2107x 28.03.08, 07:09 niezłe trio dwa zera + kretyn pis o krok od niebytu co daj boże amen Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda.r Kamiński ofiarą "grupy trzech"? 28.03.08, 07:14 - Prezes jest pragmatyczny. ************************************ Nikt w to nie wątpi. Prezes jest pragmatyczny aż do bólu. Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: Kamiński ofiarą "grupy trzech"? 28.03.08, 18:09 maruda.r napisał: > - Prezes jest pragmatyczny. Nikt w to nie wątpi. Prezes jest pragmatyczny aż do bólu. Rozmowa z Ewą Tusk, matką premiera Donalda Tuska: Zawsze można to pokazać w krzywym zwierciadle: jeden dziadek premiera Tuska był w Wehrmachcie, drugi stracił zdrowie, budując główną kwaterę Hitlera. Tyle że obaj byli Polakami, a ich serca nie biły dla Hitlera. Ani ja, ani mój syn nie mamy się czego wstydzić. Droga Pani kłamie pani jak najęta. Z budowy Hitlera nikt nie wracał, każdy pracujący był jak by to powiedzieć- po wyczerpaniu sil do pracy zostawał na dnie wykopów rozstrzelany. Niech pani nie bredzi, że nie służyli w wermachcie z własnej woli. Prawdziwi patrioci walczyli jako partyzanci przeciw Niemcom i przeciw wermachtowi. Pani i cała wasza rodzina powinna wstydzić się czynu waszych ojców. Wasza rodzina jest hańbą tego narodu. A podczas wyborów zaprzeczaliście, jesteście tyle samo warci co pani ojcowie. Ciekaw jestem ilu prawdziwych polaków patriotów pani ojciec z bratem zabili? I wy macie czelność jeszcze publicznie występować? oszukaliście wyborców, a zdrada jest niewybaczalna, poniesiecie za to karę o jakiej wam sie nie sniło. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek2235 "Obiektywizm" "Wyborczej" w ocenianiu Kurskiego 28.03.08, 07:17 Obiektywizm "Wyborczej" w oceninianiu Kurskiego patrz - forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=77352567&a=77387993 Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Kurski wykona wszystko co zleci mu Jarek i będzie 28.03.08, 07:55 udowadniał że to jego zdanie.Dla chleba Panie dla chleba ! Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Kamiński płakał, gdy składał dymisję 28.03.08, 09:19 Za: Dziennik, WP - wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=50316&wid=9799950&rfbawp=1206692163.042&ticaid=159c2 Kamiński płakał, gdy składał dymisję Prezydent Lech Kaczyński nie przyjął dymisji Kamińskiego Lech Kaczyński nie przyjął dymisji Michała Kamińskiego ze stanowiska sekretarza stanu w Kancelarii Prezydenta - dowiedział się "Dziennik":. Kamiński miał podjąć taką decyzję, gdy prezydent zlecił przygotowanie swojego ostatniego orędzia Jackowi Kurskiemu. Dymisję składał ze łzami w oczach. Lech Kaczyński zrezygnował z korzystania z usług Kurskiego i życzliwszym okiem spojrzał na marginalizowanego ostatnio Kamińskiego. W takim momencie Michał ze łzami w oczach złożył dymisję, ale prezydent jej nie przyjął. Od tej pory pozycja Kamińskiego w Pałacu Prezydenckim ogromnie wzrosła - mówi informator dziennika. To był histeryczny gest bez większego znaczenia - mówi ważny polityk PiS i dodaje: Orędzie nie było najgorsze, a Kamiński z Bielanem po przegranych wyborach nie są do końca wiarygodni. Prezydent może jeszcze korzystać z pomocy Kurskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Kamiński płakał, gdy składał dymisję 28.03.08, 10:28 A ja płaczę, łkam nawet, że nie złożył. Razem ze swoim pryncy/pałem. Aczkolwiek bardziej mi odpowiada ta część miana po slash-u. Odpowiedz Link Zgłoś
ws60 jesteś tak samo mądry jak kurski 28.03.08, 07:58 powołujesz się na coś co sam napisałeś bez zastanowienia, co popisałeś. przecież z tego wyłania się sylwetka kurskiego jako ostatniego ćwoka :) Odpowiedz Link Zgłoś
tepetoja jakoś dotrwać do końca kadencji mamlatego -a potem 28.03.08, 08:01 kaczki WON!!!!!!! i NIGDY więcej..... Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: jakoś dotrwać do końca kadencji mamlatego -a 28.03.08, 18:14 tepetoja napisała: > kaczki WON!!!!!!! i NIGDY więcej..... wermachtowcy precz narodu polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Uznanie dla J. Kurskiego. Kaminski moze odejsc, ni 28.03.08, 09:51 Uznanie dla J. Kurskiego za dzialalnosc i bezkompromisowosc. A Kaminski moze odejsc, od dawna zalezy mu na uznaniu Salonu medialnego III RP. Oportunistow nie trzeba. Niech albo przeprosi J. Kurskiego albo wylaczy sie. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Uznanie dla J. Kurskiego. Kaminski moze odejs 28.03.08, 10:09 > A Kaminski moze odejsc, Jak tak wszystkich bedziecie wywalac to kto wam w PIS zostanie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Uznanie dla J. Kurskiego. Kaminski moze odejs 28.03.08, 10:14 Moze odejsc z kancelarii. W kazdym razie oczywistym jest ze to praca J. Kurskiego w dobra strone popycha polskie sprawy. Kaminski powinien zdecydowac do kogo mu blizej, czy do wyborcow czy tez do salonu, ktory i tak zawsze bedzie nim gardzil. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Uznanie dla J. Kurskiego. Kaminski moze odejs 28.03.08, 10:24 junkier napisał: > Moze odejsc z kancelarii. W kazdym razie oczywistym jest ze to praca > J. Kurskiego w dobra strone popycha polskie sprawy. Kaminski > powinien zdecydowac do kogo mu blizej, czy do wyborcow czy tez do > salonu, ktory i tak zawsze bedzie nim gardzil. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=30746041&a=30750365 Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: Uznanie dla J. Kurskiego. Kaminski moze odejs 28.03.08, 18:17 michalng napisał: > > A Kaminski moze odejsc, > > Jak tak wszystkich bedziecie wywalac to kto wam w PIS zostanie ;P Nie martw się o PIS wermachtowców jest dużo Tusk ich podeśle Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Uznanie dla J. Kurskiego. Kaminski moze odejs 28.03.08, 10:23 junkier napisał: > Uznanie dla J. Kurskiego za dzialalnosc i bezkompromisowosc. > > A Kaminski moze odejsc, od dawna zalezy mu na uznaniu Salonu > medialnego III RP. Oportunistow nie trzeba. Niech albo przeprosi J. > Kurskiego albo wylaczy sie. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=30746041&a=30750365 Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Uznanie dla J. Kurskiego. Kaminski moze odejs 28.03.08, 13:13 Noooooo! Ulżyło mi. Jest junkier, jest zanumerowany kralik. A już się martwiłem, że kurskanalie z pisu nie mają już na zewnątrz wielbicieli. Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: Uznanie dla J. Kurskiego. Kaminski moze odejs 28.03.08, 18:26 prawieemeryt napisał: > Noooooo! Ulżyło mi. Jest junkier, jest zanumerowany kralik. A już > się martwiłem, że kurskanalie z pisu nie mają już na zewnątrz > wielbicieli. Rozmowa z Ewą Tusk, matką premiera Donalda Tuska: Zawsze można to pokazać w krzywym zwierciadle: jeden dziadek premiera Tuska był w Wehrmachcie, drugi stracił zdrowie, budując główną kwaterę Hitlera. Tyle że obaj byli Polakami, a ich serca nie biły dla Hitlera. Ani ja, ani mój syn nie mamy się czego wstydzić. Droga Pani kłamie pani jak najęta. Z budowy Hitlera nikt nie wracał, każdy pracujący był jak by to powiedzieć- po wyczerpaniu sil do pracy zostawał na dnie wykopów rozstrzelany. Niech pani nie bredzi, że nie służyli w wermachcie z własnej woli. Prawdziwi patrioci walczyli jako partyzanci przeciw Niemcom i przeciw wermachtowi. Pani i cała wasza rodzina powinna wstydzić się czynu waszych ojców. Wasza rodzina jest hańbą tego narodu. A podczas wyborów zaprzeczaliście, jesteście tyle samo warci co pani ojcowie. Ciekaw jestem ilu prawdziwych polaków patriotów pani ojciec z bratem zabili? I wy macie czelność jeszcze publicznie występować? oszukaliście wyborców, a zdrada jest niewybaczalna, poniesiecie za to karę o jakiej wam sie nie sniło. Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: Uznanie dla J. Kurskiego. Kaminski moze odejs 28.03.08, 18:16 junkier napisał: > Uznanie dla J. Kurskiego za dzialalnosc i bezkompromisowosc. > > A Kaminski moze odejsc, od dawna zalezy mu na uznaniu Salonu > medialnego III RP. Oportunistow nie trzeba. Niech albo przeprosi J. > Kurskiego albo wylaczy sie Masz racje za dużo jest gaf i niedopatrzenia. Ciekawe dla kogo kaminski pracuje? myślę ze jest podstawiony przez platformę Odpowiedz Link Zgłoś
garfield69 Najwazniejsze, ze Twoj subiektywizm jest ... 28.03.08, 14:21 ...obiektywny i niech Tobie to wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.zywiecki Kamiński ofiarą "grupy trzech"? 28.03.08, 07:18 A niech się chłopcy bawią,tylko nie nami i nie za nasze pieniądze.To jest przyczynek do likwidacji dotacji partii ze społecznych pieniądzy. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Dusza rośnie kiedy się patrzy Jak Pis zdycha! 28.03.08, 07:22 Już niedługo tej agonii!! Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: Dusza rośnie kiedy się patrzy Jak Pis zdycha! 28.03.08, 18:28 ergo12 napisał: > Już niedługo tej agonii!! Wydaje się tobie ze PIS zdycha. Popatrz na platforme , miotają się i nie wiedza co czynią Odpowiedz Link Zgłoś
