starduster Szef BBN nie wyklucza wizyty prezydenta Kaczyńs.. 12.08.08, 08:27 Sowiecka trzoda rozkwiczała się na forum i łże....durna bolszewia Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Prezydent Kaczyński leci do Gruzji 12.08.08, 08:28 Dać mu koniecznie TU 154! I niech weżmie ze sobą Edgara, Szyczpę, Putrę, Zioberko, Brudzińskiego oraz koniecznie braciszka! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Prezydent Kaczyński leci do Gruzji 12.08.08, 08:30 koniecznie TU154! Lubia spadac.... Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Prezydent Kaczyński leci do Gruzji 12.08.08, 08:37 Sowiecka technika...ha ha ha ha ha.. Odpowiedz Link Zgłoś
madziunia80 Prezydent Kaczyński leci do Gruzji 12.08.08, 08:36 Brak mi słów na to, co ten człowiek wyrabia. Wystarczy przez chwilę na mapę popatrzeć, żeby wiedzieć, jak niedaleko jesteśmy od serca tego konfliktu, a dla ruskich to żaden problem wkroczyć raz jeszcze na ziemie polskie. Ale przecież nie musimy się bać, nasz prezydent nas obroni, sam jeden będzie walczył, w ramach ponoszenia konsekwencji swoich nieprzemyślanych czynów! Odpowiedz Link Zgłoś
alan.ski Re: Prezydent Kaczyński leci do Gruzji 12.08.08, 08:39 Sam to nie. Palestrina2005 mu pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Prezydent Kaczyński leci do Gruzji 12.08.08, 08:42 nawet presentation zmadrzal.... Odpowiedz Link Zgłoś
madziunia80 Re: Prezydent Kaczyński leci do Gruzji 12.08.08, 08:44 A no widzę właśnie, że się chłopak garnie do straszenia ruskich. Pewnie wszyscy tam trzęsą tyłkami przed wielkim...upssss... prezydentem naszym.Przyleci, pogrozi ruskim paluszkiem - taaa, na pewno pomoże zarówno Gruzji, jak i nam. alan.ski napisał: > Sam to nie. Palestrina2005 mu pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Prezydent Kaczyński leci do Gruzji 12.08.08, 08:48 a moze mu sie po prostu zapas gruzinskiego wina w palacu skonczyl? Teraz to moze po okazyjnej cenie dostac. A samolot pojemny....A my sie niepotrzebnie przejmujemy..... Odpowiedz Link Zgłoś
madziunia80 Re: Prezydent Kaczyński leci do Gruzji 12.08.08, 08:50 Skubany łeb masz - to ja też poproszę tylko sprawiedliwie, żeby było, większą część, wyższa jestem ;) 1zorro napisał: > a moze mu sie po prostu zapas gruzinskiego wina w palacu skonczyl? > Teraz to moze po okazyjnej cenie dostac. A samolot pojemny....A my > sie niepotrzebnie przejmujemy..... Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Prezydent Kaczyński leci do Gruzji 12.08.08, 08:41 Nie strasz sowiecki durniu bo sie skupkasz cymbale...a twój kieszonkowy "car"może podska kiwać jak wesz na grzebieniu tyle ma do powiedzenia.. Odpowiedz Link Zgłoś
aquarius12 Re: Prezydent Kaczyński leci do Gruzji 12.08.08, 08:43 Obawiam się jeszcze gorszego. Że przyjdzie mu do głowy zaatakować okręk Kaliningradzki. Przecież Sakaszwili to jego koega, więc trzeba go naśladować. madziunia80 napisała: > Brak mi słów na to, co ten człowiek wyrabia. Wystarczy przez chwilę na mapę > popatrzeć, żeby wiedzieć, jak niedaleko jesteśmy od serca tego konfliktu, a > dla ruskich to żaden problem wkroczyć raz jeszcze na ziemie polskie. Ale > przecież nie musimy się bać, nasz prezydent nas obroni, sam jeden będzie > walczył, w ramach ponoszenia konsekwencji swoich nieprzemyślanych czynów! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Prezydent Kaczyński leci do Gruzji 12.08.08, 08:45 moze "przy okazji" i Zaolzie odzyska? Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.only Ludzie na Boga!!!! zróbcie coś z nim 12.08.08, 08:42 Nie wiem co jeszcze panowie Kaczyńscy wymyślą, ciekaw jestem dlaczego to prezydent USA nie leci sam do Gruzji tylko wpycha tam naszego "gieroja" bo to my zapłacimy za tę chucpę! tym że ruscy znowu nam ograniczą dostęp do rynku to my polscy przedsiębiorcy popadniemy w ruinę a nie ci z USA Bush wie co robi po co wsadzać łapę w ogień jak można tam posłać takiego Kaczyńskiego proszę mi powiedzieć czy jest szansa na odsunięcie tego pana od władzy zanim narobi nam jeszcze większego gnoju?! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Ludzie na Boga!!!! zróbcie coś z nim 12.08.08, 08:44 Bushowi zostalo jeszcze pare miesiecy, wiec po co ma sobie rece brudzic? Kaczor jak zwykle gorliwy.... Odpowiedz Link Zgłoś
bogda35 Re: Szef BBN nie wyklucza wizyty prezydenta Kaczy 12.08.08, 08:45 pokazcie mi jednego fachowca - dyplomatę w tym BBN - to tylko klika urzedników z warszawskiego magistratu.I oni chcą robić politykę ? Jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: Szef BBN nie wyklucza wizyty prezydenta Kaczy 12.08.08, 08:51 A co ci do tego tępy bolszewiku? Martw się o lilipucika putasika... Odpowiedz Link Zgłoś
kwirszyll Prezydent Kaczyński leci do Gruzji 12.08.08, 08:46 Jego postepowanie to oslabianie pozycji Polski w rozmowach z amerykanami w sprawie tarczy. Szczegolnie ta wypowiedz o tym, ze obecna sytuacja w Gruzji, to dowod na potrzebe budowy tarczy w Polsce! Za to powininien byc Trybunal Stanu! Czy to ktos wreszcie zauwazy. To wspolpraca na korzysc ameryki a nie Polski. Ale wyjazd jest dobry! Moze tam zostanie, widoki ladne i klimat dobry! Odpowiedz Link Zgłoś
preminger Re: Prezydent Kaczyński leci do Gruzji 12.08.08, 08:50 kwirszyll napisał: > Jego postepowanie to oslabianie pozycji Polski może pozycji Polski nie, bo w końcu wyleciał, ale pomódlmy się za Gruzję Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Prezydent Kaczyński leci do Gruzji 12.08.08, 08:56 Jezu, wylecial jednak??? Modlmy sie za Gruzje.... Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: Prezydent Kaczyński leci do Gruzji 12.08.08, 08:52 I tak ma być sierpomłotku... Odpowiedz Link Zgłoś
xnonorx cyrk 12.08.08, 08:50 Nadęty bufon (Kaczynski)+rudy czyniczny kłamca (wiadomo kto)+pacan, którego "centrum życiowych interesów" (jak to mawia pewien ukochany urząd zanim zabierze się za dymanie obywatela) jest wszędzie, ale nie w Polsce (Sikorski)+cała zgraja polityków/posłów gotowych przelecieć własne babcie byle się na stołkach utrzymać... Cała ta zgraja wzajemnie pokrzykując i podkładając sobie nogi "rusza na pomoc Gruzi" i "żeby pokój zaprowadzić pokój...". W tym świetle nawet Bush wydał mi się przez chwilę sympatyczny i inteligentny. Gdy te debile już wciągną w wojne różne kraje, to oczywiście ginąć za miast nich będą zwykli obywatele. Ci, którzy płacili na nich podatki. Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: cyrk 12.08.08, 08:55 Nie wysilaj się bolszewicka gnido przenies się na sowieckie forum politruku.. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: cyrk 12.08.08, 08:57 ty, ukropek, a co ty taki prymitywny? Kto cie tego nauczyl? Lociec Rydzol? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: cyrk 12.08.08, 09:02 bolszewiku? Zawsze myslalem, ze chamstwo i prymitywizm to domena bolszewii. Wiec piszesz chyba o sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: cyrk 12.08.08, 09:08 O tobie prymitywny kacapku wielonickowy... podrzędny dyżurny politruku... Odpowiedz Link Zgłoś
madziunia80 Re: cyrk 12.08.08, 09:00 Proponuję, żebyś ustawił sie jako 3 w szeregu zaraz za najwyższym RP. ukropek napisał: > Nie wysilaj się bolszewicka gnido przenies się > na sowieckie forum politruku.. Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: cyrk 12.08.08, 09:12 A ty o czym bełkoczesz?O wielkości kieszonkowego "cara"liliputaska?Pewnie tak... Odpowiedz Link Zgłoś
xnonorx nie martw się, ukropek. 12.08.08, 09:23 Jeśli jesteś normalnym obywatelem, to niedługo będziesz miał okazję zobaczyć jak wygląda wojna z bliska (bo jak wspomniałem - to zwykli obywatele są zabijani w imię chorych interesów polityków.). Wtedy szybciutko będziesz mówił, że nieodpowiedzialnych polityków nie można dopuszczać do trudnych spraw. A jeśli jesteś tylko klakierem na kasie i usługać polityków, który podpuszcza ludzi - to debilem pozostaniesz na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Czy umierać "za Gdańsk" ? 12.08.08, 08:51 Przeciwnikom Prezydenta niesmiało przypominam ,ze rozważany problem nosi nazwę: "czy umierać za Gdańsk"i jest powszechnie znany ludzim , którzy maja co najmniej maturę, nawet "giertychówkę". 1939 - dziś Gdańsk , jutro Francja 2008- dziś Gruzja jutro Polska Osobiście zgadzam się ze stanowiskiem Pana Prezydenta i uważam ,że dobrze zrobiłem głosując na Niego. p.s. skąd na tym forum tylu "przyjaciół Moskwy" ? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Czy umierać "za Gdańsk" ? 12.08.08, 08:54 "przyjaciol Moskwy"?? Nie moj drogi, ludzi rozsadnie i trzezwo myslacych!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: Czy umierać "za Gdańsk" ? 12.08.08, 08:58 To sowiecka agentura ot co...ludzie "rozsądnie"myślący...dobre sobie ubawiłem się kacapku... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Czy umierać "za Gdańsk" ? 12.08.08, 09:03 a kto to jest kacap? Bo nie panimaju.... Odpowiedz Link Zgłoś
1.fanfan Re: Czy umierać "za Gdańsk" ? 12.08.08, 09:09 Wcześnie wstajecie w ambasadzie, no ale to dwaie godziny różnicy. Ale taka aktywność od samego rana? No tak kraj jest przecież w stanie wojny, trzeba go wspomóc, może Kaczor się wystraszy? Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: Czy umierać "za Gdańsk" ? 12.08.08, 09:09 1zorro napisał: > "przyjaciol Moskwy"?? Nie moj drogi, ludzi rozsadnie i trzezwo > myslacych!!!! Francuzom też się wydawało ,że myslą trzeźwo. A potem mieli Niemców w Paryżu. A świat maił II wojne i Holocaust Oczywiście wiesz o tym ,ze we wrześniu 1939 była szansa na powstrzymanie Hitlera . No , ale durnowate przekonanie "że Hitler" nas "nie ruszy" zwyciężyło. Oczywiście Ty tez uważąsz ,że Rosja nie uważa Polski za swoją strefę wpływów i że nas "nie ruszy" ? Odpowiedz Link Zgłoś
madziunia80 Re: Czy umierać "za Gdańsk" ? 12.08.08, 09:15 remik.bz napisał: > 1zorro napisał: > > > "przyjaciol Moskwy"?? Nie moj drogi, ludzi rozsadnie i trzezwo > > myslacych!!!! > > Francuzom też się wydawało ,że myslą trzeźwo. A potem mieli Niemców > w Paryżu. > A świat maił II wojne i Holocaust > Oczywiście wiesz o tym ,ze we wrześniu 1939 była szansa na > powstrzymanie Hitlera . No , ale durnowate przekonanie "że Hitler" > nas "nie ruszy" zwyciężyło. > Oczywiście Ty tez uważąsz ,że Rosja nie uważa Polski za swoją strefę > wpływów i że nas "nie ruszy" ? Dzięki takim działaniom ruszy nas wcześniej... Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: Czy umierać "za Gdańsk" ? 12.08.08, 09:21 madziunia80 napisała: Dzięki takim działaniom ruszy nas wcześniej... Czyli wcześniej czy później-ruszy. Dzieki za poparcie mojego ( i Prezydenta Kaczyńskiego) stanowiska ,ze Rosja uważa Polske za "swoja strefę". Coć mi sie wydaje ,ze niechcący się "wygadałas" skąd piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Dał nam przykład Bonaparte jak zwyciężać mamy 12.08.08, 09:24 Jeszcze Polska nie zgineła ! Do boju Polsko ! img205.imageshack.us/img205/6543/fraglesi20071009wz2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Heniu , napij sie gorzałki -pocieszycielki 12.08.08, 09:32 henio56 napisał: > Jeszcze Polska nie zgineła ! Do boju Polsko ! > img205.imageshack.us/img205/6543/fraglesi20071009wz2.jpg Heniu , juz dokopałeś nam. Rzetelnie zarobileś swoje rubelki. Idź teraz napij się "gorzałki-pocieszycielki" zakąś rybą i zaśpiweaj "sziraka strana maja radnaja". Odpowiedz Link Zgłoś
madziunia80 Re: Czy umierać "za Gdańsk" ? 12.08.08, 09:28 Tak, masz rację, wygadałam się, skąd piszę...ze strachu piszę...bo boję się i nie rozumiem kretyńskich zachowań napędzanych przez testosteron. Jak chcecie się wybijać, to róbcie to porządnie, jak za czasów królów, z dala od ludności cywilnej. Tylko tchórze atakują tych, którzy nie mogą się bronić. remik.bz napisał: > madziunia80 napisała: > > Dzięki takim działaniom ruszy nas wcześniej... > > Czyli wcześniej czy później-ruszy. > Dzieki za poparcie mojego ( i Prezydenta Kaczyńskiego) > stanowiska ,ze Rosja uważa Polske za "swoja strefę". > Coć mi sie wydaje ,ze niechcący się "wygadałas" skąd piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: Czy umierać "za Gdańsk" ? 12.08.08, 09:35 madziunia80 napisała: > Tak, masz rację, wygadałam się, skąd piszę...ze strachu piszę...bo boję się i > nie rozumiem kretyńskich zachowań napędzanych przez testosteron. Jak chcecie si > ę > wybijać, to róbcie to porządnie, jak za czasów królów, z dala od ludności > cywilnej. Tylko tchórze atakują tych, którzy nie mogą się bronić. Przeanalizowałem Twoje posty. Rzeczywiście nie piszasz "stamtąd". Przepraszam za podejrzenia .Wybacz. Piszesz ze strachu. Ale strach nie jest dobrym doradcą. Nie mozem stać w kącie , trząść się ze strachu i czekać na naszą kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
madziunia80 Re: Czy umierać "za Gdańsk" ? 12.08.08, 09:43 Nie masz rację, lepiej ginąć w nie swojej wojnie, w imię cudzych korzyści i własnych strat. remik.bz napisał: > Przeanalizowałem Twoje posty. Rzeczywiście nie piszasz "stamtąd". > Przepraszam za podejrzenia .Wybacz. > Piszesz ze strachu. Ale strach nie jest dobrym doradcą. > Nie mozem stać w kącie , trząść się ze strachu i czekać na naszą > kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
