the.skin.pl 08.05.08, 21:11 to prawda niemniej kaczor od czasu do czasu sam się podkłada a to uwalając inicjatywe ws aborcji a to trakta lizboński itd itd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the.skin.pl Kaczyński: Media wobec PiS stosują zasadę "kłam... 08.05.08, 21:12 zwłaszca popercie tego traktatu przez PiS dla wielu było szokiem. Było i jest nadal Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Kaczyński: Media wobec PiS stosują zasadę "kł 08.05.08, 21:28 the.skin.pl napisał: > zwłaszca popercie tego traktatu przez PiS dla wielu było szokiem. Było i jest n > adal Kiedy jest trzeźwy, ma przebłyski normalności, kiedy jest w cugu podziela twoje poglądy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Jak media mogą kłamać? 08.05.08, 22:05 Jak media mogą kłamać bezpośrednio relacjonując idiotyzmy, którymi psuje atmosferę Jarosław Kaczyński i jego brat? Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Po wyborach mamy stan wojenny a ten wypierdek śmie 08.05.08, 22:56 wykrzykiwac hasła antyrządowe!??? Odpowiedz Link Zgłoś
kosmosiki Karypel uważa społeczeństwo za idiotów 08.05.08, 23:06 Karypel* uważa społeczeństwo za idiotów, którzy dają się manipulować mediom itp. Koleżka chyba myśli, że nadal jest PRL (chociaż wtedy też ludzie nie dawali się manipulować). Obecnie jest era wszechobecnej informacji i *każdy* może (o ile tylko chce) jej zaczerpnąć z różnych zależnych i nie źródeł. Ja np. czytam o tych samych wydarzeniach w wielu różnych mediach. Bardzo łatwo jest kliknąć i raz czytać sobie to co pisze Gazeta, po chwili to co pisze RP (czy pan kaczor RP też uważa za medium kłamiące?) po chwili kliknąć sobie w opinie/blogi np. z Polityki i dla odmiany z Psychiatryka24 etc. i *wyrobić* sobie własną opinie. No ale oczywiście karyple nie dopuszczają możliwości, że ludzie mają inteligencję i zdolność do własnej interpretacji faktów. Ludzie mają wierzyć w to o czym trąbią media państwowe i tyle... Bolszewia pełną gębą. Kaczyńscy to po prostu nieudacznicy, którzy nie rozumieją obecnej rzeczywistości politycznej, medialnej i ogólnej w ogóle. Udało im się w jakiś przykry sposób na 2 lata przechwycić władzę i rozmontowywać państwo. Społeczeństwo powiedziało nie w demokratycznych (co kaczym się nie podoba) wyborach, a reszta to jest zaklinanie rzeczywistości. Ale w zasadzie super - niech kaczory nadal zaklinają rzeczywistość i odwołują się do karlejącego i wymierającego elektoratu bogojczyźnianego, tępego, radiomaryjnego... Świetny sposób na kolejną porażkę. PO nawet nie musi się starać mając takich oponentów. ________ *) Wszystkich niewielkich ciałem ludzi przepraszam za to określenie, to dotyczy karypla mentalnego i moralnego przede wszystkim jakim jest kaczy. A że przy okazji jest kurduplem... no to widać. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Mnie Polakowi nikt tak nie szkodził jak ło.TR- 08.05.08, 23:31 Mnie Polakowi nikt tak nie szkodził jak ło.TR-wam i ten szaleniec. Fundacja Prasowa Solidarności to jak Stocznia Redemptoryści! Czy ktoś ich osadził? Dlaczego drze się łap złodzieja? Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Re: Mnie Polakowi nikt tak nie szkodził jak ło.TR 08.05.08, 23:44 Skoro odezwales sie po raz pierwszy ludzkim glosem, to mam prosbe: SKONCZ SMIECIC DEBILNA GRAFOMANIA!!! Od 2 lat ponad zamieszczasz te swoje okrutne czestochowskie rymowanki, bez sensu. Tysiace obrotow myszki musialem zuzyc zeby przewinac szybko ten belkot, widzac nick: almagus Nikt tego shitu nie czyta, zrozum! Marnujesz zycie, czlowieku! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo -----swiete slowa Prezydenta Kaczynskiego--------- 09.05.08, 00:15 jedyna szansa na dokonczenie ozdrowienczych procesow w Polsce to powrot PISu do wladzy - co ani chybi nastapi nie ma bowiem mozliwosci,zeby Tuskowi aferalowie z PO nie skompromitowali sie Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo errata: ---swiete slowa Premiera Kaczynskiego---- 09.05.08, 00:18 hrabia-monte-christo napisał: > jedyna szansa na dokonczenie ozdrowienczych procesow w Polsce to powrot PISu do > wladzy - co ani chybi nastapi > > nie ma bowiem mozliwosci,zeby Tuskowi aferalowie z PO nie skompromitowali sie Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny.psychiatra Hrabia zostałeś księciem, gratuluje... 09.05.08, 00:21 ...cały zakład psychiatryczny Odpowiedz Link Zgłoś
surfer6 Czyżby Jarek czuł pismo nosem? 09.05.08, 05:16 Na złodzieju czapka gore. Komisje śledcze zaczęły prace. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Kiedy"Consigliere"mafii Ministrem Sprawiedliwosci 11.05.08, 15:15 ... to czas by walczacy z korupcja mieli sie na uwadze. surfer6 napisał: > Na złodzieju czapka gore. Komisje śledcze zaczęły prace. M: Jak: Sejmowa Komisja Wspierania Matactwa w Aferze Weglowej czy Sejmowa Komisja Ataku na Walczacych z Korupcja. "Consigliere" UBmafii tow. Ćwiąkalski ( w PZPR od 1972 do 1981 a potem według dokumentów IPN został zarejestrowany jako kandydat na tajnego współpracownika Służby Bezpieczeństwa) wlasnie pozwalnial miejsca w celach wypuszczajac (za gremialne glosowanie na PO) obcinaczy palcow wiec jest miejsce dla patriotow walczacych z korupcja. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Re: Karypel uważa społeczeństwo za idiotów 11.05.08, 22:15 " Ludzie mają inteligencję ... " ilu takich jest 25 % . reszta to bezwolna masa która myśli żołądkiem . Każdy kto im obieca " cuda " to będzie dla niego idolem Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna dla POspolitaka to niepojęte. 08.05.08, 23:01 maruda.r napisał: > > Jak media mogą kłamać bezpośrednio relacjonując idiotyzmy, którymi psuje > atmosferę Jarosław Kaczyński i jego brat? > napisali w gazecie albo powiedzieli w tv nieprawde ? niemożliwe :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
tarura Niepojęte. Tylko posłów i senatorów? 09.05.08, 04:58 Powinno być: żadnych funkcji z wyboru lub które są opłacane z pieniędzy podatników. Żadnych funkcji, żadnej władzy, poczynając od wójta i sołtysa a na wojewodach, prezydentach miast i prezydencie RP nie kończąc. Po prostu - zakaz KANDYDOWANIA. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: dla pisiora to niepojęte. 09.05.08, 06:01 sralimuchibedziewiosna napisał: > maruda.r napisał: > > > > > Jak media mogą kłamać bezpośrednio relacjonując idiotyzmy, którymi psuje > > atmosferę Jarosław Kaczyński i jego brat? > > > > > napisali w gazecie albo powiedzieli w tv nieprawde ? ********************************** Na żywo Kaczyński również bredzi. Obecność mediów jest więc całkowicie zbędna, by stwierdzić niemrawość intelektualną braci Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
lesew Re: dla pisiora to niepojęte. 09.05.08, 07:08 maruda.r napisał: > sralimuchibedziewiosna napisał: > > > maruda.r napisał: ...< Maruda, naprawdę nie szkoda Ci czasu i klawiatury na komentowanie wywnętrzeń "sralimuchibedziewiosna"? -Jeszcze go cytujesz w całości, zmuszając innych, żeby go czytali po kilka razy, albo tracili czas na przewijanie? Całe szczęście, że n. p. almagusa nikt nie cytuje! Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Czy Kaczyński wierzy w to co mówi? 08.05.08, 22:20 Przeciez miał okazję zrobic dobra robotę w poprzedniej kadencji. Dlaczego sie skupił na sprawach abstrakcyjnych dla wiekszości Polaków a nie zajał tym co uwiera?Jest wiele tematów, niepopularnych a narastających, poszedł śladami Millera i podobnie skończy zapewne, bo chyba jednak niewiele rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright pierdu, pierdu, gvwniany szlam wylewa sie z glowy 08.05.08, 23:57 prezesa. coscie towarzyszu Kaczynski robili przez dwa lata? Poza, oczywiscie, organizowaniem wlasnego ukladu? Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Re: Czy wierzy w to co mówi? Nie! 09.05.08, 00:25 Podwójne Zjawisko Biologiczne, to nie stratedzy, ani 'mężowie stanu' - ale malutcy intryganci, którzy dobrali sobie różne kanalie, różnego typu (Rydzyk, Nowak-moczarowiec, Lepper-gwałciciel, Giertych-neonazista, Ziobro-szczeniak itp), bo takimi łatwiej się zarządza. Tyle, że intryganctwo ogranicza pole działania do dworu. Państwa i świata nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
hecer Re: Czy wierzy w to co mówi? Nie! 09.05.08, 01:54 ...kaczory chyba tego maratonu nie wytrzymaja... tzn ja sobie jakos nie wyobrazam dzis tego, ze za 3 lata oni jeszcze sa... PiS pewnie bedzie ale inny, zmieniony... Kaczynscy koncza 59 lat w tym roku... jesli beda tak przez 3 lata paplac te same nonsensy, blokowac ustawy, wetowac, negocjowac to sie zupelnie wypala...3 lata to troche czasu. Siedzenie w opozycji i blokowanie wszystkiego wetem a potem negocjacje jak zmienic ustawe aby przeszla niemal w tym samym ksztalcie tylko z jakimis ustepstwami ktore pis bedzie moglo nazwac swoim sukcesem i wkladem... - to do nich przekona tylko tych juz przekonanych. Obecny rzad nie ma latwej i komfortowej sytuacji. Gospodarka wymaga kilku powaznych reform i pomyslow na przyszlosc aby mogla utrzymac konkurencyjnosc. Tylko mi sie wydaje ze te reformy nie beda tak bardzo dotkliwe i ze beda srodki na jakies dzialania oslonowe. Obawiac sie mozna zamieszania zwiazanego z nowym systemem emerytalnym. Swiadczenia z tego systemu beda nizsze. To odciaza gospodarke, ale wywola spoleczny niepokoj. I rzad bedzie mial zgryz.. Ale nie sadze aby Kaczynscy potrafili zaoferowac cos sensownego, lotnego. Ta formula wiecznej awantury coraz gorzej sie sprzedaje. No a zaufanie do PiS zmalalo w wyniku tego kontrowersyjnego stylu rzadzenia. I tego zaufania nie uda sie tak latwo odbudowac. Naprawde, wydaje mi sie ze za 3 lata to juz inni ludzie beda w polityce. Cala ta ekipa powoli sie wykrusza. Lustracja coraz bardziej sie przedawnia, ludzie uwiklani odchodza, znikaja i cala ta gadka szmatka o "ukladzie" okraglostolowym i rzadzie olszewskiego stanie sie zupelnie oderwana od rzeczywistosci... Jesli odrodzi sie lewica pod egida Sierakowskiego to PiS moze zlapie wiatr w zagle i ta naro-kato papka bedzie sie lepiej sprzedawala lepiej - jako kontroferta dla radykalnej lewicy. Tylko jesli lewica sie odrodzi to moze nawet wygrac wybory, na fali niecheci do dominujacych w debacie publicznej konserwatywnych wartosci... i wtedy PiS bedzie rosl w sile ale znow na opozycji... Te trzy lata to bedzie dla PiS wycisk. Dla Kaczynskiego to bedzie walka o utrzymanie jednosci i przywodctwa. Czy on potem bedzie mial sile jeszcze? No twardy jest, ale kazdy z czasem ma juz dosc... Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: Jaroslaw K. prawdomowny jak Aleksander K. 08.05.08, 21:26 Tylko Jaroslaw K. nie musi wymyslac zadnej choroby Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna TUSK: "czasem mam ochotę powiedzieć prawdę" 08.05.08, 21:36 "Czasem mam ochotę powiedzieć prawdę, ale - to zabrzmi dziwnie - w tej mojej funkcji mówienie prawdy nie jest cnotą. Nie za to biorę pieniądze i nie to powinienem tam robić". ("Przekrój", nr 15 z 2005 r.) Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper W czym widzisz problem? 08.05.08, 22:12 Zapytaj J.Kaczyńskiego i L.Wałęsę o prawdę, też nie chcą mówić.Trochę by to zmieniło na scenie politycznej i nie tylko, zapewne obawiają się chaosu jaki by wyniknął.Kiedyś to i tak nastąpi, jak na razie trzymaja się chłopaki, bo maja wiele do stracenia.Tusk chyba najmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
wlad55 Re: Jaroslaw K. prawdomowny jak Aleksander K. 08.05.08, 22:20 jankbh napisał: > Tylko Jaroslaw K. nie musi wymyslac zadnej choroby Nie musi bo ją po prostu ma, a nazywa się "fiksum dyrdum". I nic na to nie poradzisz. W tym przypadku jest to choroba nieuleczalna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.st37 Re: Jaroslaw K. prawdomowny jak Aleksander K. 08.05.08, 21:54 extrafresh napisał: > jak można porównywać te dwie osoby !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ko_menta_tors Re: Jaroslaw K. prawdomowny jak Aleksander K. 09.05.08, 01:17 Lech AleksanderK.? Odpowiedz Link Zgłoś
tklich Kaczyński: Media wobec PiS stosują zasadę "kłam... 08.05.08, 21:13 Tak, tak, Kaczorku, żałosny jesteś.. A co do tego, że Jezus był bez grzechu - no, coś mi tu śmierdzi, po co się chrzcił w takim razie?? Ale to tak na marginesie.. Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: Kaczyński: Media wobec PiS stosują zasadę "kł 08.05.08, 21:15 tklich napisał: > Tak, tak, Kaczorku, żałosny jesteś.. > > A co do tego, że Jezus był bez grzechu - no, coś mi tu śmierdzi, po co się > chrzcił w takim razie?? Ale to tak na marginesie.. Taki z ciebie wybitny teolog, jak i analityk polityczny. Może w Tańcu z Gwiazdami spróbuj, bo do dwóch w/w profesji nie masz talentu. Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Kaczyński jak zwykle ma rację... 08.05.08, 21:14 ...i jak zwykle go za to przeczołgają ci, co to zamiast głów uzywają do myślenia TVN-u czy innej Gazety Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Kaczyński jak zwykle ma rację... 08.05.08, 21:18 :) Ma racje bo ma rację. Następny zwolennik projekcji, swoje ślepe uwielbienie do tego co mówi Kaczyński przenosi na swoich antagonistów. Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: Kaczyński jak zwykle ma rację... 08.05.08, 21:40 maaac napisał: > :) Ma racje bo ma rację. Następny zwolennik projekcji, swoje ślepe > uwielbienie do tego co mówi Kaczyński przenosi na swoich antagonistów. ...bo partia zawsze ma racje.Siła partii siłą narodu!!! Pisdzielcy bez tych hasełek nie potrafią żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg dlaczego w Ojcowych mediach nie ma forum? 08.05.08, 21:26 Oto jest pytanie!!! Jak powiada wieszcz, wystarczą cztery ziobra by Polska była dobra. Niestety układ i szara sieć poprzez lekarzy (jak za Stalina) zabiły towarzysza duże ziobro. I ciągle kilku brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Bo tam jest sama prawda objawiona 08.05.08, 22:25 I nie ma o czym dyskutować, wystarczy wpłacic na konto i juz masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kaczyński jak zwykle ma rację... 08.05.08, 21:50 dziedzicznacytadelafinansjery napisał: > ...i jak zwykle go za to przeczołgają ci, co to zamiast głów uzywają do > myślenia TVN-u czy innej Gazety Wyborczej. Jasne, ze ma racje, tylko jedne media w Polsce mowia prawde, to media ojca rydzyka, i z tych madiow dowiedzielismy sie, ze prezydent lech kaczynski to zdrajca, a jego zona to czarownica :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cygan37 Kaczyński: Media wobec PiS stosują zasadę "kłam... 08.05.08, 21:14 A kto to ogląda to Trwam? Nie wyciągajcie trupa z szafy. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Projekcja 08.05.08, 21:15 Za każdym razem ilekroć jakiś polityk PiS twierdził, że coś jest przeciwko nim stosowane prędzej czy później kogoś z PiSu łapano na tym że to robił. Przy okazji twierdzenia tego pierwszego nigdy nie miały oparcia w faktach o ile ktoś odważył się od niego zażądać jakiejś podstawy. Stąd prosty wniosek Jarosław ciągle tylko "kłamie, kłamie, kłamie" bo inaczej nie wyobraża, że można się zachowywać. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Kaczyński: Media wobec PiS stosują zasadę "kłam... 08.05.08, 21:16 To jest raczej zasada, którą stosuje Kaczyński, szczególnie, kiedy pojawia się w mediach: kłamie, kłamie i jeszcze raz kłamie. Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Panie Kaczyński, a co z koalicjantem? 08.05.08, 21:16 Prof. dr Andrzejem Leppiej-Jużbyło? Dumny pan z niego jest? Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg zarzuty wobec prof. leppera to atak układu 08.05.08, 21:28 To jest oczywista oczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
caius1 Re: zarzuty wobec prof. leppera to atak układu 08.05.08, 22:01 Tak a napisała je na pewno Angela Merkel mająca wraz z innymi antychrystami na celu pogrążenie prawdziwych polskich patriotów spod znaku sierpomłota oraz hakengreutza. NiePis Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 GW, Monisia O. TVN 24 i inne pismactwo nigdy nie k 08.05.08, 21:20 Kaczorek jest w błędzie.Ale z czego szumowiny, dla których solidność, moralność, prawo prasowe to abstrakcja...byśta żyli? No z czego? Z uczciwej pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: GW, Monisia O. TVN 24 i inne pismactwo nigdy 08.05.08, 21:30 slavik222 napisał: > Kaczorek jest w błędzie.Ale z czego szumowiny, dla których > solidność, moralność, prawo prasowe to abstrakcja...byśta żyli? No z > czego? Z uczciwej pracy? No właśnie. Z czego żyją media Belzebuba z Torunia? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_opticum Kaczyński: Media wobec PiS stosują zasadę "kłam.. 08.05.08, 21:22 "Zdaniem Jarosława Kaczyńskiego działające w Sejmie dwie komisje śledcze "to są instytucje powołane, aby skompromitować PiS i za wszelką cenę wykazać, że dochodziło do nadużyć władzy"." Ależ wodzu, co wódz... Jak ktoś jest niewinny to nie ma się czego bać przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
wbka1 Oczywiscie, bo zdaniem o. Rydzyka .......... 08.05.08, 21:22 poklamac to nie grzech. A tak na marginesie, to czy to nie dyktatura jesli narzuca sie lokalnym strukturom w Krakowie Wassermana na szefa. Tak to sie zaczyna, a konczy jak w Rosji. Chociaz bylo blisko; bracia na dwoch najwyzszych urzedach - zgroza. Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg Nawet w piątej lidze mego pisu się nie wstydzę!! 08.05.08, 21:23 pis nie spadnie, nigdy nie spadnie!!! pis-samoobrona-lpr-sld: prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie!!! Nasze serca i pięści biją dla Ciebie, Jarosławie!!! Prawda jest jednak taka że na nic jarosławowy jad się nie zda. Już po wszystkim... Ojciec już Go nie kocha, przed wyborami to ogłosi. Ojciec nie lubi nieudaczników. Aby upokorzenie było pełne, Ojciec ogłosi że prezesem Partii zostanie ten który prędzej stanie na ślubnym kobiercu! Zero i Jaro nie mają wyjścia! Odpowiedz Link Zgłoś
bodozec Kaczyński: kwa, kwa, kwa ... 08.05.08, 21:24 lepiej by sie kurdupel cieszył ze o nim w ogole mowią Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh strategia szalenca 08.05.08, 21:24 isc w zaparte i jawnie klamac, przekonywac przekonanych, wierzyc w bzdury, które samemu sie opowiada, prowadzic kampanie wyborcza wsród niszowej spolecznosci, która z naturalnych powodów przestaje chodzic na wybory... genialny strateg Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Re: strategia szalenca 08.05.08, 21:34 to geniusz, który przekroczył granice obłędu (nawet w tv trwam) Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Wydawało by się że Kaczyński to nieuk, ale jakoś 08.05.08, 21:27 szybko przyswoił sobie tę zasadę i od dawna kłamie, kłamie, kłamie.... Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Kwa, kwa, kwa, kwa...... 08.05.08, 21:28 Myślałem, że sąsiad se kaczkę na obiad kupił, a to on TV "Trwam" włączył. Odpowiedz Link Zgłoś
the.skin.pl jak Rydzyk śmie wpusz.na antene zdrajce? 08.05.08, 21:29 zdrajce lizbońskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: jak Rydzyk śmie wpusz.na antene zdrajce? 08.05.08, 21:32 the.skin.pl napisał: > zdrajce lizbońskiego? Wiesz, to działa według takiej zasady że zdrajca zdrajcy oka nie wydłubie i języka mu nie wyrwie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
marylolo1 Kaczyński: Media wobec PiS stosują zasadę "kłam.. 08.05.08, 21:29 Niewinny ale za to jaki piękny! Odpowiedz Link Zgłoś
navsegda o zgrozo ! 08.05.08, 21:30 jak widzę, słucham, czytam Pana Jarosława i jego talibów z PiS'u to chcę zapomnieć czym jest tolerancja Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: przecież to prawda. 08.05.08, 21:43 Jak nigdy dotad zgadzam sie z toba tym razem, jezeli wszystkie media klamia a jedynie media rydzyka mowia prawde, to trzeba zgodnie z prawda stwierdzic, ze prezydent lech kaczynski jest zdrajca narodu, a jego zona czarownica :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marylolo1 Kaczyński: Media wobec PiS stosują zasadę "kłam.. 08.05.08, 21:35 Widzę że chłopak zżyna na żywca! jak śpiewałam na youtube Jare Jare Jare to dzwonił i mówił że trzy razy to sztuka... Odpowiedz Link Zgłoś