Dodaj do ulubionych

do admina.

22.04.13, 16:45
Widzę, że nadal nie ma tu szans na jakąkolwiek dyskusje, nadal na forum królują półgłówki niemające nic do powiedzenia, a reszta im ulega. No cóż, zajrzę znów za pół roku, może coś się zmieni.
Obserwuj wątek
    • gazeta_mi_placi Re: do admina. 22.04.13, 16:50
      Czyli koło października.
      • piotr_57 Re: do admina. 22.04.13, 16:57
        gazeta_mi_placi napisała:

> Czyli koło października.

Jak wrócę z wakacji, kiele września big_grin
        • matt.j Re: do admina. 23.04.13, 20:03
          piotr_57 napisał:
          > Jak wrócę z wakacji, kiele września big_grin

Ale może jest jakaś szansa, że przez wakacje np. zapomnisz adres forum? smile
          Chociaż nie sądzę, nie odpuściłbyś sobie takiej szansy na podreperowanie swojego ego. Znowu wejdziesz ze swoim zadufaniem i stwierdzisz, że jesteś ponad tym plebsem tu piszącym.
          Jakbyś miał wystarczające poczucie własnej wartości to nie musiałbyś się tak prymitywnie dowartościowywać. Jak widać jest ci to potrzebne jak woda... Ale wiesz, że to takie niemęskie... biedny jesteś, tyle sprzeczności w tobie z którymi tak strasznie starasz się walczyć.
    • 1zorro-bis Re: do admina. 22.04.13, 17:12
      a jakbys tak te wszystkie polglowki bez wyjatku wymienil?big_grinbig_grinsmirk
      piotr_57 napisał:

> Widzę, że nadal nie ma tu szans na jakąkolwiek dyskusje, nadal na forum królują
      > półgłówki niemające nic do powiedzenia, a reszta im ulega. No cóż, zajrzę znów
      > za pół roku, może coś się zmieni.
    • grzech_o_1 Re: do admina. 22.04.13, 21:53
      Cześć Piotr.
      Wlaśnie od dłuższego czasu się zastanawiam, gdzie i kiedy zgubiłem pół głowy? Za cholerę nie mogę sobie przypomnieć.

Ps.
      Serdeczne pozdrowienia od Rudki.
      • matt.j Re: do admina. 27.04.13, 16:37
        smilesmilesmile
    • sibeliuss Re: do admina. 22.04.13, 22:01
      Jakiś czas temu pośród inwektywów obiecywałeś całemu światu, że pisać tu nie będziesz.
      • piotr_57 Re: do admina. 23.04.13, 07:53
        sibeliuss napisał:

> Jakiś czas temu pośród inwektywów obiecywałeś całemu światu, że pisać tu nie bę
        > dziesz.

Inwektyw, baranku, inwektyw!! Nie będziesz pisał... a nie "pisać"!
        Jedno zdanie a 6 błędów, "inteligiencie".
        • sibeliuss Re: do admina. 23.04.13, 07:56
          Nie jesteś dla mnie autorytetem suspicious Nie byłeś i nie będziesz.
          • piotr_57 Re: do admina. 23.04.13, 08:07
            sibeliuss napisał:

> Nie jesteś dla mnie autorytetem suspicious Nie byłeś i nie będziesz.

To rozumiem.
            Gorzej, że i nauczyciel języka polskiego w podstawówce, też nie był!!
            • ewa9717 Re: do admina. 23.04.13, 09:04
              Akurat i "będziesz pisał", i "będziesz pisać" są poprawne. Jak rozumiem był to twój wielce merytoryczny głos na temat jakosci rozmów na forum?
              I dodateczek złosliwy nieco: i tobie dość często zdarzają się błędy, również ortograficzne wink
              • piotr_57 Re: do admina. 23.04.13, 09:20
                ewa9717 napisała:

> Akurat i "będziesz pisał", i "będziesz pisać" są poprawne.

Jest tylko dopuszczalne dla ćwierć inteligentów, a nie prawidłowe.

Jak rozumiem był to twój wielce merytoryczny głos na temat jakosci rozmów na forum?

Od pilnowania poziomu dyskusji na forum jest admin, a nie ja! Bez względu na to co napisze, podpisuje się pode mną jakiś kretyn z debilnym komentarzem. Jeszcze się nie zdarzyło, żeby admin zwrócił takiemu "dyskutantowi" uwagą.

> I dodateczek złosliwy nieco: i tobie dość często zdarzają się błędy, również
                > ortograficzne wink

Na złośliwości nie odpowiadam.
                • ewa9717 Re: do admina. 23.04.13, 10:39
                  Jasne, przy takim dwustuprocentowym inteligencie jak ty profesorowie Miodek, Bralczyk czy Markowski (autor słownika poprawnej polszczyzny) to neptki. No cóż, mnie chyba po drodze raczej z nimi.
                  • piotr_57 Re: do admina. 23.04.13, 10:46
                    ewa9717 napisała:

No cóż,
                    > mnie chyba po drodze raczej z nimi.

Chwała Bogu, szerokiej drogi i papa.
                    • 1zorro-bis Re: do admina. 23.04.13, 11:00
                      kurcze....big_grin
                      Za chwile bedziemy co najmniej dwa doktoraty potrzebowali aby na forum dyskutowac.....big_grinbig_grinbig_grinsmirk
                      To ja w przedbiegach odpadam....
                      Nie mam zadnego.smirk
    • matt.j Re: do admina. 23.04.13, 19:58
      piotr_57 napisał:
      > Widzę, że nadal nie ma tu szans na jakąkolwiek dyskusje, nadal na forum królują
      > półgłówki niemające nic do powiedzenia, a reszta im ulega.

Piort, zauważ, że odkąd przestałeś pisać wzrósł poziom i obniżyła się średnia wybujałego ego i zadufania piszących wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka