sharn1 07.05.08, 09:15 O co ten krzyk? PO codziennie udowadnia że teraz komuch to brzmi dumnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mitochondrium Anna Stokłosa pozwana przez doradcę 07.05.08, 09:18 i niech ktos jeszcze smie twierdzic ze to dla HGW powinien byc zarezerwowany przydomek "Bufetowa" :) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a Masz racje, ona jest Hiena a nie bufetowa ! 07.05.08, 20:01 mitochondrium napisał: > i niech ktos jeszcze smie twierdzic ze to dla HGW powinien byc > zarezerwowany przydomek "Bufetowa" :) Odpowiedz Link Zgłoś
chakotay Anna Stokłosa pozwana przez doradcę 07.05.08, 09:25 wsiurska zdzira......nie ma nic gorszego od takiego bydla oderwanego od krowiego lajna.....w normalnym kraju dawno gnilaby w pierdlu razem z tym swoim dupcynglem io reszta choloty za terror i niewolnictwo Odpowiedz Link Zgłoś
l.suchozebrski Anna Stokłosa pozwana przez doradcę 07.05.08, 10:13 bufetowa!!!hahahhaha ale się uśmiałem Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Boże, jakie to szpetne! 07.05.08, 10:18 I jak ohydnie umalowane! (kiedyś widziałem tak umalowaną babę, ale ona akurat kupczyła swym ciałem na ulicy Mariackiej w Katowicach...) Odpowiedz Link Zgłoś
organmaster aale gościu 07.05.08, 10:28 doradzał, wytacza i pozywa; gdybyż jeszcze gotować umiał Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: aale gościu 07.05.08, 11:07 Krwawej Ani juz się zupełnie w główce pomerdało? Od zawsze otaczała się wyłącznie komuchami (od Rosińskiego poczynając) a teraz nagle be, źli, niedobrzy? Biedna Ania... Nareszcie ze wszystkiego ich rozliczą... Odpowiedz Link Zgłoś
grudzej O do licha ! 07.05.08, 11:51 Jaka miła buzia... są sobie te nasze elyty ! Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Anna Stokłosa pozwana przez doradcę 07.05.08, 14:22 Wyglad wygladem ,ale ta blondynka w rozowym zakieciku swym slownictwem jako zywo przypomina filmowe wcielenia dam prowadzacych salon rozrywki ( oczywiscie , z dziewczynkami ). Odpowiedz Link Zgłoś