Dodaj do ulubionych

24 lata przetrzymywał własną córkę, z którą mia...

28.04.08, 13:08
Brak słów...
Obserwuj wątek
    • loppe 24 lata przetrzymywał własną córkę, z którą mia... 28.04.08, 13:16
      szok dekady
      • zorija Re: 24 lata przetrzymywał własną córkę, z którą m 28.04.08, 13:22
        A co z matką tej dziewczyny? Mieszkała tam I NIE WIEDZIAŁA????
        • vovv Ona "wykonywała tylko rozkazy"... 28.04.08, 14:07
          j.w.
          • wiseman_said Zabic go p_o_w_o_l_u_t_k_u 28.04.08, 15:23
            Moim zdaniem powinno się skazać faceta na męczarnie, nie na śmierć,
            ale męczarnie. Powinno sie go głodzić, nie podawać napojów, aż
            będzie u kresu wytrzymalości. Wtedy dożylnie dać mu kroplówkę, niech
            się odbuduje i znowu post dlaszajbusa. W między czasie wpuścić
            jakiegoś goryla (małpkę) faceta oblać jakimiś małpimi fermonami i
            niech goryl go przejedzie.
            I tak cały czas.
            Nie mam dla niego ŻADNEJ litości. Mam nadzieję, że nie skażą go na
            szybką śmierć. On na to NIE ZASŁUGUJE.
            • vanilla.dream nie,no coś Ty ! Lewacka UE dba o prawa "człowieka" 28.04.08, 18:46
              jeszcze dostanie jednoosobową celę, aby go więźniowie nie skatowali. to przecież
              "człowiek", no co - pobłądził w krętym życiu.

Ku.. !

wiseman_said napisał:

> Moim zdaniem powinno się skazać faceta na męczarnie, nie na śmierć,
              > ale męczarnie. Powinno sie go głodzić, nie podawać napojów, aż
              > będzie u kresu wytrzymalości. Wtedy dożylnie dać mu kroplówkę, niech
              > się odbuduje i znowu post dlaszajbusa. W między czasie wpuścić
              > jakiegoś goryla (małpkę) faceta oblać jakimiś małpimi fermonami i
              > niech goryl go przejedzie.
              > I tak cały czas.
              > Nie mam dla niego ŻADNEJ litości. Mam nadzieję, że nie skażą go na
              > szybką śmierć. On na to NIE ZASŁUGUJE.
              • uchachany [...] 28.04.08, 19:14
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • dariustch Re: O prawa kazirodców walczmy jak o prawa gejów! 28.04.08, 19:18
                  Jest to dla mnie zupełnie niepojęte, jak można tak bezproblemowo wrzucac do
                  jednego worka homoseksualizm z gwaltem, ktory jest w sposob odrazajacy i
                  upodlajacy ograniczeniem praw drugiego czlowieka.
                  • uchachany Ja w tej chwili nie o gwalcie, tylko o 28.04.08, 19:46
                    kazirodztwie; gdyby bylo legalne i zaakceptowane, w ramach równouprawnienia mniejszości seksualnych - to może wcale gwałt nie byłby potrzebny...?

O ile w ogóle gwałty miały miejsce; być może współżyła z nim dobrowolnie?

dariustch napisał:

> Jest to dla mnie zupełnie niepojęte, jak można tak bezproblemowo wrzucac do
                    > jednego worka homoseksualizm z gwaltem, ktory jest w sposob odrazajacy i
                    > upodlajacy ograniczeniem praw drugiego czlowieka.
                    • dariustch Re: Ja w tej chwili nie o gwalcie, tylko o 28.04.08, 20:08
                      Gdyby dobrowolnie się kobiecina oddawała, to nie byloby potrzeby trzymania jej w
                      klitce przez zona. Nawet najbardziej zdeprawowany człowiek nie odebralby swojej
                      zonie dziecka, gdyby nie bylo takiej potrzeby. Dzieci? zaszla z innym. W ogole
                      nie widze powiązania w spekulacjach.
                      Co do związków kazirodczych, nie siedzimy w ich głowach, nie wiemy co się z nimi
                      dzieje. Problemem niech zajmą się do tego przeznaczeni, odpowiedni ludzie. W
                      naturze niekontrolowane populacje dopuszczaja się czasem kazirodztwa, a w
                      przypadku szympansów(bodajże)Bonobo, można by zaryzykowac stwierdzenie, że to
                      zjawisko jest normą;). Inna sprawa, że kazirodztwo jest uogólniając najgorszym
                      wyjsciem z mozliwych.
                    • eti.gda Re: Ja w tej chwili nie o gwalcie, tylko o 29.04.08, 12:38
                      uchachany napisał:

> kazirodztwie; gdyby bylo legalne i zaakceptowane, w ramach
                      równouprawnienia mni
                      > ejszości seksualnych - to może wcale gwałt nie byłby potrzebny...?
                      >
                      >
                      > O ile w ogóle gwałty miały miejsce; być może współżyła z nim
                      dobrowolnie?

Tak było w starożytnym Egipcie, gdzie w kręgach arystokratycznych
                      małżeństwa między rodzeństwem były rzeczą normalną. Faraonowie
                      poślubiali nawet własne córki, jak np. faraon-reformator Echnaton.
                      A ja znam przypadek sprzed ok. 50 lat z pewnego niedużego miasta
                      przy granicy, gdzie ojciec żył z córkami, spłodził nawet kilkoro
                      dzieci, a one jeszcze go broniły i nie kryły się z tym. Ale to cała
                      rodzina była jakaś taka...
              • mirq2k Re: nie,no coś Ty ! Lewacka UE dba o prawa "człow 28.04.08, 21:08
                A ja się z nim całkowicie zgadzam - męczyć faceta aż do śmierci, i emitować w
                telewizji na cały świat, żeby się reszta gnojów bała robić takie rzeczy.

A każdego, kto mówi tutaj o prawach człowieka, osobiście wychłoszczę - dawać mi
                adresy. Prawa człowieka są DLA LUDZI.
                • vanilla.dream ty nie bądź taki mądry 29.04.08, 00:35
                  UE szanując prawo zwyrodnialców do życia i depcząc prawo do tegoż życia dla
                  dzieci nienarodzonych (skrobanki na życzenie - na konsumpcyjną zachciankę), nie
                  dopuściłaby to takiego potraktowania tego ... no właśnie, kogo ? bo słów brakuje.

chciałbym być jego oprawcą. tak, śmierć powolna i w męczarniach. ale to idea,
                  która się nie ziści.
                • marajka Re: nie,no coś Ty ! Lewacka UE dba o prawa "człow 29.04.08, 16:00
                  Nie podaję obcym swojego adresu. Skoro Ty zrobiłabyś z tym gościem takie rzeczy-czym się od niego różnisz?NICZYM.
            • xanaxy Re: Zabic go p_o_w_o_l_u_t_k_u 28.04.08, 21:45
              Czytajac to ,co napisales....mysle, ze bylbys..zdolny do tego
              samego!!! Psychopata, ktory ...mowi /jak psychopata/ co by zrobil!
              CUDO - ludkowie ...jestescie rownie agresywni, ale wiara
              was ...powstrzymuje. Nie zawsze - pamietam...sistry zakonne
              OPIEKUJACE SIE..dziecmi. W Tatrach. JAK one sie darly!!!!
              Takie ...ciepelko katolickie, prawda? Ludkowie ...im bardziej
              gledzicie o ...smierci dla psychopaty, tym bardziej pokazujecie/
              nieswiadeomie/,ze jestescie rownie OKROPNI!!!!
              • ruckasia Re: Zabic go p_o_w_o_l_u_t_k_u 28.04.08, 22:18
                mam identyczne odczucia..
      • anka_po_prostu Re: 24 lata przetrzymywał własną córkę, z którą m 28.04.08, 13:24
        jest mi tak niezmiernie żal tej kobiety. Czekanie na ojca-oprawcę.
        Jak bardzo musiała się bać. Gwałcił ją zapewne również przy
        dzieciach.

Każde słowo potępienia dla tego człowieka to zbyt mało.

Smutek ze względu na kobietę i jej dzieci. Że też jeden człowiek
        potrafi tak upodlić innych. A teraz pewnie odbierze sobie życie i
        tyle z jego kary.

A.
    • alpepe a pluliście na Elfriede Jelinek, że chora 28.04.08, 13:22
      nie chora, ona pokazała tylko chorobę Austrii. Nie trzeba być filologiem i znać
      pisarzy austriackich, wystarczy sama sławna "Pianistka". Ta duszna,
      małomiasteczkowa atmosfera, kołtuństwo, ten kościółkowy katolicyzm połączony z
      hipokryzją, ten brak rozliczenia z nazizmem.
      Niestety, pisarzy nie bierze się na poważnie, uważając, że to wszystko tylko
      chore rojenia baby z warkoczykami, bądź innego pomyleńca.
      • cullen2 Re: a pluliście na Elfriede Jelinek, że chora 28.04.08, 18:45
        tia...znawca widze sie odnalazl... coz od 3 lat mieszkam w Austrii i
        stwierdzic musze, ze zasciankowosc - owszem - jest...tyle ze w nieco
        mniejszym stopniu niz w Polsce. Mieszkalam w RP w malym miasteczku,
        tutaj, w Austrii, rowniez. Kltunstwo, kosciolkowy katolicyzm? W
        Austrii? Mmmm.... Nie zauwazylam. Natomiast doskonale pamietam, jak
        panie w wieku juz pozniejszym przed kosciolem w Polsce krzyzem
        prawie lezaly, a zaraz potem obrabialy tyly sasiadom. Brak
        rozliczenia sie z nazizmem? To ogromna trauma dla Austriakow i zdaje
        mi sie, ze nikt jak tubylcy w piersi sie nie bije. A jak rozliczaja
        sie Polacy za zbrodnie na narodzie zydowskim?
        To nie jest narod idealny. Ale ktory jest? Kto komukolwiek dal prawo
        osadzania nacji na podstawie jednego jej przedstawiciela?
        To bylo pytanie retoryczne.
        Kolo takiego wydarzenia nie mozna przejsc obojetnie, ale to zadne
        swiadectwo dla kraju.

Pozdrawiam

• waldemar591 Re: a pluliście na Elfriede Jelinek, że chora 28.04.08, 21:24
          cullen2 napisała:

....A jak rozliczaja
          > sie Polacy za zbrodnie na narodzie zydowskim?....

No, faktycznie kogos tutaj niezle pogielo...
          • fifakk Re: a pluliście na Elfriede Jelinek, że chora 29.04.08, 09:07
            Może jakieś toksyczne powietrze jest w tej Austrii
    • krakus24a [...] 28.04.08, 13:25
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • wymiatator1 Re: A w weekend był marsz pederastów w Krakowie 28.04.08, 13:44
        A co z kapłaństwem? To bardzo popularne zbeczenie, w dodatku występujące
        zazwyczaj razem z pedofilią. To tez powinno być karalne.
        • bodzanta_pan Re: A w weekend był marsz pederastów w Krakowie 28.04.08, 13:51
          Wyjdź z domu a zobaczysz inną Polskę, choć nieprzystawalność
          kapłanów do normalnych ludzi jest oczywista i powinna być ścigana
          tak jak pozostałe zboczenia (jeśli znów prawo zacznie działać na tym
          świecie).
      • mikado111 Re: A w weekend był marsz pederastów w Krakowie 28.04.08, 14:34
        Zboczone to są zachowania Młodzieży Wszechpolskiej i spółki.

Takie historie, jak powyżej, są najczęściej efektem tłumionej
        seksualności, która jest traktowana jako coś złego, grzech i powód
        do poczucia winy. W Austrii istnieją zdaje się dobre warunki do
        tworzenia się takich postaw (kołtuńskie mieszczaństwo, katolicyzm i
        germańska "czarna pedagogika"). Ktoś tu wspomniał o E. Jelinek,
        która w książce "Pianistka" doskonale oddała tę atmosferę.

Polscy katofaszyści chcieliby wpędzić gejów w taki właśnie stan
        ("żyjcie sobie, ale nie pokazujcie się na ulicy"; "wasza seksualność
        to zło" itp.). Co ciekawe, wielu faszoli zachowuje się tak, jakby
        sami myśleli o seksie homo przez 24 godziny na dobę, a nienawiść,
        jaką czują do siebie samych za ten "grzech", kierowali przeciwko
        innym.

• uchachany Przecież Fritzl swej seksualności nie tłumił, a 28.04.08, 15:25
          wręcz jej ulegał dawając jej wielokrotnie upust z własną córką, więc twierdzenie, że że jego historia to "efekt tłumionej seksualności" mogło powstać tylko w umyśle wyjątkowej kretynki :-).

Wręcz przeciwnie: to, że latami gwałcił córkę raczej sytuuje go po stronie obyczajowo wyzwolonej lewicy, pogardzającej prymitywnym, mieszczańskim kołtuństwem, konformizmem i zaściankową, konserwatywną moralnością :-).

Nic również nie jest napisane o związkach Fritzla z Młodzieżą Wszechpolską i "polskimi katofaszystami"; domniemywam, że zdyby takie miały miejsce, to zwalczająca katofaszyzm GW nie omieszkałaby o nich wspomnieć.

Nie jest w ogólet napisanie o jego pogladach politycznych - czy są faszystowskie czy jakiekolwiek inne.

Więc natychmiastowe kojarzenie go z MW i "polskimi katofaszystami" lubo gólnie z faszystami dowodzi o Ciebie, drogie dziecko, poważnych uszkodzeń mózgu, wywołanych długoletnią, bałwochwalczą lekturą GW.

Co wynika z rodzaju bzdur, które wypisujesz.

Proponuję udanie się po pomoc lekarską, bo sytuacja wygląda na poważną...

mikado111 napisała:

> Zboczone to są zachowania Młodzieży Wszechpolskiej i spółki.
          >
          > Takie historie, jak powyżej, są najczęściej efektem tłumionej
          > seksualności, która jest traktowana jako coś złego, grzech i powód
          > do poczucia winy. W Austrii istnieją zdaje się dobre warunki do
          > tworzenia się takich postaw (kołtuńskie mieszczaństwo, katolicyzm i
          > germańska "czarna pedagogika"). Ktoś tu wspomniał o E. Jelinek,
          > która w książce "Pianistka" doskonale oddała tę atmosferę.
          >
          > Polscy katofaszyści chcieliby wpędzić gejów w taki właśnie stan
          > ("żyjcie sobie, ale nie pokazujcie się na ulicy"; "wasza seksualność
          > to zło" itp.). Co ciekawe, wielu faszoli zachowuje się tak, jakby
          > sami myśleli o seksie homo przez 24 godziny na dobę, a nienawiść,
          > jaką czują do siebie samych za ten "grzech", kierowali przeciwko
          > innym.

• mikado111 Re: Przecież Fritzl swej seksualności nie tłumił, 28.04.08, 16:28
            A skąd taka nerwowa reakcja? Czyzbym nadepnęła Ci na jakiś odcisk?
            To, co tu wypisujesz, niestety nie trzyma się kupy i sam dobrze o
            tym wiesz. Dlatego pewnie obrzucasz mnie wyzwiskami - typowa reakcja
            człowieka, któremu brakuje argumentów.

Czy ja coś piszę o poglądach politycznych tego człowieka? To Ty je
            sugerujesz - w swoim poprzednim poście włożyłeś go do jednego worka
            z uczestnikami krakowskiego marszu. Przykro mi, ale jeśli ktoś
            traktuje życie seksualne (niezależnie od orientacji) jako coś
            naturalnego i ludzkiego, to nie będzie urządzał sobie bunkra w
            piwnicy, żeby tam realizować swoje fantazje. Tak zachowują się
            ludzie mający ze sobą problemy, do których boją się przyznać, bo
            to "grzech i wstyd". Niestety, ale takie postawy są o wiele bardziej
            prawdopodobne u katofaszoli niż lewaków.
            • mikado111 Re: Przecież Fritzl swej seksualności nie tłumił, 28.04.08, 16:33
              P.S. Owszem, pomoc psychologiczna przydałaby się, ale Tobie.
              Polecam również poczytać trochę na tematy związane z psychologią.
              Dowiesz się sporo o ludziach i o sobie samym, no i może nie będziesz
              już się aż tak ośmieszał pisząc bzdury na forach.
              • uchachany Ale ja Cię nie odsylam do psychologa, tylko raczej 28.04.08, 17:09
                do psychiatry, bo na taki uszczerbek w logicznym myśleniu psycholog nie poradzi :-)...

Gdybyś była wyznania moherowego, rekomendowałbym egzorcystę :-).

mikado111 napisała:

> P.S. Owszem, pomoc psychologiczna przydałaby się, ale Tobie.
                > Polecam również poczytać trochę na tematy związane z psychologią.
                > Dowiesz się sporo o ludziach i o sobie samym, no i może nie będziesz
                > już się aż tak ośmieszał pisząc bzdury na forach.
            • uchachany To nie jest reakcja nerwowa, to reakcja 28.04.08, 17:00
              rozśmieszenia idiotyzmem twierdzenia, że wieloletnie gwałcenie własnej córki to "efekt tłumionej seksualności" :-).

Skoro w wyniku "tłumienia seksualności" "TYLKO" gwałcił ją przez lata, to ciekawe, co zrobiłby gdyby NIE TŁUMIŁ w sobie seksualności...?

Ale nie ma się co dziwić; lektura GW upośledza funkcje umysłowe w stopniu dość zasadniczym:
              np. narzucając P.T. Elitarnej Inteligencji za obowiązek pod sankcją deklasacji wiarę w to, że esbecki kapuś to dramatyczna i wymagająca współczucia postać z greckiej tragedii:
              .
              kuczyn.com/2008/03/05/przestepcza-grupa-na-szczytach/#comment-45048
              kuczyn.com/2008/03/05/przestepcza-grupa-na-szczytach/#comment-45049.
              zaś ścigający go lustrator to oszalały z nienawiści katofaszysta :-)

Reszta - ta o poglądach politycznych - to oczywiście żarty :-).
              Które sama sprowokowałaś przejściem - ni z gruchy, ni z pietruchy - na "polski katofaszyzm" i Młodzież Wszechpolską :-).

Czytelnikom Michnika po prostu wszystko się kojarzy z "polskim katofaszyzmem": czy to austriacki zboczeniec, czy zjazd hodowców kanarków :-).

To tak jak erotomanom: wszystko im się kojarzy z gołą d...ą i kopulacją :-).

Tylko jestem zawiedziony, że nie połączyłaś "stłumionego seksualnie" zboka z Ziobrą: czyż i on nie jest czasem "stłumiony seksualnie"...?

Czy w związku z tym nie należy oczekiwać że kogoś tam cichcem więzi i gwałci...?

mikado111 napisała:

> A skąd taka nerwowa reakcja? Czyzbym nadepnęła Ci na jakiś odcisk?
              > To, co tu wypisujesz, niestety nie trzyma się kupy i sam dobrze o
              > tym wiesz. Dlatego pewnie obrzucasz mnie wyzwiskami - typowa reakcja
              > człowieka, któremu brakuje argumentów.
              >
              > Czy ja coś piszę o poglądach politycznych tego człowieka? To Ty je
              > sugerujesz - w swoim poprzednim poście włożyłeś go do jednego worka
              > z uczestnikami krakowskiego marszu. Przykro mi, ale jeśli ktoś
              > traktuje życie seksualne (niezależnie od orientacji) jako coś
              > naturalnego i ludzkiego, to nie będzie urządzał sobie bunkra w
              > piwnicy, żeby tam realizować swoje fantazje. Tak zachowują się
              > ludzie mający ze sobą problemy, do których boją się przyznać, bo
              > to "grzech i wstyd". Niestety, ale takie postawy są o wiele bardziej
              > prawdopodobne u katofaszoli niż lewaków.
              • mikado111 Re: To nie jest reakcja nerwowa, to reakcja 28.04.08, 17:38
                Sorry, ale to nie ja zaczęłam tę dyskusję. To nie mnie ten gość
                skojarzył się z określoną opcją polityczną w Polsce. Odpowiedziałam
                tylko na wcześniejszy post (jednak nie Twój, przepraszam - chyba że
                zmieniłeś nicka), pisząc, że takie zachowania są bardziej
                prawdopodobne u ludzi o mentalności katofaszystowskiej niż
                lewackiej. Jeśli jednak odczuwasz wewnętrzną potrzebę, aby nawet
                przy tej okazji nawymyślać Michnikowi i GW, to proszę. Możesz pisać
                do woli, dopóki nie naruszysz regulaminu forum i obowiązującego
                prawa. Tylko nie mogę zrozumieć, dlaczego w takim razie siedzisz
                cały dzień na tym lewackim forum Żeby pisać obelgi? Ależ to takie
                mało rozwijające... Daj sobie spokój.

Radzono mi kiedyś, żeby nie wdawać się na forach w dyskusje z
                katofaszystami, kaczystami, upeerowcami i kretynami, bo sprowadzą
                mnie do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem. Coś w tym jest.
                • uchachany Jak dla mnie to Ty zaczęlaś, wypowiadając 28.04.08, 17:46
                  horrendalną bzdurę, jakoby gwałcenie córki to efekt "tłumienia swej seksualności", podczas gdy jest dokładnie odwrotnie :-).
                  • nessie-jp Re: Jak dla mnie to Ty zaczęlaś, wypowiadając 28.04.08, 18:29
                    uchachany napisał:

> horrendalną bzdurę, jakoby gwałcenie córki to efekt "tłumienia swej seksualnośc
                    > i", podczas gdy jest dokładnie odwrotnie :-).

Ale co jest odwrotnie? Przecież ten pan właśnie tłumił i tłamsił swoją naturę na
                    co dzień i na oczach sąsiadów
                    • dagmaranowicka Re: Jak dla mnie to Ty zaczęlaś, wypowiadając 28.04.08, 18:55
                      nieee no racja..w katolickim karju nie ma poradni, nie ma lekarzy i nie ma
                      rozmow o seksie. wszystko zabronione. nalezy gwalcic swoje dzieci uprzednio
                      zamknawszy je we wlasnorecznie zrobionej piwnicy.no coz...byc moze, jak to na
                      kraj katolicki przystalo,piwnica budowana byla razem z zona i przy udziale
                      sasiadowzadne z nich, jak to przystalo na prawdziwych katolikow, nie chcialo
                      patrzec, jak jak herr josef przestaje tlamsic swoja seksualnosc publicznie, wiec
                      jedynie pomysl z piwnica i poswieceniem corki mogl temu zapobiec. no tk bywa w
                      katolickich krajach, gdzie mozna sie tylko modlic, bo przeciez cala reszta
                      zakazana.dobrze, ze tych katolikow juz coraz mniej. dobrze, ze mamy taka belgie
                      i holandie, gdzie pedofile nie musza niczego tlamsic, dobrze ze mamy kraje
                      arabskie, te to dopiero nam wprowadza oswiecenie seksualne. precz z katolami!
                    • uchachany Tłamsił swoja naturę, bo gwałcił córkę w ukryciu?! 28.04.08, 19:11
                      nessie-jp napisała:

> uchachany napisał:
                      >
                      > > horrendalną bzdurę, jakoby gwałcenie córki to efekt "tłumienia swej seksu
                      > alnośc
                      > > i", podczas gdy jest dokładnie odwrotnie :-).
                      >
                      > Ale co jest odwrotnie? Przecież ten pan właśnie tłumił i tłamsił swoją naturę n
                      > a
                      > co dzień i na oczach sąsiadów
                      • nessie-jp Re: Tłamsił swoja naturę, bo gwałcił córkę w ukry 28.04.08, 19:15
                        > To znaczy jeżeli nie uprawiał seksu z córką na oczach sąsiadów, tylko cichcem w
                        > piwnicy to tłamsił swoją naturę? Jakby nie był zakłamanym katolikiem, robiłby
                        > to przy wszystkich?

Sam odpowiedz sobie na to pytanie... Gdyby był niezakłamanym katolikiem, to co
                        by zrobił?
                        • dariustch Re: Tłamsił swoja naturę, bo gwałcił córkę w ukry 28.04.08, 19:28
                          Nie sądzę, aby to czy byłby katolikiem czy nie, miałoby jakiekolwiek znaczenie.
                          Jak wiemy katolikiem-przyjmując pewne mało znaczące uproszczenie-zostaje się tak
                          samo jak zostaje się Polakiem;P, a wiec jest to zwykły człowiek czasem z
                          przewaga zalet, czasem z przewagą wad. Stąd uważam, że katolik może okazac się
                          całkiem dobrym, przy dobrych wiatrach może nawet tolerancyjnym człowiekiem.
                          Niestety ten mechanizm działa w dwie strony.
                          • kebir Re: Tłamsił swoja naturę, bo gwałcił córkę w ukry 28.04.08, 19:45
                            dariustch napisał:

> Nie sądzę, aby to czy byłby katolikiem czy nie, miałoby
                            jakiekolwiek znaczenie.

Tu nie chodzi o katolicyzm jako taki, ale o środowisko o charakterze
                            opresyjnym, któremu katolicyzm w wielu sytuacjach sprzyja, choć nie
                            zawsze. W Austrii dochodzą do tego jeszcze inne sprawy, o których tu
                            pisano. Powiedziałbym nawet, że katolicyzm ma tu mniejsze znaczenie
                            niż drobnomieszczańskie, kołtuńskie "tradycje". Niemniej jednak
                            polska tzw. katoprawica chciałaby tu wprowadzić taki właśnie
                            zakłamany model społeczeństwa, o czym najlepiej świadczy jej
                            stosunek do gejów.
                      • kebir Re: Tłamsił swoja naturę, bo gwałcił córkę w ukry 28.04.08, 19:38
                        uchachany napisał:

> Jak dalece otwartym? Takim np. akceptującym związki kazirodcze?
                        > Bo normalne środowisko w zamożnym zachodnioeropejskim kraju takie
                        np. związki h
                        > omoseksualen akceptuje już na ogół bez problemów.
                        > Kazirodczych jeszcze nie

Kolego, Ty naprawdę masz jakiś problem ;))) To może powolutku:

1. Kazirodztwo to seks rodzica z dzieckiem.

2. Homoseksualizm to seks między ludźmi tej samej płci.

3. Ergo, związek kazirodczy może być więc albo homo- albo
                        heteroseksualny.

4. Kazirodztwo w wersji hetero jest dalece bardziej szkodliwe niż
                        homo, gdyż może prowadzić do spłodzenia dzieci narażonych na wady
                        genetyczne. Zresztą, we wszystkich kulturach tabu dotyczące
                        kazirodztwa wynika właśnie stąd.

Ty, jak rozumiem, akceptujesz tylko związki heteroseksualne i
                        najchętniej "wyleczyłbyś" wszystkich gejów. Tymczasem im więcej
                        gejów nawróconych na hetero, tym więcej związków kazirodczych
                        grożących spłodzeniem dzieci.

No pomyśl tylko, gdyby ten Austriak był gejem, to te nieszczęsne
                        dzieci nigdy nie zostałyby spłodzone!
                        • uchachany Skąd Ci przyszło do głowy, że "akceptuję tylko 28.04.08, 20:05
                          hetero i najchętniej wyleczyłbym wszystkich gejów"...?

Strasznie macie mózgi sformatowane: jak kto nabija się z logicznych paradoksów albo raczej idiotyzmów terroru polit-poprawności z jej standardowym, żywcem z polit-propagandy GWna zaczerpniętym obrazem "ciemnego katofaszola" -

to już

AUTOMATYCZNIE

jest uznawany za

TAKIEGO WŁAŚNIE

katofaszola.

PAKIETOWO jest uznawany, tj. łącznie z kamieniami, którymi ciska w gejów :) i żądzą ich farmakologicznego leczenia :-).

Ten Twój nie wiadomo po co wygłoszony wykład o różnicach między kazirodztwem a homoseksualizmem, z którewgo wysnułes wniosek o mojerj chęci leczenia gejów możesz jeszcze uzupełnić uwagą ze Szwejka, że "front jest to część domu widzialna z ulicy", "na ulicy jeżdżą automobile", i "jeżeli zabraknie benzyny to automobil stanie".
                          Tudzież z Konopielki: że "Zimy są zimne, a lata gorące" :-)

Będzie jeszcze mądrzejszy :)
                  • kebir Re: Jak dla mnie to Ty zaczęlaś, wypowiadając 28.04.08, 19:05
                    Mikado ma sporo racji. Tego typu sprawy są typowe dla
                    konserwatywnych, mieszczańskich środowisk. Nie chodzi mi o
                    drastyczność, ale o mechanizm psychologiczny. „Oficjalnie” człowiek
                    jest taki, jak wymaga od niego środowisko, czyli podporządkowany
                    regułom aż do bólu. Jeżeli ktoś ma w sobie cechy niezgodne z tym
                    wzorcem, to musi je tłumić i ukrywać. One jednak i tak muszą znaleźć
                    jakieś ujście. Tacy ludzie organizują sobie więc drugie, „podziemne”
                    życie, w którym cechy te zwykle przejawiają się w o wiele większym
                    natężeniu niż gdyby nie były tłumione i ukrywane. W takich miastach
                    jak Wiedeń słyszy się czasem o mszach satanistycznych czy
                    wyrafinowanych orgiach z udziałem solidnych, szanowanych mieszczan.
                    Przypadek Fritzla przechodzi jednak wszelkie granice.

Jeśli więc komuś marzy się społeczeństwo opresyjne (a polskiej
                    katoprawicy się marzy), to powinien o tym wiedzieć.
                    • dariustch Re: Jak dla mnie to Ty zaczęlaś, wypowiadając 28.04.08, 19:35
                      Możliwe, ale jednak nie podciągałbym komentowanego przypadku do ogółu.
                      Ten człowiek po prostu był wyrachowany, stąd uważam, że środowisko mogło miec
                      znikomy wpływ na całokształt.
                      • kebir Re: Jak dla mnie to Ty zaczęlaś, wypowiadając 28.04.08, 19:53
                        Dobra, tylko dlaczego nikt nie reagował? Przede wszystkim żona - nie
                        wierzę, zeby niczego się nie domyślała. Gość zboczony totalnie, ale
                        w tym środowisku coś jest jednak mocno nie tak.
                        • dariustch Re: Jak dla mnie to Ty zaczęlaś, wypowiadając 28.04.08, 20:18
                          Śledztwo wyjaśni jak było naprawdę, więc wtedy będzie okazja porozmawiac o
                          wadach środowiska;),choc w sumie mam podobne zdanie na ten temat więc mozliwe,
                          ze raczej nie porozmawialibyśmy sobie zbyt dlugo;). Chodzi mi raczej o to, że w
                          każdym społeczenstwie czy to katolickim, czy laickim "przykladnosc" obywatela
                          moze usypiac czujnośc sąsiadow, znajomych(w koncu bliskim czesto się po prostu
                          wierzy).
                          Dlatego uważam, że niezaleznie od srodowiska i jego najokropniejszych wad, taka
                          sytuacja mogla i moze? zajsc wszedzie.
              • kebir Re: To nie jest reakcja nerwowa, to reakcja 28.04.08, 19:25
                uchachany napisał:
                > Skoro w wyniku "tłumienia seksualności" "TYLKO" gwałcił ją przez
                lata, to cieka
                > we, co zrobiłby gdyby NIE TŁUMIŁ w sobie seksualności...?

Ano poszukałby sobie w Internecie na stronach sadomaso partnerki,
                która lubi to robić przywiązana do łóżka w piwnicy. Podobno są
                takie. I wszyscy byliby zadowoleni ;)
                • dariustch Re: To nie jest reakcja nerwowa, to reakcja 28.04.08, 19:37
                  Dobry argument;)
                • uchachany No nie mów, że Austria jest upośledzona w kwestii 28.04.08, 19:41
                  dostępu do internetu :-)!

kebir napisał:

> uchachany napisał:
                  > > Skoro w wyniku "tłumienia seksualności" "TYLKO" gwałcił ją przez
                  > lata, to cieka
                  > > we, co zrobiłby gdyby NIE TŁUMIŁ w sobie seksualności...?
                  >
                  > Ano poszukałby sobie w Internecie na stronach sadomaso partnerki,
                  > która lubi to robić przywiązana do łóżka w piwnicy. Podobno są
                  > takie. I wszyscy byliby zadowoleni ;)
      • papyr Re: A w weekend był marsz pederastów w Krakowie 28.04.08, 15:30
        Przepraszam, ale kiedy pan nie widzi roznice miedzy gwalceniem, zamykaniem w domu, pedofilia czy innym przymusowym zwiazkem i dobrowolnym zwiazkem homoseksualistow, to sam sie powinien leczyc.
      • kinskyart Re: A w weekend był marsz pederastów w Krakowie 28.04.08, 15:40
        a głupota, to głupota.
      • dariustch Re: A w weekend był marsz pederastów w Krakowie 28.04.08, 19:04
        krakus24a napisał:

> zboczenie to zboczenie... czy to pedofilia, homoseksualizm czy
        > kaziridztwo powinno być surowo karalne bo inaczej cofniemy się do
        > średniowiecza i trzymania w domowych lochach niewolników.

Homoseksualizm z tym przypadkiem nie ma nic wspólnego.
      • adoth Re: A w weekend był marsz pederastów w Krakowie 28.04.08, 21:47
        Homoseksualizm to nie zboczenie tylko orientacja seksualna.
    • partulo Underground 28.04.08, 13:28
      Z Austrii do byłej Jugosławii po sąsiedzku.Kusta górą.
    • mal49 24 lata przetrzymywał własną córkę, z którą mia.. 28.04.08, 13:30
      Cywilizowany kraj???
      • mikado111 Re: 24 lata przetrzymywał własną córkę, z którą m 28.04.08, 13:58
        mal49 napisała:

> Cywilizowany kraj???

W pewnym sensie aż za bardzo cywilizowany, choć słowo "cywilizowany"
        nie jest chyba tutaj najtrafniejsze. W takim kraju facet nie poszuka
        sobie kochanki, nie pójdzie do burdelu, nie pojedzie na sekswakacje
        do Tajlandii. Takich rzeczy się tu nie robi. Żyje się przykładnie,
        strzyże się trawniki i kłania uprzejmie sąsiadom. Wszelkie brudy
        pierze się we własnym domu. A większe brudy ewentualnie w piwnicy,
        jak trzeba - specjalnie do tych celów przystosowanej. Porywacz
        Nataszy Kampusch też przecież przebudował piwnicę.
        • vovv To juz taka tradycja germańska... 28.04.08, 14:11
          Żeby upadlac innych po cichu - jako hobby...
          • mikado111 Re: To juz taka tradycja germańska... 28.04.08, 14:21
            W Austrii zdaje się powstaje mieszanka wybuchowa - mentalność
            zasiedziałego mieszczaństwa, czyli dulszczyzna do kwadratu,
            katolicyzm i tradycyjna germańska "czarna pedagogika".
            • head-cancer Re: To juz taka tradycja germańska... 28.04.08, 17:20
              mikado111 napisała:

> W Austrii zdaje się powstaje mieszanka wybuchowa - mentalność
              > zasiedziałego mieszczaństwa, czyli dulszczyzna do kwadratu,
              > katolicyzm i tradycyjna germańska "czarna pedagogika".

A jak nazwać nasze rodzime peklowanie dzieci przez rodziców w beczkach po kapuście? To też katolickie klimaty są, tylko takie nasze, swojskie.
          • strawberryfield Re: To juz taka tradycja germańska... 29.04.08, 22:39
            a Krzysztofa Olewnika pewnie też więzili i upadlali germanie???

• konigin 24 lata przetrzymywał własną córkę, z którą mia.. 28.04.08, 13:32
      Nic dziwnego, ze z takie spoleczenstwo wydalo na swiat Hitlera.
      • drzejms-buond Re: 24 lata przetrzymywał własną córkę, z którą m 28.04.08, 13:39
        chryste...ledwo doczytałem nagłówek...
        chore!
        "nic dziwnego ze z takie spoleczenstwo wydalo na swiat Hitlera."

chciałem przypomnieć o polskich dzieciach w beczkach na kapustę
        -nic dziwnego, takie społeczeństwo stworzyło rok 68!

trochę bez sensu, nie prawdaż?
        • konigin Re: 24 lata przetrzymywał własną córkę, z którą m 28.04.08, 13:48
          Nie nie jest bez sensu. Dzieciobojstwo to zbrodnia, ktora zdarza sie
          w kazdym spoleczenstwie, ale zwyrodnienia seksualno-psychiczne o
          takim natezeniu, swiadcza o specyficznym genotypie austriackiego
          spoleczenstwa. Zwaz, ze i Hitler w tej materii mial znaczne
          odchylenia od normy.
          • zawsze_zielona Re: 24 lata przetrzymywał własną córkę, z którą m 28.04.08, 13:53
            A na jakich to genetycznych badaniach opierasz te swoje śmiałe tezy? Z tego co
            mi wiadomo, profil genetyczny Austriaków nie został zbadany. Innych nacji tez
            nie, wiec trudno o jakieś porównania i co za tym idzie wnioski.
            • z.wyspy tacy nie opieraja swoich bredni na żadnych... 28.04.08, 14:38
              ...badaniach. pie...rzą, co im ślina na język przyniesie. mają w
              sobie taką potrzebe pokazania się, chocby w ten sposob... na forach
              jest ich pełno, :).
          • drzejms-buond Re: 24 lata przetrzymywał własną córkę, z którą m 28.04.08, 14:38
            w każdym społeczeństwie mamy do czynienia Z TAKIMI ZWIERZĘTAMI.
            niestety.
            • nessie-jp Re: 24 lata przetrzymywał własną córkę, z którą m 28.04.08, 16:32
              Abstrahując od genetyki Austriaków (argument z lekka bezsensowny), to jednak
              autor pierwszego postu ma rację
              • cytrynowe Re: 24 lata przetrzymywał własną córkę, z którą m 28.04.08, 19:49
                > To są właśnie te "chrześcijańskie korzenie Europy", o które tak walczą niektóre
                > stronnictwa w Polsce

Racja, nie chcemy chrześcijańskich korzeni! Chcemy, żeby w Polsce było jak, powiedzmy, w Belgii i Holandii, tam nie ma żadnych katolickich zboczeń, nie?
              • croyance Re: 24 lata przetrzymywał własną córkę, z którą m 29.04.08, 16:27
                Nie zgodze sie z Toba. Psychopaci i sadysci zdarzaja sie w kazdym
                spoleczenstwie, kazdej kulturze, kazdej spolecznosci religijnej.
                To jest, powiedzialaby, dokladnie na odwrot: zakladacie tu wszyscy,
                ze kultura taka a nie inna doprowadzila tego czlowieka do jego
                zachowania; ze jakies socjospoleczne i religijne, swiatopogladowe
                prady uksztaltowaly go w taki sposob, ze wybral takie, a nie inne
                zachowanie.
                Tymczasem, sprawa przedstawia sie - jak pisalam - na odwrot.
                Psychopata to ktos, kto sie NIE SOCJALIZUJE, nie przejmuje obecnymi
                w jego srodowisku regulami postepowania, robi to, co chce, co
                wskazuje mu jego pozbawiona empatii i sadystyczna natura. Moze sie
                nauczyc udawac, ale nie ma znaczenia dla niego, czy kultura wokol
                jest ateistyczna, czy chrzescijanska, czy co tam chcecie: na tym
                wlasnie polega istota psychopatii, na podstawowym braku zrozumienia
                regul zycia spolecznego, braku empatii w stosunku do innych ludzi,
                dzialania na zasadzie wlasnych, egoistycznych impulsow. I tacy
                ludzie zawsze dzialaja podobnie, czy jest to za faraona Ramzesa, czy
                we wspolczesnej Austrii. Analiza socjospoleczna jest najmniej
                trafiona, jesli chodzi o ten przypadek.
        • erg_samowzbudnik Re: 24 lata przetrzymywał własną córkę, z którą m 28.04.08, 14:46
          drzejms-buond napisał:

> chryste...ledwo doczytałem nagłówek...
          > chore!
          > "nic dziwnego ze z takie spoleczenstwo wydalo na swiat Hitlera."
          >
          > chciałem przypomnieć o polskich dzieciach w beczkach na kapustę
          > -nic dziwnego, takie społeczeństwo stworzyło rok 68!
          >
          > trochę bez sensu, nie prawdaż?

Ostatnie trzy linijki przyznaję , bez sensu.
      • amelius Re: 24 lata przetrzymywał własną córkę, z którą m 28.04.08, 13:39
        Myślę, że przy tej okazji warto sobie mocno przypomnieć książkę Alice Miller "Zniewolone dzieciństwo", bo to właśnie tam, czyli w sposobie wychowywownia dzieci, w czarnej pedagogice, która jak widać nadal zbiera krwawe żniwo, tkwi przyczyna.

Czy ktoś będzie się zastanawiał nad prawdziwymi przyczynami, tego co się stało? Nie wierzę, że tylko w Austrii takie zbrodnie są możliwe. A u nas w Polsce nie byłoby to możliwe?
        • slavko2 Re: 24 lata przetrzymywał własną córkę, z którą m 28.04.08, 13:45
          zaden kraj nie wydał więcej zbrodniarzy niz ta nazistowska Austria.
          To jest bandyctwo , nie do wiary, to nawet u prymitywnych plemion w
          Afryce takie rzeczy sie nie dzieją. a ci sąsiedzi oni nic nie
          wiedzieli, w takim ku.. maym miasteczku. .. austri ku.. jego
          mać, hitlerowcy , ziwrzaki austriacjie. masakra
          • fidelxxx Re: 24 lata przetrzymywał własną córkę, z którą m 28.04.08, 14:20
            Głupiś jest jak but.

W partii nazistowskiej było tylko 36 Austriaków.
            Poza tym Hitler miał tam tak duże poparcie, że musiał siłą odebrać władzę
            urzędującym tam faszystom, którzy odcinali się od polityki Hitlera.
            • monash to nie zwiazane z ta wiadomoscia, 28.04.08, 17:01
              ale skoro bronisz Austriakow, ktorzy do dnia dzisiejszego nie sa
              rozliczeni z partnerstwa z Hitlerem (dobrowolnym i radosnym) i
              uczestnictwa w najstraszniejszych mordach, to albo sam jestes glupi
              (a ublizasz innym) albo jestes Austriakiem.
              Piszesz niewyobrazalne bzdury. Przejrzyj sobie zyciorysy
              hitlerowskich bandytow na wysokich stanowiskach (poczynajac od kata
              z Lublina Globocnika) to sie zdziwisz.
              www.auschwitz-muzeum.oswiecim.pl/new/index.php?tryb=news_big&language=PL&id=741
            • josemir Re: 24 lata przetrzymywał własną córkę, z którą m 28.04.08, 23:08
              Austriaków w SS było 14 procent, wśród załóg obozów koncentracyjnych i ogólnie kadr biorących udział w ludobójstwie 40 procent (!) - a trzeba dodać, że Austriacy stanowili 8 procent całej populacji III Rzeszy. I na dodatek maja się za "ofiary" II wojny światowej.

fcit.usf.edu/HOLOCAUST/resource/REVIEWS/Bukey.HTM
          • z.wyspy nie zsikaj sie z emocji, aby, :). 28.04.08, 14:43
            niby skad wiesz, chłopaku, że "żaden kraj nie wydał...", itd.?
            podasz może jakies źrodło, :)? o głupocie, zaklamaniu i
            okrucienstwie polskich "wiernych" drobnomieszczan z
            roznych "jedwabnych" tez można wiele pisac. ps.: co to
            jest "bandyctwo"?
        • 1europejczyk Przyczyna byl czlowiek stworzony "na obraz i 28.04.08, 14:05
          podobienstwo Boze", ktoremu drobnomieszczanska zachodnia, tak broniona przez nas
          w obliczu islamu, cywilizacja (czytaj najblizsze otoczenie), zapewnila wszelkie
          mozliwe warunki by mogl przez dwadziescia cztery lata spokojnie kontynuowac
          swoje ludzkie bestialstwo.

Nad "prawdziwymi przyczynami" zastanwaiac sie moga tylko polskie wyksztalciuchy,
          ktore z jednej strony szukaja okazji by moc "ukoic" wlasna, nadszarpnieta
          wydarzeniami wrazliwosc a z drugiej spokojnie toleruja, wiecej honoruja miedzy
          soba tajnych sprzedajnych donosicieli, oddaja czesc zdrajcy, ktorego sarkofag
          jest na Wawelu i akceptuja drobnomieszczanska metoda "zamiatania pod dywan"
          wszystkiego co mogloby razic ich najwazniejsza pod sloncem "wrazliwosc".

Re: 24 lata przetrzymywał własną córkę, z którą m
      • dariustch Re: 24 lata przetrzymywał własną córkę, z którą m 28.04.08, 19:10
        konigin napisała:

> Nic dziwnego, ze z takie spoleczenstwo wydalo na swiat Hitlera.

Problem jest światowy, a nie- jak to rozumujesz- lokalny. Kwestia ile jest
        takich jednostek, nie tylko w Austrii, ale tez w Polsce, Kongo czy Tadzykistanie.
      • eti.gda Re: 24 lata przetrzymywał własną córkę, z którą m 29.04.08, 11:38
        konigin napisała:

> Nic dziwnego, ze z takie spoleczenstwo wydalo na swiat Hitlera.

Otóż, kto czytał jakąś biografię Hitlera, mógł tam znaleźć wzmianki
        o kazirodczych związkach w jego rodzinie. Jego ojciec Alois był
        przyrodnim bratem swojej teściowej. Sam Hitler dobierał się do
        swojej siostrzenicy, Geli Raubal, która, zmaltretowana psychicznie,
        popełniła samobójstwo.
    • 1europejczyk Austria: katolicki kraj. Tam tez protestuja 28.04.08, 13:41
      przeciwko podobnym marszom jak w Krakowie. Tam tez zakazuja roznych
      "niemoralnych" demonstracji, szykanuja tych co sie afiszuja, kraj
      drobnomieszczanskich kwiatkow w oknach tak by ladnie wygladalo jako, ze podobnie
      jak w Polsce duzo wazniejsza jest tam forma od tresci.
      Co sie za tymi ukwieconymi okienkami dzieje jest tak samo malowazne dla
      Austriakow jak dla cytowanego Krakusa w reportazu z demonstracji.
      Wymowa cytowanego Krakusa byla nastepujaca robcie co chcecie bylebyscie sie nie
      afiszowali.
      Taka jest katolicka moralnosc od wiekow. Polska pani Dulska byla tylko
      zwierciadlem polskiej katolickiej zascienkowosci, ktora w czasach wspolczesnych
      wydaje swoje owoce na miare naszych czasow!

24 lata przetrzymywał własną córkę, z którą mia..
      • zepter91 Re: Austria: katolicki kraj. Tam tez protestuja 28.04.08, 13:54
        1europejczyk napisał:

> przeciwko podobnym marszom jak w Krakowie. Tam tez zakazuja roznych
        > "niemoralnych" demonstracji, szykanuja tych co sie afiszuja, kraj
        Pewnie ! A coca cola gwałci dzieci i zawiera cukier !
        • 1europejczyk To pewnie jakis "skrot myslowy" ktory wymaga 28.04.08, 14:06
          wiedzy tajemnej.
          Re: Austria: katolicki kraj. Tam tez protestuja
      • eti.gda Re: Austria: katolicki kraj. Tam tez protestuja 29.04.08, 11:50
        1europejczyk napisał:

> ...Taka jest katolicka moralnosc od wiekow. Polska pani Dulska
        byla tylko
        > zwierciadlem polskiej katolickiej zascienkowosci, ktora w czasach
        wspolczesnych
        > wydaje swoje owoce na miare naszych czasow!

A zgadnij, kto to napisał i kiedy?

"Wszyscy narzekają tu na biedę, ale jakże starają się zapobiec tej
        biedzie: oto zbierają składki na pomnik dla papieża umarłego, na
        kosztowny krzyż dla papieża żyjącego, odbywają radosne pielgrzymki
        do stóp papieża, pod wodzą - myślicie zapewne - organistów; nie,
        gdzież tam, pod wodzą profesorów uniwersytetów i członków akademii.
        Budują kościoły, klasztory, restaurują ołtarze, tworzą zyskowne
        synekury dla hrabiów-hulaków, którzy na kochanki lub karty potracili
        fortuny; za to źle płatny jeden niższy urzędnik musi robić za
        trzech..."

Gdyby nie ta wzmianka o hrabiach, możnaby sądzić, że to o
        dzisiejszych czasach.
        A napisał to Wacław Nałkowski, "Wspomnienia krakowskiego studenta",
        ok. 1880 r.
      • jasia04 Re: katolicki kraj - co ma piernik do wiatraka? 06.05.08, 00:53

tyle samo co Austria z katolicyzmem ....
        tak samo puste kościoły jak i wszędzie... w krajach, które mienią
        się jako katolickie.
        A.

• bodzanta_pan germanie 28.04.08, 13:47
      Jak nie mordują "obcych" w niewyobrażalny sposób to przynajmniej
      zamieniaja życie swych bliskich w stan w którym piekło Hieronima
      Boscha wydaje się być stancją dla grzecznych pensjonarek.
    • badlove Dewiacje seksualne generuje uzależnienie od seksu 28.04.08, 13:51
      Ujewnionych zostanie więcej takich historii, także zza murów kościoła. Erotomania - uzależnienie seksualne nie leczone powoduje niepowertowaną destrukcję w umyśle uzależnionego oraz ofiar. Oprawcami często stają się ofiary ogromnych nadużyć w dzieciństwie.

Informacje o chorobie zaczynającej się od regularnej masturbacji i coraz twardszej pornografii, a kończącej się na "denaturacie erotomanów" czyli np czynnej pedofilii znajdziesz na poniższej stronie..
      • gniewomierz Re: Dewiacje seksualne generuje uzależnienie od s 28.04.08, 14:32
        badlove napisał:

> Informacje o chorobie zaczynającej się od regularnej masturbacji i
        coraz twards
        > zej pornografii, a kończącej się na "denaturacie erotomanów" czyli
        np czynnej p
        > edofilii znajdziesz na poniższej stronie..
        >

Wierzysz w to naprawdę, czy tylko głupiego udajesz?
    • vovv niemiecka precyzja 28.04.08, 14:06
      Wszystko to zostało ukartowane z przesadną niemiecką precyzją.
      Ciekawe, czy ten gość był hiltlerjugend ???
    • por1 24 lata przetrzymywał własną córkę, z którą mia.. 28.04.08, 14:07
      Nastepny horror w wydaniu austriackim.Toz to jakies esessmańskie
      pomioty.Taki "piekny i spokojny kraj"
    • wlodeusz Adolf H. też był Austriakiem?.... 28.04.08, 14:13
      Prawda?.
      • wet3 Re: Adolf H. też był Austriakiem?.... 28.04.08, 14:32
        Fritz to juz drugi tego typu potwor na terenie Austrii!
      • eti.gda Re: Adolf H. też był Austriakiem?.... 29.04.08, 11:58
        wlodeusz napisał:

> Prawda?.

Tak, prawda! A najlepsze było to, że kiedy miał zostać kanclerzem
        Rzeszy, okazało się, że nie ma nawet obywatelstwa tego państwa!
        Natychmiast załatwiono mu obywatelstwo w ekspresowym tempie.
    • ustawisz SK@@SYN diabel wcielony!!! 28.04.08, 14:32
      HORROR!
      KARA SMIERCI DLA TEJ BESTII TO NIC!
      WYCINAC MU CIALO PO KAWALKU!!!!!!!!
      • syx11 Re: SK@@SYN diabel wcielony!!! 29.04.08, 11:25
        ja bym go na pal wbiła i patrzyła z przyjemnością jak sie zwija. potem bym go
        zywym ogniem przypaliła a na koniec rany solą doprawiła. i tak przez 24 lat co
        tydzień. Co dzień oczywiscie butelka po wódce w tyłek :((((((((((((
    • asia665 24 lata przetrzymywał własną córkę, z którą mia.. 28.04.08, 14:45
      co sie dzieje z tymi ludzmi ??? nie kupuje tego ze matka nic nie
      wiedziała i przez 24 lata nie schodziła do piwnicy !!!
      • mikado111 Re: 24 lata przetrzymywał własną córkę, z którą m 28.04.08, 14:58
        Mnie też to dziwi. Przecież on musiał tam znosić jedzenie, wynosić
        stamtąd śmieci. Poza tym nie wiem, jakie oni tam mają grube mury,
        ale czy naprawdę do tej matki nie dotarłyby ich krzyki w środku
        nocy, gdy słychać każdy szmer?
      • dove-vai Re: 24 lata przetrzymywał własną córkę, z którą m 28.04.08, 15:01
        Dla mnie niewyobrażalne , żeby normalna kobieta-matka nie wiedziała
        co się dzieje w domu nawet jeśli jest duży.
        Przecież ten typ ,żeby to wszysko "zorganizować" potrzebował czasu i
        pieniędzy?
        Jak przez 24 lata można nie wiedzić co sie dzieję? Chyba ,że jest
        chora?Niesprawna , upośledzona? . . ..
    • matrek I wez tu sie z kims zwiaz.... 28.04.08, 14:53
      Poznajesz czlowieka i ani Ci przez mysl nie przejdzie, ze to moze byc akurat
      taki potwor...
    • burek_polny Jak widac Austriacy maja to we krwi. 28.04.08, 15:02
      Udowodnil to swiatu juz sam A. Hitler.
      • puchala40 Re: Jak widac Austriacy maja to we krwi. 28.04.08, 15:07
        Kolejny przykład HETEROSEKSUALNEGO barbarzyństwa !

Coś słabo świecą przykładem heteroseksualni przedstawiciele
        społeczności...czego nauczacie ? przeszkadzają wam geje w sianiu
        zgorszenia ? Ku pamięci.

• ustawisz Przestanicewykorzystywac te tragedie 28.04.08, 15:09
          do celow argumentacji politycznych, homoseksualnych nawiazan itp, SWINIE!
          • uchachany Jak można jej nie wykorzystywać wobec oczywistych 28.04.08, 15:48
            dla każdego POstępowego czytelnika GWna jej związków z PiSem i Kaczyńskimi?!

ustawisz napisała:

> do celow argumentacji politycznych, homoseksualnych nawiazan itp, SWINIE!
            • te_rence Re: Jak można jej nie wykorzystywać wobec oczywis 28.04.08, 15:54
              ale swobodnie można podpiąć na przykład pod kołtuństwo, mieszczańską moralnośc
              na pokaz, świętoszkowatość, obłude

• uchachany Najlepiej podpięła to pod rzeczone atrybuty 28.04.08, 16:00
                zacofania niejaka "mikado 111";

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=78913380&a=78917187
                wyszło jej, że Fritzl to tłumiący są seksualność katofaszystowski Wszechpolak :-)!
                • mikado111 Re: Najlepiej podpięła to pod rzeczone atrybuty 28.04.08, 16:36
                  Ja tego nie napisałam. To Ty tak twierdzisz.
                  • ritzy Racja, jakby to byl postepowy komunizujacy gej 28.04.08, 19:02
                    do tego wszystkiego by nie doszlo!
                    • uchachany Bo te heterokatole to same zboki :)! 28.04.08, 19:16
                      ritzy napisał:

> do tego wszystkiego by nie doszlo!
                    • kebir Re: Racja, jakby to byl postepowy komunizujacy ge 28.04.08, 20:05
                      ritzy napisał:

Oczywiście, że by nie doszło. Gdyby był gejem, to o ile w ogóle
                      miałby córkę, swoją czy adoptowaną, nie zamknąłby jej w piwnicy, bo
                      po co. Gdyby miał syna, to też by go raczej nie zamknął, bo chłopak
                      by sobie z nim poradził. A jeśli już, to przynajmniej nie spłodziłby
                      z synem tych siedmiorga nieszczęsnych dzieci.
                    • eti.gda Re: Racja, jakby to byl postepowy komunizujacy ge 29.04.08, 12:27
                      ritzy napisał:

A nie doszłoby, bo wtedy gwałciłby jakiegoś chłopaka (syna?), i
                      żadnych dzieci by nie było.
                      "Jaki jest szczyt optymizmu? Kiedy dwóch pedałów idzie kupować wózek
                      dziecięcy".
                • zomowiec.paneuropejski Re: Najlepiej podpięła to pod rzeczone atrybuty 28.04.08, 22:29
                  Wam wszystko kojarzy się z katolikami, księżmi, kościołem, Rydzykiem, papieżem,
                  konkordatem, MW, Hitlerem, Stalinem, dobrodziejstwami EU i homosiami, tak jak
                  temu żołnierzowi:

Psycholog w wojsku przeprowadza test na inteligencję.
                  - Z czym wam się kojarzy biała, powiewająca na wietrze chusteczka?
                  - Mnie kojarzy się z moją matką, która żegnała mnie w ten sposób na peronie, gdy
                  pociągiem odjeżdżałem do jednostki.
                  - Mnie się kojarzy z taflą wzburzonego jeziora, obywatelu kapitanie, jestem
                  zapalonym żeglarzem.
                  - A wam Kowalski, z czym się kojarzy biała, powiewająca chusteczka?
                  - Melduję, że mnie się ona kojarzy z dupą.
                  - Dlaczego właśnie z dupą?
                  - Bo mnie się wszystko kojarzy z dupą.

W Guantanamo przyznał by się do wszystkiego, nawet, że karcił córkę z polecenia
                  samego Jahwe, który objawił mu się we śnie jak temu Abramowi i kazał rozmnażać
                  jak gwiazdy niebie. Całe zło jest w Biblii i jej pochodnych instrukcjach
                  manipulacji tłumem.
                  ---
                  Ponad wszelką wątpliwość zostało dowiedzione to, że ludzie honoru (ZOMO )
                  walczyli z przyszłymi europoddanymi o Polskę Niepodległą.
                  • indeed4 Re: Najlepiej podpięła to pod rzeczone atrybuty 28.04.08, 22:38
                    zomowiec.paneuropejski napisał:

> Wam wszystko kojarzy się z katolikami, księżmi, kościołem,
                    Rydzykiem, papieżem, konkordatem, MW, Hitlerem, Stalinem,
                    dobrodziejstwami EU i homosiami

Tutaj to to normalne - przeciętny Polak nawet w jednej setnej nie
                    jest tak zaangażowany politycznie jak garstka zapaleńców z forum GW

PS. Fajna sygnaturka, czy fragment audycji Radia Maryja ?
        • prawdeczka1 oj prawda 28.04.08, 23:14
          baco o tym barbarzynstwie heteroseksualnym;
    • nutka57 24 lata przetrzymywał własną córkę, z którą mia.. 28.04.08, 15:12
      To wstrząsające...
    • margala ilu takich jeszcze? 28.04.08, 15:19
      Ilu jeszcze takich zwyrodnialców jest na świecie?
      Ile ofiar siedzi w takich piwnicach?
    • te_rence 24 lata przetrzymywał własną córkę, z którą mia.. 28.04.08, 15:22
      "To był bardzo dobry sąsiad. Zawsze pozdrawiał na przywitanie"

Bo jakby nie pozdrawiał to byłby dopiero zwyrol hehe
      jak ja lubię takie proste myslenie

niektórzy ludzie to potwory

ciekawe czy chodził do kościółka...
      • matrek Re: 24 lata przetrzymywał własną córkę, z którą m 28.04.08, 15:25
        te_rence napisał:

> "To był bardzo dobry sąsiad. Zawsze pozdrawiał na przywitanie"
        >
        > Bo jakby nie pozdrawiał to byłby dopiero zwyrol hehe
        > jak ja lubię takie proste myslenie
        >
        > niektórzy ludzie to potwory
        >
        > ciekawe czy chodził do kościółka...

Nie, byl wojujacym feminista.
        • te_rence Re: 24 lata przetrzymywał własną córkę, z którą m 28.04.08, 15:29
          matrek napisał:

> Nie, byl wojujacym feminista.

Nieźle go znasz... kumplowaliście się? pewnie pożyczał ci klucze do piwnicy...
          • matrek Re: 24 lata przetrzymywał własną córkę, z którą m 28.04.08, 15:57
            te_rence napisał:

> matrek napisał:
            >
            >
            > > Nie, byl wojujacym feminista.
            >
            > Nieźle go znasz... kumplowaliście się? pewnie pożyczał ci klucze do piwnicy...

Nie, bral u mnie kredyt na komdomy.
            • eti.gda Re: 24 lata przetrzymywał własną córkę, z którą m 29.04.08, 12:08
              matrek napisał:

> te_rence napisał:
              >
              > > matrek napisał:
              > >
              > >
              > > > Nie, byl wojujacym feminista.
              > >
              > > Nieźle go znasz... kumplowaliście się? pewnie pożyczał ci klucze
              do piwni
              > cy...
              >
              >
              > Nie, bral u mnie kredyt na komdomy.

Biorąc pod uwagę, że spłodził tyle dzieci, to tych kondomów nie
              uzywał...

• wobed nieprawdopodobne 28.04.08, 15:27
      Czytając artykuł miałem wrażenie, że to wymysł jakiegoś chorego twórcy kina
      grozy. Trudno uwierzyć, że to prawda...
      11 września 2001 też miałem takie wrażenie.

Niektóre zwyrodnienia przerastają wyobraźnię...
    • loczko 24 lata przetrzymywał własną córkę, z którą mia.. 28.04.08, 15:28
      Twierdzenie żony, że nie wiedziała to śmieszne i żenujące. Chyba
      tylko sąd i społeczeństwo Austrii w to uwierzy. Czyżby na paluszkach
      więziona chodziła, jej dzieci nie płakały, nigdy nie chorowały nie
      miały gorączki? Telewizor który posiadali uwięzieni był bez dźwięku?
      A co na to niby wnuczki - czy też ich dopadła głuchota i brak
      jakiegokolwiek zainteresowania piwnicą? Na pewno wiedziała a jeżeli
      nie chciała wiedzieć bo było to wygodne to w takich przypadkach jest
      takim samym przestępstwem.
    • aniuki szatan istnieje.... 28.04.08, 15:42
      wlazł do głowy temu staremu człowiekowi
    • pl2512 Witamy w cywilizowanej Austrii!Ojczyźnie A.Hitlera 28.04.08, 15:43
      i J.Haidera. Podobno to kraj ludzi kulturalnych! Jak widać na zdjęciu ten pan ma
      szlachetne rysy twarzy miłośnika Mozarta i Straussa.
      • czarny_petrus Re: czcij ojca swego i matke... 28.04.08, 16:01
        Twardoglowie religijne.
    • karw123 24 lata przetrzymywał własną córkę, z którą mia.. 28.04.08, 15:59
      Przy tego typu newsach z Polski zazwyczaj pojawia się mnóstwo komentarzy, że w
      katolickim kraju pełno zwyrodnialców i tak w ogóle jak to możliwe, że w
      katolickim kraju to i tamto, a katolicy są najgorsi, a za granicą, to jest
      spokojnie i żadne złe rzeczy się nie zdarzają.

Tymczasem, ............ Zupełnie nie ma znaczenia, że przecież głównym powodem,
      że z Polski jest dużo więcej informacji o patologiach, zboczeńcach, itp. nie
      dlatego, że jest u nas tak źle, tylko dlatego, że informacja z zagranicy musi
      być naprawdę szokująca, aby się przebiła.

Ale koleś musi być naprawdę chory. Jest dla mnie oczywiste, że żona wiedziała
      dokładnie co się dzieje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka