magducha78 28.01.12, 13:19 chłopcy 6 Adam Mateusz 5 Jakub Jan 4 Antoni Filip Franciszek Szymon Wojciech 3 Aleksander Maksymilian Michał Oliwier Piotr 2 Alan Borys Krzysztof Marcel Miłosz Paweł Tymon Wiktor 1 Arkadiusz Bartłomiej Bartosz Błażej Bruno Daniel Fabian Fryderyk Gabriel Hubert Igor Ivo Juliusz Kacper Leon Maciej Marcin Milan Olaf Oskar Radosław Ryszard dziewczynki 5 Julia Lena Pola Zofia Zuzanna 4 Alicja Hanna Maja Oliwia Wiktoria 3 Natalia 2 Agata Aleksandra Kamila Karolina Katarzyna Laura Maria 1 Agnieszka Amelia Aniela Anna Barbara Dominika Emilia Franciszka Gabriela Kinga Magdalena Marietta Marta Martyna Mela Michalina Mira Nikola Nina Olga Otylia Urszula Tola Weronika Zoja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magducha78 dwa imiona + bliźnieta+ rodzeństwo 28.01.12, 13:25 dwa imiona Antoni Tadeusz Antoni Teodor Błażej Karol Fabian Symeon Filip Kacper Marcel Gustaw Mateusz Stanisław Paweł Aleksander Piotr Andrzej Wojciech Tadeusz Karolina Danuta Maja Maria Maria Elodia Mira Zofia Weronika Wiktoria Zofia Agata Zoja Wanda bliźnięta Otylia i Paweł Maksymilian i Filip rodzeństwo Lena ma siostrę Julię Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: dwa imiona + bliźnieta+ rodzeństwo 28.01.12, 16:20 Bardzo się ucieszyłam z Franciszki. Odpowiedz Link Zgłoś
florianne Re: dwa imiona + bliźnieta+ rodzeństwo 28.01.12, 17:41 magducha78 napisała: > dwa imiona > Antoni Tadeusz - ładnie > Antoni Teodor - ładnie , ale wolałabym na odwrót > Błażej Karol -ok > Fabian Symeon -wolałabym odwrotnie Filip Kacper - ok > Marcel Gustaw - Marceli Gustaw IMO brzmiałoby lepiej > Mateusz Stanisław - ok Paweł Aleksander- ok Piotr Andrzej-ok Wojciech Tadeusz - wolałabym odwrotnie Karolina Danuta -ok Maja Maria - o matko , który to już raz ? Maria Elodia - wolałbym odwrotnie Mira Zofia - ładnie Weronika Wiktoria - jak dla mnie przesada Zofia Agata -ok Zoja Wanda - ślicznie bliźnięta Otylia i Paweł - nie pasują mi popularnością Maksymilian i Filip -ok rodzeństwo Lena ma siostrę Julię -nuda Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezna_pani1 Re: WnŚ Warszawa 28-29 stycznia 28.01.12, 13:51 Antoni Tadeusz, Antoni Teodor, Maria Elodia- WSPANIALE!! Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: WnŚ Warszawa 28-29 stycznia 28.01.12, 17:08 Pola aż 5 razy ?? Mela ?? Mira, Olga, Urszula i Zoja cieszą Odpowiedz Link Zgłoś
florianne Re: WnŚ Warszawa 28-29 stycznia 28.01.12, 17:35 Podobają mi się :Juliusz,Mela (jeśli od Melanii),Mira ,Tola (jeśli od Anatolii/Anatoli),Zoja. Nie podobają mi się :Fabian,Ivo,Milan,Oskar,Marietta,Martyna,Nikola. Odpowiedz Link Zgłoś
chce_bobo Re: WnŚ Warszawa 28-29 stycznia 28.01.12, 22:05 zapewniam Cię, że Tola nie jest od Anatolii/Anatoli Znów pojawiła się Aniela, bardzo podoba mi się to imię. Franciszka - jak świeżo. czołówka nudna przeokrutnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Warszawa 28-29 stycznia 28.01.12, 22:30 chce_bobo napisała: > zapewniam Cię, że Tola nie jest od Anatolii/Anatoli Znasz ją osobiście? Odpowiedz Link Zgłoś
chce_bobo Re: WnŚ Warszawa 28-29 stycznia 29.01.12, 16:45 znam Tolę [nie Anatolię/Anatolę] urodzoną 16-22.01.2012 Jeśli zestawienie obejmuje warszawskie dzieci z tamtego okresu to to jest ta Tola. Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: WnŚ Warszawa 28-29 stycznia 29.01.12, 17:35 pd 27 grudnia do 12 stycznia Odpowiedz Link Zgłoś
chce_bobo Re: WnŚ Warszawa 28-29 stycznia 29.01.12, 17:53 a to przepraszam, ta Tola może byc od Anatolii, Anatoli. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: WnŚ Warszawa 28-29 stycznia 30.01.12, 17:28 CHŁOPCY Czołówka nie zaskakuje. Miło spojrzeć na Błażeja, Fryderyka i Ryszarda. DZIEWCZYNKI: Tutaj też czołówka nie zaskakuje. Podoba mi się Aniela, Michalina, Otylia, Urszula i Zoja. Zachwyciła mnie Franciszka! BLIŹNIĘTA: Otylia i Paweł - za duża przepaść jak dla mnie; ale może to dzieci jakichś miłośników pływania? Maksymilian i Filip - ok RODZEŃSTWA: Lena ma siostrę Julię - no tak ... Odpowiedz Link Zgłoś