palestrina2005 18.03.08, 09:06 Bierzmy przykład z Brytyjczyków - są eurosceptyczni i nie prowadzą polityki "na kolanach" jak Tusk. W. Brytania jest krajem nowoczesnym, bogatym i ma wysoki wzrost gospodarczy. Bierzmy z nich przykład... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
delargo Gorący dzień w Sejmie - relacja na żywo 18.03.08, 09:07 dlaczego madry narod ma glupiego, ksenofobicznego prezydenta??? Czy moze narod wcale nie jest taki madry? Tylko tez zamkniety, ksenofobiczny i antysemicki, antyniemiecki, anty-EU? Moze politycy to tylko suma wypadkowa spolecznstwa???? Pytania, pytania, pytania... kto zna odpowiedz? Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Gorący dzień w Sejmie -kartoflanka 18.03.08, 09:14 Wybór polecony z ambony! Za Polaków wybory wygrał kościelny głupek, z logo jego radia w drodze prawie każdy słupek. Dla wiernych całej Polski poszła wieść oczywista liberał to libertyn, satyryk satanista. W obronie polskości nie wybierajcie wehrmachta, rzucili wiedząc, że działa jak na byka płachta. Tak w Polsce zasadził kartofle , czyli ciemniaki, do tego jeszcze faszolki, czerwone buraki. Z tej kleru różnorodności wyszło takie danie, że Europa w śmiechu, my płacz, a prezydent sranie. Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Potrzebne są wybory 18.03.08, 09:40 Mam nadzieję, że ustawa ratyfikacyjna nie przejdzie i że doprowadzi to do nowych wyborów. Nowe wybory, to zmniejszenie ilości posłów PiS, a więc: - możliwość ratyfikacji wbrew PiSowi - możliwość zmiany Konstytucji tak, by wprowadzić jednomandatowe okręgi wyborcze - możliwość usunięcia Lecha Kaczyńskiego z urzędu Co do usunięcia Lecha Kaczyńskiego: do tego potrzebna jest decyzja Trybunału Stanu. Kaczyński zniszczył polski wywiad przy pomocy raportu Macierewicza i właśnie za to powinno się go usunąć, a nawet posadzić. Problem jest jeden: żeby postawić prezydenta przed Trybunałem Stanu jest potrzebna odpowiednia większość, której dziś nie ma, bo jest za dużo posłów i senatorów PiS. Więcej o tej kwestii: www.skubi.net/macierewicz.html Przypomnienie: o pierwiastku, czyli jak był negocjowany traktat lizboński: www.skubi.net/pierwiastek.html Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Ruchy naśladujące seks oralny! 18.03.08, 09:48 Najpierw ziewał. W trakcie, pod koniec przemówienia ministra R. Sikorskiego Jarkacz wykonywał obsceniczne ruchy ustami, naśladując seks oralny! Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: Ruchy naśladujące seks oralny! 18.03.08, 10:01 Kaczor to prostak,zaczyna dorównywać królowi buraków-Lepperowi. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.tofelek Re: Ruchy naśladujące seks oralny! 18.03.08, 10:11 09.54 O 10.30 odbędzie się konferencja prasowa Jarosława Kaczyńskiego. Co powie lider PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Psychol Niesiol porownuje obrone suwerennosci do.. 18.03.08, 11:36 ...Monachium i to jest DNO MORALNE POstKomuchow. kronopio77 napisał: > PiS dotknął dna, teraz chce sprawdzić, co jest M: kiedy widze Niesiolowskiego przezd kamerami TVN-WSI wiem, ze poplyna pomyje. Dzis wyplynela z ust tego psychola tak smierdza kloaka, ze musialem zatkac nos: Akcja PiS-u w obronie zdobyczy wynegocjowanych w Traktacie dotyczacy suwerennych praw Rzeczypospolitej to...drugie Monachium !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: Psychol Niesiol porownuje obrone suwerennosci 18.03.08, 11:55 Przestań szczekac piesku tylko powiedz z których KONKRETNIE zdobyczy Lizbońskich rezygnuje projekt rządowy - czekamy! Wg mojej wiedzy żadnych ale jest wiedza obiektywana i PiSowska więc daje ci szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu ******BRAWO PiS******** 18.03.08, 12:32 Trzymac tak dalej. Tym szybciej wyladujecie na smietniku historii. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Sondaz TVN: 56% chce odrzucenia Traktatu w referen 18.03.08, 12:49 "PO nie wyklucza możliwości zorganizowania referendum w sprawie traktatu." Bardzo dobrze!!! W sondazu TVN Wyniki: 56% za odrzuceniem traktatu 34% za przyjeciem traktatu reszta niezdecydowani Tusek musi odejsc! Odpowiedz Link Zgłoś
kraq =pisdebilku i po co ci to wymachiwanie sondazem??? 18.03.08, 13:51 jeszcze sobie krzywde zrobisz, bo zaraz ci pokaze pare innych sondaży, gdzie będziesz musiał znowu pluc, ze media niemieckie albo, ze to łże sondaże. tak poza tym, czy wynik z tvn był reprezentatywny dla całego kraju? i dlaczego na podstawie tego sondażu Tusk miałby odejść???? Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Sondaz TVN: 56% chce odrzucenia Traktatu w referen 18.03.08, 14:28 Niech PO_Tuski robia wybory, albo referendum, czym strasza. Przynajmniej szybciej pozbedziemy sie tej zarazy. "PO nie wyklucza możliwości zorganizowania referendum w sprawie traktatu." Bardzo dobrze!!! W sondazu TVN Wyniki: 56% za odrzuceniem traktatu 34% za przyjeciem traktatu reszta niezdecydowani Tusek musi odejsc! Odpowiedz Link Zgłoś
kraq ==pisdebilku zarazy sie pozbedziesz taaaaaa== 18.03.08, 14:46 a kto zamiast PO będzie rządził po wyborach? bardzo prosze o uzasdnienie wypowiedzi jakimś fajnym sondażem. smieszny pisiorku:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kraq ==masz pisdebilku Sondaż TVN buhehehehehe== 18.03.08, 15:29 www.tvn24.pl/0,2112331,galeria.html a teraz Przepros i Spie..j kundlu :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Sondaz TVN: 56% Nie chce traktatu, 34% chce. 18.03.08, 18:46 kraq, a teraz Przepros i Spie..j kundlu :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwer10 Wymień mi wszystko co Tusk robi źle 18.03.08, 16:33 To ci zaraz udowodnię, że Kaczyński to wszystko zrobił gorzej. Głosowanie to sztuka pragmatyzmu. Tusk może ideałem nie jest, ale i tak jest o wiele lepszy od innych. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu To by sie komp zablokowal! Oszalales?! 18.03.08, 18:48 To tylko zeszly tydzien: Piątek, 7.03.2008 r. Bronek wrócił z Ukrainy. Przywiózł stamtąd kilka par rajstop! Można byłoby dać po jednej parze naszym partyjnym koleżankom i temat Dnia Kobiet mielibyśmy odbębniony... Ale uznałem, że to za mało. Trzeba przecież pamiętać o wszystkich kobietach. Trzeba dać im równe szanse! Dlatego właśnie powołałem Elę na stanowisko pełnomocnika rządu do spraw równego statusu prawnego. Jak ona się cieszyła! "Premier zmienia kulturę samczą na kulturę wrażliwości" - powiedziała. A rajstopy przydadzą się za rok. Niedziela, 9.03.2008 r. Radek z Władkiem to nie byle dyplomatołki! Nie wiem, jak im się to udało, ale przekonali Amerykanów i mogłem sandałki zostawić w Polsce. Gorzej, że w czasie lotu ktoś ogłosił, iż w samolocie jest bomba. Zadzwoniłem do chłopaków. Próbowali mnie pocieszać. Bronek mówił, że będziemy mieli świetną reklamę w mediach i napiszą o mnie nie tylko na Jamajce. Radek nie chciał, żebym się martwił, bo nawet jakby co, to on też poradzi sobie w wyborach prezydenckich i godnie mnie zastąpi... W końcu Amerykanie stwierdzili, że bomby nie ma. Poniedziałek, 10.03.2008 r. Miałem szczęście! Mimo bombowych perypetii nie spóźniłem się na spotkanie z George´em! Poprosiłem tłumacza, żeby mówił jak najwolniej, i... udało się! Pobiłem rekord Kwaśniewskiego. On rozmawiał z amerykańskim prezydentem przez 13 minut. A ja przez 17! Powiedziałem George´owi, żeby się nie przejmował, bo to zniesienie wiz to dla nas nie taka znowu ważna sprawa. Dał się przekonać. Wizy będą nadal obowiązywały. Wtorek, 11.03.2008 r. Spotkanie z przedstawicielami organizacji żydowskich w USA było bardzo udane. Tyle że moi rozmówcy byli trochę niecierpliwi. Powiedziałem im, iż w życiu najważniejsza jest miłość. Nie podchwycili tematu i pytali: "A co z kamienicami?". Przypomniałem, że ważne jest też zaufanie, a oni znów: "A kamienice?". Na koniec zgodziłem się z nimi, że i miłość, i zaufanie, i kamienice są ważne. No i że musimy się wspólnie postarać, żeby na to wszystko mogli liczyć w Polsce. Środa, 12.03.2008 r. Powariowali! To jednak jest nienormalność! W Polsce niektórzy posłowie zupełnie powariowali! Chcieliby najpierw przeczytać traktat reformujący UE, a dopiero później głosować nad jego ratyfikacją. A przecież niektórzy parlamentarzyści czytają bardzo wolno! Nie ma na to czasu... Rumunia, Węgry, Słowenia... Wszystkie najważniejsze kraje ratyfikowały traktat bez czytania i bez referendum, a u nas znowu problemy... Lecę do Brukseli. I co ja teraz powiem Manuelowi i Angeli? Czwartek, 13.03.2008 r. Dzwoniła Angela. U niej wszystko w porządku. Zmieniła niemiecką konstytucję. Wszystko po to, żeby przyjąć traktat. Obiecała, że gdybyśmy też potrzebowali nowej konstytucji, to może mi wysłać wzór mailem. Przewodniczący Parlamentu Europejskiego też obiecał pomoc. "Wierzę, że nasi polscy przyjaciele znajdą rozwiązanie" - powiedział dziennikarzom. Ciągle nie wiem, jak to może wyglądać w głosowaniu... Zaraz, zaraz... Policzmy głosy! Ja, Bronek, Stefan, Julia, Janusz z Lublina... Ciągle za mało! Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Sondaz TVN: 56% chce odrzucenia Traktatu w re 18.03.08, 18:08 poszeklu napisał: > Niech PO_Tuski robia wybory, albo referendum, czym strasza. > Przynajmniej szybciej pozbedziemy sie tej zarazy. > > "PO nie wyklucza możliwości zorganizowania referendum > w sprawie traktatu." > Bardzo dobrze!!! > W sondazu TVN Wyniki: > 56% za odrzuceniem traktatu > 34% za przyjeciem traktatu > reszta niezdecydowani > > Tusek musi odejsc! > > Posłuchaj ty nędzny smieciu, przybłędo myjący kible u obcych. Wiele razy pytałem sie ciebie, w jakim kraju jestes pachołkiem i lokajem. Zdradziłeś łachudro Polske za kilka dolarków i od lat służysz obcym. Jakim prawem gnido plujesz z zagranicy, wystawiając łeb z kibla, na legalny rząd polski, wybrany przytłaczająca większością Polaków? Kto ci dał do tego prawo, zdrajco? Odpowiedz Link Zgłoś
keeslaff Re: Sondaz TVN: 56% chce odrzucenia Traktatu w re 18.03.08, 17:30 No proszę, to TVN już nie fałszuje "sondaży"? :D Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Sondaz TVN: 56% chce odrzucenia Traktatu w re 18.03.08, 18:51 keeslaff napisał: > No proszę, to TVN już nie fałszuje "sondaży"? :D To byl wypadek przy pracy. Zupelnie nieprzewidziany. Jak sie powtarza takie bzdury od rana do wieczora, ze Tusk ma 52%, to w koncu dziennikarz moze zglupiec. Odpowiedz Link Zgłoś
wiseman_said PO = Polaków Otumaniliśmy 18.03.08, 12:36 jak to się dzieje? kaczor donald t. ma Polaków za śmieci. Chce z nas zrobić "białą Afrykę". A Polacy na niego głosują. kaczor donald t. Polaków oszukuje, okłamuje, okrada. A Polacy są za nim. Czy aż taką siłę mają stronnicza prasa i telewizja. A jablka drożeją i drożeją.... Wlaściwie to wszystko ostatnio tak POdrożało, ale co to tuska obchodzi. Kto w Polsce rządzi? Kto wygra walkę o władzę nad Polską: Putin czy Merkel. A tusk jako przyszły phłezydent będzie marionetką w ich rękach. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu PO = Polaków Otumaniliśmy i wszystko POdrożało 18.03.08, 12:57 Sondaz TVN: 56% chce odrzucenia Traktatu w referen "PO nie wyklucza możliwości zorganizowania referendum w sprawie traktatu." Bardzo dobrze!!! W sondazu TVN Wyniki: 56% za odrzuceniem traktatu 34% za przyjeciem traktatu reszta niezdecydowani Tusek musi odejsc! wiseman_said napisał: > jak to się dzieje? kaczor donald t. ma Polaków za śmieci. Chce z nas > zrobić "białą Afrykę". A Polacy na niego głosują. > kaczor donald t. Polaków oszukuje, okłamuje, okrada. A Polacy są za > nim. > Czy aż taką siłę mają stronnicza prasa i telewizja. > > A jablka drożeją i drożeją.... > Wlaściwie to wszystko ostatnio tak POdrożało, ale co to tuska > obchodzi. Kto w Polsce rządzi? > Kto wygra walkę o władzę nad Polską: Putin czy Merkel. A tusk jako > przyszły phłezydent będzie marionetką w ich rękach. Odpowiedz Link Zgłoś
marsianin Re:kaczory won z Polski 18.03.08, 13:41 Kaczory na bańicję,wypie..ć tych karłów.Chcę żyć w normalnej Polsce,bez księży pedofili,złodziei pokroju tadzia z Torunia.Dla nich chore ambicje znaczą więcej niż Polska Odpowiedz Link Zgłoś
qwer10 Re: PO = Polaków Otumaniliśmy 18.03.08, 16:29 Waszmość wstydu oszczędź, dowodzisz dużego deficytu istoty szarej twojego mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 mirmat1 to ty masz telewizor z zapachami?????????? 18.03.08, 14:44 chyba nie. Po prostu nogi umyj z nich ten smród. Odpowiedz Link Zgłoś
qwer10 AHAHAH!!!!! Leżałem na podłodze! 18.03.08, 16:28 Prezio mnie powalił gdy podszedł do wicemarszałka. XDDDD Posłanka sprawozdawca też miała zawaliste teksty. :D Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Tusk - komu służysz? Polsce czy Brukseli? 18.03.08, 11:13 Tusk - komu służysz? Polsce czy Brukseli? almagus napisał: > > Najpierw ziewał. > W trakcie, pod koniec przemówienia ministra R. Sikorskiego Jarkacz > wykonywał obsceniczne ruchy ustami, naśladując seks oralny! Odpowiedz Link Zgłoś
kiks11 a komu ty słuzysz? 18.03.08, 11:31 Polsce, czy Rydzykowi i partii politycznej? Ważniejsza jest ideologia, czy rzeczywistość materialna? A może razem ze swoimi braćmi w ierze słuzysz moskalom, a waszym celem jest osłabienie Polski tak bardzo, żeby wreszcie wejść pod wpływ tego mocarstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Tusk zintensyfikowal nagonke na Patriotow po powro 18.03.08, 11:45 ...powrocie ze swej pielgrzymki z Kremla. Instrukcje Putina przekazano tow. Ćwiąkalskiemu (czlonek PZPR 1972-1981), ktory do niedawna pelnil role "Consigliere" UBeckiej mafii kiks11 napisał: > Polsce, czy Rydzykowi i partii politycznej? > Ważniejsza jest ideologia, czy rzeczywistość materialna? > A może razem ze swoimi braćmi w ierze słuzysz moskalom, a waszym > celem jest osłabienie Polski tak bardzo, żeby wreszcie wejść pod > wpływ tego mocarstwa? M: "Polski" jako WOJEWODZTWA Zwiazku Socjalistycznych Republik Europejskich ????????? A propo: jak ci sie podobalo niedawne wymachiwanie tow. Kwasniewskiego z czwartego rzedu na trybunie na Placu Czerwonym w czasie parady ku czci zwyciestwa Stalina. Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu Re: wiesz chlopcze ze internet nie jest anonimowy? 18.03.08, 12:30 i za bluzganie mozna zdrowo beknac? Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu A twoj taus jest esbekiem i go zlapie 18.03.08, 12:52 milet_z_sedesu napisał: >wiesz chlopcze ze internet nie jest anonimowy > i za bluzganie mozna zdrowo beknac? Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: A twoj tatus jest esbekiem i go zlapie 18.03.08, 12:53 poszeklu napisał: > milet_z_sedesu napisał: > >wiesz chlopcze ze internet nie jest anonimowy > > i za bluzganie mozna zdrowo beknac? > Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: milrt_z_sedesu 18.03.08, 13:58 milet_z_sedesu napisal: > ptrafisz tylko pomawiac ... Milet - kapusiu, nie siej zamieszania! Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: oj dziecko, dziecko... Nie dajesz sobie rady 18.03.08, 18:42 Jak tam u ciebie na porodowce, duzy ruch? Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Wicie, straszenie bekaniem działa może u ciebie w 18.03.08, 12:52 obejściu chłopku Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu Re: uzylem slowa zrozumialego dla ciebie chlopcze 18.03.08, 13:33 Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Chlopcze to sie odzywaj do swoich narzeczonych 18.03.08, 18:40 peeeeeeeeeeeeeedziu! Odpowiedz Link Zgłoś
qwer10 Mike - komu służysz? Ludziom czy Polsce? 18.03.08, 16:36 Polska to tylko małe abstrakcyjne gówienko. Liczą się ludzie - dobrobyt i swobody demokratyczne. Na razie pierwsze mocno kuleje, dlatego potrzebujemy zbliżenia z Unią. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Ile Ryży-Cudak dostał od Brukselki ??? Pokaż konta 18.03.08, 11:15 Ile Ryży-Cudak dostał od Brukselki ??? Pokaż konta !!! s Odpowiedz Link Zgłoś
gh83 Re: Ile Ryży-Cudak dostał od Brukselki ??? Pokaż 18.03.08, 11:26 A ty pokaż swoje, warchole Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: Ile Ryży-Cudak dostał od Brukselki ??? Pokaż 18.03.08, 14:16 chyba ci brudne gacie pokaze albo dziurawe skarpety, do ktorych ciuła grosiki na kolejnego bełta. oni wzorem swojego fuhrera nie mają kont. zresztą po co im konta, jak ktos zapier... na czarno to i tak kase do łapy dostaje. zastanawiam się co robi internet w noclegowniach dla bezdomnych. zdaje sie komputery miały do szkół trafiać, no ale widać w irlandii tak jest i u nas też jest tak wspaniale, ze komputery już są wszędzie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Ile Ryży-Cudak dostał od Brukselki ??? Pokaż 18.03.08, 18:14 mike-great napisał: > Ile Ryży-Cudak dostał od Brukselki ??? Pokaż konta !!! > > > s Za to złodziej i agent sowiecki i Stasi Rydzyk dostał w nagrode od Moskwy za niszczenie państwa polskiego i kościoła nadajniki na Uralu, żeby mógł pluc jaem na całą Europe. A teraz trzyma za pysk tego chama bez ambicji "prezydenta" który jest jego lokajem i bez szemrania wykonuje rozkazy klechy, czyli de facto Moskwy. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier To prezydent ma być filosemicki i filoniemiecki? J 18.03.08, 09:35 To prezydent ma być filosemicki, filoniemiecki i filobrukselski? Jeszcze tego brakowało! Potrzebna jest osoba, która w obiektywny, bezstronny sposób odniesie się do tych mniejszości, które mają "na koncie" wiele krzywd wyrządzonych Polakom. Dość taniej politpoprawności politycznej i szafowania interesem Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
vontomke Re: To prezydent ma być filosemicki i filoniemiec 18.03.08, 09:53 Oj, widzę że w obliczu schizofrenicznych działań twojej partii nawet tobie jakoś entuzjazm opadł. Zrób sobie kawkę, włącz film o dziadku Tuska, może ci się humor poprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: To prezydent ma być filosemicki i filoniemiec 18.03.08, 10:10 Po prostu uwazam, ze w kontekscie skandalicznych enuncjacji poslow PO mowiacych o "wojewodztwie polskim" oraz swietle nowych analiz prawnych, o ktorych pisze dzisiejsza Rzeczpospolita, Traktat Reformujacy jest dla Polski mniej korzystny niz obowiazujacy Traktat Nicejski. Dlatego trzeba go odrzucic. Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: To prezydent ma być filosemicki i filoniemiec 18.03.08, 12:01 To gdzie ten sukces lizboński którego Twoi ulubieńcy polityczni najpierw szukali po zamknięciu nagocjacji a potem szumnie ogłosili? Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.pl Mniejszość bruksleka nas krzywdzi 18.03.08, 10:15 junkier napisał: > To prezydent ma być filosemicki, filoniemiecki i filobrukselski? > Jeszcze tego brakowało! Dokładnie. Wystarczy, że ty jesteś filoniemiecki co widać po twoim nicku. Ale, ale, filoniemiecki jest też niewątpliwie zjawiskowobiologiczny Jarosław, bo inaczej co by robiła w sejmie Frau Nel Jasiowa? > Potrzebna jest osoba, która w obiektywny, bezstronny sposób odniesie > się do tych mniejszości, które mają "na koncie" wiele krzywd > wyrządzonych Polakom. Z czego najgorsza jest mniejszość brukselska! > Dość taniej politpoprawności politycznej i szafowania interesem > Polski! Słusznie - żądajmy wyłącznie drogiej politpoprawności i to niepolitycznej! Dość dziadowania! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: To prezydent ma być filosemicki i filoniemiec 18.03.08, 10:18 Nie odkrecaj kota ogonem! Swoja droga jesli za mniejszosc brukselska przyjac eurobiurokratow, trudno byloby wskazac chociaz jeden korzystny element ich dzialania. Niedawno, co skandalicznie zaklepal Tusk, kolejny idiotyzm wymyslili, nowe ograniczenia w emisji CO2, przez co polski podatnik dwukrotnie drozej zaplaci za energie. To skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu ****swietna robota PiSu******** 18.03.08, 12:34 Tylko tak dalej, zajmiecie zasluzone dla was miejsce na smietniku historii. Trzymajcie sie dziwczyny i chlopaki. Odpowiedz Link Zgłoś
zetorg Re: To prezydent ma być filosemicki i filoniemiec 18.03.08, 17:38 A zatruwanie matki ziemi to nie skandal. Skandalem jest, ze nalezy zmniejszyc emisje dwutlenku. Puknij ty sie w ten pusty leb Junkier. Zanegowalbys wszystko co PO zrobi, ale gdyby to twoj pokrak jarek zrobil to bys klaskal. I tyle. dlatego dyskusja z toba nie ma sensu. Ty nie masz argumentow. Jedyne co masz to negacja wszystkiego co sie dzieje za sprawa tego rzadu. Jezeli zal ci pieniedzy na dbanie o nasza kochana planete to jestes glupszy niz myslalem. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Re: Gorący dzień w Sejmie - relacja na żywo 18.03.08, 10:09 Jeden z piszących zadał pytanie. Kto zna odpowiedź, dlaczego naród polski jest taki ksenofobiczny? Ja znam, dzięki odkryciu, dokonanemu przez pewnego pisarza z Częstochowy!! Odkrył on określenie: HOMO POLONICUS! Na szczęście to tylko niewielka część narodu z toruńskim Bezebubem (brawo p.Palikot)i kilkoma w Warszawie na czele! Odpowiedz Link Zgłoś
melee Re: Gorący dzień w Sejmie - relacja na żywo 18.03.08, 10:31 michalparadowski napisał: > Jeden z piszących zadał pytanie. Kto zna odpowiedź, dlaczego naród > polski jest taki ksenofobiczny? > Ja znam, dzięki odkryciu, dokonanemu przez pewnego pisarza z > Częstochowy!! > Odkrył on określenie: > HOMO POLONICUS! > Na szczęście to tylko niewielka część narodu z toruńskim Bezebubem > (brawo p.Palikot)i kilkoma w Warszawie na czele! Jestem xeno, Suski wam mordę lizał Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Re: Gorący dzień w Sejmie - relacja na żywo 18.03.08, 10:46 Z tą mądrością narodu bym nie przesadzał - wybrany przez naród prezydent jaki jest każdy widzi ( i słyszy ) Odpowiedz Link Zgłoś
aisug Re: Gorący dzień w Sejmie - relacja na żywo 18.03.08, 17:57 123rbr napisał: > Z tą mądrością narodu bym nie przesadzał - wybrany przez naród > prezydent jaki jest każdy widzi ( i słyszy ) =========================================== święta racja !!!! Tusk i PO tez wybrani przez naród jacy są każdy widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.tofelek Re: Gorący dzień w Sejmie - relacja na żywo 18.03.08, 09:15 plasterina2005 napisał: jak dobrze zauważyłeś W.B. jest krajem nowoczesnym, bogatym ... a my mieszkamy w... Polsce bez Ciebie na szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Co robi u nich prof. Z. Religa? 18.03.08, 09:18 Taki łamaga, że leczenia wymaga! Łodejdę , łodejdę, łajzą twą nie będę. Łoj ,jo joj. Cy to ja goj? Łobejdzie się, łobejdzie. Profesorek łodejdzie. Łoj, jo joj. Pod siebie gnoj. Łomagę, łomagę. Leppiej piąchą kładę. Łoj go łoj. Że ło jo joj. Maryja z radyja. Dorabia ryja. Łoi, go łoi. Tak swojsko gnoi. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Jak prowadzi obrady Komorowski... 18.03.08, 09:23 to raczej na debatę szans tu nie będzie. Ukręci każdego mającego inne zdanie niż PO. Jak zwykle... Odpowiedz Link Zgłoś
llawrynowicz Re: Jak prowadzi obrady Komorowski... 18.03.08, 09:26 Pewnie tak. Ale zapominasz, że uczył się od najlepszych - vide Ludwik "Saba" Dorn i Andrzej "Warchoł" Lepper. Odpowiedz Link Zgłoś
flyb52 Gorący dzień w Sejmie - relacja na żywo 18.03.08, 09:24 Rezydent pis i obronca "wiary rzymskiej" znow zamlaskal. Moze rezydent tez chce bronic "salut rzymski"?. Koszmarne sa te dwa pajace pociagane za sznurki przez rydza. Odpowiedz Link Zgłoś
llawrynowicz Gorący dzień w Sejmie - relacja na żywo 18.03.08, 09:24 10 do 1, że maksymalnie o 12 w południe, PiSiory obrażą się na wszystko i wszystkich, a następnie ogłoszą bojkot obrad :) Odpowiedz Link Zgłoś
weganin11 Gorący dzień w Sejmie - relacja na żywo 18.03.08, 09:27 Gdy rozumu komuś nie staje Zaraz się pod jarzmo dostaje Bo ma takie masochistyczne cele Nawet gdy trzeba wypoczywać w niedzielę Gdy się zbudzą z ręką w nocniku Będą krzyczeć że byli w kurniku I o niczym nic nie wiedzieli Byle doczekać następnej niedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
kruk51 Gorący dzień w Sejmie - relacja na żywo 18.03.08, 09:28 Polska i Polacy nie są prywatną własnością ani PiS-u ani Kościoła. Jakiekolwiek ustępstwa na rzecz PiS-u i Kościoła spowodują poważne straty w polityce zagranicznej, w społeczeństwie polskim i stablilizac ji życia publicznego narodu. Będziemy ciągle wyszydzanym ogonem narodów Europy. Błogosławionym przez wilkołaka Ratzingera, który w żadnym innym narodzie europejskim nie ma takiego posłuchu jak w Polsce. Bo nawet nie u Niemców. Odpowiedz Link Zgłoś
hellex Gorący dzień w Sejmie - relacja na żywo 18.03.08, 09:33 Wczorajsze "orędzie" prezydenta wyglądało jak kampania trzeciorzędnego kandydata na ten urząd (w stylu Leszka Bubla czy Stana Tymińskiego)...albo jak audycja w telewizji Trwam - kompletna żenada narażająca na śmieszność (po raz kolejny) ten urząd. Doradcy i kancelaria prezydenta działają tak jakby go sabotowali a nie pomagali... Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.pl Re: Gorący dzień w Sejmie - relacja na żywo 18.03.08, 09:35 palestrina2005 napisał: > Bierzmy przykład z Brytyjczyków - są eurosceptyczni i nie prowadzą > polityki "na kolanach" jak Tusk. Przecież Tusk chce, żeby zjawisko biologiczne ratyfikowało to, co samo triumfalnie wynegocjowało na stojąco. > W. Brytania jest krajem nowoczesnym, bogatym i ma wysoki wzrost > gospodarczy. Dupa tam UK. Norwegia i Szwajcaria nie należą do Eurokołchozu i są jeszcze bogatsze w przeliczeniu na obywatela, że o Liechtensteinie, Monako czy Jersey nie wspomnę. Wniosek - zróbmy sobie pralnię brudnych pieniędzy i dopiero będzie dobrze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Gorący dzień w Sejmie - relacja na żywo 18.03.08, 09:54 A więc sam widzisz, że wcale nie trzeba Unii aby osiągnąć bogactwo... Odpowiedz Link Zgłoś
vontomke Re: Gorący dzień w Sejmie - relacja na żywo 18.03.08, 09:57 > A więc sam widzisz, że wcale nie trzeba Unii aby osiągnąć > bogactwo... Dokładnie, dlatego prezydent, jego brat i ojciec chrzestny całego przedsięwzięcia wspaniałomyślnie próbują z nas zrobić Watykan. Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: Gorący dzień w Sejmie - relacja na żywo 18.03.08, 12:16 Też tak typowałem. Nie wiem tylko jednego, gdzie Jarkacz znajdzie taki drugi durny kraj jak polska który na ten jego wymarzony "polskie watykan" bedzie płacić... Odpowiedz Link Zgłoś
teofil.awers Re: Gorący dzień w Sejmie - relacja na żywo 18.03.08, 09:40 Czy naprawde trzeba czekac, az ta makolagwa przedstawi swoja propozycje ustawy?! Nie mozna traktatu poddac pod glosowanie juz? I niech sie dzieje, co chce, niech PiS-iory sie zakiwaja. Olejniczak przedstawil przeciez orzeczenie sadu najwyzszego, z ktorego wynika, ze nawet jesli traktat zostanie odrzucony przez poslow (a nie zostanie, bo paru porzadnych pisorkow sie chyba jednak znajdzie) - mozna wtedy przeprowadzic referendum. Odpowiedz Link Zgłoś
waldi1953 Re: Gorący dzień w Sejmie - relacja na żywo 18.03.08, 11:02 Zgadzam się w 100%. Nie rozumię na co PO czeka, przecież pisiorom o to chodzi by pernamętnie jątrzyć i sugerować jakimi to oni są obrońcami Polaków.J Kaczyński nie cofnie się przed niczym, a Lech też zrobi co mu brat rozkaże. Nawet głupa z siebie i póżniej zamelduje że wykonał. Odpowiedz Link Zgłoś
vontomke schizofrenia polityczna pisu 18.03.08, 09:46 Kaczyńscy wiedzą że dla dobra Polski traktat powinen zostać ratyfikowany, ale jednocześnie chcą przygarnąć do siebie elektorat eurofobowy, prawdopodobnie Rydzyk postawił im ultimatum że albo storpedują traktat, albo zamknie dla pisu rozgłośnię. Dlatego pis w mediach Rydzyka i w kościołach mówi że chce chronić wiarę katolicką, a na antenach mediów niezależnych mówi że chce ochronić traktat tak żeby go nie "dało się łatwo zmienić". Należałoby w końcu wyjaśnić, dlaczego Rydykowi tak bardzo zależy na izolacji Polski na arenie międzynarodowej. O schizofrenii politycznej pisowców najlepiej świadczy fakt, że wolą zagłosować przeciwko traktatowi, niż przyjąć go bez "ustawy wzmacniającej". Czyli albo nam dacie to co wynegocjowaliśmy w ładnym opakowaniu, albo w ogóle tego nie przyjmiemy, a to że opakowanie jest niekonstytucyjne nie ma znaczenia, ciemny lud i tak to kupi. Strasznie się Kaczyńscy motają próbując być jednocześnie euroentuzjastami i eurosceptykami, niestety naród za to może zapłacić kompromitacją w europie i oddaleniem procesu integracyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Lopatologia i strata czasu 18.03.08, 09:49 prostackie geby w lawach pisowskich dalej tkwia w beztroskiej i tępej ignorancji. Zadne swiatlo i chociazby ulamek zrozumienia nie przenika w tamte obszary koltunstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk "Bierzmy z nich przykład..." 18.03.08, 09:56 Bierzmy z nich przykład... Sila Brytyjczykow nie lezy w ich obecnych decyzjach. Te sa konsekwencja ich dotychczasowej histori, ktora swoj najwiekszy dotychczasowy rozkwit przezyla w czasach Imperium Brytyjskiego przed IIWS. Tego imperium nie zbudowano (jak w Polsce) sarmackim klotniami i zajazdami, tanimi zdradami moznych tylko nie znana w Polsce determinacja ludzi waczacych by przezyc i przetrwac. Dzisiaj najlepszym swiadectwem roznicy pomiedzy Polakami i Anglikami byla restrukturalizacja gornictwa: w Angli zrobili je na swoj koszt: Premier Tatcher nie ugiela sie przed licznymi smiertelnymi ofiarami strajkow glodowych gornikow w czasie blisko dwoch tygodni. Umierali powoli dzien po dniu kolejno przez conajmniej 10 dni. My robilismy ja na koszt zachodniego podatnika a nasze strajki w odniesieniu do angielskich byly wypoczynkowym spacerkiem bo postkomunistyczna wladza przyzwyczajona do taniego oportunizmu gotowa byla i jest spelniac wszelkie zadania byleby tylko byc u zloba. By brac przyklad trzeba miec potencjal. Nasz polski jest o lata swietlne za brytyjskim zarowno w determinacji, w histori budowania podstaw industrialnego panstwa, gospodarki jak i w poszanowaniu panstwa, prawa, poczucia wspolnoty krajowej, itd itd .... Przyklad mozemy brac wprowadzajac ich prawo pracy pozwalajace zwalniac ludzi z dnia na dzien bez zadnego odszkodowania, ich przywiazanie do demokracji i pragmatycznych rzadow pozwalajace na stabilna wladze bez zapisanej Konstytucji ale rowniez bez stalego cyrku w Parlamencie (jak w Polsce)itd itd .... Porownywanie porownywaniu nie jest rowne. Twoje jest propagandowym kmiotem. Re: Gorący dzień w Sejmie - relacja na żywo Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: "Bierzmy z nich przykład..." 18.03.08, 10:39 Może jakieś merytoryczne konkrety odnoszące się do eurosceptycyzmu a nie zmienianie tematu na poboczne wątki???? Dlaczego w negocjacjach nie możemy być twardzi jak Brytyjczycy tylko prowadzić negocjacje "na kolanach"???? Przecież Unia jest zbiurokratyzowana, niedecyzyjna i słaba. Można wykorzystać jej słabość do własnych celów... Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Konkrety a manipulacje to nie to samo 18.03.08, 11:17 Facet podał konkrety, bo wyłuszczył skąd wziął się eurosceptycyzm brytyjski, i dlaczego taka sama postawa nie ma racji bytu w Polsce. Więcej na ten temat można znaleźć tutaj: pl.wikipedia.org/wiki/Eurosceptycyzm_brytyjski. Tyle, że niestety okazuje się to niewygodne dla twojej bzdurnej tezy, aby brać przykład z brytyjczyków, a więc teraz udajesz, że jakieś wątki poboczne. Bzdura, napisał dokładnie na temat, a ty teraz próbujesz manipulować. Wcześniej zresztą też. Piszesz, że Tusk prowadził negocjacje na kolanach. To zwykłe kłamstwo, ponieważ to nie Tusk negocjował Traktat Lizboński, ale Jarosław Kaczyński i jego rząd, a nie rząd PO. Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk Po prostu dlatego, ze oni mieli i maja argumenty 19.03.08, 23:16 a my nie. Premier Tatcher domagajac sie dla Wielkiej Brytani specjalnych przywilejow przy przyjmowaniu do UE miala za soba argumenty. Poswiecen domagala sie przede wszystkim od swoich by wyprowadzic kraj z glebokiego kryzysu gospodarczego. Nasze "poswiecenia" byly przede wszystkim efektem niekompetencji tych ktorym sie wydawalo,ze wystarczy chciec by moc. No to chcieli a ze nie bardzo mogli wychowani w prl-owskim towarzyskim ciepelku, to zaplacilismy my wszyscy. "Poboczne watki !" Anglia swoja emigracja stworzyla Australie, Stany Zjednoczone, czesc Kanady, Hong-kong, Indie, Irak, kanal Sueski. My w tym czasie klocilismy sie po sarmacku o miedze, o to kto kogo i kiedy przetrzyma w swoich debilnych majakach narodowo religijnego wstecznictwa. I tak zostalo do dzisiaj: pajace w Sejmie wybierane co cztery lata i nazywane pOSLAMI w liczbie blisko 500 odstwiaja cyrk za nasze pieniadze troszczac sie glownie o swoje diety i zlodziejskie sztuczki by sie nachapac obnoszac w mediach swoj niedorozwoj umyslowy ! By wymagac od innych trzeba najpierw wymagac od siebie. Anglicy nie dlatego stali sie swiatowym imperium przed IIWS ze wymagali od innych, ale dlatego ze potrafili sila, zdrada i perswazja przekonac innych o wlasnych mozliwosciach, ktore w razie potrzeby potrafili udowodnic zmagajac sie i wygrywajac ze swoimi przeciwnikami. My przez ostatnie pare wiekow (za szczesliwym wyjatkiem zwyciestwa nad ZSSR i solidarnosciowego zrywu ) przegrywalismy wszystko co przedsiewzielismy dokladnie tak jak obecnie: debilnymi pyskowkami stetryczlych polglowkow, ktorym sie zdaje, ze sile i niezaleznosc kraju buduje sie zerujac na latwych historycznych maniakalnych fobiach i religijnym wstecznictwie. Ta niezaleznosc to przede wszystkim zdolnosc do samodzielnego skutecznego dzialania oparta na prawidlowych przewidywaniach a nie na modlitwach w Sejmowej kaplicy, pyskowkach prezydenta czy premiera i na tradycyjnym smiesznym ale dziwnie w Polsce nikogo nie szukujacym zwrocie "udalo sie". Re: "Bierzmy z nich przykład..." Odpowiedz Link Zgłoś
chainless_soul Re: "Bierzmy z nich przykład..." 18.03.08, 12:06 > Dzisiaj najlepszym swiadectwem roznicy pomiedzy Polakami i Anglikami byla > restrukturalizacja gornictwa: w Angli zrobili je na swoj koszt: Premier Tatcher > nie ugiela sie przed licznymi smiertelnymi ofiarami strajkow glodowych gornikow > w czasie blisko dwoch tygodni. Umierali powoli dzien po dniu kolejno przez > conajmniej 10 dni. no, nie do końca trafiona ta analogia, bo ci strajkujący akurat nie byli górnikami, ale więźniami IRA, którzy domagali się przywrócenia statusu więźniów politycznych. Jak stwierdziła sama Thatcher, w tej sprawie chodziło o przestępców, a nie politykę. > By brac przyklad trzeba miec potencjal. Nasz polski jest o lata swietlne za > brytyjskim zarowno w determinacji, w histori budowania podstaw industrialnego > panstwa, gospodarki jak i w poszanowaniu panstwa, prawa, poczucia wspolnoty > krajowej, itd itd .... z tym ostatnim też trudno mi się zgodzić biorąc pod uwagę alarmujący stan brytyjskiego społeczeństwa, które zżera problem chuligaństwa, nadmiernej uległości wobec mniejszości religijnych, nieadekwatnych przepisów dotyczących bezrobocia i bezsilności zbyt liberalnego wymiaru prawa. Wystarczy przypomnieć chociażby głośną jakiś czas temu sprawę grupy nastolatków, którzy skopali starszego człowieka doprowadzając go do śmiertelnego w skutkach zawału. Sąd skrócił im karę argumentując, że nie można ustalić, czy kopanie rzeczywiście było przyczyną zawału... Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: "Bierzmy z nich przykład..." 18.03.08, 12:26 Strajkujący byli górnikami - w ten sposób pani premier reformowała górnictwo brytyjskie. Co do liberalnego wg ciebie prawa to sprawa o której piszesz w Polsce zostałaby identycznie osądzona jako że wszelkie wątpliwości interpretuje się na korzyść oskarzonego a nie odwrotnie - cały kodeks karny demokratycznego swiata - ty widać wolisz kodeksy i procesy stalinowskie Odpowiedz Link Zgłoś
chainless_soul Re: "Bierzmy z nich przykład..." 18.03.08, 15:06 hmmm, strajk głodowy trwający kilkadziesiąt dni, podczas którego zmarło z głodu 10 strajkujących? zdecydowanie chodzi o strajk irlandzki z 1981 roku, podczas gdy strajki górników miały miejsce później i nie miały aż takich ofiar. chyba że znasz alternatywną wersję historii.. Jeśli chodzi o surowość prawa, to we wspomnianej sprawie brytyjskich chuliganów, którzy zakatowali staruszka doprowadzając go do zawału (mój błąd w opisie: nie kopali go, tylko obrzucili cegłami) - owszem, nie podoba mi się, że sąd uwolnił ich od zarzutu zabójstwa i wypuścił do domu na święta odwlekając postawienie im przynajmniej zarzutu napaści albo innych możliwych. Jeśli twoim zdaniem świadczy to o upodobaniu do stalinowskich metod utrzymywania porządku, to trudno... Odpowiedz Link Zgłoś
nabrok PISydent wykonał zadanie 18.03.08, 10:07 Pan pRezydent, zwany też PISydentem, wykonał wzorowo zadanie przydzielone mu przez "wielkiego stratega" i mógł z dumą : "PANIE PREZESIE! JARKU! MELDUJĘ WYKONANIE ZADANIA!!! mlask, mlask, mlask... ". PS. 1.SłuŻąc L.Wałęsie czegoś się tam nauczyli: "Jesteśmy ZA, a nawet PRZECIW..." 2. K.Mazowiecki oddał Zakonowi Krzyżaków Warmię i Mazury, J.L.Kaczyński beż wahania chce oddać całą Polskę Zakonowi Redemptorystów. Odpowiedz Link Zgłoś
tibnor Radek Sikorski miał rację.... 18.03.08, 10:17 Jedyne wyjście - wyciąć watahę do ostatniego. Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 Gorący dzień w Sejmie - relacja na żywo 18.03.08, 10:18 Po rogu obfitości w postaci działalności Jana Pawła II, który odmienił oblicze Europy i świata nastał Wielki Post z dwoma niedopracowanymi karzełkami. I to oni tworzą najnowszą historię Polski. Takie sobie nico z piaskownicą. Dzięki Rydzykowi Putin, stary wyga, który nauki mógłby pobierać w samym Watykanie realizuje swoje plany odizolowania Polski. To takie proste jak drut. I co tu dużo gadać. Głupie i śmieszne. Zresztą Putin nie musi pobierać nauk w samym Rzymie. Rosjanie mają swoją dyplomację. Niezwykle skuteczną. A poza tym mają niezwykły atut. Zasoby energii. Ropa. Gaz. Ale i to się skurczy. Niemniej jednak mają swoje pięć minut na dyktowanie warunków politycznych. Jaką rolę odgrywa w tym wszystkim o. Rydzyk. Nie wiem. Osobiście, gdybym był JEGO przełożonym, wysłałbym go na misje na Kamczatkę. Wtedy może, może! zrozumiałby, co to jest wyrzeczenie, upokorzenie itp. Niech nie liczy na młode fanki. Każda młoda fanka wie co powiedzieć młodemu i przystojnemu wikaremu. Moherówki, nie mając nic do dania przePiSują Rydzykowi to, co mają. Odpowiedz Link Zgłoś
fury11 Re: Gorący dzień w Sejmie - relacja na żywo 18.03.08, 10:23 dać Kaczyńskim kamień, to i kamień zepsują Odpowiedz Link Zgłoś
joris Gorący dzień w Sejmie - relacja na żywo 18.03.08, 10:22 Dwoch detych kretynow: prezydent i lider najwiekszej partii opozyczyjnej. Czy t5o nie za duzo na jeden biedny kraj. I nie porownujmy sie z Wielka Brytania bo to smieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Gorący dzień w Sejmie - relacja na żywo 18.03.08, 10:38 Może jakieś merytoryczne konkrety???? Dlaczego w negocjacjach nie możemy być twardzi jak Brytyjczycy tylko prowadzić negocjacje "na kolanach"???? Przecież Unia jest zbiurokratyzowana, niedecyzyjna i słaba. Można wykorzystać jej słabość do własnych celów... Odpowiedz Link Zgłoś
nick1111 Re: Gorący dzień w Sejmie - relacja na żywo 18.03.08, 11:16 palestrina2005 napisał: > Może jakieś merytoryczne konkrety???? > Dlaczego w negocjacjach nie możemy być twardzi jak Brytyjczycy tylko > prowadzić negocjacje "na kolanach"???? Ano dlatego, że UK cywilizacyjnie i gospodarczo przewyższa średnią unijną, a Polsce jest daleko nawet do ostatnich w rankingu krajów starej UE. Dlatego, że UK jest jednym z największym płatników netto Unii, a Polska - jednym z jej największych beneficjentów. Unia jest może i zbiurokratyzowana, ale jeśli mamy budować społeczeństwo obywatelskie, którego tu bardzo brakuje, to najpierw dorównajmy chociaż do średnich unijnych standardów. Dlatego im więcej Unii w Polsce, tym lepiej. Czy myślisz, że ktoś ruszyłby w Polsce taki temat, jak segregacja śmieci, gdyby nie Unia? A dla przyszłości tego kraju (i ludzkości w ogóle) segregacja śmieci, w odróżnieniu od ślubów gejowskich, MA znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
melee Gorący dzień w Sejmie - relacja na żywo 18.03.08, 10:30 czy ten z prawej na fotce to Suski? Odpowiedz Link Zgłoś
olewca Niemieckie czołgi już grzeją silniki ! 18.03.08, 10:44 Zaraz wyjadą po swoje ziemie! oLewCa Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 Niemieckie czołgi pewno podjada do kaczynskiego 18.03.08, 13:32 zrobic z nim porzadek Odpowiedz Link Zgłoś
jabo23 Niemieckie czołgi rozgniotą dwa zapyziałe kartofle 18.03.08, 14:33 - i będzie wreszcie spokój :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec czy (K)Lechu przygrywał na pianinie? 18.03.08, 10:44 we wczorajszym teledysku pod nazwą "orędzie" muzyka Lecha brzmiała dużo lepiej niż słowa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pilsko1 Gorący dzień w Sejmie - relacja na żywo 18.03.08, 10:58 Jak facet o takiej aparycji i bez pojęcia o profesjonalnym wygłaszaniu przemówień może sie zajmować polityką. Panie K., polityka to zawód, a nie amatorskie hobby. Przecież nie każe pan kulawemu tańczyć w balecie. Odpowiedz Link Zgłoś
mat.31 Przestańcie sobie wycierać gęby homoseksualistami 18.03.08, 11:15 To tacy sami obywatele, jak wszyscy, płacący podatki i podlegający ochronie polskiego prawa. Wycieranie sobie tymi ludźmi gęby i stawianie ich jako przykład na utratę przez Polskę niepodległości zaczyna być irytujące. Odpowiedz Link Zgłoś
2berber Re: Przestańcie sobie wycierać gęby homoseksualis 18.03.08, 11:34 mat.31 napisał: > To tacy sami obywatele, jak wszyscy, płacący podatki i podlegający > ochronie polskiego prawa. Masz rację - tylko to są pretensje spóźnione. Społeczeństwu jest obojętne kto jest homoseksualistą a kto nie. Dziwne tylko że wrzasku homoseksualiści o brak równouprawnienia nie podnosili kiedy premierem był homoseksualista (brat obecnego prezydenta zresztą) i ministrem sprawiedliwości był homoseksualista. Homoseksualiści nie powinni żądać by heteroseksualni walczyli o prawa homoseksualistów bo to będzie nadużycie! Odpowiedz Link Zgłoś
mat.31 Re: Przestańcie sobie wycierać gęby homoseksualis 18.03.08, 11:43 2berber napisał: > Homoseksualiści nie powinni żądać by heteroseksualni walczyli > o prawa homoseksualistów bo to będzie nadużycie! Ale mają prawo a nawet obowiązek żądać, żeby heteroseksualna większość nie przedstawiała ich, jako zło wcielone i zagrożenie dla bezpieczeństwa Polski. To jest jeszcze większe nadużycie. Mają też prawo żądać, żeby ich prawa nie były ograniczane i żeby nie byli przez ich własne państwo traktowani jak podludzie, co teraz właśnie się dzieje. Rzygać się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
igel1 Re: Przestańcie sobie wycierać gęby homoseksualis 18.03.08, 11:57 Te homofoby z PIS-u i radia maryja nie spoczna przeciez dopuki poprostu nie wygina smiercia naturalna.Nie pozwolmy jednyk by nasz kraj Polska byla nadal pokazywana przez inne kraje europy i swiata jakoby bylismy wszyscy tacy podli. Polacy powinni ponownie jak w niedawnych wyborach zaprotestowac swoja dezaprobate radykalom z pisu ! Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflisko Nie wycierajcie sobie gęby POLSKĄ 18.03.08, 12:39 igel1 napisał: nasz > kraj Polska Jaki wasz? Was, zboki jest kilkaset tysięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Polska was przygarnie i zrefunduje koszty leczenia 18.03.08, 12:56 ciotopedalstwa Odpowiedz Link Zgłoś
mat.31 Re: Polska was przygarnie i zrefunduje koszty lec 18.03.08, 13:01 Sam skorzystaj. W psychiatrykach pewlno jest wolnych lozek. Odpowiedz Link Zgłoś
mat.31 Re: Nie wycierajcie sobie gęby POLSKĄ 18.03.08, 13:03 Tak samo moj jak i twoj, prostaku zasyfialy. Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflisko Re: Nie wycierajcie sobie gęby POLSKĄ 18.03.08, 14:11 mat.31 napisał: > Tak samo moj jak i twoj, prostaku zasyfialy. Tylko nie zasyfiały, jestem hetero. Większość chorób płciowych przenosicie wy, zboki. A jeśli chodzi o mój czy twój, to w 99% mój. A prostakiem mogę być, to znacznie lepsze niż bycie cvelem. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: Nie wycierajcie sobie gęby POLSKĄ 18.03.08, 15:42 nawiasem mowiąc sprowadzenie zagadnienia pt. karta praw podstawowych tylko do kwestii homoseksualizmu, wiele mówi o smutnych panach z pisu:)))) widać co i gdzie ich gniecie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Nie wycierajcie sobie gęby POLSKĄ 18.03.08, 15:44 > Jaki wasz? Was, zboki jest kilkaset tysięcy. Moze i zboki, ale za to przez poltora roku mielismy swojego premiera! Premiera Kaczynskiego! Jestesmy z niego dumni! -- f. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 ta propaganda to zupelnie jak za Stalina czy Gomol 18.03.08, 13:31 straszyc polakow odwetowcami z Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkimarjan Gorący dzień w Sejmie - relacja na żywo 18.03.08, 11:29 To co Ci Kaczynscy wyprawiaja to wstyd dla Polski. Sami to wynegocjowali, oglosili ze to sukces! Won z mojego kraju! Odpowiedz Link Zgłoś