mayo3282 Kamiński ofiarą "grupy trzech"? 28.03.08, 07:24 PiS niestety zapomnial, ze urzad prezydenta Polski ma byc wolny od wplywow partyjnych. Jezeli ci kontrachenci u boku prezydenta RP sami sie zalatwia tym latwiej bedzie sie pozbyc 5. Kolumny PiS-u u prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Kamiński powiedział oczywista oczywistość 28.03.08, 08:10 Przeciez wiekszość społeczeństwa to wie a w październiko to dało do zrozumienia w wyborach. Autentyczne i samodzielne działania prezydenta sa zauważalne, trzymają się logiki reszta to prywatna wojna Jarosława i jego kundelków. Dziwne ze J.Kaczyński nie dostrzega że ludzie nie lubią jak sie ich robi w bambuko i uważa za mało kumatych. Nie znam człowieka który chciałby mieć głupszego szefa od siebie, w układach partyjnych i zwiazkowych to często bywa, dlatego tez prywatyzacja jest niepopularna, szczególnie wśród ambitnych idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Kancelaria Premiera nienawidzi Kancelari Prezydent 28.03.08, 09:33 eskalacja wszelkich konfliktów płynie stamtad, otoczenia Tuska i Kaczyńskiego. przecież oni sami są albo byli jeszcze do niedawna na Ty Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Nie wiem czy kolejność jest prawidłowa? 28.03.08, 10:19 Ludzie wyrośli z pnia "Solidarności" znają się od dawna i napewno byli na TY. Pisałem niedawno, że Kaczyński prowadzi prywatną wojnę z Tuskiem, ma podły charakter i ci co go znaja potwierdzą. To nie Tusk go oderwał od władzy, tylko wyborcy którzy zareagowali na lekceważenie ich, no i nieudaczność tej polityki. Tusk i jego otoczenie stosuje rozsądną taktyke dystansu i niepodejmowania wymiany ciosów, od czasu do czasu wrzuci jakis kamyczek i wywoła "święte oburzenie". Chłopaki z PiS zaczynają być zmęczeni, kazdy lubi być pozytywnie oceniany. Ja osobiscie podchodze do tego z dystansem, znam to środowisko, a jako obywatela interesuja mnie dobre rozwiązania dla społeczeństwa, J.Kaczyński miał swoje 5 minut, spieprzył je dokładnie, teraz ma Tusk, ich osobiste ambicje mnie nie interesują. Powiem jeszcze jedno, obecny prezydent, jeśli chce się ubiegać o reelekcję, powinien działać samodzielnie, naprawdę mu to lepiej wychodzi niz przy doradztwie brata i jego pomagierów. Racja Polski wcale nie musi byc racją tej czy innej partii.Przy wtrącaniu sie "speców" od Jarosława, Tusk może spokojnie rządzic i przygotowywać sie do ewentualnego kandydowania, ja radziłbym mu odpuścic tę kolejkę i wystawić kogos innego. Prywatnie interesuja mnie konkretne przemiany w strukturze gospodarczej, szczególnie w sferze ochrony zdrowia, oswiaty i socjalnej, oraz przewietrzenie służb mundurowych pod kątem wykonywanych zadań, bo tam tez opór materii wielki. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Nie wiem czy kolejność jest prawidłowa? 29.03.08, 15:34 Można do tej opinii dodawać drobne szczegóły i uściślenia (niektóre są niżej), można określać się w zakresie spraw niepodjętych przez Autora, ale to nie takie ważne. Z grubsza wszystko zostało powiedziane jak należy i możną się pod tym podpisać. Pozdrowienia buldog. Odpowiedz Link Zgłoś
michr Re: Kamiński powiedział oczywista oczywistość 28.03.08, 10:46 a.k.traper napisał: > Przeciez wiekszość społeczeństwa to wie a w październiko to dało do > zrozumienia w wyborach. Autentyczne i samodzielne działania > prezydenta sa zauważalne, trzymają się logiki reszta to prywatna > wojna Jarosława i jego kundelków. Dziwne ze J.Kaczyński nie > dostrzega że ludzie nie lubią jak sie ich robi w bambuko i uważa za > mało kumatych. Nie znam człowieka który chciałby mieć głupszego > szefa od siebie, w układach partyjnych i zwiazkowych to często bywa, > dlatego tez prywatyzacja jest niepopularna, szczególnie wśród > ambitnych idiotów Bardzo często bywa gdy szef otacza się głupszymi od siebie wtedy ma wrażenie że nikt mu nie zagraża. Wystarczy popatrzeć na otoczenie J.Kaczyńskiego. Jarosław chciał być szefem całego narodu no i się pomylił, naród nie jest tak głupi jak Gosiewski. No i ludzie pokazali mu drzwi Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper KC PiS nadal tego nie zatrybia. 28.03.08, 11:03 Uważają że to PO ich wydudkało, a przeciez robili wszystko by się skompromitować, im mniej PO się odzywała tym większe głupoty robili. Oni nie umieja samodzielnie mysleć, trzeba im pokazać co źle, ale maja taka ku...ską mentalność i zaraz powiedza że oni chcieli dobrze tylko PO im przeszkodziło:))). Szczytowym momentem dla mnie była debata Tusk-J.Kaczyński. Bez niczyjej podpuchy przyznał że koalicjanci byli inwigilowani, Tusk patrzył z niedowierzaniem a potem kręcąc głowa pochylił się by pewnie nie parsknac śmiechem w twarz Kaczyńskiem z podziwu nad jego głupotą. Ja tez gębę rozdziawiłem z niedowierzaniem, to facet który chciał tworzyć nowe państwo, cynicznie oszukując od początku. Tak prywatnie to powinien dostac pare garści i kopa na pożegnanie od koalicjantów. Teraz rozumiem po co mu ochrona, najlepiej dożywotnia. Jak sie ma charakter ormowca to tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: KC PiS nadal tego nie zatrybia. 