czyngis_chan Re: 2 pederastów to rodzina ?!?... 18.05.08, 11:40 Dlaczego nie? Dwoje ludzi, którzy się kochają, mieszkają razem, w niektórych przypadkach mają adoptowane dziecko... Co niby jak nie rodzina? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: 2 pederastów to rodzina ?!?... 18.05.08, 11:42 Niech sobie zrobia.A moze nie umieja?To jest podobnie jak czlowiek chcialby zyc ze zwierzeciem.A dzieci od ludzi?Zrobcie sobie Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------rodzina to kobieta i mezczyzna-------------- 18.05.08, 12:02 Odpowiedz Link Zgłoś
doris.9914 hrabi-monte..A Jareczek i Zbysiu? 18.05.08, 12:37 kto jest dziewczynka? Odpowiedz Link Zgłoś
abba.15 Re: hrabi-monte..A Jareczek i Zbysiu? 18.05.08, 12:42 doris.9914 napisała: > kto jest dziewczynka? Zbysia.... Odpowiedz Link Zgłoś
antoni99 Prezydent Kaczyński w "sali wstydu" Human Right.. 18.05.08, 11:42 chciałoby sie powiedzieć _ odejdź Waść - wstydu oszczędź i nam żyjącym w Polsce i Polsce !!! To co robi podzczas swej kadencji Pasn Kaczyński rzeczywiści wymaga wprowadzenia Go do sali wstydu ! To wspaniałe wyróżnienie trzeba jeszcze tam wprowadzić jego kolegów z Pałacu Prezydeta PIS !! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Klesio! 18.05.08, 11:53 Gdy Klesio dołączy zioło, dopiero będzie wesoło. On folksdojcza nie dostał, rusofilem się ostał. Coś pamięta po rusku. Często bredzi o Tusku. Wzór utkwił w pamięci. Jak Stalina go kręci. Na stole butelczyzna. Tak wygląda ojczyzna. Czy z Polski coś zostanie? Zostało wetowanie! Odpowiedz Link Zgłoś
rav107 Homofobia jest odrażająca, ale to lekka przesada.. 18.05.08, 12:22 Homofobię jako taką uważam za odrażającą postawę, nieprzystającą do nowoczesnego świata i raczej pachnącą mrokami średniowiecza, podobnie tamto orędzie spreparowane przez Kurskiego było moim zdaniem obrzydliwe (nie tylko z uwagi na odniesienie do gejów, ale też wzbudzanie polsko-niemieckiej wrogości). Niemniej wydaje mi się że HRW nieco przesadziło umieszczając Kaczora w "sali wstydu". Póki co geje i lesbijski mają w Polsce bardzo ograniczone prawa, ale nikt ich nie prześladuje, nie zamyka w więzienia itd. Czyli można powiedzieć że co prawda nie ma w PL tolerancji dla odmienności, ale jest co najmniej akceptacja faktu że oni istnieją. Na świecie dzieje się tyle zła któym HRW powinna się zajmować - dziesiątki państw stosujących straszliwe tortury, sankcjonowane przez panstwo mordy, zamykanie opozycjonistów na długie lata w więzieniach... setki państw bez wolnych wyborów, wolności słowa, pluralizmu politycznego. Myślę że na tym tle homofobia Kaczyńskiego nie jest największym problemem świata w dziedzinie praw człowieka... Odpowiedz Link Zgłoś
abba.15 satyra na prezydenta PIS-u... 18.05.08, 12:41 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=73879635&a=73885130 Fraszka na prezydenta(obecnego) - Wiadomości - Forum dyskusyjne | Gazetimg240.imageshack.us/img240/4303/bratowask4.jpg bratowask4.jpg (Obrazek JPEG, 440x277 pikseli)a.pl Odpowiedz Link Zgłoś
uchuchany Re: satyra na prezydenta PIS-u... 18.05.08, 12:45 abba.15 napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=73879635&a=73885130 > Fraszka na prezydenta(obecnego) - Wiadomości - Forum dyskusyjne | > Gazetimg240.imageshack.us/img240/4303/bratowask4.jpg > bratowask4.jpg (Obrazek JPEG, 440x277 pikseli)a.pl dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Homofobia jest odrażająca, ale to lekka przes 18.05.08, 12:48 masz racje rav107, hrw nie jest wiarygodna organizacja i wybiera sobie "soft targets", jak np kaczynski i w dodatku wiedzac, ze ich raport wywola spodziewany oddzwiek wsrod czesci polskiego spoleczenstwa. pewnie dlatego przeslali swoj "werdykt" polskiej agencji prasowej... czy przeslali rowniez podobny komunikat prezydentowi ugandy??? powinni tez wzglednic w swojej "sali wstydu" prezydenta iranu, ktory przesladuje gejow, ale po pierwsze nie znali jego numeru faxu, a po drugie boja sie, zeby jakis fundamentalista iranski nie wrzucil im granatu do ich biura... po co sie niepotrzebnie narazac, jak mozna poprzestac na kaczynskim... risk-free... Odpowiedz Link Zgłoś
tmbydgoszcz Kaczyński w "sali wstydu" Human Right.. 18.05.08, 12:45 wstyd dla Polski, prezydentowi przeszkadzają obywatele, tylko dla tego, że inaczej realizują swoje potrzeby przywiązania i potrzeby seksualne!!! co w tym złego, że dwie kobiety (dwaj mężczyźni) się kochają, tworzą związek, śpią ze sobą i nikomu nie wyrządzają szkody? przez takiego prezydenta i jego sztab propagandowy homoseksualizm jest kolejnym zastępczym tematem - straszakiem - Polacy dostają "wroga", który nie zasłużył sobie na to, by być tak traktowany, chcę, by prezydent zajął się projektowaniem reform w ochronie zdrowia, rynku pracy i poprawą wizerunku Polski na arenie międzynarodowej - jest jeszcze wiele ważnych rzeczy do zrobienia Odpowiedz Link Zgłoś
helmud_fon_fikmajster Brawo_Panie_Prezydencie__!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! 18.05.08, 12:51 GWno: Nowojorska organizacja zboczeńców Human Lefts Watch skrytykowała Prezydenta Polaków Lech Kaczyńskiego za wypowiedzi i działania w obronie normalności i humanitaryzmu. ........................................................ Polacy podziwiają swojego wspaniałego Prezydenta za odważne stawianie się złu i za bezkompromisowe mówienie prawdy o zboczeńcach ! Brawo_Panie_Prezydencie__!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Brawo_Panie_Prezydencie__!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! - szklo_kloakowe_w_tvn-ie 18.05.08, 02:06 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=79701544&a=79701544SKASOWANE GWno: Nowojorska organizacja zboczeńców Human Lefts Watch skrytykowała Prezydenta Polaków Lech Kaczyńskiego za wypowiedzi i działania w obronie normalności i humanitaryzmu. ........................................................ Polacy podziwiają swojego wielkiego formatu Prezydenta za odważne stawianie się złu i za bezkompromisowe mówienie prawdy o zboczeńcach, będących zagrożeniem dla ludzkiej cywilizacji ! Odpowiedz Link Zgłoś
uchuchany helmud_fon_fikmajster, wyjmij fiuta z gęby... 18.05.08, 12:57 bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg rotfl.jpg (Obrazek JPEG, 469x408 pikseli) Odpowiedz Link Zgłoś
wajdzik_presentation1 Re: helmud_fon_fikmajster, wyjmij fiuta z gęby... 18.05.08, 13:13 uchuchany napisał: > bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg >: helmud_fon_fikmajster, on ssie! rotfl.jpg (Obrazek JPEG, 469x408 pikseli) Odpowiedz Link Zgłoś
andrew-live Prezydent Kaczyński w "sali wstydu" Human Right.. 18.05.08, 12:58 NA szcsęście ja na tego pana nie głosowałem.Ostatnie veto pokazuje że jest to prezydent jednej partii.Ale wybory coraz bliżej!! Odpowiedz Link Zgłoś
wajdzik_presentation1 Prezydent PISkomuny, to obciach dla Polski !!! 18.05.08, 13:12 Kurski ,Fotyga i brat ,robią z niego durnia... Odpowiedz Link Zgłoś
rmichal2 Jak mogę dostać się na tą listę 18.05.08, 13:11 też nie lubię homopropagandy. Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Re: Jak mogę dostać się na tą listę 18.05.08, 14:42 A ja bym się chciał dostać na listę SB-ków od Miaciarewicza. Mogę zapłacić, ale nie wiem czy mnie stać. Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Re: Jak mogę dostać się na tą listę 18.05.08, 15:06 Zapomniałem dodać, że moją małżonka doprowadza szybciej do orgazmu, gdy podczas stosunku jej mówię:"Jestem z SB ty karle reakcji" Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Stawiam klocka,albo parę na tą HRW... 18.05.08, 13:23 Sa tego warci fekaliarze.... Odpowiedz Link Zgłoś
wajdzik_presentation1 starduster, to UBecki klocek w szambie PIS-RM 18.05.08, 13:25 Odpowiedz Link Zgłoś
wajdzik_presentation1 strdustr..śmierdzący odbyt osła... 18.05.08, 13:50 obesraniec z UB... Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Kraliku w łebku masz jak w nocniku........ 18.05.08, 15:15 Zdrowo rozmieszane... Odpowiedz Link Zgłoś
homofaszysta1 Prezydent Kaczyński w "sali wstydu" Human Right.. 18.05.08, 13:30 To powinno się nazywać "Sala Dumy". Oczywiście umieszczenie w nim Kaczyńskiego to lewackie zagranie polityczne, ale i tak powinien dostać order za (chociażby) nie popieranie inaczków. Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Prezydent Kaczyński w "sali wstydu" Human Right.. 18.05.08, 14:13 Temu Panu można polecić na wytrzeźwienie WATERBOARDING pomysłu jego przyjaciół Amerykanów. Odpowiedz Link Zgłoś
melee Prezydent Kaczyński w "sali wstydu" Human Right.. 18.05.08, 14:24 Zostanie tam już na zawsze. Pomyłka Holendrów z tulipanami dla szanownej pierwszej damy niczego nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny.psychiatra Nagroda Darwina cieszyłaby chyba bardziej... 18.05.08, 14:24 areabis napisał: > Chachachachachachachacha !!!!! > Pozdrowienia dla spindoktorów Pana Prezydenta . Odpowiedz Link Zgłoś
tomek20062 A kiedy HRW upomnie sie o prawa pedofilow, i 18.05.08, 14:32 innych "innych seksualnie" no bo to tez ludzie i trzeba im dac wolnosc. Lewacy chca sworzyc utopie na swiecie, gdzie wszyscy bedziemy rowni a najrowniejsi beda ci co siedza, nic nie robia, rodza dzici i zyja z tego co mi rzad zabierze. Ile to juz razy w historii bylo udowodnione ze utopia nie dziala. Moze by postujowac historie komunizmu, czyz juz wszyscy zapomnieli? Odpowiedz Link Zgłoś
melee Re: A kiedy HRW upomnie sie o prawa pedofilow, i 18.05.08, 14:36 tomek20062 napisał: > innych "innych seksualnie" no bo to tez ludzie i trzeba im dac > wolnosc. > > Lewacy chca sworzyc utopie na swiecie, gdzie wszyscy bedziemy rowni > a najrowniejsi beda ci co siedza, nic nie robia, rodza dzici i zyja > z tego co mi rzad zabierze. Ile to juz razy w historii bylo > udowodnione ze utopia nie dziala. Moze by postujowac historie > komunizmu, czyz juz wszyscy zapomnieli? To właśnie się nazywa bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Prezydent Kaczyński na dywaniku u homoseksualistow 18.05.08, 14:34 Paranoja... Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Prawda i Sprawiedliwość Janusza Palikota. 18.05.08, 14:39 Prawda i Sprawiedliwość Janusza Palikota. Prawdą i Sprawiedliwością w oczy kolę i dlatego posłowanie z PeO wolę! W PeO klubie przynajmniej wolność słowa. U was Rydzyk i dyscyplina klubowa. Wolność słowa zależna u Jarosława. Powtórka Lecha nieciekawa, mamlawa. Wolność słowa po aprobacie Rydzyka. Podniesiona brew to mordę zamyka. Wraz z nim Prawo i Sprawiedliwość wyklucza. Dociekania swych spraw, za to innych poucza! Bo Fundacja Prasowa Solidarności. Jest widmem jak Stocznia Redemptoryści. Za dostęp do mediów i do koryta. Wraz z SLD zdradzona Rzeczpospolita! Dlatego Janusz Palikot ma rację. Kończymy piekło, przywracamy demokrację! Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Re: Prawda i Sprawiedliwość Janusza Palikota. 18.05.08, 14:57 almagus. Skąd ci się te wszystkie rymy biorą? Palisz trawkę, czy bierzesz gorzałę, jak pewien gość, ale nie mówmy po nazwiskach. ???? Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: .Prawda i Sprawiedliwość Janusza Palikota 01. 19.05.08, 14:38 Prawda i Sprawiedliwość Janusza Palikota 01. PiSiOR na Palikota Pluje i Skrobie gniota. Redyka skarżypyta. Tylko Naszcz Siennik czyta. Czyli to co „kaczory”. Co donoszą kloaczory. Śmieje się jak prezydęt! Z dobrego wica przekręt. Prawe bez pomyślunku. PiSiOR w pełnym rynsztunku. Jego wzorem wibrator. Z antenką chodzi jak traktor. Nawiedzi z klechą klozecik by sprawdzić pistolecik! To cały przekaz Janusza. Dlatego to tak ich rusza! Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 minister z Ugandy ma przecież rację! 18.05.08, 14:52 homoseksualizm nie jest ani normalny ani naturalny natomiast czym innym jest uznanie, ze to nie jest normalna sprawa a czym innym jest zabijanie homoseksualistów jak w zapyziałym islamie chocby zabijali wszystkich homo, to nowi się pojawią;) bo to po prostu nie jest kwestia wyboru niestety w katobolszewickiej Polsce też tego nie rozumieją, szczescie polega na tym, ze u nas sie za bycie homo nie zabija Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman Steve Jobs do sali wstydu Human Right 18.05.08, 14:55 czy ta organizacja wywiesi tam szefa Aple ktory uważa że ma prawo decydować z jakiej sieci telefonicznej może korzysta nabywca jego telefonu to jest zbrodnie przeciw wolnościom obywatelskim i konsumenckim czy Komisja Europejska podejmie decyzje o nałożeniu kar za ten niedopuszczalne zachowania APPLE i Steva Jobsa kampania na rzecz wolności dla użytkowników ipoda www.digit.pl/news/124259.html Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 w Human Right..wygrało kazirodztwo przed sodomią 18.05.08, 15:43 Ci durnie z Nowego Jorku i okolic zupełnie tracą rozum . Oni promują tak idiotyczne "prawa", jak prawo do legelnej sodomii, czyli do pederastii ? Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 debilna organizacja,której werdykty latają mi koło 18.05.08, 16:20 tyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
mezon.pi Niestety mają wpływy w mediach i kształtują 18.05.08, 18:23 rzeczywistystość. Za chwilę może nikomu nie być do śmiechu. Nie zdziwiłbym się gdyby z poziomu szkalowania ludzi doprowadzili do tego, że publiczne wyrażanie poglądów na temat społecznej szkodliwości homoseksualizmu, nawet w bardzo powściągliwej formie, może stać się karalne. Wolność słowa... Tylko dla nielicznych... Odpowiedz Link Zgłoś
unijny Re: Kurde poprzedni post geje wywalily z forum 18.05.08, 18:45 Jezeli geje i lezbijki beda mogly zapewnic potomstwo spoleczenstwu wtedy porozmawiamy o ich prawach! Widzieliscie pedala z brzuchem przez 9 miesiecy? Odpowiedz Link Zgłoś
tepicpo kim my sie przejmujemy ???? 18.05.08, 23:39 jakaś szmatowatą organizają na ktora nikt w usa nie zwraca uwagi???? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: tepicpo 19.05.08, 14:32 tepicpo napisał: > kim sie przejmujemy? > jakaś szmatowatą organizają na ktora nikt w usa nie zwraca uwagi???? Szmatowata to ona dokladnie jest. Ma jednak ogromne poparcie moznych tego swiata narzucajacych nam globalizm lacznie z poprawnoscia polityczna i oczywiscie "tolerancja" - ale tylko w ich rozumieniu. To jest bardzo wielkie niebezpieczenstwo dla naszej kultury i cywilizacji. Lekcewazenie tego typu organizacji jest podstawowym bledem. Odpowiedz Link Zgłoś
henasek Prezydent Kaczyński w "sali wstydu" Human Right.. 19.05.08, 18:15 Taki wstyd. Już nigdy nie powinien pokazać się pubkicznie. Chyba Polacy na lepszego prezydenta nie zasługują. Odpowiedz Link Zgłoś