funny5 20.08.08, 18:15 Mysle,ze to nie pomoze.Baba zawzieta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wet3 Re: abhaod 20.08.08, 18:38 abhaod napisał: > Wtglada to juz calkiem rozsadnie Tylko dla polonofobow twego kalibru!!! Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: abhaod 20.08.08, 18:40 jak już mnie cytujesz, to przynajmniej bez błędów wyleniały ubeku Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany czy muzeum poswieci miejsce na historie rodzin 20.08.08, 21:02 wypedzonych, a przynajmniej Eriki Steinbach i okolicznosciom, w jakich znalazla sie tam skad zostala wypedzona? Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Niemcy wybrali Hitlera w wyborach, nikt im go nie 20.08.08, 21:04 narzucil. Jaki wynik osiagnal on na dawnych wschodnich terenach Niemiec? Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Niemcy wybrali Hitlera w wyborach, nikt im go 21.08.08, 08:39 Proponuję zrobić zrzutę na porządny wibrator dla Frau Steinbach. Będzie miała zajęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
cityrunner84 Re: Niemcy wybrali Hitlera w wyborach, nikt im go 22.08.08, 09:45 Mogliby ją też przyłapać na jakiejś "sado maso nazi orgii" i by sie babka publicznie skończyła. Moglibyśmy też założyć "Związek Pomordowanych" tylko gdzie szukać członków... Odpowiedz Link Zgłoś
preminger Instytut Kresowy - co dalej ? 21.08.08, 08:46 Co przeciętny Polak wie o Kresach, o swojej historii, o rzezi wołyńskiej. Prawie nic. Chwała Niemcom że przywracają pamięć o własnej historii i tradycji przodków. Hańba rządzącym Polską za brak poszanowania tradycji. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa1-23 Steinbach budzi kontrowersje, więc dostanie odz... 21.08.08, 13:19 A ja bym chciała, żeby Erika Steinbach przeżyła 2 lata w Oświęcimiu, jak moja Ciocia. Żeby robiła maturę na kompletach w Warszawie ryzykując życiem, tak, jak moja Mama. Żeby kilku członków jej rodziny zostało zamordowanych przez Polaków, tak, jak moich przez Niemców. A w ogóle, to nieraz mi przychodzi do głowy, że Oświęcim został zbyt pospiesznie zamknięty. "Wypędzeni" mogliby skorzystać z cuda "niemieckiej techniki" i nie było by problemu!!! To był duży błąd! Odpowiedz Link Zgłoś