28.03.08, 13:38 Uważają że to PO ich wydudkało. Drogi traperze w istocie to jest tak jak to Panie w polityce. Jak mnie chcą wystrychnąć na dudka to ja ich wydudkam na strychu. I tak to w kółko dudkający i dudkani rządzą masą generalnie pozbawionych dudków (góralskich). Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: KC PiS nadal tego nie zatrybia. 28.03.08, 18:42 a.k.traper napisał: > Uważają że to PO ich wydudkało, a przeciez robili wszystko by się > skompromitować, im mniej PO się odzywała tym większe głupoty robili. > Oni nie umieja samodzielnie mysleć, trzeba im pokazać co źle, ale > maja taka ku...ską mentalność i zaraz powiedza że oni chcieli dobrze > tylko PO im przeszkodziło:))). Szczytowym momentem dla mnie była > debata Tusk-J.Kaczyński. Bez niczyjej podpuchy przyznał że > koalicjanci byli inwigilowani, Tusk patrzył z niedowierzaniem a > potem kręcąc głowa pochylił się by pewnie nie parsknac śmiechem w > twarz Kaczyńskiem z podziwu nad jego głupotą. Ja tez gębę > rozdziawiłem z niedowierzaniem, to facet który chciał tworzyć nowe > państwo, cynicznie oszukując od początku. Tak prywatnie to powinien > dostac pare garści i kopa na pożegnanie od koalicjantów. Teraz > rozumiem po co mu ochrona, najlepiej dożywotnia. Jak sie ma > charakter ormowca to tak jest. O czym ty czleku mały mowisz chyba sam nie rozumiesz tego cos napisał Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: Kamiński powiedział oczywista oczywistość 28.03.08, 18:40 michr napisał: a.k.traper napisał: Przeciez wiekszość społeczeństwa to wie a w październiko to dało do zrozumienia w wyborach. Autentyczne i samodzielne działania prezydenta sa zauważalne, trzymają się logiki reszta to prywatna wojna Jarosława i jego kundelków. Dziwne ze J.Kaczyński nie dostrzega że ludzie nie lubią jak sie ich robi w bambuko i uważa za mało kumatych. Nie znam człowieka który chciałby mieć głupszego szefa od siebie, w układach partyjnych i zwiazkowych to często bywa, > > dlatego tez prywatyzacja jest niepopularna, szczególnie wśród ambitnych idiotów Bardzo często bywa gdy szef otacza się głupszymi od siebie wtedy ma wrażenie że nikt mu nie zagraża. Wystarczy popatrzeć na otoczenie J.Kaczyńskiego. Jarosław chciał być szefem całego narodu no i się pomylił, naród nie jest tak głupi jak Gosiewski. No i ludzie pokazali mu drzwi Jesteś nie tylko śmieszny ale bez rozumu.czy ty nie widzisz, że to niemcy Tuskiem kierują? ze to niemcy finansowali wybory Tuska? A teraz spłaca dług w formie zwrotu śląska pomorza mazur warmii i poznania? czy ty nie widzisz, że niemcy wyciągaja łapy po nasze ziemie?Jesli nie widzisz to jesteś zaslepiony albo jesteś niemcem Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: Kamiński ofiarą "grupy trzech"? 28.03.08, 18:30 mayo3282 napisał: > PiS niestety zapomnial, ze urzad prezydenta Polski ma byc wolny od wplywow > partyjnych. Jezeli ci kontrachenci u boku prezydenta RP sami sie zalatwia tym > latwiej bedzie sie pozbyc 5. Kolumny PiS-u u prezydenta. Ok a premier i rząd to mogą być partyjni? Nie tylko są partyjni ale i niemcami. Sprzedają kraj jak przekupka jajka na rynku. Prcz z tuskiem i jego hołotą Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: Kamiński ofiarą "grupy trzech"? 28.03.08, 18:33 mayo3282 napisał: > PiS niestety zapomnial, ze urzad prezydenta Polski ma byc wolny od wplywow > partyjnych. Jezeli ci kontrachenci u boku prezydenta RP sami sie zalatwia tym > latwiej bedzie sie pozbyc 5. Kolumny PiS-u u prezydenta. Nie tu przypiąłeś piąta kolumnę. Jesteś taki sam laik z historii jak premier tusk. piąta kolumna jest powiązana z wermachtem i hitlerem. A nie czasem to donalda dziadkowie zabijali naszych przodków hu chwale Hitlera? Nie t Odpowiedz Link Zgłoś
kac_moralny Puste gesty, puste słowa, 28.03.08, 07:27 puste serce, pusta mowa, puste, choć zacięte usta, pusty wzrok i głowa pusta, pusty program i projekty, do cna pustych stek inwektyw, pusty jazgot, próżne żale, krzyk, co treści nie ma wcale, puste groźby, puste miny, wielkie morze próżnej śliny, puste hasła, obietnice, wszystko puste poza...picem. Słowem zero, nicość, próżnia - tym się w partia PIS wyróżnia. ................ Dzisiejsze forum sponsorują litery P,I, S. Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: Puste gesty, puste słowa, 28.03.08, 18:45 kac_moralny napisał: > puste serce, pusta mowa, puste, choć zacięte usta, pusty wzrok i głowa pusta, > pusty program i projekty, do cna pustych stek inwektyw, pusty jazgot, próżne > żale, krzyk, co treści nie ma wcale, puste groźby, puste miny, wielkie morze > próżnej śliny, puste hasła, obietnice, wszystko puste poza...picem. Słowem zero > , > nicość, próżnia - tym się w partia PIS wyróżnia. > ................ > Dzisiejsze forum sponsorują litery P,I, S. ha ha ha a platforma splamiła sie biorąc kase od niemców na wybory a teraz spłaca dług Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelx5 trójka zmierza do 4 % poparacia hahah 28.03.08, 07:29 oni by nawet amerykańskich republikanów zmietli z powierzchni sceny politycznej Odpowiedz Link Zgłoś
kentaczdys Kamiński ofiarą ? śmiech na sali 28.03.08, 07:30 Kamiński jest kreowany na nową twarz PiS-u, chłopak uważa że zna swoją wartość i się rzuca. Prawda jest taka że to nie odpowiedni człowiek do sejmu, za dużo w nim nienawiści i brak ludzkich odruchów ! Odpowiedz Link Zgłoś
al_bandi Czekam na komentarz 28.03.08, 07:32 junkiera i innych "wybitnych" znawców tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro To znaczy, koniec Kaczynskich i PISuaru bliski.... 28.03.08, 07:39 no niezla ekipa sie tam dobrala: Ziobro, Kurski, Gosiewski....Teraz to moga nakrecic politychny Muppet Show albo Horror Family. Kaczynski jeden i drugi maja juz przechlapane!!! I chwala Bogu! Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Kamiński płakał, gdy składał dymisję 28.03.08, 09:18 Za: Dziennik, WP wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=50316&wid=9799950&rfbawp=1206692163.042&ticaid=159c2 Kamiński płakał, gdy składał dymisję Prezydent Lech Kaczyński nie przyjął dymisji Kamińskiego Lech Kaczyński nie przyjął dymisji Michała Kamińskiego ze stanowiska sekretarza stanu w Kancelarii Prezydenta - dowiedział się "Dziennik":. Kamiński miał podjąć taką decyzję, gdy prezydent zlecił przygotowanie swojego ostatniego orędzia Jackowi Kurskiemu. Dymisję składał ze łzami w oczach. Lech Kaczyński zrezygnował z korzystania z usług Kurskiego i życzliwszym okiem spojrzał na marginalizowanego ostatnio Kamińskiego. W takim momencie Michał ze łzami w oczach złożył dymisję, ale prezydent jej nie przyjął. Od tej pory pozycja Kamińskiego w Pałacu Prezydenckim ogromnie wzrosła - mówi informator dziennika. To był histeryczny gest bez większego znaczenia - mówi ważny polityk PiS i dodaje: Orędzie nie było najgorsze, a Kamiński z Bielanem po przegranych wyborach nie są do końca wiarygodni. Prezydent może jeszcze korzystać z pomocy Kurskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Kamiński płakał, gdy składał dymisję 28.03.08, 09:22 dan3iger napisał: > > Za: Dziennik, WP > To był histeryczny gest bez większego znaczenia - mówi ważny polityk PiS i > dodaje: Orędzie nie było najgorsze, a Kamiński z Bielanem po przegranych > wyborach nie są do końca wiarygodni. Prezydent może jeszcze korzystać z pomocy > Kurskiego. ************************************** A gdyby wszyscy wymienieni skorzystali z pomocy psychiatry? Odpowiedz Link Zgłoś
daniel-3 Re: To znaczy, koniec Kaczynskich i PISuaru blisk 28.03.08, 17:57 1zorro napisał: > no niezla ekipa sie tam dobrala: Ziobro, Kurski, Gosiewski....Teraz > to moga nakrecic politychny Muppet Show albo Horror Family. > Kaczynski jeden i drugi maja juz przechlapane!!! I chwala Bogu! ================================================================= O yes 1Zorro. You are right przseklopane yes pane or penis. Moment 1zorro. Read it. Please 1Zorro Dear 1zorro, be clever, purchase your pharmaceuticals from the most reliable onine shop since 1998. Lengthen and thicken your tool! Got problems in keeping it up? Gain An Amazing 1 to 3 full Inches... See my pictures as proof!!! lesseovi.com/ Even I got a shock at the results I got. Really 1Zorro www.synocopens.com/ Wipe that smirk off her face Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: To znaczy, koniec Kaczynskich i PISuaru blisk 28.03.08, 18:56 1zorro napisał: > no niezla ekipa sie tam dobrala: Ziobro, Kurski, Gosiewski....Teraz > to moga nakrecic politychny Muppet Show albo Horror Family. > Kaczynski jeden i drugi maja juz przechlapane!!! I chwala Bogu! A platforma kręci Hitler Show. Hai Tusk Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Czekam na komentarz 28.03.08, 07:46 al_bandi napisał: > junkiera i innych "wybitnych" znawców tematu. ****************************** Za wcześnie. "Tezy" przychodzą o 9:00. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Ciekawe co durna Pytia= prezentejszyn1 wyskrzeczy. 28.03.08, 07:48 Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Ciekawe co durna Pytia= prezentejszyn1 wyskrz 28.03.08, 07:51 ale jest jeszcze paru innych "ciekawych".... Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia no jaste, tak jak wet3 albo abba15 i inny... 28.03.08, 07:52 forumowy kał. Odpowiedz Link Zgłoś
ws60 przecież to oczywiste co napiszą, mają szablon ;) 28.03.08, 08:05 gw nie powołuje się na żadne nazwisko, więc to są konfabulacje, lub wręcz celowe kłamstwa dziennikarzy będących na pasku wszystkich obcych państw, mające na celu zdyskredytować pis. oczywiste ? Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Kamiński poszedł na całość i wygrał 28.03.08, 08:53 Pracownicy Kancelarii Prezydenta wstrzymali oddech, kiedy wczoraj wieczorem Michał Kamiński pojawił się w "Kropce nad i": ogłosi swoją dymisję czy nie? O dymisji nie wspomniał. Oznacza to, że wygrał batalię z Jackiem Kurskimszukaj o wpływy w Kancelarii - twierdzi "Polska". Z informacji gazety wynika, że w rozmowie z Lechem Kaczyńskim postawił Kamińskiszukaj sprawę na ostrzu noża: albo on albo Kurski będzie odpowiadać za wizerunek prezydenta. I zażądał: "Chcę u Olejnik skrytykować orędzie prezydenta, wymyślone przez Kurskiego". Los Kamińskiego ważył się przez cały dzień. Dopiero przed wyjściem do TVN miał otrzymać sygnał, że może skrytykować Kurskiego. Nie żałował sobie. - Prezydent zaufał Jackowi Kurskiemu w kwestii swojego wystąpienia, a on tego zaufania nadużył - tak ocenił ingerencję Kurskiego w prezydenckie orędzie. Miał o tyle ułatwione zadanie, że w środę Kurski sam przyznał, iż prezydent Lech Kaczyński nie widział swojego orędzia przed jego emisją i nie wiedział jakimi zdjęciami zostanie ono zilustrowane. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Kamiński Pawłowa? 28.03.08, 09:19 kerrmit20 napisał: Dopiero przed wyjściem do TVN miał otrzymać sygnał, że może skrytykować Kurskiego. *********************************** Autorem sygnału był zapewne sam Kurski. Czy wiecznie wybałuszone oczy Kamińskiego są efektem zbyt późnego otrzymywania sygnałów o możliwości skorzystania z toalety? Co jeszcze robi Kamiński na sygnał? Ślini się, daje łapę, szczeka? Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Re: Kamiński Pawłowa? 28.03.08, 09:26 to samo co Tusk, tylko że ten dostaje syg. że może szczękościsk poluzowac. i gume wypluć bo Merkel idzie Odpowiedz Link Zgłoś
mirek800 Re: Kamiński Pawłowa? 28.03.08, 09:28 kerrmit20 napisał: > to samo co Tusk, tylko że ten dostaje syg. że może szczękościsk poluzowac. i > gume wypluć bo Merkel idzie A u was bija Murzynów.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kerrnit20 Re: Kamiński Pawłowa? 28.03.08, 11:01 Przepraszam, za tych Murzynów, ale gwałt z rąk czarnego, wielkiego Murzyna, jakiego doświadczyłem w dzieciństwie, do tej pory tkwi jak zadra w mojej pamięci. Forum GW ... tak, to nie jest moje szczęśliwe miejsce .... Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Kamiński Pawłowa? 28.03.08, 13:47 Forum GW ... tak, to nie jest moje szczęśliwe miejsce .... No to co tu robisz i na co czekasz ropuchu. Znasz bajkę o wężu? Nie? Ssssssp....laj. Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: przecież to oczywiste co napiszą, mają szablo 28.03.08, 19:09 ws60 napisał: > gw nie powołuje się na żadne nazwisko, więc to są konfabulacje, lub wręcz celowe kłamstwa dziennikarzy będących na pasku wszystkich obcych państw, mające na celu zdyskredytować pis. oczywiste ? Re, prawie wszystkie media są w rekach niemieckich to fakt nie zaprzeczalny. Jeśli ktoś nie wierzy niech poszpera i dowie się jakie media i ile Niemcy procent udziałów maja w prasie czy w w telewizji. Podam wam fakt prawdziwości prasy Gazety olsztyńskiej tez jest w rękach niemieckich. Brałem udział w wypadku samochodowym na drodze Olsztyn-Barczewo. Cudem zdążyłem ustąpić jadącemu z przeciwnej strony lewym pasem wyprzedzającemu całą kolumnę samochodów i to na dodatek gdzie była podwójna linia ciągła. Kierowca ten spowodował wypadek wpadając na wysepkę i co dalej się działo wiadomo wszystkim. A prasa podała, ze jadący kierowca samochodu osobowego jechał prawidłowo a tir zajechał mu drogę. Więc cała prawda jest taka i w prasie i telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: napisze coś o Komorowskim, tak na temat;) 28.03.08, 08:54 chirlider napisał: > też na K. ********************************** Sądzisz, że dzisiejsze posty kermita sponsoruje literka 'K"? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Czekam na komentarz 28.03.08, 07:50 KC PISuar tak wczesnie roboty nie zaczyna! Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Dał nam przykład Tusk jak zwyciężać mamy 28.03.08, 08:44 odwrót PO na wszystkich frontach od liniowego zaczynając. ale za to broń w każdym domu i brak obowiązku meldunku, buehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: Czekam na komentarz 28.03.08, 19:14 1zorro napisał: > KC PISuar tak wczesnie roboty nie zaczyna! “Główną motywacją mojej aktywności politycznej była potrzeba władzy i żądza popularności. Ta druga była nawet silniejsza od pierwszej, bo chyba jestem bardziej próżny, niż spragniony władzy. Nawet na pewno…” Donald Tusk, premier.cyt. za "GW" z 15-16.10.2005 Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Kamiński ofiarą "grupy trzech"? 28.03.08, 07:43 2107x napisał: > niezłe trio dwa zera + kretyn pis o krok od niebytu co daj boże amen i jeszcze jeden + czyli Kamiński i mamy bandę czworga. Zaczynają się więc tworzyć małe bandy, które biorą się za łby. Z czymś mi się to nieodparcie kojarzy. Zgadzam się więc z 2107x i powtarzam za nim - co daj Boże jak naprędzej Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Edgar-Lipiec-Jarcio_Kaczmarek-Les io-Beger 28.03.08, 07:50 czyli cyrk durnoty i oszustwa Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: Edgar-Lipiec-Jarcio_Kaczmarek-Les io-Beger 28.03.08, 19:15 pogromca_gamonia napisała: > czyli cyrk durnoty i oszustwa “Główną motywacją mojej aktywności politycznej była potrzeba władzy i żądza popularności. Ta druga była nawet silniejsza od pierwszej, bo chyba jestem bardziej próżny, niż spragniony władzy. Nawet na pewno…” Donald Tusk, premier.cyt. za "GW" z 15-16.10.2005 Odpowiedz Link Zgłoś
stasieczek5 Kamiński ofiarą "grupy trzech"? 28.03.08, 07:51 Oj, ludzie, ludzie... Oczywiście, że cała trójka (Kaczyński, Kurski i Kamiński - trzech Panów "K") wiedzieli o spocie reklamowym Prezydenta. Tylko po szumie jaki sie zrobił, trzeba było dwóch "pretorianów" (Kurskiego i Kamińskiego) dać na pożarcie aby Prezydent nie wyszedł na ... ( boję się użyć określenia aby nie podpaść po odpowiedni paragraf - więc milczę). Dlatego to całe medialne zamieszanie aby ładnie wyglądało, że Szef nie wiedział co mówi i do kogo. Ale i tak ciśnie się pytanie: czy Prezydent wiedział, wie i będzie wiedział co mówi ?! Zawsze tak było, że "na dworach" istnieli błaznowie, którym wolno było wszystko mówić. A błaznów ci u nas dostatek.... Odpowiedz Link Zgłoś
mieszko27 Kamiński ofiarą "grupy trzech"? 28.03.08, 07:51 No! Spadł mi duży ciężar z serca. Wczoraj mozna było usłyszeć z ust samego prezydenta, że "nastąpił pewien postęp". I że "rozmowy będą kontynuowane". Od razu się poczułem tak, jak czuje się ktoś po wypróżnieniu i dwutygodniowym zatwardzeniu. Komentarze SMSowców ostatnich wydarzeń: 26.03.2008 •Prezydent nie poleci na igrzyska do Pekinu…nie ma czym. •Już wkrótce nie będziemy mogli się kochać, ale będziemy mogli się strzelać! •Chiński znak pokoju to raczej znak do boju. •A jaka ustawa zabezpieczy ustawę zabezpieczającą? •Piętą achillesową naszych polityków bywa najczęściej ich własna! •Jak nie poleci do Pekinu? Przecież nazwisko i ksywa do czegoś zobowiązują!? •A może by tak politycy zbojkotowali wybory? •Nasi olimpijczycy na znak protestu nie zdobędą żadnego medalu. Odpowiedz Link Zgłoś
barabara-net Kamiński ofiarą "grupy trzech"? 28.03.08, 07:57 Boże ,kto nami rządzi ?.przeciez to same OFIARY,bezwolny Prezydent co nie widział swojego oredzia ????/to On nawet nie potrafi wystąpić na żywo?/TVP KŁAMIE-na ekranie w trakcie wyst. był napis"na żywo",zapomniał co pdpisał w TRAKTACIE UNIJNYM,ręce Mu się pomieszały w Budapeszcie/to tylko ostatnie dni/-a może poseł Palikot jest dobrym diagnostą ???-trzeba gościa przebadać. Odpowiedz Link Zgłoś
zi-k Re: Kamiński ofiarą "grupy trzech"? 28.03.08, 08:02 Kurski jest upośledzony. Biedny człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: Kamiński ofiarą "grupy trzech"? 28.03.08, 19:17 zi-k napisał: > Kurski jest upośledzony. > Biedny człowiek. “Główną motywacją mojej aktywności politycznej była potrzeba władzy i żądza popularności. Ta druga była nawet silniejsza od pierwszej, bo chyba jestem bardziej próżny, niż spragniony władzy. Nawet na pewno…” Donald Tusk, premier.cyt. za "GW" z 15-16.10.2005 Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: Kamiński ofiarą "grupy trzech"? 28.03.08, 19:17 barabara-net napisał: > Boże ,kto nami rządzi ?.przeciez to same OFIARY,bezwolny Prezydent > co nie widział swojego oredzia ????/to On nawet nie potrafi > wystąpić na żywo?/TVP KŁAMIE-na ekranie w trakcie wyst. był napis"na > żywo",zapomniał co pdpisał w TRAKTACIE UNIJNYM,ręce Mu się > pomieszały w Budapeszcie/to tylko ostatnie dni/-a może poseł Palikot > jest dobrym diagnostą ???-trzeba gościa przebadać. “Główną motywacją mojej aktywności politycznej była potrzeba władzy i żądza popularności. Ta druga była nawet silniejsza od pierwszej, bo chyba jestem bardziej próżny, niż spragniony władzy. Nawet na pewno…” Donald Tusk, premier.cyt. za "GW" z 15-16.10.2005 Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Kaczyński ofiarą "grupy trzech"? 28.03.08, 08:01 Największą ofiarą grupy trzech, Kamińskiego i swojego rodzonego brata jest sam Kaczynski-prezydent. używają go do swoich gier. prezydenta rp. Odpowiedz Link Zgłoś