madziunia80 Re: Czy umierać "za Gdańsk" ? 12.08.08, 08:58 Przepraszam najmocniej, ale pomimo tego, że żyję w tym kraju, nie uważam, że powinnam umierać za głupoty wyczynione przez prezia. Ale jak chcesz umierać "za Gdańsk" proszę Cię bardzo, z palestrino będzie was już 2 :/ remik.bz napisał: > Przeciwnikom Prezydenta niesmiało przypominam ,ze rozważany problem > nosi nazwę: "czy umierać za Gdańsk"i jest powszechnie znany ludzim , > którzy maja co najmniej maturę, nawet "giertychówkę". > 1939 - dziś Gdańsk , jutro Francja > 2008- dziś Gruzja jutro Polska > Osobiście zgadzam się ze stanowiskiem Pana Prezydenta i uważam ,że > dobrze zrobiłem głosując na Niego. > p.s. skąd na tym forum tylu "przyjaciół Moskwy" ? Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Francuzi tez tak mowili w 1939 12.08.08, 09:04 madziunia80 napisała: > Przepraszam najmocniej, ale pomimo tego, że żyję w tym kraju, nie uważam, że > powinnam umierać za głupoty wyczynione przez prezia. Ale jak chcesz umierać "za > Gdańsk" proszę Cię bardzo, z palestrino będzie was już 2 :/ > remik.bz napisał: > > > Przeciwnikom Prezydenta niesmiało przypominam ,ze rozważany problem > > nosi nazwę: "czy umierać za Gdańsk"i jest powszechnie znany ludzim , > > którzy maja co najmniej maturę, nawet "giertychówkę". > > 1939 - dziś Gdańsk , jutro Francja > > 2008- dziś Gruzja jutro Polska > > Osobiście zgadzam się ze stanowiskiem Pana Prezydenta i uważam ,że > > dobrze zrobiłem głosując na Niego. > > p.s. skąd na tym forum tylu "przyjaciół Moskwy" ? Pamietasz co takie stanowisko dało Francuzom w 1939? A wiesz ,ze wtedy Polska i Francja miały szansę na pokonanie Hitlera i powstrzymanie II wojny? Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re: Francuzi tez tak mowili w 1939 12.08.08, 09:27 skąd on to może wiedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: Czy umierać "za Gdańsk" ? 12.08.08, 09:05 Popieram Gruzinów i LK bo zyję w Polsce a nie "w tym kraju"panimajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
madziunia80 Re: Czy umierać "za Gdańsk" ? 12.08.08, 09:10 Ciężki jesteś...Każdy z nas popiera Gruzinów, nikt tu nie jest za zwycięstwem Rosji w tym konflikcie, ale to nie znaczy, że chcemy być stroną tego konfliktu. Pojmujesz??!! Czy jak widzisz biednego na ulicy to zabierasz go do domu? A jak banda kiboli pierze gościa, to się wtrącasz i "łagodzisz" konflikt? Wątpię, bo teraz byś tu sie nie mądrzył. ukropek napisał: > Popieram Gruzinów i LK bo zyję w Polsce a nie > "w tym kraju"panimajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
nabrok Re: Czy umierać "za Gdańsk" ? 12.08.08, 11:13 Sorry "ukropek". Pomyłka techniczna. Nie do ciebie ta uwaga :) Odpowiedz Link Zgłoś
aquarius12 Re: Czy umierać "za Gdańsk" ? 12.08.08, 09:07 Remik, na razie umieramy za amerykańską ropę w Iraku i za amerykańskie interesy w Afganistanie. Do tego ostaniego kraju wysyłąmy fajnych chłopaków a wracają zwierzęta. To chcesz dołączyć jeszcze reprezentację intereów USA w Gruzji. remik.bz napisał: > Przeciwnikom Prezydenta niesmiało przypominam ,ze rozważany problem > nosi nazwę: "czy umierać za Gdańsk"i jest powszechnie znany ludzim , > którzy maja co najmniej maturę, nawet "giertychówkę". > 1939 - dziś Gdańsk , jutro Francja > 2008- dziś Gruzja jutro Polska > Osobiście zgadzam się ze stanowiskiem Pana Prezydenta i uważam ,że > dobrze zrobiłem głosując na Niego. > p.s. skąd na tym forum tylu "przyjaciół Moskwy" ? Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: Czy umierać "za Gdańsk" ? 12.08.08, 09:17 aquarius12 napisał: > Remik, na razie umieramy za amerykańską ropę w Iraku i za > amerykańskie interesy w Afganistanie. Ale mamy też pewne korzyści. Dość dobrze określił to minister Klich. ( Jestem za PiS-em , ale zgadzam się z Klichem w tym przypadku) Do wymienionych krajów jada zawodowcy- ochotnicy a nie "chlopcy z poboru". Są w Polsce ludzie , którzy jedyne co umieja to "bić się". Niech więc lepiej "biją się" za granica i pod nadzorem. A my na dodatek mamy juz pokaźna grupe bardzo dobrze wyszkolonych ( w warunkach bojowych przecież) zawodowych zołnierzy. Czy wiesz ,że polscy żołnierze z Iraku są "na trzeciej pozycji" na ryku "ochrony ważnych spraw i osób"? (Pierwsi sa Amerykanie, potem Brytyjczycy) Odpowiedz Link Zgłoś
aquarius12 Re: Czy umierać "za Gdańsk" ? 12.08.08, 10:41 Ale nie oznacza to, że musimy uczestniczyć w podbijaniu niepodległych państw i narodów. Hitler też miał sporo Niemców, którzy umieli jedynie się bić i byli ochotnikami Waffen SS. Misja w 1939 w Polsce pozwolła im zdobyć dodatkowe, cenne umejętności. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Umieranie za Gdańsk? Tani chwyt 12.08.08, 09:42 kaczych propagandystów powtarzany od paru dni. Gdzie Ty widzisz analogie? Francja, Anglia w 39' miały realne możliwości ekonomiczne i militarne by przeciwstawić się Hitlerowi. A Polska 2008' jakie ma realne możliwości pomocy Gruzji? Jeśli ktokolwiek ma to tylko USA, ale oni nie kiwną palcem a i w słowach są dużo oględniejsi od Kaczyńskiego. Kaczyński poza wywołaniem medialnej histerii nic więcej zrobić nie może. Nie pomoże to Gruzji w najmniejszym stopniu a Polsce nie przyniesie żadnych korzyści wręcz przeciwnie. Jakie polskie cele polityczne zostaną zrealizowane? Tak postępuje rozsądny polityk? A wyzywanie wszystkich myślących inaczej od ruskich pachołków, agentów KGB i SB to stały element PISowskiego etosu Kwintesencja poziomu intelektualnego tej formacji i nie robi już na mnie wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
aquarius12 Re: Umieranie za Gdańsk? Tani chwyt 12.08.08, 10:49 Całkowita racja!!!!!!!! iq-ok napisał: > kaczych propagandystów powtarzany od paru dni. > Gdzie Ty widzisz analogie? Francja, Anglia w 39' miały realne > możliwości ekonomiczne i militarne by przeciwstawić się Hitlerowi. > A Polska 2008' jakie ma realne możliwości pomocy Gruzji? > Jeśli ktokolwiek ma to tylko USA, ale oni nie kiwną palcem a i w > słowach są dużo oględniejsi od Kaczyńskiego. > Kaczyński poza wywołaniem medialnej histerii nic więcej zrobić nie > może. Nie pomoże to Gruzji w najmniejszym stopniu a Polsce nie > przyniesie żadnych korzyści wręcz przeciwnie. Jakie polskie cele > polityczne zostaną zrealizowane? Tak postępuje rozsądny polityk? > A wyzywanie wszystkich myślących inaczej od ruskich pachołków, > agentów KGB i SB to stały element PISowskiego etosu Kwintesencja > poziomu intelektualnego tej formacji i nie robi już na mnie wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
tibnor To się w głowie nie mieści... 12.08.08, 09:01 Pięciu prezydentów sasiadujących państw na pokładzie jednego samolotu... Pomijam już problem głębokiego zaangażowania Pana Prezydenta w każdą awanturę. Ocknie się, gdy rolnicy zostaną z mięsem, zbożem, ziemniakami i przetworami - bo służby sanitarne Rosji założą szlaban. Dla Pana Prezydenta to nic: mach! szabelką, mach! szabelką... I jeszcze raz: 5 prezydentów w jednym samolocie. Mam nadzieję, że L.K. nie siądzie za sterami. Odpowiedz Link Zgłoś
