antekguma1 Cejrowski rezygnuje z polskiego obywatelstwa. C.. 22.04.08, 07:13 Cejrowskiemu, talibowi który chciał być kowbojem RP powinni dać obywatelstwo talibskie. Nawet jak takiego nie ma. Spadaj Cejrowski i więcej nie wracaj. Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 jednego pajaca mniej, niech sp...... 22.04.08, 07:19 teraz będzie się starał o wizę na przylot do Polski Odpowiedz Link Zgłoś
steq1 Cejrowski rezygnuje z polskiego obywatelstwa. C.. 22.04.08, 07:15 PASZŁA won !!! Odpowiedz Link Zgłoś
makosm1 Cejrowski rezygnuje z polskiego obywatelstwa. C.. 22.04.08, 07:18 Uff... Oddycham z ulgą! Odpowiedz Link Zgłoś
awitold Cejrowski rezygnuje z polskiego obywatelstwa. C.. 22.04.08, 07:21 Widziałem na żywo w programie p.Pospieszalskiego, jak WC podeptał, dodając złosliwy komentarz, projekt Eurokonstytucji. Obecna przy tym p.Róża Thun o mało co nie dostała apopleksji. Ja także - jak większość forumowiczów - jestem wyjazdem WC oburzony: a dlaczego to jemu ma być lepiej niż nam, którzy tu zostają? Co to, w innej stajni się rodził czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
tu-166 Re: Cejrowski rezygnuje z polskiego obywatelstwa. 22.04.08, 07:56 Żyjemy w wolnej Europie jak sie komuś nie podoba to pakuj manatki i autostopem na Białoruś po azyl polityczny. Odpowiedz Link Zgłoś
awitold Re: Cejrowski rezygnuje z polskiego obywatelstwa. 23.04.08, 07:21 tu-166 nie napisał, choć powinien:"Żyjemy w wolnej Europie, jak siękomuś nie podoba, to pakuj manatki i do Irlandii)Wielkiej Brytanii/USA/dowolnie każdy inny kraj, gdzie więcej ludzi zyje dzięki własnej pracy i zaradności, a nie dzięki ściąganiu podatków, akcyz, ZUS-ów, VAT-ów i innych pierdół. Czy pan, panie tu-166, wie, że na jednego górnika, który realnie zajmuje się wydobywaniem węgla, przypada siedem osób tzw. "nadbudowy", dyerktorów, sekretarek, znajomych królika,etc. Przeciwko takiemu stanowi rzeczy protestuje WC. Co ma z tym wspólnego Białoruś? Złosliwie mogę tylko odpisać:" Nie, nie mogę wyjechać, bo nie mógłby pan wtedy żyć dzięki moim podatkom (także pośrednim), jestem w takim razie jakoś za pana odpowiedzialny". Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: Cejrowski rezygnuje z polskiego obywatelstwa. 22.04.08, 16:16 awitold napisała: > Widziałem na żywo w programie p.Pospieszalskiego, jak WC podeptał, > dodając złosliwy komentarz, projekt Eurokonstytucji. Obecna przy tym > p.Róża Thun o mało co nie dostała apopleksji. Ja także - jak > większość forumowiczów - jestem wyjazdem WC oburzony: a dlaczego to > jemu ma być lepiej niż nam, którzy tu zostają? dlatego, że jest bardziej zaradny niż wy i potrafi zarobić i zainwestować. Odpowiedz Link Zgłoś
sts107 Apel do Tuska o nie obniżanie podatków! 22.04.08, 07:26 zanim wyjedzie ten pisowski przydupas. Odpowiedz Link Zgłoś
mrrisin Moje serce krwawi wielce! 22.04.08, 07:38 Taki patriota opuszcza kraj! Może znajdzie jeszcze jakieś miejsce na swojej hacjendzie dla pana Rydzyka i jemu podobnych? Odpowiedz Link Zgłoś
ad-54 Cejrowski rezygnuje z polskiego obywatelstwa. C.. 22.04.08, 07:31 Super .UE to komunizm do potęgi nie 2,nie 3 ale entej z mnóstwem biurokratów którzy mówia nam co mamy robić i jak .Też spadam ze Związku Socjalistycznych Republik Europejskich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bęc Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Cejrowski rezygnuje z polskiego obywatelstwa. 22.04.08, 11:09 ad-54 napisał: > Super .UE to komunizm do potęgi nie 2,nie 3 ale entej z mnóstwem biurokratów > którzy mówia nam co mamy robić i jak .Też spadam ze Związku Socjalistycznych > Republik Europejskich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bęc <zlamania karku zycze...ad-54 Odpowiedz Link Zgłoś
ad-54 Cejrowski rezygnuje z polskiego obywatelstwa. C.. 22.04.08, 07:33 Super .UE to komunizm do potęgi nie 2,nie 3 ale entej z mnóstwem biurokratów którzy mówią nam co mamy robić i jak .Też spadam ze Związku Socjalistycznych Republik Europejskich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bęc Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: Cejrowski rezygnuje z polskiego obywatelstwa. 22.04.08, 16:38 więcej ludzi powinno wyjechać z tego "bloku" to cała biurokratyczno-socjalna strona UE się zawali. I zostanie mądra, otwarta strefa wolnego handlu i przepływu ludzi i kapitału... Bez politycznej nadbudówki dążącej do superpaństwa... Odpowiedz Link Zgłoś
peterliberty Good riddance to bad rubbish 22.04.08, 07:38 liberalnydemokrata.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
irini Cejrowski rezygnuje z polskiego obywatelstwa. C.. 22.04.08, 07:41 Proponuję, żeby wszyscy Polacy zrobili to samo: będziemy płacić niższe podatki i jeździć bez wizy wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
politykowski Cejrowski rezygnuje z polskiego obywatelstwa. C.. 22.04.08, 07:52 no to Polska zginie bez pierwszego kowboja - chyba się pochlastam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lpt1 Wizy dla Polaków 22.04.08, 07:52 Z faktem wymogów wizowych częściowo się z Cejrowskim zgodzę. Polacy potrzebują ich do wielu krajów. ALE NIE WYNIKA TO Z CZŁONKOSTWA W UE! Popatrzcie na inne kraje: UK, Szwecja, Holandia, Niemcy czy nawet.... CZECHY! Wiele krajów nie wymaga wiz od ich obywateli. Wynika to z prioryterów i sprawności MSZ-tów tych krajów. Zawieranie umów o ruchu bezwizowym z większością małych krajów jest prostą formalnością - wystarczy poprosić MSZ obcego kraju, dogadać się i już. Nie chodzi mi tu o USA, ale z nimi też można się dogadać... O o ile czeski MSZ znalazł czas by dogadać się tymi krajami, to polski ma inne priorytety - jak zwykle czysto polityczne, ułatwienie dla obywateli nie są ważne..... niedawny premier i obecny prezydent nigdy nie potrzebowali wiz... nie ruszali się z kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Hmmm... Co daje obywatelstwo Iranu Europy? 22.04.08, 07:57 Cejrowski to madry facet. Popieram na calej linii! Odpowiedz Link Zgłoś
dom_nik Cejrowski rezygnuje z polskiego obywatelstwa. C.. 22.04.08, 07:59 Co za pretensjonalny koles. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec niech zrezygnuje z występów w telewizji polskiej 22.04.08, 08:04 Cejrowski wytyczył kierunek - może reszta pisowców też wybierze azyl w Ekwadorze - bedą mieli bliżej do Kobylańskiego Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk No i bardzo dobrze. 22.04.08, 08:05 Może w Ekwadorze jest zapotrzebowanie społęczne na takich pajaców. i kabotynów. Odpowiedz Link Zgłoś
lava71 bida z nędzą ... 22.04.08, 08:13 ... niestety ból du.ę ściska ale Cejrowski ma rację. Przepisy unijne nas zabiją. Wystarczy spojrzeć jak łatwo doić obywateli poprzez napędzenie bańki spekulacyjnej na nieruchomości. W UE większości ludzi już nie opłaca się żyć ... a jak żyć to na dożywotni kredyt. Czy ktoś to zauważył? Kosztem większości garstka ludzi bogaci się ponad miarę. Wzrost kosztów utrzymania? ... żywności? .. tak, witamy w Unii. Odpowiedz Link Zgłoś
runcajzz O jednego Faszyste będzie mniej w tym kraju 22.04.08, 08:18 O jednego Faszyste będzie mniej w tym kraju Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: O jednego Faszyste będzie mniej w tym kraju 22.04.08, 16:36 sam jesteś faszystą. Cejrowski to konserwatysta o kontrowersyjnych poglądach, których osobiście nie podzielam, ale na pewno nie "faszysta". Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Kobylański? 22.04.08, 08:29 Nawiasem mówiąc, ciekawe, czy on ma kontakty z Kobylańskim? Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz To będzie musiał wystąpić o pozwolenie na pracę:-) 22.04.08, 08:38 I nie wiadomo czy dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g wyszło jaki z niego Polak 22.04.08, 10:07 Nie o tylko pozwolenie o pracę, ale i wizę szengeńską ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowy WC-kwadrans czyli ekwadorski koksik w nos 22.04.08, 10:30 tajemnica poliszynela jest fakt ze pan C. zagustowal w lokalnym kokoloko, a ze tanio i dostepne, to sie wyprowadza z kraju gdzie nawet jointa nie mozna zesmażyc bez obawy o najazd panow w kominiarkach ema dla prawilnych Odpowiedz Link Zgłoś
dziewicawszechpolska Re: Kobylański? 22.04.08, 08:44 kobylańska jest dla cejrowskiej za stara. ona woli młodszych, znacznie młodszych latynosów Odpowiedz Link Zgłoś
babcia.klozetova Re: Kobylański? 22.04.08, 08:45 anuszka_ha3.agh.edu.pl napisała: > Nawiasem mówiąc, ciekawe, czy on ma kontakty z Kobylańskim? Znając poglądy CW (publicznie ogłaszane w TV) można się domyślać, że TAK. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Kobylański? 22.04.08, 11:16 polega to na prostej zasadzie ze "gowno zawsze lgnie do gowna"!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Kobylański? 22.04.08, 11:17 pmojolega to na prostej zasadzie ze "gowno zawsze lgnie do gowna"!!!!moja opinia o tym cjrowskim nie jest odosobniona!podziela ja wiekszosc polakow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend podług mojej orientacyi 22.04.08, 09:45 Ekwador nie rowna sie Urugwajowi Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Kobylański? 22.04.08, 10:01 anuszka_ha3.agh.edu.pl napisała: > Nawiasem mówiąc, ciekawe, czy on ma kontakty z Kobylańskim? <jedz ,w polsce mamy pod dostatkiem nierobow i oszustow jak pozal sie boze Cejrowski.Jak ten glupek mnie wkur.....a. Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Cejrowski rezygnuje z polskiego obywatelstwa. C.. 22.04.08, 08:22 Nie mam nic przeciw Unii, dużo mam przeciw Cejrowskiemu ale tu mi zaimponował ( o ile prawdą jest to, co mówi). Zamaist manifestować, mówić innym jak mają żyć i co robić zaczął zmianę sytaucji która mu nie odpowiada od siebie :) DO it yourself :D Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: Cejrowski rezygnuje z polskiego obywatelstwa. 22.04.08, 16:30 dokładnie. Ludzie powinni się nauczyć głosować nogami, wtedy upadną reżimy z wysokimi podatkami. Wszędzie będą podatki dochodowe po 5-10% i pełny liberalizm. I o to chodzi!! Odpowiedz Link Zgłoś
blogliberalny kto nastepny?! Mam kilka pomyslow .... 22.04.08, 08:23 hehehe ledwo otworzylem oczy a tu taka dobra nowina na mnie spadla .... pies go .... Moze sprobujemy jeszcze wywrzec presje na inne popluczyny nazistowskie zeby zmnienily swoje paszporty na inne (gdzie powinni czuc sie lepiej) jak Pospieszalski (Watykan/Iran/Arabia Saudyjska), Kurski (Korea Polnocna/Bialorus) czy inne Rydzyki (3ciej rzeszy juz nie ma wiec mozna go wyslac do ziomali w Poludniowej Ameryce) Odpowiedz Link Zgłoś
odowk czy Cejrowski ma kochanka w Ekwadorze? 22.04.08, 08:30 blogliberalny napisał: Moze sprobujemy jeszcze wywrzec presje na inne popluczyny nazistowskie zeby > zmnienily swoje paszporty na inne (gdzie powinni czuc sie lepiej) jak > Pospieszalski (Watykan/Iran/Arabia Saudyjska), Kurski (Korea Polnocna/Bialorus) > czy inne Rydzyki (3ciej rzeszy juz nie ma wiec mozna go wyslac do ziomali w > Poludniowej Ameryce) popieram. A co do Cejrowskiego to on strasznie taki metroseksualny w tym ubranku... do tego pretensjonalna fajeczka... przydałby się wachlarz do odganiania moskitów. Troszkę jest nawet z tym wszystkim zmanierowano-gejowaty... przypuszczam, że ma kochanka w Ekwadorze. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Cejrowski rezygnuje z polskiego obywatelstwa. C.. 22.04.08, 08:24 A to spryciarz:)...może my też na Madagaskar?;o pardon ,do Ekwadoru. Odpowiedz Link Zgłoś
sokim1 Cejrowski rezygnuje z polskiego obywatelstwa. C.. 22.04.08, 08:24 Bogu dzięki i krzyży na drogę. I niech tu więcej nie wraca! My chcemy żyć w spokoju bez oszołomów. Odpowiedz Link Zgłoś