gaelic04 postęp czy głupota? 25.04.08, 17:59 To kuriozalne rozwiązanie. skąd sie wzięło? W trakcie odbywania w Kaliforni kary więzienia przez Paris Hilton /miało byc 52 dni było ok. 20 ? albo mniej/prasa regularnie informowąła o rzekomym koszmarze jaki przeżywała bohaterka prasy brukowej w areszcie. ta rozkapryszona skandalistka, "biedaczka" użalała się, że nie mogła skorzystac z sedesu, gdyż kamera cały czas ja obserwowała!A kamera ja śledziła, gdyż wiele wskazywało,że może targnąć sie na swoje życie.A Polska to kraj postępu.Intymność więżnia dobrem najwyższym. Ha, ha, ha Odpowiedz Link Zgłoś
samhawkins Układ Ćwiąkalskiego działa? 25.04.08, 18:13 Niestety mafia jest silna, świadkowie gina w celach a mówi się o samobójstwach. Gdzie my żyjemy ? Co to za państwo? co robią POlszewicy z ministrem o twarzy bandyty? Odpowiedz Link Zgłoś
4g63 Re: Układ Ćwiąkalskiego działa? 25.04.08, 18:28 to państwo? to państwo to mafia która żeruje na ludziach. dopóki ludzie będą na to pozwalać, tak długo to będzie trwało Odpowiedz Link Zgłoś
bart.j W ostatnich 4 latach, zmarł ponad 100 wieżniów ! 25.04.08, 18:59 Najwięcej za czasów rządów PIS-u,68.. Powody różne..Sadyzm administracji{odmowa leczenia] samobójstwa i zabójstwa..Jaka opcja by nie rzadziła,zawsze będą w więzieniach mord znecanie i samobójstwa ! Odpowiedz Link Zgłoś
manasonta W ostatnich 4 latach, zmarło ponad 100 wieżniów 25.04.08, 19:06 bart.j napisał: > Najwięcej za czasów rządów PIS-u,68.. > Powody różne..Sadyzm administracji{odmowa leczenia] samobójstwa i > zabójstwa..Jaka opcja by nie rzadziła,zawsze będą w więzieniach mord > znecanie i samobójstwa ! Nie ma takiego kraju,gdzie nie dochodzi do samobójstw przestepców! Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Kolejne samobójstwo w celi 25.04.08, 19:01 Dziwne,że grozni bandyci odsiaduja wyroki w pojedynkę? Jak sie szasta publicznymi pieniędzmi,a w innych celach ponoc tłoczno. Odpowiedz Link Zgłoś
legrange Kolejne samobójstwo w celi 25.04.08, 19:11 Mam wątpliwości czy B.Blida sama się zastrzeliła i czy taki bandzior jak Kościuk sam się powiesił czy ktoś mu pomógł. Mam wątpliwości bo nie mam za grosz zaufania do państwa polskiego, do jego funkcjonariuszy na wszystkich szczeblach. Czy za takie myślenie mogę być aresztowany przez ABW, osadzony w areszcie i powieszony? Odpowiedz Link Zgłoś
manasonta legrange.. 25.04.08, 19:17 legrange napisał: > Mam wątpliwości czy B.Blida sama się zastrzeliła i czy taki bandzior jak Kościu > k > sam się powiesił czy ktoś mu pomógł. Mam wątpliwości bo nie mam za grosz > zaufania do państwa polskiego, do jego funkcjonariuszy na wszystkich szczeblach > . > Czy za takie myślenie mogę być aresztowany przez ABW, osadzony w areszcie i > powieszony Gdyby rządził PIS, już byś miał ich na karku... Odpowiedz Link Zgłoś
sebastian64 W ZSRR wypadali z okna, w Polsce się wieszają 25.04.08, 19:31 W ZSRR często się zdarzało, że podejrzani w chwili aresztowania wypadali z okna. W Polsce za to mamy plage aresztantów, którzy mają wiedzę o innych przestępcach nagle decydują się powiesić Odpowiedz Link Zgłoś
sebastian64 Ilu jeszcze musi się powiesić 25.04.08, 19:32 Żeby ktoś zaczął głośno mówić, że tu się dzieje coś dziwnego ? Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 Re: kto im do diabła pomaga. 25.04.08, 19:47 Nie jestem przestępcą, ale zaczynam bać się być sam w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
tango9 Kolejne samobójstwo w celi 25.04.08, 19:59 Nie wierzę w takie przypadki. Jest ich zbyt dużo. Namnożyło nam się tych łazienek. Tu Blida w łazience, tu dwóch gangsterów w łazience. Jak ja mam uwierzyć, że Blida nie popełniła samobójstwa, ale ktoś jej w tym dopomógł? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Jak zamkna Ziobre to tez mu sie moze przydazyc? 25.04.08, 20:15 powiesi sie, czy utopi sie w PISuarze? Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciunio Kolejne samobójstwo w celi 25.04.08, 20:21 To kolejny ewidentny przykład,że za tragedią rodziny Olewników stoią wysoko postawione osobistości,organów ścigania. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Kolejne samobójstwo w celi 25.04.08, 20:32 wyksztalciunio napisał: > To kolejny ewidentny przykład,że za tragedią rodziny Olewników stoią > wysoko postawione osobistości,organów ścigania. Tak sie zastanawiam czy ktos dozyje do roapoczecia tego procesu??? Widac, ze oligarchowie maja bardzo dlugie lapy. Odpowiedz Link Zgłoś
homofaszysta1 Re: Kolejne samobójstwo w celi 25.04.08, 21:15 Kiedy zostanie powołana komisja do zbadania tej zbrodni? Czy Tusk trafi przed trybunał? hahaha. Za kilka dni GW napisze, że stali za tym ludzie Ziobry. No i co, że nieprawda? Sprostuje się w wiadomościach sportowych z ligi ormiańskiej. Luzik. Odpowiedz Link Zgłoś
prapradziad Re: Sraczke masz? 25.04.08, 21:27 ojciecswiety napisała: > Skaczesz po forum jak byś miał srake. A Ty pewnie zaraz będziesz miał wytrysk! Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Kolejne samobójstwo w celi 25.04.08, 22:43 No i proszę, coraz mniej bandytów w celach mamy ... Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 widać paranoja może być epidemią 26.04.08, 00:22 powodzenia dla "włatców". Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa Kolejne samobójstwo w celi 26.04.08, 02:22 Tumany,nie widzicie.że przeslanie miniesterstwa Ćwiąkały jest takie'kto kapuje,ten sie wiesza.Ten rząd to gansterzy w czystym wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Kolejne samobójstwo w celi 26.04.08, 04:01 A które to już w tym sezonie, z tymi co nie ujrzały światła dziennego? czyżby to zacieranie śladów i asekuracja...???:) Odpowiedz Link Zgłoś
pissonu Kolejne zabójstwo w celi 26.04.08, 04:57 Jęzeli on sie powiesił to żeczywiscie CUD, A jeżeli jego powiesili to nic nowego! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Dodajmy.................... 26.04.08, 04:58 kilkanascie dni temu powiesil sie sedzia.Czy bedziemy za kazda smiercia samobojcza tworzyc komisje sledcze?Pytanie do PO. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Dodajmy.................... 26.04.08, 05:02 Ćwiąkalski chce złagodzić kary dla morderców Niezrozumiała decyzja Ministerstwa Sprawiedliwości. Resort chce wykreślić z kodeksu karnego przepis, który narzuca sądowi orzekanie najwyższego wymiaru kary za morderstwa dokonane ze szczególnym okrucieństwem - donosi DZIENNIK. W Sejmie zanosi się na polityczną burzę. Opozycja nie zostawia suchej nitki na planowanym złagodzeniu kar. Odpowiedz Link Zgłoś
konbar Kolejne samobójstwo w celi 26.04.08, 05:18 To dopiero poczatek syfu typu Ameryka ,Ameryka. Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Ciekawe czy za rok GWno o nim wspomni jak o 26.04.08, 07:15 Blidzie. u. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro W Polsce wprowadzono po cichu kare smierci? 26.04.08, 07:18 na to wyglada..... Odpowiedz Link Zgłoś
pali_kot_wlasnego_fiuta Świętą_Blidę_Też_By_Powiesili__?: o)))))))) 26.04.08, 12:34 mirmat1 napisał: > kolejny cud Schetyny Tuska i Cwiakalskiego :) > > Brawo dla tych Panów. Widać wyraźnie, że po wyborach > > króluje "sprawiedliwość" kolesi :] > > M: Jak pokazal przyklad aferzystki Blidy, samobojstwo kryminalichow > > czesto gwarantuje wyniesienie ich na POstKomunistyczne oltarze. ........................................................................... Mafiozina węglowa Blida wiedziała co robi sama wymierzając sobie sprawiedliwość :) W nagrodę została kanonizowana przez Ubekistan i jego węglo-mafię a tak by ją za karę powiesili w celi więziennej :) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Kolejne samobójstwo w celi 26.04.08, 16:42 podobno nikt w AS nie wiedział,że jest on świadkiem koronnym,he,he ktoś jednak wiedział i nie wykluczone,że z administracji AS. Odpowiedz Link Zgłoś