m.gapa Re: Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, któ 05.05.08, 23:24 mam nadzieję, że jest to Pana pierwsza i ostatnie kadencja.Panu juz naprawde dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: niezrealizowanych....... 05.05.08, 23:28 Pożyjemy,zobaczymy. Na razie bracia k. dali ciała i to im powiedzielismy : dziękujemy. Wyluzuj,bracie, bo nie zaśniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Re: A wam obeitnice Tuska.......... 06.05.08, 00:50 FLY8171 NAPISAL:A wam obeitnice Tuska.......... ======================================================== Idioto my pracujemy i zyjemy dostatnie a wy lachmyty takie jak ty liczycie na cuda od rudzyka czy Tuska. To czekajcie nadal na te cuda. A ten twoj Salamon ci naleje. Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: A wam obeitnice Tuska.......... 06.05.08, 01:57 john_jasny napisał: > ....A ten twoj Salamon ci naleje. czeka aby mu nasikali. I nie Salomon tylko salmonella. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec dobrze że użyłes słowa " byli" 05.05.08, 23:57 zgadzam się w 100% byli i już po nich tak na marginesie na kogo będziesz szczekał jak Rydzyk poprze Zero i Pis się rozpadnie - na Zero czy na Kaczyńskich? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Rokita siedzi w Pisie 06.05.08, 00:03 PO powinna dodać Pisowi Janka w gratisie do Nelly Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec co Płazyński, Dutkiewicz..........? 06.05.08, 00:09 skup się i sformłuj to jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec ty też nie 06.05.08, 00:20 teraz idę spać -możesz poczuć się bohaterem i mi nawtykac jakichś bojowych postów Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec nie wierzysz w moc Pisu? 06.05.08, 00:05 przelej rentę Rydzykowi może cię natchnie wiarą Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec amnezja 06.05.08, 00:15 może ci przypomnę z 2005 roku 8 mln mieszkań i tysiące km autostrad - przez 2 lata coś z tego zrobiono? 7 km Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Re: Gaz 20%. Prąd 15%. Żywność 80%............ 06.05.08, 00:53 i mieszkania po 3 mln zl a nie 3mln mieszkan. Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Do fly8171- smierdzacej pisuarem 06.05.08, 00:40 Faktycznie. Jak Tusk jest premierem strach spac ========================================================= No widocznie na stoleczku w ktory wcisnely cie Kaczory niezle nakradles. Przeciez "ludzie o czystym sumieniu moga spac spokojnie". Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk.pis Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, które.. 05.05.08, 23:25 Święte słowa!!! Tylko co z tego? Głupi otumaniony naród nadal będzie kupował obce medium wyrosłe na znaczku Solidarności, które bardziej służy Tell Awiwowi niż Polsce. Teraz służy Półtuskowi bo toto obiecało przecież tamtym zwrot wątpliwego mienia nie w wysokości takiej jaką dostają Polacy ze Wschodu (o ile w ogóle dostają), ale da im 150% tego czego tamci chcą!!! I dlatego miasto Półtusk tak hołubione jest przez to POczydło!!! O czym ty mówisz? Czy my żyjemy w dwóch różnych POLSKACH? Spójrzcie choć raz obiektywnie a nie przez zacietrzewienie i odpowiedźcie, jaka partia rządzi w Polsce już od ponad pół roku? Dlaczego o niej się nie pisze (wiem, że nie ma o czym pisać bo sukcesów ŻADNYCH), ale można przecież krytykować, żeby zachęcić do lepszego, efektywniejszego działania. A co robi Gazeta BARDZO Wybiórcza? Bębni o jakiejś radnej, która pisze sobie meile, trąbi o Ziobro i jego życiu prywatnym wpisując się w brukowce śledzące życie gwiazd, nie ma dnia żeby czegoś tam nie bąknęli o PiS manipulując przy tym tytułami, wymyśla jakieś kąpiele laptotów, pierdzi tym co jej podrzucą POstkomuniści szczególnie ci z pierwszych członów nazwy. Pamiętasz kiedy Kaczyński był krytykowany przez media zachodnie (szczególnie te lewicowe o czym GW starała się nie wspominać) to przedruki były niemalże każdego artykułu. A co jest teraz? Kiedy pojawiają się chwalebne artykuły agentura wysłana przez GW udaje że śpi. To jest ten obiektywizm tego medium? Głupi naród nie widzi nadmuchiwanych aferek?!!! ______________________________________________________________________ RADOM - CUDZE CHWALICIE, SWEGO NIE ZNACIE!!! PRZYWRÓĆMY WARTOŚĆ TRZEM SŁOWOM PRAWDZIWEGO POLAKA: BÓG, HONOR i OJCZYZNA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec no popatrz, niby brak sukcesów a ludzie kochaja PO 05.05.08, 23:27 a twoi nieudacznicy topnieją i powoli odchodza w odbyt Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec żenada -Lech coś bełkotał nawet nie wiedział co 05.05.08, 23:25 Lis zadawał pytania a Lechu prowadził swój monolog i w sumie chyba nawet nie rozumiał pytań, albo nie miał ochoty na nie odpowiadać Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo -----belkotal to prawie trzezwy prawie mgr-------- 05.05.08, 23:27 sabo - zejdzcie z tej drogi buhahaha - chyba zyl w swoim matrixie Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec tamten się przynajmniej przyznał do choroby 05.05.08, 23:30 nazwijmy ją "filipińską", a ten pisowski to się nawet zbadać nie chce. Myślę że w czasie tego wywiadu Lechu myślał sobie "co ten facet odemnie chce i czemu tak długo nie mogę się napić" Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: tamten się przynajmniej przyznał do choroby 05.05.08, 23:38 Miały być trufle, a to tylko kartofle. Nalali Lesia do zbyt dużego kufla Podali kartofla, a miała być trufla. W dodatku tak był pompowany zamiast lany, że za mało trunku , a zbyt dużo piany. Truflę kartoflaka ryły polskie świnie, a pianki brakuje przecież w mszalnym winie. Idzie reklamacja, nie chcę tego kufla, Nie chcę kartoflaka, bo miała być trufla. Przeryły za truflami świniaków watachy, wyryły kartofla i to z bożej łachy. Tak to mało piwka, piana reszta kufla, zaś dwa kartoflaki to jest polska trufla. Jak nie chcesz piweczka i tego obiadu, to żeś łżepolakiem, no i spieprzaj dziadu. Za sprawką świń polskich piana po szczyt kufla, Szuflują kartofle, jeszcze jedna szufla. Polskie świnie chcąc przytyć, żrą kartoflaki, byle wydęty bandzioł i napchane flaki. Pomyśl, że w Europie leją pełne kufle, francuskie świnki wynajdują im trufle. Ta francuska świnka nie jest debiutantka, polska z gnojowicy wieczna aspirantka. Trufle kartoflaki ryły polskie świnie, a pianki brakuje przecież w mszalnym winie. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ----bolaca golen i "filipinka" to przyznanie?----- 05.05.08, 23:38 buhahaha - a to ciekawe pali-glup jeszcze odpowie za te chamskie teksty - i nawet POkraczny spec od umorzen Cwiakalski nie pomoze - juz sad pogonil jego przydupasow do prowadzenia postepowania wobec pali-glupa Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec ale zbadać Lechu to by się mógł 05.05.08, 23:42 wiesz to że ktopś pije w samotności nie oznacza że jest zdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: ale zbadać Lechu to by się mógł 05.05.08, 23:45 buhaha - tak sobie tlumacz - ze jak prawie trzezwy prawie mgr chlal, to inni tez, zwlaszcza Ci politycy, ktorych nie lubisz nie widze powodu,zeby glowa panstwa miala sie badac po jakichs debilnych wystapieniach niezrownowazonego psychicznie idioty Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec ryba psuje się od głowy 05.05.08, 23:48 więc lepiej jak ta głowa jest zdrowa - a Lechu na zdrowego nie wygląda - widziałes jak się trzymał krzesła, jaki był blady i jak bełkotał Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: ryba psuje się od głowy 05.05.08, 23:55 no popatrz jakos nie dostrzeglem; w przeciwienstwie do herr Thuske Prezydent jest naturalny, nie usmiecha sie sztucznie jak ten cwaniaczek no ale rozumiem,ze porazka Thuske bardzo zabolala i teraz musi potroic wraz z swoim klakierstwem wysilki, zeby zniszczyc Prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec joghrut jest bardziej naturalny niz twoj prezydent 05.05.08, 23:59 nie mów mi że normalny człowiek tak siedzi na krześle a ten zamglony wzrok i trudności z poprawnym wyrażaniem się Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: A tak się nazywasz????? 06.05.08, 00:11 nazywam się pakulec jak byś zapomniał - może udziala ci się syndrom prezydenta pisowców - nie wiesz co mówisz i do kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Melanotina. Z Panem Prezydentem nie rozmawiałem. 06.05.08, 00:15 Z Toba tak. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: Melanotina. Z Panem Prezydentem nie rozmawiał 06.05.08, 00:18 No może na wielce chorego Leszek nie wyglądał, ale na bank miał wzdęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Melanotina. Z Panem Prezydentem nie rozmawiał 06.05.08, 00:18 z prezydentam pisowców sięnie rozmawia - jego albo się popycha (co robi Jarek) albo się słycha i usiłuje domyślic co miał na myśli - jest to trudne przeważnie on sam tego nie wie. Np nie wie co wynegocjował w Lizbonie Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: ReProtokół Brytyjski tam był na pewno. 06.05.08, 00:24 No ale traktat Lizboński to taki sukces co jest zdradą stanu, dlatego zaraz po jego wywalczeniu trzeba było go zakazać. Ja czytałem w dzieciństwie "Tytusa, Romka i Atomka" i dlatego to jest dla mnie w 100% logiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk.pis Re: Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, któ 05.05.08, 23:28 Uwaga, uwaga; rozpoczęło się ujadanie kundli ze Wzgórz Golan. Polacy! Już niedługo wasz kraj będzie wasalem tamtych. ___________________________________________________________________________ RADOM - CUDZE CHWALICIE, SWEGO NIE ZNACIE!!! PRZYWRÓĆMY WARTOŚĆ TRZEM SŁOWOM PRAWDZIWEGO POLAKA: BÓG, HONOR i OJCZYZNA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec na szczęście Pis przegrał 05.05.08, 23:32 nie będziemy wasalami Putina jak chciał Jarosław Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo -----to bzdury--------------------------- --------- 05.05.08, 23:35 sprawdz sobie fanie PO-komuny jak skonczyl po ostatnich rzadach aferalow Herr Thuske i jego Kongres Lewych Dochodow czy Mumia Wolnosci PIS jest jedyna partia rzadzaca, ktora w kolejnych wyborach zwiekszyla stan posiadania - wyborcy docenili rzady PISu - a aferalowie znowu beda musieli oddac wladze - bo w koncu ich slabosc do pfrzekretow wyjdzie na wierzch Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec sam mówisz bzdury 05.05.08, 23:38 bracia Kaczyńscy działający z polecenia swojego prowadzącego agenta (rosyjskiego wywiadu) Rydzyka chcieli zdestabilizować UE wyprowadzić z niej Polskę i rządzić samodzielnie jak Łukaszenka pod opieka Putina Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo -----teraz to sa wierutne bzdury------------------ 05.05.08, 23:39 a dlaczego nie zrealizowali tego chytrego planu, choc przez 2 lata byli u wladzy i mogli ? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: bo to nieudacznicy 05.05.08, 23:49 buhahaha - znamy te brednie Michnika i kompanow z TVN-WSI24 o zamachu stanu, o tym, ze kaczory sfalszuja wybory, wyprowadza czolgi na ulice jak przegraja nie czujesz sie nabity w butelke ? te glupie oskarzenia szefa GW, TVN-WSI24 i POlsatu okazaly sie tak prawdziwe jak kiedys ich kumpli po fachu w Trybunie wobec demokratycznej opozycji Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec to tylko potwierdza moją tezę 05.05.08, 23:52 to nieudacznicy - i na szczęście cały ten Pis to kolos na ghlinianych kaczych nogach - na szczęscie już po nim Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: to tylko potwierdza moją tezę 05.05.08, 23:57 dales sie zrobic w bambuko slugusom Tuska z lze-mediow - taka jest prawda mial byc kaczyzm - a byla demokracja, mialy byc sfalszowane wybory - a nie byly, potem mialy byc czolgi na ulicach - a nie bylo - Michnik zrobil Cie na szaro - straszyl Ciebie i innych wytresowanych przez GW wyznawcow fatamorgana - jakimis swoimi pijackimi wizjami Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec to byłeś zrobiony na szaro 06.05.08, 00:03 gdzie masz 8 milionów mieszkań i kilometry autostrad obiecane w 2005 roku - jakoś nie widze aby cokolwiek zrobili przez 2 lata - jedyne co robił Pis to była walka z układem - najlepiej we własnych szeregach. i ludzie pisowi podziękowali. jeszcze tylko pajac prezydent będzie nas zabawiać przez 2 lata i koniec;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: to byłeś zrobiony na szaro 06.05.08, 00:10 nie chodzi mi o zwykle obietnice wyborcze - bo w tym kto jak kto ale twoi aferalowie czy komuszki z sld sa daleko do przodu michnik i inne pajace sugerowaly,ze kaczory to zagrozenie dla demokracji,ze sfalszuja wybory parlamentarne, a poitem wyprowadza wojska na ulice - PYTAM sie gdzie to wszystko ? zrobili z was idiotow - zebyscie pomogli sie aferalom dorwac do koryta - taka jest prawda Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Kaczyńki nie liczył że wszystko przegra 06.05.08, 00:12 inaczej ten "genialny strateg" jakoś by się zabezpieczył - ale nie przewidział i dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: to tylko potwierdza moją tezę 06.05.08, 00:24 pakulec napisał: > to nieudacznicy - i na szczęście > cały ten Pis to kolos na ghlinianych kaczych nogach - na szczęscie > już po nim ======================================== Obawiam sie, ze podobnie brzmiace zyczenia "pracujacych" na Forum, tudziez mniej zorientowanych, niewiele maja z rzeczywistoscia. Na "padniecie" PiSu nie pozwoli sam Malowany Premierek. Po pierwsze, to jest normalna, kolesiowa koalicja, dla ciemnogrodzian udajaca medialne pyskowki. Ich interesow i ideologii NIE DZIELI NIC. Absolutnie! Po drugie, po zniknieciu "opozycji" podnioslby sie wrzask w Polsce i na Swiecie o monopartyjne zarzadzanie, co jak wiadomo, jest podstawa do uznania takich rzadow za "niedemokratyczne". Po trzecie, jankesi sie nie zgodza na szarogesienie sie Polaczkow, chociazby wlasnie z podanych wyzej powodow. To do nich nalezy pierwsze i ostatnie slowo w tym uciemiezonym Kraju z bezgranicznie oszukanym Narodem. Odpowiedz Link Zgłoś
poszakalu Re: Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, któ 05.05.08, 23:37 sympatyk.pis napisał: > Uwaga, uwaga; rozpoczęło się ujadanie kundli ze Wzgórz Golan. Nikt cie do tych kundli ze Wzgórz Golan nie zapraszał, miłośniku Kremla. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, któ 06.05.08, 00:20 Hajda POLACY!!! Założyć mohery i naprzód. Bóg, Honor, Ojczyzna lub Sex, Drugs and no more Rock and Roll, w końcu co za różnica? Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.mackiewicz Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, które.. 05.05.08, 23:32 haha jakie argumenty do dyskusji macie 1 prezydent glupi 2 prezydent fe 3 tusk najmadrzejszy 4 nakarmimy glodne dzieci banda skonczonych nieudacznikow siedzacych 24 godizny na dobe w pracy i w domu w necie oczytani gazeta.pl wp.pl onet.pl interia.pl cala wiedza jak pan co zarabia 60 tys zaszczeka na prezydenta to pieski szczekaja razem z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec na tego faceta nie warto szczekać 05.05.08, 23:34 można co najwyżej nogę podnieść Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: na tego faceta nie warto szczekać 05.05.08, 23:40 pakulec napisał: > można co najwyżej nogę podnieść Zapite stra-szszydło. Nie piłbym bym, lecz lżej mi z tym. Te stra-szszydła. Te wier-szszydła. Nie chciałbym by. Po mnie ła-zzi-ły. Białe my-szszy. W krętej ci-szszy. Mlaskałbym bym. Zalany w dym. Cmokam jak kot. Myszy na płot. Nie chciałbym bym, lecz wzrokiem złym. Tych gryzoni, pięści, dłoni. Ważyłbym bym, się podać rym. Po tym winie. Zmora zginie. Zmusiłbym by, zza tej szszy-by. Myszy, szczury, darły skóry. Patrzyłbym bym, z rydzojcem tym. Jego klechy. Dla uciechy. Strzeliłbym bym, w widzie wil-czym, gdy tuskuje, gdy cuduje! Odpowiedz Link Zgłoś
sw.patryk Re: Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, któ 05.05.08, 23:51 Masz racje l.mackiewicz.Wszyscy sie sprzysiegli przeciwko tej ekipie enecko-faszystowskiej, gdzie ze swieco trudno znalezc inteligentnego czlowieka, o intelektualiscie nie wspomne.Gdzie szczytem tryskajacego intelektu jest biedny, chory karzel chondrodystroficzny pan Gosiewski. Gdzie maly fuhrerek z Krakowa, najchetniej zalozyl by podsluchy wszedzie,a za chwile skarb panstwa(my) zplacimy w jego imieniu odszkodowania Doktorowi Garlickiemu. To w tym ugrupowaniu prezes oskarza innych o bycie w ZOMO , podczas , gdy sam w stanie wojennym nie wysciubil nosa spod pierzyny u Mamusi. Co to za prezydent calego narodu, ktory po wybranych wyborach sklada raport wiernopoddanczy SWOJEMU BRATU , ktory jest w sensie prawnym osoba prywatna. Prezydent,ktory sprawy sluzb powierza paranoikowi a pozwala obrazac wlasna malzonke oszustowi manipulatorowi z Torunia. I to wszystko ma tolerowac, wychwalac wolna od naciskow PIS-u prasa i telewizja. Bogu podziekuj, ze ona jest, bo wyladowalbys w komunizmie,czyy totalitaryzmie. Ale po co to wpisz? I tak nic nie zrozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.uk PiS to komuchy prawicowe, SLD komuchy lewicowe 05.05.08, 23:34 taka jest naprawdę esencja tego "państwa solidarnego", gdzie wydatki na urzędników się zwiększają. Odpowiedz Link Zgłoś
kuflew0 jednym z olbrzymich problemów polskiej demokracji 05.05.08, 23:41 jest sam Kaczyński ze swoim nieodłącznym braciszkiem i problemami całego pisowskiego towarzystwa wzajemnej adoracji. Znów powraca gomułkowska idea, że wszystkiemu co złe w Polsce winni są dziennikarze! U pańtwa Kaczyńskich zero szacunku dla prasy, pogardza dla prasy, odmawianie czwartej władzy prawa do wolności słowa. To ja już wolę Lecha Wałęsę z tym Jego "to zbij pan ten termometr". No niestety, żaden z Kaczyńskich Lecha Wałęsy też nie toleruje, a gdyby w połowie wykorzystali Jego doświadczenia i mądrość to w tej swojej śmiesznej działalnoci nie sfaulowali by tylu niczemu winnych ludzi . . . Myślęjednym z olbrzymich problemów polskiej demokracji że dla zrozumienia jednego czy drugiego Kaczyńskiego, potrzebna jest cała prawda o nich zaczynająca się od chwili ich poczęcia, a nawet kilka miesięcy wcześniej . . . Może łatwiej byłoby zrozumieć ich biorący swój początek w latach 50-tych sposób myślenia. . . . Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------GW dla PO tym czy Trybuna dla PZPRu--------- 05.05.08, 23:42 tamci tez byli rzadowymi klakierami - tak jest michnikowka z synulkiem wielkiego papy Thuske - misiem czekamy na kolejne ataki na opozycje i super-porcje rzadowej wazeliny Michnika i TVN-WSI24 oraz PO-lsatu Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd Swieta racja. GW=Trwam=tvn24=onet. 06.05.08, 00:25 wszyscy robia to samo. Pranie mozgow przecietniakom latwym do zmanipulowania. Aby sami wyborali niewonictwo jako sposob na rzycie. w dzisiejszych czasach nie trzeba niewolnikow na sile lapac. Sami beda chiec niewolnictwa ale nazwa to inaczej. Tak dobrze rozwiniete sa socjotechniki no i media. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: ------GW dla PO tym czy Trybuna dla PZPRu---- 06.05.08, 00:11 ty, przyznaj się, ty tego Michnika to tak nienawidzisz bo cię chyba w D* zer* jak byłeś mały?? Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.mackiewicz Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, które.. 05.05.08, 23:45 kuflewo jakis ty znafca polityki:) skoro uwazasz ze z walesy mozna brac przyklad:) brawo to ja dziekuje za dyskusje na gazeta.pl ta stronka jest specyficzna. specyficzne pedzie tutaj zasiadaja Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec szukasz tu partnera? 05.05.08, 23:50 może lepiej przejdź na jakiś czat erotyczny dla gejów - tutaj raczej okazji nie znajdziesz - no chyba że chrabia monte christo się skusi Odpowiedz Link Zgłoś
colage Re: Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, któ 06.05.08, 09:04 W takim razie proponuje przeniesc dyskusje na forum naszego dziennika lub radia maryja. Ops, zapomnialem, ze tam tak bardzo lubia demokracje, ze nie pozwalaja sie wypowiadac. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna2909 Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, które.. 05.05.08, 23:45 ,,Nie rozmawialiśmy o szczegółach, bo z nas dwóch tylko jeden jest prawnikiem,, Nie da się zaprzeczyć LECH KACZYŃSKI ( jak podają wikipedia ) 1980 uzyskał stopień doktora na Uniwersytecie Gdańskim z zakresu prawa pracy. W 1990 uzyskał stopień doktora habilitowanego rozprawą pt. Renta socjalna. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmosiki Prezydenta trzeba odwołać 06.05.08, 00:45 Odwołać trzeba bo to wstyd. I chory psychicznie i pośmiewisko. Jak nigdy interesują mnie jakie są możliwe legalne drogi odwołania tego kmiota ze stanowiska. Przecież nawet tym co na niego głosowali jest wstyd teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus99 to ja jestem rozdrażniony 05.05.08, 23:47 to ja jestem rozdrazniony widząc tę postac i tu róznimy się diametralnie w ocenach panie L. Wybory wymiotą pałac z błędnych decyzji!! Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Miałeś chamie złoty róg 05.05.08, 23:54 (Express wieczorny, który z braciszkiem opchnęliście) Miałeś chamie czapkę z piór (Maniusia Terleckiego telewizję, którą spartoliliście) więc przestań bełkotać. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Skrót myślowy: spieprzaj, ty chamie kurduplasty! 06.05.08, 00:04 Odpowiedz Link Zgłoś
wbka1 Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, które.. 05.05.08, 23:58 Panie Prezydencie, przez ostatnie kilka miesiecy wydarzylo sie wiele,a jednoczesnie nic co bylby Pan w stanie ogarnac. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Rzeczpospolita nie dla bogatych? 06.05.08, 00:03 ======================================= A komu przez minione 20 lat sluzy poetosowa sitwa, Kwaczystow i POTuska nie wylaczajac? Bezrobotnym, ktorym oferuje sie niewolnicze zarobki? Rencistom i emerytom, ktorym wyplaca sie zasilki do przezycia na granicy biologicznej egzystencji? Prezio Klamczynski zciemnia, bo tak naprawde jest mu na reke premierowanie poslusznego Donka. To wlasnie on odwala brudna robote za pisuarow, od "tarczy" poczawszy", poprzez pro-amerykanska sluzalczosc (Kosowo, Ukraina, Gruzja), a na "generalnej prywatyzacji" skonczywszy. W nagrode omamili tego naiwniaka prezydentura, a POTuske po swoich "osiagnieciach" ma i bedzie mial na to takie szanse, jak kwitnacy, zydowski biznes w latach okupacji. Udawane narzekanie Karzelka Glupszego na media, to dymna zaslona dla bardzo scislej, nieomal przyjacielskiej wspolpracy PO i PiS. Tego juz nie ukrywa nikt, bo fatem jest, ze obie partyjki to przeciez jeden, poetosowy pien. A ludzie maja oczy i uszy, potrafia odroznic ziarno od plew. I tak POPiS zrobi wszystko, co tylko beda chcieli, i na dzisiaj NIKT i NIC im nie przeszkodzi. To po co i dla kogo to zciemnianie??? Odpowiedz Link Zgłoś
roblaz Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, które.. 06.05.08, 00:03 Panie Wałęsa miałeś Pan rację określając kogo mamy za prezydenta , całkowitą rację !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yot23 Czy ten czlowiek udaje ,czy moze jego IQ jest < 90 06.05.08, 00:04 Naprawde nie widzial co Urbanski wyczynal w czasie wyborow? I co zreszta na pewna skale robi dalej? To ze teraz Lis sobie prowadzi jakis program w TV2 nie zmienia faktu, ze media publiczne sa ciagle upolitycznione. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.mackiewicz Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, które.. 06.05.08, 00:06 sw patryk przeciez ludzie sa nieomylni to ze ziobro sie pomylil w sprawie tego lekarza to oznacza ze mamy go zabic? ty sie w zyciu nigdy nie pomyliles?? ten lekarz i tak brał łapowki wiec bez winy nie byl po prostu zbyszka ponioslo w oksarzeniach i powinien przeprosic pana łapowkarza. ty sie skup na ocenie obecnego rzadu bo jesli dla ciebie politycy typu tusk shetyna czy niesiolowski sa lepsi od politykow co wyemieniles to chyba naprawde jestes zaslepiony wyborcza i tvn Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, któ 06.05.08, 00:09 On jest chory psychicznie, po prostu. Chciałby być dyktatorem, a jest, był i będzie nędznym obszczymurkiem. Ale przynajmniej się odsłonił: przeskadza mu demokracja, jak całej totalitarnej bandzie pisbolszewii. Odpowiedz Link Zgłoś
sw.patryk Re: Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, któ 06.05.08, 00:34 do Mackiewicza: Nie musze czytac gazet, zeby miec wlasne zdaniena temat tej anty- inteligenckiej ekipy faszysto-endekow. Najwiekszym nieszczesciem Polski po 1989 roku jest para bliznikaow jednojajowych.To nawet dobrze brzmi. Bo w istocie ze statystycznego punktu widzenia nie sprawiaja wrazenia posiadania tej liczby wyzej wymienionych. Wszyscy oszukali biednego pana Kaczynsksiego. Obawiam sie ,ze nawet jego wlasny doktor go oszukuje. Zreszta wyglada wyraznie na dalekoposuniety proces demencji starczej ,czy tez miazdzycy naczyc szyjnych. Tak tez i sie zachowuje , ze swoja mowa skandowana i bliznami na szyi ,jak po zabiegach naczyniowych udraznianai tetnic szyjnych. Stad tez i te dziwne pomylki, braki w orientacji i przedziwne ,niczym nieuzasadnione lapsusy. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.mackiewicz Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, które.. 06.05.08, 00:10 sw patryku zapomniales dodac i w panstwie policyjnym ale jak wasz guru na pytanie o podatki jakie sa w irlandii swiecil tymi wilczymi oczkami to juz w porzadku jest!! to chyba on chce zrobic z tego kraju druga bialorus bo to tam jest podatek liniowy!!! czytaj wiecej interesuj sie obserwuj co sie dzieje dookola ciebie bo to ze np zarabiasz 10 tys i zyjesz jak pan nie znaczy ze kazdy tak ma tuskomatolku Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, któ 06.05.08, 00:18 Prezydent ma 100% racji!!! To, co media wyprawiaja od poczatku PRL- bis, a szczegolnie od 2005 roku jest karygodne! Jest to jeden ciag napasci na RM, prawice, KK i PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1.esbek.z.prl-u paszol won szmato, w krzaki spier dalaj !!! 06.05.08, 00:25 wet3 napisał: > Prezydent ma 100% racji!!! To, co media wyprawiaja od poczatku PRL- > bis, a szczegolnie od 2005 roku jest karygodne! Jest to jeden ciag > napasci na RM, prawice, KK i PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
tepetoja co ty pieprzysz mamlaty!!!nikt nie jest naiwny aby 06.05.08, 00:14 myśleć, że przez dwa lata waszych nieudolnych rozwrzeszczanych rozkwakanych rządów dałoby się dokonać takich cudów!!! Poza wrzaskiem z pisuaru niczego z tych 2lat się nie pamięta. Teraz jest spokój i błoga cisza - a wy kaczki dziwaczki kwa kwa kwa na swoje kopyto! skrzeczycie, że nic sie nie robi. PiSiory - wypiszwymaluj jak ten złodziej co to kradnąc wrzeszczy, że go okradają... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1.esbek.z.prl-u Re: co ty pieprzysz mamlaty!!!nikt nie jest naiwn 06.05.08, 00:17 ten karakan powinien sie masturbowac, bo sperma zalala mu mozg i ma rozdwojenie jazni Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.mackiewicz Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, które.. 06.05.08, 00:17 Wysokie poparcie rządu wynika ze wstydu jaki odczuwają wyborcy PO. Przykro być nabitym w butelkę. Teraz trzeba robić dobrą minę do złej gry. teraz jest spokoj oczywiscie:) normalnosc:) czyli co? wałki przekrety? jak idzie organizacja euro?? jak sluzba zdrowia sie ma?? kiedy dzieci nakarmicie?? ciekawe co wy zrobicie głaby jak wroca te pacholki to na was głosowaly z emigracji Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: lukasz.mackiewicz 06.05.08, 00:21 lukasz.mackiewicz napisał: > Wysokie poparcie rządu wynika ze wstydu jaki odczuwają wyborcy PO. Przykro być > nabitym w butelkę. Teraz trzeba robić dobrą minę do złej gry. teraz jest spokoj > oczywiscie:) normalnosc:) czyli co? wałki przekrety? jak idzie organizacja > euro?? jak sluzba zdrowia sie ma?? kiedy dzieci nakarmicie?? ciekawe co wy > zrobicie głaby jak wroca te pacholki to na was głosowaly z emigracji A komuchy rzadza od 1989 do dzis z mala przerwa w 2005-7. Ukladc TKM triumfuje z pomoca czerwonego TK. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1.esbek.z.prl-u kur wy i "tirowki" morda w kubel i na szose!!!! 06.05.08, 00:23 wet3 napisał: > > A komuchy rzadza od 1989 do dzis z mala przerwa w 2005-7. Ukladc TKM > triumfuje z pomoca czerwonego TK. Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: wet3 vel tchórz 06.05.08, 00:37 wet3 vel tchórz napisał: > A komuchy rzadza od 1989 do dzis z mala przerwa w 2005-7. Ukladc TKM > triumfuje z pomoca czerwonego TK. Masz rację. Układ TKM ogłoszony przez J. Kaczyńskiego po zwycięstwie AWS-u (jak się okazało niesłusznie) naprawdę został utworzony dopiero pod koniec roku 2005 i w wielu miejscach trwa do tej pory (np. KRRiT, TVP, PR, liczne rady nadzorcze i zarządy). Aby się utrzymać będzie się wspierać czerwonymi – przykład już jest. Gadzinowski, zastępca redaktora naczelnego urbanowego NIE wybrany został do prezydium Rady Programowej TVP głosami PiS-u. Przedtem PiS wspierał się postkomunistyczną, postesbecką Samoobroną. Przypominam co powiedział swego czasu J. Kaczyński: W czerwcu 2003 r. dziennik "Głos Wybrzeża" opublikował wypowiedź prezesa PiS Jarosława Kaczyńskiego, w której powiedział on: ”Samoobrona jest tworem byłych oficerów służb bezpieczeństwa. Mój brat, który był ministrem stanu ds. bezpieczeństwa dostał raport, z którego wynikało, że grupa b. oficerów SB założyła związek zawodowy Samoobrona. To formacja używana do osłony tego całego układu i ochrony tego nieporządku, który jest w kraju i jednocześnie korzystająca z tego nieporządku”. Teraz przyszedł czas na wsparcie PiS-u przez postkomunistów. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: lukasz.mackiewicz 06.05.08, 02:33 wet3 napisał: > A komuchy rzadza od 1989 do dzis z mala przerwa w 2005-7. Ukladc TKM > triumfuje z pomoca czerwonego TK. Małą przerwa 2005-2007 to była mała plama, a ty sieroto musisz się wyprowadzić na Białoruś... następnej "plamy" nie będzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1.esbek.z.prl-u Re: Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, któ 06.05.08, 00:22 te "pacholki" na glodowa emigracje wyjechaly nie za rzadow PO, o ile umiem liczyc miesiace!!!!!!!a burdelu po pisodromie nie da sie posprzatac w 5 mcy, a gospodarka "pedzila" bo rozpedzili ja Milerowskie rzady, wiec nie pier dol glodnych kawalkow komuszy slugusie, zamknij jape, i won Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: presentatio1.esbek... 06.05.08, 00:35 presentation1.esbek.z.prl-u napisał: > te "pacholki" na glodowa emigracje wyjechaly nie za rzadow PO, o ile > umiem liczyc miesiace!!!!!!!a burdelu po pisodromie nie da sie > posprzatac w 5 mcy, a gospodarka "pedzila" bo rozpedzili ja > Milerowskie rzady, wiec nie pier dol glodnych kawalkow komuszy > slugusie, zamknij jape, i won Czerwony klamco! Wyjechali wtedy gdy mogli wyjechac. Czekali na te mozliwosc przez cale prezydentury twych idoli Jaruzela, Bolka i Kwacha. Mozliwosc wyjazdu "na zaksy" pojawila sie dopiero po daniu zgody przez Zchod. Czemu wy, obrzydliwe komuchy, zawsze musicie klamac i krasc?! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1.esbek.z.prl-u Re: presentatio1.esbek... 06.05.08, 00:43 wet3 napisał: > Czerwony klamco! Wyjechali wtedy gdy mogli wyjechac. Czekali na te > mozliwosc przez cale prezydentury twych idoli Jaruzela, Bolka i > Kwacha. Mozliwosc wyjazdu "na zaksy" pojawila sie dopiero po daniu > zgody przez Zchod. Czemu wy, obrzydliwe komuchy, zawsze musicie > klamac i krasc?! -------------------------- po pierwsze, nie jestem ani czerwony ani komuch, a ty jestes kur wa i to jest ewidentna prawda Po drugie, ja wyjezdzalem do Szwecji i Norwegii, na zaproszenie, i nikt nie pytal sie nawet 1 x, kto, po co, do kogo i na ile??? paszport dostalem w tydzien za 2 czekolady, 5 par rajstop i kilo kawy, wiec nie pier dol stara ruro glodnych kawalkow, tylko skocz zasyfiala szambonurzyco do wanny z chlorem bo syfem od ciebie zajezdza Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: presentatio1.esbek... 06.05.08, 00:49 presentation1.esbek.z.prl-u napisał: > wet3 napisał: > > > > Czerwony klamco! Wyjechali wtedy gdy mogli wyjechac. Czekali na te > > mozliwosc przez cale prezydentury twych idoli Jaruzela, Bolka i > > Kwacha. Mozliwosc wyjazdu "na zaksy" pojawila sie dopiero po daniu > > zgody przez Zchod. Czemu wy, obrzydliwe komuchy, zawsze musicie > > klamac i krasc?! > -------------------------- > > po pierwsze, nie jestem ani czerwony ani komuch, a ty jestes kur wa > i to jest ewidentna prawda > Po drugie, ja wyjezdzalem do Szwecji i Norwegii, na zaproszenie, i > nikt nie pytal sie nawet 1 x, kto, po co, do kogo i na ile??? > paszport dostalem w tydzien za 2 czekolady, 5 par rajstop i kilo > kawy, wiec nie pier dol stara ruro glodnych kawalkow, tylko skocz > zasyfiala szambonurzyco do wanny z chlorem bo syfem od ciebie > zajezdza Nie zaprzeczaj. Takie bzdury pisza tylko komuchy lub kompletnie wyprane moggownice!!! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1.esbek.z.prl-u skocz do szamba- rodzinka czeka !!! 06.05.08, 00:55 ja nie mam nic do zaprzeczania czy potwierdzania, winien cos ci jestem ruro???nawet cie nie przelecialem bo z bladzia sie nie zadaje, mam szacunek dla mojego fiuta Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: presentatio1.esbek... 06.05.08, 02:19 wet3 napisał: > Nie zaprzeczaj. Takie bzdury pisza tylko komuchy lub kompletnie > wyprane moggownice!!! A ty jeszcze na wolnosci? Odpowiedz Link Zgłoś