większość. Co by o pisowcach nie > powiedzieć to nie bali się podejmować decyzji. A te sieroty z PO myślą, że > migając się od podejmowania decyzji przetrwają do wyborów prezydenckich i usadz > ą > Tuska na fotelu prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
ptr0 Świetny cytat 28.01.08, 22:31 "Bo społeczeństwo się przekona, że ci, którzy mieli być dobrzy - i którzy mieli być tą pozytywną alternatywą naszej władzy - są tacy, jacy są" Nic dodać, nic ująć. Bo kto w końcu śmie twierdzić że oni są tacy jacy nie są? Nie ma to jak trafne argumenty... Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Re: Świetny cytat 28.01.08, 22:34 ptr0 napisała: > "Bo społeczeństwo się przekona, że ci, którzy mieli być dobrzy - i którzy mieli > być tą pozytywną alternatywą naszej władzy - są tacy, jacy są" Nic dodać, nic > ująć. Bo kto w końcu śmie twierdzić że oni są tacy jacy nie są? Nie ma to jak > trafne argumenty... Coś pięknego -ćwierć inteligent walczy o inteligenta a powinno być Cwierć inteligent jak zwykle walczy z inteligencją Odpowiedz Link Zgłoś
realgniot Re: Jak tak dalej pójdzie to zagłosuję na PIS 28.01.08, 22:43 p26 napisał: ...Co by o pisowcach nie > powiedzieć to nie bali się podejmować decyzji... Ale jakich decyzji, czy choćby jedna służyła komukolwiek poza grupą oszołomów. Nie sztuką jest drzeć ryja, kłamać, łamać zasady, itd. Sztuką jest robić, a tego nie da się w jeden dzień, nawet w jeden rok, czy nawet dłużej, ale najważniejsze jest, by coś robić, a na pewno będą efekty choć nie zawsze od razu. Na pewno skuteczni byli Hitler i Stalin i to nawet za bardzo, choć nie wiem dlaczego to mi przypominają kartofli. Zachowaj dystans i przeanalizuj, co napisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-44 J. Kaczyński: PiS rozpoczyna walkę o polską int.. 28.01.08, 21:33 Partia PiS w "gruncie rzeczy" - inteligencja w gruncie rzeczy... "znaczy sia" mówiąc z wileńska - na wieczne odpoczywanie. Dziekuję -nie skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
mam_ten_kraj_gdzies Hehehehehehe 28.01.08, 21:34 co za inteligencja bije z tej fotki,wychowany nie na podwórku tylko wśród czerwonej inteligencji bo reszta to była hołota dla tausia. Odpowiedz Link Zgłoś
najow1 Syzyfowa praca 28.01.08, 21:35 Jestem tylko cwiercinteligentem ale popieranie PISu w jakiejkolwiek formie jest ponizej mojej cwierinteligencji.Mam jedno polityczne marzenie -Kaczynscy przechodza do historii. Odpowiedz Link Zgłoś
pether_23 Brawo Panie Premierze! 28.01.08, 21:37 Brawo Panie Premierze, bo dla mnie to Pan, a nie tzw. "premier tusk", jest premierem. I o intelignecję proszę się nie martwić. Prawdziwa polska inteligencja nigdy w Pana nie zwątpiła. I proszę nie dać sobie wmówić, że ta garstka antylustracyjnych ujadaczy z tzw. "tytułami naukowymi" (które należałoby tak naprawdę prześwietlić: od kogo dostali, za co, kim byli rodzice, co robili za komuny) to polska inteligencja. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend a jeszcze prawdziwsza polska inteligencja.. 28.01.08, 21:57 ..zyczy se zaciesnienia wspolpracy z Bialorusia pether_23 napisał: > Brawo Panie Premierze, bo dla mnie to Pan, a nie tzw. "premier tusk", jest > premierem. I o intelignecję proszę się nie martwić. Prawdziwa polska > inteligencja nigdy w Pana nie zwątpiła. I proszę nie dać sobie wmówić, że ta > garstka antylustracyjnych ujadaczy z tzw. "tytułami naukowymi" (które należałob > y > tak naprawdę prześwietlić: od kogo dostali, za co, kim byli rodzice, co robili > za komuny) to polska inteligencja. Odpowiedz Link Zgłoś
cambrone Re: Brawo Panie Premierze! 28.01.08, 22:02 Jeżeli szanowny Pan uważa się za inteligenta,do którego apel skierował,na szczęście - już tylko prezes Kaczyński,powinien wiedzieć,chyba że do szkół było mocno pod górę,że nazwiska piszemy WIELKĄ literą.Chyba że szanowny Pan nie został dobrze zlustrowany i został mu komunistyczny nawyk.Bowiem jedynie komuniści pisali nazwiska swoich nieprzyjaciół z małej litery. Odpowiedz Link Zgłoś
pether_23 Na pewne rzeczy sobie trzeba zasłużyć. 28.01.08, 22:11 Na pewne rzeczy sobie trzeba zasłużyć. Oto dotchczasowe dokonania pana tuska: najpierw "nocna zmiana", potem przekręty w kolejnych rządach, potem obalenie rządu PiS, potem POpulistyczna i kłamliwa kampania, zachęcanie nieświadomej młodzieży i tzw. "studentów" do glosowania na PO zamiast do rzetelnej nauki, a teraz stworzenie najgorszego rządu po '89. To przepraszam, ale pisać nazwiska tego pana od wielkiej litery po prostu nie wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
dalatata Re: Na pewne rzeczy sobie trzeba zasłużyć. 28.01.08, 22:14 chcialbym uslyszec o najwiekszych sukcesach SLonca tatr ii Mazur. i zoliborze. pewnie zdemaskowanie geja-telebusia! powiedzmy wyrazne nie: TELEBUSIOM I ICH TOREBKOM NIE! pether_23 napisał: > Na pewne rzeczy sobie trzeba zasłużyć. Oto dotchczasowe dokonania pana tuska: > najpierw "nocna zmiana", potem przekręty w kolejnych rządach, potem obalenie > rządu PiS, potem POpulistyczna i kłamliwa kampania, zachęcanie nieświadomej > młodzieży i tzw. "studentów" do glosowania na PO zamiast do rzetelnej nauki, a > teraz stworzenie najgorszego rządu po '89. To przepraszam, ale pisać nazwiska > tego pana od wielkiej litery po prostu nie wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
yellow_tiger Re: Na pewne rzeczy sobie trzeba zasłużyć. 29.01.08, 07:11 zachęcanie nieświadomej > młodzieży i tzw. "studentów" do glosowania na PO zamiast do rzetelnej nauki Jakbym Gomulke slyszal..."Studenci do nauki"... Odpowiedz Link Zgłoś
mam_ten_kraj_gdzies Właśnie pokazałeś intelegencję pisowską 28.01.08, 22:08 kto z takim kretynem jak ty bedzie chciał gadać czy rękę podać Odpowiedz Link Zgłoś
dalatata Re: Brawo Panie Premierze! 28.01.08, 22:11 pether_23 napisał: > inteligencja nigdy w Pana nie zwątpiła. I proszę nie dać sobie wmówić, że ta > garstka antylustracyjnych ujadaczy z tzw. "tytułami naukowymi" (które należałob > y > tak naprawdę prześwietlić: od kogo dostali, za co, kim byli rodzice, co robili > za komuny) to polska inteligencja. tak i nie ogranczczyc sie: przeswietlic dziadkow i rodzicow. i sasaidow. i rodzicow sasiadow. zlustrowac wszystkich! i koty i psy pseudoinetligentow! i rybki w akwarium. oglosic bachanalia lustracyjne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 a kim byli twoi rodzice idioto? 28.01.08, 22:18 co to ma do rzeczy, kim byli rodzice jakiegos polityka? takie metody to stosowali stalin i hitler,.. jesli wiesz, kto to był, ty "inteligencie" z pisdy to ci dwaj pokazali wzorce idiocie kur(ew)skiemu, gdy atakował Tuska dziadkiem z Wehrmachtu (a prawdziwy katolik - kaczuś - to wszystko zakceptował i pochwalił jacusia za wierną słuzbe - usunięcie bylo na pokaz, przeciez go szybko przywrócili) jestescie zwyklym bydłem niegodnym miana Polaka i tyle wam powiem, pisdzielska bando katobolszewików! Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
dalatata Uwaga Sarkazm! 28.01.08, 22:23 jakby sie Pan zastanowil nad tym co czyta, zrozumialby Pan, ze to co napisalem bylo sarkastyczne. moze powinienem zaznacza gwiazdkami? Odpowiedz Link Zgłoś
dalatata Re: nie Tobie odpisywałem, ale temu pustakowi:) 28.01.08, 22:27 a to sie pomylilem. sypie resztke wlosow popiolem. nie przekonamy ich, oni sa z teflonu, ale przynajniej w mniejszosci:- ) Odpowiedz Link Zgłoś