wypasiona_foczka Re: Kaczyński ofiarą "grupy trzech"? 28.03.08, 09:30 Jak to Lech sobie na bilboardach pisał? "Silny Prezydent - Uczciwa Polska" czy jakoś tak... Silny prezydent....chyba kukiełka na kijku... pusty śmiech po prostu.. Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Re: Kaczyński ofiarą "grupy trzech"? 28.03.08, 09:46 pusty smiech to bylo zadufanie Rokity i Tuska: Premier z Krakowa i Prezydent Tusk człowiek z zasadami, bueheheh.. Odpowiedz Link Zgłoś
wypasiona_foczka Re: Kaczyński ofiarą "grupy trzech"? 28.03.08, 10:11 A co masz powiedzieć? Ni ma argumentu na "NIE" to się Tuski i Rokity wyciąga... Zamast odwaracać kota ogonem powiedz wyraźnie: "Polski Prezydent jest silnym, charyzmatycznym i zdecydowanym człowiekiem, niepodatnym na partyjne wpływy i gierki żadnego ugrupowania" No dawaj! Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Re: Kaczyński ofiarą "grupy trzech"? 28.03.08, 10:37 Polski Prezydent jest silnym, charyzmatycznym i zdecydowanym człowiekiem, niepodatnym na partyjne wpływy i gierki żadnego ugrupowania a w szczególności PO i SLD Odpowiedz Link Zgłoś
kerrnit20 Re: Kaczyński ofiarą "grupy trzech"? 28.03.08, 11:07 Przepraszam za poprzedniego posta. Jestem idiotą rozchwianym psychicznie. Przepraszam, przepraszam, przepraszam.... Odpowiedz Link Zgłoś
wypasiona_foczka Wstydu człowieku nie masz... 28.03.08, 11:21 Buhahahahahahahahahhahhahahhahahhahahahahahahahaahahhahahahahahhahaha hhaahhahahahaha tyle mam do powiedzenia na Twoje łgarstwa. Wstydu człowieku nie masz, za grosz... Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Kamiński ofiarą "grupy trzech"? 28.03.08, 08:02 Dzięki wpływom Kurskiego i PiS i Pałac będą bardziej bojowe i awanturnicze. Czy o to chodzi?:) Odpowiedz Link Zgłoś
zmuzbi Kamiński ofiarą "grupy trzech"? 28.03.08, 08:03 Granatem też się można bawić - do czasu aż wybuchnie.Ta "trójca" bawi się w polityków, ale nie dla Polski tylko dla swojej partii. Sądzę że zabawa skończy się się "wybuchem".A czytając felieton o tych "muszkieterach" dochodzę do wniosku że tak ta trójca jak i pan Kamiński są m a n i p u l a t o r a m i swych chlebodawców. Odpowiedz Link Zgłoś
signal jeden wart drugiego, żałosna partia oszołomów 28.03.08, 08:29 i populistów stacza się na dno Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 fajnie się chłopaczki Polską bawią, bardzo fajnie 28.03.08, 08:29 a mała, spocona dziewczynka po raz pierwszy zyskała mój szacunek wczoraj Kamiński wyraźnie powiedzial, co sadzi o metodach Kurskiego no no biorą się za łby:) oby jak najszybciej Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
evident ofiarami to są ci co głosowali na tych pajaców 28.03.08, 08:31 szkoda mi tych ludzi otumanionych pijarem i hasłami narodowymi Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Kamiński ofiarą "grupy trzech"? 28.03.08, 08:39 Posrod pisuarczykow zwiazanych z dworem Kaczynskich ze swieca mozna dzis szukac ludzi porzadnych i uczciwych. Jest dla mnie czyms niepojetym ,ze Prezydent RP w swej urzedowej dzialalnosci korzysta z "uslug" tak ohydnej szumowiny jak Jacek Kurski. Ale jaki pan ,taki kram. Odpowiedz Link Zgłoś
flyb52 Kamiński ofiarą "grupy trzech"? 28.03.08, 08:50 Elektorat pisu to barany z ukonczonymi 6 klasami szkoly podsawowej, ktory "nie czyta do deski.." bo nie potrafi. I rzeczywiscie kurski nadaje sie na kaznodzieje dla baranow. Pytanie tylko ile tych "baranow" w Polsce jest. Pewnie niewiele. I tyle procent pis bedzie mial. Pocieszajace. Odpowiedz Link Zgłoś
oldbee Kamiński ofiarą "grupy trzech"? 28.03.08, 08:52 Kamiński ofiarą tych trzech intelektualnych bizonów? Raczej Pan prezydent jest ofiarą Pana prezesa. Czyżby zaczęła się bratobójcza wojna? Odpowiedz Link Zgłoś
000ganador Kamiński ofiarą "grupy trzech"? 28.03.08, 08:55 Kurski zapewne wymyślił scenariusz spotu - ale ktoś z otoczenia Prezydenta musiał spot zatwierdzić przed emisją. Teraz brak odpowiedzialności za podjętą decyzję ? P.S. Szkoda tylko że niektórym politykom brak krytycznej (samo)oceny i dopiero wyniki sondaży wpływają pozytywnie na procesy myślowe. Odpowiedz Link Zgłoś