pakulec 02.06.08, 23:06 biedna ta Gruzja i Saakaszwili - Kaczyński im wszystko zepsuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotrek20074 Polska racja stanu to zniszczyć ruskich 02.06.08, 23:08 Polska Racja Stanu to zniszczyć ruskich. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Gruzja żadając wolności dla siebie nie chce uznać 03.06.08, 05:49 prawa wolności dla innych czyli separacji Abchazji?. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Re: Mamrotal po wolsku?, nie po radziecku 03.06.08, 13:53 hej więcej zaufania do tow. prezydęta. Wprawdzie ani angielskiego, ani niemieckiego, ani francuskiego, ani polskiego nie zna - ale domyslam się, ze w kontaktach "naukowych" z zagranicznymi przedstawicielami jakos sie porozumiewal, no chyba ze na migi. Poniewaz tow. Lech K. jest (podobno) profesurem jakiegos blizej nie okreslonego prawa, więc posadzam go o plynna znajomosc języka naszych wrogow, czyli radzieckiego. Domyslam się, ze tow. Sakaszwili rowniez biegle posluguje się tym pięknym językiem, ktory chyba nawet jest językiem urzędowym tejze pieknej, suwerennej bylej republiki. Odpowiedz Link Zgłoś
przejrzysty Re: Polska racja stanu to zniszczyć ruskich 03.06.08, 03:45 >Polska Racja Stanu to zniszczyć ruskich. To idź i zniszcz. W czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Polska racja stanu to zniszczyć ruskich 03.06.08, 17:46 piotrek20074 napisała: > Polska Racja Stanu to zniszczyć ruskich. Tak? A co potem? Malo ze sam cierpisz bo jestes mongoloidalne dziecko, to jeszcze Polsce takich sasiadow zyczysz? No bo przyszliby, jakby nie Rosja. Be! A moze byc od Rosjan lepszymi w gospodarce? w poziomie zycia? Jak na razie nie ma w Polsce nic, czego by ta pogardzana przez Polakow Rosja nie miala. Oprocz cholernych polskich dlugow. Rosja jest do przodu finansowo i nie obchodzi mnie, czy zarobila na gazie czy na djupie- bogatego nikt nie pyta, skad ma szmal. Bogatego caluje sie w pantofel. Wiec przestan iskrzyc i wymysl cos bardziej oryginalnego, racjo stanu - chyba od zacieklego Antka! Odpowiedz Link Zgłoś
lestek35 Lech Kaczyński rozmawiał telefonicznie z Saakas.. 02.06.08, 23:17 Dziennikarzu analfabeto językowy do kwadratu, bucu bez szkoły,jak mawiał Piłsudski "tobie kury szcz.. prowadzać" a nie pisać... "...prezydentem Gruzji Micheilem Saakaszwilim..." Boisz się czy nie umiesz napisać Michaiłem? Może już wszystko zangielszczysz swoją "debil englisz"?? Najlepiej jak się czyta, gdy podczas zawodów sportowych Polacy piszą nazwiska rosyjskie czy ukraińskie w stylu: "Woroncev" zangielszcając końcówki. Totalny debilizm językowy. Odpowiedz Link Zgłoś
rusek_z_moskwy Re: Lech Kaczyński rozmawiał telefonicznie z Saak 03.06.08, 02:20 Alez to slusznie. Siakaszwili jest agentem CIA, wiec pod tym imieniem u nich jest znany... Pewnie dziennikarz z GW tez. Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: Lech Kaczyński rozmawiał telefonicznie z Saak 02.06.08, 23:18 Ile jeszcze przyjdzie nam zapłacić za wycieczki p. Prezydenta do bananowej republiki na końcu świata rządzonej przez samozwańca podżyrowanego przez USA? Odpowiedz Link Zgłoś
krmichal Re: Lech Kaczyński rozmawiał telefonicznie z Saak 03.06.08, 00:08 cloclo80 napisał: > Ile jeszcze przyjdzie nam zapłacić za wycieczki p. Prezydenta do bananowej > republiki na końcu świata rządzonej przez samozwańca podżyrowanego przez USA? Przecież to on dzwonił do p. Prezydenta, więc jeśli to nie było na koszt odbiorcy, to jakie koszty masz na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: Lech Kaczyński rozmawiał telefonicznie z Saak 03.06.08, 01:08 Napisałem jasno - koszty wypraw p. Prezydenta do Gruzji. O ile mi wiadomo to odbywa się na kosz podatników. Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Sorry.. ale kto to jest Lech Kaczynski? 02.06.08, 23:21 Gdzies juz slyszalem to nazwisko, ale nie pomne... Tyle wyczytalem, ze ma telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Sorry.. ale kto to jest Lech Kaczynski? 02.06.08, 23:25 old.european napisał: > Gdzies juz slyszalem to nazwisko, ale nie pomne... Tyle wyczytalem, > ze ma telefon. wyglada, ze jak na ciebie, to i tak duzo... Odpowiedz Link Zgłoś
zetfil Re: Sorry.. ale kto to jest Lech Kaczynski? 02.06.08, 23:58 old.european napisał: > Gdzies juz slyszalem to nazwisko, ale nie pomne... Tyle wyczytalem, > ze ma telefon. Right kaczynski = Unabomber Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy do pakulca 02.06.08, 23:24 pakulec, troche mi cie szkoda z tym twoim jednowymiarowym mysleniem... o saakaszwilego sie nie martw... gdyby myslal, ze "kaczynski im wszystko zepsuje", to by do niego nie telefonowal.... Odpowiedz Link Zgłoś
wi42 Skoro taka gwiazda czatow jak rooboy 03.06.08, 00:37 martwi się o Sakę to ani pakulec ani nikt inny nie musi rooboy napisał: > pakulec, troche mi cie szkoda z tym twoim jednowymiarowym > mysleniem... o saakaszwilego sie nie martw... gdyby myslal, > ze "kaczynski im wszystko zepsuje", to by do niego nie > telefonowal.... Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Skoro taka gwiazda czatow jak rooboy 03.06.08, 02:17 wi42, gdzie z mojego postu wynika, ze ja sie o niego martwie??? i couldn't care less... smieszy mnie bardzo, jak widze polakow podniecajacych sie na widok newsa o gruzji i ich "prezydencie"... ps. saki nie pijam, nie przepadam... Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Dwie operetkowe kukły USA lubieją się "kosultować" 02.06.08, 23:26 Farsa. Odpowiedz Link Zgłoś
makabrapolska mam dosc tej propagandy i gruzinskich prowokacji. 02.06.08, 23:44 mam dosc tej propagandy i gruzinskich prowokacji.Rosja postepuje zgodnie z prawem miedzynarodowym.Wedlug porozumienia miedzy Gruzja i Abhazja Rosja moze oficjalnie zwiekszyc ilosc wojska do 3000 zolnierzy. Dlaczego ta agenturalna gazeta wyborcza nie pisze prawdy do konca tylko uprawia manipulacje na informacjach zeby wywolywac negatywne nastroje wobec Rosji.Srakaszwili jest zwyklym prowokatorem biegajacym na smyczy CIA i wykonujacym polecenia mocodawcow co nie ma nic wspolnego z dobre dla Gruzji i ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne to kto w koncu wg ciebie prowokuje?? 03.06.08, 00:20 Gruzja, czy GW??zdecyduj sie, bo wg mnie GW tylko INFORMUJE, moze znajdziesz czas zeby zajac sie petycja do Sakaszwilego, zeby przygarneli tego przyglupa z palacu, o jednym idiocie mniej gazety przestana pisac Odpowiedz Link Zgłoś
kulki0 Re: mam dosc tej propagandy i gruzinskich prowoka 03.06.08, 00:21 Abchazja nigdy nie byla czescia Gruzji, aczkolwiek w sredniowieczu plemiona gruzinskie byly pod panowaniem wladcow abchaskich. Twierdzenie, ze Abchazja stanowi integralna czesc Gruzji ma tyle sensu co uznanie Krymu za czesc Ukrainy lub Czeczenii za czesc Rosji. Abchazja z pewnoscia zasluguje bardziej na niepodleglosc niz Kosowo. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: mam dosc tej propagandy i gruzinskich prowoka 03.06.08, 00:24 kulki0 napisał: > Abchazja nigdy nie byla czescia Gruzji, aczkolwiek w sredniowieczu > plemiona gruzinskie byly pod panowaniem wladcow abchaskich. > Twierdzenie, ze Abchazja stanowi integralna czesc Gruzji ma tyle > sensu co uznanie Krymu za czesc Ukrainy lub Czeczenii za czesc > Rosji. Abchazja z pewnoscia zasluguje bardziej na niepodleglosc niz > Kosowo. -------------------- masz racje, tylko co nas to wszystko obchodzi???? Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Re: mam dosc tej propagandy i gruzinskich prowoka 03.06.08, 00:28 UBI BENE, IBI PATRIA (gdzie jest mi dobrze, tam moja Ojczyzna) pies na prawizne: uzywa powyzszego motta, wiec 1. nie jest to prawda, bo sa dwa rozne slowa jedno na Ojczyzne, drugie na "mi dobrze" - i zwykle nie ida w parze. 2. raczej obecnie, tam gdzie placisz podatki 3.i dobrze Ci za to, ze Ci tak dobrze (w dobrym sensie). Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: mam dosc tej propagandy i gruzinskich prowoka 03.06.08, 00:47 kamyk39 napisał: > UBI BENE, IBI PATRIA (gdzie jest mi dobrze, tam moja Ojczyzna) > pies na prawizne: uzywa powyzszego motta, wiec > 1. nie jest to prawda, bo sa dwa rozne slowa jedno na Ojczyzne, > drugie na "mi dobrze" - i zwykle nie ida w parze. > 2. raczej obecnie, tam gdzie placisz podatki > 3.i dobrze Ci za to, ze Ci tak dobrze (w dobrym sensie). ---------------------- nie wszystko z innego jezyka na polski i vice versa mozna przetlumaczyc DOSLOWNIE bo wychodza banialuki albo "bezsensy", najwazniejsze zeby tlumaczyc, aby w finale wychodzila logika :) Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk "masz racje, tylko co nas to wszystko obchodzi???" 03.06.08, 00:49 Nas to pewnie nic nie obchodzi ale dla naszych pajacow politycznych, ktorzy juz tyle zrobili w ciagu dwudziestolecia by zaspokoic swoje pretensjonalne potrzeby "nieomylnosci" jest to kolejna okazja by moc wykazac sie bezmyslnym istnieniem nie tylko w kraju ale i poza nim szczegolnie, ze to nie oni za to zaplaca (tylko my konsekwencjami ekonomicznymi). Koszta prowokacyjnych dzialan tych naszych politycznych polglowkow dla ktorych Kosowo, kolebke prawoslawnej Serbi mozna oderwac od Serbi, zas ambicje samostanowienia czy nawet rosyjskiego protektoratu Abchazji, ktora ma tyle wspolnego z Gruzja, ze sila wlaczyl ja do niej nasz smiertelny wrog Stalin, przyjdzie nam zaplacic bo ostateczny wyrok na Abchazje zostal wydany miedzy innymi przez nas uznaniem jednostronnej deklaracji niepodleglosci Kosowa. Polityka oparta na tak jaskrawie sprzecznych punktach odniesienia w ktorych jak "Kali krasc krowe to dobrze a jak Kalemu ukrasc krowe to zle" osmiesza tych wszystkich, ktorzy probuja byc z niej dumni! I zadna propaganda tego nie zmieni. Re: mam dosc tej propagandy i gruzinskich prowoka Odpowiedz Link Zgłoś
hecer Re: "masz racje, tylko co nas to wszystko obchodz 03.06.08, 06:04 Rosjanie oczekuja na wybory w USA i przygotowuja sie do aneksji Abchazji. W jakis sposob wizerunek prezydenta Gruzji zostal juz podwazony na swiecie poprzez manifesty opozycji i oskarzenia o korupcje, zlecenie zabojstwa ludzi niewygodnych... Teraz dochodzi do eskalacji tego napiecia, Rosja poszukuje pretekstu i czeka na sprzyjajacy moment. Aneksja Abchazji mocno podwazy pozycje prezydenta Gruzji i moze doprowadzic do dalszej destabilizacji kraju. Rosjanom jest na reke rowniez dlatego, ze nowy prezydent Rosji bedzie mial okazje odniesc sukces propagandowy. Dlatego ten ostatni szczyt Nato na ktorym sprawy Gruzji i Ukrainy zostaly przegrane, byl tak wazny... Odpowiedz Link Zgłoś
walter62 a po co anektować? 03.06.08, 15:57 hecer napisał: > Rosjanie oczekują na wybory w USA i przygotowują sie do aneksji > Abchazji. W jakiś sposób wizerunek prezydenta Gruzji został już > podważony na świecie poprzez manifesty opozycji i oskarżenia o > korupcje, zlecenie zabójstwa ludzi niewygodnych... > > Teraz dochodzi do eskalacji tego napiecia, Rosja poszukuje > pretekstu i czeka na sprzyjający moment. > Dla Rosjan i Abchazów dzisiejszy stan rzeczy jest idealny. W Rosji otwarcie mówi się o "tajwanizacji" Abchazji. Ma to wiele dla Rosji korzystnych gospodarczych i politycznych aspektów. I na dobra sprawę oni tam już są więc formalnie "anektować" ten kraj, narażając się na międzynarodową awanturę jest bez sensu. Tak więc z tą "aneksją" to jakaś przesada. Również Abchazom nie spieszno do Rosji - wydarzenia XIX w. nadal pamiętają. Tak więc przyłączenie tego skrawka ziemi do Rosji jest mało realne. Natomiast Saakaszwili pali się grunt pod nogami. Główny cel jakim było zdobycie ziem, na które pretenduje Gruzja, nie został osiągnięty. Era rządów Saakaszwili już dobiega końca i on ma tego świadomość. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Lech Kaczyński potrzebuje ponownego wyjazdu do lek 03.06.08, 00:18 lekarzy gruzińskich. Mieli podciągnąć wyniki przed zapowiadanymi badaniami i podaniem ich do publicznej wiadomości. Poprzednio podciągali, podciągali ale nieskutecznie i musi się migać z podaniem wyników bo natychmiast z powodu złego stanu zdrowia uniemożliwiającego pełnienie funkcji prezydenta zostałby zastąpiony przez Komorowaskiego. Ten jednak, po osądzeniu Jarosława z jego ferajną i skazaniu, nie byłby skłonny podpisać dla nich amnestii. Stąd te odloty gruzińskie i ta konieczność ponownego lotu do Gruzji na leczenie. Ot i cała tajemnica ratowania demokracji w Gruzji przez Lecha Ka. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne czy to zdjecie przedstawia zdrowego czlowieka? 03.06.08, 00:30 nie dosc ze wyglada na ciezko chorego to jeszcze na polglowka Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny.psychiatra Oszczerstwo 04.06.08, 00:26 porannakawa20 napisała: > lekarzy gruzińskich. > Mieli podciągnąć wyniki przed zapowiadanymi badaniami i podaniem ich do > publicznej wiadomości. Polscy psychiatrzy też potrafią pana prezydęta wyleczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
rojczer Kaczyński rozmawiał z Saakaszwilim 03.06.08, 00:42 Że też Saakaszwilemu nie szkoda pieniędzy na telefony do Kaczyńskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Re: Kaczyński rozmawiał z Saakaszwilim 03.06.08, 01:38 rojczer napisał: > Że też Saakaszwilemu nie szkoda pieniędzy na telefony do > Kaczyńskiego... Chłopie on nie za swoje dzwoni przecież Podobnie jak prezio nie za swoje lata na chlanie "mamrota" Odpowiedz Link Zgłoś
maximus999 rozmawiał telefonicznie 03.06.08, 00:51 ostatnio to nudno tutaj zaczyna bywac... zrobil sie tutaj kacik agentow . Najsmieszniejsze sa pouczenia co do pisowni jezyka polskiego przez ludzi z ambasady Rosji i innych agenturalnych przybodowek Kremla .Z drugiej strony siedza wspolpracownicy i agencji drugiego brata. tak na marginesie to rosyjskie wojska rozjemcze w tamtym rejonie to jakby cos w stylu wojsk "rozjemczych" wkraczajacych 17 wrzesnia 1939 do Polski .Diabel ubral sie w ornat i na msze gonem dzwoni... Odpowiedz Link Zgłoś
wi42 Agentem jest każdy kto wypowiada się nie 03.06.08, 01:48 po myśli maximusa. Agent głupoty jest najgorszy. Jak widać z wypowiedzi kandydujesz na takiego. maximus999 napisał: > ostatnio to nudno tutaj zaczyna bywac... > zrobil sie tutaj kacik agentow . > > Najsmieszniejsze sa pouczenia co do pisowni jezyka polskiego przez ludzi z > ambasady Rosji i innych agenturalnych przybodowek Kremla .Z drugiej strony > siedza wspolpracownicy i agencji drugiego brata. > > tak na marginesie to rosyjskie wojska rozjemcze w tamtym rejonie to jakby cos > w > stylu wojsk "rozjemczych" wkraczajacych 17 wrzesnia 1939 do Polski .Diabel > ubral sie w ornat i na msze gonem dzwoni... Odpowiedz Link Zgłoś
lestek35 Re: rozmawiał telefonicznie 03.06.08, 12:00 maximus999 napisał: Najsmieszniejsze sa pouczenia co do pisowni jezyka polskiego przez ludzi z > ambasady Rosji i innych agenturalnych przybodowek Kremla .Z drugiej strony > siedza wspolpracownicy i agencji drugiego brata. Koleś, jeśli do mnie pijesz, a właściwie o moim komentarzu co do zangileszczenia, to zanim wydasz swój durny i niczym nie potwierdzony werdykt o jakowymś agencie w ambasady, najpierw stuknij się mocno w łeb, po czym znajdź na forach moje wpisy i udowodnij mi, że KIEDYKOLWIEK pisałem coś w obronie ruskich interesów a nie polskich. Inaczej bez takiego udowodnienia jesteś zwykłym bucem, tępym anonimowym burakiem rzucającym niczym nie poparte oskarżenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sany666 Szablę w dłoń, Kaczor 03.06.08, 00:57 i na Moskwę! A swoją drogą, to ta Rosja ma wojska do wszystkiego (wojska kolejowe!). Czekamy teraz na wysyłkę do innych sąsiadów wojsk drogowych, sanitarnych, telefonicznych, restauracyjnych, hotelowych, aptecznych itd itp. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Abchazi nienawidzą Gruzinów jak albańczycy serbów! 03.06.08, 01:17 I bądź tu mądry!! Komu przyznać rację. Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Kurdupelek nas ukochany zakochał się w Gruzji 03.06.08, 01:32 No właśnie w Niemczech traktują go jak buraka w Europie (może poza Litwą gdzie go tolerują) traktują go jako klona swojego brata, i tego głupszego, który każdą decyzję uzgadnia z bratem Zaś w Gruzji go KOCHAJĄ więc prezio lgnie do Gruzji. Okłamuje tamtego prezia ( jak mu się bliżej przyjrzeć to też skr.........wiel) ,że wepchnie go do NATO i UE a to zwyczajne kłamstwo bo nasz prezio w UE ma tyle samo do gadania co jakiś tam Kowalski, bo nikt nie lubi kurdupli o b małym rozumku co to ani be ani me ani kukuryku. Ale Sakaszwili ma pyszne " mamroty" 4 flaszki i prezio gotów wojnę Rosji wypowiedzieć . No tak tylko ta błazenada potrwa jeszcze trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
donald_2005 Zdjęcia Prezydenta Kaczyńskiego w GW 03.06.08, 01:39 Sądząc po zdjęciach Prezydenta Kaczyńskiego zamieszczanych w GW jest z nim rzeczywiście niedobrze. Naprawdę, bardzo kiepsko wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś
28plk7b Jeden posrany prezydent dzwoni do 03.06.08, 04:24 drugiego prezia z notorycznym rozwolnieniem.Obaj mogą debatować o gęstości sraczki.Tylko odwodnienie może dać ulgę obu narodom. Odpowiedz Link Zgłoś
frakcja-alternatywna dla rownowagi antykaczystow - zobacz ... 03.06.08, 04:48 www.niezalezna.pl/index.php/article/show/id/2879 Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c Wreszcie ktoś docenił naszego prezydenta! 03.06.08, 06:00 Może choć na chwile poprawi to jego humor,bo inni przywódcy mają pana Kaczyńskiego głęboko w - wielkim poważaniu.Aktywność na arenie międzynarodowej naszego pożal sie boże prezydenta przynosi z reguły tylko kłopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
ala4910 Lech Kaczyński rozmawiał telefonicznie z Saakas.. 03.06.08, 06:21 Może ktoś mnie uświadomi, jaka racja stanu wymaga wtrącania się naszego prezydenta w wewnętrzne sprawy Gruzji i pchania opozycji gruzińskiej w stronę Rosji? Dlaczego nasz prezydent , podobno wieeeeelki demokrata popiera Saakaszwilego? Nie można robić wszystkiego co się da, aby tylko dopiec Rosji, bo Rosja to mocarstwo , nasz sąsiad zresztą i powinniśmy mieć z nią jak najlepsze stosunki. Zwłaszcza ze względu na gospodarkę. może ktoś to prezydentowi wytłumaczy? Ja wstydzę się za niego. Odpowiedz Link Zgłoś
maria-anna Lech Kaczyński rozmawiał telefonicznie z Saakas.. 03.06.08, 07:14 Musi radzić? Przecież Gruzja słynie z mądrych stulatków:) Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma więc, dla równowagi, trzeba zapytać się i głupich 03.06.08, 16:06 50-ciolatków ! Odpowiedz Link Zgłoś
walter62 Bajki na dobranoc? 03.06.08, 15:36 Boże, co za news!!! Przez kilka lat telefon milczał aż tu nagle się rozdzwonił. I w dodatku dzwonił "mąż stanu" do jemu podobnego. Widocznie wybrali odpowiednią porę i nawzajem opowiadali sobie bajki na dobranoc. Dwa supermocarstwa przed czyszczeniem zębów i paciorkiem nawzajem siebie dowartościowały. Jednemu po tej rozmowie śniła się Gruzja od Czarnego do Kaspijskiego. Natomiast drugiego nie niepokoiły nocne koszmary - Putin i Miedwiediew. Jak Saakaszwili ponownie zadzwoni warto to upamiętnić stosownym nagraniem, które będzie wielokrotnie puszczane w światowych telewizjach. A może Saakaszwili prozaicznie pomylił numery telefonów? Odpowiedz Link Zgłoś
mvs_81 Lech Kaczyński rozmawiał telefonicznie z Saakas.. 04.06.08, 00:22 wicary, 28plk7b i walter62- musze przyznac, ze Wasze reakcje poprawily mi humor. Niezle sie rozesmialem (do Was, nie z Was) Tu moja , nieco powazniej sformulowana, opinia: Gruzja miala z Rosjanami bardzo ciezko, wiec logiczne, ze beda chcieli dzialac na ich niekorzysc, tak jak my, choc nawet naj- naj- najgorsze wk*rwianie Rosji, to co wlasnie robimy razem z Gruzinami (i innymi) ;-) nie wyrowna rachunkow i wyrzadzonych przez Rosjan krzywd. Czy wiecie co Rosja zrobila jeszcze kilkanascie lat temu, kiedy bylo w Gruzji niespokojnie? Wyslala oddzialy wojska, nie z karabinami, tylko z lopatami, zeby szlachtowac ludzi (w tym kobiety i dzieci) jak bydlo- po prostu na ulicy- jak padlo.. To tylko jeden z wielu takich incydentow. Dodaj nasze, po prostu swietne doswiadczenia z Rosja i powiedzcie mi jak ich tu nie nienawidziec. Dobrze zdaje sobie sprawe z tego, ze jest to problem polityczny, a nie przecietnego Rosjanina. Do przecietnego Rosjanina osobiscie nic nie mam, ale Abchazja to Gruzja. Osetia tez. Przeciez to logiczne, ze Rosja tworzy tam sztuczny niepokoj, zeby utrudnic Gruzinom przystapienie do NATO. Wyobrazacie sobie, ze odlaczy sie od nas Slask, bo im Niemcy jakies za*rane paszporty albo emerytury dadza? Nie wk**wilibyscie sie? Mimo to, Kaczynski oczywiscie ma gowno do powiedzenia, to fakt, ale przynajmniej COS robi! Odpowiedz Link Zgłoś