loppe Posłanka uderzona kamerą. Kamerzysta ma zakaz w... 29.07.08, 13:06 mamy tu do czynienia z podwójnym zamachem - na immunitet poselski i na wolnośc mediów, co uzasadnia wysoką rangę wieści Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Czego chca od ZOMOwca z TVNu? Pracowal! 29.07.08, 15:59 Pechowo trafil w poslanke z PO, a nie PiS!!! Wtedy byloby zamiast wspolczucia wycie radosci!!!! Cala "kultura" rynsztoka moglaby sie wylac na PiS!!! ZOMOwiec dobry kamerzysta. Dac mu podwyzke, ciezsza kamere i kogos kto by pokazywal komu przywalic sprzetem. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Czego chca od ZOMOwca z TVNu? Pracowal! 29.07.08, 16:01 Nawet czytac nie potrafisz.Polsat Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Czego chca od ZOMOwca z Polsatu? Pracowal! 29.07.08, 16:30 Masz racje, przepraszam ZOMOwcow z TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
misiuras ale bredzisz...co wąchałeś? daj się sztachnąć. 29.07.08, 16:43 bo wypisujesz takie farmazony, że współczucie ogarnia dla Ciebie i całej Twojej rodziny...Radia maryja... Odpowiedz Link Zgłoś
kiks11 Re: Posłanka uderzona kamerą. Kamerzysta ma zakaz 29.07.08, 13:08 żal mi ciebie PiSarczyku. Jak mozna tak zyć, że wszystko kojarzy się z PO? A jesli Polska ci sie nie podoba, to pakuj manele i do widzenia, bo własnie ta Polska dała ci taka szansę, że możesz sobie wybrac dowolne miejsce do zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
rotfl202 Re: Posłanka uderzona kamerą. Kamerzysta ma zakaz 29.07.08, 13:13 kiks11 napisał: > żal mi ciebie PiSarczyku. Jak mozna tak zyć, że wszystko kojarzy się > z PO? A jesli Polska ci sie nie podoba, to pakuj manele i do > widzenia, bo własnie ta Polska dała ci taka szansę, że możesz sobie > wybrac dowolne miejsce do zycia. Taki cham jak ty to na bank wychowanek jednego z v-ce marszałków. Nie możesz cymbale normalnie dyskutować? Już się wziąłeś za swoje półgodzinne pisanie?:) Wal koleś co najmniej 100 postów. Jesteście gorsi od rodziny radia maryja :) Odpowiedz Link Zgłoś
thor.g Re: Posłanka uderzona kamerą. Kamerzysta ma zakaz 29.07.08, 13:26 no nie wiem kto tu wyrabia normę... chyba bardziej ty, juz 2 posty w tym wątku, jaką macie normę wyznaczoną od nieudacznika ? :) poszczekaj sobie, hej , bo przecież nic więcej nie możesz zrobić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kiks11 Re: Posłanka uderzona kamerą. Kamerzysta ma zakaz 29.07.08, 13:32 dzień dobry rotfl202, witam cię. Miło, że wszedłeś w fajna polemikę, lubie ten styl, utwierdza mnie w przekonaniu, dlaczego tacy ludzie jak ty są zdrowym rdzeniem pisu i innych genetycznych patriotów. Wasze podejście doludzi to obraz waszego poziomu intelektualnego. Nie jesteś w stanie mnie obrazić, ale spróbuj, może inni odkryją w tobie kompletnego i ukształtowanego do końca prostego człowieczka z prawicowych ugrupowań narodowych, a i jeszcze jedno, nie zapomnij się wyspowiadać w niedzielę, że nie kochoasz bliźniego jak siebie samego, no chyba, że tak jesteś masochista i lubisz sobie tak walnąć w pysk. Odpowiedz Link Zgłoś
rotfl202 Re: Posłanka uderzona kamerą. Kamerzysta ma zakaz 29.07.08, 14:03 kiks11 napisał: > dzień dobry rotfl202, witam cię. Miło, że wszedłeś w fajna polemikę, > lubie ten styl, utwierdza mnie w przekonaniu, dlaczego tacy ludzie > jak ty są zdrowym rdzeniem pisu i innych genetycznych patriotów. > Wasze podejście doludzi to obraz waszego poziomu intelektualnego. > Nie jesteś w stanie mnie obrazić, ale spróbuj, może inni odkryją w > tobie kompletnego i ukształtowanego do końca prostego człowieczka z > prawicowych ugrupowań narodowych, a i jeszcze jedno, nie zapomnij > się wyspowiadać w niedzielę, że nie kochoasz bliźniego jak siebie > samego, no chyba, że tak jesteś masochista i lubisz sobie tak walnąć > w pysk. TO Ja mam teraz dla ciebie fajowska niespodzianke. Dałes sie po prostu sprowokować. Chciałem TYLKO sprawdzić jak młodzieżówka PO szybko działa:). Bravo! A jesli chodzi o poziom wypowiedzi i obrażania to przeczytaj sobie sam siebie:) "Nie jesteś w stanie mnie obrazić, ale spróbuj, może inni odkryją w tobie kompletnego i ukształtowanego do końca prostego człowieczka z prawicowych ugrupowań narodowych, a i jeszcze jedno, nie zapomnij się wyspowiadać w niedzielę, że nie kochoasz bliźniego jak siebie >samego, no chyba, że tak jesteś masochista i lubisz sobie tak walnąć w pysk." Wstyd ci teraz jest?:) Odpowiedz Link Zgłoś
przebieglyodkurzacz Re: Posłanka uderzona kamerą. Kamerzysta ma zakaz 29.07.08, 16:09 Heh aż mi ręce opadły. Ktos wytknął Ci hipokryzje i uderzył tam gdzie boli i od razu unik z prowokacją? Ty włazisz tu po to zeby kogos obrazic. Żeby ludzie zaczęli kłócić się o Ciebie. I żeby przypadkiem nie wytkneli Ci głupoty bo wszak szukasz swego miejsca w swiecie i akceptacji. To jest żałosne i dowodzi dogłębnego zidiocenia lub po prostu choroby psychicznej. A co ją powoduje? Kompleks niższości? Braki fizyczne lub umysłowe? Nie wpominając o tym że nie jestem w młodzieżowce PO... Tylko siedzę w pracy i czasem z rozpędu czytam komentarze bo kiedys przed zastaniem "prowokatorów" mozna bylo tam znalezc cos ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
misiuras Re: Posłanka uderzona kamerą. Kamerzysta ma zakaz 29.07.08, 16:46 daj spokój, nie daj się wciągać w idiotyczną polemikę. Twój adwersarz ustawicznie na wszystkich politycznych forach wypisuje podobne wypociny. Szkoda czasu na opluwanie sie z małpami... Odpowiedz Link Zgłoś
buj_w_chucie Rydzyk ma racje! 29.07.08, 14:23 Toz to ewidentny przyklad terroryzmu medialnego. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman czy wrócą pomysły Komorowskiego 29.07.08, 17:44 jednorazowe, wydawane w dniu posiedzenia przepustki dla 40 dziennikarzy a reszta swołoczy won Odpowiedz Link Zgłoś
lugner.bakayaro Re: czy wrócą pomysły Komorowskiego 29.07.08, 18:28 Bez przesady ludzie , po djabla wplatacie w ta sprawe polemike polityczna? Jak dla mnie sprawa jest oczywista, ktos kto nie przestrzega bhp powinien poprostu zostac odsuniety od miejsca pracy imo. Chyba ze uwazacie ze koles ktory biega po krotyarzu z okolo 10 kilogramowa kamera na ramieniu i w rozpedzie uderza kogos ta kamera w glowe jest ok. co za roznica czy uderzyl kogos z po z pisu z sld czy z nasa. Oczywiscie bylo to dzialanie nie zamierzone, ale w polsce za nieumyslne zabojstwo jest prawie taka sama kara jak za normalne. imo pomyslcie o tym ze logicznym jest ze ktos kto taranuje kogos dla lepszego ujecia itp, nie jest osoba odpowiedzialna, a jedynie egoistyczna. w imie zasady : cel uswieca srodki. Jak mowili wyznawcy spiacego : obudz sie :P peace Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend kto stal za tym niecnym czynem? 29.07.08, 13:09 czy przypadkiem nie byl inspirowany przez partie polityczna, ktorego nazwa rozpoczyna sie na "p" a konczy na "s"? Odpowiedz Link Zgłoś
tw.ubek Re: kto stal za tym niecnym czynem? 29.07.08, 13:27 wuetend napisał: > czy przypadkiem nie byl inspirowany przez partie polityczna, ktorego > nazwa rozpoczyna sie na "p" a konczy na "s"? Oczywiście. Zbadaliśmy to. Będzie odwet. Gazeta niech żyje! Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: kto stal za tym niecnym czynem? 29.07.08, 15:05 wuetend napisał: > czy przypadkiem nie byl inspirowany przez partie polityczna, ktorego > nazwa rozpoczyna sie na "p" a konczy na "s"? PiS współpracuje ze swoim największym wrogiem, Solorzem? Odpowiedz Link Zgłoś
rotfl202 Posłanka uderzona kamerą. Kamerzysta ma zakaz w... 29.07.08, 13:10 A teraz cała młodzieżówka PO do roboty! Minimum 100 postów w obronie POsłanki:) Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Posłanka uderzona kamerą. Kamerzysta ma zakaz 29.07.08, 14:03 Wiesz, nie sądzę, żeby ktoś jej bronił, nie ma sensu. Od takich rzeczy jest odszkodowanie itp. Pewnie pójdzie do szpitala, dostanie zwolnienie i tyle. Sprawa zamknięta. Na pewno nie będzie prokuratora w tej sprawie i bojkotu Polsatu. To nie ten styl! :) Odpowiedz Link Zgłoś
rotfl202 Re: Posłanka uderzona kamerą. Kamerzysta ma zakaz 29.07.08, 14:05 cillian1 napisał: > Wiesz, nie sądzę, żeby ktoś jej bronił, nie ma sensu. Od takich rzeczy jest > odszkodowanie itp. Pewnie pójdzie do szpitala, dostanie zwolnienie i tyle. > Sprawa zamknięta. Na pewno nie będzie prokuratora w tej sprawie i bojkotu > Polsatu. To nie ten styl! :) I taki styl mi sie właśnie podoba! Tylko pytanie- czy on na pewno będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Posłanka uderzona kamerą. Kamerzysta ma zakaz 29.07.08, 14:19 > I taki styl mi sie właśnie podoba! Tylko pytanie- czy on na pewno będzie? Normalny człowiek nie szuka spisku jak go ktoś potrąci, zresztą przypadkiem. :) Dostać w głowę w tłumie to nie problem :) Tak więc temat zamknięty :) Odpowiedz Link Zgłoś
fc_pl Luft? 29.07.08, 13:12 czy to przypadkiem nie ten Luft od Buzka? taki nieudacznik lysawy? jesli tak to ladnie sie uchowal :) Odpowiedz Link Zgłoś
tkamins Re: Posłanka uderzona kamerą. Kamerzysta ma zakaz 29.07.08, 13:12 Zastanawiam się jakie znaczenie i wpływ na relacjonowanie ma w tej całej sprawie to, że posłanka należy do PO... Odpowiedz Link Zgłoś
rozboj-nick Jakie?Gdyby coś takiego zdarzyło się za rządów PiS 29.07.08, 13:18 forumowo-medialny wrzask brzmiałby mniej więcej tak: koniec demokracji, PiSuary celowo ograniczają dostęp dziennikarzy do polityków, skandal itp tkamins napisał: > Zastanawiam się jakie znaczenie i wpływ na relacjonowanie ma w tej całej sprawie > to, że posłanka należy do PO Odpowiedz Link Zgłoś
blackmoore Re: Jakie?Gdyby coś takiego zdarzyło się za rządó 29.07.08, 13:36 rozboj-nick napisał: > forumowo-medialny wrzask brzmiałby mniej więcej tak: koniec demokracji, PiSuary > celowo ograniczają dostęp dziennikarzy do polityków, skandal itp > czyzbys zapomnial jak za rzadow PiSu chciano wprowadzic przepisy ze do sejmu z dzinnikarzy mogli by wchodzic tylko namaszczeni przez owczesny rzad? Co prawda wymyslil to Lepper, ale Jarek byl goracym oredownikiem takiego pomyslu. Czy nie pamietasz ze bezposrednia transmisje z "uroczystosci" podpisania paktu koalicyjnego transmitowala jedyna sluszna stacja - TRWAM? Pozostali dzinnikarze nie zostali nawet wpuszczeni na sale. Pomysl zamin cos chlapniesz na forum, a przynajmniej pisz prawde Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Jakie?Gdyby coś takiego zdarzyło się za rządó 29.07.08, 13:41 Przepisy ograniczające poruszanie się po sejmie dziennikarzy wprowadził chyba Dorn ale do tej pory nie zostały chyba zmienione bo są na rękę wszystkim, nie tylko posłom PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos A Jan Kowalski potknął się na schodach 29.07.08, 13:13 I zupełna znieczulica. Żadnej wzmianki w mediach, chociaż skręcił sobie nogę w kostce. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: A Jan Kowalski potknął się na schodach 29.07.08, 13:34 ukos napisał: > I zupełna znieczulica. Żadnej wzmianki w mediach, chociaż skręcił > sobie nogę w kostce. ------------------------------------- To też, ale dlaczego nie interesuje ani prezydenta, ani premiera, ani marszałków sejmu i senatu, ani posłów że co tydzień ginie na drogach kilkadziesiąt osób i to głównie przez pijaństwo i brawurę. Władza nie interesuje się tym bo tam nie ma kamery, którą można dostać w łeb co prawda ale przed którą, można się również pokazać. Odpowiedz Link Zgłoś
momy Prostuję: Kowalski tylko śpiewał, a ze schodów 29.07.08, 14:10 spadł Marian. I całkiem mu się odmienił świat. I było o tym głośno swego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
herr_wolf Tomografia oczywiście na nasz koszt ? 29.07.08, 13:14 Ciekawe czy lekarze dają każdemu kto się uderzy w głowie skierowanie na tomografię - ja mam poważny problem ze stawami i nawet USG nie dostałem. Odpowiedz Link Zgłoś
bianchini jasne 29.07.08, 13:19 w dodatku tylko na twoj a jak sie nie podoba to zostan poslem, a nie zrzedz na forum do roboty, nieroby! Odpowiedz Link Zgłoś
kiddy Re: Tomografia oczywiście na nasz koszt ? 29.07.08, 14:45 Wiesz, tomografia na niewiele by ci się zdała, raczej rezonans. Jeśli nie możesz się dorposić o skierowanie na USG to zmień lekarza. Być może na RTG widać zmiany, które nie wymagają dalszego diagnozowania. Również mam problemy ze stawami i miałam zrobione RTG, USG i rezonans plus dokładne badania krwi mimo że jestem zwykłym obywatelem. To jest kwestia lekarza i determinacji pacjenta. Odpowiedz Link Zgłoś
zippopot Re: Tomografia oczywiście na nasz koszt ? 29.07.08, 16:48 Mówimy o determinacji związanej z grubością koperty? > To jest kwestia lekarza i determinacji pacjenta. Odpowiedz Link Zgłoś
med_med_med Re: Tomografia oczywiście na nasz koszt ? 29.07.08, 17:34 herr_wolf napisał: > Ciekawe czy lekarze dają każdemu kto się uderzy w głowie skierowanie na tomogra > fię - ja mam poważny problem ze stawami i nawet USG nie dostałem. hahaha, ciekawe jaki bylby wynik usg - wskazana dalsza diagnostyka (rtg /tk) Ludzie opanujcie sie i zmiencie ten rozsczeniowy ton... Odpowiedz Link Zgłoś
wiarus25 Szkoda ze na trasie cwału tabunu kamerzystów 29.07.08, 13:16 nie stali:Jaroslaw K.,Gosiewski i Kurski.......... Gdyby ich stratowali dałbym na mszę dziękczynną. Ale Co sie odwlecze to nie uciecze. Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna9918 Re: Szkoda ze na trasie cwału tabunu kamerzystów g 29.07.08, 19:51 Ja bym dała w kilku kościołach na mszę w intenji poprawienia Twojej głupoty. Ludzie czytam te posty i widzę,że jak narazie wspólnie się obrażacie,dajecie upust kogo lubicie a kogo nie,staracie się wymusić swoją rację i nikogo nie obchodzi,że biedna posłanka cierpi w bólach.A właśnie o to chyba chodzi,żeby coś Wam rzucić na żer i żebyście się zajeli tym a nie myśleli o sprawach poważnych,które się dzieją wokół Was. Cel osiągnięty Odpowiedz Link Zgłoś
wiarus25 Re: Szkoda ze na trasie cwału tabunu kamerzystów 29.07.08, 20:12 krystyna9918 napisała: > Ja bym dała w kilku kościołach na mszę w intenji poprawienia > Twojej głupoty. Ludzie czytam te posty i widzę,że jak narazie > wspólnie się obrażacie,dajecie upust kogo lubicie a kogo > nie,staracie się wymusić swoją rację i nikogo nie obchodzi,że > biedna posłanka cierpi w bólach.A właśnie o to chyba chodzi,żeby > coś Wam rzucić na żer i żebyście się zajeli tym a nie myśleli o > sprawach poważnych,które się dzieją wokół Was. Cel osiągnięty > A cel uswieca srodki, tak trzymac, z harcerskim pozdrowieniem "Czuwaj" druh Wiarus, oczywiscie ze bardzo mi jej zal,tym bardziej ze to kobieta i jeszcze z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Szkoda ze na trasie cwału tabunu kamerzystów 29.07.08, 21:10 zaraz cierpi:) Jak by cierpiała to by wylądował w darmowym szpitalu MSW :) daj na luz. Trafił się przypadak, podczas pracy, nic więcej. Gdyby to było celowe to spadła by ze schodów itp. Błagam, rozsądku trochę. Wypadki się trafiają!!! koniec kropka Odpowiedz Link Zgłoś
tkamins A co z prawami obywatelskimi? 29.07.08, 13:18 Jak wynika z treści artykułu, zostały ograniczone bez wyroku sądowego swobody obywatelskie pana kamerzysty. A przecież na teren Sejmu ma prawo wejść każdy obywatel RP. Jakim prawem ktoś autorytarnie pozbawia tego prawa pana kamerzystę? Jeśli doszło do jakiegoś zdarzenia to jest sprawa do prokuratury lub na powództwo cywilne. A może posłanka sama to sprowokowała bo poczuła się za mało zauważana? Jak widać nie wszyscy są równi wobec prawa, jak również prawo nie działa wszędzie tak samo :) Odpowiedz Link Zgłoś
kiddy Re: A co z prawami obywatelskimi? 29.07.08, 14:42 Nieprawda, nie każdy może wejśc na teren Sejmu. Każdy może wejść na teren WOKÓŁ Sejmu i Senatu, do budynku już nie - musisz mieć przepustkę. Odpowiedz Link Zgłoś
markus2008 To przez tych pisiorów, którzy swoim 29.07.08, 13:19 infantylnym i bydlęcym zachowaniem ściągają większą uwagę mediów, niż Radek Majdan bijący policjantów czy ta jego tandetna i chamska piosenkarka o rysach twarzy górnika przodowego. Chodzi tu szczególnie o badziewne media w rodzaju Faktu, SE czy Polsatu. Np. TVN nie dał się wciągnąć w te pisowskie gierki pod publikę najgorszego sortu, stąd pewnie ten śmieszny bojkot. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.tofelek Re: Posłanka uderzona kamerą. Kamerzysta ma zakaz 29.07.08, 13:28 rozboj-nick napisał: > To jest POlska.... pewnie gdyby to Cipińska dostała w beret z kamery to byłby zamach na jej życie prawda??? Odpowiedz Link Zgłoś
markus2008 A jakby w łeb dostała ta Kępa, czy jakaś, 29.07.08, 13:43 ta z tą facjatą jak za tłusty schabowy, to by dopiero był zamach stanu i pewnie uprawniona burda i lincz. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Posłanka uderzona kamerą. Kamerzysta ma zakaz 29.07.08, 15:14 "pewnie gdyby to Cipińska dostała w beret z kamery to byłby zamach na jej życie prawda???" nie sadze. w starciu z takim betonem nawet kamera przemyslowa poszlaby w drzazgi :) Odpowiedz Link Zgłoś
cichy380 ciekawe ile będzie czekała na tomografię 29.07.08, 13:31 na tomografię czeka się strasznie długo - wiem z doświadczenia. Ciekawe natomiast, czy długi czas oczekiwania dotyczy też polityków, którzy oczywiście są tego winni. Odpowiedz Link Zgłoś
dryfulec Powinno sie wyznaczyc strefy prasowe 29.07.08, 13:41 Obecnie, z jednej strony, dziennikarze w Sejmie zachowuja sie jak sepy nad padlina. Jak tylko wyjdzie jakis jeden, chocby najglupszy polityk, od razu wala do niego w 50 mikrofonow, prowadza przez korytarze w scisnietym tlumie, nikt inny nie przejdzie, a jak ktos znajdzie sie na drodze zostanie staranowny. Z drugiej strony, dzieki takim wydarzeniom, politycy nabieraja wrazenia, ze sa jakimis gwiazdami i gledza do tych mikrofonow co im slina na jezyk przyniesie z poczuciem misji i wyzszej wartosci. Jakby im ograniczyc dostep do mediow, to moze byc sie za robote wzieli, a nie wymyslali co nowego, chwytliwego powiedziec przed kamerami. Odpowiedz Link Zgłoś
markus2008 W tych medialnych zagrywkach, fascynujących 29.07.08, 13:57 zwrotach akcji i ekwilibrystycznych sformułowaniach króluje Genialny Strateg, obrzydliwie przy tym mlaskając i wywracając chytrymi oczkami za zwałami tłuszczu. Nieudolnie, ale wiernie wtórują mu w tym jego pomocnicy i podłokietnicy w rodzaju pana posła Gosiewskiego (ten jednak ciamka jaszcze obrzydliwej). Odpowiedz Link Zgłoś
kiddy Re: Powinno sie wyznaczyc strefy prasowe 29.07.08, 14:47 Zgadzam sie z tobą. To, co się dzieje na korytarzu sejmowym to koszmar. Dziennikarze i operatorzy tłoczą się blokując korytarze i popychając ludzi. Taranują wręcz polityka, z którym chcą rozmawiać i utrudniają pracę pracownikom budynku. Do tego bywają niegrzeczni. Strefa prasowa to dobry pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
rotfl202 Re: ciekawe ile będzie czekała na tomografię 29.07.08, 14:07 cichy380 napisał: > na tomografię czeka się strasznie długo - wiem z doświadczenia. Ciekawe > natomiast, czy długi czas oczekiwania dotyczy też polityków, którzy oczywiście > są tego winni. Pewnie max tydzień:) Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Najzabawniejsze jest to... 29.07.08, 13:39 że gdyby nie ów incydent to do końca kadencji nikt by nie wiedział kto to ta Zakrzewska z PO wogóle jest. Biedny dziennikarz. Pozbawiony prawa do wykonywania zawodu przez urażoną posłankę z ostatnich rzędów. Odpowiedz Link Zgłoś
kraxxus Re: Najzabawniejsze jest to... 29.07.08, 20:25 Biedna poslanka, pozbawiona mozliwosci wykonywania pracy przez gbura z kamera Odpowiedz Link Zgłoś
fields1 Oho ! POLSAT zwąchał się z PiSdzielcami ! 29.07.08, 13:42 Buraczana telewizja w służbie partii, na którą głosują buraki. Odpowiedz Link Zgłoś
markus2008 Polsat to badziew. Tylko tam mogli zatrudnić 29.07.08, 13:48 taką gwiazdę, jak ta bucowata katolicka prawicówka Gawryluk, o ile dobrze pamiętam nazwisko, z resztą nie chcę o nim pamiętać zbyt długo. Odpowiedz Link Zgłoś
fields1 Słusznie prawisz 29.07.08, 14:08 Dawno nie widziałem tak mądrej wypowiedzi. Gawryluk przy Miecugowie jest nikim. Stary pracuj a daleko zajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright to tylko potwierdza moja teze, ze wiekszosc 29.07.08, 13:42 poslanek (i poslow) jest rabnieta. Odpowiedz Link Zgłoś
sidorowszczak Re: to tylko potwierdza moja teze, ze wiekszosc 29.07.08, 13:53 Całe szczęście, że to posłanka PO. Gdyby była z PiS-u - szkoda gadać! Począwszy od Sygnałów Dnia poprzez wszystkie stacje TV z wyjątkiem bojkotowanych:), po Rzepę i Wprost byłoby o zamachu na polskich posłów. Hańba, Targowica, Precz z komuną itd. Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Zamach na wolność mediów. Boże święty ratuj! :D 29.07.08, 13:50 Najpierw mówią, że będą rządzić rozporządzeniami, a teraz zakazują mediom wstępu do sejmu. PO stanowi zagrożenia dla demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Witaj profanum! 29.07.08, 13:55 Dodam, że za koalicji samoobrona-lpr-pis to by Bogu dziękował, żeby go nie zamknęli za usiłowanie zabójstwa ze szczególnym okrucieństwem...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa niedługo z krytykę PO będę zakaz wstępu 29.07.08, 13:58 a potem do pierdla. Oto wolność słowa i demokracja według PO. Gdyby to zrobił marszałek z PISu już by była awantura na całą Europę. Co na to rządowi dziennikarze. Wroński propagandzisto gdzie jesteś? Osiecki geniuszu dziennikarstwa twój przyjaciel Bronek znów pokazuje co potrafi, a ty co? Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: niedługo z krytykę PO będę zakaz wstępu 29.07.08, 17:14 > niedługo z krytykę PO będę zakaz wstępu A z czego to wnioskujesz? Bo na razie zakaz wstępu jest za tłuczenie ludzi ciężkimi rzeczami po głowie. Ja rozumiem, że w przypadku posłów PiS to nie robi żadnej różnicy, bo głowa i tak pusta (jak się ją walnie nawet kamerą to tylko "echo grało"), ale nie tylko posłowie PiS są w Sejmie... Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Re: Witaj profanum! 29.07.08, 14:00 Na pewno się cieszy, że rządzi PO i dostał tylko zakaz wstępu do Sejmu. Wszyscy wiedzą, że za poprzednich rządów dziennikarze opozycyjnych mediów byli zabijani strzałem w potylice, a następnie ćwiartowani i zakopywani w zbiorowych grobach. Przepraszam, wiedzą to wszyscy tak normalni jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Witaj profanum! 29.07.08, 14:05 profanum_vulgus napisał: > Na pewno się cieszy, że rządzi PO i dostał tylko zakaz > wstępu do Sejmu. > Wszyscy wiedzą, że za poprzednich rządów dziennikarze > opozycyjnych mediów byli zabijani strzałem w potylice, > a następnie ćwiartowani i zakopywani w zbiorowych grobach. > Przepraszam, wiedzą to wszyscy tak normalni jak ty. A czy ja napisałem coś takiego??? co ty mi tutaj imputujesz?? Sparafrazowałem jedynie sprawę pewnego lekarza, co go najwybitniejszy z moheru o zabójstwo oskarżył. Z tym dziennikarzyną mogłoby być tak samo. A tak na poważnie... to przecież pomysł stref dla dziennikarzy to wysnuł marszałek Dorn, ze nie wspomnę iż na podpisanie doniosłego paktu Samoobrona- LPR -PIS to innych dziennikarzy jak tych z RM to w ogóle nie wpuszczono....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Re: Witaj profanum! 29.07.08, 14:21 Sam widzisz, że dziennikarze "wolnych mediów" stanowią zagrożenie dla otoczenia. Rozbiliby głowę Lepperowi albo Giertychowi i co? Reżim kaczystowski musiałby zlikwidować kolejnego opozycyjnego dziennikarza. Co do pomysłu Dorna dzielenia dziennikarzy pod względem akredytacji to dzisiejszy incydent jest argumentem za. Nie zdziwię się jak jeszcze dziś usłyszymy z ust któregoś POlityka, że trzeba zorganizować pracę dziennikarzy w Sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Witaj profanum! 29.07.08, 15:03 ...Dlaczego? może wystarczy kamery owinąć kocami..;)) Polityków dziennikarze od zawsze denerwowali, tylko czy trzeba iść śladami Figo, i do pisowskich rozmiarów ograniczać publiczności swobodny dostęp do sejmowych informacji? - "Jeszcze Wolska nie zginęła..." Odpowiedz Link Zgłoś
takeyoshi Posłanka uderzona kamerą. Kamerzysta ma zakaz w.. 29.07.08, 14:13 Szczerze, to czytanie owego forum staje się zabawniejsze z dnia na dzień... Hipokryzja osiąga szczyty, półgodzinne normy są wyrabiane, a jeśli się trafi jakiś człowiek, który szuka polemiki, to jest od razu wyzywany od katoli i faszystów, choć oczywiście w niejednym poście można odnaleźć święte oburzenie na takowe zachowania z drugiej strony... Co do posłanki, to po prostu miała pecha, ludzie w Polsce giną codziennie, często w idiotycznych sytuacjach i jakoś nikt nie zwraca na to uwagi, ale jak ktoś trafnie zauważył tam nie ma kamer. Nio i oczywiście optymistyczny akcent na koniec, bo już widziałem co najmniej jeden post - oczywiście, że to zamach na osobę posłanki za którym niechybnie stoi PiS. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
slavko.matejovic Posłanka uderzona kamerą. Kamerzysta ma zakaz w.. 29.07.08, 14:23 No to jest problem, gdyby kamerzysta był z TVP albo Trwam, nie byłoby sprawy, a tak? Odpowiedz Link Zgłoś
peetie Re: Posłanka uderzona kamerą. Kamerzysta ma zakaz 29.07.08, 14:41 Czy każda dyskusja na tym forum musi kończyć się przerzucaniem się epitetami przez zwolenników PO i PiSu ? Śmieszni jesteście, "prowokacje", historyczne epistoły, wypominki, bluzgi.... Więcej luzu PLIIIZ! Chcesz mi pomóc? klikaj.bubb.pl Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Posłanka uderzona kamerą. Operator ma zakaz wst... 29.07.08, 14:43 a mogła niczym posłanka Danuta Hojarska, do niedawna koalicjantka PiS, zrobić obdukcję i pozwać kamerzystę polsatu, albo niczym Dorn rzucić mu jeszcze "Ty, ścierwojadzie", nie ma to jak PiS-kultura...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
antypisiorek no proszę gdzie to pan Luft się zagnieździł... 29.07.08, 14:46 hmmm piękna posadka Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa dzisiaj ty masz dyżur na forum 29.07.08, 15:02 to przyznaj się ile postów musisz napisać aby szef był zadowolony? Twoi z PO ograniczają wolność mediów a ty znowu bredzisz że PIS je be. Ciekawe dlaczego twoje komentarze przypominają "zalecenia dnia" ministerstwa propagandy. Odpowiedz Link Zgłoś
fanfaroni Posłanka uderzona kamerą. Kamerzysta ma zakaz w.. 29.07.08, 14:45 pewnie jeśłi chodziło by o posła PISu czy SLD to koalicjanci jeszce by dali kamerzyście premię ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Posłanka uderzona kamerą. Kamerzysta ma zakaz 29.07.08, 14:47 a co płacą mu już inne wynagrodzenie (szukam tylko logiki w tej wypowiedzi...;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
alebaba17 ale dzięki temu zauważono posłankę 29.07.08, 15:00 niektórzy posłowiem to w czasie swojej kadencji zabierają głos tylko jeden raz w sprawie otwarcia okna w sejmie Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Posłanka uderzona kamerą. Kamerzysta ma zakaz 29.07.08, 15:04 rozboj-nick napisał: > To jest POlska.... Durniu! To przecież posłanka PO została uderzona! Odpowiedz Link Zgłoś