wielki_czarownik Możecie pluć na Wałęsę 29.09.08, 19:02 Możecie sobie pluć na Wałęsę, ale to i tak jeden z największych Polaków i jedna z najważniejszych postaci w dziejach świata. Szczekacie, plujecie jadem, ale i tak jeden Wałęsa zrobił więcej, niż wszyscy ci, którzy w czasie stanu wojennego zajęci byli pilnowaniem, żeby im kot pod czołg nie wpadł. I powiem szczerze, że jak słucham tego człowieka, to dochodzę do wniosku, że on mówi mądrzej niż cała ta gromada doktorków i profesorków nazywająca sama siebie "prawdziwą opozycją". A! Zanim mnie ktoś wyzwie od ubeków, to chciałbym zauważyć, że w momencie upadku dawnego systemu jeździłem rowerkiem Pinio, byłem w początkowym okresie edukacji i siłą rzeczy do ZOMO wstąpić nie mogłem. No ale możecie mi wytknąć, że wychowałem się na podwórku. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: wielki_czarownik 01.10.08, 14:35 wielki_czarownik napisał: > Możecie sobie pluć na Wałęsę, ale to i tak jeden z największych Polaków i jedna > z najważniejszych postaci w dziejach świata. > Szczekacie, plujecie jadem, ale i tak jeden Wałęsa zrobił więcej, niż wszyscy c > i, którzy w czasie stanu wojennego zajęci byli pilnowaniem, żeby im kot pod czo > łg nie wpadł. > I powiem szczerze, że jak słucham tego człowieka, to dochodzę do wniosku, że on > mówi mądrzej niż cała ta gromada doktorków i profesorków nazywająca sama siebi > e "prawdziwą opozycją". > A! Zanim mnie ktoś wyzwie od ubeków, to chciałbym zauważyć, że w momencie upadk > u dawnego systemu jeździłem rowerkiem Pinio, byłem w początkowym okresie edukac > ji i siłą rzeczy do ZOMO wstąpić nie mogłem. No ale możecie mi wytknąć, że wych > owałem się na podwórku. Masz nagrode za najlepszy belkot miesiaca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Anna Walentynowicz-to jej nalezy sie chwala, 01.10.08, 09:38 a nie tobie Bolek.To z jej powodu byl strajk na stoczni, to ja ludzie tam respektowali-gydyby nie to, ze ta kobieta byla zbyt skromna i bala sie, ze strajk kierowany przez kobiete nie bedzie traktowany powaznie, to o tobie Walesa nikt by nigdy nie uslyszal. To jej wszystko zawdzieczasz. Odpowiedz Link Zgłoś