aquarius12 Re: To się w głowie nie mieści... 12.08.08, 09:08 I tylo Juszczenki trochę mi żal :) tibnor napisał: > Pięciu prezydentów sasiadujących państw na pokładzie jednego > samolotu... > Pomijam już problem głębokiego zaangażowania Pana Prezydenta w każdą > awanturę. Ocknie się, gdy rolnicy zostaną z mięsem, zbożem, > ziemniakami i przetworami - bo służby sanitarne Rosji założą szlaban. > Dla Pana Prezydenta to nic: mach! szabelką, mach! szabelką... > I jeszcze raz: 5 prezydentów w jednym samolocie. Mam nadzieję, że > L.K. nie siądzie za sterami. Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Re: To się w głowie nie mieści... 12.08.08, 10:16 tibnor napisał: >Ocknie się, gdy rolnicy zostaną z mięsem, zbożem, > ziemniakami i przetworami - bo służby sanitarne Rosji założą szlaban. > Dla Pana Prezydenta to nic: mach! szabelką, mach! szabelką... > I jeszcze raz: 5 prezydentów w jednym samolocie. Mam nadzieję, że > L.K. nie siądzie za sterami. nic sie nie ocknie. On tu James Bond, a Ty mu o rolnikach. On juz w uscisku z pelnym podziwu Bushem, a Ty mu o szabelce. Miejmy tylko nadzieje, ze jak sie co komu stanie (z tych 5 prezydentow) to Polska nie zostanie o to oskarzona jako glowny sprawca nieszczescia. Odpowiedz Link Zgłoś
achtersztag Prezydent Kaczyński leci do Gruzji 12.08.08, 09:01 Niech zabierze calą Kancelarię i mogą już nie wracać Odpowiedz Link Zgłoś
danielsmolorz Prezydent Kaczyński leci do Gruzji 12.08.08, 09:01 Prezydent wciąga nas w nie naszą wojnę. Rosja już nam grozi. Polski prezydent niech się zajmie czymś konkretnym bo są inne problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Ostania sznasa kurdupla żeby zostać wielkim 12.08.08, 09:10 prezydentem - rzucić się w Gruzji pod rosyjski czołg. Odpowiedz Link Zgłoś
aekielski Prezydent Kaczyński leci do Gruzji 12.08.08, 09:11 Gdyby brat prezydenta był dalej premierem,to Rosjanie dostali by za swoje.Nasze F-16 nie rdzewiały by w hangarach. Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 strażak Kaczyński leci gasić pożar w Gruzji 12.08.08, 09:11 żeby tylko po powrocie, nie moczył się w łóżku unsinn.blox.pl/resource/kaczory.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
aquarius12 Sikorski nie chce dać samolotu 12.08.08, 09:17 Z OSTANIEJ CHWILI. Sikorski uważa, że nie można zapewnć prezydentowi bezpieczeństwa lotu i nie chce dać samolotu (TVN 24) Odpowiedz Link Zgłoś
veenus Prezydent Kaczyński leci do Gruzji 12.08.08, 09:19 Mam serdecznie dość Lecha Kaczyńskiego i jego pomysłów! Powinien - jak normalny człowiek - uzgadniać ważne decyzje z rządem! Czy ten człowiek nie zdaje sobie sprawy z konsekwencji?! I jeśli myśli, że poparcie G. Bush daje mu więcej (w oczach społeczeństwa) niż poparcie premiera RP, to jest w wielkim błędzie. Przeciez to My, a nie USA będziemy zagrożeni przez Rosje... Niech jedzie i... Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Szef BBN nie wyklucza wizyty prezydenta Kaczyńs.. 12.08.08, 09:23 Jeżeli kaczyński poleci do Gruzji bez konsultacji z rządem polskim ( a wszystko na to wskazuje) będzie oznaczało, że gardzi własnym narodem, jego bezpieczeństwem i przyszłością. Wplątując nas w ten niechciany konflikt, sprowokowany przez Gruzinów, popełnia zbrodnię podobną do tej, jakiej dopuścił się Sakaszwili. Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 nie traćmy nadzieji. snajperów mają dobrych. 12.08.08, 09:25 i to by był zasłużony koniec. o takim marzy się od dzieciństwa [zdegenerowanego dzieciństwa]. jeszcze tylko szabla w dłoni... może koń się jakiś znajdzie.. trzymamy kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
adax1 Prezydent Kaczyński leci do Gruzji 12.08.08, 09:33 przepraszam, że pytam, ale jakie są szanse, że już stamtąd nie wróci? szczegolnie biorąc pod uwagę wciąż nasilające się walki... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ---uczciwi Polacy sa dumni z Lecha Kaczynskiego--- 12.08.08, 09:34 brawo Panie Prezydencie - zachowuje sie Pan jak przystalo na meza stanu - a nie jak tchorzliwi Herr Thuske i minister kameleon Sikorka, ktorzy trzesa ze starchu portkami Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Każdy Polak przez dużę "P" jest dumny! 12.08.08, 10:04 A libertyńskie ścierwo się skręca i ma dydy przed bolszewickim pomiotem. Pewnie woleliby kolaborować z czerwonymi tak jak już to kiedyś robili. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Z tym KGB to mózg ci zablokowało jak innym z PO 12.08.08, 11:07 I powtarzasz się jak pier-dolnięty. Odpowiedz Link Zgłoś
nabrok Twój mózg służy komu innemu 12.08.08, 11:18 Jeśli nie zauważasz inwazji szpionów na forach, to albo jesteś "pożytecznym idiotą", albo jednym z nich ! Odpowiedz Link Zgłoś
nabrok hrabia-monte-christo - Zastanów się 12.08.08, 10:57 Jeżeli czujesz się Polakiem i popierasz Prezydenta -OK. Ale nie atakuj Premiera, bo teraz działają w zgodzie! A ty w ten sposób wspierasz agenturę sowiecką! No chyba, że ty jesteś prowokatorem KGB, to wtedy spadasj na drzewo! Zobaczymy, kim jesteś naprawdę! Odpowiedz Link Zgłoś
acc4 Prezydent Kaczyński się naraża 12.08.08, 09:34 Jego wola, skoro chce oddać życie za sprawę. Kanonizujemy go za męczeństwo, gdyby co. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciunio Prezydent Kaczyński leci do Gruzji 12.08.08, 09:40 Można przymknć oko na awanturnictwo polityczne w kraju.Ale w polityce zagranicznej obowjązują inne zasady.Jak długo Koalicja będzie się temu przyglądać bezkarnie.Konstytucja mówi wyrażnie,kto jest predystynowany do prowadzenia polityki zagranicznej.Te "karły moralne" urządzą nas tak,jak urządziły nas w 1944 r.patriotyczne oszołomy.Kwaśniewski ma rację.Głupota polityczna każe zwlekać z podpisaniem Traktatu Lizbońskiego.Nasza przyszłość jest w Brukseli a nie w Tbilisi. Odpowiedz Link Zgłoś
aquarius12 Re: Prezydent Kaczyński leci do Gruzji 12.08.08, 09:52 Kwaśniewski wmotał nas także w agresję na Irak i Afganistan. wyksztalciunio napisał: > Można przymknć oko na awanturnictwo polityczne w kraju.Ale w polityce > zagranicznej obowjązują inne zasady.Jak długo Koalicja będzie się > temu przyglądać bezkarnie.Konstytucja mówi wyrażnie,kto jest > predystynowany do prowadzenia polityki zagranicznej.Te "karły > moralne" urządzą nas tak,jak urządziły nas w 1944 r.patriotyczne > oszołomy.Kwaśniewski ma rację.Głupota polityczna każe zwlekać z > podpisaniem Traktatu Lizbońskiego.Nasza przyszłość jest w Brukseli > a nie w Tbilisi. Odpowiedz Link Zgłoś
rosfita Szef BBN nie wyklucza wizyty prezydenta Kaczyńs.. 12.08.08, 09:50 Czy Pan Prezydent Kaczyński zdaje sobie sprawe, że ma obowiązek strzec bezpieczeństwa i dobrobytu 38 mln obywateli RP i nie ma prawa wciagać Polski w konflikty? Pan Kaczyński powinien przyjąć postawe mediatora a nie wygłaszacza swoich chorych opinii i własnych poglądów. swoimi durnymi wypoweiedziami ani nie pomoże Gruzji a ponownie ściągnie nieszczęście na Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś