czan-dra 23.06.08, 22:01 Przecież to oczywista oczywistość, że te dwa są zdolne posunąć się do każdego łajdactwa ( patrz Lepper i jego banda), aby przejąć władzę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike-great Kiedy Tusk przestanie gadać o PiS a zacznie PO ??? 23.06.08, 22:33 Kiedy Tusk przestanie gadać o PiS a zacznie PO ??? 7 miesięcy mija, a on ciągle o tym czego to nie zrobił PiS. A co zrobiła PO i PSL??? Bo za granicą już się z tego rządu śmieją - i to bynajmniej nie frakcje przychylne PiS-owi. fmichus napisał: Tusku!! Gdzie reformy Państwa?? - Do Roboty!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 a ty matole bredzisz, rzezisz, mendzisz 23.06.08, 22:48 na twoim klasycznym hiperprymitywnym, debilowatym poziomie. Dam ci rade na dobranoc: stan przed obrazkiem twego i pijaczkow patrona tow. Lecha, musztardowe napelnij mozgojebem i strzel sobie poduszkowca. I dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: a ty matole bredzisz, rzezisz, mendzisz 23.06.08, 23:32 rybka9915 napisała: > na twoim klasycznym hiperprymitywnym, debilowatym poziomie. Dam ci rade na dobr > anoc: stan przed obrazkiem twego i pijaczkow patrona tow. Lecha, musztardowe na > pelnij mozgojebem i strzel sobie poduszkowca. I dobranoc. Masz absolutną rację.To jakiś niebywały palant z młodzieżówki pisowskiej.Jak większość z nich - fanatyczny,małoletni i oczadziały kretynizmami tych dwóch bobków żoliborskich.Taki pisowski przedstawiciel kaczorjugend. Odpowiedz Link Zgłoś
kacperek1974 Re: a ty matole bredzisz, rzezisz, mendzisz 24.06.08, 00:33 Fanatyzm to u Was. Jedno słowo krytyki na rząd i Tuska to od razu rzucacie wyzwiskami itp. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:zatwierdził Bolek IV, taki GW no warty. 24.06.08, 09:47 kacperek1974 napisał: > Fanatyzm to u Was. Jedno słowo krytyki na rząd i Tuska to od razu rzucacie > wyzwiskami itp. zatwierdził Bolek IV, taki GW no warty. wykonał wolę brata, jeden i drugi szssz mata! W szambie gustujcie, gnojowicą plujcie! Niech wiedzą qrwa w świecie, jak bluzgać przestaniecie, wy qrwa się dowiecie, co mam na parapecie. Karabin maszynowy, do strzałów wciąż gotowy. Ja was wszystkim zohydzę, ja was tak nienawidzę, żadne autorytety, jam waszym wodzem stety! Wy qrwa mordy wraże, ja rzucę was na twarze. Musicie przejść ablucję, chcę władzy restytucję. Psujcie Tuskowi morale, przeciwnych ja rozwalę. Przez rok grudzień trzynasty, woda i chleb bez omasty! Zróbcie ze mnie premiera, bo was weźmie cholera! Ja qrwa nie rozumiem, ja qrwa nic nie umiem? Ja byłem, będę premierem, a ty to qrwa zerem! I wziął wdech za duży, i pękł, aż pierzem kurzy! Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Cudotworca Tusk tworzy "historie" 24.06.08, 10:24 almagus napisał: > kacperek1974 napisał: > > > Fanatyzm to u Was. Jedno słowo krytyki na rząd i Tuska to od razu rzucacie wyzwiskami itp. M: to nie fanatyzm ale poczucie niedowartosciowania. Dlatego Herr Tusk, ktory z pogarda odnosil sie do historii Polski dzis probuje ja sam pisac. O swoim Donaldowym "patriotyzmie" tak wyrazil sie Tusk w odpowiedzi na ankietę miesięcznika Znak, nr 11–12, 1987: Czym jest polskość: ” Jak wyzwolić się od tych stereotypów, które towarzyszą nam niemal od narodzenia, wzmacniane literaturą, historią, powszechnymi resentymentami? Co pozostanie z polskości, gdy odejmiemy od niej cały ten wzniosło – ponuro – śmieszny teatr niespełnionych marzeń i nieuzasadnionych urojeń? Polskość to nienormalność – takie skojarzenie nasuwa mi się z bolesną uporczywością, kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu. Polskość wywołuje u mnie niezmiennie odruch buntu: historia, geografia, pech dziejowy i Bóg wie co jeszcze, wrzuciły na moje barki brzemię, którego nie mam specjalnie ochoty dźwigać, a zrzucić nie potrafię (nie chcę mimo wszystko?), wypaliły znamię i każą je z dumą obnosić. Więc staję się nienormalny, wypełniony do granic polskością... Wiec po co Tusk pcha sie na stanowiska? Sam to odpowiedzial w "GW" z 15-16.10.2005: “Główną motywacją mojej aktywności politycznej była potrzeba władzy i żądza popularności. Ta druga była nawet silniejsza od pierwszej, bo chyba jestem bardziej próżny, niż spragniony władzy. Nawet na pewno…” Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:mirmat to ty jesteś jedynie polskojęzyczny,nic 24.06.08, 11:31 mirmat to ty jesteś jedynie polskojęzyczny,nic z wielkiej Rzeczpospolitej tolerancyjnej, zarżniętej przez nietolerancję kościoła katolickiego i ciemnotę, która wspierasz. A twój wódz to faszysta! Taki poradziecki, taki antyniemiecki. Taki jadowity, wiecznie niedopity. Bolek IV, taki gie… warty! Do czego on chciał doprowadzić z tym dziadkiem i z tym obywatelem polskojęzycznym? wyborcza.pl/1,75480,5293174,Mlyn_do_mielenia_ludzi.html pl.youtube.com/user/sandro2004 El ECO Od: sandro2004 To do tej melodii. Babcia Niemka, dziadek Polak. Czy, czyżby ja tylko tak mam? Jak ja stanę u nieba bram? Język polski ja tylko znam? Z babcią nawet nie pogadam? Dziadek to Polak, a babcia Niemka. Dziadek to Polak, a babcia Niemka. Dziadek to Polak, a babcia Niemka. Oglądnijcie na nowo babci stare zdjęcia. Oglądnijcie na nowo babci stare zdjęcia. Czy, czy ja tylko tak mam? Jak ja stanę u nieba bram? Język polski ja tylko znam? Czy ja ze swą babcią nawet nie pogadam? Czy ja ze swą babcią nawet nie pogadam? Nie tak prosta jest prawda, bo moja babcia język ten zna. Bo moja babcia język ten zna. Oglądnijcie na nowo babci stare zdjęcia. Oglądnijcie na nowo babci stare zdjęcia. Czy, czy ja tylko tak mam? Jak ja stanę u nieba bram? Język polski ja tylko znam? Oglądnijcie na nowo babci stare zdjęcia. Oglądnijcie na nowo babci stare zdjęcia. Oglądnijcie na nowo babci stare zdjęcia. Oglądnijcie na nowo babci stare zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:mirmat trzeba aż Słońca Peru abyś pojął! 24.06.08, 11:45 Chuklla pl.youtube.com/watch?v=uecDNhJXdfE&feature=related Od: sandro2004 El polkondor. Wyrywa serce. Pod chmur kobierce. Błyska krwią słońce. Lamy na łące. Mój dom kamienny I ten płacz daremny. To w zamponie wiatr od Andów do Tatr. Czasem zaszeleści. Ucho twoje pieści. I wyrywa duszę. Ja na wolność muszę. Quena z nostalgią. Uniesienia magią. Woła pragnienie. Wolność i ziemię. Kondor Inki druh. Leci wolny duch. Palo-de-lluvia. Poprzez aluwia. Szmerem rzeki Odmierza wieki. Rysuje fale. Twarzy wytrwale. Patas-de-cabra. Losu makabra. Stuk stópek dzieci. Jak kózka leci. Wystukuje czas. I porywa nas. Polak to czuje. Lecz tryumfuje. Złoto zgrabione. Głowy uniesione. Żegna nostalgię. Gna cudu magię. Wolaamy juuz na tej ziemi, pragniemy na naszej ziemi, my chcemy zyc godnie, nie z soba wiecznie skloceni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wołaamy juuż na tej ziemi, pragniemy na naszej ziemi, my chcemy żyć godnie, nie z sobą wiecznie skłóceni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eichenlaub_mit_schwerten Re:mirmat trzeba aż Słońca Peru abyś pojął! 24.06.08, 12:45 Przypomnę słowa Ojca Świętego wypowiedziane w Sopocie, też dlatego tak dobrze je pamiętam, kiedy mówił nawiązując do hasła, część z nas na tej sali to hasło aż do zdarcia gardeł wykrzykiwało w roku 1989 i 1989. To było hasło "Nie ma wolności bez solidarności". A Ojciec Święty powiedział w Sopocie: "Ale pamiętajcie też, że nie ma solidarności bez miłości" Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Słońce Peru pisze bajke o dobrym swojaku Bolku! 24.06.08, 14:02 Walesa nie ma przyjaciol z okresu dziecinstwa. Nie ma tez przyjaciol z okresu strajkow w 1970, ani ze strajkow w 1980 roku. Jego przyjaznie zaczynaja sie dopiero gdy spiskowal nad obaleniem antykomuszego Rzadu Rzeczpospolitej!!!!!!! Te przyjaznie sa mocno zakotwiczone w UB-SB i ZSRR!!!! Bolek moze sie przyjaznic tylko z bolkami!!! To jest ich czlowiek i oni znaja jego prawdziwy zyciorys. Słońce Peru jest przyjacielem Bolka od czasu wspolnego zamachu na polskiI antykomuszy rzad. NIC TAK NIE LACZY ZBIROW, JAK WSPOLNE PRZESTEPSTWO! eichenlaub_mit_schwerten napisał: > Ojciec Święty powiedział w Sopocie: "Ale pamiętajcie też, > że nie ma solidarności bez miłości" Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Slonce Peru pisze z wdziecznosci do Bolka. Gdyby n 24.06.08, 21:50 ie Bolek i jego pasjonujace tete-a-tete z esbekami Slonce Peru musialby sie tlumaczyc dlaczego nie buduje autostrad, stadionow, dlaczego nie obniza podatkow, dlaczego blokuje mlodym zdolnym prawnikom dostep do zawodu a tak dzieki wiernemu staremu Bolkowi Slonce Peru ma swoja spokojna nocna zmiane, wesolo sobie POpierduje w zaciszu rzondowych gabinetow a historia Bolka moze zapelnic w wiernych esbeckich mediach wrodzona pustke, nieudacznosc i kompletne beztalencie ... i tylko Polski zal. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Polacy kiedys zrozumia: nie ma chleba bez wolnosci 25.06.08, 17:58 aplus napisał: > Slonce Peru pisze z wdziecznosci do Bolka. Gdyby nie Bolek i jego pasjonujace tete-a-tete z esbekami Slonce Peru > musialby sie tlumaczyc dlaczego nie buduje autostrad, stadionow, > dlaczego nie obniza podatkow, dlaczego blokuje mlodym zdolnym > prawnikom dostep do zawodu a tak dzieki wiernemu staremu Bolkowi > Slonce Peru ma swoja spokojna nocna zmiane, wesolo sobie POpierduje w zaciszu rzondowych gabinetow a historia Bolka moze zapelnic w wiernych esbeckich mediach wrodzona pustke, nieudacznosc i kompletne beztalencie ... i tylko Polski zal. M: Czasami musi byc gorzej by bylo naprawde lepiej. Nie wiem czy Amerykanie mieliby odwage wybrac Ronalda Reagana na prezydenta gdyby nie beznadziejna oferma jaka byl Jimmy Carter (wspomagany przez guru POstKomuchow Zbigniewa Brzezinskiego). 16 letni okrez rozboju balcerowiczowcow ( po 2 latach mamy klony tego PZPR-owca w Ministerstwie Finansow) jest scisle zwiazany z TWalesa Bolkiem i jego wspomaganiem "lewej nogi". Ci co jak Tusk wyrazali publicznie pogarde dla Patriotyzmu (wypowiedz Tuska w odpowiedzi na ankietę miesięcznika Znak, nr 11–12, 1987: Czym jest polskość) nie beda dbali o dlugofalowe interesy Polski. Im chodzi o wspomagany przez lze-media "image", ktory na krotka mete wygral jesienia 2007. To, ze skazuje sie dzis Jacka Kurskiego za wyrazanie oczywistej prawdy jest druga strone tego samego POstKomunsitycznego medalu co drozejace ceny. Nie bedzie chleba (dobrobytu) w UBekistanie gdzie wprowadza sie europejskie standardy zamordyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
si-si2 Re:zatwierdził Bolek IV, taki GW no warty. 25.06.08, 12:25 almagus chciał zapewne napisać odę Tuska: > Ja qrwa nie rozumiem, > ja qrwa nic nie umiem? > Ja jestem PANEM, jestem Premierem, > a Wy qrwa zerem! > I wziął Tusk wdech za duży, > i pękł, aż pierzem kurzy! > Odpowiedz Link Zgłoś
kacperek1974 Re: a ty matole bredzisz, rzezisz, mendzisz 24.06.08, 00:32 A tak bez chamstwa i głupoty to nie potrafisz dyskutować? Dostaliście polecenie obrażania każdego kto ma inne zdanie niż Wy? Jesteś zwykłym chamem. Odpowiedz Link Zgłoś
pretorianie_pis o jakim tow. Lechu piszesz? 24.06.08, 10:39 bo że Wałęsa pije wódkę to widziałem na filmie o okrągłym stole (złodziejskim stole) Odpowiedz Link Zgłoś
government_of_sil1y_walks o jakim tow. Lechu piszesz? 24.06.08, 12:24 Ja dzisiaj jestem w tym miejscu i mówię do Państwa dlatego, bo ponad 16 milionów Polaków 21 października zdecydowało się zagłosować i dało Polsce, dało naszej Ojczyźnie szansę na dobrą zmianę. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream przestanie, gdy głosujące na was mohery wyciągną 23.06.08, 23:25 kopyta. nie będzie elektoratu - nie będzie PiSuaru. I wstydliwego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
pretorianie_pis Bogdan Lis prowadził program??? 24.06.08, 10:37 1 Oto imiona synów Izraela, którzy razem z Jakubem przybyli do Egiptu. Każdy zaś przyszedł ze swoją rodziną: 2 Ruben, Symeon, Lewi, Juda; 3 Issachar, Zabulon i Beniamin: 4 Dan, Neftali, Gad i Aser. 5 Było zaś wszystkich potomków Jakuba siedemdziesiąt1osób, Józef zaś już był w Egipcie. 6 Potem umarł Józef i wszyscy jego bracia, i całe to pokolenie. 7 A synowie Izraela rozradzali się, pomnażali, potężnieli i umacniali się coraz bardziej, tak że cały kraj się nimi napełnił. Odpowiedz Link Zgłoś
pretorianie_pis Poczęstował Tuska sushi? 24.06.08, 10:37 8 Lecz rządy w Egipcie objął nowy król, który nie znał Józefa. 9 I rzekł do swego ludu: «Oto lud synów Izraela jest liczniejszy i potężniejszy od nas. 10 Roztropnie przeciw niemu wystąpmy, ażeby się przestał rozmnażać. W wypadku bowiem wojny mógłby się połączyć z naszymi wrogami w walce przeciw nam, aby wyjść z tego kraju». 11 Ustanowiono nad nim przełożonych robót publicznych, aby go uciskali ciężkimi pracami. Budowano wówczas dla faraona miasta na składy: Pitom i Ramses. Odpowiedz Link Zgłoś
krepelx [...] 23.06.08, 22:06 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
radzio5 Tez tak sadze glupszego premiera od Thuska 23.06.08, 22:10 jeszcze nie mielismy Odpowiedz Link Zgłoś
slwy Re: Tez tak sadze glupszego premiera od Thuska 23.06.08, 22:13 no fakt, nie miałeś okazji kandydować. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Tez tak sadze glupszego premiera od Thuska 23.06.08, 22:15 Eee nie prawda, a Kaczyński, Olszewski, Marcinkiewicz, to dopiero byli premierzy głupszych świat nie oglądał. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.bruksela Re: Tusk: Wałęsa został agentem, kiedy przestał w 23.06.08, 22:44 kreplex, co ty tu robisz, zasikany PiSuarze? spadaj sobie na wirtualna polske, tam jest dobre towarzystwo dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l dobry Bolek to nasz Bolek prawda kaczory? 23.06.08, 22:07 dobry Bolek to nasz Bolek prawda kaczory? podobnie było ostatnio: dobry ubek i komuch to pisowski a cała reszta była be. Zakłamane śmiecie, nic juz wam nie pomoże, niedługo traficie do sortowni odpadów ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mapi7 Łapy precz od Lecha Wałęsy! 23.06.08, 22:12 DLA MNIE Lech Wałęsa był, jest i będzie autorytetem, symbolem Wolnej Polski! Działania Kaczyńskich i całej ich zgrai są HANIEBNE!!! Nie wolno wierzyć w ani jedno słowo mówione czy pisane, które pochodzi z archiwów SB!!! Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l tylko jedna teczka została sfałszowana: Jarosława 23.06.08, 22:26 pozostałe sa prawdziwe. Czy kaczory sa tak chore czy tak dużo im KGB płaci??? Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great TV robi z ciebie A)idiotę B)idiotę C)idiotę ??? 23.06.08, 22:41 TV robi z ciebie A)idiotę B)idiotę C)idiotę ??? r0b0l napisał: > pozostałe sa prawdziwe. > Czy kaczory sa tak chore czy tak dużo im KGB płaci??? Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Niczego innego nie rozumiesz - ha,ha,ha!!! 23.06.08, 22:48 Niczego innego nie rozumiesz - ha,ha,ha!!! r0b0l napisał: a która TV bo ja tylko XXX kanały uznaję > Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu To nawet nie wiesz kto cie zmajstrowal? 24.06.08, 16:03 r0b0l napisał: > za czyje grzechy jestem Polakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream J. Kaczyński to konfident ubecki. Ja swoje wiem !! 23.06.08, 23:26 Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: TV robi z ciebie A)idiotę B)idiotę C)idiotę ? 23.06.08, 23:37 mike-great napisał: > TV robi z ciebie A)idiotę B)idiotę C)idiotę ??? > Synek,to twoja,pisdzielcza tv robi ci kompot z czegoś czego już nie masz - z mózgu. > > r0b0l napisał: > > > pozostałe sa prawdziwe. > > Czy kaczory sa tak chore czy tak dużo im KGB płaci??? Odpowiedz Link Zgłoś
kartel_miedziowy Re: TV robi z ciebie A)idiotę B)idiotę C)idiotę ? 24.06.08, 12:30 Szczególną wagę przywiązujemy do zapewnienia powszechnego dostępu do Internetu szerokopasmowego. To także wymóg nowoczesnego patriotyzmu. Stworzymy mechanizmy, dzięki którym wszędzie w Polsce, także w małych miejscowościach i na polskiej wsi ludzie będą mogli skorzystać z dobrodziejstwa globalnej sieci Odpowiedz Link Zgłoś
sikajacy_do_zupy_kelner TV robi z ciebie A)idiotę B)idiotę C)idiotę ??? 24.06.08, 12:27 Od przyszłego roku zmieniona zostanie Karta Nauczyciela w sposób pozwalający na ustalenie w budżecie państwa odrębnej kwoty bazowej dla nauczycieli. Oczywiście wyższej niż w 2007 r. Bezpośrednio przełoży się to na podwyższenie wynagrodzeń nauczycieli w 2008 r. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4701279.html Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Górnicy z "Wujka" nie żyją. Bolek żyje. 23.06.08, 22:40 Górnicy z "Wujka" nie żyją. Bolek żyje. mapi7 napisała: > DLA MNIE Lech Wałęsa był, jest i będzie autorytetem, symbolem Wolnej Polski! > Działania Kaczyńskich i całej ich zgrai są HANIEBNE!!! > Nie wolno wierzyć w ani jedno słowo mówione czy pisane, które pochodzi z > archiwów SB!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Bolek żyje. To niejaki J. kaczyński 23.06.08, 23:36 to ten, który w czasach stanu wojennego uniknął internowania. to ten gnojek, który za swoją "działalność solidarnościową" nigdy nie był szykanowany ani zwalniany z pracy. czemu ? bo tatuś był konfidentem ubeckim. a synek wiernie donosił SB jako TW Bolek. tradycja w rodzinie. a dziś ten gnojek opluwa Wałęsę. nóż się sam otwiera w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Fakty i świadkowie przeczą mitowi Wałęsy-niestety! 23.06.08, 23:42 Fakty i świadkowie przeczą mitowi Wałęsy-niestety! vanilla.dream napisał: > to ten, który w czasach stanu wojennego uniknął internowania. to ten gnojek, > który za swoją "działalność solidarnościową" nigdy nie był szykanowany ani > zwalniany z pracy. > > czemu ? bo tatuś był konfidentem ubeckim. a synek wiernie donosił SB jako TW > Bolek. tradycja w rodzinie. > > a dziś ten gnojek opluwa Wałęsę. nóż się sam otwiera w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream niestety fakty pokazują kto był pod parasolem SB, 23.06.08, 23:45 a kto ponosił represje. stronniczy świadek kontra fakty historyczne. wychodzi, że kaczyński był bolkiem. a jeśli nie to innym TW - pod innym pseudonimem. Odpowiedz Link Zgłoś
poszolom1 niestety fakty pokazują kto był pod parasolem SB, 24.06.08, 09:59 Jest napisane, że Lech Wałęsa był Bolkiem a gdzie mają dowód na cokolwiek? Nie ma mojego podpisu nigdzie! - powiedział portalowi Gazeta.pl Lech Wałęsa. Odpowiedz Link Zgłoś
el_presidente_tusk Fakty i świadkowie przeczą mitowi Wałęsy-niestety! 24.06.08, 12:23 This page is intentionally left blank Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: Górnicy z "Wujka" nie żyją. Bolek żyje. 23.06.08, 23:39 mike-great napisał: > Górnicy z "Wujka" nie żyją. Bolek żyje. > Jesteś śmierdzącym pomiotem pisowskim.Jak śmiesz,śmieciu,przywoływać bohaterów do magla twoich zasmarkanych bosów pisowskich!!!!!!!!!!!!!!!!!!Brzydzę się takimi faszystami,jak ty. > > mapi7 napisała: > > > DLA MNIE Lech Wałęsa był, jest i będzie autorytetem, symbolem Wolnej Pols > ki! > > Działania Kaczyńskich i całej ich zgrai są HANIEBNE!!! > > Nie wolno wierzyć w ani jedno słowo mówione czy pisane, które pochodzi z > > archiwów SB!!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski111 A co ty frasyniuk mafioso jestes? 23.06.08, 22:13 r0b0l napisał: > dobry Bolek to nasz Bolek prawda kaczory? > > podobnie było ostatnio: > dobry ubek i komuch to pisowski a cała reszta była be. > > Zakłamane śmiecie, nic juz wam nie pomoże, niedługo traficie do > sortowni odpadów > ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Powtarzasz się - sklerozę masz, czy co??? 23.06.08, 22:37 Powtarzasz się - sklerozę masz, czy co??? r0b0l napisał: > dobry Bolek to nasz Bolek prawda kaczory? > > podobnie było ostatnio: > dobry ubek i komuch to pisowski a cała reszta była be. > > Zakłamane śmiecie, nic juz wam nie pomoże, niedługo traficie do > sortowni odpadów > ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l drewniak spadaj z powrotem pod most 23.06.08, 22:09 ale najpierw oddaj kasę wyłudzona od matki ubecji i wyżebrany paszport Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk IPN jest zwykłą mieszalnią ubeckiego gów_a 23.06.08, 22:29 To wstyd dla całego polskiego narodu, wstyd dla Rzeczpospolitej, że dziś ocenia się ludzi na podstawie szamba jakie w IPN zgromadzono. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------brawo IPN - za ujawnienie prawdy------------ 23.06.08, 22:37 tak bardzo niewygodnej dla PO-szustow i innych milosnikow grubej kreski dla czewronych bandytow Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski111 Bronmy IPN-u! Precz z komuna i POlstewia 23.06.08, 22:43 Agenci sbeccy typu bolka na smietnik histori!!! hrabia-monte-christo napisał: > tak bardzo niewygodnej dla PO-szustow i innych milosnikow grubej kreski dla > czewronych bandytow Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Bronmy IPN-u! Precz z komuna i POlstewia 23.06.08, 22:52 > Agenci sbeccy typu bolka na smietnik histori!!! Słusznie. Najlepiej obaj. I Bolek i Lolek. Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski111 Re: Bronmy IPN-u! Precz z komuna i POlstewia 23.06.08, 22:54 Tez tak uwazam: i Walesa i Michnik wanda43 napisała: > > Agenci sbeccy typu bolka na smietnik histori!!! > > Słusznie. Najlepiej obaj. I Bolek i Lolek. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Ten Wałęsa to co za ziomal? Jakiś raper, czy kto?? 23.06.08, 23:23 Ten Wałęsa to co za ziomal? Jakiś raper, czy kto??? Odpowiedz Link Zgłoś
jancior <|> Tusk jak Marcinkiewicz - Total Memory ;-) 24.06.08, 00:53 przypomina sobie "sensacje" po latach Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Krasnal z Gdańska - donosiciel UB i SB !!! 24.06.08, 07:39 Krasnal z Gdańska - donosiciel UB i SB !!! Odpowiedz Link Zgłoś
urubamba_1 Krasnal z Gdańska - donosiciel UB i SB !!! 24.06.08, 07:57 Machu Picchu to nie była nasza fanaberia, tylko radość Peruwiańczyków z tego, że mogą pokazać takie miejsce. Oni nas tam serdecznie zapraszali, tak samo jak szefa Komisji Europejskiej czy innych premierów, czy prezydentów. Część z nich skorzystała z tego wyjazdu, część pojechała gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Wogóle Tusk i PO to pasmo radości !!! 24.06.08, 09:26 Wogóle Tusk i PO to pasmo radości !!! urubamba_1 napisał: > Machu Picchu to nie była nasza fanaberia, tylko radość > Peruwiańczyków z tego, że mogą pokazać takie miejsce. Oni nas tam > serdecznie zapraszali, tak samo jak szefa Komisji Europejskiej czy > innych premierów, czy prezydentów. > Część z nich skorzystała z tego wyjazdu, część pojechała gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
der.hausmeister.von.zoppot Krasnal z Gdańska - donosiciel UB i SB !!! 24.06.08, 12:25 Chyba nie masz racji Odpowiedz Link Zgłoś
akurach1981 Re: Bronmy IPN-u! Precz z komuna i POlstewia 23.06.08, 23:04 a ja sie nie moge pozbierac po filmie o "Trzech Przyjaciołach", jutro bedzie druga czesc, zapraszam to tvn-u o 21:55 to tak apropos jak dzialaly sluzby w tamtych latach Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Bronmy IPN-u! Precz z komuna i POlstewia 24.06.08, 00:04 Posłuchaj ty nędzna gnido, odrażający nikczemnieku. Michnik siedział 10 lat w więzieniu i był maltretowany na rózne sposoby. TY nedzna kreaturo zarzucasz mu, ze byl agentem SB? A co robił w tym czasie kanalia kaczyński? Pisął prace z cytatami z Lenina i pieprzył gdzieś o socjalistycznym prawie pracy, a potem szedł do willi, kóra jemu tatusiowi stalinowcowi dali komuniści za zasługi. A w stanie wojennym ten tchórz na widok SB sfajdał sie w majtki i natychmiast podpisał lojalke. NIkt o nim nigdy nie słyszał jako o opozycjoniście, dopóki jak ekskrement nie przyczepil sie do okrętu Wałesy. Potem zniknął do czerwca 1989 roku, taki odważny, tak walczył z komuną w latach 1982-9, tak sie zakonspirował, że nikt go nie wiział... Nedzny szmaciarz, jak jhego wyznawcy... silesiusmonachijski111 napisał: > Tez tak uwazam: i Walesa i Michnik > > wanda43 napisała: > > > > Agenci sbeccy typu bolka na smietnik histori!!! > > > > Słusznie. Najlepiej obaj. I Bolek i Lolek. Odpowiedz Link Zgłoś
manfred211 Co ty bredzisz człowieku. 24.06.08, 07:48 Michnik był od zawsze cynicznym graczem , prowadzącym cały czas dialog z KOMUNĄ. Czasami dla zmyłki zamykano go w komfortowych warunkach na kilka godzin, ale w żadnym razie nie było to 10 lat. Nie było to nawet rok (w sumie). Więc nie ogłupiaj człowieku Forumowiczów. Może jeszcze powiesz, że pobyt Wałęsy przez 7 miesięcy w superkomfortowych ośrodku wypoczynkowym URM w Arłamowie, który nie wiedzieć czemu nazwano "internowaniem", to też 10 lat więzienia! POPUKAJ SIĘ CHŁOPIE W SWOJE KWADRATY, BO NAJWYRAŹNIEJ SIĘ POPRZESTAWIAŁY! Odpowiedz Link Zgłoś
arabski_tomasz Co ty bredzisz człowieku. 24.06.08, 07:53 Koalicja Platformy Obywatelskiej i Polskiego Stronnictwa Ludowego i mój rząd będziemy gwarantami wzrostu wynagrodzeń w ochronie zdrowia. Przekształcimy publiczne placówki ochrony zdrowia, które w przeważającej większości dzisiaj należą do samorządów, w spółki prawa handlowego. Odpowiedz Link Zgłoś
min_nowak Co ty bredzisz człowieku. 24.06.08, 07:57 This page is intentionally left blank Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.sotnia Co ty bredzisz człowieku. 24.06.08, 09:42 I Główny kierunek tych naszych propozycji w tych najbliższych miesiącach to radykalne uproszczenie prawa gospodarczego, prawa podatkowego i trybu poboru składek ZUS. Wprowadzenie ale wreszcie na serio zasady jednego okienka przy zakładaniu firmy, usprawnienie sądownictwa gospodarczego i realne skrócenie okresu sądowego egzekwowania należności . Odpowiedz Link Zgłoś
premier_z.kaszub Re: Bronmy IPN-u! Precz z komuna i POlstewia 24.06.08, 12:22 Według autorów publikacji, Lech Wałęsa w początkach lat 70. był agentem SB o kryptonimie "Bolek"; akta świadczące o tym b. prezydent zabrał w latach 90.; a w 2000 r. Sąd Lustracyjny wadliwie ocenił dowody nt. Wałęsy i pominął ich część. Lech Wałęsa zaprzecza współpracy z SB. Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: ------brawo IPN - za ujawnienie prawdy------- 23.06.08, 23:26 hrabia-monte-christo napisał: > tak bardzo niewygodnej dla PO-szustow i innych milosnikow grubej kreski dla > czewronych bandytow Kaczyński jest agentem,bo podpisał lojalkę.Podpisał?Podpisał, tylko ciemnemu ludowi wmawiał,że to fałszywka.I teraz jego politrucy podobne fałszywki uznają za prawdy objawione.Szczyt hipokryzji = szczyt pis. Odpowiedz Link Zgłoś
tw.bolek-walesa ____ Skoro dla Michnika... ____ 23.06.08, 22:54 Skoro dla Michnika oprawca Czeslaw Kiszczak i inni byli "ludzmi honoru", to co sie dziwic, ze historycy IPN to skonczone swinie. W ustach Michnika i jemu podobnych oszolomow, wszelkie obelgi brzmia jak komplementy. A swoja droga, to przy okazji dyskusji o odebraniu Grassowi honorowego obywatelstwa miasta Gdanska, Michnik sam powiedzial Walesie, zeby sie nie rzucal, bo sam na hanbiaca przeszlosc w czasach mlodosci. Niech wyjasni o co mu chodzi, a Borusewicz niech ujawni tasme z rozmowy, skoro nic w niej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
as200 Re: IPN jest zwykłą mieszalnią ubeckiego gów_a 24.06.08, 02:54 Kim jest ktos, kto archiwa komuny zniewalajacej kraj przez lata, jedyne zrodlo informacji, nazywa szambem ? Kiedys wolali: wypaczenia nie, socjalizm tak. Potem juz sie tak nie dalo, wiec wolali: socjalizm nie, ale my tak. Teraz juz sa pod sciana i nie wiedza co wolac. Pozostalo tylko nazywac szambem, to co zagraza. Dawne tradycje targowicy, tych co swoja mala prywate, spokoj urzadzonego grajdola maja ponad wszystko, i bronia jak umieja... Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z_sopotu Re: IPN jest zwykłą mieszalnią ubeckiego gów_a 24.06.08, 07:49 Chcę dzisiaj przy okazji święta obiecać, że na jedzenie dla dzieci, na ich bezpieczeństwo, edukację i rozwój - pieniędzy nie zabraknie. Odpowiedz Link Zgłoś
gruss_aus_machu_picchu Re: IPN jest zwykłą mieszalnią ubeckiego gów_a 24.06.08, 12:57 Życzę Państwu w tych dniach spokojnego, radosnego świętowania, spacerów i pięknej pogody. www.rp.pl/artykul/129003.html Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciel.swiata Głupio gadasz premierze.Ojciec pijar miał kaca i 23.06.08, 22:14 dał głupi text do wykucia.Widocznie też jadł strusia ew. prosię pieczone. Odpowiedz Link Zgłoś
pandora-online a jaka role 23.06.08, 22:15 w tam calym swinskim bajzlu odgrawal Tusk tak bardzo popiereny przez bolka i SB?:mozna postawic sobie pytanie czy Tusk byl tez agentem? jesli nie to dlaczego popiera go SB-komuna i inne antypolskie dziadostwo.Co Tusk tej antypolskiej holocie obiecal w zamian za poparcie?. Odpowiedz Link Zgłoś
trzy.14 Re: a jaka role 23.06.08, 22:21 > w tam calym swinskim bajzlu odgrawal Tusk tak bardzo popiereny przez bolka i > SB?:mozna postawic sobie pytanie czy Tusk byl tez agentem? Najwieksze wsparcie od SB otrzymal Rajmund Kaczyński. To dzieki temu bracia mogli zdobyc "elitarne" wykształcenie w komunistycznej uczelni i dorastać w domu z ogródkiem odgrodzonym od gdańskiej hołoty kopiącej bez sensu piłkę... Odpowiedz Link Zgłoś
hbk Re: a jaka role 23.06.08, 22:23 Mnie smieszy to, ze najwiekszymi obroncami Walesy sa postkomunisci i lewacy. Co do ksiazki radze najpierw przeczytac, potem oceniac. (Chcialbym jeszcze dodac, ze byla ta ksiazka recenzowana przez 5-7 historykow [oczywiscie wedlug wyborczej podstawionych przez PIS] i nikt nie wykryl bledow warsztatowych. To, ze Walesa nie jest krysztalowy jest oczywiste [bo nikt nie jest] i chcialbym poznac prawde, czy byl Bolkiem, czy nie, jednak lewica i pan Tusk przyjeli dogmat o swietosci Walesy... bo jak podniesiesz reke na Walese, to jeste ZLY, nic nie wiesz o Solidarnosci itp. ) Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: a jaka role 23.06.08, 22:27 Była recenzowana między innymi przez Zybertowicza, jeśli on jest historykiem to ja jestem chiński cesarz, tak więc jeśli już coś naprawdę chcesz pisać to przedtem sprawdż. Nie dziękuj, dobre rady to moje hobby. Odpowiedz Link Zgłoś
hbk Re: a jaka role 23.06.08, 22:36 napisalem przez 5-7, a Zybertowicz historii nie studiowal? Czy boli, ze obrazil WIELKIEGO MICHNIKA? Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Akurat Zybertowicz to socjolog. I nie tylko. 23.06.08, 22:45 Akurat Zybertowicz to socjolog. I nie tylko. czan-dra napisał: > Była recenzowana między innymi przez Zybertowicza, jeśli on jest historykiem to > ja jestem chiński cesarz, tak więc jeśli już coś naprawdę chcesz pisać to > przedtem sprawdż. Nie dziękuj, dobre rady to moje hobby. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Tusk chce cenzury jak za czerwonego Urbana. Wow!!! 23.06.08, 22:44 Tusk chce cenzury jak za czerwonego Urbana. Wow!!! hbk napisał: > Mnie smieszy to, ze najwiekszymi obroncami Walesy sa postkomunisci i lewacy. Co > do ksiazki radze najpierw przeczytac, potem oceniac. (Chcialbym jeszcze dodac, > ze byla ta ksiazka recenzowana przez 5-7 historykow [oczywiscie wedlug wyborcze > j > podstawionych przez PIS] i nikt nie wykryl bledow warsztatowych. To, ze Walesa > nie jest krysztalowy jest oczywiste [bo nikt nie jest] i chcialbym poznac > prawde, czy byl Bolkiem, czy nie, jednak lewica i pan Tusk przyjeli dogmat o > swietosci Walesy... bo jak podniesiesz reke na Walese, to jeste ZLY, nic nie > wiesz o Solidarnosci itp. ) Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Śmieć ciągnie do śmiecia. Jak muchy do..... 23.06.08, 22:43 Śmieć ciągnie do śmiecia. Jak muchy do..... pandora-online napisał: > w tam calym swinskim bajzlu odgrawal Tusk tak bardzo popiereny przez bolka i > SB?:mozna postawic sobie pytanie czy Tusk byl tez agentem? jesli nie to dlaczeg > o > popiera go SB-komuna i inne antypolskie dziadostwo.Co Tusk tej antypolskiej > holocie obiecal w zamian za poparcie?. Odpowiedz Link Zgłoś
tuluniu Tusk: Wałęsa został agentem, kiedy przestał wsp... 23.06.08, 22:17 Hmmm, nasz Papiez z tego co wiem spotykal sie czesto z Walesa.... Nooo, Kaczory na co czekacie!!!? Odpowiedz Link Zgłoś
aandrzejinc Re: Tusk: Wałęsa został agentem, kiedy przestał w 23.06.08, 22:45 Papiez mial to szczescie ze umarl zanim kaczory mialy szanse zapytac czy jest z nimi czy przeciw. Lech nie mial tego szczescia. I jakie sa skutki kazdy widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Albo jesteś z nami albo cię zgnoimy 23.06.08, 22:17 Takie motto mają dwa konusy. Cała Polska widziała, co zrobiły z Marcinkiewiczem. Wałęsa się nie dał i do dziś nie mogą mu tego darować. Odpowiedz Link Zgłoś
fmichus Tusku Maczu Piczu Nic Nie Robiu 23.06.08, 22:18 Niedługo będzie rok rządu a oni nic nie zrobili - nawet aferki przyzwoitej Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 pis-dziolku niegramotny od afer sa tow. Kaczynskie 23.06.08, 22:37 dzien bez ujawnienia nowego wroga systemu pis-bolszewickiego - jest dniem straconym. pis bez swej ubecji kontrolujacej wszystko co sie rusza - poza flaszkami tow. Lecha K. - zdechlo by ze strachu przed dekonspiracja i sabotazem. Normalnie, to cos takiego zwanego mania przesladowcza - leczy sie na psychiatrii, a przede wszystkim izoluje sie zdrowe spoleczenstwo od takich osobnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: pis-dziolku niegramotny od afer sa tow. Kaczy 23.06.08, 23:42 rybka9915 napisała: > dzien bez ujawnienia nowego wroga systemu pis-bolszewickiego - jest dniem strac > onym. pis bez swej ubecji kontrolujacej wszystko co sie rusza - poza flaszkami > tow. Lecha K. - zdechlo by ze strachu przed dekonspiracja i sabotazem. > Normalnie, to cos takiego zwanego mania przesladowcza - leczy sie na psychiatri > i, a przede wszystkim izoluje sie zdrowe spoleczenstwo od takich osobnikow. Masz znowu rację - ipn to ubecja pisowska!Dobre!Kupuję! Odpowiedz Link Zgłoś
ryba_pi1a Re: pis-dziolku niegramotny od afer sa tow. Kaczy 24.06.08, 09:35 Według autorów publikacji, Lech Wałęsa w początkach lat 70. był agentem SB o kryptonimie "Bolek"; akta świadczące o tym b. prezydent zabrał w latach 90.; a w 2000 r. Sąd Lustracyjny wadliwie ocenił dowody nt. Wałęsy i pominął ich część. Lech Wałęsa zaprzecza współpracy z SB. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Re: pis-dziolku niegramotny od afer sa tow. Kaczy 24.06.08, 10:51 ryba_pila napisala: "akta świadczące o tym b. prezydent zabrał w latach 90.; a w 2000 r. Sąd Lustracyjny wadliwie ocenił dowody nt. Wałęsy i pominął ich część." To te akta sa czy ich nie ma? Bo jak ich nie ma - co zreszta suponujesz - to co je pis-kronikarze w seansach spirytystycznych przy pomocy medium tow. Jaroslawa przywolali i sfotografowali??? Do reszty odnosci sie nie bede - bo to sie droga rybo_pilo kupy nie trzyma, ze o podstawowej logice nie wspomne. Tow. Jaroslawowo nic nie jest obce, by wyplynac jako krynica prawd wszelakich. Wlasnosci takie wykazuje tez zwykle g_wno. Czyzby przypadek cza tez zrzadzenie losu? Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Wymiana gospodarcza RP-Peru dominuje w UE !!! 23.06.08, 22:49 Wymiana gospodarcza RP-Peru dominuje w UE !!! fmichus napisał: > Niedługo będzie rok rządu a oni nic nie zrobili - nawet aferki przyzwoitej Odpowiedz Link Zgłoś
smokpz Nie no nie gadaj, aferka byla 23.06.08, 22:51 Wiceminister zdrowia łyknął łapówę od Johnson&Johnson tylko zostało to zgrabnie wyciszone. Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski111 XCiekawe, jak Herrn Tuske spadalo.. 23.06.08, 22:23 poparcie: na poczatku programu wiecej mu wierzylo, a na koncu wiecej nie wierzylo; jak wygrywal wybory, to tez mial nislychane poparcie; teraz cienko przedzie; a za 2 lata? az strach pomyslec Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Hallo, śmietnikowy mundralo. Masz wolne,szambiaku? 23.06.08, 22:40 Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Tusk tylko dobrze wygląda. Nie robi nic. Leń. 23.06.08, 22:29 Tusk tylko dobrze wygląda. Nie robi nic. Leń. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Za grzechy twojej matki... 23.06.08, 22:34 Za grzechy twojej matki... r0b0l napisał: za czyje grzechy jestem Polakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great No bo takie jest przeciętne IQ POpaprańca... 23.06.08, 22:38 No bo takie jest przeciętne IQ POpaprańca... Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l nie jestem godzien kaczego kupra całować 23.06.08, 22:42 z racji niskich parametrów. Ale za to jestem hetero i nie mam kota... i nie używam wiagry, nie popijam w klozecie i nie wypalam takich gaf w towarzystwie. Czy twój wódz puszcza bąki w towarzystwie? Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Tusk tylko żuje gumę na wizji, pośród dyplomatów.. 23.06.08, 22:46 Tusk tylko żuje gumę na wizji, pośród dyplomatów.. r0b0l napisał: > z racji niskich parametrów. > Ale za to jestem hetero i nie mam kota... > > i nie używam wiagry, nie popijam w klozecie i nie wypalam takich > gaf w towarzystwie. Czy twój wódz puszcza bąki w towarzystwie? Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Ten Wałęsa to co za ziom? Jakiś raper, czy kto??? 23.06.08, 23:25 Ten Wałęsa to co za ziom? Jakiś raper, czy kto??? Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: Ten Wałęsa to co za ziom? Jakiś raper, czy kt 23.06.08, 23:28 mike-great napisał: > Ten Wałęsa to co za ziom? Jakiś raper, czy kto??? powtarzasz się durniu. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great No bo mi nikt nie odpowiedział o tym krasnalu... 23.06.08, 23:38 No bo mi nikt nie odpowiedział o tym krasnalu... Yebańcu!!! eszp napisała: powtarzasz się durniu. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: No bo mi nikt nie odpowiedział o tym krasnalu 24.06.08, 00:09 Nastepny pisowski smiec. Jakby nie Wałesa, to nawet byś nie widział co to internet gnido. mike-great napisał: > No bo mi nikt nie odpowiedział o tym krasnalu... Yebańcu!!! > > > > eszp napisała: > > powtarzasz się durniu. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: No bo mi nikt nie odpowiedział o tym krasnalu 24.06.08, 01:04 akkj napisał: > Nastepny pisowski smiec. Jakby nie Wałesa, to nawet byś nie widział > co to internet gnido. > > mike-great napisał: > > > No bo mi nikt nie odpowiedział o tym krasnalu... Yebańcu!!! > > > > > > > > eszp napisała: > > > > powtarzasz się durniu. ===================================== To chyba jeden z najbardziej kretynskich postow ostatnich lat!!! Widzialem raz takie balwochwalcze pienia w odniesieniu do Bialego Papy. To juz jest skrajny przypadek histerii ideologicznej. Wynikac z niego moze, ze w dzungli amazonskiej, na stepach Afryki i azjatyckich wyspach dostep do internetu tubylcy tez zawdzieczaja temu aktorzynie ze Stoczni. Puknij sie w ten pusty leb, skonczony idioto. Odpowiedz Link Zgłoś
flak88 Re: No bo mi nikt nie odpowiedział o tym krasnalu 24.06.08, 12:20 Pasażerowie mają prawo do czystych dworców, punktualnych szybkich pociągów, a kolejowy transport towarowy musi mieć warunki do konkurowania z innymi formami przewozu. Odpowiedz Link Zgłoś
e_e_f Re: No bo mi nikt nie odpowiedział o tym krasnalu 24.06.08, 09:57 Machu Picchu to nie była nasza fanaberia, tylko radość Peruwiańczyków z tego, że mogą pokazać takie miejsce. Oni nas tam serdecznie zapraszali, tak samo jak szefa Komisji Europejskiej czy innych premierów, czy prezydentów. Część z nich skorzystała z tego wyjazdu, część pojechała gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream przestań pie..ć te brednie kretynie. 23.06.08, 23:32 mike-great napisał: > Ten Wałęsa to co za ziom? Jakiś raper, czy kto??? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_meteorolog Re: nie jestem godzien kaczego kupra całować 24.06.08, 00:42 A trawkę palisz jak twój idol? Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk I Nieudacznik RP J. Kaczyński nawet nie wygląda... 23.06.08, 22:33 ...tylko powietrze psuje w Rzeczpospolitej. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Donek-why? For money... Niemieckie... 23.06.08, 22:36 Donek-why? For money... Niemieckie... Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 powarczales prostaku, to jeszcze ugryz - bo 23.06.08, 22:52 inaczej kolchoznik tow. Jaroslaw premii ci nie wyplaci. Skad te waly Kaczynskie takich entlegentow wynajduja? Cipinska, Sobecka, Kurski, Mularczyk i mike-grat - toz to kwiat prostactwa doskonalego. Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: Donek-why? For money... Niemieckie... 23.06.08, 23:33 mike-great napisał: > Donek-why? For money... Niemieckie... Jaroslaw - paczemu?Dlia dienieg... i wielikowo polskowo sawieta! Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Akurat Kaczyńscy mają alergię na ruskie... 23.06.08, 23:40 Akurat Kaczyńscy mają alergię na ruskie... eszp napisała: Jaroslaw - paczemu?Dlia dienieg... i wielikowo polskowo sawieta! Odpowiedz Link Zgłoś
government_of_sil1y_walks to nie alergia, to zawisc ze sa gorsi od Stalina 24.06.08, 08:55 Ja dzisiaj jestem w tym miejscu i mówię do Państwa dlatego, bo ponad 16 milionów Polaków 21 października zdecydowało się zagłosować i dało Polsce, dało naszej Ojczyźnie szansę na dobrą zmianę. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Re: to nie alergia, to zawisc ze sa gorsi od Stal 24.06.08, 09:17 plan 4 letni tow. Jaroslawa zakladal 3 mln mieszkan, 1000 km autostrad i milion "aferzystow" w tiurmie. Bilans po 2 latach: 1000 mieszkan, 8 km autostrad, 95% spraw "aferzystow" umorzono ze wzgledu na brak materialu obciazajacego. A zatem towarzysze pis-komuny: wasze wiece i zaklinanie ze biale to nie biale, a czarne to nie czarne - wzielo sie i sfajfalo, jak nabzgryngolona kaczka na trawnik. I tak zdechl pis. Odpowiedz Link Zgłoś
min_nowak to nie alergia, to zawisc ze sa gorsi od Stalina 24.06.08, 09:00 Jeśli nasz rząd ma przekonać Polaków, że jest szansa na lepsze czasy i że warto w tę przyszłość inwestować, to musimy udowodnić, że te pierwsze kroki w najbliższych tygodniach, to kroki w realizacji przemyślanej i długofalowej strategii rozwoju, a nie gaszenie pożarów które powstały ze względu na kilka nierozważnych, nie do końca przemyślanych decyzji w przeszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
gruss_aus_machu_picchu to nie alergia, to zawisc ze sa gorsi od Stalina 24.06.08, 09:10 Macierewicz dostarczył do Sejmu informacje, kto z posłów, senatorów, ministrów i wojewodów był odnotowany w dokumentach MSW jako konfident. Odpowiedz Link Zgłoś
nor70 Tusk: Wałęsa został agentem, kiedy przestał wsp.. 23.06.08, 22:30 Logiczne. Jeśli ktoś jest agentem ,ale sie do tego przyznaje i działa dla dobra ogółu i Polski ,trzeba mu wybaczyć i pomóc. Jeśli się nie przyznaje i działa dla ludzi z totalitarnego systemu to inni musza go zdemaskować , ujawnić opinii publicznej i odsunąć od władzy.Taka osoba nie może być uważana za filar opozycji tamtego okresu ,bo to się zemści z czasem ,tak jak ma to miejsce w Polsce. Brak dekomunizacji,przejęty majatek ,bezrobocie ,przymusowa emigracja,samobójstwa z przyczyn ekonomicznych itp.Komu to zawdzięczamy ? "Gruba krecha" konsekwencja okrągłego stołu. www.polonica.net/Magdalenka.htm Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Tusk: Wałęsa został agentem, kiedy przestał w 24.06.08, 01:49 nor70 napisał: > Logiczne. Jeśli ktoś jest agentem ,ale sie do tego przyznaje i > działa dla dobra ogółu i Polski ,trzeba mu wybaczyć i pomóc. > Jeśli się nie przyznaje i działa dla ludzi z totalitarnego systemu > to inni musza go zdemaskować , ujawnić opinii publicznej i odsunąć > od władzy.Taka osoba nie może być uważana za filar opozycji tamtego > okresu ,bo to się zemści z czasem ,tak jak ma to miejsce w Polsce. > Brak dekomunizacji,przejęty majatek ,bezrobocie ,przymusowa > emigracja,samobójstwa z przyczyn ekonomicznych itp.Komu to > zawdzięczamy ? "Gruba krecha" konsekwencja okrągłego stołu. > www.polonica.net/Magdalenka.htm ======================================= To wszystko prawda. Tylko idioci, matolki albo skrajne oszolomy moga temu przeczyc. Zwykly strach tez moze miec wplyw na zachowanie i wypowiedzi. Podany link bardzo interesujacy, chociaz za bardzo przesycony "emocjonalnymi" sformulowaniami. Brakuje w nim najwazniejszej informacji: to wlasnie wtedy postanowiono, ze Walesa bedzie prezydentem. Reszta OK. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------czy Tusk nznowu sie najaral? bo bredzi------ 23.06.08, 22:36 Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Olej tego szczura. Taki byle kto jak i silesius. 23.06.08, 22:42 Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l lubię draznić te koprofagi 23.06.08, 22:59 jak są złe to szybciej zajadają ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Dla Donka gandzia po 5zł. Prawie jak benzyna... 23.06.08, 22:54 Dla Donka gandzia po 5zł. Prawie jak benzyna... Odpowiedz Link Zgłoś
kpt_spacki ------czy Tusk nznowu sie najaral? bo bredzi------ 24.06.08, 12:39 Macierewicz dostarczył do Sejmu informacje, kto z posłów, senatorów, ministrów i wojewodów był odnotowany w dokumentach MSW jako konfident. Odpowiedz Link Zgłoś
uly Parę pomysłów na zmiany w IPN 23.06.08, 22:37 patrz tu: wyborcza.pl/1,76842,5227383,List__O_Wojciechu_Dzieduszyckim_i_o_IPN.html Odpowiedz Link Zgłoś
giuseppe53 Tusk, ty agencie komunistyczny pod Trybunał Stanu 23.06.08, 22:41 za zamach stanu w czerwcu 1992 roku! Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great A Tusk z czołgami walczył ??? 23.06.08, 22:52 A Tusk z czołgami walczył ??? Albo Wałęsa??? pogromca_gamonia napisała: Re: Spytaj Jarka co robil po 13.12.81, marabucie. > Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Jarcio to podpierzynowy bojownik 4tej ErPe... 23.06.08, 22:55 Nawet Jaruzel go oplul w stanie wojenym. Tego zera nawet nie internowano. Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: A Tusk z czołgami walczył ??? 23.06.08, 23:46 mike-great napisał: > A Tusk z czołgami walczył ??? Walczył! > Albo Wałęsa??? Siedział! A kaczyński?Podpisywał lojalki.Może i kapował.A nawet napewno. > > > pogromca_gamonia napisała: > Re: Spytaj Jarka co robil po 13.12.81, marabucie. > > Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski111 Bolek bucem godnym Michnika 23.06.08, 22:46 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=81264952 Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Czy klapa od sracz ci potylice uszkodzila, czwolu? 23.06.08, 22:50 Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l sil nadmierne zjadanie kału powoduje niestrawność 23.06.08, 23:02 zbastuj bo puścisz pawia na komp bauera i znów będziesz bity Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Silek- Czopowpych dostanie batogiem od Bauera... 23.06.08, 23:05 Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l bauer go znów zabanuje na miesiąc ;)))) 23.06.08, 23:14 i nie będzie kasy na tureckich chlopców. Na szczęście jest Mućka i pedalskie pornole ze śmietnika Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Silek dostanie 1 miesiac aresztu śmietnikowego... 23.06.08, 23:17 i nie wyjdzie z wysypiska zanim nie wyfedruje 1000 butelek zastawnych. W miedzyczasie pewnie znowu utyje bo bedzie wyjadal śmietnikowe frykasy. Odpowiedz Link Zgłoś
langston Tusio nowym patronem zbrodniarzy UBeckich! 23.06.08, 22:49 Tusio nowym patronem zbrodniarzy UBeckich! ...a jeszcze nie tak dawno PO nawolywala do otwarcia archiwo lustracji i odebrania przywilejow UBekom! szkoda ze dalismy sie nabrac. Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: Tusio nowym patronem zbrodniarzy UBeckich! 23.06.08, 23:51 langston napisał: > Tusio nowym patronem zbrodniarzy UBeckich! > ...a jeszcze nie tak dawno PO nawolywala do otwarcia archiwo > lustracji i odebrania przywilejow UBekom! > szkoda ze dalismy sie nabrac. Bredzisz,ale to typowe dla pisdzielców Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski111 "Lautorytety" GW coraz bardziej smierdza; Fuj!!! 23.06.08, 22:50 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=81260820 Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia silek, ty jajolizie, bo cie Bauer przekiszkuje! 23.06.08, 22:51 Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Ty nie masz nadziei ani nic innego. Jestes nikim. 23.06.08, 22:56 Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski111 Za to ty gamoniu jestes na haju; Thuske ci 23.06.08, 23:43 maryche zafundowal za szczekanie na forum? pogromca_gamonia napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: Za to ty gamoniu jestes na haju; Thuske ci 23.06.08, 23:55 > maryche zafundowal za szczekanie na forum? > zapisz się do PO to skończysz z wąchaniem końskiego łajna i innego IXI Odpowiedz Link Zgłoś
marruda.r Re: Za to ty gamoniu jestes na haju; Thuske ci 24.06.08, 09:30 Chyba nie masz racji Odpowiedz Link Zgłoś
kontroler_001 Re: Za to ty gamoniu jestes na haju; Thuske ci 24.06.08, 09:45 Pasażerowie mają prawo do czystych dworców, punktualnych szybkich pociągów, a kolejowy transport towarowy musi mieć warunki do konkurowania z innymi formami przewozu. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.kaszub Za to ty gamoniu jestes na haju; Thuske ci 24.06.08, 09:50 Chciałbym podzielić się z Państwem, tu na tej sali, ale także ze wszystkimi naszymi rodakami, wielkim poczuciem dumy i satysfakcji, że po raz kolejny Polacy, tym razem 21 października, pokazali, że chcą i potrafią wziąć na siebie odpowiedzialność za losy Ojczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
pandora-online Tusk czlowiek 23.06.08, 22:53 kochany i uwielbiany przez SB;komune i wszelkie inne PO-produkcyjne odpady,czy Tusk to agent?,ze klamca i naciagacz to juz wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Donek masz racje.... 23.06.08, 22:57 historia pisze sie sama, a najnowsza to my przezylismy i nie jakas Kaczynszczyzna i ich zgnilki-przydupasy beda manipulowac naszymi przezyciami Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk Tusk zapomnial powiedziec kogo w tym czasie wybral 23.06.08, 22:54 LW pozbywajac sie Kaczynskich: wybral, niewykluczone, ze po raz drugi tyle, ze na plaszczyznie politycznej, wspolprace pzpr-owskim nomenklaturowym sprzedajnym scierwem (ktorego szabrownicze mozliwosci moglismy docenic za czasow Prezydentury Aleksandra Kwasniewskiego), tym samym, na walce z ktorym zdobyl sobie zaufanie mas i tych wszystkich, ktorzy daliby sobie za niego w czasach Solidarnosci uciac reke i ktorzy wybrali Go pozniej na Prezydentem. Nic dziwnego, ze w nastepnych wyborach glosowalo na LW juz tylko ~1.5%. Tu nie chodzi o Kaczynskich tylko o wybor, ktorym LW zdecydowal obecnym ksztalcie kraju w ktorym rzadza tak jak rzadzily za czasow PRL-u te same karierowiczowskie pretensjonalne pajace tymi samymi sprzedajnymi i korupcyjnymi metodami ktorymi zrujnowali kraj za Gierka. Za katastrofalna prezydenture LW, ktora umocnil u wladzy pzpr-owskie wyselekcjonowane 45-letnia selekcja negatywna nomenklaturowe sprzedajne szambo zaplaca i "podziekuja" nam swoja wlasna ocena nasze wnuki. I zaden IPN tego nie zmieni. Bilans pierwszych 20 lat rzadow tego szamba jest w kraju dramatyczny: ani jednej autostrady, ani jednej lini kolejowej, oddane za darmo rynki bankowy, telekomunikacyjny, ubezpieczeniowy, detaliczny, skorumpowany folwark nazywany przez oglupiala sfore dziennikarska wolnym rynkiem, haniebna interwancja w Iraku ..... Liste mozna by ciagnac bez konca ........ Tusk: Wałęsa został agentem, kiedy przestał wsp.. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne jak na europejczyka masz krotki wzrok i pamiec 23.06.08, 23:24 tu jest dyskusja o ksiazce i falszowaniu historii a nie o osiagnieciach gospodarczych prezydenta Walesy, bo z pustego to i Salomon nie naleje, kraj byl ograbiony, zubozaly, nikt nie mial pojecia co to demokracja, w Berlinie byl zawsze MUR, w Legnicy 40 tys.po zeby uzbrojonej armii radzieckiej, w sklepach mieso na kartki...................... a ty o autostradach i innych duperelkach. to jest forum o paszkwilu, wydanym za nasze podatki, w którym ograniczono życie i działalność Wałęsy do materiałów (kopii materiałów) z SB, gdzie wszystkie wątpliwości są interpretowane na niekorzyść byłego prezydenta, w ktorym na pewno nie dowiemy się, jak było naprawdę i jak wyglądało życie człowieka, który przez 20 lat działał, żył pod presją, przymusem, inwigilacją, czasem w sytuacji bezpośredniego, fizycznego zagrożenia egzystencji. Final sie liczy, ten paszkwil nie wplynie na opinię społeczeństwa o Lechu Wałęsie i jego roli w historii najnowszej Polski. Polacy Lechowi ewentualne uwikłanie Wałęsy wybaczą - ale tym, którzy go opluwają - nie. I to sie liczy a nie jakies chu.jki-mujki Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: jak na europejczyka masz krotki wzrok i pamie 24.06.08, 00:02 To prawda.Gardłują tutaj ludzie baaardzo młodzi, których w tamtych czasach nie było na świecie. Chcą walki i łóapią się na slogany, zagrzewające do walki. Nie mogą iść na barykady, to walczą o "prawdę", która jest g-prawdą, bo artykułowaną przez fanatyków politycznych czyli kaczyńskich i ich układ.Proszę zobaczyć - kto atakuje? Ci, co chcieli potraktować Wałęsę jak marionetkę. Ten się nie dał, więc zaczęli palić jego marionetki pod Belwederem. To był dla mnie wtedy szok. Taki faszyzm w czystej postaci. Bo nie dał sobą manipulować...Nie dałam się nabrać na ich fochy - więc wypędzili mnie tam, gdzie było ZOMO, a ich kaczorjugend lży mnie, Ciebie, innych dla zabawy,dla hucpy,dla wyładowania swoich hormonów. Wszyscy dostajemy od jakichś mikeów, silesiusów za to, że w przeciwieństwie do ich "patronów" politycznych - mamy swoje własne wspomnienia i nie słuchamy ślepo ich bredni. Odpowiedz Link Zgłoś
puterko_jan Re: jak na europejczyka masz krotki wzrok i pamie 24.06.08, 12:42 Chcę dzisiaj przy okazji święta obiecać, że na jedzenie dla dzieci, na ich bezpieczeństwo, edukację i rozwój - pieniędzy nie zabraknie. Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk Zamiast Kaczynskich zostal marionetka szofera 24.06.08, 13:23 Wachowskiego, ktorego uczynil Ministrem Stanu. Jednym slowem "zamienil stryjek siekierke na kijek". I tradycyjnie juz po Gwiazdach, Walentynowicz, Kaczynskich zostal juz nawet bez Wachowskiego. Ta decyzje, uczynienie z szofera Wachowskiego swego Ministra Stanu, ktora mozna interpretowac na wiele sposobow, trzeba by nam rzeczowo i wiarygodnie wyjasnil Prezydent LW. Re: jak na europejczyka masz krotki wzrok i pamie Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: jak na europejczyka masz krotki wzrok i pamie 24.06.08, 03:13 ================================== >pies_na_prawizne<; chyba juz dosc twojego szczeniackiego skamlania. Nawet nie wiesz, o czym szczekasz na forach. Zajrzyj tutaj, a wtedy zrozumiesz. W uzupelnieniu tylko, droga wyjatkowej uprzejmosci dodam, ze to wlasnie tam postanowiono zrobic z tego pajaca prezydenta RP. Milej lektury. www.polonica.net/Magdalenka.htm Odpowiedz Link Zgłoś
1stanczyk "kraj byl ograbiony, zubozaly,.... 24.06.08, 10:33 "kraj byl ograbiony, zubozaly, nikt nie mial pojecia co to demokracja" I oddany przez Prezydenta LW w rece tych co go przez 45 lat radzieckiego namiestnictwa skutecznie "ograbili i zubozyli". Dobre. "Nikt nie mial pojecia co to demokracja" Na pewno nie mieli go ci rwali sie do niej w pierwszym szeregu opuszczajac tonacy nomenklaturowy pzpr-owski rynsztok i ktorym Prezydent LW umozliwil rzady przez 15 lat i wladze ekonomiczna na nastepne kilkadziesiat. Odpowiedz Link Zgłoś
min_nowak jak na europejczyka masz krotki wzrok i pamiec 24.06.08, 12:15 Przypomnę słowa Ojca Świętego wypowiedziane w Sopocie, też dlatego tak dobrze je pamiętam, kiedy mówił nawiązując do hasła, część z nas na tej sali to hasło aż do zdarcia gardeł wykrzykiwało w roku 1989 i 1989. To było hasło "Nie ma wolności bez solidarności". A Ojciec Święty powiedział w Sopocie: "Ale pamiętajcie też, że nie ma solidarności bez miłości" Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk Tej "milosci" wynikajacej z "solidarnosci" 24.06.08, 13:08 doswiadczylismy w czasach powszechnego szabrownictwa tych samych sprzedajnych, ktorzy po nomenklaturowym prl-u rabowali co bylo w ich zasiegu pozostawiajac reszcie na oslode, dzieki Prezydentowi LW i sprytnemu nastepcy oportuniscie Prezydentowi Aleksandrowi Kwasniewskiemu, religijne kociokwiki. Podzial wladzy za czasow Prezydenta Kwasniewskiego oprocz tego oficjalnego konstytucyjnego polegal na zostawieniu pzpr-owskiej nomenklaturowej mafi wymiaru sprawiedliwosci samej sobie pod warunkiem, ze nie wtracala sie w "interesy" swoich bylych pzpr-owskich wspoltowarzyszy sprawujacych wladze, pozostawienie polskiej hierarchi kk samej sobie pod warunkiem, ze byla przeciwna lustracji i korzystala z dobrodziejstw folwarku stworzonego na uzytek bardziej lub mniej skutecznych szabrownikow, tolerowanie oglupialej sfory dziennikarskiej pod warunkiem aktywnego uczestnictwa w powszechnym bezmozgowiu bedacym parawanem dla przejmowania wladzy ekonomicznej przez pzpr-owskie szambo. Interpretacja proklamowanej przez JPII w Sopocie "milosci" skonczyla sie z chwila gdy zajety majatek stanowil wystarczajaca baze dla pzpr-owskiego rynsztoka by religine kociokwiki zastapic ekonomicznym przymusem ktory spowodowal milionowa emigracje rodakow. Nie kto inny jak Prezydent LW wspolnie z bylym pzpr-owskim kacykiem Prezydentem Aleksandrem Kwasniewskim ponosza odpowiedzialnosc za skazanie niemalej czesci mlodego pokolenia na emigracje a kraj na stale te same od dziesiecioleci pzpr-owskie nomenklaturowe szambo posiadajace obecnie wladze ta w kapitalizmie najwazniejsza ekonomiczna. Re: jak na europejczyka masz krotki wzrok i pamie Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: Tusk zapomnial powiedziec kogo w tym czasie w 23.06.08, 23:59 nikt tu nie mówi o tym że praezydentura LW była wspaniała. Zaczynaliśmy się uczyć demokracji, nikt nie miał kasy ani pojęcia o mechanizmach rynkowych. Czerwoni mieli najlepsze układy i zadbali o swój interes. Ale dyskusja dotyczy początku lat 70tych, wnioskuję że wiesz o nich bardzo niewiele bo nawet wszystkiego nie przeczyrtałes na ten temat. Siadaj, pała i za tydzień poprawka Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk "za czyje grzechy jestem Polakiem ?" 24.06.08, 13:41 "Siadaj, pała i za tydzień poprawka" Jak na "egzaminatora" z histori naszego kraju to nie masz dobrych referencji: "za czyje grzechy jestem Polakiem ?" Za swoje nie grzechy tylko poglady i przekonania jesli w tym pytaniu jest tesknota za wygoda, dobrobytem i poczuciem dumy z bycia Polakiem. Re: Tusk zapomnial powiedziec kogo w tym czasie w Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: "za czyje grzechy jestem Polakiem ?" 24.06.08, 14:26 Jak na "egzaminatora" z histori naszego kraju to nie masz dobrych referencji: myslę że mam jako Polak i obywatel polski > > "za czyje grzechy jestem Polakiem ?" > > Za swoje nie grzechy tylko poglady i przekonania jesli w tym pytaniu jest > tesknota za wygoda, dobrobytem i poczuciem dumy z bycia Polakiem. > to nużące wciąż się wstydzić za swoich rodaków i za kraj który drepcze w miejscu, za polityków którzy zamiast kontynuować działania na rzecz państwa i narodu co kadencję zmieniają wszystko o 180 stopni. A juz szczególnie za polityków którzy rozpętali 2,5 roku temu nienawiść międzyludzką gorszą niż w stanie wojennym Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Tusk: Wałęsa został agentem, kiedy przestał wsp... 23.06.08, 22:56 Pani Tusk, Pan nie ma legitymacji żeby ię wypowiadać, Pan był też w nocnej zmianie! Dlaczego?Dlaczego Panie Tusk? Czy Pan czasami też nie był kiedyś na komisaiacie MO, razem z np. Panem Lewandowskim? Odpowiedz Link Zgłoś
olias o czym Gazeta nie wspomni 23.06.08, 22:56 to ja inny fragment tego programu. Lis: są zastrzeżenie ze rząd się leni, że zaczynacie pracę koło południa. Premier 38-milionowego kraju w środku Europy, będącego na dorobku: jakbym lubiał stawać rano to bym został mleczarzem. Odpowiedź widowni - rechot i oklaski. Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia p.premierze - Podkarpacie! mówi to coś ? 23.06.08, 22:57 umoczycie wszystko przy pierwszej okazji jak SLD. zostanie PiS i partia Jurka. Odpowiedz Link Zgłoś