agryppa_wawa 02.10.08, 14:36 o co im chodzi z tym kryzysem... cisza spokój a leszcze straszą i straszą... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny5 Kaczyński: PiS wycofa wniosek o odwołanie marsz... 02.10.08, 14:37 Co ma piernik do wiatraka?Marszalkowie a gospodarka Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Że co proszę? 02.10.08, 14:48 Odwołanie Komorowskiego zwiększyłoby kryzys? Dlaczego? Bo Komorowski by wpadł w depresję i by się zaczął leczyć na koszt NFZ? A może po prostu Komorowski jest najlepszym możliwym marszałkiem, bez niego ustawy gospodarcze będą gorsze? Czy to chciał powiedzieć Pan Prezes? Każdy polityk się kiedyś kończy, ale Kaczyński kończy się w wyjątkowo marnym stylu. www.skubi.net/rozliczenia.html www.skubi.net/euro.html www.skubi.net/pieniadz.html Odpowiedz Link Zgłoś
oneflesh Re: Że co proszę? 02.10.08, 15:00 ale jaja. Komorowski dostał największy komplement w życiu i to od człowieka o którym by nigdy nie pomyślał. Kaczyński myślę, że się poprawiasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Dziękujemy Ci najukochańszy były premierze.... 02.10.08, 15:51 Albowiem Ty kierując się dobrem ojczyzny w obliczu grożącemu nam światowemu kryzysowi gosp. podjąłeś tą heroiczną decyzję. Wiemy, że nie było Ci łatwo. Wiemy jak długo musiałeś ze sobą walczyć i że poległ w tej walce Twój przyjaciel, Ludzwik Dorn. Twoja Decyzja niesie nadzieję na lepsze jutro. Niecha Twoje słowa odbiją się ożywczym echem po rynkach finansowych świata i okolic. O.. jeszcze raz dziękujemy Ci, my łże społeczeństwo, które pragnie Cię przeprosić za wszystkie obelgi i niegodziwości jakie spotkały cię z życiu doczesnym. O wielki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oneflesh Re: Dziękujemy Ci najukochańszy były premierze... 02.10.08, 16:01 nie rób se jaj :):):) bo to nie temat do żartów, raczej dla speców od psychiatrii :) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Dziękujemy Ci najukochańszy były premierze... 02.10.08, 16:26 Od psychiatrii geriatrycznej bo zdaje się dla tej grupy społeczeństwa pis robi te swoje przedstawienia kukiełkowe Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Nie wiem, czy Kaczogeniusz ma w dupie wszystko opr 02.10.08, 16:42 ócz jakichś własnych intryg czy taki debilny, żeby ludzi teraz straszyć katastrofami...Ażesz stul pysk, idioto! Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Oto agenturalny styl i kultura wypowiedzi. 02.10.08, 16:50 Agenci, towarzysze i TW, polubili forum Gazety Wyborczej. Czują się tutaj jak u siebie w domu. Co za perlistość i swoboda w wypowiedziach! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Oto agenturalny styl i kultura wypowiedzi. 02.10.08, 17:02 vitabravo napisał: > Agenci, towarzysze i TW, polubili forum Gazety Wyborczej. > Czują się tutaj jak u siebie w domu. > Co za perlistość i swoboda w wypowiedziach! A żebyś wiedział... pełno tu się kręci pisowskich szpicli ( tw) prowokatorów i byłych towarzyszy i innych kreatur, którzy pragną skorzystać z możliwości swobodnej wypowiedzi, której nie daje mi ich macierzysty portal radiomaryja.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz PiSd to Plugastwo i Szkodnictwo,stąd moja krytyka. 02.10.08, 17:49 Faktem jest, że poyebany Jarek ma do plugastwa i szkodnictwa jakiś wrodzony talent, coś jak dar boży. Np. wymyślec, ze dzień demokratycznych wyborów to coś na kształt stanu wojennego mogła tylko wyjątkowa kiłą umysłowa, igrać z nastrojami Polaków przy okazji jakichś tam głosowań w Sejmie tez mógł wyjątkowy plugawiec. Ot, Mam Talent. Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Stawiam natomiast pytanie:czy normalnie dorozwinię 02.10.08, 17:54 ty człowiek może popierać PiSd? Otóż stawiam ostrożną tezę że nie. Trzeba być albo bęcwałem albo psychopatą albo brać za to pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Człowiek zaślepiony nienawiścią pianę toczy 03.10.08, 14:38 Trzeba być albo bęcwałem albo psychopatą albo brać za to pieniądze, żeby pisać takie posty jak ty. > Ja myślę jednak, że nikt ci nie zapłaci, bo nikt nie wchodzi w relacje z psycholem. Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: Oto agenturalny styl i kultura wypowiedzi. 02.10.08, 17:02 Tak jest, agenci PiSu kochają to forum, ale coś was mało dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Oto agenturalny styl i kultura wypowiedzi. 03.10.08, 14:42 battosai napisał: > Tak jest, agenci PiSu kochają to forum, ale coś was mało dzisiaj. > Zastanów się bezmyślny: Albo kochają i jest ich dużo, albo jest ich mało, bo nie kochają. Odpowiedz Link Zgłoś
jona12 Re:wiem ze kaczory lech i jarek 02.10.08, 17:19 TO NAWIEKSZE DEBILE NA KULI ZIEMSKIEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
llawrynowicz Kaczyński: PiS wycofa wniosek o odwołanie marsz... 02.10.08, 14:40 "To akt dobrej woli w obliczu grożącej nam katastrofy gospodarczej, w trosce o nasz wzrost gospodarczy - powiedział Kaczyński." Jarek, ja zawsze wiedziałem, że jesteś idiotą, ale patrząc ostatnio na twoje występy dochodzę do wniosku, że należy zmienić definicję medyczną tej jednostki chorobowej. Co ma - się pytam - Komorowski do kryzysu, którego nota bene nie ma i nie będzie ?!? Czy może przypadkiem doszliście do wniosku, że wasz wniosek można o kant d.. potłuc, bo nie ma w nim nic konstruktywnego? Odpowiedz Link Zgłoś
malwina666 już mu się zupełnie rzeczywistość pomyliła z... 02.10.08, 14:42 ... teatrem tworzonym na potrzeby mediów i ich nieszczęsnych odbiorców. W dodatku gdzie tu logika, jak niby rezygnacja z jakiegoś beznadziejnego wniosku o odwołania marszałka ma wpłynąć na stan polskiej gospodarki? Nawet kompletny debil sprzed telewizora tego nie kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
donaldu.tusku.ltd Kaczyński: PiS wycofa wniosek o odwołanie marsz.. 02.10.08, 14:44 kiedyś Polska miała Smolenia i Laskowika - teraz ma Kaczyńskiego i Gosiewskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Kaczyński: PiS wycofa wniosek o odwołanie mar 02.10.08, 16:01 donaldu.tusku.ltd napisał: > kiedyś Polska miała Smolenia i Laskowika - teraz ma Kaczyńskiego i Gosiewskiego > ... > Smoleń i Laskowik to super chłopaki,Kaczyński i Gosiewski to karykatury moralne,zero inteligenci. Odpowiedz Link Zgłoś
tristan987 Super... 02.10.08, 14:45 ... najpierw pis i usluzne gryzipiorki w paru pisowskich gazetkach i na paru "prawicowych" blogach - pozdrowienia dla "pana" Sciosa tak przy okazji - robia wielka afere, Komorowskiego na Don Corleone i KingPina w jednej osobie kreuja. A teraz dobra wole nagle okazuja, bo chca kryzys zazegnac. Kongres USA bedzie im dozgonnie wdzieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Skandal! Komorowski to najgorszy marszałek 02.10.08, 14:48 w historii parlamentu, a Niesiołowski to największy cham w historii parlamentu. Obydwaj i tak wylądują na śmietniku historii, ale lepiej tego nie odwlekać bo to szkodzi Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
donaldu.tusku.ltd Re: Skandal! Komorowski to najgorszy marszałek 02.10.08, 14:51 na śmietniku historii synku to już są Twoi idole... a teraz patrzymy jak dogorywają :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: sharn1 02.10.08, 14:56 sharn1 napisał: > Komorowski to najgorszy marszalek > w historii parlamentu, a Niesiołowski to największy cham w historii > parlamentu. Obydwaj i tak wylądują na śmietniku historii, ale lepiej > tego nie odwlekać bo to szkodzi Polsce. Zgadzam sie z Toba. To samo historia nam powie w odniesieniu do calej partii POpaprancow! PS - Komorowski za swoje kontatkty ze sluzbami specjalnymi juz dawno powinien zeznawac przed sadem. Niestety, zyjemy jednak w PRL- bis - republice czerwonych kolesiow. Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: sharn1 02.10.08, 15:40 o ciekawe informajie posiaasz... jakie kontakty Komorowskiego ? Napisz coś więcej ... niż tylko to co Nasz dziennik napisał Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Jak Sobieski z odsieczą wiedeńską tak... 02.10.08, 16:00 Premier Kaczyński swą doniosłą decyzją uratował przed śmiercią z głodu i zimna setki tysięcy polskich rodzin..... Niech żyje premier 1000- lecia, niech żyje pierwszy sekretarz KC PIS nie ch... żyje...... Odpowiedz Link Zgłoś
pauleycz Re: Skandal! Komorowski to najgorszy marszałek 02.10.08, 14:59 Pewnie że wylądują tam z czasem ale będzie to dość miękkie lądowanie. Ich upadek zamortyzują Kaczyńscy, Ziobro, Gosiewski i inny prawi i sprawiedliwi pośród Narodów Świata, którzy - mam nadzieję - na śmietnik historii trafią niebawem. Odpowiedz Link Zgłoś
pluci Kaczyński: PiS wycofa wniosek o odwołanie marsz.. 02.10.08, 14:49 Lekarza, lekarza natychmiast!!! Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny_dyzio Kaczyński: PiS wycofa wniosek o odwołanie marsz.. 02.10.08, 14:56 to oczywista oczywistość że ze stanem umysłu Jarosłąwa jest coraz gorzej:/ Odpowiedz Link Zgłoś
zibi63 Kaczyński: PiS wycofa wniosek o odwołanie marsz.. 02.10.08, 15:00 Przypominam sobie metody z czasów głębokiego PRL-u. Władze puszczały plotki o podwyżce cen na pioziomie 60% Wprowadzane były w wysokości 20 procent. Wszyscy byli zadowoleni. Małe podwyżki, dobra władza. Nie wiem czemu takie mam skojarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pinczer0 Kaczyński-drugie Starachowice 02.10.08, 15:06 Jak ujawnilo sie na posiedzeniu sejmowej komisji sledczej, Jaroslaw Kaczynski ujawnil tajemnice sledztwa. Sprawa identyczna ze sprawa starachowicka z ta roznica, ze tam byli zamieszani samorzadowcy a tutaj byly (na szczescie!) premier. Kaczynski sie wyraznie zestrachal i ze strachu wycofuje wnioski o odwolanie marszalkow. Odpowiedz Link Zgłoś
007bjb Kaczyński: PiS wycofa wniosek o odwołanie marsz... 02.10.08, 15:09 oby tylko tych zarysy nie urzeczywistniono bo znowu dostaniemy w tyłek, to oczywista oczywistość! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka_mkm Kaczyński: PiS wycofa wniosek o odwołanie marsz... 02.10.08, 15:13 Jarosław Kaczyński od zawsze brzydzi się bankami a pieniądze trzyma w skarpecie. Nie umie się sam utrzymać więc mieszka z mamusią. Znaczy się musi mieć coś strasznie ciekawego do powiedzenia w sprawie kryzysów gospodarczych i finansów. Już nie mogę się doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
contri1946 Kaczyński: PiS wycofa wniosek o odwołanie marsz... 02.10.08, 15:15 politycy! odchromolcie się od finansów państwa! bo inaczej naprawdę będzie kryzys! Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 PO powinno mówić o procesie impeachmentu!! 02.10.08, 15:27 A potem w akcie dobrej woli zaprzestać takowej dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
jonwol Kaczyński: PiS wycofa wniosek o odwołanie marsz.. 02.10.08, 15:28 A po co? I tak przerżną oszołomy głosowanie! Jaki Jarkacz jest wspaniałomyślny! Coś bedzie chciał za to. Odpowiedz Link Zgłoś
lizak1969 Kaczyński: PiS wycofa wniosek o odwołanie marsz... 02.10.08, 15:29 kaczyński i cały pis to moralne dno. takie jest życie. czasem śmierdzi, ot i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Kaczyński: PiS wycofa wniosek o odwołanie marsz... 02.10.08, 15:30 pisowski prezesie to już nie jest defetyzm to sabotaż (katastrofa to pan i pański brat) Odpowiedz Link Zgłoś
munkela Kryzys - to jest to! 02.10.08, 15:44 Bracia Kaczynscy Bogu dziekuja za ten kryzys. Nareszcie maja czym straszyc narod! To, ze obaj nie maja najmniejszego pojecia o czym mowia (np. zrozumienie roznicy pomiedzy kryzysem finansowym i kryzysem ekonomicznym przekracza ich mozliwosci umyslowe), nie ma zadnego znaczenia. Najwazniejsze, ze maja czym straszyc. Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Kaczyński: PiS wycofa wniosek o odwołanie mar 02.10.08, 15:57 Czego ten mały gudłaj straszysz Polaków,kryzys to ty masz w swoich gaciach baranie jeden.Panikę to możesz tworzyć na Kamczatce. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Chlebowski czyli kromka chleba............. 02.10.08, 16:05 PO dokladnie wie ze bedzie kryzys.I dodam.W naszym kraju rzad spoczal na laurach.Juz dzis powinien zebrac sie sztab kryzysowy i przygotowac zarzadzenia czy ustawy , bedace przeciwuderzeniem w kryzys.Problem polega na tym ze PO nie ma wizji i jej nie chce miec ze strachu.Opozycja ma obowiazek wykazywac nierobstwo tego rzadu. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Chlebowski czyli kromka chleba............. 02.10.08, 16:14 prese.., co Ty pieprzysz? Ja nie mam wizji, i także nie mam strachu. Jeśli Ty masz takowe, to się lecz. Co to jest przeciwuderzenie w kryzys? Ciekawe ile Ci płacą za te bzdury, bo płacić muszą, nie ma chyba takiego na ziemi człowieka, który z własnej nieprzymuszonej woli pisze takie idiotyzmy. BTW. jak tam tworzenie struktur państwa podziemnego :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zetorg Re: Chlebowski czyli kromka chleba............. 02.10.08, 16:19 presentation1 napisał: > PO dokladnie wie ze bedzie kryzys.I dodam.W naszym kraju rzad spoczal na laurac > h.Juz dzis powinien zebrac sie sztab kryzysowy i przygotowac zarzadzenia czy us > tawy , bedace przeciwuderzeniem w kryzys.Problem polega na tym ze PO nie ma wiz > ji i jej nie chce miec ze strachu.Opozycja ma obowiazek wykazywac nierobstwo te > go rzadu. hehehe, czy komus udalo sie zrozumiec ten belkot ? widac zwolennicy partii zwanej PiS mowia jednym glosem. widac jak na dloni, ze kaczynski zaczyna panikowac. grunt usuwa sie spod nog. musial zrezygnowac z idiotycznych pomyslow, ale tak aby zachowac twarz. stad pomysl z 'kryzysem', z ktorym teraz niezlomne PiS bedzie walczylo (jak kiedys z ukladem; nastepne w kolejnosci sa juz chyba tylko biale myszki). niestety. zachowywanie twarzy to sztuka, ktorej PiS nijak nie moze ogarnac. jedyny kryzys o jakim mi wiadomo to kryzys w partii zwanej PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Chlebowski czyli kromka chleba............. 02.10.08, 16:26 Wiesz kiedy bedzie kryzys?Zobaczysz go na swoim koncie i w portfelu. Odpowiedz Link Zgłoś
peryklejtos Re: Chlebowski czyli kromka chleba............. 02.10.08, 16:53 To już nie straszysz Żydami i masonerią? Teraz straszysz kryzysem? A konsylium lekarskie już mości trolla zbadało? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Chlebowski czyli kromka chleba............. 02.10.08, 18:15 peryklejtos napisał: > To już nie straszysz Żydami i masonerią? Teraz straszysz kryzysem? > A konsylium lekarskie już mości trolla zbadało? Obawiam się, że jednak umyło ręce... Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 presentation1..SBecki propagator bolszewizmu.... 02.10.08, 17:21 psia kupa na ulicy... Odpowiedz Link Zgłoś
enki79 Re: Kaczyński: PiS wycofa wniosek o odwołanie mar 02.10.08, 16:33 normalnie jaruś złote serduszko :) Odpowiedz Link Zgłoś
kac_moralny Ksztulony piedoolony a gamoń. 02.10.08, 16:40 Uny myśli, że jest jak dawniej - piardnął i Edriu jest vice,piardnął i już nie jest - znowu piardnął i Endriu jest vice, piardnął i już nie jest. A tu ch...j. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Szkoda, że tych dwóch agento-filów zostanie 02.10.08, 16:47 Naprawę Sejmu należałoby zacząć od wywalenia Komorowskiego, Niesiołowskiego i paliknota. Odpowiedz Link Zgłoś
al_bandi Re: Szkoda, że tych dwóch agento-filów zostanie 02.10.08, 16:52 vitabravo napisał: > Naprawę Sejmu należałoby zacząć od wywalenia Komorowskiego, > Niesiołowskiego i paliknota. -- Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Szkoda, że tych dwóch agento-filów zostanie 02.10.08, 17:03 To dobrze uzasadniony wniosek, rozważymy to towarzyszu. coś jeszcze...? Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Szkoda, że tych dwóch agento-filów zostanie 03.10.08, 14:56 Co tu uzasadniać, wystarczy popatrzeć na ich agenturalne profile. Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: Kaczyński: PiS wycofa wniosek o odwołanie mar 02.10.08, 16:57 > o co im chodzi z tym kryzysem... cisza spokój a leszcze straszą i straszą... Jak to o co... O to, żeby wyborcy poczuli się jak w oblężonej twierdzy, bo wtedy partie populistyczne zawsze zbierają więcej głosów. Jak to się mówi, nie strasz, nie strasz, bo się zes*asz. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Kaczyńskiemu strach dupe ściska więc jest 02.10.08, 16:58 bardziej koncyliacyjny ! Ale tę mendę trzeba dobić. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Kaczynski, ty zakłamany tchórzu !!! 02.10.08, 17:11 teraz rakiem,łajdaku?! Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 J.Kaczynski, wystraszył sie debaty sejmowej !!! 02.10.08, 17:16 łajdak wie,że debata sejmowa jest transmitowana na cały kraj i poza.. A w debacie padły by pytania o łajdactwa i oszustwa jego i PIS-u !! Odpowiedz Link Zgłoś