kjonca 07.05.08, 15:05 "Skrzynka mailowa na bieżąco sprawdzana"? Interesujące: na 3 maile, na jeden dostałem odpowiedź po tygodniu, na 2 pozostałe do dziś nie dostałem żadnej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mozzie RWE Stoen naciąga klientów? 07.05.08, 15:22 Też uważam że przeginają z odbieraniem, a raczej nie odbieraniem telefonów. Jakiś czas temu byłam zmuszona do nich dzwonić, żeby podać stan swojego licznika - koszmar:( Czekałam 15 minut, co jakiś czas słysząc jak o zaraz ktoś się zgłosi aż w końcu połączenie się zerwało. Beznadzieja. Później było dość głośno o tym, że mieli wtedy przeciążoną linię. Ale tutaj widzę, że sytuacja się powtarza. Nie uczą się na błędach? Odpowiedz Link Zgłoś
falk0n RWE Stoen naciąga klientów? 07.05.08, 16:59 Pani Rzecznik kłamie. Nie wynika to wcale z weekendu majowego. Za kazdym razem jak dzwonie, luty, marzec, kwiecien jest tak samo: czas oczekiwania od 12 do 20 minut. Na maila nie odpowiadaja w ogole, lub po dwoch/trzech tygodniach. Odpowiedz Link Zgłoś
szpaq69 RWE Stoen naciąga klientów? 07.05.08, 21:49 "Po naszej interwencji czas oczekiwania na połączenie z konsultantem zmniejszył się do ośmiu minut." Brawo, jesteście z siebie dumni?? Jakiś dowód, że to "dzięki" wam?? Jak mojemu ziomowi siadło zasilanie to o 3 rano w sobotę pojechali naprawiać po krótkiej rozmowie telefonicznej. (bez czekania) Szacunek ludzi ulicy!! (kto zrozumie ten wie, haha!)... Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 RWE Stoen naciąga klientów? 07.05.08, 21:59 STOEN notorycznie zawyża rachunki, co miesiac dzwonimy (udaje się nam dodzwonić późnym wieczorem) i podajemy rzeczywisty stan licznika, co zmniejasza cenę pradu prawie o połowę. Naciagają równo. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka401 RWE Stoen naciąga klientów? 01.07.08, 23:58 Ja też dzis prubowałam dodzwonic sie do stoenu i co śmieszniejsze przetrzymałam wszystkie komunikaty i muzyke jaka puscili ale zadnej konkretnej informacji nie otrzymałam to co sie dzieje to jakis koszmar. po 10 minutach facet z którym rozmawiałam kazał mi podac stan licznika do którego nie mamy dostępu Odpowiedz Link Zgłoś