plorg 16.09.08, 14:30 Ach to globalne ocieplenie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orcasz Pół centymetra śniegu i dwa zapatulone palanty 17.09.08, 09:22 Jak długo jeszcze na pierwszej stronie Wyborczej trzeba będzie oglądać tych dwóch zapatulonych palantów, którzy natrzaskali sobie zdjęć na płaskiej umocnionej drodze z powodu kilku milimetrów śniegu? Odpowiedz Link Zgłoś
rasklaat Re: Pół centymetra śniegu i dwa zapatulone palant 17.09.08, 12:35 Ha ha faktycznie śmieszni są w tych warunkach z tym swoim bojowym wyposażeniem, nawet stoptuty ubrali:) orcasz napisał: > Jak długo jeszcze na pierwszej stronie Wyborczej trzeba będzie oglądać tych > dwóch zapatulonych palantów, którzy natrzaskali sobie zdjęć na płaskiej > umocnionej drodze z powodu kilku milimetrów śniegu? Odpowiedz Link Zgłoś
brave76 Re: Pół centymetra śniegu i dwa zapatulone palant 17.09.08, 20:40 Faktycznie, faceci którzy wybierają sie w góry w sandałach lub kobiety w niedzielnych pantofelkach i z torebeczkami są mniej smieszni.... a później, o dziwo, są wypadki w górach... założe się ze gdybys był razem z nimi, w tej chwili, przy tej pogodzie w polarku i adidaskach to Twoje poczucie humoru błyskawicznie by Cie opusciło... pzdr... Odpowiedz Link Zgłoś
czysty_jak_sciana Re: Pół centymetra śniegu i dwa zapatulone palant 17.09.08, 21:47 Przeciez to warunki, przy ktorych spokojnie moga tam spacerowac rencisci w kozakach i moherach! Jesli wyborcza pisze "zobacz" snieg na Kasprowym, to niech pokaza tez ten snieg a nie dwoch palantow fotografujacych sie na przemian w ich bojowym rynsztunku. Odpowiedz Link Zgłoś
rasklaat Re: Pół centymetra śniegu i dwa zapatulone palant 22.09.08, 14:05 Przy takich jak na zdjęciu warunkach włożyłbym co najwyżej polar, na to goretexową kurtkę (zwykła turystyczna, bez "technicznych" bajerów) luźne khakis lub bojówki i swoje trekkingowe Berghausy. Plus mały plecaczek żeby włozyc kurtkę i polar jak się rozgrzeję szybkim marszem. W zimie w górach chodzę zazwyczaj w koszulce jesli nie ma wiatru i jest mi ciepło. brave76 napisał: > Faktycznie, faceci którzy wybierają sie w góry w sandałach lub > kobiety w niedzielnych pantofelkach i z torebeczkami są mniej > smieszni.... a później, o dziwo, są wypadki w górach... założe się > ze gdybys był razem z nimi, w tej chwili, przy tej pogodzie w > polarku i adidaskach to Twoje poczucie humoru błyskawicznie by Cie > opusciło... pzdr... Odpowiedz Link Zgłoś
offal [...] 17.09.08, 22:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
orcasz Weź ty się odreaguj synuś 18.09.08, 08:34 I popracuj nad swoim językiem. Dobrze, że są “przygotowani” ale ich mumifikacja w tak łatwych warunkach wygląda po prostu śmiesznie. Tym bardziej, że na zdjęciach nie widać prawie śniegu, tylko naszych bohaterów zafascynowanych przede wszystkim ich profesjonalnym outfitem. Sam chodzę po górach i jeżdżę na nartach od dziecka i śmieszą mnie ludzie chodzący w góry głównie po to, żeby szpanować i strzelać setki zdjęć przede wszystkim samym sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
rasklaat Re: Weź ty się odreaguj synuś 22.09.08, 14:08 > Sam chodzę po górach i jeżdżę na nartach od dziecka i śmieszą mnie ludzie > chodzący w góry głównie po to, żeby szpanować i strzelać setki zdjęć przede > wszystkim samym sobie. Aye, to jak ja - urodziłem się w górach i jeżdżę tam pół zycia, wiem jaki sprzęt jest dobry w jakich warunkach. Ludzie kupujący sobie jak najdroższy, profesjonalny sprzęt dla alpinistów i chodzacy w nim po łatwych górkach to górscy lamerzy. Ci w adidaskach i dresikach to takie same lamuchy ale z drugiego bieguna. Odpowiedz Link Zgłoś