kroliklesny 16.10.08, 08:02 Polska polityka zeszla do poziomu wiejskiego poklepywania sie cepami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rekin761 Prezydencki przysiad 16.10.08, 17:31 jestem ciekaw kto za te chamstwo obydwu zapłaci? oczywiście my a 2 pajaców sie dobrze bawi we własne gierki, Kaczorów mam dosyć po uszy ale Tusk też nie lepszy, g... robi tylko koszta i wstyd przez nich, nasi politycy to gó...arze!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
janina38 Re: Prezydencki przysiad 16.10.08, 19:23 Piszesz o byle sprawach ( samolot,koszty) a nie zastanawiasz się,że Lech Kaczyński robi wszystko by przejąć funkcje prezydenta - premiera.Cała jego argumentacja "Jestem głową państwa i mogę jechać gdzie chcę "jest dla prostaczków.Tu idzie wojna o władzę.Braciszek przeliczył się z wyborami, utracił władzę więc próbuja ja zdobyć kruczkami prawnymiI nie idzie im o Polskę, wielkimi patriotami to będą 11 listopada , 3 maja itp.A potem Polska się nie liczy,włażą w rolę rządu na ile tylko mogą.To jest pełzający zamach stanu i zimno się robi jak słucha się głupawych komentarzy, kto , co ,komu. Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Prezydenckie podróże i przysiad przy wspólnym Sto 16.10.08, 18:00 Nie mowie, ze ktos ma kompleks nizszosci i musi sobie i opinii publicznej udowodni, swa niżeli nie wyrzszosc, to w kazdym przypadku równości. Podroż Pana Prezydenta byla na pewno wesoła, śliczne dziennikarki, może poszedł okazyjnie Szampanek, albo cos mocniejszego. Co tam wielka Polityka, ja wiem co chce i td. Podobne podroze prowadził były Kanclerz Niemiec Schroeder, poznal śliczna dziennikarke, ozenil się, zostal szefem z Gazprom i zyje szczeliwie. Jak wiadomo w Turkmenistanie odkryto zloza Gazu, tak wielkie ze mozna by bylo, cala Europe przez więcej niżeli 11 lat, zaopatrzyć Gazem. Gdyby Prezydent był cwany, pojechałby do Turkmenistanu, wziął Szefa EONu i paru polskich Firm, zrobił interes stulecia, zrobił sie Szefem i zyl szczeliwie. Zenic sie nie musi, chyba ze chce. Odpowiedz Link Zgłoś
to777mash Re: Prezydencki przysiad 16.10.08, 22:40 Czyżby wizjoner Palikot miał jednak rację? Ten "pan prezydent" zachowuje się jakby był na ostrej fazie;bełkoce, parska, pohukuje i jeszcze ten głupawy, przylepiony uśmiech. Najlepsze było jak udawał, że rozumiał Sarkozy'ego. Wyglądał prześmiesznie udając skupienie. Twarz do Encyklopedii Zdrowia. Gdyby tak jeszcze się ślinił. Odpowiedz Link Zgłoś
adela38 Re: Prezydencki przysiad 17.10.08, 06:23 Mysle ze Tusk jest winien calej tej sytuacji.Ten facet jest zwyczajnym chamem.Nie wyobrazam sobie jego w roli prezydenta. Odpowiedzialny polityk, szef rzadu w takiej sytuacji nie bedzie staral sie ponizac urzedu prezydenta nawet jakby ten prezydent byl niewiadomo kim.Szczegolnie gdy sam ma chec na ten urzad.Trzeba umiec sie zachowac nawet w trudnych sytuacjach konfliktowych.Nie bylo problemu by obaj byli w Brukseli.Miejsc bylo trzy.Mogli sie zmieniac tak jak to sie pozniej stalo.Ten zenujacy cyrk wygenerowal Tusk i mam nadzieje ze poniesie tego konsekwencje razem ze swoja ekipa. Odpowiedz Link Zgłoś
pantok-rator Prezydencki przysiad 17.10.08, 07:26 Muszę przyznać się do niestety jednej sprawy-jestem od zawsze zwolen- nikiem PIS-u,ale coraz trudniej"dochować mi" tej wierności. Wszystko co się dzieje jest wynikiem wychowania-całego procesu kształtowania osobowości,czyjej?Oczywiście 2 "genialnych"chłopców rozpieszczonych-od dziecka skazanych na bycie wyjątkowymi.Może i byli ale bez przesady.Przecież cały naród-a takze społecznośc europejska to nie mama i żona.To co pokazał Pan Prezydent-te kaprysy i grymasy? Na litość boską-to straszna dziecinada-tylko trochę zbyt kosztowna. Czy Państwo nie widzicie jak mu się mylą normalne uprzejmości-z objawami faktycznej sympatii?Mówi-mój Przyjaciel-a ja objawów faktycznej przyjażni na Twarzy Prezydenta Francji nie dostrzegłam, raczej z trudnoscią powstrzymywane zniecierpliwienie. Smutne jest to wszystko.Życzę Panu Prezydentowi-aby przestał tak osobiscie podchodzić do swojej pracy-nabrał więcej dystansu i nie kompromitował już nas Polaków.Przecież jest Profesorem-co to zachować się nie potrafi?Po co się osmiesza? Bardzo niedobry wpływ na wychowanie miały niestety same kobiety. Jest mięki,słaby-rozkapryszony-Drogie Panie,przestańcie go tak rozpieszczać!Wybierzcie sobie inną drogę do robienia kariery!!! Odpowiedz Link Zgłoś