mariuszet J.Kaczyński: To PiS, a nie PO, może zbudować w .. 03.03.08, 22:35 Jak można takie brednie opowiadać. Wielki prezes nie ma pojęcia, że plecie bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
rakieter Pół godziny leżałem ze śmiechu :) 03.03.08, 22:35 i jeszcze mi nie przeszło. Należy skierować gościa na badania psychiatryczne bo nie ma wyjścia. Odpowiedz Link Zgłoś
brunho Re: Pół godziny leżałem ze śmiechu :) 03.03.08, 22:52 nie śmiejcie sie z "premiera słońce zbawcy narodu polskiego" pozwólcie mu mówić i niech ściągnie pIs na dno... cieszcie sie i radujcie!! jaro przemawia... Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 J.Kaczyński: To PiS, a nie PO, może zbudować w .. 03.03.08, 22:38 > To PiS, a nie PO, może zbudować w Polsce Irlandię Watpie. Czolowi politycy PiS, bracia K., od 1990 roku udowadniaja, ze NIC nie umieja zbudowac. Wiec na Irlandie w ich wykonaniu tez byl nie liczyla. Poza tym po raz kolejny facet p... od rzeczy o jakims zniewoleniu umyslowym. Jak ma z glowa problem, to prosimy do psychologa, a nie do Sejmu i rzadu. -- f. Odpowiedz Link Zgłoś
vortex21 Niech ktos wreszcie wsadzi do szpitala ... 03.03.08, 22:39 tego karla. Wiadomo do jakiego, na Nowowiejska. Tam przyjmuja takich z przywidzeniami, majaczacych o podboju swiata, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
smaczliwka HA HA HA HA HA HA ..................... 03.03.08, 22:40 ....... dawno sie tak nie usmialam przed snem. Dziekuje panie Kaczynski Odpowiedz Link Zgłoś
jola5033 J.Kaczyński: To PiS, a nie PO, może zbudować w .. 03.03.08, 22:41 Kaczynski nie umiał zbudować nawet 1/2 Irlandii, a teraz majaczy,że zbuduje 11!!!!! Kaczynski przestań już pieprzyć takie głupoty!!! Pzrecież coraz mniej osób daje sie nabrać na twoje głupoty!!! Twój czas już minął i powoinieneś się z tym pogodzić!!!! Przestań się już kompromitować!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof-214 Póki co NRD się wam udało zbudować. 03.03.08, 22:41 ... więc żegnamy. szkoda że wynik wyborów nie był dla was jasny i dalej się szamoczecie. przykre Odpowiedz Link Zgłoś
msvip a kto to jest J.Kaczyński? 03.03.08, 22:42 nie znam człowieka więc nie widzę sensu publikowania jego bzdur w necie.... Odpowiedz Link Zgłoś
kurzys Ty chlopie najpierw dowiedz sie co to bank i konto 03.03.08, 22:44 A pozniej wypowiadaj sie na temat zarobkow, inwestycji... ktos, kto rzadzac Polska potrafil tylko gadac (przepraszam, pomylka, nie potrafil bo jak to mozliwe ze biale jest biale a czarne to czarne, chociaz klnac potrafil... "s p i e.... d z i a d u") i pie..mi sie zajmowac, upolityczniac wszystko co tylko bylo mozna, wpychac swoich kolesi na bezczelnego wszedzie, wspolpracowac z skrajnymi ugrupowaniami dzialajacymi na granicy prawa, majac gdzies tolerancje i wolnosc slowa? S P I E ... D Z I A D U !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arturino J.Kaczyński: To PiS, a nie PO, może zbudować w .. 03.03.08, 22:45 Smieszny klient,zawsze jak go widze to juz mam usmiech a pomyslmy jak mnie zwija jak slucham lub czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
pocalujta_wujta Najpierw budowalismy druga Japonie, teraz Irlandie 03.03.08, 22:45 Niektorzy buduja nawet cos w rodzaju drugiego Watykanu. Byl taki co pewnie myslal ze wybuduje drugie Peru. A ja wciaz sie zastanawiam co my tak wlasciwie budujemy w Polsce. Zdaje sie ze powstaja luksusowe budynki od tego samego projektanta co odbudowuje Nowy Jork a pracy w Polsce malo i to jak jest to jakiegos narwanca co traktuje pracownika jakby byl niwolnikiem za grosze. To jak to jest? Mania wielkosci i puste obietnice? Polityka oszustwa? (chocaz to sie samo przez sie rozumie wiec zadaje pytanie retoryczne) To moze chociazby wybudowac jakis mniejszy kraj? Ja tam zawsze obstawalem za Szwajcaria i jak wroce zza oceanu to tez Wam wybuduje tylko mnie zrobcie prezydentem albo premierem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l z bożom pomocom będzi trzeci Bangladesz 03.03.08, 23:33 oczywiście potrzebny jest udział jarosława k i jego chłopysiów i błogosławieństwo bozego namiestnika z Torunia Odpowiedz Link Zgłoś
ptr0 Uśmiałam się. 03.03.08, 22:45 Heh, to żałosne coś i Irlandia. A tak poza tym przestańcie tak stawiać tą Irlandię za wzór, ostatnio parę irlandzkich gangsterów zamordowało dwóch Polaków! I co chwila się słyszy o jakiejś dyskryminacji, i tam i u Anglików. Oni nas tak nie kochają jak my ich! (na pewno nikt nie napisał u nich piosenki "Kocham cię jak Polskę") Odpowiedz Link Zgłoś
bolekowski Gnom codziennie wylewa żółć,a efekt jest odwrotny 03.03.08, 22:46 Gnom jeździ po kraju i wylewa z siebie żółć porażki. Dwoi się i troi w wymyslaniu figur retorycznych, a efekt jest taki, że sondaże PiS lecą w doł, a PO rosną. Ale to normalne, i nie trzeba spin doctorów, żeby wiedzieć, że na totalnym krytykanctwie (nie krytyce) nic się nie zbuduje, a ludzie swój rozum mają. Wbrew temu co mawiał, mistrz PR-u Jacek Kurski. Zatem, jeździj gnomie dalej i opowiadaj te swoje kawałki... Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l kaczka toboe potrzebny psychiatra irlandzki 03.03.08, 22:49 bo polski otruje i będzie miał na koncie dobry uczynek Odpowiedz Link Zgłoś
kwakwa-kwakwa Jedziesz, Jarek, jedziesz... 03.03.08, 22:50 Na przednim siedzeniu, w foteliku dla dziecka, zasuwasz dwie stówy pożyczonym Ferrari ku 11 Irlandiom, w których znowu w będziesz premierem. Dobrze tylko, że Zientarski prowadzi... Odpowiedz Link Zgłoś
lonelyboy1989 J.Kaczyński: To PiS, a nie PO, może zbudować w .. 03.03.08, 22:51 11 Irlandii? No to ja bez kozery powiem pińcet xD Odpowiedz Link Zgłoś
mlaszczacy.kaczor J.Kaczyński: To PiS, a nie PO, może zbudować w .. 03.03.08, 22:51 Jarek jestes bardzo zalosny,nie faflun sie tak bo dostaniesz zawalu. Pogodz sie z tym ze narod powiedzial ci OUT!!!!! Narod nie chce cie u wladzy zrozum to. Odpowiedz Link Zgłoś
kolo35 J.Kaczyński: To PiS, a nie PO, może zbudować w .. 03.03.08, 22:53 Moze niech przestana sobie pluc po gebach kto i co moze zrobic. Tylko niech sie wezma i razem cos zrobia!!!! Przeciez to chodzi o nasz wspolny kraj Polske! Odpowiedz Link Zgłoś
harcownik1_0 Re: J.Kaczyński: To PiS, a nie PO, może zbudować 03.03.08, 23:24 kolo35 napisał: > Moze niech przestana sobie pluc po gebach kto i co moze zrobic. > Tylko niech sie wezma i razem cos zrobia!!!! > Przeciez to chodzi o nasz wspolny kraj Polske! trele morele... Brzmi fajnie ale dokładnie znaczy NIC!!! Jak Irlandii nie zrobisz sobie sam to nikt za ciebie tego nie zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
bella24 Kaczor ma racje 03.03.08, 22:53 PO moze nie zbudowac w Polsce Irlandi, ale PiS to jedyne co moze zbudowac nam to Kore Polnocna !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
manekin1 Ale zjeb... :)) 03.03.08, 22:54 Umysłowy kurdupel. Łżeinteligenci, ZOMO, wykształciuchy i inni podziękowali ci pajacu i reszcie nafąfanych grubasów w ostatnich wyborach. Trzeba być kawałem bezczelnego chama żeby uważać, że wyborcy to idioci, którymi można łatwo manipulować kiedy jest się premierem. Buduj teraz te jenedaście Irlandii u matki w piwnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
mlaszczacy.kaczor Re: Ale zjeb... :)) 03.03.08, 22:56 I jeszcze w Toruniu u Rydzola Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: Ale zjeb... :)) 03.03.08, 23:05 >Buduj teraz te jenedaście Irlandii u matki w piwnicy. mamusia nie pozwoli bo w piwnicy konfitury. Jarek nie dostanie kluczy bo jak raz tam polazł to wyżarł zapasy na 10 lat i mu palma odwaliła. Ten stan trwa do dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
century211 jak dojdzie do 500 proponuje zwiekszyc dawke lekow 03.03.08, 22:54 Jaroslaw Kaczynki, Leszek Miler, Andrzej Lepper, Roman Giertych, Stachu Lyzwa, Renatka Begerowa, Wanda Ch..arska ... co ich laczy a co dzieli? Odpowiedz Link Zgłoś
manekin1 Ale zjeb ;) 03.03.08, 22:55 Umysłowy kurdupel. Łżeinteligenci, ZOMO, wykształciuchy i inni podziękowali ci pajacu i reszcie nafąfanych grubasów w ostatnich wyborach. Trzeba być kawałem bezczelnego chama żeby uważać, że wyborcy to idioci, którymi można łatwo manipulować kiedy jest się premierem. Buduj teraz te jenedaście Irlandii u matki w piwnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.polityczny Re: J.Kaczyński: To PiS, a nie PO, może zbudować 03.03.08, 22:57 PiS już budował i wystarczy! Panu Jarosławowi K. polecam do budowania tereny na Białorusi, Kamczatce i w Mongolii. Tę ostatnią może obrażam (bo nie znam tam obecnego układu politycznego, ale kojarzy mi się z bajkowym Państwem gdzie ludzie jeżdżą na koniach, a może nawet na kotach), ale może udzieli azylu politycznego PiSowi. Odpowiedz Link Zgłoś
manekin1 Spotkanie J. Kaczyńskiego z sympatykami nieudane.. 03.03.08, 22:58 ...jeden się rozchorował a drugi powiedział że sam nie pójdzie. He, he! To już niedługo... ;) Odpowiedz Link Zgłoś