si-si2 25.06.08, 15:02 Partyjni koledzy z PO nadal jej doradzają jak dokopać CBA i Kaczorowskiej partii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obraza.uczuc.religijnych Re: Sawicka oskarżona i oskarża 25.06.08, 15:26 Dlaczego nie podjęto akcji przeciw Szczypińskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz tia... Skoro akcja CBA była nielegalna to Sawicka 25.06.08, 17:48 jest niewinna jak dziewica..... Bydlaki z CBA; skrzywdzili kobietę a przecież sama mówiła, że chciała "tylko dobrze". I mimo to powlekli ją przed Sąd... Gdzie oni mają sercę by tak uczciwą osobę o tak szczerych intencjach jak Pani Posłanka Sawicka, tak brutalnie potraktować... Przecież wszyscy widzieliśmy jak rozpaczliwie Pani Sawicka walczyła z Kamińskim o swoje życie, który chciał ją zamordować przy pomocy ukrytej kamery.... że przytuliła wziątkę? No i co z tego? Na kampanię potrzebowała a nie na wódę.... Skąd biedna kobieta miałaby mieć w Polsce środki by na plakatach zaistnieć? Na róg miała iść czy jak? Reasumując; mam nadzieję, że Kostropaty powodowany wszechogarniającą Polaków miłością promieniującą z Rudego poda pomocną dłoń Pani Małgosi bo zasłużyła ona na nią jak mało kto w tym kraju.... W końcu chciała tylko dobrze a że przy pomocy jednej malutkiej działeczki? A co to? Mało jest działek w tym kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
sulineczka Re: tia... Skoro akcja CBA była nielegalna to Saw 25.06.08, 18:04 Nowe kryteria moralnosci - oskarzac tych, ktorzy przyczynili sie do ujawniania kombinatorskich i zlodziejskich "ulomnosci" przestepcow. Tylko tak dalej panie Tusk ! Tylko tak dalej !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw1 Sawicka oskarżona i oskarża 25.06.08, 19:21 Akcja jak akcja zatrzymano łapówkarkę i w porządku.Tylko ta konferencja. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz nie podobała Ci się tamta konferencja? 25.06.08, 19:24 a ja bym chciał, żeby takie konferencje organizowano w przypadku każdego złodzieja, który usiłował mnie okraść i mu się nie udało... Wiem, to niskie i prostackie ale nic na to nie poradzę, że cieszą łzy czy żal pojmanych drani.. Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Sawicka oskarżona i oskarża 25.06.08, 20:36 pl.youtube.com/watch?v=SjBglgerApk blog.rp.pl/ziemkiewicz/2008/05/15/platforma-cie-kocha/ Odpowiedz Link Zgłoś
giwia "posłanka"? 25.06.08, 23:51 Ten szlachetny tytuł nie należy się tej pani. Jeśli już to -ukochana posłanka GW,wspominając, ile łez nad nią GW wylała. Odpowiedz Link Zgłoś