rydzyk_fizyk 02.07.08, 06:58 Rząd IV RP na Wychodźstwie się wyżywi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
123rbr Robert Draba porzuca prezydenta z powodu Fotygi? 02.07.08, 07:32 Jaki pan ( prezydent ) taki kram ( piękna inaczej Fotyga, spocony Kamiński, Szczygło, itd ). Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Draba jest podejrzany o normalność, musi odejść 02.07.08, 07:37 Odpowiedz Link Zgłoś
max.headroom Jednego idiotę mniej w kancelarii. Brawo Fotyga! 02.07.08, 12:11 Sama jest fatalnym ministrem, miała kretyńskie wystąpienia (np. żądała gwarancji zachodniej granicy), ale Draba to cupełnie inny typ fatalnego ministra. To hiena cmentarna. Pamiętam, jak wykorzystał katastrofę Casy, by do.. PO. Coś obrzydliwego. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Jednego idiotę mniej w kancelarii. Brawo Foty 02.07.08, 13:41 max.headroom napisał: ale Draba to cupełnie inny typ fatalnego ministra. To hien > a > cmentarna. ****************************** Więc uznał, że dłuższe pozostawanie w pałacu oznacza zatonięcie razem z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
sik_rad Fotyga robi swietne konfitury, Draba,nie znasz się 02.07.08, 11:22 W wolnej Polsce nikt nigdy nie próbował niczego na mnie wymóc ani w TVP, ani w gazetach i rozgłośniach regionalnych, dla których pisałem i mówiłem, ani w Expressie Wieczornym, ani naturalnie w BBC. Jedyne takie doświadczenie wyniosłem z Gazety Wyborczej. krzysztofleski.salon24.pl/6990,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Re: Fotyga robi swietne konfitury, Draba,nie znas 02.07.08, 11:50 We wszystkich tych mediach można pleśc głupoty i nikt nato nie zwraca uwagi? To widać słychać i czuć.. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.kaszub Re: Fotyga robi swietne konfitury, Draba,nie znas 02.07.08, 12:02 kiedy Gazeta pozbędzie się garbu jakim od jakiegoś czasu jest dla niej Adam Michnik, trzymany już chyba tylko z litości... kataryna.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
bzykajaca_w_zbozu Fotyga robi swietne konfitury, Draba,nie znasz się 02.07.08, 11:25 Minister Ćwiąkalski ma dowód na niszczenie dokumentów przez ekipę Ziobry. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4924793.html Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Re: Fotyga robi swietne konfitury, Draba,nie znas 02.07.08, 11:51 Znalazł niszczarkę? Odpowiedz Link Zgłoś
prezes_banku_zbozowego Draba jest podejrzany o normalność, musi odejść 02.07.08, 11:28 Bez Maleszki Gazownia publikuje same nudy Odpowiedz Link Zgłoś
naruda.r Draba jest podejrzany o normalność, musi odejść 02.07.08, 11:52 Ministerstwo Sprawiedliwości zleci opinię, która ma wykazać w jaki sposób zniszczony został laptop byłego szefa resortu Zbigniewa Ziobry. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4923276.html Odpowiedz Link Zgłoś
spacki Draba jest podejrzany o normalność, musi odejść 02.07.08, 11:52 Przecież ten dzisiejszy Michnik to totalitarysta. Demokratą jest ten, kto jest po mojej stronie. Kto się ze mną nie zgadza, jest faszystą i nie można mu podać ręki. A tylko Michnik wie na czym polega demokracja i tolerancja. On jest tutaj sędzią, alfą i omegą. - Stefan Kisielewski Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnik_111 Robert Draba porzuca prezydenta z powodu Fotygi? 02.07.08, 11:23 po ujawnieniu przez dawnych kolegów Maleszki jego agenturalnej przeszłości, w redakcji "Gazety Wyborczej" zapadły decyzje, że pozostanie on w pracy, że będzie nadal redaktorem i że nadal będzie publikował... Odpowiedz Link Zgłoś
min_bez_teki Robert Draba porzuca prezydenta z powodu Fotygi? 02.07.08, 11:27 Byli esbecy masowo składają podania o zatrudnienie w "Gazecie Wyborczej" ze względów humanitarnych. Konfidenci i ich oficerowie prowadzący chcą adiustować teksty, nie wychodząc z domu blog.rp.pl/rybinski/2008/06/29/moj-serwis-czyli-niezbednik-polaka/ Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Re: Robert Draba porzuca prezydenta z powodu Foty 02.07.08, 11:53 min_bez_teki napisała: > Byli esbecy masowo składają podania o zatrudnienie w "Gazecie > Wyborczej" ze względów humanitarnych. Konfidenci i ich oficerowie > prowadzący chcą adiustować teksty, nie wychodząc z domu > blog.rp.pl/rybinski/2008/06/29/moj-serwis-czyli-niezbednik-polaka/ Nici z posad. Donosiciele IV RP się nie załapią. Trzeba aplikować do IPN-u Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Robert Draba porzuca prezydenta z powodu Fotygi? 02.07.08, 07:43 I ma racje. Z tego tonącego okrętu nalezy się szybko ewakuować. Odpowiedz Link Zgłoś
pekarpe Re: Robert Draba porzuca prezydenta z powodu Foty 02.07.08, 07:47 ja.ja222 napisał: > I ma racje. Z tego tonącego okrętu nalezy się szybko ewakuować. A do tej pory pięknie pływał i nie przeszkadzało? Przecież to najlepsza powojenna minister, najlepszy prezydent, naj... Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Robert Draba porzuca prezydenta z powodu Foty 02.07.08, 08:02 Według Ojca Inwestora nie pływał a raczej nurkował w szambie (nie mylić z perfumerią). Odpowiedz Link Zgłoś
rece.ktore_lecza Re: Robert Draba porzuca prezydenta z powodu Foty 02.07.08, 11:24 Odpowiem wymijająco. Może tak, a może nie. Odpowiedz Link Zgłoś
gruss.aus.peru Re: Robert Draba porzuca prezydenta z powodu Foty 02.07.08, 11:28 Ćwiąkalski zapewnia też, że to jeszcze nie koniec historii laptopa zniszczonego przez ministra Ziobrę wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4924793.html Odpowiedz Link Zgłoś
pm_tusk Re: Robert Draba porzuca prezydenta z powodu Foty 02.07.08, 12:02 kiedy Gazeta pozbędzie się garbu jakim od jakiegoś czasu jest dla niej Adam Michnik, trzymany już chyba tylko z litości... kataryna.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
der.hausmeister.von.zoppot Re: Robert Draba porzuca prezydenta z powodu Foty 02.07.08, 11:24 Dla mnie typowym fanatykiem nienawiści i agresji jest Adam Michnik, aczkolwiek niewątpliwie inteligentny. Reprezentuje rodzaj fanatyzmu, którym się najbardziej brzydzę, ponieważ pod pozorami troski o człowieka, o wolność, o demokrację, lansuje twardą antykościelną i antypolską opcję polityczną. Stefan Niesiołowski (marsz. sejmu RP) Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Re: Robert Draba porzuca prezydenta z powodu Foty 02.07.08, 11:56 der.hausmeister.von.zoppot napisał: > Dla mnie typowym fanatykiem nienawiści i agresji jest Adam Michnik, > aczkolwiek niewątpliwie inteligentny. Reprezentuje rodzaj fanatyzmu, > którym się najbardziej brzydzę, ponieważ pod pozorami troski o > człowieka, o wolność, o demokrację, lansuje twardą antykościelną i > antypolską opcję polityczną. No profesor ma rację. Wszystkiemu w Polsce, (mniej więcej od 1968) są winni Kuroń z Michnikiem i ich akolici. Tylko czemu inni ciągle się pchają do orderów? > Stefan Niesiołowski (marsz. sejmu RP) Odpowiedz Link Zgłoś
mahat1 Draba to drab 02.07.08, 08:04 Niech sobie Pan Draba przypomni jak bez skrupulow porządnych ludzi z pracy wyrzucał w Kancelarii Prezydenta w roku 2006, tylko dlatego ze ich poprzedni prezydent do pracy przyjmowal. Zobaczymy teraz kto go zatrudni, bilans w dlugim okresie musi zawsze wyjsc na zero, w przyrodzie nic nie ginie, panie Draba. Odpowiedz Link Zgłoś
jahu51 zero + zero = zero 02.07.08, 08:15 i w druga strone to samo : zero-zero = zero. Czyli zerowa prezydentura przeklada sie na inne zera Odpowiedz Link Zgłoś
porcelanowy.pisuar zero + zero = zero 02.07.08, 11:22 Wierni czytelnicy domagają się powrotu red. Maleszki Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Re: zero + zero = zero 02.07.08, 11:59 porcelanowy.pisuar napisał: > Wierni czytelnicy domagają się powrotu red. Maleszki Maleszka ma propozycję z pewnej partii. Będzie tam robiłza intelektualiste z kolegą byłym ministrem od służb (prokuratorem stanu wojennego) i kolegą byłym ministrem skarbu ( PZPR-owcem od kontaktów z SB w mniej więcej tym samym okresie) Odpowiedz Link Zgłoś
signal a kti w tym wariatkowie wytrzyma 02.07.08, 08:14 koszmar ulicy pałacowej tra ! Odpowiedz Link Zgłoś
grzes1966 Robert Draba porzuca prezydenta z powodu Fotygi? 02.07.08, 08:26 Draba porzuca Fotygę dla Prezydenta, o byłby dopiero news. Odpowiedz Link Zgłoś
kuter.noga.pl Robert Draba porzuca prezydenta z powodu Fotygi? 02.07.08, 11:23 Miał być zepsuty, ale zadziałał. Wbrew temu co ogłosił resort sprawiedliwości, służbowy laptop Zbigniewa Ziobry da się uruchomić. Udowodniły to "Fakty" TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Re: Robert Draba porzuca prezydenta z powodu Foty 02.07.08, 12:01 grzes1966 napisał: > > Draba porzuca Fotygę dla Prezydenta, o byłby dopiero news. Prędzej dla brata prezydenta... Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Szereg się nam oczyści od takich dorobkiewiczów 02.07.08, 08:44 Idź na zmywak do Anglii to tam jeszcze więcej uciułasz! Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Re: PISkomuchy go ocenią, napewno Żyd, albo SB-ek 02.07.08, 12:01 Jedno i drugie oraz pedał:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wacek233 Szereg się nam oczyści od takich dorobkiewiczów 02.07.08, 12:06 Przecież ten dzisiejszy Michnik to totalitarysta. Demokratą jest ten, kto jest po mojej stronie. Kto się ze mną nie zgadza, jest faszystą i nie można mu podać ręki. A tylko Michnik wie na czym polega demokracja i tolerancja. On jest tutaj sędzią, alfą i omegą. - Stefan Kisielewski Odpowiedz Link Zgłoś
teofil25 Dla prawnika z jego pozycją !!! 02.07.08, 08:57 Autor tej notki o Drabie to chyba jego pociot! Gdyby Draba pracując w Ud/sKiOR nie poznał Jacka Taylora, a ten nie wysłał go jako pomoc do Ratusza to i tej roboty by nie dostał. Przecież on w 2002 r. robił dopiero aplikację radcowską !!! O jakiej pozycji tu jest mowa ! Odpowiedz Link Zgłoś
presentaton1 Myślenie, normalność, to zbrodnia w kręgach PIS-u 02.07.08, 09:01 Draba, w oczach Kaczynskich, wyszedł na...draba! Odpowiedz Link Zgłoś
a-k.traper Teraz PISkomuchy, zrobią z Draby,potwornego draba! 02.07.08, 11:22 Ministrowi Ziobro i jego podwładnym może grozić nawet do kilkunastu lat więzienia. Powodem jest przechowywanie i przenoszenie informacji niejawnych w komputerach bez specjalnych zabezpieczeń i bez zachowania zasad ujętych w ustawie. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4905150.html Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Re: Teraz PISkomuchy, zrobią z Draby,potwornego d 02.07.08, 12:05 a-k.traper napisał: > Ministrowi Ziobro i jego podwładnym może grozić nawet do kilkunastu > lat więzienia. Powodem jest przechowywanie i przenoszenie informacji > niejawnych w komputerach bez specjalnych zabezpieczeń i bez zachowania > zasad ujętych w ustawie. Dajcie spokój Zbysiowi. Dali mu zabawkę, miał tam różne dokumenty, bawił się w Bonda i znowu mu ten Ćwiąkalski psuje zabawę, jak te wszystkie profesory z UJ co to go oblewali jak Zbysio studiował. > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4905150.htmla Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Robert Draba porzuca prezydenta z powodu Foty 02.07.08, 09:28 kolejny smiec...? Odpowiedz Link Zgłoś
zorro_222 Re: Robert Draba porzuca prezydenta z powodu Foty 02.07.08, 11:23 Chyba nie masz racji Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Robert Draba porzuca prezydenta z powodu Foty 02.07.08, 09:33 kolejny smiec...?panie cenzor od kilku dni nie wysylalem zadnego "listu"!!!!co to jest ?!!!co wyprawiasz pan panie cenzor?!roaumiem ze wyrzucasz pan posty o "najwiekszym" polaku hipokrycie i kretaczu ktory jesta tak samo swietym jak ja czyli o wojtyle!!!-ale dlaczego wyrzucasz pan moje opinie o obu kurduplach-smieci i oszolomow endeckich?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kapitanmo Re: Robert Draba porzuca prezydenta z powodu Foty 02.07.08, 09:38 dlaczego kretaczu i hipokrycie? Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Robert Draba porzuca prezydenta z powodu Foty 02.07.08, 09:55 Z takim poziomem umysłowym to nawet Urban by cenzurował twoje wywody łajzo umysłowa .Tworki się kłaniają,zgłoś się i proś na kolanach o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
edgar_ii Re: Robert Draba porzuca prezydenta z powodu Foty 02.07.08, 11:21 W wolnej Polsce nikt nigdy nie próbował niczego na mnie wymóc ani w TVP, ani w gazetach i rozgłośniach regionalnych, dla których pisałem i mówiłem, ani w Expressie Wieczornym, ani naturalnie w BBC. Jedyne takie doświadczenie wyniosłem z Gazety Wyborczej. krzysztofleski.salon24.pl/6990,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
mucho.picu Re: Robert Draba porzuca prezydenta z powodu Foty 02.07.08, 11:22 A gdzie to niby jest napisane? Odpowiedz Link Zgłoś
laptop_dla_kazdego Re: Robert Draba porzuca prezydenta z powodu Foty 02.07.08, 11:27 Minister sprawiedliwości Zbigniew Ćwiąkalski zapowiedział, że resort sprawiedliwości będzie się domagał zwrotu kosztów naprawy obu uszkodzonych laptopów. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4903195.html Odpowiedz Link Zgłoś
krakatuk Robert Draba porzuca prezydenta z powodu Fotygi? 02.07.08, 09:40 "Dla prawnika z jego pozycją ministerialna pensja ok. 12 tys. zł brutto miesięcznie mogła być poniżej oczekiwań." A jakąż to on ma pozycję? Pracował w warszawskim ratuszu - dla Kaczyńskiego, w Kancelarii Prezydenta - dla Kaczyńskiego. To jakiś powód do specjalnej chwały i dowód na wyjątkowe osiągnięcia zawodowe? Parafrazując poprzedniego Prezydenta: "Robercie Drabo! Zejdź z dachu, nie strasz gołębi!" :P Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.sotnia Robert Draba porzuca prezydenta z powodu Fotygi? 02.07.08, 11:25 Sukces polityki reform wymaga od Polaków sojuszu wszystkich sił reformatorskich, tych z "S" i tych z PZPR. W pozytywnym ułożeniu stosunków Polski i ZSRR skrzydło reformatorskie z PZPR, tacy ludzie jak gen. Wociech Jaruzelski, czy pierwszy sekretarz KC Mieczysław F.Rakowski mogą odegrać zasadniczą rolę A. Michnik 1989 Odpowiedz Link Zgłoś
bsc1 Draba wywali na zbity pysk sama Fotygi? 02.07.08, 10:19 Wystarczy,z fatyga powie do prezydenta wywalić tego draba na zbity pysk! Odpowiedz Link Zgłoś
j.pitera_c.zenona Draba wywali na zbity pysk sama Fotygi? 02.07.08, 11:22 Miał być zepsuty, ale zadziałał. Wbrew temu co ogłosił resort sprawiedliwości, służbowy laptop Zbigniewa Ziobry da się uruchomić. Udowodniły to "Fakty" TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki.inseminator Draba wywali na zbity pysk sama Fotygi? 02.07.08, 11:22 po ujawnieniu przez dawnych kolegów Maleszki jego agenturalnej przeszłości, w redakcji "Gazety Wyborczej" zapadły decyzje, że pozostanie on w pracy, że będzie nadal redaktorem i że nadal będzie publikował... Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Robert Draba porzuca prezydenta z powodu Fotygi? 02.07.08, 10:25 A może i Lech Kaczyński pójdzie sobie precz z powodu braku porozumienia z Fotygą? Chętnie bym onich wszystkich zapomniał. Jaka Polska mogła by byc sympatyczna gdyby oni wraz ze swoim elektoratem gdzieś się wynieśli. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Pracować w szambie za 12tyś?? 02.07.08, 10:35 Co dziennie oglądać oszusta kartofla i często czarownicę!! Dajcie ludzie spokój. To ponad ludzkie siły. Odpowiedz Link Zgłoś
presentaton1 Re: Pracować w szambie za 12tyś?? 02.07.08, 10:56 fakt !..smród nie do wytrzymania... Odpowiedz Link Zgłoś
eichenlaub_mit_schwerten Re: Pracować w szambie za 12tyś?? 02.07.08, 11:59 Sukces polityki reform wymaga od Polaków sojuszu wszystkich sił reformatorskich, tych z "S" i tych z PZPR. W pozytywnym ułożeniu stosunków Polski i ZSRR skrzydło reformatorskie z PZPR, tacy ludzie jak gen. Wociech Jaruzelski, czy pierwszy sekretarz KC Mieczysław F.Rakowski mogą odegrać zasadniczą rolę A. Michnik 1989 Odpowiedz Link Zgłoś
zloty_pisuar Z Fotygi, też kawał draba!..hi,hi,hi... 02.07.08, 11:22 [Adam Michnik] Podczas kampanii prezydenckiej 1990 żądał, bym ośmieszał Wałęsę, a Mazowieckiego chwalił. krzysztofleski.salon24.pl/6990,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
el.presidente.tusk Z Fotygi, też kawał draba!..hi,hi,hi... 02.07.08, 11:24 Ćwiąkalski zapewnia też, że to jeszcze nie koniec historii laptopa zniszczonego przez ministra Ziobrę wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4924793.html Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Robert Draba porzuca prezydenta z powodu Fotygi? 02.07.08, 11:02 Mój Boże, toż to powyższe świadczy, że w otoczeniu p.Prezydenta są także normalni ludzie, mający własne zdanie i nie wykonujący wszystkich polecen Nadprezydenta, czyli Arcywodzusia. A że nie mógł sie porozumieć z damą "Zeżryjcie mnie muchy". Trudno się zdziwić!! Odpowiedz Link Zgłoś
kalisz_ryszard_s.stefana Robert Draba porzuca prezydenta z powodu Fotygi? 02.07.08, 11:27 A gdzie to niby jest napisane? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne a z kim ta miotla sfotygowana sie zgodzi??? 02.07.08, 13:07 jedyna osoba jest ten mizerak intelektualny Lechu K. no ale ta pokraka do miotly pasuje i fizycznie i intelektualnie, dwa zera Odpowiedz Link Zgłoś
omidas Robert Draba porzuca prezydenta z powodu Fotygi? 02.07.08, 16:50 Mądrzejsi ludzie już mają dość i powoli chyba zaczną odchodzić. Widać przecież co się dzieje. Niedawno przypadkowo nastawiłem na Radio Maryja i tam występował J.Robert Nowak. Więc teraz przekonuję się, że prezydent robi co tam nakazują, a m. inn. podstrzszał, że nie będą współpracować z PIS-em jeśli prezydent podpisze traktat lizboński. I wiemy już,że nie podpisze, bo zależy mu na poparciu Radia Maryja i ludzi na miarę Nowaka. Także dostał podwyżke Kurtyka, bo Nowak również wychwalał obec- ny IPN i ten paszkwil na Wałęsę oraz jego autorów. Pewnie też już zostaną nagrodzeni. I jak tu nie mówić, że to nie jest sprawa polityczna, kiedy widać na czyje zlecenie to się dzieje. Jeśli tak dalej będzie to nie wiem czy nie należałoby się zastanowić na odsunięcie prezydenta poprzez impiczment. Odpowiedz Link Zgłoś