me2free Tez ustepuje niesprawnym u, to niezly sposob, aby 19.08.08, 20:02 zachowac przyjemnosc z zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Wlasnie przemowil I wszy Sekretarz KCPIS...... 19.08.08, 20:07 tow. Lech Kaczynski. Tak chlopakowi ten tekst "lorendzia" szybko na szybie puszczali, ze ledwo zdazyl przeczytac.....Zalosne! Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Dziś dwa orędzia - prezydenta i premiera 19.08.08, 20:05 Oglądałem Mamlatego, on miał rękę przybitą do stołu, chyba żeby nie spadł. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Dziś dwa orędzia - prezydenta i premiera 19.08.08, 20:07 Tylko co mówił, mie wiem, nie powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Mamlaty sie spieszyl z dwoch powodow...... 19.08.08, 20:09 pierwsze: do kibelka, drugie: do flaszki.... Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Tusk elegancko..ustąpił głupszemu.... 19.08.08, 20:21 www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm Kim są Kaczyńscy... Odpowiedz Link Zgłoś
paralela.1 Re: Tusk elegancko..ustąpił głupszemu.... 19.08.08, 20:24 wiadomo; dobre wychowanie!..To czego Kaczynscy nie doświadczyli... www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm Kim są Kaczyńscy... Odpowiedz Link Zgłoś
paralela.1 Re: Tusk elegancko..ustąpił głupszemu.... 19.08.08, 20:50 kaczor to przygłup..komuchy dali mu "dyplom".. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Jestem dumna z Prezydenta 19.08.08, 20:28 To zdecydowany i silny przywódca. Orędzie Prezydenta można obejrzeć tutaj: tiny.pl/2bwd Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Jestem dumna z Prezydenta 19.08.08, 20:33 Dzięki, zapisałem w ulubionych, jak będzie mnie żarła chandra, to se włącze, i mam darmową rozrywkę, nie jest to najwyższy poziom, ale cóż robić, bawmy się tym co mamy, mogło być gorzej, mógł nic nie powiedzieć, wiadomo dyspepsja. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Jestem dumna z Prezydenta 19.08.08, 20:36 A ja myślę, że Ci minka zrzedła, bo przemówienie było znakomite. Ale też możesz być dumny, bo to w końcu NASZ Prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Jestem dumna z Prezydenta 19.08.08, 20:41 No tak, to w KOŃCU Wasz Prezydent, mnie proszę do tego nie mieszać, bawcie się dalej beze mnie, a propos minki, nie zrzedła, spodziewałem się takich niedorzeczności, tak że jak dla mnie nie powiedział nic, ale to nic odkrywczego, troszkę za szybko prompter zapieprzał, miał kłopoty z dogonieniem tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Jestem dumna z Prezydenta 19.08.08, 20:57 Oj widzę, że karny z Ciebie żołnierzyk Schetyny. Przepisałeś z kartki, co kazał:) Jakie teksty masz jeszcze przygotowane w zanadrzu? Odpowiedz Link Zgłoś
paralela.1 Lewy prosty Tuska...szkoła F. Sztama... 19.08.08, 20:59 prezydent PIS-u dostał w dziób i kwiczy! Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Lewy prosty Tuska...szkoła F. Sztama... 19.08.08, 21:02 Wszystko Ci się pomyliło! Orędzie miał tylko Prezydent:) Zanim przepiszesz z kartki, pomyśl!:) Odpowiedz Link Zgłoś
presentaton1 anwad..to już było wcześniej... 19.08.08, 21:11 funny.coven.vmh.net/jokes/erewan.html Pytania do Radia Erewań Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Jestem dumna z Prezydenta 19.08.08, 21:12 Albo usiłujesz mnie obrazić, albo masz krótką pamięć, przecież pisałem Tobie że nie lubię polityki, ale PiSu nie lubię jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Jestem dumna z Prezydenta 19.08.08, 21:17 Nie usiłuję Cię obrazić, szanuję Cię. Tylko nie rozumiem, dlaczego Twoje wypowiedzi zawsze są stronnicze i złośliwe. Nawet moi znajomi głosujący na PO potrafili przyznać, że to było dobre, rzeczowe orędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Jestem dumna z Prezydenta 19.08.08, 20:58 Sam sobie oglądaj. Co do mnie, to jak chcę sie pośmiać, włączam dobrą komedię. Świetnie mi robią "Sami swoi", w dodatku ilorazy inteligencji Kargula i Pawlaka znacznie wyższe od posiadanych przez większość naszych polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
paralela.1 anwad .Sranie w banie!!...Prozac!!!!!!!! 19.08.08, 21:01 funny.coven.vmh.net/jokes/erewan.html Pytania do Radia Erewań Odpowiedz Link Zgłoś
presentaton1 Dumnym z poczynań idioty?! 19.08.08, 21:02 rany!... www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm Kim są Kaczyńscy... Odpowiedz Link Zgłoś
presentaton1 anwad..SBecka propaganda na forum GW ! 19.08.08, 21:10 www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm Kim są Kaczyńscy... Odpowiedz Link Zgłoś
presentaton1 Głupków słychać najbardziej! 19.08.08, 21:13 PIS,Rm,Rydzyk..itd wyborcza.pl/1,75480,5222851,Fundacja_na_ciezkie_czasy.html Fundacjpl.youtube.com/watch?v=mOu_iNKd9UQ&feature=related YouTube - rydzyk - cała prawdaa na ciężkie czasy Odpowiedz Link Zgłoś
qreator Re: anwad..SBecka propaganda na forum GW ! 19.08.08, 21:14 presentaton1 napisał: > www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm > Kim są Kaczyńscy... łubudu... Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 Re: anwad..SBecka propaganda na forum GW ! 19.08.08, 21:17 anwad..ksywka śmiecia z SB../. Odpowiedz Link Zgłoś
qreator anwad.Brak wykształcenia,ćwoku? 19.08.08, 21:15 wyborcza.pl/1,88975,5438087,Najwiekszy_ekspert_od_o__Rydzyka.html?as=2&ias=2&startsz=x Największy ekspert od o. Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Młodzi, wykształceni się rozpisali:) 19.08.08, 21:16 Popatrz na posty niejakich, ukropka, chachara1, gamon0,kosa ileś tam,i wielu innych, to są niedouczeni starzy PiSuarianie, idę Twoim tokiem rozumowania, oni piszą posty głęboko przemyślane i pełne głębi filozoficznej. Ty chyba jesteś Trollem, bez obrazy, to jest tylko moja opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 czan-dra.. nigdy nie prtzepraszaj za prawde! 19.08.08, 21:19 tak myślisz,więc jesteś.... pl.youtube.com/watch?v=30egIKHT-pM&feature=related YouTube - Leonard Cohen - Suzanne (video clip) Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: czan-dra.. nigdy nie prtzepraszaj za prawde! 19.08.08, 21:42 Tak, czan-dra, słuchaj takich, to będziesz potrafił operować tylko obelgami i wulgaryzmami... A ja Ci powiadam: miej swoje zdanie i nie daj sobą kierować. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis spadak, moherowy kretynku. Zawistny Lesio na hak! 19.08.08, 21:54 Odpowiedz Link Zgłoś
t.u.s.k Tusk - miętki tchórzliwy piłkarzyna... 19.08.08, 21:17 Tusk - miętki tchórzliwy piłkarzyna... Czy Tusk to polskie nazwisko? Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Tusk - miętki tchórzliwy piłkarzyna... 19.08.08, 21:26 Podaj Twoje wolaku, nie bądż tchó... Kaczyńskim, pokaż swoje wolskie nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Tusk - miętki tchórzliwy piłkarzyna... 19.08.08, 21:36 witaj wolskie nazwiska są utajnione - bo kto by się chwalił nazwiskiem Psichuj, Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Kaczyński miętki tchórzliwy złodziejaszek 19.08.08, 21:33 znowu cos chciał Tuskowi ukraść Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis Ja bym powiedział: L. K. to zakompleksiony ciołek. 19.08.08, 21:53 Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Orędzie plenne, wykopki plemienne. 19.08.08, 21:24 Orędzie plenne, wykopki plemienne. Orędzie wygłosił starczy. Mój uwiąd wam wystarczy. Ja mam najwięcej skrobi. Ten kisiel ze mnie się robi. A Wolsce, jak to w Wolsce. Dziadek w wehrmachcie. Mamlak się liże. Gondolliże po rączce. Szuka na mapie zniszczenia? Dojrzał przetarcia, wgniecenia. Zniszczyło budę Irasiada. A miało Helmuta, sąsiada. A Wolsce, jak to w Wolsce. Dziadek w wehrmachcie. Mamlak się liże. Gondolliże po rączce. Moje tarcze syczące. Jak dźwięki przeczyszczające. Podpisze za mnie jakiś tam. Na zdrowotnej podpisu nie dam. A Wolsce, jak to w Wolsce. Dziadek w wehrmachcie. Mamlak się liże. Gondolliże po rączce. Kacapy jak zające. Mamy urządzenia plujące. Patriotycznie w bolszewię. Redyków emisję zawezwię. "Jeśli misja w Abchazji i Osetii Płd. ulegnie umiędzynarodowieniu, to zatwierdzę ewentualną decyzję rządu o wysłaniu tam polskich żołnierzy - zadeklarował Lech Kaczyński." pl.youtube.com/watch?v=_QZFJoJWSgs Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Kaczyński chciał ukraść Tuskowi sukces 19.08.08, 21:31 ale chyba tylko jakis tępy moher może w te bajki jeszcze wierzyć Odpowiedz Link Zgłoś
leliwa-xiv kto wiekszym zdrajcą 19.08.08, 21:39 Kto wiekszym zdrajcą? I Tusk, i K. Lech bardzo współzawodniczą o to haniebne miano.A dla nich zaszczytne, bo kazdy z nich chce zadowolić swego pana, pana Busha. Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 Premier może wygłosić w TV rządowej, czyli TVN ! 19.08.08, 21:47 Tusk Vision Network ... najlepiej w programie "szkło kontaktowe" to specjalny PR owski pro-tuskowy program ...orędzie będzie cacy ! jak reklamam najlepszego proszku do prania ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis Brawo Premier Tusk, trzeba ustądpic głupszemu! 19.08.08, 21:51 Lesio to schizofrenik, alkoholik i przede wsystkim DURNA MIERNOTA. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------Prezydent Kaczynski wielki jak Pilsudski---- 19.08.08, 22:03 Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec nie przesadzajmy, może jak kasztanka Piłsudskiego 19.08.08, 22:20 i mysle że tak samo jak ta kasztanka inteligentny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis raczej chyba: jak kupa kasztanki (ta najwieksza!) 19.08.08, 22:29 Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec nie chciałem być taki dosłowny ;-) 19.08.08, 22:31 ale zgadzam się z tobą, nasz hrabia tez powinien się z nami zgodzić Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis Nie byłes: pomysl tylko o owsiku w tej kuoie.... 19.08.08, 22:32 Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 pijak, alkoholik, a może narkoman? 19.08.08, 22:06 "Osoby uzależnione, którym udało się zerwać z nałogiem, określa się mianem trzeźwego lub trzeźwiejącego alkoholika. Nie oznacza to wyleczenia, gdyż niezależnie od upływającego czasu, może dojść do nawrotu choroby i powrotu do niekontrolowanego picia. Alkoholik jest często błędnie, zwłaszcza w języku potocznym, utożsamiany z pijakiem - czyli osobą nadużywajacą alkoholu, ale niekoniecznie od niego uzależnioną." pl.wikipedia.org/wiki/Alkoholik "Termin narkomania wywodzi się z języka greckiego, „narke”, oznacza odurzenie, „mania” natomiast – szaleństwo." Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec myslę że wszystko na raz 19.08.08, 22:25 Kaczyński tak wygląda jakby był stale "pod wpływem" Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Dziś jedno orędzie - premier rezygnuje z wystąp... 19.08.08, 22:26 wiadomości sportowe w wyścigu szczurów startowało dwóch zawodników srebrny medal zdobył tusk kaczyński był przedostatni Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Dziś dwa orędzia - prezydenta i premiera 19.08.08, 23:25 Znowu mam ubaw po pachy...sama skowycząca,rzucająca kłamstwami i obelgami upokorzoma kacapia na forum... Dobrze wam tak durne trepy... Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot2008_2 Nie będzie Tuskanocki? Wujek Donald dzieciom 19.08.08, 23:35 bajeczki nie opowie? Nieładnie! Odpowiedz Link Zgłoś
rojblik Zdrada! 19.08.08, 23:40 Boże, oni się kłócą o to, który ma większe zasługi w tej zdradzie narodowej. Nic nie słychać o naszej suwerenności. Chlebem i solą będą witać nowego Wielkiego Brata. Teraz te wielkie słowa o patriotyźmie itp. banialukach już nic nie będą znaczyć. To się nazywa po prostu - relatywizm moralny. Odpowiedz Link Zgłoś
amg53 Ustąp głupszemu dziecko, mawiała moja mama.... 20.08.08, 06:41 kiedy tłukłem sie w piaskownicy przedszkolnej o łopatki i wiaderka że o samochodzie z klocków drewnianych nie wspomnę.W pełni popieram decyzję pana Premiera o ustąpieniu mikrofonu i kamery panu Prezydętowi wszystkich pisuarów, niech se chłop pogada,kto go tam zrozumie... Odpowiedz Link Zgłoś