freemarsjanin 12.05.08, 15:07 Nigdy nie paliles, bo od zawsze mieszkales u mamusi, brata i kota Alika. W katolickim domu z tradycjami nikt marychy nie pali. Za to codziennie pucuje sie popiersie Marszalka i Kasztanki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jurek2005 Prezydent: nigdy żadnego narkotyku nie paliłem ... 12.05.08, 15:08 za chwile PObarany zaczna wyc ze Prezydent nie jest cool i nie jest"swoj"!!! jak jeszcze powie ze nie zapijal sie w trupa calymi dniami i nie znecal sie nad kolegami w szkole, to PObarany zaczna pluc jadem i jojczy o dymisji!!! he he he Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: wyluzuj koleś 12.05.08, 15:14 jaki intelekt taki "sposob" na zycie! Ale teraz cpuny beda "modelami" dla mlodziezy! Donio 1-y Kiepski daje przyklad i wzor do nasladownia! "mlodzi" z Koszalina juz dali przyklad, jak czynem "poprzec" Donia! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: wyluzuj koleś 12.05.08, 15:16 ty chyba sie od razu z broda i wasem jureczku urodziles.... Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 sa granice "luzactwa" 12.05.08, 15:27 nie chlopczyku!, ale nigdy w zyciu(nie tylko w mlodosci!!!) nie znecalem sie nad nikim , nikomu nie dokuczalem ( z jakiego kolwiek powodu!), nigdy nie bylem czlonkiem zadnej bandy. Dziwi cie to? , a to tylko NORMALNE(wierze ze trudno Ci w to uwierzyc!) wychowanie. Ale jak ktos cpa , zapija sie " w trupa", uprawia "bandytyzm" , nie moze tego zrozumiec, bo to inna "planeta"! Odpowiedz Link Zgłoś
kukuryku20 taki święty 12.05.08, 15:31 a taki zawzięty. najaraj się, wypij coś, bądź normalnym człowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: taki święty jak Ty? 12.05.08, 15:35 czyli dla Ciebie norma to: cpun lezacy na chodniku, pijak zarzygany spiacy na trawniku, banda gowniarzy okradajaca i molestujaca kolegow i kolezanki w szkole!? Pogratulowac "normy"! kto Cie wychowywal? podworko Donia 1-go Kiepskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: Branie narkotyków prowadzi do zmian patologic 12.05.08, 15:38 nie na darmo w wielu panstwach tzw. wysokorozwinietych cpuny i byle cpuny to problem spoleczny, kosztujacy ciezka forse! Odpowiedz Link Zgłoś
jonwol Re: Branie narkotyków prowadzi do zmian patologic 12.05.08, 15:44 jurek2005 napisał: > nie na darmo w wielu panstwach tzw. wysokorozwinietych cpuny i byle > cpuny to problem spoleczny, kosztujacy ciezka forse! Zgoda, ale dlaczego mamy płacic tyle na utrzymanie alkoholika z pałacu? Alkohol zrobił już swoje. Zmiany są nad wyraz widoczne. Opłacić mu jeszcze detoks i ma luz. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Branie narkotyków prowadzi do zmian patologic 12.05.08, 15:45 jonwol, chyba coś ci się pomieszało, biedaku... też bierzesz?... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jonwol Re: Branie narkotyków prowadzi do zmian patologic 12.05.08, 17:18 gamon0 napisał: > jonwol, chyba coś ci się pomieszało, biedaku... też bierzesz?... :))) gamon, zerknij do sieci, poczytaj co alkohol robi z ludzi. może cos wykumasz. A tak przy okazji, prezydencki minister handlował majerankiem? Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: Branie narkotyków prowadzi do zmian patologic 12.05.08, 17:36 I niech jeszcze wyjaśni kto zamawiał Viagrę do pałacu i po co? Bo chyba nie dla Alika. Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Tusk MIAŁ przygodę z używakami, Kartofel MA teraz? 12.05.08, 17:43 Tusk MIAŁ przygodę z używakami 30 lat temu, Kartofel się obraża na pytanie czy MA TERAZ problem z alkoholem. Wolę premiera co miał przygody w młodości niż prezydenta co ma problemy w podeszłym wieku. Analiza psychologiczna PiS w Przekroju: tinyurl.com/575j8s - polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ----Thuske mial i zlasowal sobie mozg trawa------- 12.05.08, 18:32 co wida i slychac u herr Thuske bardzo wyraznie teraz wreszcie wyjasnily sie dzziwne zachowania herr Thuske Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: ----Thuske mial i zlasowal sobie mozg trawa-- 12.05.08, 18:38 hrabia-monte-christo napisał: > co wida i slychac u herr Thuske bardzo wyraznie > > teraz wreszcie wyjasnily sie dzziwne zachowania herr Thuske hrabia, do 18-ej na zmywaku? Odpowiedz Link Zgłoś
pali_kot_wlasnego_fiuta Folksdojcz_-_Narkoman_Przy_Sterac h_RP__??????:(((( 13.05.08, 09:20 Her Thuske - to wytrzeszcz w oczach, to patologiczna agresywność i zlośliwość. To - Polskość to nienormalność !!! To Gigantyczne wsparcie od antypolskich zydo-komucho-szwabskich łże-mediów !!! Czy Thuske to kokainowy folksdojcz ciągnący Polskę na dno ? Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: Branie narkotyków prowadzi do zmian patologic 12.05.08, 15:50 uwazajcie PObrygado same minusy zbieracie!!! jak na razie to TYLKO blazen Palikot cos takiego splodzil i nikt wiecej -POszczekaczek na grupach nie bierze sie pod uwage! Ale trzeba miec jasny mozg(nie "odymiony" i nie "zalany") zeby te niuansy wyczuc. Wytrzeszcz oczek Donia bardzo ladnie oddaje to "odymienie" i "opicie". Zdaje sie ze Palikot niezle sie wyglupil z tymi badaniami, bo jak Donkiem zajma sie prawdziwi lekarze to bedzie klops! Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 jurek nie badz taki sztywny jak czlonek pisu ktory 12.05.08, 16:10 nic na p... Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 masz jakosc obsesje czy barki tego na "p"? 12.05.08, 16:14 czy tobie zycie konczy i zaczyna tylko na tych "p"? Smutny masz ten zywot i strasznie monotonny :( Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: masz jakosc obsesje czy barki tego na "p"? 12.05.08, 17:10 Czytam i myślę że jesteś w formie, tak bez wątpienia Twóje posty wpisują się w klasykę radio-marynijnego ujadania. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: masz jakosc obsesje czy barki tego na "p"? 12.05.08, 17:20 > Czytam i myślę uwazaj bo Ci zaszkodzi!! >tak bez wątpienia Twóje posty wpisują się w > klasykę radio-marynijnego ujadania. no i jest problem :((( w zyciu nie slyszalem progarmow nadawanych przez te "radio"! à props, kto dal koncesje temu "panu"? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: masz jakosc obsesje czy barki tego na "p"? 12.05.08, 17:33 jurek2005 napisał: > > Czytam i myślę > > uwazaj bo Ci zaszkodzi!! > > >tak bez wątpienia Twóje posty wpisują się w > > klasykę radio-marynijnego ujadania. > > no i jest problem :((( w zyciu nie slyszalem progarmow nadawanych > przez te "radio"! à props, kto dal koncesje temu "panu"? Zatem zaprawdę dziwne, skoro nie słuchasz musisz wpadać w rezonans. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: masz jakosc obsesje czy barki tego na "p"? 12.05.08, 17:36 > Zatem zaprawdę dziwne, skoro nie słuchasz musisz wpadać w rezonans. uwazaj bo cie "mozg rozboli" uzywasz slow ktorych nie rozumiesz!!!! ale przyklad idzie z gory :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: masz jakosc obsesje czy barki tego na "p"? 12.05.08, 17:39 jurek2005 napisał: > > Zatem zaprawdę dziwne, skoro nie słuchasz musisz wpadać w rezonans. > > uwazaj bo cie "mozg rozboli" uzywasz slow ktorych nie rozumiesz!!!! > ale przyklad idzie z gory :)))))))))) Naprawdę? może przeformułuj to używając swojego ulubionego słowa "kadzisz". Poza tym po co ta inwokacja…? Przejdź od razu do meritum Homerze...;P Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: masz jakosc obsesje czy barki tego na "p"? 12.05.08, 17:41 ano naprawde! ale wyksztaciuchy juz tak maja :( Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: masz jakosc obsesje czy barki tego na "p"? 12.05.08, 17:44 jurek2005 napisał: > ano naprawde! > ale wyksztaciuchy juz tak maja :( Czyżbyś był członkiem łże elit? nie nie ma takiej możliwości. Taką dozę krytycyzmu i "trzeźwego myślenia" mogę wpoić jedynie 17 dniowe kursy oficerskie....;P Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: masz jakosc obsesje czy barki tego na "p"? 12.05.08, 17:46 "odbyles" i wiesz!? a moze Donio juz Co organizuje "profesure" bez matury? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: masz jakosc obsesje czy barki tego na "p"? 12.05.08, 17:50 jurek2005 napisał: > "odbyles" i wiesz!? > a moze Donio juz Co organizuje "profesure" bez matury? Nie, ja w tym czasie miałem korepetycje ze śpiewu. PS. już się zapisałeś na listę "społeczną"? Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: masz jakosc obsesje czy barki tego na "p"? 12.05.08, 18:05 > Nie, ja w tym czasie miałem korepetycje ze śpiewu. no tak przedszkolaki teraz w internetach sie "udzielaja" :/ >> PS. już się zapisałeś na listę "społeczną"? liste wsparcia dla cpuna, pijaka, i gangasetra Donia? nie i nie mam zamiaru! Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: masz jakosc obsesje czy barki tego na "p"? 12.05.08, 18:07 jurek2005 napisał: > liste wsparcia dla cpuna, pijaka, i gangasetra Donia? nie i nie mam > zamiaru! W twoim przypadku lepiej zaoszczędzić, na dobrego psychiatrę Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: masz jakosc obsesje czy barki tego na "p"? 12.05.08, 18:11 > W twoim przypadku lepiej zaoszczędzić, to jeszcze placic za to trzeba!? no no Donio az tyle potzreba na "wsparcie" dla organizmu!! >na dobrego psychiatrę a ilu znasz i ktorego polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: masz jakosc obsesje czy barki tego na "p"? 12.05.08, 18:16 jurek2005 napisał: > >na dobrego psychiatrę > > a ilu znasz i ktorego polecasz? Znam wielu ale żaden nie specjalizuje się obłędzie PIS-omatycznym, musisz Jarka spytać. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: masz jakosc obsesje czy barki tego na "p"? 12.05.08, 18:23 ale POmatolkow widac leczy! :)))) ten "twoj" to ten co Palikota badal? , "dobry" fachura. Nawet u konia nie stwierdzil by ze to normalne ze on rzy, a nie wyglasza hymnow ku czci wodzunia :) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: masz jakosc obsesje czy barki tego na "p"? 12.05.08, 18:36 jurek2005 napisał: > ale POmatolkow widac leczy! :)))) > ten "twoj" to ten co Palikota badal? , "dobry" fachura. Nawet u > konia nie stwierdzil by ze to normalne ze on rzy, a nie wyglasza > hymnow ku czci wodzunia :) tak on jest dobry, nawet kartofle potrafi zbadać..;) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: masz jakosc obsesje czy barki tego na "p"? 12.05.08, 18:52 > tak on jest dobry, nawet kartofle potrafi zbadać..;) a przed chwila pisales cos innego! oj nie dobrze za duzo trawy i beltu! Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: masz jakosc obsesje czy barki tego na "p"? 12.05.08, 19:01 jurek2005 napisał: > > tak on jest dobry, nawet kartofle potrafi zbadać..;) > > a przed chwila pisales cos innego! oj nie dobrze za duzo trawy i > beltu! No widzisz, sam się do kultu kartofla ptzyznałeś... Ja nie mówiłem ani o kaczorach ani o pisiorach... Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: masz jakosc obsesje czy barki tego na "p"? 12.05.08, 19:03 jezeli juz jakis kult by mi grozil , to najwyzej kult winogron! Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: masz jakosc obsesje czy barki tego na "p"? 12.05.08, 19:06 jurek2005 napisał: > jezeli juz jakis kult by mi grozil , to najwyzej kult winogron! > Nie mówimy o pracy sezonowej we Francji... a może "kult zmywaka"? Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: masz jakosc obsesje czy barki tego na "p"? 12.05.08, 19:10 zalezy co uwazasz za "sezon" (25 lat to tez sezon?), a kult zmywaka to maja POpaprance z GB, ktore masowo zaglosowaly za Donkiem! moze mieli nadziej ze bedzie dostatecznie POzmywakow dla nich w RP? Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: masz jakosc obsesje czy barki tego na "p"? 12.05.08, 19:12 jurek2005 napisał: > zalezy co uwazasz za "sezon" (25 lat to tez sezon?), To ty od 25-u lat zbierasz winogrona? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: masz jakosc obsesje czy barki tego na "p"? 12.05.08, 18:11 jurek2005 napisał: > > Nie, ja w tym czasie miałem korepetycje ze śpiewu. > > no tak przedszkolaki teraz w internetach sie "udzielaja" :/ Ależ nie misiaczku... To są lekcje śpiewu w kółku parafialnym. > > >> PS. już się zapisałeś na listę "społeczną"? > > liste wsparcia dla cpuna, pijaka, i gangasetra Donia? nie i nie mam > zamiaru! Nie to miałem tego na myśli, to przeceiż oczywiste że prędzej byś się napił octu. Myslałem o tej "nowej" formie profesury, z twoją elokwencją byłaby jak znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: masz jakosc obsesje czy barki tego na "p"? 12.05.08, 18:19 A jakaś treść? bo jak na razie widzę pustkę. Czy to taka wizualizacja Twoich myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: masz jakosc obsesje czy barki tego na "p"? 12.05.08, 18:34 wizualizuje to Donio po trawce! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: masz jakosc obsesje czy barki tego na "p"? 12.05.08, 18:21 >Ależ nie misiaczku... To są lekcje śpiewu w kółku parafialnym. biedny kroliczek i ksiezulo tak cie "zmeczyl" ze mam klopoty z mysleniem!? :((( jakie to smutne >prędzej byś się napił octu. a wiesz ze ocet jest mniej szkodliwy niz "marycha", czy belt. Dziwna jest ta nomenklatura PeLO :) >Myslałem o tej "nowej" formie profesury, z twoją elokwencją byłaby >jak znalazł. nowa profesura to u "guru" od spraw zagranicznych waszego wodzunia ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: masz jakosc obsesje czy barki tego na "p"? 12.05.08, 18:26 jurek2005 napisał: > >Ależ nie misiaczku... To są lekcje śpiewu w kółku parafialnym. > > biedny kroliczek i ksiezulo tak cie "zmeczyl" ze mam klopoty z > mysleniem!? :((( jakie to smutne A z czego płyną takie "koperkowe" wnioski? Widzę, że masz zdecydowanie przykre doświadczenia z księżmi, współczuję ... króliczku...;P > > >prędzej byś się napił octu. > > a wiesz ze ocet jest mniej szkodliwy niz "marycha", czy belt. Dziwna > jest ta nomenklatura PeLO :) > nomenklatura Pelo ??? a co to jest Pelo? > nowa profesura to u "guru" od spraw zagranicznych waszego > wodzunia ! :))) Więc jednak reflektujesz?, maturę niech Ci wujek Giertych załatwi żebyś nie miał "dziur" w życiorysie. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: masz jakosc obsesje czy barki tego na "p"? 12.05.08, 18:36 > A z czego płyną takie "koperkowe" wnioski? Widzę, że masz >zdecydowanie przykre > doświadczenia z księżmi, współczuję ... króliczku...;P w kosciele to ja .... bywalem jako turysta, bo sa ciekawe obiekty sakralne.... do zwiedzania:) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: masz jakosc obsesje czy barki tego na "p"? 12.05.08, 18:42 jurek2005 napisał: > > A z czego płyną takie "koperkowe" wnioski? Widzę, że masz > >zdecydowanie przykre > > doświadczenia z księżmi, współczuję ... króliczku...;P > > w kosciele to ja .... bywalem jako turysta, bo sa ciekawe obiekty > sakralne.... do zwiedzania:) Teraz tak mówisz. Twoja poprzednia wypowiedź świardczyła o "głębokiej" znajomości tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: masz jakosc obsesje czy barki tego na "p"? 12.05.08, 18:54 he he wiesz jakie to glebokie!? to bardzo musiales cierpiec ! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: masz jakosc obsesje czy barki tego na "p"? 12.05.08, 19:03 jurek2005 napisał: > he he wiesz jakie to glebokie!? to bardzo musiales cierpiec ! Nie wiem o co Ci chodzi, mogę się jedynie domyślać, tym bardziej Ci współczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: masz jakosc obsesje czy barki tego na "p"? 12.05.08, 19:04 a jakim "glosikiem" spiewarz w chorze? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: masz jakosc obsesje czy barki tego na "p"? 12.05.08, 19:07 Nie mam pojęcia dlaczego Cie to interesuje, ale OK - basem. Ale Twój falset słyszałem na zakrystii....:P Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: masz jakosc obsesje czy barki tego na "p"? 12.05.08, 19:13 >Nie mam pojęcia dlaczego Cie to interesuje, ale OK - basem. po "korepetycjcah" tez basem!? ;) >Ale Twój falset słyszałem na zakrystii....:P musiales uslyszec echo swojego...."spiewu" , bo ja tylko raz (w szkole sredniej) spiewalem w chorze, ale nic z tego nie bylo, pani profesor byla troche " za stara" :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: masz jakosc obsesje czy barki tego na "p"? 12.05.08, 19:21 Jurku przyznam Ci się, skłamałem. Nigdy nie śpiewałem w chórze, nie mam słuchu ( czego bardzo żałuję). Natomiast co do głosu z zakrystii to zaklinam się, że był Twój taki charakterystyczny falsecik miłośnika PIS. Widocznie to, że "stara" również Ci nie przeszkadza. jurek2005 napisał: > >Nie mam pojęcia dlaczego Cie to interesuje, ale OK - basem. > > po "korepetycjcah" tez basem!? ;) > > >Ale Twój falset słyszałem na zakrystii....:P > > musiales uslyszec echo swojego...."spiewu" , bo ja tylko raz (w > szkole sredniej) spiewalem w chorze, ale nic z tego nie bylo, pani > profesor byla troche " za stara" :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: masz jakosc obsesje czy barki tego na "p"? 12.05.08, 19:07 jurek2005 napisał: > a jakim "glosikiem" spiewarz w chorze? spiewarz czy malarz? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: masz jakosc obsesje czy barki tego na "p"? 12.05.08, 19:13 eat.pussy napisał: > jurek2005 napisał: > > > a jakim "glosikiem" spiewarz w chorze? > > spiewarz czy malarz? To nie ładnie czepiać się filozofa. Smakuj raczej wysublimowaną treść, szukan nawiązań do klasyki, to tekstów Platona, Arystotelesa, prof. Nowaka...;P Odpowiedz Link Zgłoś
hecer Re: masz jakosc obsesje czy barki tego na "p"? 12.05.08, 19:09 jurek2005 napisał: > "odbyles" i wiesz!? > a moze Donio juz Co organizuje "profesure" bez matury? O ile pamietam, to amnestie maturalna oferowal Giertych bedac w MEN - tak, minister w rzadzie premiera Kaczynskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
antyjurek Re: masz jakosc obsesje czy barki tego na "p"? 12.05.08, 17:11 Smutny jesteś człowieku. Uważasz sie za dobrze wychowanego, a sam plujesz jadem na lewo i prawo, do kulturalnej dyskusji nawet sie nie zbliżyłeś. Ze swoimi POmowieniami daleko nie zajdziesz. Jeżeli uważasz ze każdy kto tylko spróbował w młodości trawki od razu poźniej leży na ulicy zarzygany i problem z nim ma cały dumny pisowski naród to widać jak mało wiesz o życiu. Sam nigdy nie paliłem (bo nie czułem takiej potrzeby) i nie brałem żadnych prochów ale moi znajomi tak i jakoś nie musze sie ich wstydzić. Nie ściągam ich z ulicy. PiSowczyku. Zanim następnym razem otworzysz usta żeby popluć na innych zastanów sie może najpierw chwile, o ile Twój nabrzmiały mózg na myślenie ci jeszcze pozwala. Odpowiedz Link Zgłoś
hecer Re: masz jakosc obsesje czy barki tego na "p"? 12.05.08, 17:24 Jurek, dopal jointa i wracaj na lekcje bo juz po dzwonku... Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 biedna Pobrygada! 12.05.08, 17:32 nigdy nie palilem i nie musze :)))) na nauke nigdy nie za pozno, ale szkole wyzsza to ja juz mam za soba od ....kilkudziesieciu lat! i stwierdzam ze w tamtych czasach o wiele trudniej bylo o dyplomy. Poziom PObarankow wskazuje na to ze poziom szkol lezy i kwiczy! ale pani Hall zadba o to zeby POkolenie nie zmadrzalo za bardzo :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hecer Re: biedna Pobrygada! 12.05.08, 17:35 i co robiles w czasie juwenaliow?:) Wypiles jedno piwko i do pokoju wracales?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: biedna PObrygada! 12.05.08, 17:39 jedno jest pewne , nigdy nikogo nie zgwalcilem, nigdy za nikim nie biegalem z nozem, nad nikim sie nie znecalem (nawet jezeli jego nazwiski brzmailo "inaczej"), nigdy nie nalezalem do zadnego gangu chociaz kolegow i towarzystwa nigdy mi nie brakowalo. To moze przekracza twoj poziom zrozumienia , ale o to mozesz miec pretensje tylko do Donia :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hecer Re: biedna PObrygada! 12.05.08, 17:46 a Tusk gwalcil na haju?:)) Rozbrajajaca logika... "to pijak jest i zlodziej - bo kazdy pijak to zlodziej" gdzies ty konczyl te studia? Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: biedna PObrygada! 12.05.08, 18:09 > a Tusk gwalcil na haju?:)) nie wiem, tym sie nie chwalil, ale jeszcze wiele rewelacji nas czeka; Donio mial "bogate" zycie! > "to pijak jest i zlodziej - bo kazdy pijak to zlodziej" czego tu nie rozumiesz? >Rozbrajajaca logika... a pamietasz PObaranku o co sie pytales? widze ze nie , no ale jak sie cpa i CHla(;) to pamiec slaba :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hecer Re: biedna PObrygada! 12.05.08, 18:31 tak, na pytanie co robiles podczas juwaneliow bedac na studiach, odpowiedziales: nie gwalcilem, nie biegalem za nikim z nozem, nie nalezalem do gangu... Jak sie ciebie zapytac czy miales seks przed slubem, powiesz: wiem na pewno, nigdy nie mialem kontaktow seksualnych z mezczyznami, nie biegalem w sukience i nie wykorzystywalem seksualnie dzieci. To ja juz wole Tuska, ktory przynajmniej powie ze 30 lat temu popalal.... Z nim sie mozna dogadac. NIE KRĘCI jak pisdzielce... 95% bawiacych sie na juwenaliach jest na rauszu i nie broi. To 5% szajba odbija. Czesto tym, ktorzy pierwszy raz zetkneli sie z piwkiem czy jointem. Ty sie nawet wstydzisz powiedziec ze miales frajde zalewajac sie w juwenalia... Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: biedna PObrygada! 12.05.08, 18:44 projekcja wlasnych obsesji jest problemem psychicznym, moze skosunltuj Palikotowego psy! bedziesz mial "papier ze wszystko jest ok i bedziesz mogl sie "tarzac" w blogim przekonaniu ze wszystko jest ok! a z dalszego ciagu twojej wypowiedzi wynika ze dostal bys orgazmu gdyby DOnio stwierdzil ze: gwalcil(????), latal z nozami(to juz jest) , nalezal do gangu (to juz jest), ze kopulowal z mezczyznami (?), ze biegal w sukience (he), ze wykorzystywal seksulanie dzieci (?) czyli jezeli ktos nie powie ze wszystko co powyzej robil to klmaie i jest (jak to powiedziales) "pisdzielcem"? Teraz juz jest jasne dlaczego ta POpaprana banda nie jest w stanie niczego zrobic , poza wieczna wojna z prezydentem i opozycja! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: biedna PObrygada! 12.05.08, 18:53 Bosze Jurek, ale tym masz pogięte fantazje seksualne. Normalnie oniemiałem....!!! jurek2005 napisał: > > a z dalszego ciagu twojej wypowiedzi wynika ze dostal bys orgazmu > gdyby DOnio stwierdzil ze: gwalcil(????), latal z nozami(to juz > jest) , nalezal do gangu (to juz jest), ze kopulowal z mezczyznami > (?), ze biegal w sukience (he), ze wykorzystywal seksulanie dzieci > (?) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: biedna PObrygada! 12.05.08, 18:55 >Normalnie oniemiałem....! to sie napij , tylko "bez procentow", szczegolnie grozne sa procenty Palikota!! jego stan na to wskazuje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: biedna PObrygada! 12.05.08, 19:04 A ty te wszystkie bezeceństwa to tak na trzeźwo? Nie wierzę, ściemniasz... Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: biedna PObrygada! 12.05.08, 19:05 wiara to specjalnosc PObarankow :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: biedna PObrygada! 12.05.08, 19:10 jurek2005 napisał: > wiara to specjalnosc PObarankow :))))) Wykazjuesz się dużą znajomością tematu. Cóż skoro jesteś człowiekiem pozbawionym wiary p nihilizm i rozpasanie seksualne, wyglądające z Twoich postów, jest jak najbardziej usprawiedliwione/. Odpowiedz Link Zgłoś
hecer Re: biedna PObrygada! 12.05.08, 18:59 Tak Jurek, uwielbiam psychopatow, zboczencow, dewiantow i innych pomylencow - jestes tego niepodwazalnym dowodem:) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: biedna PObrygada! 12.05.08, 19:01 to znaczy czego jestem dowodem? bo PObarany maja tak POrabana hierarchie wartosci ze wszystko jest mozliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: biedna PObrygada! 12.05.08, 19:05 jurek2005 napisał: > to znaczy czego jestem dowodem? > bo PObarany maja tak POrabana hierarchie wartosci ze wszystko jest > mozliwe! Nie zrozumiałeś? Jak hecer z toba rozmawia, czyli z psychopatą, to znaczy, że ich lubi... Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: biedna PObrygada! 12.05.08, 19:08 a wiec potwierdzach ze masz POrabana hierarchie wartosci :)))) no i wszystko jasne! Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: biedna PObrygada! 12.05.08, 19:11 jurek2005 napisał: > a wiec potwierdzach ze masz POrabana hierarchie wartosci :)))) > no i wszystko jasne! No ja wolę pójść do ZOO, małpy pooglądac. Też mama porąbaną? Odpowiedz Link Zgłoś
hecer Re: biedna PObrygada! 12.05.08, 19:19 jurek, probujesz zrozumiec jak mozna lubic i ciebie i Tuska? rozumiem twoje polozenie....ciezko to rozgryzc, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: biedna Pobrygada! 12.05.08, 17:37 jurek2005 napisał: > nigdy nie palilem i nie musze :)))) > na nauke nigdy nie za pozno, ale szkole wyzsza to ja juz mam za soba > od ....kilkudziesieciu lat! i stwierdzam ze w tamtych czasach o > wiele trudniej bylo o dyplomy. Poziom PObarankow wskazuje na to ze > poziom szkol lezy i kwiczy! ale pani Hall zadba o to zeby POkolenie > nie zmadrzalo za bardzo :)))) Prawdę powiedziawszy nie zauważam szczególnej różnicy w "jakości" Twojego dyplomu. W "tamtych czasach" dyplomy również kupowało się na bazarach, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: biedna PObrygada! 12.05.08, 17:44 nie wiem, jest to prawdopodobne. W PRL-u wszystko bylo mozliwe. Ale to bylo zarezerwowane dla rowniejszych, wypisz wymaluj jak teraz u Donka :) Ale na bazarach nikt sie tym nie chwalil. Ale teraz to wyksztalciuch w internecie wszytko zalatwiaja i nawet profesorem bez matury mozna zostac (patrz mentor Donka od spraw zagranicznych!) Odpowiedz Link Zgłoś
hecer Re: biedna PObrygada! 12.05.08, 17:54 masz na mysli Bartoszewskiego? On wlasnie nie mogl zrobic dyplomu bo mu wladze komunistyczne dyplomu by nigdy nie daly za jego opracowania i studia o panstwie podziemnym i powstaniu warszawskim... Koles, przeczytaj ostatnia ksiazke-wywiad rzeke z Bartoszewskim, w ktorym on o tym mowi - a potem szkaluj czlowieka. Gdzie cie kultury uczyli? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: biedna PObrygada! 12.05.08, 17:56 Daly zyc Geremkowi? W najgorszym okresie stalinizmu wspieral PRL Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: biedna PObrygada! 12.05.08, 17:59 presentation1 napisał: > Daly zyc Geremkowi? > W najgorszym okresie stalinizmu wspieral PRL No patrz to tak samo jak tatuś naszego prezydenta i jego brata ex premiera ::))) Odpowiedz Link Zgłoś
hecer Re: biedna PObrygada! 12.05.08, 18:02 a widziales liste publikacji Geremka na oczy??? on jest mediewista. I jakim doradca Tuska, jelopie? Geremek wygral z Tuskiem wybory na szefa Unii Wolnosci, po czym Tusk opuscil z liberalami UW i zalozyl Platforme. Od tego czasu te dwa srodowiska kloca sie tak, jak to tylko "wyksztalciuchy" sie klocic potrafia... Jak zwykle, stek bzdur serwujesz koles. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: biedna PObrygada! 12.05.08, 18:16 >masz na mysli Bartoszewskiego? widzisz jakie to latwe! >On wlasnie nie mogl zrobic dyplomu bo > mu wladze komunistyczne dyplomu by nigdy nie daly za jego > opracowania i studia o panstwie podziemnym i powstaniu >warszawskim... wszytko piekne, tylko ten tytul profesora to jeden z Donkowych cudow? > Koles, przeczytaj ostatnia ksiazke-wywiad rzeke z Bartoszewskim to co moglo mnie zainteresowac to ten pan juz glosno powiedzial!, teraz jest to tylko,biedny starzec ktory powinien zajac sie hodowla golebi albo innej marchewki >a potem szkaluj czlowieka. on juz sam sobie swiadectwo wystawil , ja juz nic nie musze! >Gdzie cie kultury uczyli? na pewno nie na POszkulkach POprawnego myslenia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: biedna PObrygada! 12.05.08, 18:20 Dlaczego czytac wywiad z Bartoszewskim?O mnie mowicie ze pracowalem dla SB a ja bylem dzialaczem opozycyjnym.Z tego co wiem to wlasnie Bartoszewski byl jednym z tych co przyczyniaja sie do dzis do III RP i rozbioru naszej niezalznosci Odpowiedz Link Zgłoś
hecer Re: biedna PObrygada! 12.05.08, 18:39 no tacy z was patrioci a nie znacie historii BiP AK???? (w ktorej Bartoszewski pracowal) Nie wiecie ze po wyjsciu z Auschwitz zaczal prace w konspiracji? I ze zwiazal sie z PSL Mikolajczyka po wojnie? Ze z jego inicjatywy PSL wydal album o powstaniu warszawskim z opisem bohaterstwa zolniezy AK?? (na tyle, na ile to bylo mozliwe w owym czasie) I ze zaraz na poczatku stalinizmu, dostal b.duzy wyrok i wyszedl zdaje sie dopiero z amnestia w 56? To co wy koledzy patrioci wiecie o historii waszego kraju????? Do ksiazek! Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: biedna PObrygada! 12.05.08, 18:58 a teraz moze cos o tej "ciemnej" stronie kariery "profesora", a moze tego nie podaja w POdrecznikach aktywnego PObaranka? Odpowiedz Link Zgłoś
hecer Re: biedna PObrygada! 12.05.08, 19:06 prosze bardzo. Ale o tym moze ty nam opowiesz bo ja naprawde nie mam nic do zarzucenia Bartoszewskiemu (choc moge sie z nim w roznych politycznych kwestiach dzis nie zgadzac, ale zawsze bedzie dla mnie ogromnym autorytetem i czlowiekiem ktorego opinie chcialbym uslyszec w pierwszej kolejnosci) Odpowiedz Link Zgłoś
hecer Re: biedna PObrygada! 12.05.08, 19:36 napisalem o albumie (moze to byla ksiazka...nie kojarze teraz, bo nie mam ksiazki ze soba, dalem znajomym do przeczytania). Ta publikacja byla poswiecona przebiegowi powstania i byla chyba pierwsza powojenna publikacja na temat powstania. Wyszla z inicjatywy i pod redakcja Bartoszewskiego, sfinansowana zostala chyba przez PSL... Trzeba miec odwage by w okresie instalowania sie komunistycznej wladzy, bedac wysoko w strukturach panstwa podziemnego, bedac wzywanym na przesluchania przez MBP (tak sie to wowczas jeszcze nazywalo, UB powstalo wiele lat pozniej), tak jawnie sie wladzy przeciwstawic. Bartoszewski uniknal kary smierci miedzy innymi dzieki swojemu zydowskiemu zreszta obroncy, ktory chyba mial wobec niego jakis dlug (w kazdym razie ten obronca pozniej wyjechal do izraela i zamordowal swoja zone i jej kochanka siekiera - ciekawa historia). Oczekujac na rozprawe spotkal w wiezniarce ludzi ktorzy powiedzieli mu tylko "dostalismy czape - przekaz nasze nazwiska". Spotkal tez hitlerowca skazanego na kare smierci na pacyfikacje Warszawy, jednego z dowodzacych ta akcja. Fascynujaca ksiazka, zywa historia. I wlasnie za przekazywanie tej zywej historii ktorej byl swiadkiem, za kompletowanie dokumentow i relacji innych ludzi - ktore dzis sa bezcennym materialem dla historykow - otrzymal tytul profesora. Bez niego byscie o powstaniu i o ludziach z AK wiedzieli duzo mniej! Cala pamiec zniszczyla by komuna, nie byloby gdzie dzis szukac!! Odrobina wdziecznosci, odrobina szacunku chociaz jest mu nalezna - wy polscy patrioci ktorym komuna mozgi zlasowala... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: biedna PObrygada! 12.05.08, 17:55 jurek2005 napisał: > nie wiem, jest to prawdopodobne. W PRL-u wszystko bylo mozliwe. Nie no chłopie, czytaj zanim odpiszesz. Jeżeli w ten sposób odpisujesz na sugestuę o tym że Twój dyplom został nabyty za kopiec jaj na bazarze to sorry....;P Co do "profesury"... o ile dobrze pamiętam marszałek sejmu za IV RP, późniejszy wicempremier też się cieszył tytułem profesora i to zagranicznego uniwersytetu...;P Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: biedna PObrygada! 12.05.08, 18:28 czytaj calosc postu , a pozniej udawaj zes taki sprytny bo to glupio wyglada:) > Co do "profesury"... o ile dobrze pamiętam marszałek sejmu za IV >RP, późniejszy > wicempremier też się cieszył tytułem profesora i to zagranicznego >uniwersytetu...;P :)))) tylko ze to nie wyjasnia "cudownego "pochodzenia tytulu niejakiego Bartoszewskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: biedna PObrygada! 12.05.08, 18:36 jurek2005 napisał: > czytaj calosc postu , a pozniej udawaj zes taki sprytny bo to glupio > wyglada:) Po co mam czytać te bzdury w całości. Myślisz, że jestem jakimś intelektualnym masochistą czy co...? > > :)))) tylko ze to nie wyjasnia "cudownego "pochodzenia tytulu > niejakiego Bartoszewskiego! Nie zupełnie nie wyjaśnia, tylko jak to się ma do wątku, o którym piszemy. Zanim coś napiszesz zastanów się Jurku, bo to głupio później wygląda...:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: biedna PObrygada! 12.05.08, 18:59 >Myślisz, że jestem jakimś intelektualnym > masochistą czy co...? a nie jestes!? bo z tego co piszesz to masochizmem "pachnie "na odleglosc! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: biedna PObrygada! 12.05.08, 19:17 jurek2005 napisał: > >Myślisz, że jestem jakimś intelektualnym > > masochistą czy co...? > > a nie jestes!? bo z tego co piszesz to masochizmem "pachnie "na > odleglosc! Nie jestem - widzisz tu też się pomyliłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
hecer Re: biedna PObrygada! 12.05.08, 18:43 Bartoszewski wykladal historie powstania warszawskiego i dzialalnosci konspiracyjnej BiP ktorego byl czlonkiem. Mial z tego robic habilitacje za komuny??? Tak moga mowic niedouczone wiesniaki ktore dyplom wyzszej uczelni chyba dostaly "za wzorowa postawe patriotyczna w sluzbie ojczyznie swojej, polsce ludowej"... Odpowiedz Link Zgłoś
hecer Re: biedna Pobrygada! 12.05.08, 17:38 ....zapomniał wół jak cielęciem byl... Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: masz jakosc obsesje czy barki tego na "p"? 12.05.08, 17:28 >Smutny jesteś człowieku no widzisz jaki jasnowidz jestes! prawie juz dorownujesz twojem wodzowi, tylko jeszcze "paluszek " pocwicz! dalej cytatow nie bedzie bo szkoda ekranu na takie bzdury, ale kilka uwag prosze bardzo! -co do jakosci wypowiedzi to PObaranki sa ostatnimi ktorzy moga chociaz zajaknac sie na ten temat! -miedzy cpaniem (nawet okazjonalnym) a chwaleniem sie tym jest gigantyczna roznica. A ze Pobaranki nie "czuja "o co tu chodzi, to trzeba ich troche "ruszyc" zeby zaczeli sie budzic i myslec! -twoi znajomi to twoj problem i nie ja ich bede ocenial objawy problemow z mozgiem to widac wsrod PObarankow ktore poza klepaniem prawd objawionych "podanych im" w POmediach samodzielnie niczego nie sa w stanie wymyslic, i poza biadoleniem o prochach niczego nie sa w stanie wymyslic! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Branie narkotyków prowadzi do zmian patologic 12.05.08, 17:57 jurek2005 napisał: > nie na darmo w wielu panstwach tzw. wysokorozwinietych cpuny i byle > cpuny to problem spoleczny, kosztujacy ciezka forse! Cpun to rowniez pijak, ale cpun to nie uzytkownik marihuany...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: Branie narkotyków prowadzi do zmian patologic 12.05.08, 18:29 czyli wolisz dosadniejsze okreslenie dla twojego wodzunia? prosze bardzo, narkoman zadawala twoje wymagania? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Branie narkotyków prowadzi do zmian patologic 12.05.08, 17:55 Gamniu umyslwy, alokhol jest znacznie mocniejszym narkotykiem od trawuchy, poza tym, jeszcze nigdy nie spotkalem sie z przypadkiem gdzie, palacz trawy dokonuje rozboju, gwaltu, kradnie, bije zone i dzieci itd. to wszystko natmiast jest skutkiem pijanstwa...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: Branie narkotyków prowadzi do zmian patologic 12.05.08, 18:33 >jeszcze nigdy nie spotkalem sie z przypadkiem a wiec nie wiele wiesz i nie wiele widziales. Handlarze trawa daja to "gowno" za darmo? Nie A pieniadze trzeba znalesc, a reszte juz napisales! Odpowiedz Link Zgłoś
freemarsjanin Jurek. Wyjdz juz z tej kafejki i nie nudz... 12.05.08, 15:38 Aha. I nie zapomnij polknac tych pigulek, co ci doktor zapisal... Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 wiesz ze sa ludzie ktorzy maja internet w domu!? 12.05.08, 15:42 biorac pod uwage wyniki ostatnich wyborow to PObaranki sa wybitnie nadreprezentowane w wiezieniach i innych "przybytkach" tego typu!? a juz tzw. mlode wyksztalciuchy masowo "dalu" glos na Donia. A co oni sa wraci to pokazali na juvenaliach w KOszalinie! Ale coz to takiego ! oni tylko cpali jak Doni, hlali jak Donio, i tworzyli bandy jak Donio! A wiec jest to swiatla mlodziesz przyszlosc POlski! strach sie bac :( Odpowiedz Link Zgłoś
ojciecswiety Jerzy!!!Nie brałeś dziś leków! 12.05.08, 15:45 Modlę się za ciebie Jureczku. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 slabiutko!!!!! 12.05.08, 15:53 z tak slaba PObrygada jeszcze nie mialem do czynienia! To wasz uwielbiany Dnio cpal, pil i rozrabial! martw sie o zapas pastylek dla wodzunia. Bo po jego buzi widac ze ma olbrzymie problemy! A jak juz Donio "przemawia" to czlowiek patrzy jak by tu uciec jak najdalej od tego "nawiedzonego" Rudego Sloneczka Kaszub! Odpowiedz Link Zgłoś
hecer Re: slabiutko!!!!! 12.05.08, 17:33 a propos juwenaliow, jurek... co ty robisz podczas juwenaliow?:)) 95% ludzi spokojnie sie bawi nawet na niezlym rauszu, to 5% ma problem - i to zwykle takich co nigdy alkoholu w ustach nie mieli albo dali sie skusic na maszka... Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: slabiutko!!!!! 12.05.08, 19:16 no tak jak sie juwenalia z mamusinego okna oglada to sie takie bzdury wypisuje! Jak niepijacy student ukonczy studia, a nawet pierwszy rok zaliczy , to ziemia w druga strone zacznie sie obracac! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: mniej pal i pij, to moze tez bedziesz mogl? 12.05.08, 16:00 "Jedzą, piją, lulki palą Tańce, hulanki swawole" I w odróżnieniu od ciebie dalej mogą:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: mniej pal i pij, to moze tez bedziesz mogl? 12.05.08, 16:02 a skad wiesz co ja moge a czego nie? Jak na razie to doskonale sobie daje rade z kolejnym PObrygadami wysylanymi do "walki z niewiernymi" na grupach he he he ! Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper pal i pij wódę, będzisz mocny jak parowóz:))) 12.05.08, 16:57 Ale się wam temat dyskusji trafił:))) Ludzie kupuja kaszanke na obiad a wy o używkach. Licytacja od ilu skretów ćpun i czy normalnym jest ten co pije szklaneczkę czy ten co sie upija do nieprzytomnosci w katolickie święto, oto dylemat prawdziwy. Dla mnie podstawowa ocena jest jak człowiek funkcjonuje w różnych sytuacjach, a to że jest szczery to jego plus, i tak dziennikarze by mogli takie rewelacje wywlec bo po to sa a Kurski na pewno bo kundle zawsze po smietnikach grzebią. Prezydent nie palił i ok, ja tez, co nie znaczy że bedzie moim idolem, za mało umie, za mało zna życie i za bardzo ulega chorobliwie ambitnemu braciszkowi, który cynicznie kłamioe podobnie jak jego towarzysze. Ot i wszystko, Donald dostanie głosik.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: pal i pij wódę, będzisz mocny jak parowóz:))) 12.05.08, 17:34 pieknie piszesz tylko ze ma to sie do rzeczywistosc jak "piesc do nosa"! a poza cpaniem, hlaniem i gangsterka to co Doniek Kiepski jeszcze umie, i ile razy w roku mowi prawde? Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: bo nie jestem cpun :))))))) 12.05.08, 15:58 Nie byłbym tego pewien. _______________________________________________________ "Religia to opium dla ludu". Klasyk:) Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 jurek znowu masz wychodne z kliniki? 12.05.08, 16:12 sztywny jestes jak towarzysz piusarowy Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 a co czujesz sie osamotniony? 12.05.08, 16:17 sztywni to w prosektorium. No chyba Donio dokonal cudu i wszyscy "sztywni" na niego glosuja i biora udzial w sondazach POparcia, bo to jakies takie chwiejne ostatnio, nawet do 5000% sie nie zbliza :/ Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: bo nie jestem cpun :))))))) 12.05.08, 17:03 Kiepski musi być z Ciebie człowiek, skoro tak się wywyższasz i chwalisz. Ty nie widzisz innych ludzi, ich problemów i tragedii, tylko widzisz ćpunów, pijaków, "element". Nędza Panie, emocjonalna nędza. Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon jurek2005 - poczytaj i przemysl 12.05.08, 16:26 ostatnio na Zachodzie co jakis czas politycy przyznaja sie do tego ze zdazylo im sie zakurzyc trawke. Alkoholicy zostaja tez prezydentami Stanow Zjednoczonych.... Widac jednak ze dla Ciebie nie wazne jest co robili kiedys (np. Dzordz ktory wial przed DoD zeby nie byc wyslany do Wietnamu, Jarolechu ktory pisal o leninizmie) - wazne zeby opcja sie zgadzala. To ze ex-premier rzadu operuje jezykiem grypsery wieziennej (vide knajacki itp zwroty), prezydent ktory czestuje czlowieka na ulicy slynnym "spieprzaj dziadu" to jest dobre? Palikot to jest be bo krzyczy zeby zrobic badania prezia, ktory wyglada jakby mial problem z naduzywaniem, ale jak Kurski szczeka o dziadku z Wehrmahtu (ktory tak w ogole siedzial w KLu) to jest ok? Bo to twoja opcja? Widze ze plucie jadem niebezpiecznym jest... dla plujacego glownie. Wplywa na zdolnosc postrzegania, uszkadza mozg bardziej niz skret z marysia (nie Kaczynska). To ze twoi idole wchodzili w sojusze z kryminalistami przy okazji prawem i sprawiedliwoscia wycierajac sobie plugawe geby to bylo ok? Szokujace... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: jurek2005 - poczytaj i przemysl 12.05.08, 16:32 Bzdura.Trafiony i zatopiony.Co do prac naukowych.Otoz najwieksze i najznaczniejsze Uniwersytety szczyca sie znakomitosciami ktorzy podejmuja Dziela(?)Marksa,Engelsa czy Lenina.Nawet sprawy dotyczace Hitlera czy nawe Pinocheta.Zyjesz w zascianku.Co do Buscha.On powiedzial spoleczenstwu w czasie kampanii Wyborczej.Nie ukrywal swojej przeszlosci.Tusk jak rudy lis - ukrywal.Po prostu klamal............ Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: jurek2005 - poczytaj i przemysl 12.05.08, 16:42 presentation1 napisał: > Bzdura.Trafiony i zatopiony.Co do prac naukowych.Otoz najwieksze i najznaczniej > sze Uniwersytety szczyca sie znakomitosciami ktorzy podejmuja Dziela(?)Marksa,E > ngelsa czy Lenina.Nawet sprawy dotyczace Hitlera czy nawe Pinocheta.Zyjesz w z > ascianku.Co do Buscha.On powiedzial spoleczenstwu w czasie kampanii Wyborczej.N > ie ukrywal swojej przeszlosci.Tusk jak rudy lis - ukrywal.Po prostu klamal..... > ....... oszywiscie - Tusku klamal lgal, co bylo widac w jego kaprawych oczetach - presentation - daruj sobie i nie odpowiadaj na moje posty... tak mi sie wlasnie wydawalo ze dzialasz pod kilkoma nickami... Tworzysz "nowa rzeczywistosc"? gowno rzucone 100 razy w koncu sie przyklei? Pamietaj - probowaly to dwa zaplute karly - ludzie ich rozliczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: jurek2005 - poczytaj i przemysl 12.05.08, 16:46 Brak argumentow?Nie dzialam pod innymi nikami.Bo brzydze sie tymi co nie maja swojego zdania.Jako jeden z niewielu mam w swoim profilu foto.O te rzucone 1000 razy spytaj Wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: jurek2005 - poczytaj i przemysl 12.05.08, 16:51 presentation1 napisał: > Brak argumentow?Nie dzialam pod innymi nikami.Bo brzydze sie tymi co nie maja s > wojego zdania.Jako jeden z niewielu mam w swoim profilu foto.O te rzucone 1000 > razy spytaj Wyborcza. a ciebie - po raz kolejny - odesle do klasykow sportu znanego jako miotanie kalem - braci mniejszych, wielbicieli kotow. Zwlaszcza tego ktory nigdy z kobieta nie byl... Prosba - zamiast marnowac czas na pisanie bzdetow - zabierz Jarka do burdelu - niech wie co stracil Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Powiem ci jedno................... 12.05.08, 16:54 Ja nie uwazam zeby Premiera Tuska wziasc do burdelu.Ja opieram sie na bierzacych faktach.Jezeli Palikot troszczy sie o zdrowie Prezydenta-Ja troszcze sie o zdrowie Premiera-bylego narkomana,alkoholika i rodzinnego boksera. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Powiem ci jedno................... 12.05.08, 16:57 i jeszcze jedno.To sa slowa Tuska.-Ja lubie sie lenic.Polsce nie potrzeba lenia,Polsce potrzeba Premiera Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: Powiem ci jedno................... 12.05.08, 17:01 presentation1 napisał: > i jeszcze jedno.To sa slowa Tuska.-Ja lubie sie lenic.Polsce nie potrzeba lenia > ,Polsce potrzeba Premiera ciekaw jestem czy ty jestes taki pracowity? Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamien... Na ta ksiazke oni sie dosc czesto powolywali... Poza tym wole premiera nieroba niz takiego ktory swoja aktywnosc wykorzystuje rozkrecajac szpiegomanie jak za Jozka Stalina... Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: Powiem ci jedno................... 12.05.08, 16:57 presentation1 napisał: > Ja nie uwazam zeby Premiera Tuska wziasc do burdelu.Ja opieram sie na bierzacyc > h faktach.Jezeli Palikot troszczy sie o zdrowie Prezydenta-Ja troszcze sie o zd > rowie Premiera-bylego narkomana,alkoholika i rodzinnego boksera. Ty lepiej "uważaj" na pisownię analfabeto :( Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: Powiem ci jedno................... 12.05.08, 16:59 presentation1 napisał: > Ja nie uwazam zeby Premiera Tuska wziasc do burdelu.Ja opieram sie na bierzacyc > h faktach.Jezeli Palikot troszczy sie o zdrowie Prezydenta-Ja troszcze sie o zd > rowie Premiera-bylego narkomana,alkoholika i rodzinnego boksera. hmmm damskiego boksera powiadasz? A jakie stosunki panowaly w rodzinie kaczyniakow skoro ultrakatoliccy rodzice karzelkow zyli w separacji? Co musial robic papa Rajmund i jaki wplyw mialo to na i tak wypaczone mozdzki braci mniejszych? poczytaj: pl.wikipedia.org/wiki/Rajmund_Kaczy%C5%84ski jakim cudem AKowiec zostaje wykladowca za Bieruta? Jaki wplyw postawa tatusia ma na synkow? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Powiem ci jedno................... 12.05.08, 17:03 Losy powojenne sa skomplikowane.Moze o tym opowiedziec stalinowiec Geremek.Autorytet Wyborczej.Tak sie sklada ze Kaczynscy nie nalezeli do PZPR.Nalezal natomiast obecny minister Sprawiedliwosci-Cwiakalski.9 lat.Agentem SB byl najwazniejszy obecnie doradca Tuska-Boni.Pseudonim Znak Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: Powiem ci jedno................... 12.05.08, 17:08 presentation1 napisał: > Losy powojenne sa skomplikowane.Moze o tym opowiedziec stalinowiec Geremek.Auto > rytet Wyborczej.Tak sie sklada ze Kaczynscy nie nalezeli do PZPR.Nalezal natomi > ast obecny minister Sprawiedliwosci-Cwiakalski.9 lat.Agentem SB byl najwazniejs > zy obecnie doradca Tuska-Boni.Pseudonim Znak sprawdz jaki odsetek bylybh aparatczykow czerwonych jest w PiSie... i to nie szeregowych tych ktorzy dzialali w radach, takich ktorzy byli prokuratorami i oskarzali opozycjonistow itp kanalie... Zapomniales zastepce ziobera? Poza tym - co ty porownujesz jakiegos zalosnego pseudoagencine takiego jak boni z Rajmundem Kaczynskim? Jak musial sie sk.... AKowiec zeby dostac od czerwonych to co on dostal???? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Powiem ci jedno................... 12.05.08, 17:11 Sprawdzalem.Okazuje sie ze najwiecej zwiazanych ze sluzbami specjalnymi jest nie w SLD ale w ....PO.Zreszta koncze tekst na ten temat.Po niedzieli na moim blogu.To jest po prostu..........skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: Powiem ci jedno................... 12.05.08, 17:13 presentation1 napisał: > Sprawdzalem.Okazuje sie ze najwiecej zwiazanych ze sluzbami specjalnymi jest ni > e w SLD ale w ....PO.Zreszta koncze tekst na ten temat.Po niedzieli na moim blo > gu.To jest po prostu..........skandal. o bogowie - wrzuc na bloga streszczenie wieczornej audycji z radia co ma ryja - bedzie jeszcze zabawniej Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: Powiem ci jedno................... 12.05.08, 17:14 presentation1 napisał: > Po niedzieli na moim blogu.To jest po prostu..........skandal. A ty chyba kompletnie zwariowałeś jak myslisz, że ktoś twoje wypociny czyta? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Powiem ci jedno................... 12.05.08, 17:19 Do dzis ponad 11 tysiecy ludzi.Nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: Powiem ci jedno................... 12.05.08, 17:21 presentation1 napisał: > Do dzis ponad 11 tysiecy ludzi.Nie narzekam. 11 tysięcy pisiorów, myślałem, że was więcej ale sie cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Powiem ci jedno................... 12.05.08, 17:26 Tak sie sklada ze ja nie reklamuje swojego blogu.Moglbym ,ale nie chce-jak powiedzialby Walesa.Jedynie poprzez Wyborcza mozna wejsc na moj blog.Mam podobny po francusku.Gdzie Francuzom tlumacze oszustwa PZPR czyli dzisiejszj PO.Podobna frekwencja. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Powiem ci jedno................... 12.05.08, 17:33 Jak koncza autorytety PO i Wyborczej? "Wałęsa na krzyż przysięgał współpracę z SB" Były działacz "Solidarności" Krzysztof Wyszkowski znów oskraża byłego prezydenta. Na swojej stronie internetowej umieścił nagranie rozmowy z byłym esbekiem. Przekonuje on, że Wałęsa przysięgał na krzyż, że będzie współpracował z SB. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: Powiem ci jedno................... 12.05.08, 17:36 presentation1 napisał: > Jak koncza autorytety PO i Wyborczej? Kończą na piedestale... Kaczorów za 1-2 lata nikt nie będzie pamiętał, może babcie będą nimi wnuki straszyć... Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: Powiem ci jedno................... 12.05.08, 17:34 presentation1 napisał: > Mam podobny po > francusku.Gdzie Francuzom tlumacze oszustwa PZPR czyli dzisiejszj PO.Podobna f > rekwencja. Chyba francuscy psychiatrzy odkryli? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Powiem ci jedno................... 12.05.08, 17:36 To jest dla Polakow i Francuzow wladajacych jezykiem francuskim.Ty wladasz wyborczym. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: Powiem ci jedno................... 12.05.08, 17:38 presentation1 napisał: > To jest dla Polakow i Francuzow wladajacych jezykiem francuskim.Ty wladasz wybo > rczym. Ty zdaje się jesteś wolakiem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: Powiem ci jedno................... 12.05.08, 17:40 presentation1 napisał: > To jest dla Polakow i Francuzow wladajacych jezykiem francuskim.Ty wladasz wybo > rczym. Jest dla psycholi takich jak ty, nie ważne w jakim języku dukają. Poza tym nie słyszałem o pisiorze mówiącym po francusku. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Powiem ci jedno................... 12.05.08, 17:42 Ja slyszalem o POwcu mowiacym po niemiecku.Spiewajacym po niemiecku.Jest to Premier Polski-Donald Tusk.Nawet mozg ma przezarty dziadkiem Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: Powiem ci jedno................... 12.05.08, 17:48 Ciekawe Tusk ma zonę , wszyscy pamiętamy jak Wałęsa zaprosił jarka z mężem na urodziny do dziś niema pozwu za imputowanie pedalstwa widać coś w tym musiało być prawdy ::)) Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: Powiem ci jedno................... 12.05.08, 17:54 kolter_hugh napisał: > Ciekawe Tusk ma zonę , wszyscy pamiętamy jak Wałęsa zaprosił jarka z mężem na > urodziny do dziś niema pozwu za imputowanie pedalstwa widać coś w tym musiało > być prawdy ::)) a co homofobie? zabijesz za to? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: Powiem ci jedno................... 12.05.08, 17:56 sznicel4 napisał: > kolter_hugh napisał: > > > Ciekawe Tusk ma zonę , wszyscy pamiętamy jak Wałęsa zaprosił jarka z męże > m na > > urodziny do dziś niema pozwu za imputowanie pedalstwa widać coś w tym mus > iało > > być prawdy ::)) > > a co homofobie? zabijesz za to? He he he he PI-siorek przyjaciel Gejów ::)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: Powiem ci jedno................... 12.05.08, 17:59 kolter_hugh napisał: > He he he he PI-siorek przyjaciel Gejów ::)))))))) taki ze mnie pisiorek jak z ciebie prawdziwy mężczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: Powiem ci jedno................... 12.05.08, 18:01 sznicel4 napisał: > kolter_hugh napisał: > > > > He he he he PI-siorek przyjaciel Gejów ::)))))))) > > taki ze mnie pisiorek jak z ciebie prawdziwy mężczyzna Ta to czemu po Tusku jedziesz ?? miłośniku Giertycha !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: Powiem ci jedno................... 12.05.08, 18:06 kolter_hugh napisał: > sznicel4 napisał: > > > kolter_hugh napisał: > > > > > > > He he he he PI-siorek przyjaciel Gejów ::)))))))) > > > > taki ze mnie pisiorek jak z ciebie prawdziwy mężczyzna > > Ta to czemu po Tusku jedziesz ?? miłośniku Giertycha !!! bo go qrna po prostu nie lubię. a chcesz wiedzieć jaka będzie dzisiaj pogoda? wersja tylko dla dorosłych: www.youtube.com/watch?v=9QmwPTp2p_8 Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: Powiem ci jedno................... 12.05.08, 18:02 sznicel4 napisał: > a co homofobie? zabijesz za to? Napewno karygodne, nie za orientację ale za kłamstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: Powiem ci jedno................... 12.05.08, 17:49 presentation1 napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: Powiem ci jedno................... 12.05.08, 17:45 presentation1 napisał: > Ja slyszalem o POwcu mowiacym po niemiecku.Spiewajacym po niemiecku.Jest to Pre > mier Polski-Donald Tusk.Nawet mozg ma przezarty dziadkiem Nie lubisz Niemców bo wojnę przegrali ale Francuzików w pupę cały czas dymają ::))) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Powiem ci jedno................... 12.05.08, 17:48 Przeciez to nie Francuzi wymordowali w Polsce miliony Polakow i Zydow?Co Wy,zwolennicy PO piszecie?Mozgi wam zlasowala Wyborcza? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: Powiem ci jedno................... 12.05.08, 17:51 presentation1 napisał: > Przeciez to nie Francuzi wymordowali w Polsce miliony Polakow i Zydow?Co Wy,zwo > lennicy PO piszecie?Mozgi wam zlasowala Wyborcza? Fakt to Niemcy ! fakt drugi to Francja nie dotrzymała obietnic dotyczących pomocy w razie napaści Niemiec, gdyby te cioty francuskie ruszyłyby wtedy na Niemcy może nie tak to by wyglądało !! Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: Powiem ci jedno................... 12.05.08, 17:46 presentation1 napisał: > Ja slyszalem o POwcu mowiacym po niemiecku.Spiewajacym po niemiecku.Jest to Pre > mier Polski-Donald Tusk.Nawet mozg ma przezarty dziadkiem Jakbys miał trochę oleju w głowie to wiedziałbyś może, że język niemiecki Tuska jest raczej przeciętny. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Powiem ci jedno................... 12.05.08, 17:49 lepszy od kaszubskiego-ktorego nie zna Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: Powiem ci jedno................... 12.05.08, 17:52 presentation1 napisał: > lepszy od kaszubskiego-ktorego nie zna A ty nawet polskiego dobrz nie znasz... Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: Powiem ci jedno................... 12.05.08, 17:55 eat.pussy napisał: > > A ty nawet polskiego dobrz nie znasz... widać, że ty znasz. szczególnie pisany. buahahahahahahahahahahaha dobrz, dobrz.... jarałeś z wytrzeszczem? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: Powiem ci jedno................... 12.05.08, 17:53 presentation1 napisał: > lepszy od kaszubskiego-ktorego nie zna Może pochwal Kwaczyńskich za znajomość jakiegokolwiek języka poza wolskim !! Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: Powiem ci jedno................... 12.05.08, 17:53 eat.pussy napisał: > > Jakbys miał trochę oleju w głowie to wiedziałbyś może, że język > niemiecki Tuska jest raczej przeciętny. ja mam nieprzeciętny. mogę sobie oblizać brwi. a tak na poważnie, to dziwne bo ponoć po szwabsku mówiło się w tamtym domu. ale cóż. może to sprawa zioła. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: Powiem ci jedno................... 12.05.08, 17:44 eat.pussy napisał: > presentation1 napisał: > > > To jest dla Polakow i Francuzow wladajacych jezykiem francuskim.Ty > wladasz wybo > > rczym. > > Jest dla psycholi takich jak ty, nie ważne w jakim języku dukają. > Poza tym nie słyszałem o pisiorze mówiącym po francusku. Raczej o francuzie co soki z pisiora spija ::))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: Powiem ci jedno................... 12.05.08, 17:35 presentation1 napisał: > Tak sie sklada ze ja nie reklamuje swojego blogu.Moglbym ,ale nie chce-jak powi > edzialby Walesa.Jedynie poprzez Wyborcza mozna wejsc na moj blog.Mam podobny po > francusku.Gdzie Francuzom tlumacze oszustwa PZPR czyli dzisiejszj PO.Podobna f > rekwencja. O rodzinie kaczyńskich im też opowiadasz ??? 1) Jak wyjaśnić zawrotną karierę Rajmunda Kaczyńskiego (ojca Lecha i Jarka)? Przecież tyle po wojnie żołnierzy AK, rozstrzeliwano, osadzano w więzieniach, sadzano na nogach od stołka, torturowano, w najlepszym razie wykluczano z życia społecznego. Tymczasem Rajmund Kaczyński, żołnierz AK, tuż po wojnie dostaje od stalinowskiej władzy apartament na Żoliborzu, jak na tamte czasy rzecz nie tylko poza zasięgiem zwykłego obywatela, ale nawet szarego członka PZPR. Jak to rozumieć? 2) Jak mi wyjaśnisz, że żołnierz AK, mąż sanitariuszki AK, dostaje posadę wykładowcy na Politechnice Warszawskiej i oboje żyją sobie jak pączki w maśle? W tym czasie, gdy w Polsce rządzi Bierut, a właściwie Stalin rządzi Bierutem, posada dla Akowca na uczelni brzmiała jak ponury żart. 3) Jak mi wyjaśnisz, że rodzą się bliźniaki i jako dzieci akowskiego małżeństwa, na początku lat 60, kiedy większość dzieci akowców opłakuje swoich rodziców, albo czeka na ich powrót z więzienia, ni milusińscy zabawiają się z księżycem w reżimowej TV? 4) Jak mi wyjaśnisz, że Jarosław Kaczyński, jako jedyny działacz opozycji z kręgu Lecha Wałęsy, nie zostaje internowany? 5) Jak mi wyjaśnisz, że Jarosław Kaczyński odmawia (tak twierdzi) podpisania lojalki i jako jedyny opozycjonista odmawiający władzy PRL zostaje zwolniony do domu, po czym już nikt go nie nęka, w okresie 1982-1989? 6) Jak mi wyjaśnisz, że Jarosław Kaczyński, jako jedyny opozycjonista ma sfałszowaną teczkę i jako jedyny opozycjonista domagający się powszechnej lustracji ujawnia swoja teczkę dopiero po naciskach prasy? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Powiem ci jedno................... 12.05.08, 17:39 Kariera? . Był synem urzędnika kolejowego Aleksandra oraz Franciszki Świątkowskiej, pochodzącej z okolic Odessy. Od 1941 roku należał do Związku Walki Zbrojnej, następnie do Armii Krajowej. Po odbyciu szkolenia w 1943 roku otrzymał stopień plutonowego podchorążego. W powstaniu warszawskim dowodził 7 drużyną 2 plutonu 1 kompanii Pułku Baszta, brał udział w walkach na terenie toru wyścigów konnych na Służewcu. Został ranny w rękę. Po upadku powstania przebywał w obozie jenieckim koło Skierniewic, skąd zbiegł. Za udział w powstaniu warszawskim został odznaczony Krzyżem Srebrnym Orderu Virtuti Militari z rozkazu Dowódcy AK nr 512 z 2 X 1944 (nr krzyża: 12798)[1]. Otrzymał również Krzyż Walecznych i został awansowany na stopień porucznika. Popisz sie swoja kariera?A moze Tusk sie popisze?Ilu zabil Polakow?Ilu Polakow zabil jego dziadek w armii hitlerowskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: Powiem ci jedno................... 12.05.08, 17:43 presentation1 napisał: A moze Tusk sie popisze?Ilu zabil Polakow?Ilu Polakow zabil jego dziadek w armii hitlerowskiej? - Gdybyś nie był zakłamaną qrwą to przyznałbyś że jego dziadek był w armii hitlera tylko kilka dni - www.youtube.com/watch?v=KHoe8S_HF7s Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Powiem ci jedno................... 12.05.08, 17:18 Rajmund Kaczynski?Po wojnie przyjal zastana sytuacje.Nie byl agentem UB.Boni -byl.A nie musial byc.Jak wielu innych ludzi. Za wikipedia Rajmund Kaczyński (ur. 1 września 1922 w Grajewie - zm. 17 kwietnia 2005 w Warszawie) – żołnierz Armii Krajowej (pseudonim "Irka"), uczestnik powstania warszawskiego, inżynier, ojciec Lecha i Jarosława Kaczyńskich. Pochodził ze zubożałej rodziny szlacheckiej pieczętującej się herbem Pomian. Był synem urzędnika kolejowego Aleksandra oraz Franciszki Świątkowskiej, pochodzącej z okolic Odessy. Od 1941 roku należał do Związku Walki Zbrojnej, następnie do Armii Krajowej. Po odbyciu szkolenia w 1943 roku otrzymał stopień plutonowego podchorążego. W powstaniu warszawskim dowodził 7 drużyną 2 plutonu 1 kompanii Pułku Baszta, brał udział w walkach na terenie toru wyścigów konnych na Służewcu. Został ranny w rękę. Po upadku powstania przebywał w obozie jenieckim koło Skierniewic, skąd zbiegł. Za udział w powstaniu warszawskim został odznaczony Krzyżem Srebrnym Orderu Virtuti Militari z rozkazu Dowódcy AK nr 512 z 2 X 1944 (nr krzyża: 12798)[1]. Otrzymał również Krzyż Walecznych i został awansowany na stopień porucznika. Po wojnie ukończył studia inżynierskie i pracował na Politechnice Warszawskiej, gdzie prowadził wykłady z termodynamiki. Rozpoczął również współpracę z PZPR organizując przy Politechnice Warszawskiej 2-letnie kursy, dzięki którym ludzie z partii mogli uzyskać dyplomy ukończenia studiów. Mieszkał na Żoliborzu w apartamencie na ulicy Lisa-Kuli. W 1948 ożenił się z Jadwigą z Jasiewiczów, później żyli w separacji. W 1949 jego żona urodziła bliźniaki Jarosława i Lecha. Rajmund Kaczyński zmarł w 2005 i spoczął na Starych Powązkach. zaczal wspolprace?A czy dzisiejsze kursy to tez wspolpraca z kim?;;;;;;;;;;; Odpowiedz Link Zgłoś
blackmoore Re: jurek2005 - poczytaj i przemysl 12.05.08, 16:56 presentation1 napisał: > Brak argumentow?Nie dzialam pod innymi nikami.Bo brzydze sie tymi co nie maja s > wojego zdania.Jako jeden z niewielu mam w swoim profilu foto.O te rzucone 1000 > razy spytaj Wyborcza. klamstwo powtorzone wiele razy staje sie prawda - cos takiego wypowiedzial Goebbels. "Ciemny lub wszystko kupi" cos takiego powiedzial Kurski (Jacek oczywiscie). I jak widac niektorzy ciemni to kupili. presentation oczywiscie na czele Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: jurek2005 - poczytaj i przemysl 12.05.08, 16:58 Przeciez historyk Tusk nie znal swojej przeszlosci.Ale spiewal koledy po niemiecku.Nie po polsku czy kaszubsku. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: jurek2005 - poczytaj i przemysl 12.05.08, 17:00 Zeby przekonac elektorat katolicki w 2005 roku wzial slub koscielny.A jak sam mowi-walczyl z kosciolem Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: jurek2005 - poczytaj i przemysl 12.05.08, 17:03 presentation1 napisał: > Zeby przekonac elektorat katolicki w 2005 roku wzial slub koscielny.A jak sam m > owi-walczyl z kosciolem Paryz wart jest mszy (Henryk IV Burbon o ile pamietam) - nie pierszy to taki przypadek w historii. Po drugie walka z kk nie jest zlem - niech sie zreformuja lub zgina. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 czytam i widze ze masz"zeza"politycznego! 12.05.08, 16:39 > ostatnio na Zachodzie co jakis czas politycy przyznaja sie do tego > ze zdazylo im sie zakurzyc trawke. Alkoholicy zostaja tez > prezydentami Stanow Zjednoczonych.... i co to ma tlumaczyc? slyszales cos na temat "relatywizmu moralnego"? poczytaj to jest ciekawe! > Widac jednak ze dla Ciebie nie wazne jest co robili kiedys i to wynika z tego co napisalem i pisze!? ciekawe bo przed chwila inny PObaranek zarzucal mi cos wrecz przeciwnego :))))) > prezydent ktory czestuje czlowieka na ulicy > slynnym "spieprzaj dziadu" to jest dobre a kiedy ja tak pisalem? tylko tu jest probem POszczekaczek, o takich rzeczach az ryczy w masmediach , ale ow yczynach Donka i jego Nierzadu ...cisza, i to jest problem! "czujesz to"? >Palikot to jest be bo krzyczy zeby zrobic badania prezia, ktory >wyglada jakby mial problem z naduzywaniem Palikot to nie moczymorda pod budka z piwem(albo "konsument jego produktow), a nie mowi o swoim kolesiu hlajacym obok. W poltyce cos mozna zrobic "z klasa" a mozna jak Palikot. TO sa niuansy ktore powoduja ze Donkowa akcja powszechnej milosci wyglada na "kpiny z pogrzebu",i tylko na tyle! >ale jak Kurski szczeka o dziadku z Wehrmahtu (ktory > tak w ogole siedzial w KLu) to jest ok? Donio jest historykiem! chyba wiesz o tym? a ze dziadzio byl w Wermlachcie to fakt, i to ze jego (Donia) ciotki ewakuowaly sie Gdanska wraz z elita hitlerowskich wladz to tez fakt. I to ze Donio raz sobie przypomina fakty z dziejow swojej rodziny a raz je zapomina to tez fakt. Taka wybiorcza pamiec! moze to wplyw tego "cpania" i "hlania"? Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: czytam i widze ze masz"zeza"politycznego! 12.05.08, 16:49 jurek2005 napisał: > > ostatnio na Zachodzie co jakis czas politycy przyznaja sie do tego > > ze zdazylo im sie zakurzyc trawke. Alkoholicy zostaja tez > > prezydentami Stanow Zjednoczonych.... > > i co to ma tlumaczyc? slyszales cos na temat "relatywizmu > moralnego"? poczytaj to jest ciekawe! brawo - zanim zaczniesz zachecac mnie - poczytaj sam. Ta przypadlosc dotknela Ciebie przede wszystkim > > > Widac jednak ze dla Ciebie nie wazne jest co robili kiedys > > i to wynika z tego co napisalem i pisze!? ciekawe bo przed chwila > inny PObaranek zarzucal mi cos wrecz przeciwnego :))))) Jest istone - wyslugiwanie sie komuchom, granie w ich filmikach itp praktyki wywoluja u mnie wieksze zgorszenie niz to ze ktos bedac normalnym czlowiekiem wypil troche, zapalil skreta itp. Pod warunkiem ze juz nie pije i nie pali. Czego nie mozna powiedziec o lokatorze belwederu... > > > prezydent ktory czestuje czlowieka na ulicy > > slynnym "spieprzaj dziadu" to jest dobre > > a kiedy ja tak pisalem? tylko tu jest probem POszczekaczek, o takich > rzeczach az ryczy w masmediach , ale ow yczynach Donka i jego > Nierzadu ...cisza, i to jest problem! "czujesz to"? Nie nazywaj mnie poszczekaczkiem - pisuarze. > > >Palikot to jest be bo krzyczy zeby zrobic badania prezia, ktory > >wyglada jakby mial problem z naduzywaniem > > Palikot to nie moczymorda pod budka z piwem(albo "konsument jego > produktow), a nie mowi o swoim kolesiu hlajacym obok. W poltyce cos > mozna zrobic "z klasa" a mozna jak Palikot. TO sa niuansy ktore > powoduja ze Donkowa akcja powszechnej milosci wyglada na "kpiny z > pogrzebu",i tylko na tyle! > Naucz sie ortografii - chlajacym byc powinno > >ale jak Kurski szczeka o dziadku z Wehrmahtu (ktory > > tak w ogole siedzial w KLu) to jest ok? > > Donio jest historykiem! chyba wiesz o tym? a ze dziadzio byl w > Wermlachcie to fakt, i to ze jego (Donia) ciotki ewakuowaly sie > Gdanska wraz z elita hitlerowskich wladz to tez fakt. I to ze Donio > raz sobie przypomina fakty z dziejow swojej rodziny a raz je > zapomina to tez fakt. Taka wybiorcza pamiec! moze to wplyw > tego "cpania" i "hlania"? coz robaczku - przyponij sobie niejakiego Rajmunda Kaczynskiego - to nie dziadek, ale tatus, ktory bezposrednio mial wplyw na uksztaltowanie charakterow dwoch kurdupli ktorzy marza o korycie. Prawda jest taka ze oni wyslugiwanie sie silniejszemu maja we krwi i za nic maja slabszych - vide spieprzaj dziadu Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: czytam i widze ze masz"zeza"politycznego! 12.05.08, 18:02 > brawo - zanim zaczniesz zachecac mnie - poczytaj sam. Ta >przypadlosc dotknela Ciebie przede wszystkim a Ty co kolega doktorka Gie i tez stawiasz diagnozy? amoze leczysz!? o grozo! > Jest istone - wyslugiwanie sie komuchom, granie w ich filmikach wyslugiwanie sie komuchom!? dobre !!!!!!!! ile oni mieli wtedy lat? i to Cie tak strasznie oburza, a to czym chwali sie Donio jest w twoich oczach powodem do dumy!? moze i wiesz(chociaz watpie) co to znaczy "relatiwizm moralny" ale koniecznie musiz to "przerobic jeszcze raz! >itp praktyki wywoluja u mnie wieksze zgorszenie mowisz o graniu w filmie!!!! no tak to byla ochydna propaganda sowiecka!! smiech to zdrowie ! i dzieki Ci za to :))) >niz to ze ktos bedac normalnym czlowiekiem wypil troche, zapalil skreta itp. Wypil troche??!! Donio mowi wyraznie o hlaniu "dlugodystansowym"!!! > Naucz sie ortografii - chlajacym byc powinno no widzisz! nawet napisac tego nie potarfie : ( >Nie nazywaj mnie poszczekaczkiem - pisuarze no to juz wszystko o sobie wiemy! :)))))) > coz robaczku - jak chcesz glizdeczko :)))) a tak konkretnie co masz do zarzucenia R. Kaczynskiemu? Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 cd. 12.05.08, 16:46 >Bo to twoja opcja? staraj sie unikac pisania o "mojej opcji" bo jej nie znasz i nie masz bladego pojecia o niej >Widze ze > plucie jadem niebezpiecznym jest... dla plujacego glownie. szkoda ze tego nie wiedza: Donio, Pitera, Palikot, Niesiolowski i inne co pomniejsze POszczekaczki >Wplywa na zdolnosc postrzegania, uszkadza mozg bardziej niz skret jad jaki wylali POpaprancy od prawie trzech lat wypelnil swobodnie Bajkal! >To ze twoi idole :))))))))) i znowu pudlo, nic nie wiesz o moich idolach, ale wiesz ze nie lubie klamcow , oszustow, nierobow, i ludzi ktorzy uwazaja ze sa obdarzeni misja! >wchodzili w sojusze z > kryminalistami przy okazji prawem i sprawiedliwoscia wycierajac > sobie plugawe geby to bylo ok? Szokujace szokujace jest to ze piszesz o PO, i co chcesz zebym Ci zaprzeczyl!? to sie nazywa naiwnosc! Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: cd. 12.05.08, 16:56 jurek2005 napisał: > >Bo to twoja opcja? > > staraj sie unikac pisania o "mojej opcji" bo jej nie znasz i nie > masz bladego pojecia o niej widze - cos z pogranicza pisuaru i radia co ma ryja > > >Widze ze > > plucie jadem niebezpiecznym jest... dla plujacego glownie. > > szkoda ze tego nie wiedza: Donio, Pitera, Palikot, Niesiolowski i > inne co pomniejsze POszczekaczki > ucza sie chlopaki od klasykow - kurskich dorkow i innych med ludzkich > >Wplywa na zdolnosc postrzegania, uszkadza mozg bardziej niz skret > > jad jaki wylali POpaprancy od prawie trzech lat wypelnil swobodnie > Bajkal! > I tak nie dorownali pisuarom. Na to i 10 lat nie wystarczy > >To ze twoi idole > > :))))))))) i znowu pudlo, nic nie wiesz o moich idolach, ale wiesz > ze nie lubie klamcow , oszustow, nierobow, i ludzi ktorzy uwazaja ze > sa obdarzeni misja! > > >wchodzili w sojusze z > > kryminalistami przy okazji prawem i sprawiedliwoscia wycierajac > > sobie plugawe geby to bylo ok? Szokujace > > szokujace jest to ze piszesz o PO, i co chcesz zebym Ci > zaprzeczyl!? to sie nazywa naiwnosc! coz - dyskutowac mozna z czlowiekiem normalnym a nie pispieniaczem. S P E C J A L N I E D L A C I E B I E N A P I S Z E D U Z Y M I L I T E R K A M I I P O W O L I - M I A L E M N A M Y S L I P I S I S O J U S Z E Z S A M A B R O N A... Odpowiedz Link Zgłoś
drumandbassboy Re: taki święty jak Ty? 12.05.08, 16:00 jurek2005 napisał: > czyli dla Ciebie norma to: cpun lezacy na chodniku, pijak zarzygany > spiacy na trawniku, banda gowniarzy okradajaca i molestujaca kolegow > i kolezanki w szkole!? Dlaczego od razu w taki zlowieszczy ton wpadasz? Naprawde pomiedzy takim co nie pil, nie palil i nie molestowal kolegow i kolezanek, a cpunem lezacym na chodniku, zarzyganym spiacym na trawniku i okradajacym i molestujacym kolezanki i kolegow jest wiele stanow posrednich... Ja sie nie wypre picia, palenia - no, wypre sie molestowania, bo tego nie robilem :) - i jakos nie leze na chodniku/trawniku, rzygajac. Smiem twierdzic, ze calkiem niezle sobie w zyciu radze :D Nawiasem mowiac, z dawnych znajomych z akademika bardzo niewielu mogloby powiedziec ze nigdy nawet nie sprobowali zapalic marihuany - a wiekszosc z nich to szanowani specjalisci, ktorym sie dobrze w zyciu wiedzie, a na pewno zaden nie jest "cpunem z marginesu". Naprawde warto zauwazyc czasem szarosc pomiedzy bialym a czarnym. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: taki święty jak Ty? 12.05.08, 16:10 > Naprawde warto zauwazyc czasem szarosc pomiedzy bialym a czarnym zlote slowa !!!!! tylko ze od prawie trzech lat PObanda Donka 1-go Kiepskiego tego "nie czuje", i "wali zgrubej rury" we wszystko co tylko (minimalnie przypomina!!!) innych niz jego opcja! A ten kretynski wywiad Donia czemu ma sluzyc!? co on chcial udowodnic przez toi ze glosno CHWALI sie tym ze pil cpal i uprawial gangsterke?! A juz przyznanie sie do tego ze snecla sie nad kolego za brzmienie jego nazwiska jest powodem to calkowietej dyskwalifikacji jako CZLOWIEKA, bo tylko bydle moze sie tak zachowywac(zadne zwierzetya tego nie robia!). Ale tego ze strasznym wysilkime PObaranki nie chca zauwazyc! Pragne zauwazyc ze nie mowimy o jakims tam Kowalskim , ale o Premierze Rzadu RP! Czy trzeba tlumaczyc ze ten czlowiek posiada ogromna wladze! a oddawanie wladzy ludziom o "dziwnej" psychice" jest zbrodnia wobec narodu! Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: taki święty jak Ty? 12.05.08, 16:40 jurek2005 napisał: > > Naprawde warto zauwazyc czasem szarosc pomiedzy bialym a czarnym > > zlote slowa !!!!! > tylko ze od prawie trzech lat PObanda Donka 1-go Kiepskiego > tego "nie czuje", i "wali zgrubej rury" we wszystko co tylko > (minimalnie przypomina!!!) innych niz jego opcja! coz - wyglada na to ze nauczyli sie od mistrzow opluwania - PiS. Ciagle mi sie przypomina kampania po ktorej mial powstac rzad PO- PiSu. Nie powstal. Bo wysunal swoj leb parchaty niejaki Kurski - pawian nad pawiany. No a potem "najlepszy strateg" IV RP przerypal wszystko w ciagu 2 latek... Dlaczego nazywam go najlepszym? Innych nie bylo - jest wiec jedyny.. i najlepszy. Albo najgorszy. Cholerne sloneczko Zoliborza z dobrej, ochranianej przez komuchow rodzinki :) > A ten kretynski wywiad Donia czemu ma sluzyc!? co on chcial > udowodnic przez toi ze glosno CHWALI sie tym ze pil cpal i uprawial > gangsterke?! Codo ganksterki to nie wiem, ale wydaje mi sie ze kazdy z nas w modym wieku miewal lepsze i gorsze memomety (ktorych nie nazywalbym ganksterka - to po prostu naduzycie). Nie mieli lepszych i gorszych momentow tylko bracia K - zbyt zajeci byli wystepami w czerwonych filmikach o cwaniaczkach kradnacych dobro wspolne (bo ksiezyc bym tak wlasnie okreslil) i kujacych jakby tu zarobic ale sie nei narobic... Pieknie. Dobrymi wzorcami nasiakali od dziecka - tatus pokazywal jak sie wyslugiwac nalezy wladzy... > > A juz przyznanie sie do tego ze snecla sie nad kolego za brzmienie > jego nazwiska jest powodem to calkowietej dyskwalifikacji jako > CZLOWIEKA, bo tylko bydle moze sie tak zachowywac(zadne zwierzetya > tego nie robia!). Ale tego ze strasznym wysilkime PObaranki nie chca > zauwazyc! > Co do brzmienia nazwisk - nawet polskie prawo przewiduje mozliwosc zmiany nazwiska w szczegolnosci gdy ma ono: niepolskie brzmienie, jest osmieszajace lub obrazliwe itp itd. Dzieci sa okrutne. Tak bylo jest i bedzie niestety. Twoi idole pewnie ciagneli kota za ogon barbarzyncy. > Pragne zauwazyc ze nie mowimy o jakims tam Kowalskim , ale o > Premierze Rzadu RP! Czy trzeba tlumaczyc ze ten czlowiek posiada > ogromna wladze! a oddawanie wladzy ludziom o "dziwnej" psychice" > jest zbrodnia wobec narodu! Fakt - zwlaszcza takich ktorzy w swej pysze wyborcow traktuja zwrotami "spieprzaj dziadu", uzywaja slownictwa subkultur przestepczych (skad jarolech zna takie zwroty????). Fakty mozna dluuugo wymieniac. Megalomania i rzadza wladzy to tylko najbardziej ogolne ujecie przypadku braci mniejszych Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: taki święty jak Ty? 12.05.08, 16:57 > coz - wyglada na to ze nauczyli sie od mistrzow opluwania - PiS. wygodne tylko "krotkie" to tlumaczenie. Od pierwszego dnia rzadow PIS-u, ruszyla POmaszyna opluwania i tak trwa to do dzis. PObaranki nawet nie zauwazyly ze od siedmiu miesiecy to ich wodz i zacpany Idol jest premierem! > Ciagle mi sie przypomina kampania po ktorej mial powstac rzad PO- > PiSu. Nie powstal a dalej to juz oficjalna i jedynie sluszna wersja PeLO! A zapomniales ze Donio dwa razy przegral, ale mial zyczenie rzadzic i decydowac!? Ale frustracja i wsciekolsc go zjadla i nerwy puscily (oslabione zapewne cpaniem i hlaniem?) i postanowil sie obrazic! Stad ta wiecznie powtarzana "wersja" POszczekaczek o obrazalstwie Prezydenta. Klasyczna technika przeciwognia, a ze slyszy sie o tym w gadzinowkach Pelo 24/24 godziny i na kazdej stronie jedynie slusznych gazet, to w koncu obrazalstwo Donka poszlo w zapomnienie, ale nie u wszystkich, i to powoduje wscieklosc PObarankow! Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: taki święty jak Ty? 12.05.08, 17:01 jurek2005 napisał: > ale nie u wszystkich, i to powoduje wscieklosc PObarankow! Kto tu się wścieka? Nie widzisz, że mamy tutaj niezłą zabawę... niedobitki PIS-u dostarczaja rozrywki za darmo, bez płacenia za bilety do cyrku. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: taki święty jak Ty? 12.05.08, 17:17 > coz - wyglada na to ze nauczyli sie od mistrzow opluwania - PiS. wygodne tylko "krotkie" to tlumaczenie. Od pierwszego dnia rzadow PIS-u, ruszyla POmaszyna opluwania i tak trwa to do dzis. PObaranki nawet nie zauwazyly ze od siedmiu miesiecy to ich wodz i zacpany Idol jest premierem! > Ciagle mi sie przypomina kampania po ktorej mial powstac rzad PO- > PiSu. Nie powstal a dalej to juz oficjalna i jedynie sluszna wersja PeLO! A zapomniales ze Donio dwa razy przegral, ale mial zyczenie rzadzic i decydowac!? Ale frustracja i wsciekolsc go zjadla i nerwy puscily (oslabione zapewne cpaniem i hlaniem?) i postanowil sie obrazic! Stad ta wiecznie powtarzana "wersja" POszczekaczek o obrazalstwie Prezydenta. Klasyczna technika przeciwognia, a ze slyszy sie o tym w gadzinowkach Pelo 24/24 godziny i na kazdej stronie jedynie slusznych gazet, to w koncu obrazalstwo Donka poszlo w zapomnienie, ale nie u wszystkich, i to powoduje wscieklosc PObarankow! > No a potem "najlepszy strateg" IV RP przerypal wszystko w ciagu 2 >latek... oczywisvcie mowisz o POpropagandzie, bo fakty statystyczne mowia cos zupelnie innego. BO fakty statystyczne wskazuja ze od kilku miesiecy (alez to dziwne!)w Polsce jest przerypywane dokladnie wszystko, ale to jest trudne , bo trzeba samemu czukac informacji, w POmasmediach ani slowka na ten temat! > Codo ganksterki to nie wiem, ale wydaje mi sie ze kazdy z nas w > modym wieku miewal lepsze i gorsze memomety (ktorych nie >nazywalbym ganksterka - to po prostu naduzycie). jakie to mile! gorsze i lepsze momenty to kazdy mogl miec ale grupowe znecanie sie nad kims z powodu brzmùienia jego nazwiska jest gangsterka! moze to nie wygodne ale to "naga" prawda! W normalnym panstwie za takie "slabsze chwile" mozna znalesc sie przed prokuratorm i sedzia! Ale w POlsce to powod do dumy i chwaly! >tylko bracia K - zbyt zajeci byli wystepami w czerwonych > filmikach o cwaniaczkach kradnacych dobro wspolne (bo ksiezyc bym > tak wlasnie okreslil) Ty naprawde nie odrozniasz filmu od zycia!? to jest grozne!!! Bo z tego co dalej napisales wynika ze uczciwa praca tez Ci sie nie podoba! Bo jezeli Kaczynscy uczciwie zarobili grajac w filmie to jest fakt z zycia ktory jest wielce wstydliwy, ale jezeli Donio byl czlonkiem bandy "rzadzacej w szkole" to powod do dumy i chwaly!!! jezeli masz dzieci to mam duze obawy co z nich wyrosnie!? >Cholerne sloneczko Zoliborza z dobrej, ochranianej przez komuchow >rodzinki :) nie mowiles czegos o czepianiu sie dziadka Donia? a poza tym ze: cos, ktos, gdzies, komus, jakies fakty i dowody? Bo o dziadku Donia faktow to na kopy! >Dzieci sa okrutne. Tak bylo jest i bedzie niestety. Twoi idole >pewnie ciagneli kota za ogon barbarzyncy. a juz myslalem ze stac Cie na wiecej! przeczytaj jeszcze raz i zastanow sie co napisales! bo to jest zenujace, bo tylko dla tego ze Doniowi cos sie nie podoba, ktos musi zmienic nazwisko?! Amoze Donio napisal tak o swoim ojcu , bo ten probowal wypedzic z niego te "zle momenty"!? >uzywaja slownictwa subkultur > przestepczych (skad jarolech zna takie zwroty????). a w swoich poszukiwaniach hakow na Kaczynskich , moze zainteresowales sie ich zawodami? no takie przeoczenie, a moze unikanie faktow ktore nie pasuja do z taka pasja budowanych tez? >Megalomania i rzadza wladzy dlaczego piszesz tak zle o Donku 1-ym Kiepskim? to jest moja "dzialka", ale zgadzam sie w 345% (jak popacie sonadazowe dla Donka) :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: taki święty jak Ty? 12.05.08, 16:31 pamietaj ze dla jurka2005 czarne jest biale i na odwrot - to ta opcja... Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Czy ty masz w ogóle pojecie o czym mówisz? 12.05.08, 16:38 Miałem róznych kolegów, niektórzy juz nie zyja od różnych uzywek i chorób, wychowywałem sie wśród nich i jakos nie siedziałem za te czyny o których mówisz, narkotyków tez nie próbowałem, zwyczajnie nie chciałem no i co? Uwazasz że ci co popalaja lub zażywają to leza tylko na skwerach i smietnikach? Nie znasz zycia, popytaj troche studentów i innych z "dobrych" domów, zdziwisz sie jak wielu ludzi próbowało tego i owego, nie przeszkodziło im to zostac menedżerami, projektantami muzykami i to powazanymi nie tylko w Polsce. Dzisiaj biegaja nie uzywają, prowadza higieniczny tryb zycia i maja sukcesy. Znaja życie w przeciwieństwie do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: taki święty jak Ty? 12.05.08, 17:00 Spokojnie. "Normy" zmieniają się w każdym rozwijającym się społeczeństwie. Chwalisz się jaki z ciebie dobry nieskazitelny, "normalny" człowiek, które nie robił tego, albo tamtego. Każdy ma prawo do błędów, ale świadczy o pewnej sile, że potrafi się przyznać, nieprawdaż? Jeszcze jedno: problemy z alkoholem, narkotykami i innymi sprawami mają na ogół wrażliwi ludzie, którzy nie wytrzymują różnych presji, szczególnie w młodym wieku( na przykład opresji ze strony rodziców - bijącego ojca, etc). Dla ciebie to "zarzygani pijacy" i "ćpuny", bo Ty nie widzisz w swojej zasranej wyższości moralnej ich ludzkiego problemu tylko jego skutki. Wtedy najłatwiej o pogardę i odczłowieczenie. Jeżeli to ma być nadal "normą" to ja dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: taki święty 12.05.08, 16:09 kukuryku20 napisała: > a taki zawzięty. najaraj się, wypij coś, bądź normalnym człowiekiem To zeby być normalnym człowiekiem to trzeba brać dragi? Dobre... Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 jurek wyluzyj sie : jestes sztywny jak czlonek pis 12.05.08, 16:08 ktory nigdy nic na p Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: jurek wyluzyj sie!, jeszcze bardziej!!!? 12.05.08, 16:13 mozesz sie o mnie nie martwic! poza "paleniem" to ja wszystko "P", tylko ze do tych "p" potrzebny jest mozg, ale tego PObaranki nie pojmuja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: jurek wyluzyj sie!, jeszcze bardziej!!!? 12.05.08, 16:30 Ale się bohatersko opierasz POwcom, jesteś Jurku naprawdę moherowym gierojem. I ta błyskotliwa argumentacja, retorykę cwiczyłeś na ONECIE? jurek2005 napisał: > mozesz sie o mnie nie martwic! > poza "paleniem" to ja wszystko "P", tylko ze do tych "p" potrzebny > jest mozg, ale tego PObaranki nie pojmuja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: jurek wyluzyj sie!, jeszcze bardziej!!!? 12.05.08, 17:30 jurek2005 napisał: > mozesz sie o mnie nie martwic! > poza "paleniem" to ja wszystko "P" Napewno P(IS)... to widać... Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: sa granice "luzactwa" 12.05.08, 16:51 jurek2005 napisał: > nie chłopczyku!, ale nigdy w życiu(nie tylko w mlodosci!!!) nie > znecali sie nad nikim , nikomu nie dokuczalem ( z jakiego kolwiek > powodu!), nigdy nie bylem czlonkiem zadnej bandy. Dziwi cie to? , a > to tylko NORMALNE(wierze ze trudno Ci w to uwierzyc!) wychowanie. > Ale jak ktos cpa , zapija sie " w trupa", uprawia "bandytyzm" , nie > moze tego zrozumiec, bo to inna "planeta"! Jurek,to ty jesteś młody nieudaczny dupek,że nie należałeś do żadnej organizacji,ja wręcz przeciwnie,należałem do organizacji od 1948-1953,Zielony Sztandar,walczyliśmy z ubowcami na wszystkie sposoby,Podkopaliśmy tunel pod UB w Jaworze,który 1maja mieliśmy wysadzić w kosmoś,niestety nie udało się, zdradził nas Artur Był Żydem,którego ojciec właśnie pracował w UB w Jaworze,Wtedy nasza zabawa się skończyła.Starsi koledzy poszli do wiezieniana 2-3lata,a ja zostałem oddelegowany do poprawczaka w Świdnicy.Dziś jesteśmy Kombatantami.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
janowka89 do jurka2005 12.05.08, 21:35 "nigdy w zyciu(nie tylko w mlodosci!!!) nie znecalem sie nad nikim , nikomu nie dokuczalem ( z jakiego kolwiek powodu!), nigdy nie bylem czlonkiem zadnej bandy" Dokuczasz i wyzywasz innych na tym forum. Twoje posty są pełne frustracji i agresji. Nawet jeśli nie piłeś i nie zażywałeś niczego w młodości nie na wiele sie to zdało, bo na starość dopadła cię demencja. Kup sobie "chłopcze" (swoją drogą czy taki zwrot do nieznanej osoby jest chamski czy mi się tylko wydaje?) jakiś Gerjawit albo Viagrę... Odpowiedz Link Zgłoś
armagon Re: wyluzuj koleś 12.05.08, 19:28 www.mayanmajix.com/art1699.html Nobel Prize genius Crick was high on LSD Richard Stallmann - wynalazca GNU - znany uzytkownik LSD i marihuany Bill Gates - spozywal LSD w latach 60. Albert Hofmann - wynalazca LSD, zmarl pare dni temu w wieku 102 lat. Aldous Huxley, muzycy jak Jimi Hendrix, artysci, plastycy, malarze. To chyba sa wzory do nasladowania? To tylko malutki platek sniegu na szczycie gory lodowej:) Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Swiety jakis, czy co??! 12.05.08, 15:12 a naga kobitke to zobaczyl dopiero pierwszy raz po slubie jak mu mamusia w sypialni w noc poslubna swiatlo na minutke pozwolila zapalic..... Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 dla psychicznych na pewno nie! 12.05.08, 15:16 > a naga kobitke to zobaczyl dopiero pierwszy raz po slubie jak mu > mamusia w sypialni w noc poslubna swiatlo na minutke pozwolila > zapalic swoich frustracji nie przypisuj innym, bo bedzie Ci potrzebny psy Palikota! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: dla psychicznych na pewno nie! 12.05.08, 15:17 u mnie z trawka, seksem i alkoholem jest wszystko O.K! A u ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: dla psychicznych na pewno nie! 12.05.08, 15:30 a dokladnie to co chciales powiedziec? Cpasz non stop, jak juz oprzytomniejesz to wlewasz w sibie calymi "kszynkami" produkty Made in Palikot, a jak jeste s wstanie jeszcze sie ruszac "walisz " jak w dym do "agencji" , a mowiac po ludzku do burdeli? Jezeli robisz to za wlasne pieniadze to twoj problem ! no i twoich bliskich tez! Tylko czy cpuny, alkoholicy wiedza co to znaczy "moi bliscy"? Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Jureczku dlaczego się wstydzisz 12.05.08, 15:21 swoich wypocin pisanych pod nickiem "Junkier" i zmieniłeś nicka? Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 wstyd to ..cpac i hlac! 12.05.08, 15:32 od kilku lat ( a dokladnie 42 miesiecy)podpisuje moje posty w ten sam sposob! a moze to Ty prawdziwie z odwaga POpaprancow podpisujesz swoje posty moim nick-iem? Odpowiedz Link Zgłoś
ojciecswiety Re: wstyd to .. 12.05.08, 15:47 ...kiwać sie do kolorowych obrazków i klepać bzdurne modlitwy. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: wstyd to .. 12.05.08, 15:57 Ty lepiej nigdy nie strzelaj do czlowieka stojacego przed stodola! bo czlowiek umrze..... z nudow, a stodoly szkoda!!!! zebys mogl sie lepîej przygotowac do dalszych dzialan na "polu tepienia niemodlacych sie do Donka 1-go Kiepskiego", jestem nie wierzacy i nigdy do nikogo sie nie modlilem! :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: wstyd to .. 12.05.08, 16:03 To że jesteś niewierzący nie jest żadną wadą, tylko dlaczego nie wierzysz we własne możliwości???? Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: wstyd to .. 12.05.08, 16:19 ???????? a mozesz sprecyzowac (o ile nie przeciazy to twojego mozgu!) swoja mysl bo zaczynasz seplenic jak twoj wodzunio :) osiagnolem w zyciu wiele, ale tylko dlatego ze nigdy na nikogo nie liczylem, a juz szczegolnie unikalem obiecujacych cuda! Odpowiedz Link Zgłoś
konsulus Re: wstyd to .. 12.05.08, 16:15 jurek2005 napisał: > Ty lepiej nigdy nie strzelaj do czlowieka stojacego przed stodola! > bo czlowiek umrze..... z nudow, a stodoly szkoda!!!! Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchett Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 wstyd to powolywac sie na kogos o kim sie nic ... 12.05.08, 16:23 nie wie!!! ;)))))))))))))) zaczym zaczniesz "kadzic" zagranicznymi nazwiskami, bo dowiedz sie czegos o tym osobniku. Bo to glupîo wyglada :( Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: wstyd to powolywac sie na kogos o kim sie nic 12.05.08, 16:46 jurek2005 napisał: > nie wie!!! ;)))))))))))))) > > zaczym zaczniesz "kadzic" zagranicznymi nazwiskami, bo dowiedz sie > czegos o tym osobniku. Bo to glupîo wyglada :( Cóż oznacza sformułowanie - "kadzic" zagranicznymi nazwiskami" jakby żywcem wyrwane z porannej mszy. Może lepiej byłoby nie używać słów których znaczenia się nie zna. Może bardziej pasowałoby słowo "epatować"? Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: dla psychicznych na pewno nie! 12.05.08, 16:01 jurek2005 napisał: > > a naga kobitke to zobaczyl dopiero pierwszy raz po slubie jak mu > > mamusia w sypialni w noc poslubna swiatlo na minutke pozwolila > > zapalic > > swoich frustracji nie przypisuj innym, bo bedzie Ci potrzebny psy > Palikota! :))))) > Nie chwal się swoimi doświadczeniami, bo nie są one budujące:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: dla psychicznych na pewno nie! 12.05.08, 16:25 to pochwal sie swoimi , bedzie sie z czego posmiac! tylko nie chwal sie ze cpales, hlales, uprawiales gangsterke, bo to juz jest "zarezerwowane" przez wodzunia :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
freemarsjanin Kolo. A co do tego ma PO? Nie chcial pic i palic, 12.05.08, 15:13 to jego, kaczy, wybor. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 A co do tego ma PO?! slepota to niedorozwoj? 12.05.08, 15:22 "trzeba bylo uwazac" jak mowil Flinta! Cala ta hucpa z Donkiem -zaczelo sie o saksow=wpadka totalna!, to teraz probuja z mlodoscia (bardzo ciemna!!!) Donia 1-go Kiepskiego! - jest kampania prezydencka!! tylko ze to Rude Sloneczko Kaszub nie zauwazylo ze jest premierem rzadu( a raczej NIErzadu w jego wykonaniu), i od siedmiu miesiecy (poza bredzeniem o milosci , cudach -przyszlych oczywiscie!!!)n nie ma nic do zaprezentowania Polakom! Odpowiedz Link Zgłoś
freemarsjanin Za to kaczy rzad po 2 latach nie zrobil NIC. 12.05.08, 15:33 Rozpieprzyl tylko relacje z wszelkimi mozliwymi sasiadami Pomrocznej Nr IV... Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 a u was to murzynow bija!!!! 12.05.08, 15:37 jak dlugo takie glupie tlumaczenie bedzie serwowal Donio 1-y Kiepski (przy masowym wtorowaniu PObarankow!)? Ten czlowieczyna jeszcze nie zauwazyl ze jest premierem!? i to od siedmiu miesiecy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
freemarsjanin Maly grubas w pomietym garniturku wciaz mysli, ze 12.05.08, 15:41 jeszcze jest premierem. A to juz nieprawda....he he he Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Donio nie zauwazyl ze jest premierem!!! 12.05.08, 15:45 cos kiepska PObrygade skierowano na "grupe"!!! kula w plot drogi marsjaninie! Donio jeszcze nie zaczal rzadzic( a to juz siedem miesiecy!), nawet dziennikarze tego nie zauwazyli, poswiecajac lekko liczac 10-cio krotnie wiecej uwagi bylemu premierowi, anie temu udajacemu ze urzeduje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
freemarsjanin Wole tego, niz tego zaplutego hipokryte Jarka K. 12.05.08, 15:48 ... Odpowiedz Link Zgłoś
nihildefoe Re: a hipokryta Donio Ci "lezy"? 12.05.08, 16:10 Mi lezy bo wole jak "czarne jest biale a biale czarne" Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: a hipokryta Donio Ci "lezy"? 12.05.08, 16:26 twoj wybor, twoj problem :) Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Widząć pokurcza i jego brata też się irytuję 12.05.08, 15:36 więc Tusk reaguje normalnie. Oni wku..ają ludzi. To jedyna rzecz jaką potrafią. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 a co donio robi od 7-u miesiecy? 12.05.08, 16:00 a jezli "oni" cie wku.....aja, to znaczy dobrze pracuja! Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream nie no, ty to frustrat jakiś jesteś 12.05.08, 15:34 "PObarany" ? A cóż to za bełkot ... Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 szukaj frustartow w PeLo, tam ich na peczki! 12.05.08, 16:28 Poabrany ktorych Donio strzyze jak chce , a oni jeszcze becza z uciechy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
blackmoore Re: Prezydent: nigdy żadnego narkotyku nie paliłe 12.05.08, 16:52 jurek2005 napisał: > za chwile PObarany zaczna wyc ze Prezydent nie jest cool i nie > jest"swoj"!!! > jak jeszcze powie ze nie zapijal sie w trupa calymi dniami i nie > znecal sie nad kolegami w szkole, to PObarany zaczna pluc jadem i > jojczy o dymisji!!! he he he Pan Prezydent byl bardzo przykladnym uczniem, jeszcze wszkole podstawowej. Pan Przyszly prezydent razem ze swoim bratem Przyszlym Premierem az do 8 klasy szkoly podstawowej byl codziennie odprowadzany albo przez mamusie albo przez nianie. Cala szkola miala ubaw widzac ciagle ten sam widok - z przodu braciszkowie z woreczkami na kapcie, z tylu mamusia lub niania. I tak przez 8 lat. Pan Prezydent byl bardzo grzecznym uczniem - prawie codziennie wszczynal z kims awantury po czym zawsze wzywal braciszka na pomoc. Obydwaj dzielnie stawiali czola tej cholocie ktora ich atakowala w odpowidzi na zaczepki Pana Prezydenta. Pan przyszly Prezydent i Pan Przyszly Premier nie mieli kolegow ani kolezanek w szkole, zyli jakims swoim zyciem. Nie znizali sie do poziomu innych, bo tylko Oni byli najlepsi, reszta byla gorsza. Nie wiem jak wygladala szkola srednia i jak wygladaly studia, bo stracilem ich z pola widzenia. Ale sadzac po tym, jaki kierunek studiowal zawziecie Pan Przyszly Premier nie bylo to nic ciekawego. Od marksizmu leninizmu kazdy uciekal z daleka. A marksistowskie prawo pracy to juz byl obciach na calego. Pan Przyszly Prezydent i Pan przyszly Premier nie mogli sie tak asymilowac z otoczeniem, poniewaz cale otoczenie ze szkol i z uczelni bylo z gorszego chowu, tylko oni byli wychowani w najlepszym miejscu. Pan Przyszly Prezydent i Pan Przyszly premier nie kolegowali sie z nikim w szkole podstawowej, bo wszyscy byli "gorsi". U Pana Bylego Premniera caly czas widac pogarde do otoczenia, dzielenie na gorszych i lepszych, wyznaczanie kto jest Polakiem, a kto nim nie jest, kogo nalezy rozliczyc a kogo nie. To ostatnie jest o tyle smieszne, ze sami sie wychowal w domu, gdzie socjalizm "zwyciezyl", kiedy AKowcy gnili w wiezieniach Pan Rajmund Kaczynski jako byly AKowiec dostal ciepla posadke na uczelni, cieply domek na warszawskim Zoliborzu Oficerskim i tak sobie zyli jako najlepsi z najlepszych. Pan Byly Premier caly czas sie otacza postkomunistami, niektorych mianujac na stanowiska w swoim Bylm Rzadzie. I to mu jakos nie przeszkadzalo. Inni sa gorsi, bo sa Polacy lepsi i gorsi. Tuz przed wyborami w 2007 jeszcze Pan Byly Premier pokrzykiwal o koniecznosci oddzielenia dzieci gorszych od dzieci lepszych, ale to widocznie przejal od swojego Bylego Ministra Edukacji, swojego Vicepremiera, weszpolaka Romana Giertycha, ktoremu juz sie pomieszaly patrotyzm z nacjonalizmem. I drugi Byly Wicepremier, dwukrotny zreszta - po pierszym byciu Wicepremierem okreslony jako "warchol" i ponownie wieczorowa pora bez swiadkow mianowany na stanowisko, ktore zdazyl przed momentem opuscic na kopniakach. I tacy sa wlasnie "Wybawcy Ojczyzny", jedyni, prawdomowni, nieskalani zadna zla przeszloscia bracia K. To byl najnowoczesniejszy rzad na swiecie, jedyny taki sterowany Radiem, znaczy sie Radyjem powinienem napisac. pozdrowienia dla wszystkich zapatrzonych w tych nieudacznikow zyciowych, to sie nazywa manipulacja, tak oglupic kilka milionow ludzi w Polsce. Gratuluje Wam wszystkim umiejetnosci logicznego myslenia, myslcie dalej, ze bracia K. sa jedynymi wybrancami. Moze kiedys przejrzycie na oczy Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: kto nie palił zioła 12.05.08, 15:12 wiesz cos o tym? paliles i pozostalo Ci tylko pisanie takich bzdur, za kilka "beltow" od Palikota! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: kto nie palił zioła 12.05.08, 15:13 a ty kto? Tez swiety? Jurek - ogorek? Odpowiedz Link Zgłoś
kukuryku20 naprawdę powinieneś coś zajarać 12.05.08, 15:16 dobrze ci to zrobi. Świat jest zbyt piękny, żeby się tak żołądkować bez powodu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jonwol Re: kto nie palił zioła 12.05.08, 17:28 jurek2005 napisał: > wiesz cos o tym? paliles i pozostalo Ci tylko pisanie takich bzdur, > za kilka "beltow" od Palikota! :))))) Jesteś ciężkim przypadkiem, wdychasz gaz do zapalniczek czy ixi z gorącej patelni? To tańsze i starzy nie kapną się , że reszty z zakupów nie oddajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: Prezydent: nigdy żadnego narkotyku nie paliłe 12.05.08, 15:10 na marsie moze pijanstwo, cpanie i znecanie sie nad kolegami jest norma, ale czy wam sie to podoba PObarany czy nie, w normalnym spoleczenstwie to nie sa NORMALNE zachowania! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Prezydent: nigdy żadnego narkotyku nie paliłe 12.05.08, 15:15 jureczku, jestes ministrantem czy harcerzem? Odpowiedz Link Zgłoś
tia666 Re: Prezydent: nigdy żadnego narkotyku nie paliłe 12.05.08, 15:42 w Polsce tylko niewierni pija, jakies antychrysty, mimo ze jest ich garstka to robia ferment na caly ten kraj :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ryckus Prezydent: nigdy żadnego narkotyku nie paliłem .. 12.05.08, 15:11 I na wiele to się nie zdało bo i tak stale jesteś na haju!! Odpowiedz Link Zgłoś
boryska1 Re: Prezydent: nigdy żadnego narkotyku nie paliłe 12.05.08, 15:17 p Prezydencie nawet na podwórko nie wychodziłeś,wierzę ze nie brałeś,ja tez nie i nie w tym rzecz,p Tusk umie przyznać sie do błędów,a pis stale bez skazy czy co??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
markusk Dlaczego od razu komentarz Prezydenta? 12.05.08, 15:14 Chyba uczciwiej byłoby dać tytuł: "paliłem marihuanę - mówi Donald Tusk" i poczekać na opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Lechu, a konopie?! 12.05.08, 15:16 Lechu, te konopie, ktore paliles z Jarkiem to wlasnie narkotyk! A mama wam pewnie robila czasami space cake'a z konopiami. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Nie piłeś i zobacz co z ciebie wyrosło. Pokurcz 12.05.08, 15:16 z masą kompleksów. Tak to jest, gdy młodość się nie wyszumi - mamusia spod kiecy nie chciała wypuścić. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Nie piłeś i zobacz co z ciebie wyrosło. Pokur 12.05.08, 15:18 i w mlodym wieku Ksiezyc krasc kazali.... Odpowiedz Link Zgłoś
oda_nobunaga Prezydent: nigdy żadnego narkotyku nie paliłem .. 12.05.08, 15:17 Dlaczego miałby zażywać sensowni ludzie trzymają się od takiego gwna z daleka.Tylko Donaldlama chce się przypodobać angielskim kiblomyjkom, kibolstwu stadionowemu oraz mordercom i pedofilom, jednym słowem ważnej części swego elektoratu:)))) Co za imbecyl, w innych państwach za mniejsze przewinienia wylatuje się od koryta, a on jeszcze się tym chwali. Naprawdę, standarty u nas są niższe niż w republikach bananowych Odpowiedz Link Zgłoś
vaterlandnl Re: Prezydent: nigdy żadnego narkotyku nie paliłe 12.05.08, 15:32 No, "standarty" leca nam na leb, na szyje. Co ta niedorajda nie powie, to i tak sie ludzie z niego smieja. Ale coz, karakan sam sobie ciezko zapracowal na opinie kretyna i tak go ludzie traktuja - jako pozytecznego idiote na swieczniku, taka maskotka. Natomiast nie widze powodu dla ktorego Tusk czy ktokolwiek inny mial sie czuc zawstydzony tym, ze palil trawke. To ze panstwo tego nie sankcjonuje jak to robi z alkoholem i papierosami (obydwa znacznie bardziej wyniszczajace organizm niz marihuana), nie znaczy, ze ma sie teraz tlumaczyc, przed jednym debilem z drugim. Powiem wiecej, nigdy nie zaufam nikomu, kto twierdzi, ze ma nieskazitelna przeszlosc. Tacy to tylko sa albo zyciowe niedorozwoje (witam, panie prezydencie), albo degeneraci mieszkajacy z mamusiami (witam, panie byly premierze) . Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_grzyb Re: Prezydent: nigdy żadnego narkotyku nie paliłe 12.05.08, 15:17 Bzikotyki: zażywasz - wygrywasz! Odpowiedz Link Zgłoś
kpaxxx Prezydent: nigdy żadnego narkotyku nie paliłem .. 12.05.08, 15:20 Ja tam mu nie wierzę ... żeby wziąć ślub z diabłem Piszczałką musiał być albo mocno ujarany albo nawalony :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Prezydent (a byc możei jego braciszek) to 12.05.08, 15:21 zywy przykład na to, że stronienie od narkotyków nie daje gwarancji, ze można się uchronić od zman psychomotorycznych i karłowatości. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 A to szkoda... dlatego teraz taki nadety i nie do 12.05.08, 15:21 zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
markusk Re: Prezydent: nigdy żadnego narkotyku nie paliłe 12.05.08, 15:22 Wyluzuj koleżko, jeśli coś popalasz - to powinieneś wiedzieć, że tak z palenia, jak i z niepalenia nie wynika nic konkretnego. Zależy kto pali lub nie pali, więc dla odprężenia wypucuj sobie "marszałka". Odpowiedz Link Zgłoś
kukuryku20 Prezydent: nigdy żadnego narkotyku nie paliłem .. 12.05.08, 15:22 co za d..a wołowa! Odpowiedz Link Zgłoś
pomysl.po.wypiciu alkohol tez jest narkotykiem 12.05.08, 15:23 wiec nasz kochany prezydent mija sie z prawda mowiac ze nie zazywal narkotykow Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper No to nie ma na co zrzucić tych wypowiedzi 12.05.08, 15:23 Donald przynajmniej wie jak smakuje i mówi z sensem. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Donaldowi mogą nadal coś podawać - te mgliste 12.05.08, 15:37 gamon, a moze jeszcze nie przestal z nalogiem??? pare lat temu mowil, ze godzinami lubi lezec w lozku, bezmyslnie patrzac sie w sufit.... palac trawke??? Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Donaldowi mogą nadal coś podawać - te mgliste 12.05.08, 15:41 To też możliwe... powinniśmy poznać całą prawdę o Tusku... Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Donaldowi mogą nadal coś podawać - te mgliste 12.05.08, 15:44 gamon0 napisał: > To też możliwe... powinniśmy poznać całą prawdę o Tusku... jedno juz teraz rozumiem... nic dziwnego, ze tusk ma wiekszosc polakow w nosie... facet raczej nie ma uczuc, skoro smiercia ojca zbytnio sie nie przejal... Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Donaldowi mogą nadal coś podawać - te mgliste 12.05.08, 15:47 Może te zmiany patologiczne Donalda Tuska mają głębsze podłoże, a narkotyki tylko je wzmocniły... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Donaldowi mogą nadal coś podawać - te mgliste 12.05.08, 15:49 Wynika z tego ze Tusk jest na haju wiecznie.Teraz tylko zwiekszaja dzialki-ma wygladac na wiecznie usmiechnietego Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Donaldowi mogą nadal coś podawać - te mgliste 12.05.08, 15:52 "Nadużywanie narkotyków prowadzi do różnych patologii, a nawet zmian w mózgu. Dlatego w tej chwili powstaje pytanie, na ile proceder, do którego przyznał się premier, był notoryczny" Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Widziałęm jak Kaczyński mu ręke podawał:))) 12.05.08, 15:50 Coś w tym jest:)))Znam wielu ludzi którzy popalali "marychę" i sa normalnymi ludźmi. Z zachowania róznych ludzi nie zauważyłem róznicy miedzy tym co wypija drinka a tym co zapali trawkę, chyba że przesadzają w ilościach i częstotliwości? A czy Kaczyński palił czy uzywał czegokolwiek mało mnie interesuje, podobnie jak Tusk. Wazne co umieja zrobic i co uda im sie zrobić. Za prezydentury Wałęsy i później pokazali ze niczego porzadnie zbudować nie potrafią, za to skłócac ludzi i napuszczać w imie swych chorych ambicji tak, do tego niepotrzebne uzywki tylko paskudny charakter.Powinni sie Tuska obawiać, bo to człowiek który z niejednego pieca chleb jadł w przeciwieństwie do bliźniaków którzy posługuja się wzorcami prl- owskimi. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Donaldowi mogą nadal coś podawać - te mgliste 12.05.08, 15:54 Gamoniu jak pokazuje praktyka, Premierowi mniej zaszkodziły próby z "marychą" niż tobie katolickie opium. Odpowiedz Link Zgłoś
hulababula Prezydent: nigdy żadnego narkotyku nie paliłem .. 12.05.08, 15:25 I że niby Lechu Kaczyński nigdy nie piłeś alkoholu?? W telewizji pokazywali te symboliczne lampki szampana (a może to wóda była?). Alkohol to też narkotyk, kofeina w kawie również. Co z tego, że legalny. Narkotyk to narkotyk. Odpowiedz Link Zgłoś
internauta2007 Co ten Rudy Lump z peło jeszcze wymyśli 12.05.08, 15:27 Co ten Rudy Lump z peło jeszcze wymyśli, żeby polską młodzież zdeprawować? Jest już chlanie gorzały na umór, ćpanie, bunt przeciw stwórcy. Co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
freemarsjanin A nic. Bedzie stal na czele najlepszego rzadu od 1 12.05.08, 15:40 989, a opozycja w osobie Wilkiego Niedoroslego Geja, bedzie taplac sie w swojej bezsilnosci i nienawisci... Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Panie Prezydentcie niech pan chociaż powie, że raz 12.05.08, 15:28 dał w nos swojej żonie bo wtedy i dla wyborców PO nabierze Pan ludzkich kształtów... Znaczy w ich oczach ociepli Pan swój wizerunek :-) Wie Pan jak to z nimi jest; trzeba być trendy i żyć eko. A najlepiej to być homo bo wtedy dopiero będzie Pan godny reprezentować Polskę... Pani Lechkacz bardzo proszę przyznać się do czegoś; jak nie do obicia Maryśki to może chociaż choć raz się Pan zalał w trupa? Odpowiedz Link Zgłoś
danka2007 Ale premier musi poddać się testom na narkotyki 12.05.08, 15:33 Jeżeli sportowcy muszą się poddawać testom to politycy ze szczytu władzy powinni poddawać sie testom,to jest konieczne. Jeżeli pan Pawlak chodzi jak mumia i mówi jak "mumia egipska", to aby rozwiać nasze podejrzenia że nie jest na środkach psychotropowych powinien poddać się testom na obecnosć tych lekarstw. Odpowiedz Link Zgłoś
gieroy_asfalta nic dziwnego- zwasze byłeś pie*dołą 12.05.08, 15:33 dobrze, że Maryśka nie mogła za bardzo wybierać w chłopach, bo nawet seksu byś nie doświadczył, jak braciszek:) Odpowiedz Link Zgłoś
alex-alexander Prezydent: nigdy żadnego narkotyku nie paliłem .. 12.05.08, 15:34 Prezydent nie musi sie tlumaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
jonwol Może i nie palił ale wąchł klej i kocie odchody! 12.05.08, 15:35 Taki głupi wyraz twarzy zostaje po kleju. A utrwala się po kocich odchodach. Odpowiedz Link Zgłoś
freemarsjanin Jeszce powinien powiedziec, ze brat nie jest gejem 12.05.08, 15:36 ... Odpowiedz Link Zgłoś