johnny_p Obecny rzad by przez to nie upadl 29.06.08, 10:23 Jak Sawicka jest za świetą, to jakby mial rzad upasc przez afere korupcyjna. Michnik by zwyzywal od antysemitow, inne autorytety od oszolomow i by bylo po krzyku. Odpowiedz Link Zgłoś
dyletat5 johnny_p.. Sawicka to pryszcz.... 29.06.08, 10:26 wyborcza.pl/1,75480,5222851,Fundacja_na_ciezkie_czasy.html Fundacja na ciężkie czasy Odpowiedz Link Zgłoś
cochabamba johnny_p.. Sawicka to pryszcz.... 29.06.08, 11:29 Od przyszłego roku zmieniona zostanie Karta Nauczyciela w sposób pozwalający na ustalenie w budżecie państwa odrębnej kwoty bazowej dla nauczycieli. Oczywiście wyższej niż w 2007 r. Bezpośrednio przełoży się to na podwyższenie wynagrodzeń nauczycieli w 2008 r. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4701279.html Odpowiedz Link Zgłoś
tuks_nie_jest_kretynem Obecny rzad by przez to nie upadl 29.06.08, 11:33 Uruchomiliśmy zatem program "Boisko w każdej gminie" i zainteresowanie gmin jest naprawdę ogromne. Pierwsze kilkaset boisk powstanie już w tym roku. Sztuczna murawa do piłki nożnej, dobra nawierzchnia do koszykówki, oświetlenie, ogrodzenie, prysznice, a ponadto odpowiedzialni i profesjonalni opiekunowie i trenerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszaniec-zopola Panie Janecki 29.06.08, 10:25 Pan jesteś w mózg kopnięty z tymi wszystkimi spiskowymi teoriami, od Olina zaczynając, które pan wciskasz po 5zł co tydzień naiwniakom, którzy nie zauważyli, że w ten sposób zasilają konto ostatniego wielkiego komucha PRLu. Odpowiedz Link Zgłoś
nowak.slawomir Panie Janecki 29.06.08, 11:26 Ja dzisiaj jestem w tym miejscu i mówię do Państwa dlatego, bo ponad 16 milionów Polaków 21 października zdecydowało się zagłosować i dało Polsce, dało naszej Ojczyźnie szansę na dobrą zmianę. Odpowiedz Link Zgłoś
kpt_spacki Panie Janecki 29.06.08, 11:40 Jest napisane, że Lech Wałęsa był Bolkiem a gdzie mają dowód na cokolwiek? Nie ma mojego podpisu nigdzie! - powiedział portalowi Gazeta.pl Lech Wałęsa. Odpowiedz Link Zgłoś
mucho_picu Panie Janecki 29.06.08, 11:42 W kwietniu 1992 roku ówczesny doradca premiera Olszewskiego, Krzysztof Wyszkowski powiedział, że traktat polsko-niemiecki o dobrym sąsiedztwie i przyjaznej współpracy jest niesymetryczny na niekorzyść Polski, ponieważ podczas negocjacji strona niemiecka szantażowała ministra Krzysztofa Skubiszewskiego, że jeśli nie będzie ustępliwy, to ujawni, że był on konfidentem Służby Bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Rząd Kaczyńskiego upadł w wyniku działania tajn... 29.06.08, 10:26 No pewnie, z nieudacznika i głupola jakim jest wódz zrobić wojownika o wolność waszą i naszą, bohatera narodowego ..... po to należało uwalić Wałęsę i zrobić miejsce dla podwójnego kaczora. Żałosne to jest. Ale kaczory przeminą - i to mnie cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 usunac esbekow ze spolek panstwowych... 29.06.08, 10:31 tadjan napisał: > No pewnie, z nieudacznika i głupola jakim jest wódz zrobić wojownika > o wolność waszą i naszą, bohatera narodowego ..... po to należało > uwalić Wałęsę i zrobić miejsce dla podwójnego kaczora. > Żałosne to jest. Ale kaczory przeminą - i to mnie cieszy. --------------------------------------------------------------------- - ... powinni sprzatac ulice polskie...albo plac czerwony.. Odpowiedz Link Zgłoś
presentaton1 Re: usunac SB-PIS ze spolek panstwowych... 29.06.08, 10:37 i to jest słuszna koncepcja! Odpowiedz Link Zgłoś
boruc_artur Re: usunac SB-PIS ze spolek panstwowych... 29.06.08, 12:39 Odpowiem wymijająco. Może tak, a może nie. Odpowiedz Link Zgłoś
paralela.1 dyletant5..robimy tak, ale was,SB-ków, tak dużo 29.06.08, 10:39 Tow Jasinski{SB, minister w rządzie Kaczynskich} obsadził mase stanowisk kumplami z SB-PC... Odpowiedz Link Zgłoś
j.pitera_c.zenona dyletant5..robimy tak, ale was,SB-ków, tak dużo! 29.06.08, 13:01 I Główny kierunek tych naszych propozycji w tych najbliższych miesiącach to radykalne uproszczenie prawa gospodarczego, prawa podatkowego i trybu poboru składek ZUS. Wprowadzenie ale wreszcie na serio zasady jednego okienka przy zakładaniu firmy, usprawnienie sądownictwa gospodarczego i realne skrócenie okresu sądowego egzekwowania należności . Odpowiedz Link Zgłoś
dyletat5 Ziobro i kumple przkombinowali ?????? 29.06.08, 10:33 wykopali szambo i sami sie w niego wpieprzyli?!..ha,ha,ha... Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 dlaczego cwiakala nie aresztuje maleszki? 29.06.08, 10:39 dyletat5 napisał: > wykopali szambo i sami sie w niego wpieprzyli?!..ha,ha,ha... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachjiski001 Ziobro? Ten pan juz nigdy nikomu nie zaszkodzi... 29.06.08, 10:47 Odpowiedz Link Zgłoś
eichenlaub_mit_schwerten Ziobro? Ten pan juz nigdy nikomu nie zaszkodzi... 29.06.08, 12:19 Nie będziemy tego publikować. Odechciało mi się. Po analizie rządowych kart kredytowych obraz jest tak żałosny i straszny, że nie chcę nim straszyć. Na tej publikacji straciłby w oczach Polaków wizerunek wszelkiej władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
bzykajaca_w_zbozu dyletant5..Dlaczego nie zrobił tego Ziobro???? 29.06.08, 12:09 Z dużym zainteresowaniem przyjęto moją sugestię, aby Polska, Peru i Chile, zacieśniły współpracę i stworzyły coś na kształt miedziowego porozumienia - powiedział premier Tusk. - Gdyby te trzy kraje ze sobą współpracowały, miałyby szansę w wymiarze globalnym wpływać na handel i produkcję miedzi i wytworów z tego surowca - dodał. Odpowiedz Link Zgłoś
naruda.r Ziobro i kumple przkombinowali ?????? 29.06.08, 13:02 Rok 2008 będzie też stał pod znakiem racjonalnego ograniczenia listy przedsiębiorstw" uznawanych za strategiczne a więc pozostających we własności, we władaniu państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
herr_tusk_kupfer_kartell Rząd Kaczyńskiego upadł w wyniku działania tajn... 29.06.08, 12:03 Odpowiem wymijająco. Może tak, a może nie. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Admin, gdzie jesteś? 29.06.08, 10:32 Nie widzsiz że pisowskie scierwa maja nowa taktykę i stetkami spamujacych wpisów paraliżują ci forum? Gdzie gamoniu jesteś? Nie umiesz zablokowac tych płatnych pachołkow kaczyńskiego po IP komputera? Mnie kasujesz ochoczo, a tu co? Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 he,he,he,he,he,he, ale bezradny ubek z ciebie.... 29.06.08, 10:36 akkj napisał: > Nie widzsiz że pisowskie scierwa maja nowa taktykę i stetkami > spamujacych wpisów paraliżują ci forum? Gdzie gamoniu jesteś? Nie > umiesz zablokowac tych płatnych pachołkow kaczyńskiego po IP > komputera? Mnie kasujesz ochoczo, a tu co? Odpowiedz Link Zgłoś
paralela.1 dyletant5..zaradny SB-ek... 29.06.08, 10:40 z odbytem,zamiast otworu gębowego ! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachjiski001 Ja tego śmiecia dyletanta znam, to menel paskudny. 29.06.08, 10:45 Odpowiedz Link Zgłoś
presentaton1 Tow.Jarosław zadał pytanie bratu, prezydentowi PIS 29.06.08, 10:56 to było wczoraj na konferencji prasowej;"komu służy, milczenie i nie- publikowanie aneksu do raportu Macierewicza" !!!!! Prezydent od 8 miesiecy nie publikuje aneksu !..komu to służy? J.Kaczyński,zasugerował współprace prezydenta{swojego brata} z SB ? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachjiski001 Poluzuj.Ten byle-kto zawsze gada byle co. Olej to. 29.06.08, 10:59 Odpowiedz Link Zgłoś
bart.j Re: Tow.Jarosław zadał pytanie bratu, prezydentow 29.06.08, 11:03 presentaton1 napisał: > to było wczoraj na konferencji prasowej;"komu służy, milczenie i nie- > publikowanie aneksu do raportu Macierewicza" !!!!! > Prezydent od 8 miesiecy nie publikuje aneksu !..komu to służy? > J.Kaczyński,zasugerował współprace prezydenta{swojego brata} z SB ? Jareczek to chory bęcwał i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
kpt_klak Ja tego śmiecia dyletanta znam, to menel paskudny. 29.06.08, 11:48 Macierewicz dostarczył do Sejmu informacje, kto z posłów, senatorów, ministrów i wojewodów był odnotowany w dokumentach MSW jako konfident. Odpowiedz Link Zgłoś
golden_urinal Ja tego śmiecia dyletanta znam, to menel paskudny. 29.06.08, 12:21 Ja należę do tej większości osób, można nawet powiedzieć, że do tych "wszystkich osób", które jak widziały Maleszkę na korytarzu, to myślały tylko, jak przejść do innej windy - powiedziała Milewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
kpt_spacki dyletant5..zaradny SB-ek... 29.06.08, 13:08 28 maja 1992 roku, z inicjatywy posła Janusza Korwin-Mikke, Sejm podjął uchwałę, by minister spraw wewnętrznych przedstawił informację, który z posłów, senatorów, ministrów i wojewodów był w przeszłości konfidentem Urzędu Bezpieczeństwa lub Służby Bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
sikajacy_do_zupy_kelner he,he,he,he,he,he, ale bezradny ubek z ciebie.... 29.06.08, 13:08 Donalda Tuska nie stać na prywatną wycieczkę w Andy? To jakieś 7 tysięcy złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
rece.ktore_lecza Admin, gdzie jesteś? 29.06.08, 11:29 Przypomnę słowa Ojca Świętego wypowiedziane w Sopocie, też dlatego tak dobrze je pamiętam, kiedy mówił nawiązując do hasła, część z nas na tej sali to hasło aż do zdarcia gardeł wykrzykiwało w roku 1989 i 1989. To było hasło "Nie ma wolności bez solidarności". A Ojciec Święty powiedział w Sopocie: "Ale pamiętajcie też, że nie ma solidarności bez miłości" Odpowiedz Link Zgłoś
b52h Re: Admin: pecunia non olet akkj 29.06.08, 11:32 > Nie widzsiz że pisowskie scierwa maja nowa taktykę ścierwa nie ścierwa, ale licznik nabijają > Mnie kasujesz ochoczo, a tu co? lepsze bzdety od bota niż wyzwiska Odpowiedz Link Zgłoś
parch_jabloni Re: Admin: pecunia non olet akkj 29.06.08, 11:56 Chyba nie masz racji Odpowiedz Link Zgłoś
kteser.domowy Rząd Kaczyńskiego upadł w wyniku działania tajn... 29.06.08, 11:21 Jesienią 2007 PiS szedł do wyborów by wygrać i umocnić swoją "wadzę". Na szczęście przegrał, ale mało brakowało. Przypominam, że to PiS - J. Kaczyński albo K. Marcinkiewicz - wzięli do rządu Leppera i Giertycha. Ci, co tworzą taki rząd, ci co wspierają Rydzyka, są albo niemoralni albo wyjątkowo ograniczeni. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Bardzo dobrze ze Tusk nie zadziera wiadomo z kim, 29.06.08, 11:34 nauka z niepowodzen PiSu nie poszla w las,Polacy lubia slabe rzady,Polacy lubia jak nikt im nie przeszkadza,po zwyciestwie Jagielly nie poszli z nim na Malbork obawiajac sie ze krol bedzie za silny po definitywnej klesce Krzyzakow,to tylko jeden przyklad z historii, a bylo ich bardzo wiele.Komunisci tez nie lubili Gierka bo mial za wiele sukcesow gospodarczych, zmuszac Polakow do pracy to przeciez zbrodnia. Tej zbrodni nie wybaczyli mu do dzis.Polscy lubia rzad Tuska wrecz kochaja,bo nie pedzi ich do pracy,moga sie rozkoszowach posiadana wladza. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachjiski001 Czy ty byles bity jako dziecko, emigranciku? 29.06.08, 11:49 Rzad Tuska zachowuje sie wobec swojego spoleczenstwa dokladnie tak jak kazdy rzad w zachodniej cywilizacji. A ty, wyraznie majac kompleksy, chyba bierzesz jako wzor bananowe republiki typu Rosja, Bialorus, Uganda, Kuba itd. Palnij sie w czache i wracaj do zmywania bo cie twoj irladzki wlasciciel na ryj wywali. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachjiski001 Wracaj do zlewozmywaka bo robote stracisz. 29.06.08, 11:53 Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Panie teraz samochody kradnie sie tylko na czesci, 29.06.08, 11:57 trudniej je przemycac do Rosji,teraz panie kradnie sie tablice rejestracyjne /niemieckie/ i przemyca papierosy na zachod,to sie lepiej oplacy bo granic nie ma - wypowiedz Polaka zlodzieja i przemytnika do niemieckiej telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Wlasnie nic nie robic to tez sztuka. 29.06.08, 11:56 Znanego przedwojennego facecjonistę warszawskiego, Franca Fiszera, spytano kiedyś o światopogląd. Odpowiedział: - Jestem metafizykiem. - A co robi metafizyk? - zapytano. - Nic nie robi - odparł Franc Fiszer. - Co by to było, gdyby wszyscy nic nie robili! - Od wszystkich nikt tak trudnej rzeczy nie wymaga! - odparł spokojnie Franc. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj To ma byc rewelacja? 29.06.08, 11:27 ======================================= Przeciez to wiedzieli wszyscy od samego poczatku. Kwaczory kazali uknuc ten spisek, zeby pozbyc sie Leppera. W tym czasie Lepper, majac coraz wieksze rozeznanie w sferach poetosowych, zaczal zadawac mnostwo "klopotliwych" pytan. A ze sam byl spoza posolidarnosciowych ukladow prywatyzacyjnych, nie bylo na niego innych "hakow", zeby cicho siedzial. Zadnego "ostrzezenia" nie bylo. Po prostu agenci doszli do wniosku, ze lepiej prysnac za granice z trzema milionami, niz dalej tyrac bedc pod presja weryfikacji, lustracji i Bog wie czego. W dodatku wiedzieli, ze numer jest "sliski", i ze jest wiecej jak pewne, ze to tylko oni za to bekna. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: To ma byc rewelacja? 29.06.08, 11:34 Tusk: "Tu, w tej Izbie przedstawiciele mojego rządu każdego miesiąca, powtarzam, każdego miesiąca będą informowali Wysoką Izbę i polską opinię publiczną o kolejnych decyzjach likwidujących przywileje władzy, przywileje prawne i materialne. Nie będzie takiego miesiąca, aby kolejna informacja o naszych kolejnych decyzjach nie docierała do opinii publicznej." Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.padline Re: To ma byc rewelacja? 29.06.08, 12:50 Uruchomiliśmy zatem program "Boisko w każdej gminie" i zainteresowanie gmin jest naprawdę ogromne. Pierwsze kilkaset boisk powstanie już w tym roku. Sztuczna murawa do piłki nożnej, dobra nawierzchnia do koszykówki, oświetlenie, ogrodzenie, prysznice, a ponadto odpowiedzialni i profesjonalni opiekunowie i trenerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
premier_z_kaszub To ma byc rewelacja? 29.06.08, 12:13 W grę mogą też wchodzić dostawy rud miedzi z Chile i Peru do hut należących do KGHM w takiej ilości, aby dopełniły ich możliwości wytwórcze. Nie można też wykluczyć zakupu przez polski koncern złóż miedzi w Ameryce Południowej. W ocenie analityków, takie działania byłyby w pełni pożądane, zwłaszcza gdyby surowiec był łatwy do wydobycia. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: To ma byc rewelacja? 29.06.08, 12:27 premier_z_kaszub napisał: > W grę mogą też wchodzić dostawy rud miedzi z Chile i Peru do hut > należących do KGHM w takiej ilości, aby dopełniły ich możliwości > wytwórcze. Nie można też wykluczyć zakupu przez polski koncern złóż > miedzi w Ameryce Południowej. W ocenie analityków, takie działania > byłyby w pełni pożądane, zwłaszcza gdyby surowiec był łatwy do > wydobycia. ===================================== Zaczynaja byc nudne te twoje wklejki na wszystkich mozliwych stronach. Wiem, ze placa ci "za wklikniecie", ale zasmiecanie forum cytatami POThuskego, tez powinno miec jakis sens, przynajmniej tematyczny. A tych, niestety, w "twoich" postach zupelnie brak. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Żadna paranoja nie może trwać wiecznie, tak więc 29.06.08, 11:38 ten rząd musiał upaść a że stało się to wcześniej niż później, tym lepiej i nie są istotne bezpośrednie przyczyny. Liczy się efekt a ten jest pozytywny. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod wzystkiemu winne są kranoludki i sierotka Marysia 29.06.08, 11:46 www.youtube.com/watch?v=ExKWyLATNz0&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_padline wzystkiemu winne są kranoludki i sierotka Marysia 29.06.08, 11:50 Ja należę do tej większości osób, można nawet powiedzieć, że do tych "wszystkich osób", które jak widziały Maleszkę na korytarzu, to myślały tylko, jak przejść do innej windy - powiedziała Milewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: wzystkiemu winne są kranoludki i sierotka Mar 29.06.08, 11:56 łotrowi Jezus przebaczył na krzyżu www.youtube.com/watch?v=uumf5fPHsxc Odpowiedz Link Zgłoś
b52h Re: łotr wyznał Chrystusowi swoje winy... 29.06.08, 11:59 A Maleszka? Michnik to Chrystus.... dla półgłówków Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: łotr wyznał Chrystusowi swoje winy... 29.06.08, 12:01 Rydzyk dla idiotów Odpowiedz Link Zgłoś
b52h Re: łotr wyznał Chrystusowi swoje winy... 29.06.08, 12:03 > Rydzyk dla idiotów czyli dla ciebie frajerze Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: łotr wyznał Chrystusowi swoje winy... 29.06.08, 12:06 sparks.wrzuta.pl/audio/lueaYQ9jMV/do_przyjaciol_gowniarzy Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Rząd Kaczyńskiego upadł w wyniku działania tajn... 29.06.08, 11:49 jeżeli Jarek był tw,to tak Odpowiedz Link Zgłoś
freemarsjanin Kaczy rzad upadl, bo wyborcy mieli juz tego dosc. 29.06.08, 11:54 Dosc dwoch nieudolnych niedorostkow wchodzacych w koalicje z kim sie da w imie swoich oportunistycznych celow, ktore z odnowa Polski nie mialy nic wspolnego. Wyborcy spuscili wiec dwie kaczuszki z biegiem wody w PiSuarze. Mam nadzieje, ze kaczuszki dotarly juz do Baltyku. Odpowiedz Link Zgłoś
gruss.aus.machu.picchu Kaczy rzad upadl, bo wyborcy mieli juz tego dosc. 29.06.08, 11:57 Pasażerowie mają prawo do czystych dworców, punktualnych szybkich pociągów, a kolejowy transport towarowy musi mieć warunki do konkurowania z innymi formami przewozu. Odpowiedz Link Zgłoś
tvv.maleszka Re: 29.06.08, 11:58 Machu Picchu to nie była nasza fanaberia, tylko radość Peruwiańczyków z tego, że mogą pokazać takie miejsce. Oni nas tam serdecznie zapraszali, tak samo jak szefa Komisji Europejskiej czy innych premierów, czy prezydentów. Część z nich skorzystała z tego wyjazdu, część pojechała gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Rząd Kaczyńskiego upadł w wyniku działania tajn... 29.06.08, 11:59 Czy ktoś ma jeszcze wątpliwości dlaczego, PiS wygrywa w zakładach psychiatrycznych? Ich podopieczni, kiedy tylko trochę zostaną podleczeni, ponownie dają dowody, że za szybko zostali wypuszczeni. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta A jutro po przeczytaniu Wprost okaze sie ,ze .... 29.06.08, 12:27 z dzisiejsza relacja na gazeta.pl jest jak tymi mercedesami rozdawanymi na Placu Czerwonym w Moskwie w czasach komuny. Nie mercedesy tylko rowery i nie rozdawane tylko ...kradzione :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Masz tutaj : 29.06.08, 12:32 www.wprost.pl/ar/132885/Rzad-Kaczynskiego-obalili-funkcjonariusze-tajnych-sluzb/ Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Doczytaj do konca :)))) 29.06.08, 12:39 indeed4 napisał: > www.wprost.pl/ar/132885/Rzad-Kaczynskiego-obalili-funkcjonariusze-tajnych-sluzb/ cyt Więcej o tym kto naprawdę mógł obalić rząd Jarosława Kaczyńskiego w poniedziałkowym wydaniu "Wprost" :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
der.hausmeister.von.zoppot Doczytaj do konca :)))) 29.06.08, 12:44 Koalicja Platformy Obywatelskiej i Polskiego Stronnictwa Ludowego i mój rząd będziemy gwarantami wzrostu wynagrodzeń w ochronie zdrowia. Przekształcimy publiczne placówki ochrony zdrowia, które w przeważającej większości dzisiaj należą do samorządów, w spółki prawa handlowego. Odpowiedz Link Zgłoś
kartel_miedziowy Masz tutaj : 29.06.08, 13:04 I chcę państwu powiedzieć, że tanie państwo dzięki tej ekipie i tej koalicji stanie się faktem szybciej niż ktokolwiek może się spodziewać. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4701279.html Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Oj, ty "mieciowy" kartoflu 29.06.08, 13:35 skoro już jesteśmy przy wyborczych bajeczkach - dla urozmaicenia może wklej też kilka pisowskich bajań z 2005 ? Bo robi się już nudno ... Odpowiedz Link Zgłoś
egocentry Rząd Kaczyńskiego upadł w wyniku działania tajn... 29.06.08, 12:31 To jest totalna kpina, rząd upadł bo większości obywateli nie podobał się sposób rządzenia pis i ich nieudolność nawet jeśli chodzi o mataczenie. Nadużywali władzy i nawet nie potrafili zrobić tego po cichu a nie szopkę z tego robić. Gadanie że to służby wywiadu są winne upadkowi ich rządu jest żałosne i kompletną głupotą, równie dobrze można powiedzieć że miała na to wpływ cywilizacja Majów.. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Rząd PiS rozwalił Wassermann ? 29.06.08, 12:43 " Jak ustaliliśmy, kontakty te badał kontrwywiad ABW we współpracy z AW. - Od późnej wiosny 2007 r. zgłaszali się do mnie oficerowie służb i mówili, że moje kontakty zagrażają bezpieczeństwu państwa. Odbyłem w tej sprawie kilka rozmów z ministrem Zbigniewem Wassermannem – opowiada Andrzej Lepper. ( ... ) Konsekwencją tych wydarzeń było zdymisjonowanie Andrzeja Leppera, rozpad rządu i wcześniejsze wybory parlamentarne. " www.wprost.pl/ar/132885/Rzad-Kaczynskiego-obalili-funkcjonariusze-tajnych-sluzb/ Odpowiedz Link Zgłoś
klioklio A kto ogłosil wybory? 29.06.08, 12:34 Zdawało mi się,że to Kaczyńscy oglosili nowe wybory, a potem je przerżnęli.Czy to wywiad zmuszał prezydęta K.Lecha? Odpowiedz Link Zgłoś
porcelanowy.pisuar A kto ogłosil wybory? 29.06.08, 12:36 Pasażerowie mają prawo do czystych dworców, punktualnych szybkich pociągów, a kolejowy transport towarowy musi mieć warunki do konkurowania z innymi formami przewozu. Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Rząd Kaczyńskiego upadł w wyniku działania tajn... 29.06.08, 12:40 pl.youtube.com/watch?v=7zNEbvYKSxI Gazeta Wyborcza konsekwentnie realizuje wyznaczniki linii Michnika - Maleszki, określone na poczatku lat 90-tych. Ta sama nachalna propaganda. "Michnik jest manipulatorem, to człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny." Zbigniew Herbert Odpowiedz Link Zgłoś
aekielski Rząd Kaczyńskiego upadł w wyniku działania tajn... 29.06.08, 12:47 Kto tu rządzi,ojciec czy jego dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
szklo_kloakowe_w_tvn-ie Świniopas_Agent_Kremla_i_her_Tusk _Rozwalali_4RP_?? 29.06.08, 12:53 GWno kabluje: ....afera gruntowa może być związana z działaniami służb sprawdzających Świniopasa i jego relacje z osobami, które miały związki z kacapskimi tajnymi służbami....... .... Transakcja okazała się prowokacją przygotowaną przez CBA . Świniopas został jednak ostrzeżony (zrobił to ówczesny szef MSWiA, agent ubeksitanu Kaczmarek). Konsekwencją tych wydarzeń było zdymisjonowanie agenta Świniopasa przez bezkompromisowego, uczciwego Polaka - premiera Jarosława Kaczyńskiego, rozpad rządu i wcześniejsze wybory parlamentarne. ............................................................................................... Polski Premier Jarosław Kaczyński miał rację ! Problem jednak w tym, że Polska to kraj bez własnych elit, sądów, banków i mediów :( Kosmopolityczne postkomusze, związane z Kremlem łże-elity i oligarchowie za rodzynkową bułkę z brukseli gotowe są położyć Państwo Polskie na ołtarzu szwabsko-żabiego Eurokołhozu. Polskie sądownictwo to skorumpowane, antypolskie gniazda czerwonych komuszych żmij stojące po stronie rewizjonistycznego szwabstwa. A antypolskie żydo-komucho-szwabskie łże-media programowo niszczą Polską Historię i Kulturę hodując młodych janczarów wykształciuchowych kosmopolitów opluwających własną ojczyznę. i wybierających komuchów i folksdojczy do władz. Wszystko to może w końcu kiedyś zaowocować kolejnym rozbiorem Polski, bo dwa barbarzyńskie zbrodnicze demony pracują nad tym pilnie od lat :((( Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski2 Re: Świniopas_Agent_Kremla_i_her_Tusk _Rozwalali_ 29.06.08, 12:59 szklo_kloakowe_w_tvn-ie napisał: > GWno kabluje: > > ....afera gruntowa może być związana z działaniami służb sprawdzających > Świniopasa i jego relacje z osobami, które miały związki z kacapskimi > tajnymi służbami....... > > .... Transakcja okazała się prowokacją przygotowaną przez CBA . > Świniopas został jednak ostrzeżony (zrobił to ówczesny szef MSWiA, agent > ubeksitanu Kaczmarek). > Komentarz: Mój dobry i poczciwy człowieczku.Pókniej się w pustą łepetynę. Huk będzie ogromny!! > > > Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski2 Re: Świniopas_Agent_Kremla_i_her_Tusk _Rozwalali 29.06.08, 13:14 Tak mnie zdenerwował ten cymbał, że napisałeeł "pókniej"n się w łepetynę. Powinno być, oczywiście "puknij się w łepetynę". Polonistów, zwłaszcza z PIS-u bardzo przepraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Kaczyński współpracował z agentem Kremla ? 29.06.08, 13:12 A ja myślałem, że tylko z TW Bolkiem i "putinowskim agentem" Rydzykiem. TW Ketman był już zajęty, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski2 Rząd Kaczyńskiego upadł w wyniku działania tajn... 29.06.08, 12:55 Nieee! Po stokroć nieee! Raczej przez głupotę Arcywodzusia, zwanego także Arcykaczorem. Po prostu uważał przeciwników politycznych i naród za idiotów. W konsekwencji sam, okazał się idiotą. Udawał geniusza politycznego, tymczasem, jest GIENIUSIEM politycznym. Kaczora do wora i na śmietnik. Ale historii, po na prawdziwym śmietniku, zapaskudzi środowisko! Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 Jakie tajne sluzby. 29.06.08, 13:11 Panie, to wszystko spisek zydowski. WTC - Zydzi. II WS - Zydzi. Obalenie najlepszego rzadu we wszechswiecie - Zydzi. Nawet ja juz zginie ostatni Zyd to i tak winni beda Zydzi Odpowiedz Link Zgłoś
pan_opticum Ja upadłem w wyniku działania tajnych służb 29.06.08, 13:12 Skręciłem sobie kostkę i stłukłem łokieć. Odpowiedz Link Zgłoś
kosa811 Pamiętacie, jak PiS zaprzeczał, że facio był z UOP 29.06.08, 13:20 a traz dorabiają martyrologię do faktu, że sie potłukli ślizgając po własnym g... Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Rząd Kaczyńskiego upadł w wyniku działania tajn.. 29.06.08, 13:23 pl.youtube.com/watch?v=7zNEbvYKSxI Uwaga zwykłych odbiorców zwrócona jest zwykle na sumę 17,5 miliona dolarów, których Rywin domagał się od Michnika za powodzenie transakcji. Strategia „Wyborczej” polegała również na koncentracji uwagi na tym fakcie, aby usunąć z pola widzenia meritum sprawy. W rzeczywistości propozycja, którą przedstawił Rywin, dotyczyła rynku o wartości miliardów dolarów, a sprowadzała się do tego, aby „Wyborcza” zrezygnowała z niezależności w zamian za udział w intratnym przedsięwzięciu gospodarczym. Rywin proponował nie tylko zmiany w projektowanej ustawie, które umożliwiłyby Agorze zakup Polsatu, ale wręcz załatwienie tej transakcji. Michnik miał w zamian się zobowiązać, że telewizja Agory popierać będzie SLD, a zwalczać jego przeciwników. Gwarantem miał być Rywin jako szef stacji. Prowizja dla Rywina miała być zapłacona dopiero po sfinalizowaniu zakupu. Nie była więc możliwa żadna próba oszustwa ze strony Rywina albo próba naciągnięcia potencjalnych kontrahentów. Oferta była przejrzysta. Medialne tło Przez pięć miesięcy od tego wydarzenia Michnik naciskał SLD-owskich decydentów możliwością ujawnienia nagrania, żądając wycofania się z niekorzystnego dla Agory zapisu. Na publikację zdecydował się pod koniec grudnia, gdy zrozumiał, że nowelizacja przejdzie w kształcie niekorzystnym dla Agory. Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 Piszesz o sprawach oczywistych. 29.06.08, 15:03 Wiele miesiecy temu pisalem, ze grupa trzymajaca wladze to media. A chodzilo wylacznie o ksztalt ustawy i kase z tym zwiazana. A jaki byl / bylby przeplyw pieniedzy przez kieszenie politykow nawet nie chce sie domyslac. Ale watpliwosci nie mam. I tu nie ma podzialow lewica - prawica. Wszyscy sa pazerni. A oni rzucili na pozarce minister - toreble i Rywina ....... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo -----lewacki spisek=nocna zmiana bis-------------- 29.06.08, 13:33 ale lewactwo jeszcze dostanie za swoje - PIS powroci do wladzy i was zdekomunizuje, zlustruje i rozliczy za wszystkie zbrodnie i przekrety Odpowiedz Link Zgłoś
andrew95 Re: -----lewacki spisek=nocna zmiana bis--------- 29.06.08, 14:59 Chyba Christo zmiłuj się. Poluzuj beret kolego Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: -----lewacki spisek=nocna zmiana bis--------- 29.06.08, 16:23 PiS już nigdy do władzy nie dojdzie. Nie wiem dlaczego nikt z otoczenia Kloaczora nie wpadł jeszcze na to. Odpowiedz Link Zgłoś
karol9968 Wazne ze PiS upadl,jeszcze tylko nowy prezydent i 29.06.08, 13:37 bedzie swietnie. Odpowiedz Link Zgłoś
skrot_myslowy Cykliści, marsjanie .... 29.06.08, 13:50 Cykliści, marsjanie, masoni, garbaci, wrogie karły reakcji, zbieracze opakowań wtórnych ..... i ty Brutusie ? :) Za 15 lat będziemy już mieli całą mitologię wokół rządu Najlepszego z Premierów. Odpowiedz Link Zgłoś