anakonda22 Achtung!! 05.05.08, 15:26 UWAGA!!!: bloguez.com ZAPREZENTOWANEGO1 WALI TROJANAMI !!!!!! UWAGA!!!: bloguez.com ZAPREZENTOWANEGO1 WALI TROJANAMI !!!!!! UWAGA!!!: bloguez.com ZAPREZENTOWANEGO1 WALI TROJANAMI !!!!!! UWAGA!!!: bloguez.com ZAPREZENTOWANEGO1 WALI TROJANAMI !!!!!! UWAGA!!!: bloguez.com ZAPREZENTOWANEGO1 WALI TROJANAMI !!!!!! UWAGA!!!: bloguez.com ZAPREZENTOWANEGO1 WALI TROJANAMI !!!!!! UWAGA!!!: bloguez.com ZAPREZENTOWANEGO1 WALI TROJANAMI !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Achtung!! 05.05.08, 15:30 Uwazaj co piszesz.Naleze do blogow powaznej firmy.Wystarczy ze podam o posadzeniu tej firmy o lamanie prawa a znajdziesz sie w klopotach.Najpierw Wyborcza.Podajesz falszywe dane na temat tej firmy.A wiec?W kazdym zakatku swiata mozesz byc skazany.Wysle do Gazety odpowiedni e-mail.I do swoich takze.Zeby pokazac do czego zdolni sa wyznawcy Platformy Obywatelskiej w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
zetorg Re: Achtung!! 05.05.08, 15:50 HAHAHA !!! Tak idiotycznego postu dawno tu nie bylo. Ten przewyzsza glupota nawet twoje wlasne posty, ktore sa zwykle na bardzo wysokim poziomie jesli chodzi o glupote. Gratulacje! Przescignales sam siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Tusk: Mam osobistą satysfakcję po orędziu 05.05.08, 15:29 Cala ,,warszawka'' tez -:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.marcinkowski Tusk: Mam osobistą satysfakcję po orędziu 05.05.08, 15:30 W ramach oszczędności następne orędzie za pieniądze Kancelarii zostanie wyemitowane w telewizji, do której rząd ma zaufanie, a TVP będzie mogła w tym czasie emitować reklamy. Premier poinformuje potem Podatników, że ich zysk = wpływy TVP z reklam - koszt emisji Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 !!! 05.05.08, 15:34 POLECAM TĘ STRONKĘ: polityczni.pl/wideoblogi_,_komentarze,box,60,1.html CHARAKTERYSTYCZNY POZIOM INTELIGENCJI WASALI Fidela J.Kaczyńskiego.. ORAZ: polityczni.pl/jaroslaw_kaczynski_,_21,12,07,audio,81,1282.html .. WYJĄTKOWE ORĘDZIE Fidela J.K...A JAKIE OBIETNICE...ŚMIECHU WARTE.. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Nie siej trojanow dusicielu;)))) 05.05.08, 15:40 anakonda22 napisał: > POLECAM TĘ STRONKĘ: > polityczni.pl/wideoblogi_,_komentarze,box,60,1.html > CHARAKTERYSTYCZNY POZIOM INTELIGENCJI WASALI Fidela J.Kaczyńskiego.. > ORAZ: > polityczni.pl/jaroslaw_kaczynski_,_21,12,07,audio,81,1282.html > .. WYJĄTKOWE ORĘDZIE Fidela J.K...A JAKIE OBIETNICE...ŚMIECHU WARTE.. Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 Re: Nie siej trojanow dusicielu;)))) 05.05.08, 15:46 ..Heheheee...ALE TAM NIESTETY NIE MA TROJANÓW...ALE ZA TO JAKI UBAW... POZIOM TYPOWY DLA PiSBOLSZEWII...SZCZEGÓLNIE małpa z brzytwą I INNE DEWIANTY PiS-KOMUSZE.. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Nie siej trojanow- to nie sa zarty............ 05.05.08, 15:51 To powazna firma.Pamietasz co napisales?Skopiuje ci.... UWAGA!!!: bloguez.com ZAPREZENTOWANEGO1 WALI TROJANAMI !!!!!! UWAGA!!!: bloguez.com ZAPREZENTOWANEGO1 WALI TROJANAMI !!!!!! UWAGA!!!: bloguez.com ZAPREZENTOWANEGO1 WALI TROJANAMI !!!!!! UWAGA!!!: bloguez.com ZAPREZENTOWANEGO1 WALI TROJANAMI !!!!!! UWAGA!!!: bloguez.com ZAPREZENTOWANEGO1 WALI TROJANAMI !!!!!! UWAGA!!!: bloguez.com ZAPREZENTOWANEGO1 WALI TROJANAMI !!!!!! UWAGA!!!: bloguez.com ZAPREZENTOWANEGO1 WALI TROJANAMI !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 !!! 05.05.08, 15:39 TE, zaprezentowany..TY NAPRAWDĘ MASZ COŚ Z GŁOWĄ..ZNOWU NIE BRAŁEŚ PROCHÓW, KTÓRE PRZEPISAŁ CI PSYCHIATRA CO?...Heheeee..A OŚMIESZASZ SIĘ EWIDENTNIE.. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: !!! 05.05.08, 15:43 Wyslalem do Wyborczej ostrzezenie z francuskiej firmy.Za godzine poleci do .bloguez.com.Osadzasz firme ze puszcza wirusy?Jestes skonczony. Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 Re: !!! 05.05.08, 15:48 ...SKOCZ MI NA PLECY....STRASZYSZ JAK ziobro..TAKIE ZAPĘDY PiS-BOLSZEWIE... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: !!! 05.05.08, 15:49 Podales ze robi to bloguez.com .Tego nikt nie daruje.Chcesz zeby ktos nie wchodzil na mojego bloga?Niech nie wchodza.Przeciez za wejscia mi nikt nie placi bo nie zgodzilem sie na wersje komercyjna.Ta firma gwarantuje ze tam nie ma wirusow i nie bedzie.Antyreklama wyznawcy Wyborczej i PO dla powaznej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 Re: !!! 05.05.08, 16:16 TE..TY NAPRAWDĘ SIĘ STUKNIJ. CO MNIE OBCHODZI JAKAŚ TAM ŻABOZJADLIWA FIREMKA. NĘDZNA ZRESZTĄ. CO WIDAĆ PO GRAFICE...ŚMIECHU WARTE..A LUKAŁ TY NA: polityczni.pl/jaroslaw_kaczynski_,_21,12,07,audio,81,1282.html TAM JEST WYJĄTKOWY PROFESJONALIZM MEDIALNY Fidela J.Kaczyńskiego. I TAM ROBI SE TOTALNY OBCIACH...Heheeee Odpowiedz Link Zgłoś
zetorg Re: !!! 05.05.08, 15:54 i wszyscy drza. wyborcza i uzytkownicy forum strzezcie sie. presentation1 wyslal ostrzezenie z francuskiej (francuskiej!) firmy. a jak ktos podskoczy to wysle jeszcze ostrzezenie z wloskiej firmy. nie bedzie litosci. Odpowiedz Link Zgłoś
aaronbund Tusk niedługo przebije w PR 05.05.08, 16:02 Marcinkiewicza, a może już tego dokonał. Poświęci Polskę, potzrebne jej reformy, na rzecz swojej prezydentury. Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 !!! 05.05.08, 16:19 zaprezentowany:..A NAJLEPSZE SĄ KOMENTARZE WASALI Fidela J.Kaczyńskiego NA: polityczni.pl/ TY SOBIE TAM TEŻ MOŻESZ POWAZELINIĆ...A LEKTURA CIEKAWA... Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Kaczorki ...Donaldowi nie sięgacie do KUPRA..... 05.05.08, 16:43 Jarek i Leszek jak wszyscy wiedzą, są kaczkami zwykłymi, wiejskimi z ubabranymi g..wnem..... kuprami....pojone cały czas pomyjami ......pasione zlewkami.... Natomiast...... Donald też jest KACZOREM, ale oczywiście z klasą.....co było widać i słychać w piątkowym orędziu...... Bez mlaskania....blebleblania...po prostu, jak przystało na prawdziwego KACZORA ....zakwakał, czysta kaczą mową . Jednak można czysto zakwakać i każdy normalny Polak zrozumiał , że ma mądrego KACZORA za przywódcę...... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Osiagnales szczyt zidiocenia walcz dalej :))) 05.05.08, 16:51 Przed toba Himalaje absurdu.Tylko nie pomyl butli z tlenem z butelka gorzaly jak juz bedziesz na poziomie chmur. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Wykwit na poziomie Kiepskich jak całe to orędzie 05.05.08, 17:05 Te wersy "milo_1" doskonale wpisują się w poziom serialu "Kiepscy", czyli zgodny z doktryną ścierwoliberalizmu mającą na celu zgnojenie prostego społeczeństwa pozbawionego pracy, pojonego tanim piwem i ogłupiającymi teledurniejami i serialami. Ten serial to obraza dla narodu podobnie jak świński wykwit ścierwopoezji "milo_1", który pewnie robi to za judaszowe srebrniki pochodzenia parszywozachodniego. Odpowiedz Link Zgłoś
tuitam_online I dobrze, lizać go tam nie będą jak cii, którzy 05.05.08, 18:55 tego kupra dosięgają Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski011 Patrzac na ryzy leb phemieha Tuske 05.05.08, 17:13 przypomina mi sie pewien kawal. Otoz malzenstwo posiadajace trojke straszych dziec, synow o pieknych kruczych wlosach, oczekuje kolejnego potomka; zona udaje sie do szpitale, grzie rodzi chlopca o rudych wloasach, kreconych w loczki; przerazona wola lekarza i mowi: "przeciez maz mnie zatlucze. Niew uwierzy, ze to jego. Niech mu to pan doktor jakos wytlumaczy"; Maz przychodzi do szpitala, a lekarz wola go do siebie: "Jak czesto uprawia pan seks?". "Noo, wczesniej to pare razy w tygodniu, a teraz rzadziej". "Ale: jak czesto" pyta lekarz. "No, moze raz w miesiacu, albo i rzadziej". "To niech pan teraz wejdzie do sali ze swoim synem, i zobaczy, co pan zmajstrowal tym zardzewialym ch...". Prawda, ze mogl to byc opis stworzenia Genialnego Stratego, Donalda Kiepskiego z Bazin???? Odpowiedz Link Zgłoś
tuitam_online Ćwiąkalski już gra i Tusek mu pozazdrościł 05.05.08, 18:53 No tak, Ćwiąkalski już gra w "Kiepskich" Paździocha, to Tusek mu z lekka pozazdrościł. Chyba musi wygryźć Ferdynanda K. Btw dziwi mnie tłumaczenie pt. "nie ogłosiliśmy przetargu bo mało czasu było". Tak jakby ten cały PR nie wiedział, że będzie 2 maja? No a w poniedziałek szanowny premier wyraża nadzieję, że w 2011 będziemy gotowi do przyjęcia euro. Tzn namyślił się przez weekend? Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Ale was ubodło..bo jesteście poSBeckie BYDŁO... 05.05.08, 19:44 poSBeckie pomioty......WYJĄ jak zbite psy....nie dają za wygraną i .....działają dalej.... "przodownikami" w tym momencie są....... amanasunta, placebbo99, presentation1, hrabia-monte-christo....... a gdzie są : ....abba15.....bydło_prof_wb......janina1_3......marcin1122331......presentation1......wet3 .....poszeklu......rach_ciach......pw2221.... i pozostała sfora, która zawsze wyje nie mogąc pogodzić się z porażką....... antyblogeria.blox.pl/resource/wilk.jpg Czekamy na następnych ....lista się powiększa ..ale niektórzy są klonami dlatego nie ma co się przejmować ilością...nie ilość ale jakość się liczy, a ta jest na poziomie kaczego kupra.... Zresztą jest ich coraz mniej, albo co raz mniej Kaczyńscy im płacą....... Teraz wiadomo,dlaczego Kaczyńscy nie zabrali się za ustawę o uSBEKIZACJI ,aby pozbawić przywilejów wcale nie małą grupę UBeków....SBeków ,którzy na ciepłych emeryturkach żyją sobie dostatnio i CAŁY CZAS byli SBecy na forach GW wiją się jak węże, dwoją się i troją aby swym mocodawcom wylizać d....pę ....ale smród SBecki czuć na odległość.... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Kiedy masz umowiona wizyte w psychiatryku? 05.05.08, 19:59 Dobra rada , idz tam jutro rano.Pogarsza ci sie......widac to na forach :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Kiedy masz umowiona wizyte w psychiatryku? 05.05.08, 20:03 "Przed toba Himalaje absurdu.Tylko nie pomyl butli z tlenem z butelka gorzaly jak juz bedziesz na poziomie chmur." - Widzę że już dotarłaś Amana do chmur i widzę również, że na tej wysokości o pomyłkę bardzo łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Dorianku Wielgus milo_1 to twoja ,,druga twarz'':) 05.05.08, 20:05 tw_wielgus napisał: > "Przed toba Himalaje absurdu.Tylko nie pomyl butli z tlenem z butelka gorzaly j > ak > juz bedziesz na poziomie chmur." - Widzę że już dotarłaś Amana do chmur i widzę > również, że na tej wysokości o pomyłkę bardzo łatwo. > > Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Dorianku Wielgus milo_1 to twoja ,,druga twar 05.05.08, 20:15 Z tego co mi wiadomo to mam tylko jedną. Nigdy się nie ubiegałem o drugą, miła koleżanko. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Ale teksty psychola milo_1 ci pasuja? 05.05.08, 20:18 Bo...sluszne ,,ideologicznie''?:))) tw_wielgus napisał: > Z tego co mi wiadomo to mam tylko jedną. > Nigdy się nie ubiegałem o drugą, miła koleżanko. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ale teksty psychola milo_1 ci pasuja? 05.05.08, 20:21 A tam słuszne, w ogóle ich nie czytam. Zauważ, że zacytowałem Twoją prozę. I na niej oparłem swoje wnioski..:P amanasunta napisała: > Bo...sluszne ,,ideologicznie''?:))) > tw_wielgus napisał: > > > Z tego co mi wiadomo to mam tylko jedną. > > Nigdy się nie ubiegałem o drugą, miła koleżanko. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta A co do chmurek to ...o takich pisalam 05.05.08, 20:15 www.youtube.com/watch?v=A7F2X3rSSCU Bo moze milo_1 jest leczony LSD? :)))) A takie chmurki to tylko po tym ,,lekarstwie'':)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 amanasunta... 05.05.08, 20:18 bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg rotfl.jpg (Obrazek JPEG, 469x408 pikseli) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Wysiadka pierot...poczytaj milo_1 :)))) 05.05.08, 20:21 A ty tylko,ograny ,organ z twarza :))))) pierot6 napisał: > bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg > rotfl.jpg (Obrazek JPEG, 469x408 pikseli) Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Re: A co do chmurek to ...o takich pisalam 05.05.08, 20:23 amanasunta napisała: > Bo moze milo_1 jest leczony LSD? :)))) > A takie chmurki to tylko po tym ,,lekarstwie'':)))) _____________________________________- Eeeeeeeeeee...widzę,że znawczyni tematyki psychiatrycznej i "metod" odreagowywania.......a nie lepiej zastosować "bezbolesny" trening autogenny...;) www.ifp.pl/images/temp/oaza1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: A co do chmurek to ...o takich pisalam 05.05.08, 20:25 Dobre, mi pomogło wyluzowałem sie na max'a. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Milo chyba sie zakochalam w twoich szczerych.. 05.05.08, 20:39 niebieskich oczetach.Pisz co chcesz,i tak mnie zauroczyles:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: A co do chmurek to ...o takich pisalam 05.05.08, 20:23 amanasunta napisała: > www.youtube.com/watch?v=A7F2X3rSSCU > Bo moze milo_1 jest leczony LSD? :)))) > A takie chmurki to tylko po tym ,,lekarstwie'':)))) Słuchasz takich staroci? To nic dziwnego że żyjesz w zimnowojennej atmosferze. PS> to dobry kawałek..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Pozdrowienia z ,,zimnowojnia'' 05.05.08, 20:36 tw_wielgus napisał: > amanasunta napisała: > > > www.youtube.com/watch?v=A7F2X3rSSCU > > Bo moze milo_1 jest leczony LSD? :)))) > > A takie chmurki to tylko po tym ,,lekarstwie'':)))) > > > Słuchasz takich staroci? To nic dziwnego że żyjesz w zimnowojennej atmosferze. > PS> to dobry kawałek..:)) > Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Pozdrowienia z Kwaczystanu 05.05.08, 20:46 tw_wielgus napisał: > w likwidacji... To nie ,,likwida''...tylko donaldyza-cja. Tylko milosc.... To masz kawalek z ,,zimnowojnia'' www.youtube.com/watch?v=3QfEiDO9opg,hit pokolenia Tusia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Lepsze nagranie! 05.05.08, 20:51 Tak to mogłoby być tłem do orędzia Tuska ...:))) amanasunta napisała: > www.youtube.com/watch?v=rLxTpsIVzzo Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Do oredzia lepsze to :)))) 05.05.08, 20:55 www.youtube.com/watch?v=riOnVUJAo3k :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Do oredzia lepsze to :)))) 05.05.08, 20:56 ... ale Kaczyńskiego..;P Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Przeciez prezydnt nie zna angielskiego...:) 05.05.08, 20:59 A Tusiowi Radek przetlumaczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Przeciez prezydnt nie zna angielskiego...:) 05.05.08, 21:03 To fakt, ale przecież nie musi śpiewać, może zatańczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
verton Orędzie Tuskiego było tak tanie, że nawet krzesła 05.05.08, 22:20 mu nie zapewnili to powinna jeszcze dodać pani Liszka. Tak trzymać panie premierze ! Tanie państwo w praktyce połączone z promowaniem polskich przedsiębiorców. Odpowiedz Link Zgłoś
b52h Re: jakby wystąpił w slipach byłoby 06.05.08, 09:12 jeszcze taniej, honorarium za pomysł przekazuję na głodne dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Tusk: Mam osobistą satysfakcję po orędziu 06.05.08, 09:22 mnie tylko jedno interesuje: czy Donaldu pobił Fidela w długości przemówienia, czy nawet to mu się nie udało. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Tusk: Mam osobistą satysfakcję po orędziu 06.05.08, 11:00 Donaldu, nie martw się. Nieprawdą jest że masturbacja powoduje łysienie czy bezpłodnosc. Wręcz przeciwnie, ponoć "onanizm wzmacnia organizm" Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś