noctifer Jolanta Szczypińska przeprasza za Lecha Wałęsę 20.07.08, 14:10 A co nas powinna obchodzić wypowiedż jakiejś tam Szczypińskiej.Nie jest ona dla mnie jakimkolwiek autorytetem ,ani moim przedstawicielem i po co media w ogóle ja cytują?!Jakaś przeciętna kobieta i nikogo nie powinna obchodzić jej wypowiedż!!!Nie ma co robić? Niech założy rodzinę i... no tak na dzieci to już zapóżno! Do pracy kobieto!!a nie do mediów!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kazik1942 Jolanta Szczypińska przeprasza za Lecha Wałęsę 20.07.08, 14:32 Jolka broni "szwagra" jak lwica. Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 Jolka brawo ! 20.07.08, 15:41 Nie przejmujcie się każdy dał się nabrać na tw.Bolka Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Jolka,a teraz zaśpiewaj.."Jeszcze Wolska "... 20.07.08, 15:59 ULUBIONA PRZYSPIEWKA "POLAKA" jAROSłAWA! Odpowiedz Link Zgłoś
presentaton1 Re: Jolka,a teraz zaśpiewaj.."Jeszcze Wolska "... 20.07.08, 16:07 > ULUBIONA PRZYSPIEWKA "POLAKA" jAROSłAWA! uszy wiedna.. Odpowiedz Link Zgłoś
abba.15 Preproś Makę Boską za RYdzyka i RM !!!! 20.07.08, 16:17 za ich kłamstwa, antypolskość,złodziejstwa, pomówienia... Odpowiedz Link Zgłoś
abba.15 gamon0, wynurzyłeś sie z szambo,stolcu ?! 20.07.08, 17:27 rtoip.ovh.org/trash/pic/niszcz_kaczyzm.jpg niszcz_kaczyzm.jpg (Obrazek JPEG, 173x227 pikseli) Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Polacy wstydzą się za Walęsę... 20.07.08, 17:43 Podwójna kaczko, a skąd wiesz że Polacy wstydzą się za Wałęsę? To nazywa sie projekcja, sprawdż w Wiki. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: czand-ra 20.07.08, 20:25 czan-dra napisał: > Podwójna kaczko, a skąd wiesz że Polacy wstydzą się za Wałęsę? > To nazywa sie projekcja, sprawdż w Wiki. Czemu tyle pyskujesz oraz idziesz w zaparte? Powinno ci wystarczyc, ze Bolek dosta 1% glosow! Odpowiedz Link Zgłoś
presentaton1 wet3..proktolog cie dotykał? 20.07.08, 20:34 i zrobił ci krzywde, ruro SBcka... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: presentaton1 21.07.08, 00:40 presentaton1 napisał: > wet3..proktolog cir dotykal? > i zrobił ci krzywde, ruro SBcka... Sluchaj czerwony klonie, daj sie zaszklic dla potomnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
tades1 Jolanta Szczypińska przeprasza za Lecha Wałęsę 20.07.08, 20:47 A kto przeprosi za Szczypińską w sejmie ? Mój Boże !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9823 Re: Jolanta Szczypińska przeprasza za Lecha Wałęs 20.07.08, 21:20 no cóż odleciała w kosmos , to się zdarza Odpowiedz Link Zgłoś
polonski No coz... 20.07.08, 22:20 Bolek stracil umiar z pychy. Jak ktos mu nadepnie na odcisk to on na "odlew". No coz zaqwsze byl malo inteligentny i nie szedl z duchem czasu, a szkoda. Bolek! co bylo "sluszne" za czsow komuny, niestety nie sprawdza sie w normalnych czasach. Odpowiedz Link Zgłoś
elkoguto11 Jolanta Szczypińska przeprasza za Lecha Wałęsę 20.07.08, 22:30 A kto nas przeprosi za Szczypińską? Odpowiedz Link Zgłoś
doomsday Pogrzeb Walesy 21.07.08, 00:32 Na pewno kiedys nastapi . Ciekawy jestem kto przyjedzie na taka uroczystosc . Czy znajdzie sie chociaz jeden stoczniowiec lub przynajmniej jeden robotnik ? Oszukulas nas wszystkich Lechu . Jestes skonczony . Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.ablaze Co to za brzydkie i głupie babsko ? 21.07.08, 01:07 Czy mógłby mnie ktoś poinformować, proszę!!!Czy to jedna z tych, co mają parcie nie tylko na szkło, ale na niedoprane majtki też? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro To ta niedoszla, niechciana narzeczona Kaczora? 21.07.08, 07:23 Kaczynski wybral kotka. Na jego miejscu tez bym tak zrobil.... Odpowiedz Link Zgłoś
amg53 A ja przepraszam za lekarzy,że nie wydali .....l 21.07.08, 12:08 orzeczenia o stanie zdrowia umysłu pana Prezydęta wszystkich z plemienia Borubarów.Jak tak spojrzeć na małego człowieczka to żal, że tak sie chłopina męczy w Pałacu zamiast chodzić na terapię zajęciową i psychoanalizę u doktorów od głowy, z drugiej strony nie ma bidula wyjścia,brat by go chyba zabił w ataku niepohamowanej agresji gdyby ten zrezygnował z urzędu...To co on biedny ma zrobić ? Odpowiedz Link Zgłoś
poldek_27 Jolanta Szczypińska przeprasza za Lecha Wałęsę 04.09.08, 13:46 bez namyslu ... brak szacunku do piastujacego urzad Prezydenta RP Lecha Kaczynskiego. To sumtne bo ja glosowalem na niego. Teraz odliczam czas. Odpowiedz Link Zgłoś
adawlo221 Jolanta Szczypińska przeprasza za Lecha Wałęsę 27.10.08, 12:29 tak się dzieje z kobietami ,które nie uprawiają sexu ze względu na swój mało pociągający wygląd i ptasie móżdzki Odpowiedz Link Zgłoś