maxi_63 Putin: Nie planujemy konfliktu z Zachodem 14.02.08, 12:58 Czyżby to był efekt "udanej" wizyty premiera Tuska? Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: Putin: Nie planujemy konfliktu z Zachodem 14.02.08, 13:08 maxi_63 napisał: > Czyżby to był efekt "udanej" wizyty premiera Tuska? .. nie rozumiesz czlowieku ! nie z Zachodem tylko z Polsza, Zachod to Europa a POlska to mysle Srodkowa czesc Europy, nie wiem gdzie tusk nas umiescil w Moskwie? to jest frapujace pytanie po rozmowach w cztery Oczy .... Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Jestem przeciwko tarczy 14.02.08, 12:59 antyrakietowej w Polsce. Zby łatwo może się przemienić w tarczę strzelniczą. Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 a ja jestem Za- tarcza ............. 14.02.08, 13:02 remez2 napisał: > antyrakietowej w Polsce. Zby łatwo może się przemienić w tarczę strzelniczą. ...rakietowa... a niech sprobuja .... Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod niekumaty fiutin... 14.02.08, 13:03 "Putin zaznaczył, że jego kraj nie rozumie konfliktów w sprawie Gazociągu Północnego i importu polskiego mięsa." co jak co, ale głupiego to potrafi znakomicie udawać:) www.youtube.com/watch?v=uOQhxDHwtzw&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
lubat Re: niekumaty fiutin... 14.02.08, 13:21 abhaod napisał: > "Putin zaznaczył, że jego kraj nie rozumie konfliktów w sprawie Gazociągu > Północnego i importu polskiego mięsa." > co jak co, ale głupiego to potrafi znakomicie udawać:) Otóż głupi to jesteś ty, albo bardzo przekonująco go grasz. On rzeczywiście powiedział, że nie rozumie konfliktu i obszernie wyjaśnił, na czym to polega. Jeśli się zabiera głos, to trzeba wiedziec, o czym się mówi, a nie zdawac się na relację GW, bo ona z zasady łże, albo nie podaje najważniejszego z powodu "braku miejsca". Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 da,da tawarisz 14.02.08, 13:35 da, da lubacik. Jedyne media ktore nie lza, to media rosyjskie z komiersantem i komsomolskaja pravda na czele. Jedyna osaba, procz fjutina, ktra rznie glupka jestes ty, zakladajac, ze w kontrolowanej przez panstwo prasie rosyjskiej znajdziesz cos wiecej, niz same klamstwa. A swoja droga, jezeli fjutin nie rozumie ''konfliktu wokol Gazociagu Polnocnego oraz importu polskiego miesa'', my mamy prawo nie rozumiec konfliktu wokol ''tarczy antyrakietowej oraz rozszerzenia NATO o Ukraine'' :):):) Zadowolony? Odpowiedz Link Zgłoś
lubat Re: da,da tawarisz 14.02.08, 13:48 pentagon8 napisała: > da, da lubacik. Jedyne media ktore nie lza, to media rosyjskie z > komiersantem i komsomolskaja pravda na czele. Jedyna osaba, procz > fjutina, ktra rznie glupka jestes ty, zakladajac, ze w kontrolowanej > przez panstwo prasie rosyjskiej znajdziesz cos wiecej, niz same > klamstwa. Gdybyś czytał rosyjską prasę, to nie powtarzał byś idiotyzmów kreowanych przez "wolną" prasę. Ale ja nie o tym. Ja mam, jak widzę, tę przewagę nad tobą, że wysłuchałem bezpośredniej transmisji z tego spotkania, a ty przeciwstawiasz mi tylko swoje uprzedzenia i to, co ci GW podaje do wierzenia. Przytoczę więc w skrócie to co Putin "nie rozumie": Rosja chce sprzedawac Europie SWÓJ gaz przez gazociąg północny, Europa chce go kupowac. Co Polska ma do tego? Czy Polska chce się ustawiac w roli złodzieja, który obraża się na sąsiada, że ten instaluje system alarmowy w swoim mieszkaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: da,da tawarisz 14.02.08, 13:53 a co na to kolega Schröder i Merkel? cieszą się fiutinowee przydupaski, że tak obeszli złych polaczków? Tarcza! Natychmiast! Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Czy Rosja zakazuje Polsce projektu Nabucco? 14.02.08, 15:19 To jest chora logika. Polska zakazuje Rosji omijania jej (PL) ruociagami. A czy Roja zakazuje Polsce omijania Rosji rurociagami? Czy Rosja wybucha choc slowem przeciw Nabucco, lub innym rownie bzdurnym projektom majacym za wszelka cene na celu tylko jedno- OMINIECIE Rosji. Polska glosno i wyraznie powtarza w kolko, ze trzeba znalezc nozliwosc omijania Rosji. Rosja tez chce omijac Polske, wiec jakim prawem w tym wypadku podnosi sie w Polsce wrzask na cala Europe? Odpowiedz Link Zgłoś
nikola_piterski2 Re: Czy Rosja zakazuje Polsce projektu Nabucco? 14.02.08, 15:36 eva15 napisała: >Czy Rosja wybucha choc slowem przeciw Nabucco... Gdzie tam przeciw? Rosja nawet juz proponuje pomoc w go budowaniu, poniewaz wie, ze ten Nabucco bez Rosji oraz rosyjskiego surowcu to BLEF i SPEKULACJI! Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Atimes:Putin na prezydenta USA.To jedyny ratunek 14.02.08, 16:18 Nikola, nie wiem czy czytales, co sadza o Putinie Azjaci i inni z Atimes: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=75684183&a=75705389 Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Czy Rosja zakazuje Polsce projektu Nabucco? 14.02.08, 17:25 jak zwykle bzdety wypisujesz, Polska chce się uniezależnić od rosyjskiego gazu od dawna, ale rosyjsko-gazpromowskie bandyctwo robi co może, żeby do tego nie dopuścić Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 oj kalinka,kalinka,kalinka moja................... 14.02.08, 13:12 ... Putin to wybitny Polityk Rosyjski, ale jako agent KGB ma niesmaczne nalecialosci straszenia Ludzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 i tak juz dawno celuja w nas, wiec nie dajmy 14.02.08, 13:14 sie zwariowac Odpowiedz Link Zgłoś
ashruc zjawilo sie tyle dziennikarzy bo wszyscy chcieli.. 14.02.08, 13:19 ....zobaczyc jak burak putin robi z siebie idiote po raz ostatni straszac wszystkich na okolo swoimi rakietami.. z tego co pier..li putin to nawet dzieci w przedszkolu umieraja ze smiechu......... Odpowiedz Link Zgłoś
woytolo Rakiety już są wycelowane. 14.02.08, 13:19 Rakiety już są wycelowane. Embargo ma się dobrze a gazociąg jest budowany wbrew Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Panie Boże spraw rozpad Unii. Amen 14.02.08, 13:42 Wysłuchałem cię, umrzesz szybko i urodzisz się Jezusem. Odpowiedz Link Zgłoś
chkdsk Putin: Nie planujemy konfliktu z Zachodem 14.02.08, 13:22 Tarcza jest naprawdę skierowana przeciwko Rosji gdyż: 1. Ma być exterytorialna tylko pod kontrolą Ameryki (Anerykanie nie zgodzili się na wspólną tarczę z Rosją) 2. Bez względu na nazwę tych obiektów wojskowych, amerykanie umieszczą w nich co będą chcieli i wycelują gdzie będą chcieli. 3. Jedyną realną przeciwwagą dla arsenału amerykańskiego jest arsenał rosyjski i przeszkadza Ameryce w całkowitej dominacji. 4. Jest blisko rosyjskiej granicy, przez co zwiększa przewagę USA. Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Putin: Nie planujemy konfliktu z Zachodem 14.02.08, 13:22 jo81 napisał: > JUHU! a to dobra nowina !Putin nie podskakuj,wyżej karasia nie podskoczysz.Jesteśmy Śilni Zwarci i Gotowi, spie..ć do Anglji. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek20074 Oto sukces POsrańca Tuska 14.02.08, 13:24 ten POsraniec sprawił że teraz Putin grozi nam rakietami. Trzeba zamachu stanu i usunąć tego nieudacznika z urzędu. Odpowiedz Link Zgłoś
red.ken Re: Oto sukces Amerykanów 14.02.08, 13:30 brawo, kolejny frajerski kraj poniesie ciężar obrony USA, w zamian za poniżenia przed konsulatami. Odpowiedz Link Zgłoś
jareknowakowski No to mamy pierwsze efekty wizyty Donka w Moskwie 14.02.08, 13:27 Dzięki Donek i pozostali POrąbańcy. Odpowiedz Link Zgłoś
pissonu Niewykonanie zadania przez Tuska i Sikorskiego 14.02.08, 13:38 Przy takich podrózkach PUTINA Polska powinna jak najszybciej wybudować Tarczę Antyrakietiowa i zeza zgoda NATO skierować wszystkie rakiety na Kreml! Tutaj właśnie widac ze Tusk i Sikorski którzy niedawno byli w Moskwie bardzo zle sie spisali! Powinni załatic Putina, i wówczas nie było by problemów! Po co sie pchaja na Kreml jak nie moga raz na zawsze pozbyc sie Putina! Odpowiedz Link Zgłoś
mkola16 Nic nowego - rakiery ruskim na nas nie potrzebne 14.02.08, 13:38 Putin macha rakietami, my machamy szabelkami. A USsrA robi sobie tarczę strzelniczą z Polski. Ciekawe co nam pomoże ta tarcza jak sowieci spuszczą bombowce strategiczne i rozjadą T72. Nie wiem po co u nas ta mania mocarstwowa :( - bo mamy "wielkich" braci z zachodu, którzy jusz nam pomogli w 1939 roku? Odpowiedz Link Zgłoś
puma-2008 Putin: Nie planujemy konfliktu z Zachodem 14.02.08, 13:42 Według mnie to oczywiste i Polski rząd bierze pod uwagę przekierowanie części rakiet w Polskę. M.in. dlatego jestem przeciwnikiem tarczy antyradarowej w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
jareknowakowski No to mamy pierwsze efekty wizyty Donka 14.02.08, 13:43 Dziękuje Ci Donek i pozostali POrąbańcy. Odpowiedz Link Zgłoś
tajlerdarden wyniki gospodarcze... 14.02.08, 13:44 gdyby nie wysokie ceny surowców to nic by w rosji nie było, gnój jak 20 lat temu... a rakiety panie putin wyceluj w swoją du.ę, i tak nie strzelisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
kelob3 ale wizyta w Rosji -pelen sukces 14.02.08, 13:47 z Rosja trzeba rozmawiac ale nie na kolanach Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Putin jest slodki- jak Cukierek................... 14.02.08, 13:51 kelob3 napisał: > z Rosja trzeba rozmawiac ale nie na kolanach --------------------------------------------------------------------- .. ale trzeba wiedziec kiedy i z ktorej strony nalezy go lizac..... Odpowiedz Link Zgłoś
pissonu Niewykonanie zadania przez Tuska i Sikorskiego 14.02.08, 13:49 Przy takich podrózkach PUTINA Polska powinna jak najszybciej wybudować Tarczę Antyrakietiowa i zeza zgoda NATO skierować wszystkie rakiety na Kreml! Tutaj właśnie widac ze Tusk i Sikorski którzy niedawno byli w Moskwie bardzo zle sie spisali! Powinni załatwic Putina, i wówczas nie było by problemów! Po co sie pchaja na Kreml jak nie moga raz na zawsze pozbyc sie Putina! Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: Niewykonanie zadania przez Pelo............... 14.02.08, 13:55 pissonu napisał: > Przy takich podrózkach PUTINA Polska powinna jak najszybciej wybudować Tarczę > Antyrakietiowa i zeza zgoda NATO skierować wszystkie rakiety na Kreml! > > Tutaj właśnie widac ze Tusk i Sikorski którzy niedawno byli w Moskwie > bardzo zle sie spisali! > > Powinni załatwic Putina, i wówczas nie było by problemów! > > Po co sie pchaja na Kreml jak nie moga raz na zawsze pozbyc sie Putina! .. a ja kocham tego KGB -Agenta, moze zginie tragicznie, jest wredny dla slowian i laskawy dla niemca ?..... Odpowiedz Link Zgłoś
globetrotuar Putin:skieruje rakiety przeciw sobie 14.02.08, 13:58 Straszac Polske, Czechy i Ukraine Putin straszy Rosje. Atak nuklearny Rosji to rowniez koniec Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
murka131 Re: Putin:skieruje rakiety przeciw sobie 14.02.08, 14:10 Putin powiedział: Rosja nie planuje żadnego konfliktu z Zachodem i wyraził nadzieję, że nigdy do niego nie dojdzie. Jego zdaniem, poprzez instalację tarczy w Polsce rozbudzane są nastroje antyrosyjskie."Rosja nie uczyniła ani jednego kroku dla skomplikowania stosunków z Polską". I gdzie tu jest mowa o ataku na Polskę? Polskie media są nieobiektywne aż do absurdu. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Putin:skieruje rakiety przeciw sobie 14.02.08, 15:48 Bo bardziej nie można skomplikować. Odpowiedz Link Zgłoś
champagne_fr Putin: Nie planujemy konfliktu z Zachodem 14.02.08, 14:04 przesterowanie rakiet to kwestia 4 do 5 minut.... putin moze sobie straszyc ... co ma na LAPACH..... Odpowiedz Link Zgłoś
gluchy A my wyślemy wam obu Kaczyńskich 14.02.08, 14:07 zobaczymy kto na tym lepiej wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
antoni61 Putin: Nie planujemy konfliktu z Zachodem 14.02.08, 14:17 nie dziwię sie temu państwu i jego decyzjom, dbaja o dobro nie tyle Ameryki jak my - ile o dobro swojego narodu !!!!!!!! Chwała Putinowi ! Odpowiedz Link Zgłoś
chkdsk Brak tarczy w Polsce w interesie całego świata 14.02.08, 14:23 Równowaga między Rosją a USA zapewnia ogólne bezpieczeństwo. Ale USA dąży do naruszenia równowagi i zdobycia przewagi. Taka jest mentalność amerykanów. Widać ją w setkach amerykańskich filmów gdzie USA pokonuje Rosję. Odpowiedz Link Zgłoś