debil13 21.04.08, 16:08 mojemu ojcu a w nastepstwie mojej rodzinie podobna przydarzyła się przygoda. 12 lat archiwizowałem przekretów i oto: www.nocleg.info.pl/kampania/index.php?action=show_whole_article&id=46 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debil13 TONIE - 22.04.08, 10:21 okazuje sie że we Wrocławiu. Jest system prawny - maszynka przejmowania przez osoby urzedniczo - prawne. Dobrze zarządzanych dizłalności gospodarczych oraz ich majątków. Dokumenty zostały zabezpieczone w dokumentację cyfrową. Osoby te zaczęły sie jednoczyć w walce i okazało sie że to jest wypracowany system patologii. Lawina ruszyła nagrywane sa filmy i pisane książki. I może sie okazać, że zaczęły sie czystki od Wrocławia. (tzw system Olewnika) www.nocleg.info.pl/nocleg2/index.php?show=impr&action=wiecej&id=2724 twojprezydent.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agu_sk 678 dni Krzysztofa Olewnika 22.04.08, 14:36 Ja mam pytanie co do samochodu jakim Krzyś odwoził policjantów po imprezie. Z tego co się orientuję to miał ich odwieźć samochodem ojca - Chevroletem Vanem. Gdzie w BMW zmieściłoby się 6 facetów i kierowca? Odpowiedz Link Zgłoś
survivor2 dojść do szytu tej góry zbrodni, a wówczas.... 22.04.08, 16:53 Dojść do szczytu tej góry zbrodni, a wówczas.... zobaczymy, czy kryminalny układ spod szyldu SLD przejmowania najlepiej prosperujących gospodarczych podmiotów jest wystarczająco skutecznie zabezpieczony przez wygę sądowo-prawnego, Ryszarda Kalisza. Gdyby go zneutralizowali, wynik śledztwo wstrząśnie Polską. Ale on okopany specsłużbami z rodowodem polsko-sowieckich szkół, potrafi na pewno zabezpieczyć uwłaszczony majątek narodowy przez czerwoną dynastię. On potrafi i musi, po to bo wybrali. Taka jest prawda pani Olewnik, i współczuję panu, znając pańskie nowe nadzieje. Zresztą ponownie uwypukla się żałosny argument o możliwości ....cyklicznej nieudolności policji, ze starannym pominięciem serii przedziwny zbiegów okoliczności i przypadków (np. stała pewność zbrodniarzy doskonale doinformowanych o szczegółach i torach toczących się śledztwem, "samobójstwa" oprawców, itd) Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 wrocek 23.04.08, 15:09 jest totalnie skorumpowany. W warszawce tez nie lepiej. Tak dobre jest zarzadzanie jak głęboko siega nasza kontrola. Zarzady kraju do tej pory to jest jeden wielki kant. Mam na to dokumenty z pieczęciami okrągłymi z orłem w koronie a i nie tylko to sie za chwile dziwicie www.twojprezydent.pl Odpowiedz Link Zgłoś