piotr_57 22.04.13, 16:45 Widzę, że nadal nie ma tu szans na jakąkolwiek dyskusje, nadal na forum królują półgłówki niemające nic do powiedzenia, a reszta im ulega. No cóż, zajrzę znów za pół roku, może coś się zmieni. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr_57 Re: do admina. 22.04.13, 16:57 gazeta_mi_placi napisała: > Czyli koło października. Jak wrócę z wakacji, kiele września Odpowiedz Link
matt.j Re: do admina. 23.04.13, 20:03 piotr_57 napisał: > Jak wrócę z wakacji, kiele września Ale może jest jakaś szansa, że przez wakacje np. zapomnisz adres forum? Chociaż nie sądzę, nie odpuściłbyś sobie takiej szansy na podreperowanie swojego ego. Znowu wejdziesz ze swoim zadufaniem i stwierdzisz, że jesteś ponad tym plebsem tu piszącym. Jakbyś miał wystarczające poczucie własnej wartości to nie musiałbyś się tak prymitywnie dowartościowywać. Jak widać jest ci to potrzebne jak woda... Ale wiesz, że to takie niemęskie... biedny jesteś, tyle sprzeczności w tobie z którymi tak strasznie starasz się walczyć. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: do admina. 22.04.13, 17:12 a jakbys tak te wszystkie polglowki bez wyjatku wymienil? piotr_57 napisał: > Widzę, że nadal nie ma tu szans na jakąkolwiek dyskusje, nadal na forum królują > półgłówki niemające nic do powiedzenia, a reszta im ulega. No cóż, zajrzę znów > za pół roku, może coś się zmieni. Odpowiedz Link
grzech_o_1 Re: do admina. 22.04.13, 21:53 Cześć Piotr. Wlaśnie od dłuższego czasu się zastanawiam, gdzie i kiedy zgubiłem pół głowy? Za cholerę nie mogę sobie przypomnieć. Ps. Serdeczne pozdrowienia od Rudki. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: do admina. 22.04.13, 22:01 Jakiś czas temu pośród inwektywów obiecywałeś całemu światu, że pisać tu nie będziesz. Odpowiedz Link
piotr_57 Re: do admina. 23.04.13, 07:53 sibeliuss napisał: > Jakiś czas temu pośród inwektywów obiecywałeś całemu światu, że pisać tu nie bę > dziesz. Inwektyw, baranku, inwektyw!! Nie będziesz pisał... a nie "pisać"! Jedno zdanie a 6 błędów, "inteligiencie". Odpowiedz Link
sibeliuss Re: do admina. 23.04.13, 07:56 Nie jesteś dla mnie autorytetem Nie byłeś i nie będziesz. Odpowiedz Link
piotr_57 Re: do admina. 23.04.13, 08:07 sibeliuss napisał: > Nie jesteś dla mnie autorytetem Nie byłeś i nie będziesz. To rozumiem. Gorzej, że i nauczyciel języka polskiego w podstawówce, też nie był!! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: do admina. 23.04.13, 09:04 Akurat i "będziesz pisał", i "będziesz pisać" są poprawne. Jak rozumiem był to twój wielce merytoryczny głos na temat jakosci rozmów na forum? I dodateczek złosliwy nieco: i tobie dość często zdarzają się błędy, również ortograficzne Odpowiedz Link
piotr_57 Re: do admina. 23.04.13, 09:20 ewa9717 napisała: > Akurat i "będziesz pisał", i "będziesz pisać" są poprawne. Jest tylko dopuszczalne dla ćwierć inteligentów, a nie prawidłowe. Jak rozumiem był to twój wielce merytoryczny głos na temat jakosci rozmów na forum? Od pilnowania poziomu dyskusji na forum jest admin, a nie ja! Bez względu na to co napisze, podpisuje się pode mną jakiś kretyn z debilnym komentarzem. Jeszcze się nie zdarzyło, żeby admin zwrócił takiemu "dyskutantowi" uwagą. > I dodateczek złosliwy nieco: i tobie dość często zdarzają się błędy, również > ortograficzne Na złośliwości nie odpowiadam. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: do admina. 23.04.13, 10:39 Jasne, przy takim dwustuprocentowym inteligencie jak ty profesorowie Miodek, Bralczyk czy Markowski (autor słownika poprawnej polszczyzny) to neptki. No cóż, mnie chyba po drodze raczej z nimi. Odpowiedz Link
piotr_57 Re: do admina. 23.04.13, 10:46 ewa9717 napisała: No cóż, > mnie chyba po drodze raczej z nimi. Chwała Bogu, szerokiej drogi i papa. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: do admina. 23.04.13, 11:00 kurcze.... Za chwile bedziemy co najmniej dwa doktoraty potrzebowali aby na forum dyskutowac..... To ja w przedbiegach odpadam.... Nie mam zadnego. Odpowiedz Link
matt.j Re: do admina. 23.04.13, 19:58 piotr_57 napisał: > Widzę, że nadal nie ma tu szans na jakąkolwiek dyskusje, nadal na forum królują > półgłówki niemające nic do powiedzenia, a reszta im ulega. Piort, zauważ, że odkąd przestałeś pisać wzrósł poziom i obniżyła się średnia wybujałego ego i zadufania piszących Odpowiedz Link