Dodaj do ulubionych

Prezydent: nigdy żadnego narkotyku nie paliłem ...

• nessie-jp Prezydent: nigdy żadnego narkotyku nie paliłem .. 12.05.08, 15:42
      Nigdy w życiu nie miał żadnego kontaktu z alkoholem? Nawet w syropku na kaszel?
      Nigdy nie wypił piwa, nie kosztował białego wina do deseru?

Mój Boże, mamy androida za prezydenta :)))
    • presentation1 ......Coz............... 12.05.08, 15:43
      Mamy patalogicznego Premiera.
      To wszystko o co pytal Palikot Prezydenta-jest u Premiera Tuska.Zreszta narkotyki wychodza do dzisiaj we wzroku i rozbieganych oczach.Czy Tusk byl alkoholikiem?Czy prowadzil patalogiczny styl zycia?Czy znecanie sie nad zona pozostalo po przejsciach we wlasnej rodzinie?Czy nienawisc Tuska do Polski wywodzi sie z tradycji niemieckiej w rodzinie?Dlaczego koledy spiewano poniemiecku a nie po kaszubsku czy polsku?Pytan wiele.Odpowiedz jedna.To nie Premier Polski
      • armagon Re: ......Coz............... 12.05.08, 18:58
        Jaki z Ciebie kretyn, hahaha.
    • mangold Prezydent: nigdy żadnego narkotyku nie paliłem .. 12.05.08, 15:46
      polemizowałbym
    • czan-dra Prezydent: nigdy żadnego narkotyku nie paliłem .. 12.05.08, 15:46
      A może gdyby przypufał, to byłby normalniejszy, choć z drugiej strony to mogłoby
      nieżle go pogiąć. Wyobrażcie sobie naćpanego Kaczora, tego moja wyobrażnia nie
      obejmuje.
      Pozdrawiam.
      • rooboy Re: Prezydent: nigdy żadnego narkotyku nie paliłe 12.05.08, 15:50
        czan-dra napisał:

> A może gdyby przypufał, to byłby normalniejszy, choć z drugiej
        strony to mogłob
        > y
        > nieżle go pogiąć. Wyobrażcie sobie naćpanego Kaczora, tego moja
        wyobrażnia nie
        > obejmuje.
        > Pozdrawiam.

czandra, musisz popracowac nad swoja wyobraznia...
        • czan-dra Re: Prezydent: nigdy żadnego narkotyku nie paliłe 12.05.08, 16:01
          rooboy napisał:

> czan-dra napisał:
          >
          > > A może gdyby przypufał, to byłby normalniejszy, choć z drugiej
          > strony to mogłob
          > > y
          > > nieżle go pogiąć. Wyobrażcie sobie naćpanego Kaczora, tego moja
          > wyobrażnia nie
          > > obejmuje.
          > > Pozdrawiam.
          >
          > czandra, musisz popracowac nad swoja wyobraznia...

Ciekawe w jaki sposób pracuje się nad wyobrażnią,albo się ją ma, albo nie.
          • rooboy Re: Prezydent: nigdy żadnego narkotyku nie paliłe 12.05.08, 16:05
            czan-dra napisał:

> rooboy napisał:
            >
            > > czan-dra napisał:
            > >
            > > > A może gdyby przypufał, to byłby normalniejszy, choć z drugiej
            > > strony to mogłob
            > > > y
            > > > nieżle go pogiąć. Wyobrażcie sobie naćpanego Kaczora, tego
            moja
            > > wyobrażnia nie
            > > > obejmuje.
            > > > Pozdrawiam.
            > >
            > > czandra, musisz popracowac nad swoja wyobraznia...
            >
            > Ciekawe w jaki sposób pracuje się nad wyobrażnią,albo się ją ma,
            albo nie.

wiec, skoro nie potrafisz sobie wyobrazic "nacpanego kaczora" to
            znaczy, ze jej nie masz???
            • czan-dra Re: Prezydent: nigdy żadnego narkotyku nie paliłe 12.05.08, 16:36
              Pytanie brzmiało: jak się pracuje nad wyobrażnią,czego jeszcze nie rozumiesz? A
              to czy ja mam czy nie to chyba nie należy do tematu.
              • rooboy Re: Prezydent: nigdy żadnego narkotyku nie paliłe 12.05.08, 16:43
                czan-dra napisał:

> Pytanie brzmiało: jak się pracuje nad wyobrażnią,czego jeszcze nie
                rozumiesz? A
                > to czy ja mam czy nie to chyba nie należy do tematu.

czandra, ja pracuje nad swoja wyobraznia, ale robie, to bo uwazam,
                ze mozna poszerzac swoje horyzonty... ty napisales, ze albo sie ja
                ma albo nie, wiec skoro nie potrafisz sobie prostych rzeczy
                wyobrazic, to wniosek nasuwa sie sam... ja nie moge ci pomoc...
                • czan-dra Re: Prezydent: nigdy żadnego narkotyku nie paliłe 12.05.08, 16:55
                  Chciałbym zobaczyć, o ile tak to można nazwać, Twój trening wyobrażni.
                  A co do mojej wyobrażni to się o nią nie martw, jest i ma sie dobrze.
                  BTW słyszałeś kiedyś o figurze stylistycznej?
                  • rooboy Re: Prezydent: nigdy żadnego narkotyku nie paliłe 12.05.08, 16:59
                    jestes pewien??? jesli nie potrafisz sobie wyobrazic nacpanego
                    kaczora???
                    • czan-dra Re: Prezydent: nigdy żadnego narkotyku nie paliłe 12.05.08, 17:04
                      Słyszałeś o figurze retorycznej?
                      Po PiSowemu, skrót myślowy.
                      • rooboy Re: Prezydent: nigdy żadnego narkotyku nie paliłe 12.05.08, 17:08
                        czan-dra napisał:

> Słyszałeś o figurze retorycznej?
                        > Po PiSowemu, skrót myślowy.

czndra, slyszalem o wielu roznych figurach. mowimy o twoich
                        niedostatkach w wyobrazni, nie zapominaj... czy moze juz potrafisz
                        sobie wyobrazic nacpanego kaczora???
                        • czan-dra Re: Prezydent: nigdy żadnego narkotyku nie paliłe 12.05.08, 17:14
                          rooboy napisał:

> czan-dra napisał:
                          >
                          > > Słyszałeś o figurze retorycznej?
                          > > Po PiSowemu, skrót myślowy.
                          >
                          > czndra, slyszalem o wielu roznych figurach. mowimy o twoich
                          > niedostatkach w wyobrazni, nie zapominaj... czy moze juz potrafisz
                          > sobie wyobrazic nacpanego kaczora???
                          Moja zdolność percepcji, takiej figury ,jak naćpany Kaczor,nie obejmuje, dla
                          mnie On zawsze mówi jak naćpany, a gdy dołożymy jeszcze jedną działkę, to tu już
                          się poddaję.
                          • rooboy Re: Prezydent: nigdy żadnego narkotyku nie paliłe 12.05.08, 17:17
                            o to wreszcie sie dogadalismy.... dobranoc.
                            • czan-dra Re: Prezydent: nigdy żadnego narkotyku nie paliłe 12.05.08, 17:21
                              rooboy napisał:

> o to wreszcie sie dogadalismy.... dobranoc.

Do następnego...
    • guru133 Prezydent i jego bray nie wychowywali się na 12.05.08, 15:48
      podwórku, nie próbowali "marychy", więc interesuje mnie gdzie i jak spędzali
      swoją młodość, skoro prezydent wykazuje pewne niedostatki zdrowotne a jego brat
      tak biegle posługuje się grypserą?
    • guru133 Re: Prezydent: nigdy żadnego narkotyku nie paliłe 12.05.08, 15:51
      freemarsjanin napisała:

> Nigdy nie paliles, bo od zawsze mieszkales u mamusi, brata i kota
      > Alika. W katolickim domu z tradycjami nikt marychy nie pali. Za to
      > codziennie pucuje sie popiersie Marszalka i Kasztanki...
      Freemarsjanin, nie opluwaj Marszałka i kasztanki. ja tez mam do nich szacunek,
      chociaż młodości nie spędziłem na klęczniku a poza tym wiem że za czasów
      Marszałka indywidua typu Kaczyńscy byli by mieszkańcami Berezy Kertuskiej.
    • internauta2007 Rudy Lump z peło to dziwny człowiek. Niby nie homo 12.05.08, 15:54
      Rudy Lump z peło to dziwny człowiek. Niby nie homofob, a nie chce zalegalizować
      związków partnerskich. Ćpun - a nie chce zalegalizować trawki.Itp.Itd. O co tu
      chodzi?
      • guru133 Re: Rudy Lump z peło to dziwny człowiek. Niby nie 12.05.08, 15:56
        Pisząc lump, pewnie patrzyłeś do lustra, ale nie przejmuj się z tego można
        wyjść. Zgłoś się do Monaru.
      • czan-dra Re: Rudy Lump z peło to dziwny człowiek. Niby nie 12.05.08, 15:59
        internauta2007 napisał:

> Rudy Lump z peło to dziwny człowiek. Niby nie homofob, a nie chce zalegalizować
        > związków partnerskich. Ćpun - a nie chce zalegalizować trawki.Itp.Itd. O co tu
        > chodzi?

A Ty co jarasz?
      • marecki1963 Nie wierzy w Boga, a bierze ślub kościelny 12.05.08, 16:00
        Tusk to oszust, hipokryta.
        • marecki1963 Czego to jeszcze rudzielec dla władzy nie zrobi i 12.05.08, 16:07
          Czego to jeszcze rudzielec dla władzy nie zrobi i nie ogłosi. Pecunia non olet
          (z łaciny "pieniądze nie śmierdzą")
        • rooboy Re: Nie wierzy w Boga, a bierze ślub kościelny 12.05.08, 16:10
          marecki1963 napisał:

> Tusk to oszust, hipokryta.

faktem jest, twierdzi, ze w boga nie wierzy, a na pozegnalnej mszy
          goclowskiego byl... oportunista bez kregoslupa...
          • tw_wielgus Re: Nie wierzy w Boga, a bierze ślub kościelny 12.05.08, 16:34
            Hi rooboy,
            Z tym oportunizmem bym nie przesadzał, kościół nie jest miejscem gdzie
            agnostykom jest wstęp wzbroniony. Przynajmniej na razie.

rooboy napisał:

> marecki1963 napisał:
            >
            > > Tusk to oszust, hipokryta.
            >
            >
            > faktem jest, twierdzi, ze w boga nie wierzy, a na pozegnalnej mszy
            > goclowskiego byl... oportunista bez kregoslupa...
            • presentation1 Re: Nie wierzy w Boga, a bierze ślub kościelny 12.05.08, 16:37
              Czyli Tusk byl oszustem?
              Jutro moze zapisac sie do sekty?A pojutrze do Partii Komunistycznej?Cel uswieca srodki.
              • presentation1 Re: Nie wierzy w Boga, a bierze ślub kościelny 12.05.08, 16:41
                Hitler byl austriakiem.Nie byl Niemcem.Przeslizgal sie politycznie przez wszystkie orientacje polityczne.Tusk nie jest Polakiem.Nie mysli jak Polak.Pochodzenie trefne.Idac tym torem Prezydentem Polski moze zostac Emmanuel Olisadebe.Wystarczy poparcie kapitalu i mediow
            • rooboy Re: Nie wierzy w Boga, a bierze ślub kościelny 12.05.08, 16:40
              tw_wielgus napisał:

> Hi rooboy,
              > Z tym oportunizmem bym nie przesadzał, kościół nie jest miejscem
              gdzie
              > agnostykom jest wstęp wzbroniony. Przynajmniej na razie.
              >
              > rooboy napisał:
              >
              > > marecki1963 napisał:
              > >
              > > > Tusk to oszust, hipokryta.
              > >
              > >
              > > faktem jest, twierdzi, ze w boga nie wierzy, a na pozegnalnej
              mszy
              > > goclowskiego byl... oportunista bez kregoslupa...
              >
              >

witaj wielgus, masz racje, wstep nie jest wzbroniony, ale w sprawach
              wiary you can't have a cake and eat it... mam wiecej respektu dla
              zdeklarowanych ateistow, ktorzy sa konsekwentni w swojej
              ateistycznej postawie, niz dla ateistow, ktorzy ida do kosciola,
              gdy "trzeba sie pokazac"...
              • tw_wielgus Re: Nie wierzy w Boga, a bierze ślub kościelny 12.05.08, 16:42
                rooboy napisał:

> >
                > >
                >
                > witaj wielgus, masz racje, wstep nie jest wzbroniony, ale w sprawach
                > wiary you can't have a cake and eat it... mam wiecej respektu dla
                > zdeklarowanych ateistow, ktorzy sa konsekwentni w swojej
                > ateistycznej postawie, niz dla ateistow, ktorzy ida do kosciola,
                > gdy "trzeba sie pokazac"...

OK, w kwestii wiary być może, ale wyłączyłbym z tej klasyfikacji polityków. Oni
                często robią bądź mówią to co "owieczki" chcą usłyszeć i nie jest to tylko
                Polska specyfika.
                • rooboy Re: Nie wierzy w Boga, a bierze ślub kościelny 12.05.08, 16:57
                  tw_wielgus napisał:

> rooboy napisał:
                  >
                  > > >
                  > > >
                  > >
                  > > witaj wielgus, masz racje, wstep nie jest wzbroniony, ale w
                  sprawach
                  > > wiary you can't have a cake and eat it... mam wiecej respektu
                  dla
                  > > zdeklarowanych ateistow, ktorzy sa konsekwentni w swojej
                  > > ateistycznej postawie, niz dla ateistow, ktorzy ida do kosciola,
                  > > gdy "trzeba sie pokazac"...
                  >
                  > OK, w kwestii wiary być może, ale wyłączyłbym z tej klasyfikacji
                  polityków. Oni
                  > często robią bądź mówią to co "owieczki" chcą usłyszeć i nie jest
                  to tylko
                  > Polska specyfika.

to jest news for me... u anglosasow politycy (najczesciej christian)
                  moga sie pokazac w kosciolach protestanckich albo katolickich (w
                  sumie jedna wiara z malymi roznicami) i to jest dla wszystkich OK
                  ale nie braliby udzialu w nabozenstwach w meczetach lub synagogach...

owszem, zdarza sie tez, ze politycy ateisci sa w kosciele z
                  roznych "panstwowych" okazji, ale z reguly nie deklaruja publicznie
                  swego ateizmu (jak zrobil to tusk) w celu unikniecia podobnych
                  komentarzy do tych tu pisanych...

a poza tym myslalem, ze elektorat tuska raczej nie jest zbyt
                  religijny???

doprawdy ta "polska specyfika" otwartosci wywoluje tylko
                  niepotrzebne drwiny i klotnie miedzy dwoma obozami... kiedy wreszcie
                  politycy naucza sie byc bardziej powsciagliwi w swoich
                  wypowiedziach??? tlumok kaczynski: "nie uzywalem narkotykow"... kto
                  go pytal??? wszyscy sie teraz smieja, ze zapomnial o alkoholu...
                  totalny palant...

• tw_wielgus Re: Nie wierzy w Boga, a bierze ślub kościelny 12.05.08, 17:06
                    rooboy napisał:

>
                    > owszem, zdarza sie tez, ze politycy ateisci sa w kosciele z
                    > roznych "panstwowych" okazji, ale z reguly nie deklaruja publicznie
                    > swego ateizmu (jak zrobil to tusk) w celu unikniecia podobnych
                    > komentarzy do tych tu pisanych...
                    >
                    > a poza tym myslalem, ze elektorat tuska raczej nie jest zbyt
                    > religijny???
                    >
                    > doprawdy ta "polska specyfika" otwartosci wywoluje tylko
                    > niepotrzebne drwiny i klotnie miedzy dwoma obozami... kiedy wreszcie
                    > politycy naucza sie byc bardziej powsciagliwi w swoich
                    > wypowiedziach??? tlumok kaczynski: "nie uzywalem narkotykow"... kto
                    > go pytal??? wszyscy sie teraz smieja, ze zapomnial o alkoholu...
                    > totalny palant...
                    >
                    >
                    Cóż Pan Kaczyński nie wspomniał o alkoholu bo... brzydzi się kłamstwem.
                    Kościół w Polsce jest jednym z graczy na scenie politycznej, mnie się to nie
                    podoba a i wielu katolików myśli podobnie.
                    Politycy natomiast z uporem maniaka chcą wypełnić treścią przysłowie: "Panu Bogu
                    świeczkę i diabłu ogarek"... A i do synagogi pójdą, jeżeli zauważą w tym jakiś
                    interes polityczny.
                    Czy "elektorat Tuska nie jest zbyt religijny" - z tym byłbym ostrożny. Może
                    jednak nie jest to jedynie religijność przyjmujące słowa "pasterza" za dogmat.
                    • rooboy Re: Nie wierzy w Boga, a bierze ślub kościelny 12.05.08, 17:24
                      1. kaczynski nie wspomnial o alkoholu, bo w swojej ograniczonosci
                      dla niego narkotyk to marihuana, kokaina i heroina ( takich jak
                      speed, ice, ecstasy, etc juz nie zna) a alkohol to dla niego
                      uzywka... gdyby mial wiecej oleju w glowie to tak moglby te mysl
                      sformulowac, ze nikt nie moglby sie przyczepic...

2. zgadzam sie, ze kosciol nie powinien ingerowac w sprawy polityki

dobranoc.

• tw_wielgus Re: Nie wierzy w Boga, a bierze ślub kościelny 12.05.08, 17:28
                        rooboy napisał:

> 1. kaczynski nie wspomnial o alkoholu, bo w swojej ograniczonosci
                        > dla niego narkotyk to marihuana, kokaina i heroina ( takich jak
                        > speed, ice, ecstasy, etc juz nie zna) a alkohol to dla niego
                        > uzywka... gdyby mial wiecej oleju w glowie to tak moglby te mysl
                        > sformulowac, ze nikt nie moglby sie przyczepic...
                        >

Mógłbyś być rzecznikiem ...:)))

> 2. zgadzam sie, ze kosciol nie powinien ingerowac w sprawy polityki
                        >
                        > dobranoc.
                        Dobranoc.
                        >
          • czan-dra Re: Nie wierzy w Boga, a bierze ślub kościelny 12.05.08, 16:38
            Kiedy Tusk stwierdził że w boga nie wierzy?
            Kłamczuszek z kręgosłupem (pogiętym w chińskie Z).
            • rooboy Re: Nie wierzy w Boga, a bierze ślub kościelny 12.05.08, 17:01
              czan-dra napisał:

> Kiedy Tusk stwierdził że w boga nie wierzy?
              > Kłamczuszek z kręgosłupem (pogiętym w chińskie Z).

czandra, potrafisz sobie taki kregoslup wyobrazic???
              • czan-dra Re: Nie wierzy w Boga, a bierze ślub kościelny 12.05.08, 17:09
                rooboy napisał:

> czan-dra napisał:
                >
                > > Kiedy Tusk stwierdził że w boga nie wierzy?
                > > Kłamczuszek z kręgosłupem (pogiętym w chińskie Z).
                >
                > czandra, potrafisz sobie taki kregoslup wyobrazic???

Bez żadnego problemu ;-)
                • rooboy Re: Nie wierzy w Boga, a bierze ślub kościelny 12.05.08, 17:16
                  czan-dra napisał:

> rooboy napisał:
                  >
                  > > czan-dra napisał:
                  > >
                  > > > Kiedy Tusk stwierdził że w boga nie wierzy?
                  > > > Kłamczuszek z kręgosłupem (pogiętym w chińskie Z).
                  > >
                  > > czandra, potrafisz sobie taki kregoslup wyobrazic???
                  >
                  > Bez żadnego problemu ;-)

to dobrze... wiec czytaj ponizej

"W kolejnych latach przeistoczył się w prawdziwego buntownika. Pił
                  tanie wina, nosił długie włosy, wagarował i przestał chodzić do
                  kościoła. Nie omieszkał również dręczyć słabszych".

oczywiscie napiszesz, ze wiara mu sie tak wzmocnila, ze juz mu
                  kosciol byl niepotrzebny.... ok, nawet jesli zalozymy, ze tusk nadal
                  wierzy w boga, ale nie chodzi do kosciola, wiec po po przyszedl na
                  msze goclowskiego??? oportunista bez kregoslupa.

na mnie pora. dobranoc.

• wicary Prezydent: nigdy żadnego narkotyku nie paliłem .. 12.05.08, 15:54
      To się chwali p .prezydentowi bo jak zauważyła jakaś PiS-dulka Klempa palenie
      trawki nie pozostaje beż wpływu na funkcjonowanie mózgu w latach dojrzałych.
      Ale ... jak wynika z badań francuskich uczonych z przełomu 18/19 wieku ZNACZNIE
      GORSZE SKUTKI POCIĄGA ZA SOBĄ UPRAWIANE ONANIZMU To się objawia w u dorosłych
      m.i. nikczemnym wzrostem, bełkotliwą mową ( jak po 2 MAMROTACH) a także całym
      szeregiem wad charakteru np mściwość, małostkowość, obrażalstwo, robienie innym
      wbrew,itd itp. Typowem przykładem tak zdegenerowanych osobników są bracia K.
    • presentation1 Na co chory jest Tusk?................... 12.05.08, 15:58
      Marichuana oddzialywuje na te partie mozgu ktore sa odpowiedzialne za hormony wzrostu i plci. U mezczyzn obniza poziom testosteronu i czasami spotyka sie powiekszenie piersi spowodowane chemiczna burza systemu hormonalnego. Regularne palenie marichuany obniza ilosc plemnikow ale takze powoduje ich nieprawidlowosc i niedojrzalosc a co za tym idzie jest decydujacym czynnikiem powodujacym wzrost nieplodnosci u mezczyzn.
      Wplyw na mozg powoduje u ludzi problemy z pamiecia, nauka, emocjami i motywacja. Najnowsze badania wykazaly ze dlugotrwale palenie marichuany powoduja zmiany w mozgu podobne do zmian spowodowanych dlugotrwalym zazywaniem innych powszechnie "branych" narkotykow.
      Wplyw na pluca jest bardzo podobny do wplywu palenia tytoniu. Palacze marichuany miewaja codzienny kaszel and flegme, objawy chronicznego zapalenia oskrzeli oraz znacznie czesciej zapadaja na przeziebienia. Ilosc smoly wciaganej przez palaczy marichuany oraz poziom tlenku wegla wchlonietego przez organizm jest trzy do pieciu razy wieksza niz u palacza tytoniu(prawdopodobnie dlatego ze palacze marichuany glebiej sie zaciagaja i wstrzymuja dym w plucach przez dluzszy czas).
      Palacze maja podwyzszony puls (o 29 uderzen na minute)
      oraz cisnienie krwi.
      • presentation1 Re: Na co chory jest Tusk?................... 12.05.08, 16:01
        Raport WHO o Marihuanie
        hyperreal.info/node/1279
        • guru133 Re: Na co chory jest Tusk?................... 12.05.08, 16:06
          presentation1 napisał:

> Raport WHO o Marihuanie
          > hyperreal.info/node/1279
          Nie wiem czy i na co chory jest Tusk, natomiast wiem na co ty chorujesz. Jest to
          zwykła zawiść że PO odsunęła ciebie i pisuarowych politykierów od władzy. I to
          by było na tyle.:))
        • presentation1 Re: Na co chory jest Tusk?................... 12.05.08, 16:09
          Wedlug raportu WHO wynika ze Tusk ma schizotfrenie
          Schizofrenia
          Jest to jedno z nielicznych następstw zdrowotnych, dla których istnieją ilościowe szacunki ryzyka względnego. Jeśli posłużymy się szacunkowym ryzykiem względnym zaczerpniętym z badań Andreassona i innych (1987) z uwzględnieniem zmiennych zaciemniających obraz, musimy dojść do wniosku, że osoba w wieku dojrzewania, która paliła konopie co najmniej 50 razy, w wieku 18 lat ponosi dwu-trzykrotnie większe ryzyko zachorowania na schizofrenię niż młody człowiek, który nigdy nie pali konopi.
          • presentation1 Re: Na co chory jest Tusk?................... 12.05.08, 16:10
            Skutkiem marychy jest takze wytrzeszcz oczu.
      • hoyacarnosa Re: Na co chory jest Tusk?................... 12.05.08, 16:20
        czyzbys podejrzewał bliźniaków o używanie maryśki? rzeczywiście
        wszystko na to wskazuje : wzrost nikczemny, z testosteronem coś
        nietęgo, problemy z emocjami, motywacja jakaś dziwna.
        • presentation1 Re: Na co chory jest Tusk?................... 12.05.08, 16:25
          Premierem kraju jest byly narkoman,alkoholik i damski bokser rodzinny.
    • gluchy pewnie w życiu nie jadłeś makowca 12.05.08, 16:01
      co za cymbał!
    • sw.stefan prezio powinien zapytac jak to jest kuchcińskiego 12.05.08, 16:03
      guru nadsańskich kurw.ch dołków.polowa życia z przyklejonym do paszczy workiem z
      klejem.
    • tsuranni haha - nie pije, nie pali i nie ma robali 12.05.08, 16:04
      a i tak wymięka przy swoim braciszku. Ten nawet nigdy w zyciu nie
      ciupciał, no chyba, że kota :DDDD
    • taxal hm, wiec to stad ten wytrzeszcz oczu 12.05.08, 16:06
      na zdjeciach z mlodosci nei widac tego wytrzeszczu, hm
    • arahat1 biedny zakompleksiony czlowieczek ktory nawet nie 12.05.08, 16:07
      wie co to pisakownica....bawil sie ptaszkiem w szafie...
    • sharn1 Tusk powinien się podac do dymisji... 12.05.08, 16:08
      Przecież to skandal żeby nasz kraj reprezentował były ćpun i ktoś
      kto upijał się do nieprzytomności.

Wstyd mi jako Polakowi, że ktoś taki mógł zostać premierem rządu
      tylko na fali taniego populizmu.

Jeszcze tylko wypłynie coś różowego i okaże się, że Lepper czy
      Łyżwiński to przy tusku mężowie stanu.
    • omcrew prezydent nie bral tylko sprzedawal:) 12.05.08, 16:10

• rooboy Re: prezydent nie bral tylko sprzedawal:) 12.05.08, 16:12
        tobie sprzedawal???
        • omcrew Re: prezydent nie bral tylko sprzedawal:) 12.05.08, 17:46
          zapytaj sie CBS komu sprzedawal... to pracownik prezydenta zostal aresztowany za
          handel
    • sza-ko Prezydent: nigdy żadnego narkotyku nie paliłem .. 12.05.08, 16:11
      A SZKODA!!! MOŻE TERAZ BYŁABY WIEKSZA JASNOŚĆ UMYSŁU.
    • tepetoja to błąd - nie byłbyś taki mamlaty jak jesteś... :P 12.05.08, 16:12
    • presentation1 Dzieje sie,dzieje................ 12.05.08, 16:13
      Cwiakalskiego krewna pracowala u kasjera lewicy.Tylko kilka lat.Prala czy czyscila?Trudne pytanie.Tym trudniejsze ze obecny Minister Sprawiedliwosci, reprezentowal interesy gangsterow korupcji.Takze tych z lewicy.Okazuje sie ze Premier za mlodu cpal.Pil winsko, jak to bywalo za mlodu.I mial racje jeden z Samoobrony.Nawet pral swoje babsko.Nie ma to jak, swojski Premier.Na dodatek -jak sam przyznaje-jest przeciw kosciolowi.A slub koscielny?To byla zgrywa przed wyborami.Przeciez kazdy glos sie liczy.W późniejszych latach premier szarą rzeczywistość kontestował... zapuszczając długie włosy, wagarując i popijając tanie wino. W wieku 21 lat powiedział sakramentalne "tak", ale nie przed kościelnym ołtarzem. Ślub kościelny z żoną Małgorzatą wziął dopiero w 2005 roku tuż przed wyborami.Byl molestowany fizycznie przez wlasnego ojca..........paskiem.-Przyznał, że gdy coś zmalował, ojciec nie wahał się sięgnąć po pas. - Miał różnej grubości paski. Mogłem wybrać pasek cienki lub gruby.Swojak wiec jest Premierem.Bo kto nie dostal paskiem?Bo kto nie zaciagal sie marycha?Bo kto w koncu nie nachlal sie jabola?
      Komitet propagandy PO w natarciu.Teraz rekoma Wyborczej zrobili sondazysko.Polacy chca prywatnej Sluzby Zdrowia.Mysle ze trzeba zmienic slowo Sluzba.Moze na Umieralnia?Bo w tym celuje Prezydent Warszawy dwoga nazwisk.
    • zenutek Bezwzględne dążenie do władzy, gorsze..... 12.05.08, 16:14
      Bezwzględne dążenie do władzy gorsze niż niejeden narkotyk.
      Podpalanie w młodości trawki to tylko epizod w życiu, ale nieodparta
      chęć absolutnej władzy to skrzywienie na całe życie...
      • rooboy Re: Bezwzględne dążenie do władzy, gorsze..... 12.05.08, 16:16
        zenutek napisała:

> Bezwzględne dążenie do władzy gorsze niż niejeden narkotyk.
        > Podpalanie w młodości trawki to tylko epizod w życiu, ale
        nieodparta
        > chęć absolutnej władzy to skrzywienie na całe życie...

o kim piszesz, zenutek... o duecie kaczynski/kaczynski czy moze
        tusk/sikorski???
    • presentation1 Wnioski.................; 12.05.08, 16:22
      Premierem 40 milionowego kraju w Europie powiniem byc czlowiek ktory nie byl narkomanem,alkoholikiem,w przeszlosci nie znecal sie nad rodzina.A takze nie czlowiek ktorego dziadek BYL Niemcem ,a dzieci tego dziadka,chowaly dzisiejszego Premiera w niemieckim duchu.Premierem nie powinien byl czlowiek ktory boi sie Polski,ale nawet nia gardzi.
    • porannakawa20 Re: Prezydent: nigdy żadnego narkotyku nie paliłe 12.05.08, 16:25
      A co z naduzywaniem alkocholu?
      I jeszcze jedno - aresztowany diler koki z Palacu prezydenckiego - Kokainy sie
      nie pali - w sensie bieli mapan racje.
      Pan niuchal?
      A jak tam zdrowko?
    • dialog A wygląda i mówi, jakby ciągle był na haju 12.05.08, 16:34
      Miś koala po prostu
    • cz27 Re: Prezydent: nigdy żadnego narkotyku nie paliłe 12.05.08, 16:38
      freemarsjanin napisała:

> Nigdy nie paliles, bo od zawsze mieszkales u mamusi, brata i kota
      > Alika. W katolickim domu z tradycjami nikt marychy nie pali. Za to
      > codziennie pucuje sie popiersie Marszałka i Kasztanki...
      Te chłopaki pucowali, ale popiersie Lenina,Marszałek Piłsudski był
      dla gudłai wrogiem.
    • armagon Re: Prezydent: nigdy żadnego narkotyku nie paliłe 12.05.08, 16:43
      Alkohol to też narkotyk.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka