pakulec 30.06.08, 17:07 Cenckiewicz i Gontarczykiem sprawcami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
subcomm "Wyczyścili" konto Wałęsy: zginęło pół miliona. zł 30.06.08, 17:09 piekiełko Odpowiedz Link Zgłoś
dalton78 Re: 100 milionow 30.06.08, 17:55 dokładnie koles próbował wyegzekwować 100 mln dla siebie:-) z odetkami:p Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Szkoda ze Walesy nie wykradziono z Polski... 30.06.08, 20:37 ale może jeszcze ktoś na to wpadnie i coś zrobi z tym niezagospodarowanym bogactwem jakim jest Lechu Walesa, TW Bolek. Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: Szkoda ze Walesy nie wykradziono z Polski... 01.07.08, 18:29 napewno dał Walentynowicz,a teraz nie pamieta! Odpowiedz Link Zgłoś
czerwoneszmaciarstwo Re: Szkoda ze Walesy nie wykradziono z Polski... 01.07.08, 21:12 Moze PO zdazy go "sprywatyzowac". Tylko kto go kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
g1tzb1051 Re: czy tusk idzie siedzieć? 30.06.08, 17:21 Tusk nie pójdzie siedzieć za marychę ale ty pójdziesz do psychiatryka leczyć się z wrodzonego kretynizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
moskalozerca Re: czy tusk idzie siedzieć? 30.06.08, 20:37 tuska nie można zamknąć bo jest upośledzony Odpowiedz Link Zgłoś
czerwoneszmaciarstwo Re: czy tusk idzie siedzieć? 01.07.08, 21:14 moskalozerca napisał: > tuska nie można zamknąć bo jest upośledzony Zostaje, wyslac do Maczu Piczu z biletem w jedna strone. On tam byl szczesliwy. W tej welnianaej czapce wygladal jak miejscowy poganiacz lam. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 rudy ojciec wstrętnej córki 30.06.08, 20:44 nie beknie za narkotyki? to jakiś sygnał dla młodych ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
aleef Re: "Wyczyścili" konto Wałęsy: zginęło pół milion 30.06.08, 17:11 Z całym szacunkiem do p. Wałęsy ale nie tak dawno zbierał na operację w USA twierdząc, że go nie stać a tu się okazuje, że 0,5 mln zł wyparowało z konta, czyżby Polacy byli tak chojni i tyle sypnęli na operację byłego prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Re: "Wyczyścili" konto Wałęsy: zginęło pół milion 30.06.08, 17:53 aleef napisał: "Z całym szacunkiem do p. Wałęsy ale nie tak dawno zbierał na operację w USA twierdząc, że go nie stać a tu się okazuje, że 0,5 mln zł wyparowało z konta,czyżby Polacy byli tak chojni i tyle sypnęli na operację byłego prezydenta?" Bez szacunku. Gdzie zbierał? Wskaż przykład. Polacy nie musieli wykazywać sie HOJNOŚCIĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
r1111111 Re: "Wyczyścili" konto Wałęsy: zginęło pół milion 30.06.08, 18:43 mt7 napisała: > Bez szacunku. Gdzie zbierał? Wskaż przykład. Polacy nie musieli > wykazywać sie HOJNOŚCIĄ. proszę oto cytat: :...kosztować ok. 100 tys. dolarów, których jak mówi były prezydent - teraz nie ma. - Ale muszę zebrać, ..." i linki: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4649786.html www.dziennik.pl/wydarzenia/article57254/Walesa_jedzie_do_USA_n a_przeszczep_serca.html Nigdzie nie pisze, że zbiera (zbierał) od ludzi, pisze że nie ma ich (tych 100tys.). Oczywiście mogł to finansować NFZ - ostatecznie Pan Prezydent płacił składki i należała się (re)fundacja. Jak każdemu zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
aleef Re: "Wyczyścili" konto Wałęsy: zginęło pół milion 30.06.08, 18:51 Gdzie zbierał nie wiem, wśród rodziny, znajomych czy gdziekolwiek chciał, już masz w jednym z postów linki gdzie przywołana jest wypowiedz Wałęsy, że "musi zbierać" pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
rlnd Re: "Wyczyścili" konto Wałęsy: zginęło pół milion 30.06.08, 19:20 Wiesz, ja tez "zbieram pieniadze". Na koncie, na samochod na ten przyklad. Po prostu oszczedzam, bo np. nie lubie brac kredytow. Ale nie ma co Tobie tego tlumaczyc, bo i moje tlumaczenie rozwiniesz w powiesc fantastyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
aleef Re: "Wyczyścili" konto Wałęsy: zginęło pół milion 01.07.08, 00:56 Wiem ludzie zbierają pieniądze, ja też zbierałem na dom, samochód, ale jakoś nigdy nie zdarzyło mnie się tak, żebym po 3 miesiącach od postawienia domu/kupna samochodu na który przecież zbierałem miał 0,5 mln zł. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: "Wyczyścili" konto Wałęsy: zginęło pół milion 01.07.08, 01:20 aleef napisał: > Wiem ludzie zbierają pieniądze, ja też zbierałem na dom, samochód, ale jakoś> nigdy nie zdarzyło mnie się tak, żebym po 3 miesiącach od postawienia domu/kupna> samochodu na który przecież zbierałem miał 0,5 mln zł. A może postaraj się o kontrakty na wykłady na amerykańsich uczelniach? To jest bardzo łatwo - gdy jesteś kimś, masz dobre nazwisko to oni chętnie z tobą podpiszą. Nadajesz się? Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Ludzie, dajcie spokój 01.07.08, 09:24 Zazdrościcie facetowi tego pół miliona, czy jak... Gdyby tą kwotą obdzielić jego ośmioro dzieci, to nawet kawalerki by sobie nie mogły kupić. Ja się wcale nie dziwię, że ktoś zbiera pieniądze na zabezpieczenie rodziny. Zwłaszcza, jak tej rodziny jest tyle osób. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwoneszmaciarstwo Bolek juz PObudowal "kawalerke" 01.07.08, 21:18 Ale o ktora "kawalerke" chodzi? O ile wiem ma jeszcze na Florydzie. Biedna rodzina Bolka, musi tam dojezdzac na wakacje. anuszka_ha3.agh.edu.pl napisała: > Zwłaszcza, jak tej rodziny jest tyle osób. Odpowiedz Link Zgłoś
ko_menta_tors Re: "Wyczyścili" konto Wałęsy: zginęło pół milion 30.06.08, 21:28 czyżby Polacy byli tak chojni i tyle sypnęli na operację byłego prezydenta? Po polsku jest "hojni", nie zaś tak, jak w oryginale Odpowiedz Link Zgłoś
aleef Re: "Wyczyścili" konto Wałęsy: zginęło pół milion 01.07.08, 00:58 Ten się nie myli kto nic nie robi - stare a mądre przysłowie. Ty też się mylisz. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d a bank kazdemu zwraca kase`?? 30.06.08, 17:11 w przypadku kradziezy? czy tylko lepszym? Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: a bank kazdemu zwraca kase`?? 30.06.08, 17:14 camel_3d napisał: > w przypadku kradziezy? czy tylko lepszym? Każdemu. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: a bank kazdemu zwraca kase`?? 30.06.08, 17:35 wujcio44 napisał: > camel_3d napisał: > > > w przypadku kradziezy? czy tylko lepszym? > > Każdemu. ********************************** Może i każdemu, ale po jakim czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
dalton78 Re: a bank kazdemu zwraca kase`?? 30.06.08, 17:56 camel_3d napisał: > w przypadku kradziezy? czy tylko lepszym? > > W przypadku ewidentnego złodziejstwa swojego pracownika raczej nie mieli wyjścia. Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 !!!!!!!!!!!!!! 30.06.08, 17:13 .....KACZE MACKI JESZCZE MAJĄ ZASIĘG... Odpowiedz Link Zgłoś
usak Co za kraj! 30.06.08, 18:57 W bankach zlodzieje, wsrod przyjaciol prezydenta zlodzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 "Wyczyścili" konto Wałęsy: zginęło pół miliona. z 30.06.08, 17:13 Nie zginęło Wałęsie. Zginęło bankowi. To jest wina banku, bank był ubezpieczony więc i w dobrym banku klient nawet nie wie, że złodziej operował na jego koncie - bank to natychmiast wychwyci i doprowadzi konto do stanu normalnego. A złodziejem prokuratura. Tak to jest w normalnych bankach. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe "Wyczyścili" konto Wałęsy: zginęło pół miliona. zł 30.06.08, 17:15 pamiętajcie - nikt nie jest bezpieczny bo debil może zaatakować wszędzie, w banku albo cegłówką w bramie dla 50zł Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24a A biedak zbierał na operację serca 30.06.08, 17:15 obłuda i hipokryzja jak wszystkich co popieają PO. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 wałęsa a jego dzieci 30.06.08, 17:22 córka wiadomo co robiła a syn pomroczył. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a To za nie zaplacony podatek od $1mln z Hollwood. 30.06.08, 17:41 Bolek niedosc ze glupek to jeszcze zlodziej. Ale ktory z tych z KOR i S ma czyste lapki ? Odpowiedz Link Zgłoś
moskalozerca Re: To za nie zaplacony podatek od $1mln z Hollwo 30.06.08, 20:40 zanim pisać o czystych łapkach kup sobie polską czcionkę kacapie Odpowiedz Link Zgłoś
amg53 Jolkaaaa! to Ty jezdeś czy ino mi sie zdaje ????? 01.07.08, 06:43 Bolek to Himalaje intelektu przy głąbach kapuścianych z Samooobrony z profesorem mataczis hausa - Endrju " Buhajem" Lepperem, że o divie pilskich bufetów- Renacie nie wspomnę.Prawie wszyscy z " tych z KOR i S " mają czyste łapki w przeciwieństwie do sprawnych inaczej intelektualistów z Samoobory którzy nawet przewału z odrolnieniem zrobić porządnie nie potrafią..., głąby kapuściane. Odpowiedz Link Zgłoś
e-skin facet "wziął sprawy w swoje ręce"!! 30.06.08, 17:44 to jest cytat z wypowiedzi Lecha W. a poza tym pierwszy milion czy nawet pół to trzeba ukraść jak mówił jeden z pionierów i piewców polskiego liberalizmu protoplastów PO.. Odpowiedz Link Zgłoś
usak Ten pierwszy milion zlotych on faktycznie ukradl! 30.06.08, 19:03 A moze w Polsce uchylenie sie od zaplaty podatkow od miliona dolarow dochodu to nie kradziez? Odpowiedz Link Zgłoś
pocalujta_wujta Przerazajace ze w Polsce to mozliwe! 30.06.08, 17:47 Jak to mozliwe ze bankowi mozna podprowadzic pieniadze z czyjegos konta. Pracuje w USA w finansach i wiem ze praktycznie jest to niemozliwe w bankach na zachodzie. Wszyscy pracownicy maja szkolenia w ramach ktorych wiedza kiedy i jak zalatwiac sprawy. Nie ma "po kolezensku" jesli chodzi o transakcje. Podejrzane lewe sprawy natychmiast sie zglasza do "security/compliance department". Jesli tego ktos po drodze nie zrobi to moze byc wspolodpowiedzialny a z pewnoscia zwolniony jak sie cos stane (przy czym moze byc wytoczony mu proces jesli udowodni mu sie ze musial cos wiedziec ale nie zglosil). Na tzw. "krzywy ryj" nie da sie tu nic zalatwic nawet jesli klient jest dyrektorem banku (ten tez moze za to wyleciec bo podelega "compliance department" tak samo jak kazdy pracownik i nie ma tu mowy o "przelozeniu"). Specjalny oddzial sprawdza gosci ktorzy podejmuja dziwaczne transakcje (np. wyplata az nie swojego konta, przelew do nieznanej firmy albo w nieznane i takie inne) zanim ta transakcja dojdzie do skutku. Ludzie , gdzie Wy zyjecie?! W Polsce to dopiero musi byc pie..ik bankowy! Dlatego naprawde warto miec bezpieczne konto za granica i nie zdawac sie na jakies glupawe przepisy ze nie mozna (tak jak kiedys tak bylo... ale nie wiem czy tak dalej jest bo mam to w nosie mieszkajac na stale za granica... z mozliwoscia zmiany obywatelstwa jesli bedzie mi sie robilo klopoty). pocalujta_wujta Odpowiedz Link Zgłoś
ko_menta_tors Re: Przerazajace ze w Polsce to mozliwe! 30.06.08, 21:33 Jak to mozliwe ze bankowi mozna podprowadzic pieniadze z czyjegos konta. > Pracuje w USA w finansach i wiem ze praktycznie jest to niemozliwe w bankach > na zachodzie. Wszyscy pracownicy maja szkolenia w ramach ktorych wiedza kiedy > i jak zalatwiac sprawy. Nie ma "po kolezensku" jesli chodzi o transakcje. > Podejrzane lewe sprawy natychmiast sie zglasza do "security/compliance > department". Jesli tego ktos po drodze nie zrobi to moze byc > wspolodpowiedzialny a z pewnoscia zwolniony jak sie cos stane (przy czym moze > byc wytoczony mu proces jesli udowodni mu sie ze musial cos wiedziec ale nie > zglosil). Nie pisz dyrdymałów a w zaoszczędzonym czasie poczytaj, co sie dzieje w zachodnich bankach. Niedawno pisano o przypadku, że bank sam z siebie przelał pewnemu Amerykaninowi bodajże 25 mln dolarów, bo mu (bankowi) się numery kont popieprzyły. Aż się dziwwię, że Ty, pracownik banku nie znasz takich przypadków. Pamietaj też, że bank to również ludzie, nie tyko procedury... Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Przerazajace ze w Polsce to mozliwe! 01.07.08, 02:43 ko_menta_tors napisała: > Nie pisz dyrdymałów a w zaoszczędzonym czasie poczytaj, co sie > dzieje w zachodnich bankach. Niedawno pisano o przypadku, że bank > sam z siebie przelał pewnemu Amerykaninowi bodajże 25 mln dolarów, > bo mu (bankowi) się numery kont popieprzyły. Aż się dziwwię, że Ty, > pracownik banku nie znasz takich przypadków. Pamietaj też, że bank > to również ludzie, nie tyko procedury... Przypadki są znane. Myślisz, że ten Amerykanin wypłacił sobie te 25 mln? To nie tylko procedury, to także ludzie i odpowiednio ustawione prawo. Obrót wirtualny to i się wirtualnie zakończyło. Facet się zdziwił, potem przelew cofnięto i sprawy już nie było - tylko sprawdzono, kto zawinił, aby zmniejszyć ryzyko powtórzenia. Masz problem z ekstra zerami na wyciągu? Jutro nie będziesz już miał! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a Opowiedz jak ENRON wyczyscil pracownicze konta. 01.07.08, 05:05 pocalujta_wujta napisał: > Jak to mozliwe ze bankowi mozna podprowadzic pieniadze z czyjegos konta. > Pracuje w USA w finansach i wiem ze praktycznie jest to niemozliwe w bankach > na zachodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna facet wziął tylko swoje 100 baniek z odsetkami 30.06.08, 18:08 . Odpowiedz Link Zgłoś
prof.gamon0 No i co z tego, że mu zginęło?... 30.06.08, 18:10 Podobno "Solidarności" zginęło dużo więcej... Przychodziły miliony, a nie ma żadnych rozliczeń... Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta8778 "Wyczyścili" konto Wałęsy: zginęło pół miliona. z 30.06.08, 18:20 Masz wszystkie pieniądze, bo Ci bank oddał z naszych pieniędzy. Widać, że nie masz pojęcia o tym wszystkim. Ciekawe skąd tyle masz ich. Odpowiedz Link Zgłoś
rlnd Re: "Wyczyścili" konto Wałęsy: zginęło pół milion 30.06.08, 19:26 Aha, rozumiem ze jak teraz zglosisz sie do banku po swoje pieniadze to bank ci ich nie wyda ? Bo oddal Walesie ? Wyglada na to, ze ty masz pojecie o wszystkim, wytlumacz mi ... Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: "Wyczyścili" konto Wałęsy: zginęło pół milion 01.07.08, 00:07 jolanta8778 napisała: > Masz wszystkie pieniądze, bo Ci bank oddał z naszych pieniędzy. > Widać, że nie masz pojęcia o tym wszystkim. Ciekawe skąd tyle masz > ich. Bank jest poszkodowany i uzupełnia skradzione pieniądze z ubezpieczenia. W ubezpieczeniu to są twoje pieniądze? Jesteści właścicielami tego przedsiębiorstwa ubezpieczeniowego? Nie załamuj się - zawsze możesz wystąpić od złodzieja z zwrot zagarniętej bankowi kwoty plus wasze koszty. Dobra jesteś, firmę ubezpieczeniową mieć! To tak legalnie się dorobiliście czy z lodziarni? Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita I ktoś taki jak on chwali się, że wodził za nos 30.06.08, 18:22 ubeków. Jakoś nie chce mi się w to wierzyć:)) u. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Nie ufaj synom przyjaciół 30.06.08, 19:05 Beksiński jeszcze gorzej na tym wyszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
valana "Wyczyścili" konto Wałęsy: zginęło pół miliona. z 30.06.08, 19:17 Ciekawe, ile czasu by zajęło, gdyby to prostemu szaraczkowi, jak na przykład mnie, taki gość podwędził z konta- powiedzmy- trzy tysiaki. Kto postawi, że potrwałoby to TYLKO rok? Odpowiedz Link Zgłoś
pissonu "Wyczyścili" konto Wałęsy: zginęło pół miliona. 30.06.08, 19:40 "Prawie pół miliona złotych zniknęło z konta Lecha Wałęsy - informuje radio RMF FM. Pieniądze z konta byłego prezydenta miał ukraść syn jego byłego współpracownika. Sprawą zajmuje się Prokuratura Okręgowa w Gdańsku. Bank zwrócił Wałęsie brakującą kwotę." Szkoda ze mu nie odebrali calej sumy z ukradzionej nagrody Nobel! Czyści do końc aż się bedzie błyszczało! Odpowiedz Link Zgłoś
katczerwonychszmat Bolek puścił Naród w skarpetkach ale o swoje konto 30.06.08, 20:01 to zadbał szubrawiec Odpowiedz Link Zgłoś
k.res Bolek puścił Naród w skarpetkach 30.06.08, 20:08 pomyśl od czasu do czasu nim coś publicznie obwieścisz: to dobrze wpływa na zdrowie psychiczne Odpowiedz Link Zgłoś
tatafax Re: Bolek puścił Naród w skarpetkach ale o swoje 01.07.08, 19:58 Tak debilnie mysli tylko "pis uarek".Mysle ze autor powinien odwiedzic wiadomego pana doktora.Zycze milego Dnia Odpowiedz Link Zgłoś
nfaporanek Skad Walesa ma te pieniadze? 30.06.08, 20:10 Czy go wreszcie zlustruja? Facet bez wyksztalcenia, nie pracowal od roku 1980, a tyle ma forsy w kasie. Od razu widac, ze to przekret! Odpowiedz Link Zgłoś
goodwater Re: Skad Walesa ma te pieniadze? 30.06.08, 20:21 a skąd ma mieć? Przecież dostawał pensję jako prezydent, kase za biografie, za odczyty za granicą no i odsetki. Tylko debil wywęszy tu jakiś przekręt. Jakby był prezydentem Stanów to podejrzewam, że i wnuki mogłyby dostatnio żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
ko_menta_tors Re: Skad Walesa ma te pieniadze? 30.06.08, 21:36 Czy go wreszcie zlustruja? Facet bez wyksztalcenia, nie pracowal od > roku 1980, a tyle ma forsy w kasie. Od razu widac, ze to przekret! Gdyby iść tropem Twego rozumowania to powinieneś mieć spory debet - przez całe życie, nawet pozagrobowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kadazan Re: Skad Walesa ma te pieniadze? 30.06.08, 23:05 Kretynie, Wałęsa zarabia także na emeryturze. Amerykańskie uniwersytety płacą mu po 10.000$ za odczyt. Pewnie się to w twojej pustej głowie nie mieści, bo nigdy nawet nie mijałeś uniwersytetu z bliska. Idź żryj glebę plebsie. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Skad Walesa ma te pieniadze? 01.07.08, 01:46 nfaporanek napisała: > Czy go wreszcie zlustruja? Facet bez wyksztalcenia, nie pracowal od > roku 1980, a tyle ma forsy w kasie. Od razu widac, ze to przekret! Wystarczy, że jesteś kimś! Wystarczy, że zapracujesz na swoje nazwisko, które będzie się obrze kojarzyć - i w Stanach, i na Grenlandii i na wyspach Fidżi. Wtedy Uniwersytety będą chciały podpisać z tobą kontrakty na wykłady dla studentów. Wałęsa zapracował na swoje nazwisko - stąd te tysiące, dziesiątki tysięcy $$ za wykłady. Pamietasz Richarda Chamberlaina - dra Kildera? Ten mieszkając na Hawajach urządzał kolacyjki dla chętnych - wpłacali po kilka tysięcy, za stołem w jego rezydencji zasiadali w kilka osób, każda po te kilka, Richard polewał winko, służba się krzątała, pograł gościom na gitarze, luźna przyjacielska atmosfera. Po tej kolacji służba sprzątała i wprowadzała następną grupkę chętnych i potem następną. Miał na dwa lata z góry wyprzedane miejsca.. Wystarczy dobre nazwisko i chętni na kolację - lub jak u Wałęsy - chętni na jego wykłady. Masz takie dobre nazwisko? Zapracowałaś całym swoim życiem? To teraz zacznij spijać śmietankę. Tak przecież każdy może! Ty też! Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 [...] 30.06.08, 20:17 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
atv81 do ignorantów , którzy urodzili się wczoraj...... 30.06.08, 20:53 Przypominam, że Lech Wałęsa jest laureatem Pokojowej Nagrody Nobla !!!! Jej wysokość to 1 mln usd. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: do ignorantów , którzy urodzili się wczoraj.. 30.06.08, 20:58 atv81 napisała: > (...) Jej wysokość to 1 mln usd. jej wysokość może mi zrobić morożenoja. Odpowiedz Link Zgłoś
adam057057 Re: do ignorantów , którzy urodzili się wczoraj.. 30.06.08, 21:01 Przecież nagrodę Nobla przekazał biednym Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Ile to może sobie odłożyć elektryk w Gdańsku! 30.06.08, 21:00 zal ci dupe sciska, synku co? Ze az pryszcze pekaja.... Odpowiedz Link Zgłoś
bodo9 Re: Ile to może sobie odłożyć elektryk w Gdańsku! 30.06.08, 21:02 Widzisz tłumoczku, pan Prezydent Wałęsa ma kilka szuflad zaproszeń z całego świata na wykłady,za które wyobraź sobie wybitnym osobistościom płacą więcej,niż Ty jesteś w stanie (choć to wątpliwe,biorąc pod uwagę brak pomyślunku) zarobić w ciągu roku.Pojęłaś? -e chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ko_menta_tors Re: Ile to może sobie odłożyć elektryk w Gdańsku! 30.06.08, 21:40 > A ludzie ciągle kwękaja, że maja mało kasy! A zwykły robociarz ze słownictwem > przedszkolaka potrafi odłożyć miliony, a pół miliona wywiane z konta wisi mu! > Ładnie nie? Boluś, pożyłeś sobie śmieciu za pieniądze całego świata! Takie > głupie gó.., nie umiące mówić po polsku na poziomie przedszkola, taki matoł, > głupi jak samo gó..! Ale sobie taka świnia żyje za pieniądze frajerów! Oto > wolność, demokracja i pluralizm towarzyszy z koru! No widzisz?!! I od takiego orła jak Ty okazał się zaradniejszy - a taki głupi, nawet gó.., mówić nie umie, słownictwo ma przedszkolaka... To co można powiedzieć o Tobie, który nie masz nawet kawałka takich pieniędzy? Nawet do gówna nie dorosłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
kadazan Re: Ile to może sobie odłożyć elektryk w Gdańsku! 30.06.08, 23:08 Jesteś debilem, dla którego sprawy tego świata są za duże. Świnie ci pasać, a nie w internecie klawiatury dotykać. Odpowiedz Link Zgłoś