lady_66 19.06.08, 13:44 gratulacje dla Pana Andrzeja, wielki szacunek prawdziwy, prawy czlowiek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hyba_79 Re: Celinski w TOK FM 19.06.08, 14:22 eee tam prawy.. lewak jak się patrzy... zapluł się z emocji i gadał w kółko dyrdymały nie na temat... merytoryczne zero niestety z niego wyszło... > gratulacje dla Pana Andrzeja, wielki szacunek > prawdziwy, prawy czlowiek Odpowiedz Link Zgłoś
lady_66 Re: Celinski w TOK FM 19.06.08, 15:51 mozna byc i prawym czlowiekiem lewicy, zdecydowanie tak ale wlasnie urzeklo mnie, ze to nie byly kragle gadki polityka obliczone na wyborce, tylko spontaniczna reakcja czlowieka, ktory naprawde ma dosc i nie przebiera w slowach wielu ludzi czuje podobnie, bardzo dobrze, ze Celinski to wyrazil a jak sie Kolenda zacukala! he, he to tez bylo piekne Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: Celinski w TOK FM 19.06.08, 15:54 Powiedział kilka rozsądnych słów, co na tle standardowego bełkotu politycznych prostytutek rzeczywiście mogło zrobić niezłe wrażenie, ale nie przesadzajmy: tak jak Celiński myśli większość polskiego społeczeństwa, nie było w tym nic odkrywczego. Odpowiedz Link Zgłoś
ed200816 Re: Celinski w TOK FM 19.06.08, 16:20 typowy jazgot zaplutego karła czerwonej reakcji,przeczuwającego koniec jego ugrupowania.świadczy o tym próba połączenia kanapowej P.D z kanapowym S.D.P.L:em.nic im to nie pomoże skończą na śmietniku historii. Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: Celinski w TOK FM 19.06.08, 20:02 iedsupo napisał: > Powiedział kilka rozsądnych słów, co na tle standardowego bełkotu > politycznych prostytutek rzeczywiście mogło zrobić niezłe wrażenie, > ale nie przesadzajmy: tak jak Celiński myśli większość polskiego > społeczeństwa, nie było w tym nic odkrywczego. Gdyby większość społeczeństwa polskiego myślała jak ten polityk specjalnej troski, to jego partia - bermanówki miałaby kilkadziesiąt procent poparcia, a nie oscylowałaby wokół jednego procenta poparcia! Rozpaczliwe próby dogadania się i politycznego zjednoczenia rabbiego Geremka z rabbim Borowskim pod jakimś lewym szyldem nic nie dadzą. Polacy wiedzą dobrze who is who. Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: Celinski w TOK FM 19.06.08, 19:54 lady_66 napisała: > mozna byc i prawym czlowiekiem lewicy, zdecydowanie tak > ale wlasnie urzeklo mnie, ze to nie byly kragle gadki polityka > obliczone na wyborce, tylko spontaniczna reakcja czlowieka, ktory > naprawde ma dosc i nie przebiera w slowach > wielu ludzi czuje podobnie, bardzo dobrze, ze Celinski to wyrazil > > a jak sie Kolenda zacukala! he, he > to tez bylo piekne To jest oksymoron - "prawy człowiek lewicy", podobnie jak sprzecznością logiczną jest być jednocześnie mądrym, uczciwym i komunistą. Ja też wyrażę się nie przebierając w słowach, że jak widzę tego byłego ministra kultury, specjalistę od porównań wymiotnych i szaletowych, to normalnie rzygam i wymiotam za przeproszeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
antoniw2 Koniec totalitarysty i totalitaryzmu. Rosja płacze 19.06.08, 19:27 Zabawne. Kulturalni, oczytani, utalentowani, pełni erudycji i serdeczni pp. Cenckiewicz i Gontarczyk - wyjaśniają, tłumaczą, służą swą wiedzą. A z drugiej strony jazgot Komsomolców zmanipulowanych przez KGB, bez argumentów, dyszących nienawiścią. "Podziwiam" bezczelnosc tych Komsomolcow. Ich chamstwo, ich wieczne "ja, ja, ja!", ich kretactwo i brak wspolczucia dla ludzi, dla kolegow (zob. donosy Bolka). Mialem okazje poznac dobrze tego Pana Elektryka w 1980 r. - i teraz dopiero oddycham spokojnie. Wielkie brawa dla Kurtyki, Cenckiewicza i Gontarczyka. Na pohybel Borusewiczowi, Rybickim, Hallowi, no i Celinskiemu, ktorzy z idioty zrobili ikone Polski. Jestem ludziom zyczliwy, ale to naprawde zero. Zreszta sami widzicie. "Podziwiam" - to ewenement - komsomolską glupotę Bolka. Precz z wplywami Rosji w Polsce. Wpisujcie się na www.petycje.pl Petycja nr 3182 z poparciem dla Cenckiewicza + Gontarczyka - póki jeszcze czas, bo Partia "Demokratyczna" chce zlikwidować IPN !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lady_66 Re: Celinski w TOK FM 19.06.08, 21:31 rety, a co to za zlot swirow tu sie zrobil, Celinski ma racje, rzygac sie chce... male, pokraczne i nienawistne ludki ale juz niedlugo pociagniecie, wasza wlasna zlosc was zadusi i to bedzie piekne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: Celinski w TOK FM 20.06.08, 00:36 lady_66 napisała: > rety, a co to za zlot swirow tu sie zrobil, > Celinski ma racje, rzygac sie chce... > male, pokraczne i nienawistne ludki > ale juz niedlugo pociagniecie, wasza wlasna zlosc was zadusi > i to bedzie piekne!!! Gdyby tak zapytać Polaków o to z kim im się kojarzy "mały, pokraczny, nienawistny ludzik", to jestem pewny, że wskazaliby w znakomitej większości Twojego rodaka Jerzego Urbana. Oczywiście sonda zrobiona na forum Gazety Wyborczej, organu semitów i filosemitów wypadłaby inaczej, podobnie jak na forum NIE - rabbiego Urbacha. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Towarzysz Celinski gdzie teraz wyladowal ? 20.06.08, 00:38 W SLD czy w demokraci.pl ? Bo LiD zdechl:) Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: Towarzysz Celinski gdzie teraz wyladowal ? 20.06.08, 00:44 amanasunta napisała: > W SLD czy w demokraci.pl ? Bo LiD zdechl:) Czyżby tow. Celiński wypisał się z bermanówek? A jeśli chodzi o LiD, to słyszałem, że tego trupa chcieli reaktywować rabbi Borowski z rabbim Geremkiem. Ponoć wspiera ich całe środowisko pederastów i lesbijek ze starszym gejowym Biedroniem na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: Towarzysz Celinski gdzie teraz wyladowal ? 20.06.08, 00:54 Nad dołączeniem do wspomnianej koalicji zastanawiają się Zieloni, którzy już kiedyś występowali wspólnie z bermanówkami. Natomiast bardziej pragmatycznie myśląca Partia Kobiet (z tą kłótliwą siwą brzydulą, która przed ostatnimi wyborami rozebrała się na bilbordach rażąc powszechnie poczucie estetyki) tym razem przyklei się do antyklerykalnych postkomuchów od Napierniczaka i Olejarskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: Towarzysz Celinski gdzie teraz wyladowal ? 20.06.08, 00:56 I jeszcze link: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,5313945,SLD_zawrze_koalicje_z_Partia_Kobiet_.html Odpowiedz Link Zgłoś
lady_66 Re: Celinski w TOK FM 20.06.08, 09:34 a ja sie zaloze, ze kaczynskich niestety JU nie jest moim rodakiem, chcialabym miec jakas domieszke, ale jestem w 100 tutejsza, slowianska i dlatego tak mi wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś