szasza7 To buczenie,te gdwizdy - to właśnie dzieło 01.09.08, 13:02 Kaczyńskich.Po owocach poznacie ich...Ten "owoc" ,to bydełko pisowskie znajdziecie w całym kraju.W Gdańsku,jestem pewien,że ten spęd miejscowego bydełka to robota jacka kurskiego.Tego bydełka jest niewiele,ale kropla dziegciu popsuje beczkę miodu.Tzw.prezydent i jego braciszek jako paranoicy ,mogą się cieszyć ze swego "dzieła" siania nienawiści,poniżania innych,deprawowania autorytetów.To prostactwo potrafi najlepiej.Więcej prostactwo nie potrafi.Niebawem drugi Kaczor pójdzie w odstawkę,po wyborach i będą pić żółć aż do samozatrucia.Podobnie część moherów. Kaczory won z polityki !!!!!! Niech ich szlag!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Bartoszewski, na Palikota i Nowaka 01.09.08, 13:12 ludzi Tuska nie grzmisz? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Palikot i Nowak nie należą do Pisu 01.09.08, 13:41 buczenie, puszczanie bąków , gwizdanie, głosne ryki i chodzenie stadem itd nalezy do kanonu zachowania wg Pisu Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Palikot i Nowak nie należą do Pisu 01.09.08, 13:51 pakulec napisał: > buczenie, puszczanie bąków , gwizdanie, głosne ryki i chodzenie > stadem itd nalezy do kanonu zachowania wg Pisu pakulec, 30 min jeszcze nie minelo??? wyjdz na zewnatrz, popatrz na gory, sloneczko swieci... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Palikot i Nowak nie należą do Pisu 01.09.08, 13:55 a ty sobie w tym czasie tutaj pobuczysz, popuszczas bąki, pochodzisz stadem i będziesz wydawał głosne ryki? niedoczekanie tak na marginesie w górach spędzałem wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Palikot i Nowak nie należą do Pisu 01.09.08, 13:57 pakulec napisał: > a ty sobie w tym czasie tutaj pobuczysz, popuszczas bąki, pochodzisz > stadem i będziesz wydawał głosne ryki? > niedoczekanie > tak na marginesie w górach spędzałem wakacje tak masz racje, pilnuj forum, shit-yna bedzie zadowolony... wiec teraz patrzysz na morze???? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Palikot i Nowak nie należą do Pisu 01.09.08, 14:10 nie, teraz patrze w monitor czekam co głupiego zrobi Kaczyński na szczycie UE Odpowiedz Link Zgłoś
kelner_sikajacy_do_zupy Re: Palikot i Nowak nie należą do Pisu 01.09.08, 14:28 Właśnie dyskutowaliśmy tu w redakcji i zdecydowaliśmy, że "Gazeta" nie może ponosić ryzyka trzymania nieubezpieczonego korespondenta [...] Zaraz dostaniesz faksem zwolnienie. Widzisz, nie jesteśmy bezwzględnymi kapitalistami tylko humanitarnymi demokratami... Odpowiedz Link Zgłoś
cochabamba znowu Harlequin? 01.09.08, 14:46 Lech Wałęsa potwierdził, że wypożyczał i przeglądał archiwalne dokumenty na swój temat, zaprzeczył jednak, jakoby miał cokolwiek z nich usunąć. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Palikot i Nowak nie należą do Pisu 01.09.08, 14:40 pakulec napisał: > nie, teraz patrze w monitor > czekam co głupiego zrobi Kaczyński na szczycie UE nie sadzilem, ze shit-yna nawet w wakacje kaze wam te 30 min odrobic... dyscyplina godna uznania... jeszcze tylko tuska nauczyc i bedzie i druga japonia i druga irlandia tez... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Palikot i Nowak nie należą do Pisu 01.09.08, 14:46 widzisz ja kocham tą robotę - a jak lubisz to co robisz to tak jak bys nie chodził do pracy ;-) przemyśl to Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Palikot i Nowak nie należą do Pisu 01.09.08, 14:49 pakulec napisał: > widzisz ja kocham tą robotę - a jak lubisz to co robisz to tak jak > bys nie chodził do pracy ;-) > przemyśl to to dlatego shit kicker polecial slonca do peru szukac??? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Palikot i Nowak nie należą do Pisu 01.09.08, 14:52 rooboy napisał: > to dlatego shit kicker polecial slonca do peru szukac??? nie wiem kto to jest shit kicker - musisz zapytać kogoś innego, ja specjalizuje się w Kaczyńskich - mogę ci napisać czemu Lechu lata do Gruzji lub na Hel Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Palikot i Nowak nie należą do Pisu 01.09.08, 14:58 pakulec napisał: > rooboy napisał: > > to dlatego shit kicker polecial slonca do peru szukac??? > > > nie wiem kto to jest shit kicker - musisz zapytać kogoś innego, ja > specjalizuje się w Kaczyńskich - mogę ci napisać czemu Lechu lata do > Gruzji lub na Hel TUSK = Totally Useless Shit Kicker, w skrocie shit kicker Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Palikot i Nowak nie należą do Pisu 01.09.08, 15:02 hm.. to tak jak PiS - potatoes i shit ale jak ci już pisałem to nie moja działka - zapytaj hrabiego lub bydło_wyb - myśle ze oni chetnie ci odpowiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Palikot i Nowak nie należą do Pisu 01.09.08, 15:05 pakulec napisał: > hm.. to tak jak PiS - potatoes i shit > ale jak ci już pisałem to nie moja działka - zapytaj hrabiego lub > bydło_wyb - myśle ze oni chetnie ci odpowiedzą > shit to raczej shit-yna.... btw. nie pozwala wam wypowiadac sie nt po??? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Palikot i Nowak nie należą do Pisu 01.09.08, 15:09 u nas nie jest tak jak u was - każdy może sobie wybrac specjalizacje pytanie mnie o Tuska da ci taki sam efekt jak byś zapytał Ziobro o jakiś przepis prawa, albo kazał Kaczyńskiemu zaspiewać hymn Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Palikot i Nowak nie należą do Pisu 01.09.08, 15:15 pakulec napisał: > u nas nie jest tak jak u was - każdy może sobie wybrac specjalizacje > pytanie mnie o Tuska da ci taki sam efekt jak byś zapytał Ziobro o > jakiś przepis prawa, albo kazał Kaczyńskiemu zaspiewać hymn was??? ja jestem sam... wiec po to jednak polszewia, skoro tak sie do swoich rozmowcow zwracacie... kaczynski ponoc hymn wolski zna bardzo dobrze... a ziobro przepisy prawa karnego w przyspieszonym tempie z autopsji poznaje... wiec, pakulec, pora dla ciebie poznac swego wodza-leniuszka... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Palikot i Nowak nie należą do Pisu 01.09.08, 15:22 zostałes sam? biedaku no cóż skoro z Pisu uciekła nawet Fotyga to nie dziwota. Co do wodza lenia - chyba nie ma większego niż lech Kaczyński - nie jest on co prawda wodzem sensu stricto ale raczej pajacem w rekach brata, ale w sumie to prezydent. No to by było na tyle - teraz ide cos zjeść - jak się nudzisz to możesz mi podpisywac jakies posty - będziesz miał ostatnie zdanie - wykorzystaj to ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.padline Re: Palikot i Nowak nie należą do Pisu 01.09.08, 15:15 Wałęsa "wyłączył wszystkich mogących stanąć mu na drodze - aby to osiągnąć, uznał za stosowne lżyć ich publicznie, nazywając jajogłowymi i Żydami" [...] "jego niewiedza w sprawach gospodarki i międzynarodowych straszy i paraliżuje Polaków i zagranicznych partnerów" Adam Michnik 1990 Odpowiedz Link Zgłoś
tw_maleszka_l Re: Palikot i Nowak nie należą do Pisu 01.09.08, 15:17 Czy jako prezydent prosił pan UOP o teczkę Bolka? Nic takiego nie było Odpowiedz Link Zgłoś
agent_abw Re: Palikot i Nowak nie należą do Pisu 01.09.08, 15:09 Skrajna nieodpowiedzialnosc Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
mucho.picu Re: Palikot i Nowak nie należą do Pisu 01.09.08, 15:19 Lech Wałęsa potwierdził, że wypożyczał i przeglądał archiwalne dokumenty na swój temat, zaprzeczył jednak, jakoby miał cokolwiek z nich usunąć. Odpowiedz Link Zgłoś
pantana1 Re: Palikot i Nowak nie należą do Pisu 01.09.08, 14:34 wybrałem taką koncepcję [samotnego złożenia kwiatów], przecież nawet nie wypada mi z tymi ludźmi, którzy kradną zwycięstwo, czy którzy przeciwko przywódcy występują Odpowiedz Link Zgłoś
puka_inti Re: Palikot i Nowak nie należą do Pisu 01.09.08, 14:48 Wałęsa przygotowuje autobiografię jako ripostę na książkę historyków IPN Sławomira Cenckiewicza i Piotra Gontarczyka pt. "SB a Lech Wałęsa. Przyczynek do biografii". W autobiografii, która ma ukazać się we wrześniu [2008], mają znaleźć się... Odpowiedz Link Zgłoś
el_presidente_tuks Re: Palikot i Nowak nie należą do Pisu 01.09.08, 15:18 Byli esbecy masowo składają podania o zatrudnienie w "Gazecie Wyborczej" ze względów humanitarnych. Konfidenci i ich oficerowie prowadzący chcą adiustować teksty, nie wychodząc z domu blog.rp.pl/rybinski/2008/06/29/moj-serwis-czyli-niezbednik-polaka/ Odpowiedz Link Zgłoś
mucho.picu Palikot i Nowak nie należą do Pisu 01.09.08, 14:34 Laptop w wannie utopił prokurator od Blidy Odpowiedz Link Zgłoś
herr_tusk_kupfer-kartell Palikot i Nowak nie należą do Pisu 01.09.08, 14:51 [Adam Michnik] Podczas kampanii prezydenckiej 1990 żądał, bym ośmieszał Wałęsę, a Mazowieckiego chwalił. krzysztofleski.salon24.pl/6990,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
pm_tusk Bartoszewski, na Palikota i Nowaka 01.09.08, 15:16 Skrajna nieodpowiedzialnosc Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------raczej PO-lszewizacja "psorze"-------------- 01.09.08, 13:25 a Pan walnie sie do niej przyczynil - uzywajac obrazliwych epitetow wobec ludzi o odmiennych od Pana pogladow politycznych chamskich okreslen typu "bydlo" Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec nieco mieszasz fakty 01.09.08, 13:36 jakkolwiek w odniesieniu do pisu określenie bydo jest jak najbardziej adekwatne - to nie wymyslil go Pan Bartoszewski który powiedział tylko o dyplomatołkach. Dyplomatołki - przerobił Kaczyński na bydło. osobście uważam że była to bardzo celna samokrytyka z jego strony (Kaczyńskiego oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo -----nie odbieraj "psorowi" jego zaslug----------- 01.09.08, 13:57 dyplomatolki tez byly, a tu masz cytat wielkiego "psora" o zwolennikach PISu - o "bydle": „Stało się dla mnie jasne, że jego wizja budowy lepszej Polski, której zaufały miliony Polaków, okazała się jednym wielkim oszustwem. Dlatego też postanowiłem nazwać rzeczy po imieniu i - jak ujął to jeden z przedwojennych satyryków - «przestać uważać bydło za niebydło»”. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec jaki trafny tekst 01.09.08, 14:04 no popatrz a ja przypisywałem go jakiemuś Kaczynskiemu - dobrze że zwróciłeś mi na to uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: jaki trafny tekst 01.09.08, 14:10 pakulec napisał: > no popatrz a ja przypisywałem go jakiemuś Kaczynskiemu - dobrze że > zwróciłeś mi na to uwagę no popatrz, to jednak ponad 5 mln Polakow zostalo nazwanych bydlem przez Pana "Psora" Bartoszewskiego ? ja rozumiem - wladza, przywileje, koledzy z PO, ale jednak czlowiek z taka przeszloscia powinien byc przykladem dla innych - pozytywnym, a tu jest niestety negatywnym Odpowiedz Link Zgłoś
feldmarschall_von_tux Re: jaki trafny tekst 01.09.08, 14:32 Wałęsa [...] byłby czynnikiem destabilizacji i nieładu, izolującym Polskę od reszty świata Adam Michnik 1990 Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: jaki trafny tekst 01.09.08, 14:37 wg mnie bydło to bydło - to kwestia zachowania a nie statystyki - nie lubie zwolenników Pisu -ale nie wierzę że wszyscy pochwalają takie zachowanie jak zaprezentowali posłowie tej partii podczas "obrony Ziobry", nie wierze też aby wszyscy członkowie i zwolennicy Pisu popierali buczenie na Borusewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: jaki trafny tekst 01.09.08, 14:51 tyle, ze Pan "Psor" uzyl tego okreslenia nie w odniesieniu do konkretnych negatywnych zachowan, a okreslil bydlem wszystkich tych, ktorzy popieraja PIS szkoda, ze czlowiek tak zasluzony pod koniec swych lat kladzie na szali swoj autorytet, niepotrzebnie uzywajac mocnych okreslen a co do wygwizdania Borusewicza - to i owszem - bylo to zachowanie niestosowne - tak samo jak epitet Pana "Psora" czy tez ciagle buczenie zwolennikow PO podczas debaty Kaczynski - Tusk w TV od takich ludzi jak Bartoszewski nalezy jednak wymagac wiecej - mozna przeciez komus odpowiedziec mocno i tak, "ze w piety mu pojdzie" bez uzywania obrazliwych okreslen Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: jaki trafny tekst 01.09.08, 14:53 myslę że nadinterpretujesz fakty - z tego co zacytowałes wcale tak nie wynika Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor.nowytor8 Czy Bartoszewski POkochał Niemców-hitlersynów 01.09.08, 13:34 za to, że go z obozu wypuścili? Mnie tam wygląda na to, że Niemcy do dziś przechowują dowody w sprawie wypuszczenia, stąd ta miłość. Statystycznego "pensjonariusza", to hitlersyny wypuszczali, ale raczej tylko przez komin. Trzeba było być "kimś", żeby z obozu inną drogą wyjść. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec to wyjątkowo głupi post 01.09.08, 13:52 widze że z typowo moherowym miłosierdziem uważasz że powinno się uśmiercić wszystkich więźniów obozów koncentracyjnych? Odpowiedz Link Zgłoś
nowak.slawomir to wyjątkowo głupi post 01.09.08, 14:38 Kancelaria Premiera wysłała rano do CBA bardzo ostry w treści list nawiązujący do publikacji dotyczących współpracy CBA z FBI. Odpowiedz Link Zgłoś
gruss_aus_machu_picchu to wyjątkowo głupi post 01.09.08, 15:18 W wolnej Polsce nikt nigdy nie próbował niczego na mnie wymóc ani w TVP, ani w gazetach i rozgłośniach regionalnych, dla których pisałem i mówiłem, ani w Expressie Wieczornym, ani naturalnie w BBC. Jedyne takie doświadczenie wyniosłem z Gazety Wyborczej. krzysztofleski.salon24.pl/6990,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: polaczek 01.09.08, 15:16 ... to Bolek, Borusewicz, Bartoszewski, Tusk, Frasyniuk, Komorowski, Niesiolowski, Sikorski, Kwasniewski, Miller oraz reszta wszystkich polonofobow i komuchow. Odpowiedz Link Zgłoś
poszolom1 polaczek 01.09.08, 15:19 kiedy Gazeta pozbędzie się garbu jakim od jakiegoś czasu jest dla niej Adam Michnik, trzymany już chyba tylko z litości... kataryna.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
puterko_jan Czy Bartoszewski POkochał Niemców-hitlersynów 01.09.08, 15:16 Kiedy jednak okazało się, że wśród polityków wskazanych przez ministra Macierewicza znajduje się również prezydent Lech Wałęsa, ten złożył w Sejmie wniosek o natychmiastowe odwołanie rządu premiera Olszewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Chamstwo o knajactwo było swego czasu 01.09.08, 13:49 znakiem firmowym PC, dziś stało się znakiem firmowym PiS. Najbliższe wybory wykażą jakim poparciem w Polsce cieszą się knajacy i chamy. Odpowiedz Link Zgłoś
bzykajaca_w_zbozu Chamstwo o knajactwo było swego czasu 01.09.08, 14:38 28 maja 1992 roku, z inicjatywy posła Janusza Korwin-Mikke, Sejm podjął uchwałę, by minister spraw wewnętrznych przedstawił informację, który z posłów, senatorów, ministrów i wojewodów był w przeszłości konfidentem Urzędu Bezpieczeństwa lub Służby Bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_padline Chamstwo o knajactwo było swego czasu 01.09.08, 14:39 Lech Wałęsa potwierdził, że wypożyczał i przeglądał archiwalne dokumenty na swój temat, zaprzeczył jednak, jakoby miał cokolwiek z nich usunąć. Odpowiedz Link Zgłoś
champagne_fr co Pan na to P. Bartoszewski... 01.09.08, 13:59 BYLEM I JESTEM ZASTRASZANY I POWIEDZIELI ZE JAK SIE NIE ZAMKNE TO MNIE I MOJA RODZINE WYKONCZA.... TO TYLKO MALY PROMIL WYCINEK PRZESTEPSTW RASISTOW KRYMINALISTOW KTORZY TO ZE STRASZNYM OKRUCIENSTWEM I PREMEDYTACJA ZADAJAC STRASZNE CIERPIENIE DYSKRYMINUJA WYKANCZAJA ZABIJAJA I.T.P. ZA TO ZE SIE JEST POLAKIEM KATOLIKIEM INWALIDA KOBIETA DZIECIA... JEST ICH CALY LANCUCH I JEDEN Z POSLOW DO SEJMU FRANCUSKIEGO KTORY JUZ PONAD 3 LATA UKRYWA PRZESTEPSTWA PRZEKRETY I ZABIJAJA NAS I NIE TYLKO W BIALYCH REKAWICZKACH PONIEWAZ NIE UDALO IM SIE NAS NASTRASZYC TO SA TERAZ W STANIE ZABIC I ZABIJAJA MYSLAC ZE MAJA DO TEGO PRAWO.. TO JEST GORSZE OD EUTANAZJI..... JESTESMY NA SKRAJU WYTRZYMAKOSCI ZE WZGLEDUNA CHOROBE I CIERPIENIE KTORE MUSIMY JUZ OD WIELU LAT ZNOSIC PONIEWAZ CALY LANCUCH CHCE UKRYC SPRAWY KRYMINALNE.... POSEL DO SEJMU FRANCUSKIEGO I MAIRE W MIEJSCOWOSCI W KTOREJ MIESZKAM I KAZDY INNY MA OBOWIAZEK SCIGANIA RASIZM DYSKRYMINACJE KRYMINALISTOW I OTRZYMAL TAKI LIST Z ZAWIADOMIENIEM I BYL TOLIST POLECONY Z POTWIERDZENIEM ODBIORU KTORY OTRZYMAL...... MOZNA DLUGO PISAC ALE STRASZNE CIERPIENIE NIE POZWALA JUZ MI PISAC I PISZE NIESKLADNIE PONIEWAZ JEST TAKI OGROMNY BOL I NAWET MORFINA NIE STEPIA GO NIERAZ NIE LAGODZI A JAK TAK TO NIEDLUGO DZIALA..... OTO MALY PROMIL WYCINEK ZA CO NAS WYKANCZAJA ZADAJA CIERPIENIE I W KAZDEJ CHWILI MOZE NASTAPIC ZGON.....ZA CO SA TE ADMINISTRACJE I WSPOLPRACUJACY PRZESTEPCY ODPOWIEDZIALINII........ RASIZM TORRTURY ZABIJANIE POLAKOW INWALIDOW KOBIETY DZIECI ZE STRASZLIWYM OKRUCIENSTWEM I PREMEDYTACJA PRZEZ NIEKTORE ADMINISTRACJE FRANCUSKIE .... BRAK DEMOKRACJI I NIE PRZESTRZEGANE PRAWA CZLOWIEKA WE FRANCJI...... RATUNKU RATUNKU RATUNKU .... TORTURY RASIZM....WE FRANCJI > > >> WE FRANCJI .......MIESZKAMY JUZ OKOLO 25 LAT JA JESTEM INWALIDA 80% >> UTRATY ZDROWI >> > ZDROWIE UTRACILEM ZA TO ZE JESTEM POLAKIEM > ZONA PRACOWALA W SZPITALU JAKO OPIEKUNKA DO CHORYCH A Z > >> ZAWODU JEST KINEZYKOTERAPEUTA TO DYREKCJA ZMUSZALA JA TEZ DO TEJ PRACY >> MUSIALA PRACOWAC JEDNOCZESNIE JESZCZE JAKO SPRZATACZKA I.T.P. NIE >> PLACILI JEJ NADGODZIN WARUNKI BYLY TAKIE BASEN BYL W PIWNICY OKNA >> POZABIJANE MUSIALA NOSIC PACJENTOW 80-90 kg MARTWEJ WAGI(bezwladnych) >> WENTYLACJA ZLA I NIESPRAWNA PO PRAWIE 12 LATACH STRACILA ZDROWIE I ZLOZYLA DEKLARACJE >> CHOROBY ZAWODOWEJ I OD TEJ PORY DYREKCJA ZE SWOIMI PRZYDUPASAMI ROWNIEZ >> Z POLSKI Z KASAMI -CPAM- -CAF- I.T.D...ZACZELA WSZYSTKO ROBIC ZEBY SIE SAMA ZWOLNILA I CORAZ WIECEJ >> DOKUCZALA ALE NIE UDALO IM SIE ZASTRASZYC WYMUSIC NICZEGO I DOPROWADZILI >> JA DO TAKIEGO STANU ZDROWIA ZE MOGLA UMRZEC NA STANOWISKU PRACY WIDZAC >> ZE NIE UDA IM SIE POZBYC JEJ A STALO SIE TO GROZNE DLA NICH POSTANOWILI >> ZWOLNIC JA DYSCYPLINARNIE ZA OPUSZCZENIE NIBY STANOWISKA PRACY DUZO >> MOZNA BY BYLO PISAC O TYM.. JAK PRACOWALA TO OSTATNIO NIE PLACILI JEJ >> CHOROBOWEGO JAK DO TEGO CZASU A CHORUJE JUZ PRAWIE TRZY LATA KASA >> CHORYCH-CPAM- A KASA RODZINNA- CAF - PRZESTALA PLACIC NAM POMOCY NA >> MIESZKANIE-APL- ZEBY NAS NASTRASZYC WYSYLALI POLICE- BEZ ZADNYCH POWODOW >> KTORA BEZ ZADNEGO POWODU NAKAZU WLAMALA SIE DO MOJEGO DOMU POWYKRECALI >> MI RECE ZALOZYLI KAJDANKI DO TYLU ZEBY MNIE JESZCZE WIECEJ BOLALO(jestem >> inwalida 80% utraty zdrowia )JESTEM PO OPERACJINA SERCE MUSZE BRAC MORFINE BOL JEST NIE DO WYTRZYMANIA ALE TO JUZ INNA CHOROBA LUDZIE DZIWIA SIE ZE JESZCZE ZYJE PO TYM WSZYSTKIM CO CI PRZESTEPCY WYPRAWIAJA NIE POZWOLILI >> WZJAZC MI LEKARSTWA NA SERCE Z NIKIM SIE SKATAKTOWAC ZACHOWALI SIE JAK >> BYM BYL TERORYSTA A JESTEM BARDZO CHORYM CZLOWIEKIEM TO ONI ZROBILI >> GORZEJ OD TERORYSTOW ASYSTENTKI SOCJALNE NIE INTERWENIUJA A JESZCZE >> DEZIMFORMUJA... MAIRE GDZIE MIESZKAM TEZ UDAJE ZE O NICZYM NIE WIE >> ADMINISTRACJE PANSTWOWE NIE WYPLACAJA NALEZNYCH PRESTACJI I BLOKUJA >> SPECJALNIE ...ZEBY ZABIC CZLOWIEKA NIE TRZEBA STRZELIC KULKI W GLOWE ANI >> WLOZYC NOZ W PLECY A MOZNA ZABIC TORTURAMI MORALNYMI PSYCHICZNYMI >> FIZYCZNYMI.... A ROBIA TO Z PREMEDYTACJA KOMORNIKA WYSLALI PROBOWALI WYRZUCIC >> NAS Z MIESZKANIA ZA TO ZE KASA -(CAF) NIE PLACILA MI NALEZNEGO DODATKU-APL- DO BATIGER A >> TEN SFALSZOWAL KONTRAKT ..TAK SOBIE WSZYSTKO CALY LANCUCH USTALIL PONIEWAZ NAROBIL PRZEKRETOW I >> MYSLELI ZE NAS NASTRASZA A POPROSTU STRACILISMY ZDROWIE STAN ZDROWIA >> POWAZNIE SIE POGORSZYL Z MOZLIWOSCIA ZGONU W KAZDEJ CHWILI.... JEST TO >> RASIZM NIE PRZESTRZEGANIE PRAW CZLOWIEKA SPRAWY KRYMINALNE NADAJACE SIE >> DO PROKURATURY ALE OSOBY KTORE POWINNY TO ZROBIC UKRYWAJA WSZYSTKO CZYM >> STAJA SIE TAK SAMO PRZESTEPCAMI...ROBIA TO ZEBY ZABIC..MOZNA DLUGO PISAC TAKA JEST CZESC >> FRANCUZOW TAKIE TU JEST LIBERTE EGALITE FRATERNITE......... >> TAK PRZESTRZEGAJA PRAWA CZLOWIEKA W UNII EUROPEJSKIEJ W TYM WYPADKU >> CHODZI O FRANCJE.... >> BRAK DEMOKRACJI ISA NIE PRZESTRZEGANE PRAWA CZLOWIEKA WE FRANCJI PRZEZ NIEKTORE ADMINISTRACJE FRANCUSKIE TO GORZEJ NIZ MAFIA... TORRTURUJA I ZABIJAJA ZA TO ZE SIE JEST POLAKIEM INWALIDA TORRTURUJA KOBIETY DZIECI I.T.PO. ZEBY UKRYC SWOJE PRZEKRENTY I SPRAWY KRYMINALNE ZEBY NIE WYSZLY NA JAW WYMYSLAJA SPRAWY SADOWE O KTORYCH NIE POWIADAMIAJA I POZNIEJ WYDAJA WYROKI BEZ PRAWA OBRONY I W JEDNYM WYROKU SA DWA SKAZANIA 1 ZA NIE STAWIENIE SIE NA SPRAWIE I 2 KARA WYROK WYSSANY Z PALCA ... TEN NIBY WYROK NIE PRZYSYLAJA DO NIBY SKAZANEGO CO JEST NIE PRZESTRZEGANE PRAWO DO OBRONY... NASTEMPNY PRZYKLAD SAD PRACY POWINIENL PRZRESLAC WSZYSTKIE DOWODY DO PROKURATURY PONIEWAZA ZOSTALO POPELNIONE PRZESTEMPSTWO ALE KOMBINUJA Z DYREKCJA SZPITALA KTORY POPELNIL PRZESTEMPSTWO ZE SWOJA SWITA KTORA ZASIADA W DYREKCJI A DYREKTORKA JEST ZWYKLA PIELEGNIARKA DYREKTOREM NORMALNY PRZESTEMPCA WYSZKOLONY W SPECJALNEJ SZKOLE M......KTORZY RAZEM Z SADEM PRACY I OBRONCAMI POSZKODOWANEGO KRENCA I TO JUZ PONAD 2 LATA A WYDANIE WYROKOW JUZ BYLO WIELE RAZY DO KTORYCH NIGDY NIE DOSZLO NIE PRZESYLALI POWIADOMIENIA ZE WYDANIE WYROKU NIE ODBEDZIE SIE I NIE PODAWALI POWODU..... DZISIAJ MIAL SAD PRACY MIAL KOLEJNY RAZ WYDAC WYROK I PO STAWIENIU SIE W SADZIE SPRAWY NIE BYLO NAWET NA WOKANDZIE A POINFORMOWALI ZE WYROK BEDZIE WYSTAWIONY ZAOCZNIE I PRZESLANY DO DOMU.... WYROKU SADOW SA WYDAWANE W PANSTWACH DEMOKRATYCZNYCH PUBLUCZNIE I W IMIENIU REPUBLIKI FRANCUSKIEJ ....JEST TO NIE PRZESTRZEGANIE PROCEDURY BRAK DEMOKRACJI I METODY MAFIJNE KRYMINALNE LAMANE JEST PRAWO CZLOWIEKA I.T.P........... MAJA SIE CZEGO BAC PONIEWAZ NAROBILI TYLE PRZESTEMPSTW SJEST W TYM DUZO SPRAW KRYMINALNYCH TORRTURUJA ZABIJAJA ZE STRASZLIWYM OKRUCIENSTWEM I PREMEDYTACJA POLAKOW INWALIDOW KOBIET DZIECI ZWYKLI ZBRODNIARZE KTORZY POWINLI BYC SCIGANIE PRZEZ PROKURATURE I TO Z URZEDU .... W TYM TEZ SA UMACZANE SADY SEDZIOWIE URZEDNICY PAN STWOWI NIERAZ NA WYSOKIM STANOWISKU I MYSLA ZE IM WOLNO TORRTUROWAC FIZYCZNIE PSYCHICZNIE MORALNIE....POMYLILI SIE A TO POPROSTU NAZYWA SIE MAFIA..... OTO LIBERTE FRATERNITE EGALITE NIEKTORYCH ADMINISTRACJI FRANCUSKICH I ICH PRACOWNIKOW..... SWIAT SIE MUSI DOWIEDZIEC O TYM CI LUDZIE I ADMINISTRACJE PRZYNOSZA WSTYD FRANCJI ............. ESZCZE JEDEN MALY WYCINEK... JAK SIE DOMAGA SWOJEGO PRAWA TO ADMINISTRACJE I ICH PRACOWNICY WYSYLAJA POLICJE KTORA BEZ NAKAZU WYLAMUJE DZWI WYKRECA RECE ZAKLADA KAJDANKI I TO INWALIDZIE Z UTRATA 80% ZDROWIA ZADAJAC TORRTURY Z MIESZKANIA ZNIKA PIEC TYSIECY EURO 2 BUTELKI WODKI DOKUMENTY POLSKIE KTORE PO KILKU MIESIACACH PODRZUCAJA DO SKRZYNKI NA LISTY ....POLICJANT W CYWILU JEST PIJANY ZE LEDWO STOI NA NOGACH BYLI NASLANI ZEBY ZABIC I TE NIEKTORE ADMINISTRACJE ROBIA ZEBY ZABIC PONIEWAZ MYSLA ZE UDA IM SIE UKRYC SPRAWY Odpowiedz Link Zgłoś
champagne_fr Re: co Pan na to P. Bartoszewski... 01.09.08, 14:03 cd.............. ESZCZE JEDEN MALY WYCINEK... JAK SIE DOMAGA SWOJEGO PRAWA TO ADMINISTRACJE I ICH PRACOWNICY WYSYLAJA POLICJE KTORA BEZ NAKAZU WYLAMUJE DZWI WYKRECA RECE ZAKLADA KAJDANKI I TO INWALIDZIE Z UTRATA 80% ZDROWIA ZADAJAC TORRTURY Z MIESZKANIA ZNIKA PIEC TYSIECY EURO 2 BUTELKI WODKI DOKUMENTY POLSKIE KTORE PO KILKU MIESIACACH PODRZUCAJA DO SKRZYNKI NA LISTY ....POLICJANT W CYWILU JEST PIJANY ZE LEDWO STOI NA NOGACH BYLI NASLANI ZEBY ZABIC I TE NIEKTORE ADMINISTRACJE ROBIA ZEBY ZABIC PONIEWAZ MYSLA ZE UDA IM SIE UKRYC SPRAWY KRYMINALNE PRZEKRENTY RASIZM.... JESTESMY MORALNIE FIZYCZNIE PSYCHICZNIE WYKONCZENI Z MOZLIWOSCIA NAGLEGO I W KAZDEJ CHWILI ZGONU.... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec o, głos francuskiego niedorajdy 01.09.08, 14:06 napisz nam tu jeszcze jak ci francuz ukradł rower - pośmiejemy się i pamietaj koniecznie wielkimi literami ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zygmunt_kotek o, głos francuskiego niedorajdy 01.09.08, 14:28 Lech Wałęsa zapowiedział, że jeśli TVP pokaże film "TW Bolek" - który jego zdaniem zawiera nieprawdziwe informacje - wytoczy proces telewizji publicznej. Były prezydent będzie się domagać 20 mln zł odszkodowania. Odpowiedz Link Zgłoś
spacki o, głos francuskiego niedorajdy 01.09.08, 14:41 Czy jako prezydent prosił pan UOP o teczkę Bolka? Nic takiego nie było Odpowiedz Link Zgłoś
j.pitera_c.zenona o, głos francuskiego niedorajdy 01.09.08, 14:49 B. prezydent L. Wałęsa, wymieniony jako jedna z osób ponoszących "szczególną odpowiedzialność" za nieprawidłowości w WSI uważa, że "został pomówiony sformułowaniami zawartymi w raporcie" i zapowiada wystąpienie na drogę prawną przeciwko braciom Kaczyńskim Odpowiedz Link Zgłoś
kontroler_001 o, głos francuskiego niedorajdy 01.09.08, 14:50 Wałęsa [...] byłby czynnikiem destabilizacji i nieładu, izolującym Polskę od reszty świata Adam Michnik 1990 Odpowiedz Link Zgłoś
parch_w_gazecie o, głos francuskiego niedorajdy 01.09.08, 14:54 W wolnej Polsce nikt nigdy nie próbował niczego na mnie wymóc ani w TVP, ani w gazetach i rozgłośniach regionalnych, dla których pisałem i mówiłem, ani w Expressie Wieczornym, ani naturalnie w BBC. Jedyne takie doświadczenie wyniosłem z Gazety Wyborczej. krzysztofleski.salon24.pl/6990,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
premier_z_kaszub Re: co Pan na to P. Bartoszewski... 01.09.08, 14:36 Sukces polityki reform wymaga od Polaków sojuszu wszystkich sił reformatorskich, tych z "S" i tych z PZPR. W pozytywnym ułożeniu stosunków Polski i ZSRR skrzydło reformatorskie z PZPR, tacy ludzie jak gen. Wociech Jaruzelski, czy pierwszy sekretarz KC Mieczysław F.Rakowski mogą odegrać zasadniczą rolę A. Michnik 1989 Odpowiedz Link Zgłoś
rece_ktore_lecza Re: co Pan na to P. Bartoszewski... 01.09.08, 15:11 Brytyjski historyk, prof. Norman Davies _zdementował_ nieoficjalne informacje, jakoby miał pracować nad biografią byłego prezydenta Lecha Wałęsy. Odpowiedz Link Zgłoś
u2345p2 co Pan na to P. Bartoszewski... 01.09.08, 14:33 Kiedy jednak okazało się, że wśród polityków wskazanych przez ministra Macierewicza znajduje się również prezydent Lech Wałęsa, ten złożył w Sejmie wniosek o natychmiastowe odwołanie rządu premiera Olszewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
tw_maleszka_l co Pan na to P. Bartoszewski... 01.09.08, 14:52 Lech Wałęsa zapowiedział, że jeśli TVP pokaże film "TW Bolek" - który jego zdaniem zawiera nieprawdziwe informacje - wytoczy proces telewizji publicznej. Były prezydent będzie się domagać 20 mln zł odszkodowania. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 doktorat z blanciarstwa 01.09.08, 14:03 a habilitacja z bełtów. cóż za uczony z niego mąż. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec carpaccio czemu spamujesz na forum? 01.09.08, 14:59 jesteś jedyna osobą które przy swoim poście nie ma spamu- nie wstyd ci? Odpowiedz Link Zgłoś
hommekk Bartoszewski: Wybuczenie Borusewicza to przejaw... 01.09.08, 14:06 Pan profesor Władysław Bartoszewski to jeden z tych, którzy zasługują na najwiekszy szacunek. Niewątpliwy autorytet. Śmieszy mnie to, że niektórzy politycy oraz służalczyki i pomagierzy ojca Rydzyka tak usilnie próbują pomniejszyć istotę i zasługi pana Bartoszewskiego. Na szczęście, nie wszystko im wychodzi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
boruc_artur Bartoszewski: Wybuczenie Borusewicza to przejaw... 01.09.08, 14:30 Macierewicz dostarczył do Sejmu informacje, kto z posłów, senatorów, ministrów i wojewodów był odnotowany w dokumentach MSW jako konfident. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Bartoszewski: Wybuczenie Borusewicza to przej 01.09.08, 14:40 hommekk napisała: > Pan profesor Władysław Bartoszewski to jeden z tych, którzy > zasługują na najwiekszy szacunek. Niewątpliwy autorytet. Śmieszy > mnie to, że niektórzy politycy oraz służalczyki i pomagierzy ojca > Rydzyka tak usilnie próbują pomniejszyć istotę i zasługi pana > Bartoszewskiego. Na szczęście, nie wszystko im wychodzi. :) =================================== A moze jakies konkrety? Na przyklad dzialania dyplomatyczne lub parlamentarne projekty ustaw powodujace poprawe "dostatniego" zycia Polakow? Tylko bez zdawkowych, jak o JP2, "przeciez kazdy wie". Otoz nie, bo 95% ciemnogrodzian powtarza wylacznie medialna "kreatywnosc" dla wytypowanych osob. Uzasadnione niczym opiniami obdarzane sa persony pod "przykrywka" wmawianego, uznanego "autorytetu". A z jakiej przyczyny ten czlowiek ma byc dla polskich katolikow autorytetem, a w dodatku uznanym? Uznanym? Przez kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
mjr_maleszka Re: Bartoszewski: Wybuczenie Borusewicza to przej 01.09.08, 14:53 Słaby tekst. Nie ma co komentować Odpowiedz Link Zgłoś
u2345p2 Re: Bartoszewski: Wybuczenie Borusewicza to przej 01.09.08, 15:12 Czy jako prezydent prosił pan UOP o teczkę Bolka? Nic takiego nie było Odpowiedz Link Zgłoś
el.presidente.001 Bartoszewski: Wybuczenie Borusewicza to przejaw... 01.09.08, 15:13 Ja to robię dla Polski, dla "Solidarności". A oni zawsze robią coś takiego, kiedy są rocznice, aby odebrać coś Polsce, zrujnować "Solidarność". To są wrogowie "Solidarności", wrogowie interesu Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Libertyńskie stolce stulić parszywe ryje! 01.09.08, 14:10 Moskiewska pożyczka się skończyła i Schetyna nie da już ani grosza za spamowanie forów dyskusyjnych! Won do Putina waszego sponsora! Odpowiedz Link Zgłoś
thanateros ta libertynska gazeta udostepnia ci lamy bys 01.09.08, 14:16 wypisywal te swoje dyrdymaly, ktore przypominaja literature kloaczna... Nie myslales o jakiej terapii? Najlepiej - elektrowstrzasy Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend to prowokator 01.09.08, 14:40 tylko az dziw, ze mu sie to nie nudzi. i inny dziw, ze wielu daje sie nabierac Odpowiedz Link Zgłoś
dziobaty_minister ta libertynska gazeta udostepnia ci lamy bys 01.09.08, 14:47 Były prezydent Lech Wałęsa zapowiedział, że mimo listu, jaki napisał do niego w czwartek prezes TVP, Andrzej Urbański, złoży w sądzie pozew o naruszenie dóbr osobistych przez wyemitowanie filmu "TW Bolek". Odpowiedz Link Zgłoś
government_of_si1ly_walks Libertyńskie stolce stulić parszywe ryje! 01.09.08, 14:32 Zdaniem b. prezydenta Lecha Wałęsy, prof. Bronisław Geremek, który zginął w niedzielę w wypadku samochodowym, "to drugi człowiek za Ojcem Świętym o takim horyzoncie i takich możliwościach". Był największym Polakiem w XX wieku, największym patriotą i intelektem - powiedział Lech Wałęsa. Odpowiedz Link Zgłoś
el_presidente_tusk Libertyńskie stolce stulić parszywe ryje! 01.09.08, 15:13 Winny się zawsze tłumaczy Odpowiedz Link Zgłoś
premier_z.kaszub Libertyńskie stolce stulić parszywe ryje! 01.09.08, 15:16 Bolek to Wałęsa Odpowiedz Link Zgłoś
el.presidente.tusk Libertyńskie stolce stulić parszywe ryje! 01.09.08, 15:19 Tam, gdzie możliwe jest budowanie bez ustaw i tego politycznego sporu, zrobimy wszystko na 100 proc., a jak będzie trzeba to na 120 proc. - dodał [Tusk]. Odpowiedz Link Zgłoś
adrian14 Bartoszewski: Wybuczenie Borusewicza to przejaw... 01.09.08, 14:18 Cała prawda o braciach Kaczynskich i ich ,,bogate'' opozycyjne dzialania... prawy.blox.pl/2008/09/Kilka-prawd-o-Braciach.html Odpowiedz Link Zgłoś
government_of_sil1y_walks Bartoszewski: Wybuczenie Borusewicza to przejaw... 01.09.08, 14:30 Dla mnie typowym fanatykiem nienawiści i agresji jest Adam Michnik, aczkolwiek niewątpliwie inteligentny. Reprezentuje rodzaj fanatyzmu, którym się najbardziej brzydzę, ponieważ pod pozorami troski o człowieka, o wolność, o demokrację, lansuje twardą antykościelną i antypolską opcję polityczną. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Bartoszewski: Wybuczenie Borusewicza to przejaw... 01.09.08, 14:21 To prawda. Bolszewizację zawdzięczamy Kaczyńskim... Odpowiedz Link Zgłoś
tuks_nie_jest_kretynem Bartoszewski: Wybuczenie Borusewicza to przejaw... 01.09.08, 14:29 Były prezydent Lech Wałęsa zapowiedział, że mimo listu, jaki napisał do niego w czwartek prezes TVP, Andrzej Urbański, złoży w sądzie pozew o naruszenie dóbr osobistych przez wyemitowanie filmu "TW Bolek". Odpowiedz Link Zgłoś
el.presidente.tusk Bartoszewski: Wybuczenie Borusewicza to przejaw... 01.09.08, 15:19 To w końcu Bolek kapował czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
daretto Władziu...dobra rada 01.09.08, 14:22 nic już więcej nie mów...dyplomatołku. Odpowiedz Link Zgłoś
naga_prawda_0 Władziu...dobra rada 01.09.08, 14:33 "Wałęsa wykazał wielki talent w zacieraniu śladów i wywoływaniu napięć międzyludzkich". [Jest] "nieobliczalny, nieodpowiedzialny, niepoprawny, a przede wszystkim nieudolny". A. Michnik 1990 Odpowiedz Link Zgłoś
wacek233 Władziu...dobra rada 01.09.08, 14:35 wybrałem taką koncepcję [samotnego złożenia kwiatów], przecież nawet nie wypada mi z tymi ludźmi, którzy kradną zwycięstwo, czy którzy przeciwko przywódcy występują Odpowiedz Link Zgłoś
herr.tusk_kupfer-kartell Władziu...dobra rada 01.09.08, 15:17 Dla mnie typowym fanatykiem nienawiści i agresji jest Adam Michnik, aczkolwiek niewątpliwie inteligentny. Reprezentuje rodzaj fanatyzmu, którym się najbardziej brzydzę, ponieważ pod pozorami troski o człowieka, o wolność, o demokrację, lansuje twardą antykościelną i antypolską opcję polityczną. Odpowiedz Link Zgłoś
edwardrydz Bartoszewski ty stary oportunisto, nie wiesz, ze 01.09.08, 14:26 vox populi to vox dei! Znies meznie krytyke hipokryto! Czasu bolszewizmu juz sie skonczyly! Odpowiedz Link Zgłoś
gruss.aus.machu.picchu Bartoszewski ty stary oportunisto, nie wiesz, ze 01.09.08, 14:45 Liczyłem, że kiedyś Geremek zostanie premierem, a może prezydentem i wtedy Polska naprawdę dużo załatwi. No, nie udało się... - stwierdził Wałęsa. Odpowiedz Link Zgłoś
edx5 Re: Bartoszewski ty stary oportunisto, nie wiesz, 01.09.08, 20:30 Wspolczuje.jak najszybciej leczyc sie na glowke bo taka choroba rozwija sie b. szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
gruss.aus.peru Re: 01.09.08, 14:28 Sukces polityki reform wymaga od Polaków sojuszu wszystkich sił reformatorskich, tych z "S" i tych z PZPR. W pozytywnym ułożeniu stosunków Polski i ZSRR skrzydło reformatorskie z PZPR, tacy ludzie jak gen. Wociech Jaruzelski, czy pierwszy sekretarz KC Mieczysław F.Rakowski mogą odegrać zasadniczą rolę A. Michnik 1989 Odpowiedz Link Zgłoś
naga_prawda_0 Re: 01.09.08, 14:28 Ja to robię dla Polski, dla "Solidarności". A oni zawsze robią coś takiego, kiedy są rocznice, aby odebrać coś Polsce, zrujnować "Solidarność". To są wrogowie "Solidarności", wrogowie interesu Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Bartoszewski,Lepper,Walesa....... ........... 01.09.08, 14:30 Trzy autorytety polskie.Te same wyksztalcenie. Odpowiedz Link Zgłoś
mjr_maleszka Bartoszewski,Lepper,Walesa....... ........... 01.09.08, 14:41 Bez Maleszki Gazownia publikuje same nudy Odpowiedz Link Zgłoś
kalisz_ryszard_s.stefana Bartoszewski,Lepper,Walesa....... ........... 01.09.08, 14:52 A gdzie to jest napisane? Odpowiedz Link Zgłoś
puka_inti Re: 01.09.08, 14:31 Pozwie pan prezesa IPN Janusza Kurtykę i autorów książki? Oczywiście samego prezesa. Ja go informowałem, żeby nie robił paszkwilu, nie robił swądu niepotrzebnego, żeby sprawdził to wszystko. Jeśli on za tym stoi, bo się o tym wypowiada, to powalczymy. Z tego, co wiem, oni chcą pozbierać wszystkie paszkwile i opublikować z taką informacją, że każdy niech sobie wybierze, co chce. Na takiej zasadzie to ja Kurtykę zrobię największym agentem, na lepszych papierach niż on mnie zrobił. Dzisiaj zrobić ksero to żaden problem. Ostrzegam Kurtykę i innych, że jeśli to jest ksero i tym sposobem chcą mi poderwać autorytet, to będą odpowiadać w sądzie. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan-50 Bartoszewski: Wybuczenie Borusewicza to przejaw.. 01.09.08, 14:32 zacząłem czytac wpisy (dobiczek, adela, yanuss). Smutno mi że tylu ludzi ma takie poglądy. Jak nazwalibyście przyjaciele tłum wygwizdujący J. Kaczynskiego, Macierewicza, L. Kaczyńskiego, J. R. Nowaka ? Odpowiedz Link Zgłoś
porcelanowy_pisuar Bartoszewski: Wybuczenie Borusewicza to przejaw.. 01.09.08, 14:39 Kiedy jednak okazało się, że wśród polityków wskazanych przez ministra Macierewicza znajduje się również prezydent Lech Wałęsa, ten złożył w Sejmie wniosek o natychmiastowe odwołanie rządu premiera Olszewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend myslisz ze dyskutujesz? 01.09.08, 14:42 porcelanowy_pisuar napisał: > Kiedy jednak okazało się, że wśród polityków wskazanych przez > ministra Macierewicza znajduje się również prezydent Lech Wałęsa, ten > złożył w Sejmie wniosek o natychmiastowe odwołanie rządu premiera > Olszewskiego > > Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnik_111 myslisz ze dyskutujesz? 01.09.08, 14:44 Czy jako prezydent prosił pan UOP o teczkę Bolka? Nic takiego nie było Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_padline myslisz ze dyskutujesz? 01.09.08, 15:08 Wy nie wiecie jak oni daleko zaszli Odpowiedz Link Zgłoś
tv_maleszka Bartoszewski: Wybuczenie Borusewicza to przejaw.. 01.09.08, 14:51 To w końcu Bolek kapował czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence Bartoszewski: Wybuczenie Borusewicza to przejaw.. 01.09.08, 14:40 i znowu polskie piekiełko... "Prócz plucia i stania w rozkroku o niczym nie mają pojęcia lecz mimo to wierzą głęboko że czeka ich cud wniebowzięcia gdy tylko zatłuką się w mroku" J.Kaczmarski Odpowiedz Link Zgłoś
agent_cba Bartoszewski: Wybuczenie Borusewicza to przejaw.. 01.09.08, 14:54 Zaświadczenie byłego prezydenta nosi numer 1763. Dokument stwierdza: "Zaświadcza się na podstawie posiadanych i dostępnych dokumentów zgromadzonych w zasobie archiwalnym IPN - Komisji Ścigania Zbrodni przeciwko Narodowi Polskiemu, że pan Lech Wałęsa jest pokrzywdzonym przez służby specjalne PRL." Były prezydent pokwitował odbiór zaświadczenia w swoim biurze w gdańskiej Zielonej Bramie i od razu zapowiedział pozwanie do sądu każdego, kto nadal będzie twierdził, że Lech Wałęsa był agentem. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Bartoszewski: Wybuczenie Borusewicza to przej 01.09.08, 15:12 Polonofob Bartoszewski nie moze zapomniec, ze zostal wygwizdany! Wedlug "profesora" normalny przejaw zachowania sie w demokracji jest bolszewizmem. Opinia "profesora" wyraznie traci prawdziwym bolszewizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
dozorca_z_sopotu Bartoszewski: Wybuczenie Borusewicza to przejaw.. 01.09.08, 15:15 A gdzie to niby jest napisane? Odpowiedz Link Zgłoś
zwolennik_999 spektakularne sukcesy tuskiej władzy: 01.09.08, 14:42 Wałęsa "wyłączył wszystkich mogących stanąć mu na drodze - aby to osiągnąć, uznał za stosowne lżyć ich publicznie, nazywając jajogłowymi i Żydami" [...] "jego niewiedza w sprawach gospodarki i międzynarodowych straszy i paraliżuje Polaków i zagranicznych partnerów" Adam Michnik 1990 Odpowiedz Link Zgłoś
po.niszczyciel POlitycy domagają się od ludzi całowania w dupę 01.09.08, 14:45 wstrząsającym dla POlityka jest ,że gdzieś go nie lubią ale z faktu ,ze przeciętny polityk jest jednocześnie bigotem wynikają takie akcje jak buzkowe czyli oburzenie za kolegę. a to jest normalne , w takim serialu "moda na sukces" też są postacie różnie POstrzegane i nie zawsze POzytywnie a skoro nasi POlitycy zdradzają się POdobnie (np. Zyta do Donka - Bracie, Donek do Zyty - Siostro ,a potem kopa jej w dupę POdobno za zatrudnienie w biurze POselskim członka rodziny, ale POciesza domysł ,że Donek zapewne cieszył sie z nominacji Zyty na ministra finansów bo wiadomo wakat był a ministerstwo nie może być POzostawione samo sobie POdobnie jak miasto, np. Sopot :) ) to niech się nie dziwią ,że ludzie tak ich oceniają. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend polactwo = paranoja 01.09.08, 14:52 drogi towarzyszu (nie obrazisz sie zapewne za nomenklature), drobna dygresja, ale przyzwyczajonym, ze wam trza wszystko lopatologicznie CZARNO na BIALYM: 1. zdecydowanie glosniej towarzysze kaczynskie & co. placza, ze ich media nie lubia, nie cenia, nie zapraszaja.. 2. czym innym jest docenienie kogos za NIEZAPRZECZALNE zaslugi i zachowanie minimum KULTURY. tego niestety zabraklo wsrod stoczniowej zbieraniny mętów.. po.niszczyciel napisał: > wstrząsającym dla POlityka jest ,że gdzieś go nie lubią ale z faktu ,ze > przeciętny polityk jest jednocześnie bigotem wynikają takie akcje jak buzkowe > czyli oburzenie za kolegę. > a to jest normalne , w takim serialu "moda na sukces" też są postacie różnie > POstrzegane i nie zawsze POzytywnie a skoro nasi POlitycy zdradzają się POdobni > e > (np. Zyta do Donka - Bracie, Donek do Zyty - Siostro ,a potem kopa jej w dupę > POdobno za zatrudnienie w biurze POselskim członka rodziny, ale POciesza domysł > ,że Donek zapewne cieszył sie z nominacji Zyty na ministra finansów bo wiadomo > wakat był a ministerstwo nie może być POzostawione samo sobie POdobnie jak > miasto, np. Sopot :) ) to niech się nie dziwią ,że ludzie tak ich oceniają. Odpowiedz Link Zgłoś
po.niszczyciel Re: polactwo = paranoja 01.09.08, 15:05 wuetend napisał: > drogi towarzyszu (nie obrazisz sie zapewne za nomenklature), > drobna dygresja, ale przyzwyczajonym, ze wam trza wszystko > lopatologicznie CZARNO na BIALYM: > 1. zdecydowanie glosniej towarzysze kaczynskie & co. placza, ze ich > media nie lubia, nie cenia, nie zapraszaja.. > 2. czym innym jest docenienie kogos za NIEZAPRZECZALNE zaslugi i > zachowanie minimum KULTURY. tego niestety zabraklo wsrod stoczniowej > zbieraniny mętów.. > ja tej zbieraniny nie znam więc pochopnie nie oceniam, nie wypowiem się ale drogi pseudo-intelektualisto porównując sytuację do serialowej miałem na myśli pewne proste zjawisko. twoja wypowiedź zawiera ciekawe spostrzeżenie ,że jedna grupa pomstuje na media postrzegając ludzi jako nierozumnych wyjątkowo POdatnych na sterowanie a druga POmstuje na szarych obywateli głośno wyrażających swoje niezadowolenie. a przecież to w demokracji normalne zjawisko. ja tu mogę tylko dodać by wszyscy POlitycy przestali w końcu żyć tym co było , bracia rozpamiętywaniem a ich przeciwnicy domaganiem się specjalnego traktowania za to co kiedyś zrobili. niech w końcu teraz coś POkażą co przekona niezadowolonych. to oni sa dla tych ludzi a nie na odwrót "jedynie oświecony umyśle" Odpowiedz Link Zgłoś
rece.ktore_lecza Re: polactwo = paranoja 01.09.08, 15:13 Zdrowie wasze w gardła nasze! Odpowiedz Link Zgłoś
feldmarschall_von_tux cytat z wałęsy prezydenta elekta pijącego toast 01.09.08, 15:17 Kiedy jednak okazało się, że wśród polityków wskazanych przez ministra Macierewicza znajduje się również prezydent Lech Wałęsa, ten złożył w Sejmie wniosek o natychmiastowe odwołanie rządu premiera Olszewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: wuetend 01.09.08, 15:05 wuetend napisal: polactwo = paranoja Powinienes dobrze wiedziec (i z pewnoscia wiesz, ale wolisz klamac i obrazac!!!), ze prawie wszystkie media w Polsce sa w antypolskich pazurach. One nigdy jeszcze nie ocenily pozytywnie prawidlowych propolskich posuniec. Zawsze mieszly je z blotem. Nie obrazaj ludzi myslacych normalnie, zawziety polonofobie! Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Pytanie o uczciowość i godność dziejową 01.09.08, 15:10 Niech liberościerwa napiszą co w czasie stanu wojennego robił Borusewicz, a co bracia Kaczyńscy i dlaczego ten pierwszy musi się wstydzić prawdy? Bo każdy wiec co robił... i to jest świństwo... Odpowiedz Link Zgłoś
premier_nie_jest_kretynem Pytanie o uczciowość i godność dziejową 01.09.08, 15:11 To ludzie o moralności alfonsa, tarzający się w rynsztoku moralnej zgnilizny blog.rp.pl/rybinski/2008/07/13/byk-na-wode/ Odpowiedz Link Zgłoś
gruss_aus_machu_picchu Pytanie o uczciowość i godność dziejową 01.09.08, 15:12 Kiedy jednak okazało się, że wśród polityków wskazanych przez ministra Macierewicza znajduje się również prezydent Lech Wałęsa, ten złożył w Sejmie wniosek o natychmiastowe odwołanie rządu premiera Olszewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Pytanie o uczciowość i godność dziejową 01.09.08, 15:17 placebo99 napisał: > Niech liberościerwa napiszą co w czasie stanu wojennego robił > Borusewicz, a co bracia Kaczyńscy i dlaczego ten pierwszy musi się > wstydzić prawdy? Bo każdy wiec co robił... i to jest świństwo... > placebo, skoro uwazasz, ze wiesz, co borusewicz robil, to napidsz... Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Nie ulegnę chamskiej prowokacji 01.09.08, 19:51 I tak byście poprzekręcali fakty na korzyść odszczepieńców moralnych. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_padline Re: 01.09.08, 15:13 po ujawnieniu przez dawnych kolegów Maleszki jego agenturalnej przeszłości, w redakcji "Gazety Wyborczej" zapadły decyzje, że pozostanie on w pracy, że będzie nadal redaktorem i że nadal będzie publikował... Odpowiedz Link Zgłoś