2_x_duck 08.07.08, 20:15 A co na to pan Czuma i jego znamienita komisja? Czy byly naciski na prokurature w tej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donaldu.tusku.ltd Pismo do marszałka Sejmu o uchylenie immunitetu... 08.07.08, 20:16 Prawda was wyzwoli!!! Ktoś kto ma czyste sumienie może spać spokojnie!!! Żaden człowiek który jest niewinny nie powinien się bać Wymiaru Sprawiedliwości!!!! Zbychu - to mówiłem ja Jarek K. Odpowiedz Link Zgłoś
empirio Męczeństwo Zbigniewa Z. 08.07.08, 20:20 Zwiększają się szanse Ziobry w wyborach prezydenckich – jako osoba represjonowana zyska sympatię sporej części społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Oby... 08.07.08, 20:22 Mam nadzieje, ze wiekszosc Polakow przejrzy do tego czasu na oczy i zobaczy kto tu lubi SBckie metody i naciski na prokurature. Odpowiedz Link Zgłoś
empirio Re: Oby... 08.07.08, 20:25 2_x_duck napisał: > Mam nadzieje, ze wiekszosc Polakow przejrzy do tego czasu na oczy i zobaczy kto > tu lubi SBckie metody i naciski na prokurature. Też chciałbym mieć taką nadzieję, ale jestem pesymistą. Mroczna mistyka wszechobecnego Układu, prześladującego bohaterskich rycerzy PiSu walczących z korupcją przemawia do wielu Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: Oby... 08.07.08, 20:29 Moze nie wyczules, ale uwazam ze Ziobro wlasnie dostaje w czape za to ze byl niewygodny. Odpowiedz Link Zgłoś
empirio Re: Oby... 08.07.08, 20:33 2_x_duck napisał: > Moze nie wyczules, ale uwazam ze Ziobro wlasnie dostaje w czape za to ze byl > niewygodny. Wydaje mi się, że pan Zbigniew chodzi raczej bez czapki. Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: Oby... 08.07.08, 20:39 > Wydaje mi się, że pan Zbigniew chodzi raczej bez czapki. Widzialem i czasem nosi :) Taka oprychowke jakby Odpowiedz Link Zgłoś
donaldu.tusku.ltd Re: Oby... 08.07.08, 20:44 2_x_duck napisał: > Widzialem i czasem nosi :) Taka oprychowke jakby raczej taka jakby więzienną :) przygotowuje sie... Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: Oby... 08.07.08, 20:51 > raczej taka jakby więzienną :) przygotowuje sie... Taka to juz niedlugo bedzie koles z twojego nicka nosil. W Peru cwiczyl :) Odpowiedz Link Zgłoś
ko_menta_tors Re: Oby... 08.07.08, 21:20 2_x_duck napisał: > Mam nadzieje, ze wiekszosc Polakow przejrzy do tego czasu na oczy i zobaczy kto > tu lubi SBckie metody i naciski na prokurature. Śpij w spokoju... Już przejrzała. Tylko Podkarpacie ma jeszcze płachtę przed oczyma... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Oby... 08.07.08, 23:31 2_x_duck napisał: > Mam nadzieje, ze wiekszosc Polakow przejrzy do tego czasu na oczy i zobaczy kto > tu lubi SBckie metody i naciski na prokurature. Chlopcze spoleczenstwo polskie przejzalo na oczy i w wolnych wyborach pokazalo wala tym, ktorzy wywierali naciski na prokurature, rowniez spoleczenstwo polskie doskonale widzi strach w oczach bylego ministra sprawiedliwosci, ktory nie pozwolil aresztowac swoich partyjnych kolegow (zlodzieji) przed wyborami...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: Oby... 08.07.08, 23:33 kralik111 napisał: > 2_x_duck napisał: > > > Mam nadzieje, ze wiekszosc Polakow przejrzy do tego czasu na oczy i zobac > zy kto > > tu lubi SBckie metody i naciski na prokurature. > > Chlopcze spoleczenstwo polskie przejzalo na oczy i w wolnych wyborach pokazalo > wala tym, ktorzy wywierali naciski na prokurature, rowniez spoleczenstwo polski > e > doskonale widzi strach w oczach bylego ministra sprawiedliwosci, ktory nie > pozwolil aresztowac swoich partyjnych kolegow (zlodzieji) przed > wyborami...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD kalik, a ty dalej swoje jak jakaś kataryna. dalej interesują cię cudze obrzezane penisy? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Oby... 08.07.08, 23:42 carpaccio4 napisał: > kralik111 napisał: > > > 2_x_duck napisał: > > > > > Mam nadzieje, ze wiekszosc Polakow przejrzy do tego czasu na oczy i > zobac > > zy kto > > > tu lubi SBckie metody i naciski na prokurature. > > > > Chlopcze spoleczenstwo polskie przejzalo na oczy i w wolnych wyborach pok > azalo > > wala tym, ktorzy wywierali naciski na prokurature, rowniez spoleczenstwo > polski > > e > > doskonale widzi strach w oczach bylego ministra sprawiedliwosci, ktory ni > e > > pozwolil aresztowac swoich partyjnych kolegow (zlodzieji) przed > > wyborami...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD > > kalik, a ty dalej swoje jak jakaś kataryna. dalej interesują cię cudze obrzezan > e > penisy? A ty znowu o penisach, pewnia dawno niczego cieplego w ustach glupku nie miales...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD No to jak bylo z tymi kolegami (zlodziejami) zi0bry, kazal ich aresztowac, czy nie kazal...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: Oby... 08.07.08, 23:49 widzisz kalik. ty jesteś antysemita. ty w spodnie chciałeś zaglądać, czyż nie? i nie zmieniaj kalik tematu. ty stań przed lustrem i powiedz: jestem prostakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Oby... 09.07.08, 01:20 2_x_duck napisał: > Mam nadzieje, ze wiekszosc Polakow przejrzy do tego czasu na oczy i zobaczy kto > tu lubi SBckie metody i naciski na prokurature. Juz wlaczam tv zeby ogladac jak tego oszusta Ziobratego beda sadzic. Latwo bylo bezpodstawnie oskarzac ludzi dookola. Teraz niech sam posmakuje tej witaminki! Odpowiedz Link Zgłoś
donaldu.tusku.ltd Re: Męczeństwo Zbigniewa Z. 08.07.08, 20:26 heheheh tak ale tylko w okregu wyborczym TWORKI Odpowiedz Link Zgłoś
empirio Re: Męczeństwo Zbigniewa Z. 08.07.08, 20:28 donaldu.tusku.ltd napisał: > heheheh tak ale tylko w okregu wyborczym TWORKI To jakiś bardzo rozległy okręg. Mieszka nim dwadzieścia parę procent Polaków (mówię to bez satysfakcji). Odpowiedz Link Zgłoś
donaldu.tusku.ltd Re: Męczeństwo Zbigniewa Z. 08.07.08, 20:33 i niech te dwadzieścia pare procent zostanie - nie ma narodu idealnego... Odpowiedz Link Zgłoś
tarura Dla Jarka każda okazja dobra 08.07.08, 22:39 żeby wykosić konkurentów Lecha tym razem krecha padła na Ziobra niech mu się prezydentura nie uśmiecha.. Tak mi się jakoś zrymowało samo (prawie jak Almagusowi) trudno się było oprzeć Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Dla Jarka każda okazja dobra 09.07.08, 01:18 Zbyszek trzymaj się! Raz pewna "dama" ruska Pokochała Tuska! Wot on jest wspanialy! Jego lubit piedały! On marichuany kuriat! Jego lubit wsja bliat! On haroszij czelowiek! Jego lubit SB-ek! U niego haroszie padrugi! Jego lubit WSI! On rabotejet z samogo rana! Czitajet stacju Ketmana! Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Re: Dla Maćka każda okazja dobra 09.07.08, 07:16 Dama ruska pokochała Jasia Rokitę... Reszta obleci... Odpowiedz Link Zgłoś
kibic1-only Re: Męczeństwo Zbigniewa Z. 08.07.08, 21:12 I jeszcze jako osoba represjonowana, za friko będzie sobie mógł oglądać emisje misyjnej telewizji! (Ile jeszcze lat "partyzanci" będą mieli lepiej w Polsce?) Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: Męczeństwo Zbigniewa Z. 08.07.08, 21:59 ta osoba nie zrobiła niczego konkretnego w zwalczaniu korupcji,tylko zastraszała jak mogła na konferencjach prasowych,..Po kiego kija nam taki juhas co tylko palka wymachuje....?A prawo ma gdzies,bo za nim stoi prezes jarosław.PO co to wszystko? Igraszki? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Męczeństwo Zbigniewa Z. 09.07.08, 11:45 empirio napisał: > Zwiększają się szanse Ziobry w wyborach prezydenckich – jako osoba repres > jonowana zyska sympatię sporej części społeczeństwa. ************************************ Nie zauważyłem, by kryminaliści przez fakt skazania zyskiwali sympatię sporej części społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
madissa Re: Ha, ha, ha - dobre! 08.07.08, 21:48 Ha, ha, ha - dobre! Panie Zbyszku - to nie żadna zemsta. To działanie w interesie publicznym i z woli Narodu. Społeczeństwo demokratyczne musi się bronić przed totalitaryzmem i dusić go w zarodku. A czemu Pan Mamę wywiózł na operację aż do USA - przecież chyba nie bał się pan zemsty polskich kardiochirurgów? Lekarze się nie mszczą na pacjentach, nawet ci skrzywdzeni przez pana - co najwyżej pozwą pana na drodze cywilnej. Wiec wydane za granicą pieniążki chyba jednak przydałaby się panu w kraju - na przyszłe odszkodowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa POle nie moga dac chleba to robią igrzyska 08.07.08, 22:54 donaldu.tusku.ltd napisał: > Prawda was wyzwoli!!! > Ktoś kto ma czyste sumienie może spać spokojnie!!! > Żaden człowiek który jest niewinny nie powinien się bać Wymiaru > Sprawiedliwości!!!! > > Zbychu - to mówiłem ja Jarek K. Odpowiedz Link Zgłoś
ot.byt Pismo do marszałka Sejmu o uchylenie immunitetu... 08.07.08, 20:16 No a nadredaktor z GW nie oglądał teczek? A Wałesa nie oglądał?TO co z nimi? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: Pismo do marszałka Sejmu o uchylenie immunite 08.07.08, 20:55 ot.byt napisał: > No a nadredaktor z GW nie oglądał teczek? A Wałesa nie oglądał?TO co z nimi? z od_bytu zazwyczaj tylko tyle moze wyjsc ! Odpowiedz Link Zgłoś
danz5 [...] 08.07.08, 20:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ko_menta_tors Re: Struktury mafijnie stworzone ... 08.07.08, 21:25 danz5 napisał:>> danz5 to jakiś skrót od Danzig? Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowo Prywatny folwark PiSu się skończy. 08.07.08, 20:32 Może PiS nauczy się w kończu poszanowania prawa i przestrzegania przepisów. Do tej pory traktowali Polske jak prywatny folwark. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Prywatny folwark PiSu się skończy. 09.07.08, 01:18 Zbyszek trzymaj się! Raz pewna "dama" ruska Pokochała Tuska! Wot on jest wspanialy! Jego lubit piedały! On marichuany kuriat! Jego lubit wsja bliat! On haroszij czelowiek! Jego lubit SB-ek! U niego haroszie padrugi! Jego lubit WSI! On rabotejet z samogo rana! Czitajet stacju Ketmana! Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Prywatny folwark PiSu się skończy. 09.07.08, 01:35 Zbyszek Trzymaj się! Jesteśmy z Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
kentucky.schreit.ficken Re: Prywatny folwark PiSu się skończy. 09.07.08, 01:39 A co ty tak sie Zbyszka trzymasz? Zrob se sam, tez masz rece:( Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Prywatny folwark PiSu się skończy. 09.07.08, 10:53 maciekgr napisał: > Zbyszek Trzymaj się! Jesteśmy z Tobą! Koledzy z "dołka"? Odpowiedz Link Zgłoś
gamon.0 Po ptokach.. Ziobro oskarżony!!!! 08.07.08, 20:42 łajdak i aferzysta w końcu na ostrzu.... Odpowiedz Link Zgłoś
keeslaff Re: Prywatny folwark PiSu się skończy. 08.07.08, 20:43 A teraz wytrzyj piane z pysia i leć do spowiedzi bo grzeszysz kotek, grzeszysz Odpowiedz Link Zgłoś
odpi Re: Mam nadzieje, ze pojdzie siedziec. 08.07.08, 21:05 Pochwal się jacuś jaką to krzywdę ci Z.Z. wyrządził. Jak pozbiera sie wszystkie zarzuty to łatwiej go osadzić będzie. Ino nie mów, co odłamkami laptopa zostałeś poraniony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ko_menta_tors Re: Mam nadzieje, ze pojdzie siedziec. 08.07.08, 21:28 > Pochwal się jacuś jaką to krzywdę ci Z.Z. wyrządził. > Jak pozbiera sie wszystkie zarzuty to łatwiej go osadzić będzie. > Ino nie mów, co odłamkami laptopa zostałeś poraniony ;) Na tym szczeblu władzy głupota jest przestępstwem... Poczytaj wypowiedzii transplantologów i wczuj się w sytuację nieszczęśnika, który umrze dzięki twemu faworytowi Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Mam nadzieje, ze pojdzie siedziec. 09.07.08, 01:35 Zbyszek Trzymaj się! Jesteśmy z Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
kentucky.schreit.ficken Re: Mam nadzieje, ze pojdzie siedziec. 09.07.08, 01:40 maciekgr napisał: > Zbyszek Trzymaj się! Jesteśmy z Tobą! Zrobiny se dobrze do lustra.... Jestesmy z Toba... Odpowiedz Link Zgłoś
gamon.0 Ziobro zbudował szambo..sam sie wpieprzył !!!! 08.07.08, 20:46 wyborcza.pl/1,75478,5433661,Jak_Ziobro_nie_scigal_mafii_paliwowej.html Jak Ziobro nie ścigał mafii paliwowej Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Ziobro zbudował szambo..sam sie wpieprzył !!! 09.07.08, 01:19 Zbyszek trzymaj się! Raz pewna "dama" ruska Pokochała Tuska! Wot on jest wspanialy! Jego lubit piedały! On marichuany kuriat! Jego lubit wsja bliat! On haroszij czelowiek! Jego lubit SB-ek! U niego haroszie padrugi! Jego lubit WSI! On rabotejet z samogo rana! Czitajet stacju Ketmana! Odpowiedz Link Zgłoś
hubba_hubba Re: Prywatny folwark PiSu się skończy. 08.07.08, 20:47 danz5 napisał: > Tuskin nasladuje Putina jak chora malpa. To już nie herr Tuske tylko Tuskin? Niecierpliwie czekamy na panów Tusquo, van der Tuuska, Tuscxa i d'Tusque'a. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: Prywatny folwark PiSu się skończy. 08.07.08, 23:07 PiSiarnia nie ma za grosz polotu, więc raczej bym nie liczył na ich inwencję. A przecież mógłby jeszcze być O'Tusk (tak z irlandzka) albo Tuska-san. Niestety, za besztanie Tuska muszą się w końcu wziąć myślący ludzie, bo to, co aktyw PiSowski wypisuje, jest po prostu nudne jak flaki z olejem. Odpowiedz Link Zgłoś
singleman I co teraz ten mały sral zrobi?? 08.07.08, 20:56 Będzie popiskiwał:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: I co teraz ten mały sral zrobi?? 08.07.08, 21:01 Jak to co jak zwykle bedzie donosil. Odpowiedz Link Zgłoś
singleman Re: I co teraz ten mały sral zrobi?? 08.07.08, 21:02 kaczyjar napisał: > Jak to co jak zwykle bedzie donosil. To zatem ten mały płaczlwy sral jest małą szują. Pewnie mamusi się zaraz poskarży...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: I co teraz ten mały sral zrobi?? 09.07.08, 01:35 Zbyszek Trzymaj się! Jesteśmy z Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------Cwiakalski znowu sie osmiesza--------------- 08.07.08, 21:01 Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Należy zbadać, czy Ćwiąkalski nie wywiera nacisków 08.07.08, 21:03 na prokuraturę... Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Ucisk to masz ale w główce 09.07.08, 01:36 Zbyszek Trzymaj się! Jesteśmy z Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
kentucky.schreit.ficken Re: Ucisk to masz ale w główce 09.07.08, 01:42 maciekgr napisał: > Zbyszek Trzymaj się! Jesteśmy z Tobą! Zbyszek odpowiada: trzymam sie ale nie wiem jak sie te pampersy obsluguje, a w spodniach mokro:( Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Pismo do o uchylenie immunitetu Ziobry podpisane. 08.07.08, 21:05 Mam nadzieję, że ten nikczemnik zostanie sprawiedliwie osądzony i nikt już nie będzie w Polsce traktował prawa instrumentalnie do walki z opozycją. Odpowiedz Link Zgłoś
singleman Re: Pismo do o uchylenie immunitetu Ziobry podpis 08.07.08, 21:08 123rbr napisał: > Mam nadzieję, że ten nikczemnik zostanie sprawiedliwie osądzony i nikt już nie > będzie w Polsce traktował prawa instrumentalnie do walki z opozycją. Nikczemnik, czy nie... Po prostu niedouczony prymusik. Tacy zawsze źle kończą. I Pati Koti nie pomoże;-) Odpowiedz Link Zgłoś
caius1 Re: Pismo do o uchylenie immunitetu Ziobry podpis 09.07.08, 02:24 singleman napisał: > 123rbr napisał: > > > Mam nadzieję, że ten nikczemnik zostanie sprawiedliwie osądzony i > nikt już nie > > będzie w Polsce traktował prawa instrumentalnie do walki z > opozycją. > > Nikczemnik, czy nie... Po prostu niedouczony prymusik. Tacy zawsze > źle kończą. I Pati Koti nie pomoże;-) Podobno nawet nie prymusik tylko trójeczkowy student. Ciekawe czy Pati mu będzie nosiła paczki do więzienia. NiePis Odpowiedz Link Zgłoś
caius1 Re: Pismo do o uchylenie immunitetu Ziobry podpis 09.07.08, 02:23 123rbr napisał: > Mam nadzieję, że ten nikczemnik zostanie sprawiedliwie osądzony i nikt już nie > będzie w Polsce traktował prawa instrumentalnie do walki z opozycją. Właśnie. Ten pan już nigdy nikogo fałszywie nie oskarży. NiePis Odpowiedz Link Zgłoś
sirandreas Coś im się robi... 08.07.08, 21:07 Odruch Pawłowa - pokazujesz wyborcy PO zdjecie Kaczyńskiego, wpada w furię, źle się czuje, kręci mu się z jadu zalewającego całe ciało w głowie. Pokazujesz zdjęcie Tuska z siatką jabłek, Pawlaka na kartoflisku z kosą - wpada w ekstazę, w przyjemny stan umysłu, odpręża się. Zaprogramowanie oczywiście też się dokonuje u wyborców PIS, ale na znacznie mniejszą skalę. Takiej agresji jak u wyborców PO nie widziałem u stronników żadnej partii politycznej. A teraz ta agresja wzrasta, ceny wszystkiego wraz z jabłkami szybują w górę, pensje stoją w miejscu, autostrady stoją, zapaść na giełdzie, inwestorzy uciekają. Zaczyna się obiecywana nam Irlandia. Ale niedługo będzie Belfast. Odpowiedz Link Zgłoś
ko_menta_tors Re: Coś im się robi... 08.07.08, 21:32 > Odruch Pawłowa - pokazujesz wyborcy PO zdjecie Kaczyńskiego, wpada w > furię, źle się czuje, kręci mu się z jadu zalewającego całe ciało w > głowie. Pokazujesz zdjęcie Tuska z siatką jabłek, Pawlaka na > kartoflisku z kosą - wpada w ekstazę, w przyjemny stan umysłu, > odpręża się. Zaprogramowanie oczywiście też się dokonuje u wyborców > PIS, ale na znacznie mniejszą skalę. Takiej agresji jak u wyborców > PO nie widziałem u stronników żadnej partii politycznej. A teraz ta > agresja wzrasta, ceny wszystkiego wraz z jabłkami szybują w górę, > pensje stoją w miejscu, autostrady stoją, zapaść na giełdzie, > inwestorzy uciekają. Zaczyna się obiecywana nam Irlandia. > Ale niedługo będzie Belfast. Przeczytaj swoją wypowiedź... Sam się zdziwisz, kto tryska jadem. Przeczytaj wypowiedzi innych blogierów i powiedz (sobie)w ktorej grupie tkwi agresja... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------PO dba o wyborcow z ZK i AŚ----------------- 08.07.08, 21:08 w koncu osiagneli tam nioesamowity sukces - 75% wiezniow i aresztantow i PO-parlo, a teraz przyszedl czas odwdzieczyc sie im Odpowiedz Link Zgłoś
qc Zgadywanka 08.07.08, 21:09 no i komu sie teraz robi goraco za uszami, Zbyniu? Odpowiedz Link Zgłoś
sirandreas Wykorzystany i oszukany... 08.07.08, 21:12 Cały dramat polega na tym, że nawet gdy człowiek uświadomi sobie ze został oszukany, tkwi w tym. Zostało to dokladnie opisane przez psychologów społecznych, podam wam chętnie przykład - świadkowie Jehowy kilka razy mieli ogłaszany koniec świata. Wyprzedawali wszystko co mieli, i gdy się okazywało ze koniec swiata jednak nie nadszedł a oni zostali golasami, ich wiara jeszcze się zwiększała - guru mówił że wyprosił jednak u Boga żeby nie robił końca świata i im to wystarczało by wierzyć jeszcze mocniej. Dziwisz się, że wykształceni mądrzy ludzie okazali sie aż tak naiwni? tu nie o wykształcenie jednak chodzi, chodzi o to że taki człowiek przyznając się sam przed sobą jak bardzo został wykorzystany i oszukiwany, straciłby do siebie szacunek - więc brnie dalej jeszcze mocniej. Tak jak kobieta zgwałcona która wierzy że to jej wina, ze facet nie umiał się powstrzymać i "musiał" to zrobić. Podobnie i wyborca PO, nawet jak zacznie sobie zadawać pytania, patrzeć co się dzieje wokoło niego, rzadko kiedy przyzna że został oszukany. Wtedy zaczyna działać mechanizm projekcji, i za własną naiwność i upodlenie obarcza Kaczyńskich, których zaczyna naprawdę nienawidzieć, za swoje upokorzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
caius1 Re: Wykorzystany i oszukany... 09.07.08, 02:32 sirandreas napisał: > umiał się powstrzymać i "musiał" to zrobić. Podobnie i wyborca PO, > nawet jak zacznie sobie zadawać pytania, patrzeć co się dzieje > wokoło niego, rzadko kiedy przyzna że został oszukany. Wtedy zaczyna > działać mechanizm projekcji, i za własną naiwność i upodlenie > obarcza Kaczyńskich, których zaczyna naprawdę nienawidzieć, za swoje > upokorzenie. Co do oszukiwania to funkcjonariusze faszopartii PiS są godnymi uczniami mistrza Goebbelsa. Ty chyba przystąpiłeś do sekty jakichś biczowników czy innych umartwiaczy i uważasz za normalne, że "wadza" może z ludziskami robić co chce i jak chce bo to dla ich dobra a cokolwiek szary człowieczek zrobi bez aprobaty "wadzy" jest z definicji w najlepszym razie naiwne i głupie a w najgorszym sterowane przez szatana. Przecież pan Kaczyński (Jaruś) bez ogródek mówił, że społeczeństwo obywatelskie to burżuazyjnaja wydumka i w ogóle herezja a ludzie mają tylko słuchać władzy i będzie cacy. Z tym, że większość Polaków to NA SZCZĘŚCIE ludzie może nie mądrzy ale umiejący trzeźwo myśleć i widzący wyższość własnej inicjatywy nad działaniami stada niewolników popędzanych knutem w zamian za enigmatyczne "zbawienie wieczne" - a tak właśnie widzą rządy panowie Kaczyński i jego wielki szaman Rydzyk. NiePis Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Pismo do marszałka Sejmu o uchylenie immunitetu.. 08.07.08, 21:15 Jazgocz Zbysiu, jazgocz. Za chwilke twoj jazgot przejdzie w cienki pisk, a potem cichnący skrzek. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Pismo do marszałka Sejmu o uchylenie immunite 08.07.08, 21:22 POpaprancy to komuna PRL-bis, ktora w swojej nikczemnosci przesciga juz komuchow PRLu. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Kaczyński każdego zrobi w jajo__ panie ZERO....... 08.07.08, 21:16 Powoli acz skutecznie "gwoździk" jest wbijany....... bi.gazeta.pl/im/0/4389/z4389660X.jpg czym wojujesz.....stara maksyma..ale jak prawdziwa....:))))) -- Jak to mawiał Sztaudynger...... ..."ZERO do ZERA i będzie kariera....:)))" Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: -----Zbyszek kandydatem na prezydenta------- 09.07.08, 01:34 Zbyszek Trzymaj się! Jesteśmy z Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: ------Oczywiście------ 09.07.08, 01:36 Zbyszek Trzymaj się! Jesteśmy z Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
kentucky.schreit.ficken Re: ------Oczywiście------ 09.07.08, 01:41 maciekgr napisał: > Zbyszek Trzymaj się! Jesteśmy z Tobą! Mularczyk idz spac, zrob se dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
ko_menta_tors Pismo do marszałka Sejmu o uchylenie immunitetu.. 08.07.08, 21:18 ... Już się ostrzygł. Za wcześnie. Nim trafi do celi znów zarośnie... Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Pismo do marszałka Sejmu o uchylenie immunite 09.07.08, 01:33 Zbyszek Trzymaj się! W PZPR był złodziej i k... no przepraszam był jeszcze Ćwiąkalski! Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniews1934 Re: Pismo do marszałka Sejmu o uchylenie immunite 08.07.08, 21:18 2_x_duck napisał: > A co na to pan Czuma i jego znamienita komisja? Czy byly naciski na > prokurature w tej sprawie?RE: Mam pytanie w tej sprawie dlaczego prokuratura w Plocku a nie w Warszawie(bo podobno tam popelniono przestepstwo)i czy rowniez bedzie rozpatrywany wniosek o uchylenie imunitetu dla 2 poslow Platformy Obywatelskiej.Mam nadzieje ze za te wielkie przestepstwo Ziobro nie zostaniwe ROZSTRZELANY BO I TAKIE SLUCHY CHODZA W PO. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Pismo do marszałka Sejmu o uchylenie immunite 08.07.08, 22:17 Dupkow sie nie rozstrzeliwuje,ich sie wiesza. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo -----obronca mafii sie osmiesza-------- 08.07.08, 21:26 milo_1 napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś