zezowaty_cyklop 31.03.08, 16:54 Jaja bym im pourywał*! Wet za wet. *) Chyba, że kierowcy zaparkowali blokując przejście. Jeśli tak to brawo za czyn społeczno/wychowawczy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chinique To sfrustrowani emeryci raczej ... 31.03.08, 21:47 ... zrobili. Standardzik w ich wykonaniu - drugi standardzik to rysowanie lakieru kluczami :). Swoją drogą też bym się sfrustrował - końcówka życia, symboliczna emerytura, dzieci poszły na swoje, zaprzestały kontaktu, czekają wyłącznie na spadek, no i ta konieczność poruszania się po mieście syfiastym transportem masowym. Co to za życie? Nic dziwnego, że lusterek nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Urwać 50 lusterek to ciężka praca. 31.03.08, 22:20 (chyba, że to takie żówna z aut dla, przepraszam za wyrażenie, przedstawicieli handlowych - one same odpadają przy byle tknięciu...) Odpowiedz Link Zgłoś
kufel78 moje tez zniszczyli 01.04.08, 22:39 mieszkam w okolicy... jakis czas temu mojej zonie ktos zlamal lusterko a ostatnio takze moje zastalem zdemontowane... o dziwo udalo sie naprawic. ale z niepokojem zostawiam auto co wieczor... Odpowiedz Link Zgłoś
seminanec Kamery przydadzą sie 02.04.08, 11:31 Przecież są kamery w tym miescie , czy ktoś zgłosił zdarzenie na policję ? Może procedury powinny być latwiejsze. Jesli incydenty będą sie powtarzać a słyszałem o 2 a nawet 3 od jednego z właścicieli.Powinna policja ustawić kamerę wzdłuż tej ulicy. To dopiero huligani się ucieszą gdy zostaną zarejestrowani , zatrzymani i skazani na prace społeczne . Będzie pięknie wokół. Odpowiedz Link Zgłoś
p.m Re: Kamery przydadzą sie 02.04.08, 16:36 Mieszkam właśnie na tym podwórku co zdjęcie i mnie też wkurzają pozastawiane chodniki. Na wjeździe na podwórko Racławicka 30 non stop stoją tak, że trzeba trawnikiem albo jezdnią iść. A po deszczu nie jest łatwe. A Policja i Straż miejska mają to głęboko w odbytnicy i odsyłają jedni do drugich. BARDZO DOBRZE. Jest kilka parkingów w okolicy z miejscami wolnymi, albo miejsca na samej ulicy Racławickiej a ONI muszą w podwórku. I teraz mają. Odpowiedz Link Zgłoś
p.m Re: Kamery przydadzą sie 02.04.08, 16:37 A ten samochód na zdjęciu to stoi już z pół roku bez lusterka.... Odpowiedz Link Zgłoś
mantroniusz Re: Kamery przydadzą sie 03.04.08, 00:17 Drogi sąsiedzie, To prawda, że w ciągu dnia chodnik jest zastawiony samochodami i policja nic z tym nie robi - sam kilkukrotnie prosiłem o interwencję. Tak się jednak składa, że samochody stojące na chodniku felernej nocy lusterek nie straciły. Lusterka oberwano w samochodach stojących wzdłuż skwerku i ogrodzenia przedszkola, gdzie żadnemu pieszemu zaparkowane samochody nic a nic nie przeszkadzają. Co do samochodu przedstawionemu na zdjęciu - stracił oba lusterka w nocy z niedzieli na poniedziałek - rozmawiałem z właścicielką. Proponuję więc trochę więcej wstrzemięźliwości w sądach, bo gdybyś jednej nocy stał się uboższy o 1000 zł w wyniku działalności wandali, to nie byłoby Ci do śmiechu. Przy okazji - lusterka straciły też samochody zaparkowane na Wiktorskiej i Odolańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
condziu Re: Wandale urwali lusterka w 50 autach 31.05.08, 12:21 Teraz podobna sprawa, ale z oponami na Zoliborzu. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=296&w=80244088&a=80244088 Odpowiedz Link Zgłoś