pether_23 No tak, typowy wyborca PO. 28.01.08, 22:23 No tak, typowy wyborca PO. Tak właśnie wygląda dyskusja z POwcami. Ja spokojnie, merytorycznie, na argumenty. POwcy natomiast rzucają obelgami i wyzwiskami. Typowe, typowe. > co to ma do rzeczy, kim byli rodzice jakiegos polityka? No więc niestety ma i to dużo. Zresztą popatrz sobie na rodowody wiechuszki gazety wybiórczej (koszernej) - to wszystko dziatwa działaczy zdradzieckiej KPP. Efekty widać. Hasło "nam nie jest wszystko jedno", czyli w domyśle "proletariusze wszystkich krajów łączcie się". Czerwona flaga jako logo. Wybielanie komunistycznych zdrajców i nazywanie ich ludźmi honoru. A teraz wspieranie POstkomuny. A Ty jakbyś zaczął myśleć samodzielnie zamiast powielać przeczytane kłamstwa w GW, Der Dziennik itp. to może byś przejrzał na oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
dalatata Re: No tak, typowy wyborca PO. 28.01.08, 22:25 Gospodin Pether - jesli to co Pan napisal mialo cokowliek wspolnego z rzeczowym argumentem to ja sie nazywam Rydzyk, a Fotyga jest moja kochanka. Odpowiedz Link Zgłoś
pether_23 Ja podaje fakty, a nie gotowe wnioski. 28.01.08, 22:31 Ja podaje fakty, a nie gotowe wnioski. Wnioski trzeba wyciągnąć samemu na podstawie faktów. Myślcie trochę, ludzie! Odpowiedz Link Zgłoś
dalatata Re: Ja podaje fakty, a nie gotowe wnioski. 28.01.08, 22:39 pether_23 napisał: > Ja podaje fakty, a nie gotowe wnioski. Wnioski trzeba wyciągnąć samemu na > podstawie faktów. Myślcie trochę, ludzie! nie przypominam sobie? mozna chociaz jeden taki fakt poprosic jescze raz? Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz To masz tutaj niespodzianke: 29.01.08, 02:49 Redaktorem naczelnym jest Jaroslaw Kurski, brat Jacka. Sa z tej samej zdradzieckiej rodziny!!! buahahah ale ty jestes durny. Ale czego oczekiwac po oplacanym (juz nie za pieniadze panstwowe, znikli junkier i galba) kundlu prawicowym? Odpowiedz Link Zgłoś
remeq Kaczor cię nie uważa za inteligenta, cienkopisie 29.01.08, 00:16 I ma rację, skoro głosowałeś na pisiorów. O głosy inteligencji to twój wódz dopiero ZAMIERZA WALCZYĆ. Czyli teraz jeszcze ich nie ma. Na razie głosują na niego same matoły lub różni psychiczni dewianci. Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek Re: Brawo Panie Premierze! 29.01.08, 01:21 Tobyś dopiero w kaczy kuper uderzył. Wielu nie zostało by nawet z wykształceniem zawodowym, a co mówić o średnim czy wyższym. "Przede wszystkiem" zacząć trzeba od "profesury" prezydenta, następnie "magistra" Ziobry, poźniej ojca derektora-rektora szkoły wyższej..... Odpowiedz Link Zgłoś
gryfny J. Kaczyński: PiS rozpoczyna walkę o polską int.. 28.01.08, 21:39 wysoka"forma"go nieopuszcza,co dzien nowy"dowcip".Moje "najgorsze" wyrazy uznania , prezesie. Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg widzimy zaloty do Ojca Rydza ale nic to nie da 28.01.08, 21:43 Ojciec Rydz już więcej na looserów nie postawi, choć nowa Partia zostanie powołana bliżej wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw buahahahahahaha 28.01.08, 21:43 Niech Kaczyński zanadto nie żartuje, wychodzi bowiem na cyrkowego clowna... przypominam o wykształciuchach, łże-elitach i tym podobnych PiS-sformułowaniach wobec inteligencji. Towarzyszu Kaczyński, inteligencja ma pana tam, gdzie pan ma Polskę. Zakłamany politykier. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Nigdy____TOBIE__tego__nie__zapomn imy....... 28.01.08, 21:45 ani Twoim Pisuarowym psom...... nawet ,żebyś sie zesrał....... podpisali: LUMPENINTELIGENT, "CIEMNY LUD", WYKSZTAŁCIUCH, BURA SUKA, KAMASZ, ŁŻE ELITA, DZIAD,który SPIEPRZA MAŁPA W CZERWONYM, "ZOMOWIEC" z SOLIDARNOŚCI..... INTER-LIBERAŁOWIE ( tego określenia PiSuarowe BYDŁO nie znało bo nie wiedzieli ,że istnieje coś takiego jak INTERNET......") Odpowiedz Link Zgłoś
danieldaniel :) 28.01.08, 21:45 ale czyzby poczucie humoru sie panu Jarkowi poprawilo? Odpowiedz Link Zgłoś
soko51 J. Kaczyński: PiS rozpoczyna walkę o polską int.. 28.01.08, 21:45 To zwykły patafian Odpowiedz Link Zgłoś