katolik_polski1 13.04.08, 15:22 Scisle tajne ! Przed przeczytaniem spalic :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vitabravo Raport, którego nie istnieje? 13.04.08, 18:47 Skoro go nie widać, to chyba go nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Raport, którego nie istnieje? 13.04.08, 19:07 Straszna odmiana zaimkow osobowych? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ----Pitera gdzie dowody bezprawia CBA?------------ 13.04.08, 18:57 oj Herr Thuske bardzo niezaadowolony,ze tak dalas ciala a teraz dla ukrycia tej farsy zwanej twoim raportem w sprawie CBA nie chc esz go nikomu pokazac - bo wiesz,ze tam nic nie ma buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: ----Pitera gdzie dowody bezprawia CBA?------- 13.04.08, 20:15 zaiste ... niepokazanie tajnego ( na razie) raportu jest największym grzechem jaki można sobie wyobrazić .. no chyba że jeszcze większym jest nie wypłynięcie tegoż raportu do mediów .. No ale czego można sie spodziewać po człowieku którego nazywasz per herr.. toż to takie nie polskie zachowanie .. gdyby chociaż kapke tego raportu ujawnić . .. o to co innego wtedy byli by tez źli bo pokazują same kłamstwa .. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Re: Śmiechu warte...:) 13.04.08, 19:17 Śmiechu warte dla kogoś kogo trawi tęsknota za rozróbami i obrzucaniem błotem innych. Jeżeli ktoś jest winny to od rozstrzygania tego są sądy a nie takie osóbki jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Pitera: raport o CBA jest oficjalnym dokumentem.. 13.04.08, 16:05 Pitera jak zwykle opowiada bzdury, po co zaśmiecać sobie umysł jej bredniami. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Kolejny wybieg? 13.04.08, 16:10 Utajnienie raportu, żeby nie musieć go nikomu pokazywać? Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: Kolejny wybieg? 13.04.08, 18:32 trzymając sie twojego toku rozumowania przynajmniej nie wypłynie do prasy jak to miało miejsce w poprzedniej kadencji z wieloma dokumentami Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 czy Piteralizm - to ustrój polityczny Platformy ? 13.04.08, 16:18 Pan Tusk uprawia "Piteralizm" polityczny , czyli ustrój nie spełnionych obiecanek. W zamian realizuje ekstra podarunki, o których nie było ani słowa przed wyborami. Piteralizm ma też własne wydanie ekonomii politycznej. W tej edycji piteralizmu będą "cuda podmienione". Czyli cuda dla innych. Ci co sponsorowali Platformę zostaną bogaczami kosztem wyborców. Tylko media będą dalej po stronie Piteralizmu ? Odpowiedz Link Zgłoś
conrad11 Re: Pitera: nic nierobienie za państwową kasę 13.04.08, 16:49 Stworzyli babinie ministerialny etat za publiczne pieniądze, dzięki któremu niczym konkretnym się nie zajmuje i za nic nie odpowiada, ale może spokojnie biegać po rozgłośniach i stacjach telewizyjnych, żeby wygadywać swoje kocopały. Odpowiedz Link Zgłoś
palikotek To raport cudowny - widoczny tylko dla wybranych 13.04.08, 16:49 co wlasciwie robi rzad PO? Odpowiedz Link Zgłoś
flyb52 Pitera: raport o CBA jest oficjalnym dokumentem.. 13.04.08, 16:52 Kto tu dostaje jobla. Wszystko tajne?Ludzie, psychiatra nawet prywatnie nie kosztuje majatku ani majtek. Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 jak już ktoś napisał: 13.04.08, 16:55 "Pani intelekt idzie w parze z Pani uroda Pierwszej Damy Platformy Obywatelskiej." wiadomosci.onet.pl/1,15,11,42676681,116013572,4755642,0,forum.html i jeszcze to zdjęcie...... m.onet.pl/_m/792e5564312ddeca43c76c734c617e3e,5,1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: W stroju pastucha było jej do twarzy. 13.04.08, 18:50 Musi, że ma dużo pracy, bo w ogóle jej nie widzimy. Tylko ma opaloną buzię jakby z Lazurowego Wybrzeża wróciła. Odpowiedz Link Zgłoś
cynick1 Pitera: raport o CBA jest oficjalnym dokumentem.. 13.04.08, 16:55 natura nie znosi prozni znikly beger i chojarska pojawila sie pitera z rokita pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re:Czy "Piteralizm" to styl premiera Tuska ? 13.04.08, 17:06 Platforma to Tusk , a Tusk to piteralizm ? Rozdaje Polske , a gdzie cuda obiecane ? Odpowiedz Link Zgłoś
shedows1969 Pitera: raport o CBA jest oficjalnym dokumentem.. 13.04.08, 17:03 Julio chciałaś wywalić Mariusza i nic. Plułaś razem ze Stefanem N. na PREZYDENTA i nic a teraz Ćwiąkalski mówi o układzie płockim mordującym ludzi i co ty Julio na to Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj co roku dostaję jak wszyscy raport z ZUS o wpływac 13.04.08, 17:29 i przewidywaniach co do wysokości mojej emerytury. przy moich dochodach ni ch..a nie ma szans na uzbieranie chociażby 120 tysięcy czyli minimum bym po 70-ce mógł odbierać chociaż 746 złoty emerytury. ale mam to w dupie bo bardziej interesują mnie dokonania pani minister pitery. w dupie mam to co mnie czeka bo zdechnę zachwycony faktem utrzymywania tej obłąkanej baby z moich pieniędzy... ku.. pie..na. Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: co roku dostaję jak wszyscy raport z ZUS o wp 13.04.08, 17:31 hahahahahaha buahahahahahahahahahahahahaha niezłe Odpowiedz Link Zgłoś
tersup Re: co roku dostaję jak wszyscy raport z ZUS o wp 13.04.08, 22:04 gdkj napisał: > i przewidywaniach co do wysokości mojej emerytury. przy moich dochodach ni ch.. > a > nie ma szans na uzbieranie chociażby 120 tysięcy czyli minimum bym po 70-ce móg > ł > odbierać chociaż 746 złoty emerytury. ale mam to w dupie bo bardziej interesują > mnie dokonania pani minister pitery. w dupie mam to co mnie czeka bo zdechnę > zachwycony faktem utrzymywania tej obłąkanej baby z moich pieniędzy... > ku.. pie..na. > =================tj superowy tekst Odpowiedz Link Zgłoś
vontomke ta baba to największy nierób w rządzie Tuska 13.04.08, 17:31 mam nadzieję że zostanie wywalona na zbity pysk i to dosyć szybko Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24a W PO jest tylko sama nienawiść 13.04.08, 17:41 skończyły sie wybory i teraz trzeba się wziąść do roboty a nie tylko zmyślać nt. PiS. Rok temu mówiła że raport będzie upubliczniony po zatwierdzeniu przez premiara. Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: W PO jest tylko sama nienawiść 13.04.08, 18:34 i co premier zatwierdził ??? Odpowiedz Link Zgłoś
tersup Re: W PO jest tylko sama nienawiść 13.04.08, 22:07 k_r napisał: > i co premier zatwierdził ??? ============================a guzik,nie zatwierdil, byly same pochwaly !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
spawkalendarz Pitera: raport o CBA jest niewygodnym dokumentem.. 13.04.08, 18:29 Raport taki mógł być stworzony w oparciu o wtyki niezadowolonych konglomeracji służb i mógłbyć zrobiony z większym naruszeniem prawa niż te, które rzekomo ujawnia. poza tym okazuje się że Ci niezadowoleni nic nie umieją i premier nie moze karać tych którzy robią mu dobrą robotę. Co by było gdyby wszyscy zdolni do tej roboty sięwystraszyli nieodpowiedzialności nowej ekipy. Pewnie by tą działkę zaję emigranci z Ameryki i Amerykańscy Zydzi. Co wtedy z lokalnymi układami polityczno biznesowymi tworzonymi w oparciu o Rosyjskie korzenie i wiarę w potęgę wschodniego wielkiego brata. A może by stanowiska społeczne w PZPN dla Listkiewicza i innych zamienić na stanowiska w departamentach ministerstwa sportu. Wtedy za państwowe pensje "skorumpowaliby" całą Europejską piłkę dla polskich polityków. Biznes sportowy postał ze zgliszcz pokomunistycznych zrobiony przez grupkę zdolnych ludzi. Zaczynano od grup remontowych przy klubach sportowych itd. Problem w tym, że jak Listkiewicz i inni odejdą to ci którzy mają ochotę na ten biznes mogą go zniszczyć. Inaczej zrobili by konkurencyjną federację piłki nożnej. Technolodzy spawania obok sekcji spawalniczej SIMP stworzyli Polskie Towarzystwo Spawalnicze rolnicy solidarnościowe związki.... W piłce nie jest tak prosto. Lepiej kupić klub niż tworzyć go od nowa. Nie ma nowych klubów nie ma nowej federacji. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Pitera: raport o CBA jest oficjalnym dokumentem.. 13.04.08, 18:32 Przestańcie tę miernotę pokazywać, wszak ona na niczym się nie zna.Zresztą w rządzie PO to norma, wystarczyło posłuchać dzis Drzewieckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
spawkalendarz Pitera: Listkiewicz lepszy od Pitery 13.04.08, 18:35 A może by stanowiska społeczne w PZPN dla Listkiewicza i innych zamienić na stanowiska w departamentach ministerstwa sportu. Wtedy za państwowe pensje "skorumpowaliby" całą Europejską piłkę dla polskich polityków. Biznes sportowy postał ze zgliszcz pokomunistycznych zrobiony przez grupkę zdolnych ludzi. Zaczynano od grup remontowych przy klubach sportowych itd. Problem w tym, że jak Listkiewicz i inni odejdą to ci którzy mają ochotę na ten biznes mogą go zniszczyć. Inaczej zrobili by konkurencyjną federację piłki nożnej. Technolodzy spawania obok sekcji spawalniczej SIMP stworzyli Polskie Towarzystwo Spawalnicze rolnicy solidarnościowe związki.... W piłce nie jest tak prosto. Lepiej kupić klub niż tworzyć go od nowa. Nie ma nowych klubów nie ma nowej federacji. Odpowiedz Link Zgłoś
internauta2007 [...] 13.04.08, 18:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Pitera: raport o CBA jest oficjalnym dokumentem.. 13.04.08, 19:21 Niestety, Pitera pobiła swoją głupotą nijaką Nelly Arnold. To co Pitera wygaduje kompromituje nie tylko ją samą, ale i Tuska. Jak można kogoś inteligentnego inaczej robić ministrem w swoim rządzie? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Pitera: raport o CBA jest oficjalnym dokument 13.04.08, 19:50 123rbr napisał: > Niestety, Pitera pobiła swoją głupotą nijaką Nelly Arnold. To co Pitera wygaduj > e > kompromituje nie tylko ją samą, ale i Tuska. Jak można kogoś inteligentnego > inaczej robić ministrem w swoim rządzie? Przecież to ścisła czołówka intelektualna aktualnie rządzących. Odpowiedz Link Zgłoś
maj.47 remez2..podaj jeden przykład.... 13.04.08, 20:01 Gdzie Pitera mówi nieprawde! Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: remez2..podaj jeden przykład.... 13.04.08, 20:11 maj.47 napisał: > Gdzie Pitera mówi nieprawde! Przecież t e g o jej nie zarzucam. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: remez2..podaj jeden przykład.... 13.04.08, 20:18 k_r napisał: > to co jej zarzucasz?? Nieporadność intelektualną. - Raport o CBA ma już klauzulę tajne z przyczyn właśnie takich, że dzisiaj już pracuję na materiałach tajnych - powiedziała Pitera w programie "Puls Tygodnia" w TV Puls. Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: remez2..podaj jeden przykład.... 13.04.08, 20:21 nieporadność gramatyczno-językowa udowodniona .. nieporadność intelektualna jeszcze nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: remez2..podaj jeden przykład.... 13.04.08, 21:12 k_r napisał: > nieporadność gramatyczno-językowa udowodniona .. nieporadność intelektualna > jeszcze nie :) Nie trzeba będzie długo czekać. Wstęp już jest. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: remez2..podaj jeden przykład.... 13.04.08, 21:27 ale rozróżniasz różnice między udowodnić a domniemywać? :) póki sie na prawdę nie zbłaźni jej nieporadność intelektualna jest tylko domniemaniem :) jakkolwiek by sie nie chciało jej nawyzywać ..tylko domniemaniem Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj kiedy politycy zrobią coś dla mnie ? 13.04.08, 19:28 bo uganianie się jednych za drugimi uważam za nie poważne. ale niestety tak jest, zdjęcie zamieszczone na głównej stronie portalu przy odnośniku do artykułu uważam za dobrane kapitalnie. ten zapatrzony w dal łeb pani julci (to cytat z frasyniuka) pasuje jak ulał do tekstu. widać wyraźnie ,że cały ten idiotyczny zamysł pani pitera głęboko wzięła sobie do serca. za 20 lat ludzie będą ją wspominać ,że jedyną konkretną rzeczą jaką zrobiła w polityce dla kogoś to mieszkanie komunalne dla siebie. reszta pójdzie w zapomnienie co z pewnych względów może i być nawet korzystne. w tym kraju już lepiej mieć etykietę złodzieja niż oszołoma. rozumiem ,że moje sprawy pani julcia ma w czterech literach... Odpowiedz Link Zgłoś
bart.j PISkomuchy znowu z pianą na pysku i z obłędem ... 13.04.08, 19:56 w oczach!Co z aneksem Macierewicza,wtyki bezpieki?! Nie drzecie mordy na Prezydenta,że go nie ujawnia od 5 miesiecy?! Odpowiedz Link Zgłoś
maj.47 Re: PISkomuchy znowu z pianą na pysku i z obłęde 13.04.08, 20:00 bart.j napisał: > w oczach!Co z aneksem Macierewicza,wtyki bezpieki?! > Nie drzecie mordy na Prezydenta,że go nie ujawnia od 5 miesiecy?! No własnie!..PISuary mordy mają pozamykane.. Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj sram na maciarewicza, olewam cba 13.04.08, 20:03 jak coś narobili to ich do paki. ale jak nie zrobili to proszę wziąć się do pożytecznej pracy. pozostawienie kamińskiego na stanowisku i snucie insynuacji to nie jest poważna polityka, to jakieś jaja. co to - dożynki dla idiotów? Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Pitera: raport o CBA jest oficjalnym dokumentem.. 13.04.08, 19:58 Skąd sie tego PiSuaru naleciało tyle jak much. A sio mi na forum "Nasz Dziennik". Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj w szczególności podoba mi się ta instrukcja 13.04.08, 20:06 "Jej zdaniem, można np. skontrolować majątki działaczy PZPN-u. - Te organy, o których ja mówię, powinny to zrobić po cichu, zgodnie z przepisami, które im przysługują, jeżeli są ku temu przesłanki, bez konferencji prasowych, bez kamer telewizyjnych, skontrolować. Jak jest wszystko w porządku - zostawić w spokoju, nie jest w porządku - wszcząć postępowania - podkreśliła." jak jest ok zostawić a jak nie jest ok wszcząć postępowania. cóż za inteligencja... a może tak wziąć się do innej roboty bo takie truizmy to wiedzą przedszkolaki. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Nie pitol Pitero, a gdzie jawność życia polityczne 13.04.08, 20:52 Tusk nawet się nie zająknął przy tej obietnicy. Zresztą, obietnic Tuska było tak dużo, że pewnie sam ich nie pamięta. Ale od czgo ma ministrów? Odpowiedz Link Zgłoś
yanns Pitera: raport o CBA jest oficjalnym dokumentem.. 13.04.08, 20:51 Julka...a ona kto? Odpowiedz Link Zgłoś