carpaccio4 polityka, media a sprawa ejakulacji 18.10.08, 15:21 chyba nic zdrożnego w tym, że ktoś tam nie interesuje się sympatiami politycznymi kogoś, kogo chciał by delikatnie rzecz ujmując przytulić Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: polityka, media a sprawa ejakulacji 18.10.08, 15:23 carpaccio4 napisał: > chyba nic zdrożnego w tym, że ktoś tam nie interesuje się sympatiami > politycznymi kogoś, kogo chciał by delikatnie rzecz ujmując przytulić bo o dymaniu nie ma mowy Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: polityka, media a sprawa ejakulacji 18.10.08, 15:32 carpaccio4 napisał: > carpaccio4 napisał: > > > chyba nic zdrożnego w tym, że ktoś tam nie interesuje się sympatiami > > politycznymi kogoś, kogo chciał by delikatnie rzecz ujmując przytulić > > bo o dymaniu nie ma mowy raczej o pieniądzach piszę Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Kownacki próbuje zbagatelizować starcie prezyde.. 18.10.08, 15:23 Gruba przesada? To prawda bracia Kaczyńscy już przeginają w arogancji wobec innych i to mocno. Skoro mu się nie podoba Olejnik i tvn to po co tam lezie, dlaczego nie posłuchał nadprezydenta. Dlaczego nie kazał zainstalować w Brukseli tv trwam? Odpowiedz Link Zgłoś
premier_z_kaszub Re: 18.10.08, 15:30 Tu, w tej Izbie przedstawiciele mojego rządu każdego miesiąca, powtarzam, każdego miesiąca będą informowali Wysoką Izbę i polską opinię publiczną o kolejnych decyzjach likwidujących przywileje władzy, przywileje prawne i materialne. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4701279.html forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86105539&a=86107683 Odpowiedz Link Zgłoś
socca Dr Jekyll i Mr Cham 18.10.08, 15:40 Znamy już historii świata takie przypadki np Stalin, który fotografował się z dziećmi a co robił to wszyscy wiemy. Nasz dr Jekyll i Mr Cham, to typowy przyapdek dwoistej osobowości. Niestety w polskim przypadku jest to robione w mało finezyjny sposób. Prostactwo niestety wypite z mlekim matki przeważnie konfiguruje się z brakiem inteligencji. CO by lo widaćgołym okiem, co widać (niestety dla nas wszystkich) każdego dnia. Przyszedł czas kampanii wyborczej, czas z tym skończyć Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Dr Jekyll i Mr Cham 18.10.08, 16:08 Nie zdziwamy się, prosze państwa, gdy przy obecnym stanie psychicznym - cały rok obrażania, naburmuszania, ślamazarności i nagłe trzydniowe ożywienie, wręcz otwarcie na ludzi, rozchichotanie, poklepywanie po plecach, facecje itp, a więc nie bądźmy zdziwieni, gdy w takiej właśnie kondycji na następnym szczycie europejskim w czasie obrad pan prezydent w pewnym momencie zdejmie spodnie i wypnie swój prezydencki tyłek na Tuska, co wprawi w stan osłupienia przedstawicieli państw członkowskich. Nie zdziwmy się też natychmiastowej reakcji na ten zdumiewający fakt współpracowników prezydenta. Już po 10 minutach minister Piotr Kownacki powie, że prezydent wprawdzie pokazał, ale nie cały tyłek tylko lewy półdupek prezydencki i że właściwie nie ma o czym mówić, cała sprawa jest przesadzona i proszę o następne pytania. Prezydencki brat Jarosław Kaczyński całą winą obarczy wilcze oczy Tuska, który tak wpratruje się w brata Lecha, że ten psychicznie nie wyrabia i może stąd pewna ekstrawagancja zachowania pana prezydenta. W sukurs już po godzinie przyjedzie poseł Jacek Kurski, który na specjalnie zwołanej konferencji prasowej ujawni, choć z pewnym zażenowaniem, że od dawna w Trójmieście mówiło się nie tylko o tuskowym dziadku w Wermahcie ale także o tym, że babka obecnego premiera ze strony ojca była czarownicą! Tak, tak, możecie się państwo śmiać, ale ja mam na to dowody, których z oczywistych względów na razie nie ujawnię. Więc pewnie Tusk ma coś w genach i po prostu, hm, no, zaczarował prezydenta. I to wcale nie jest śmieszne, tylko niebezpieczne dla państwa i jego obywateli. Na to poseł Joachim Brudziński, żeby nieco zmienić tok dyskusji, przypomni, że przecież Palikot już dużo wcześniej pokazał penisa, więc właściwie o co chodzi. Na sugestię, że penis był sztuczny, poseł parsknie śmiechem i powie, żeby nie być śmiesznym, bo to wszystko zawracanie, za przeproszeniem, d... A w ogóle to gdzie te wszystkie reformy nowego rządu i te tuskowe cuda? A tak w ogóle skoro pan prezydent może latać gdzie i kiedy chce to i pokazywać co i kiedy chce też chyba mu wolno? Proszę sprawdzić w konstytucji, proszę państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 ''Starcie Kaczyńskiego z Olejnik? Gruba przesada'' 18.10.08, 15:48 A czego się obraża ta stronnicza niby dziennikarka!!!Nie od dziś wiadomo że szanójacy się dziennikarz nie będzie pracował dla anty plskich mendi!!!Tylko aparatczyki na,których ojciec walter coś ma albo szuja,która chce zrobić karierę!!Te aparatczyki pracujące dla TVN,POLSZMATY,są gorsi od dziennikarzy piszący dla trybuny ludu po wojnie!!!a co się spodziewać po potomkach żydo-ubecji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 "Prezydent znany jest ze swojej rycerskości" ..... 18.10.08, 15:54 Zwłaszcza jak stanął w obronie "czarownicy"......to ci dopiero ..."RYCERZ"..... fotoforum.gazeta.pl/photo/0/sh/ed/fwtw/eLZQVVCynuzPfCVLcX.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
majdan_r "Prezydent znany jest ze swojej rycerskości" ..... 19.10.08, 09:23 Zabrać Bolkowi Nobla forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86105539&a=86109413 Odpowiedz Link Zgłoś
soldadura104 Kaczyńskiego nie ale Tuzk może wykońć Olejnik 18.10.08, 15:55 Pani Olejnik przez lata była posłusznym wykonawcą PRL owskich służb specjalnych. Jej funkcjonowanie nie wynika więc z jej super inteligencji lecz z inteligencji zaplecza. Wielu wojowników jak Kaczyński ma przyjemność spróbować się z inteligencją dawnych ubeków. Dlatego ze strony Kaczyńskiego Olejnik nic nie grozi natomiast kilku nadgorliwców dla przypodobania się i ochronienia premiera przed zniesmaczeniem może Olejnik zaszkodzić. Zwłaszcza w obliczu wizji uszczuplenia portwela ubekom Olejnik może być zmuszana do ataku na Tuzka. wystarczy posłuchać opini o Tuzku w skarbówkach i u komorników obstawianych przez Rosyjski wywiad. Poza tym gdy Amerykanie w celu dania sygnału byłym agentom kto tu rządzi przez skazanie Jaruzelskiego ( w zawieszeniu) to Olejnik też będzie się musiała narazić władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Tusk to pionek, no co Ty.... 18.10.08, 16:02 On może tylko grzecznie wyłożyć 500 milionów dla ITI (jako szef partii rządzącej w W-wie). Jak będzie grzeczny to go zrobią prezydentem. A jak nie to mu zrobią antykampanię w odpowiednim czasie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
b_j chyba ten prezio na podwórku się chował -- 18.10.08, 16:01 ale pokazał yntelgenckom, żolyborskom kulturem. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 skupienie - blant, tanie wino, palikot 18.10.08, 16:02 to wszystko skupia się w osobie tuska Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec w tym artykule nie ma nic o Tusku 18.10.08, 16:13 no chyba że Kaczyński to dla ciebie Tusk Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: w tym artykule nie ma nic o Tusku 18.10.08, 16:40 pakulec napisał: > no chyba że Kaczyński to dla ciebie Tusk czyli, że o tusku nie wolno pisać? zabijesz? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec bez przesady 18.10.08, 18:18 nie bój się nie mam zamaru nikogo zabijać- wogle nie wiem skąd u ciebie taki pomysły - to raczej ten jak mu tam... Kaczyński wysuwa takie groźby - ale nie obawiaj się on jako dżentelmen - obraża i grozi tylko kobietom. Co do mojego pytania to w sumie nie odpowiedziałes mi czy Kaczyński jest dla ciebie Tuskiem czy może Olejnik to Tusk? Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: bez przesady 18.10.08, 19:37 pakulec napisał: > nie bój się nie mam zamaru nikogo zabijać- wogle nie wiem skąd u > ciebie taki pomysły - to raczej ten jak mu tam... Kaczyński wysuwa > takie groźby - ale nie obawiaj się on jako dżentelmen - obraża i > grozi tylko kobietom. > Co do mojego pytania to w sumie nie odpowiedziałes mi czy Kaczyński > jest dla ciebie Tuskiem czy może Olejnik to Tusk? wiesz jak jest, człowiek człowiekowi tuskiem Odpowiedz Link Zgłoś
dyrektor.wandryszewski Re: bez przesady 18.10.08, 23:14 Minister sprawiedliwości Zbigniew Ćwiąkalski zapowiedział, że resort sprawiedliwości będzie się domagał zwrotu kosztów naprawy obu uszkodzonych laptopów. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4903195.html forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86105539&a=000000 Odpowiedz Link Zgłoś
parch_jabloni Re: bez przesady 19.10.08, 09:25 Właśnie dyskutowaliśmy tu w redakcji i zdecydowaliśmy, że "Gazeta" nie może ponosić ryzyka trzymania nieubezpieczonego korespondenta [...] Zaraz dostaniesz faksem zwolnienie. Widzisz, nie jesteśmy bezwzględnymi kapitalistami tylko humanitarnymi demokratami... Odpowiedz Link Zgłoś
prokurator.od.blidy bez przesady 18.10.08, 23:15 Skrajna nieodpowiedzialnosc Tuska forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86105539&a=86116609 Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: bez przesady 24.10.08, 03:44 Z dwójki p.Olejnik i p.Kaczyński,to dżentelmenem okazała się Olejnikowa,bo zamiast dać w pysk,odpuściła,a mogła dać klapa w zad,żeby nie było,że obraziła GŁOWĘ głowy państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 carpaccio, widzę że masz pi.....a na punkcie Tuska 18.10.08, 19:29 Zapewne budzisz się po nocach przerażony bo śni ci się że Tusk chce ci wypić cały twój zapas denaturatu. A w ciągu dnia widzisz za każdym rogiem czyhającego na ciebie Tuska z maczugą. Nie uważasz że najwyższy czas zacząć się leczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
e_e_f carpaccio, widzę że masz pi.....a na punkcie Tuska 20.10.08, 16:02 Według Lecha Wałęsy klasę reprezentują Władysław Bartoszewski i Bronisław Geremek, może jeszcze Tadeusz Mazowiecki, "natomiast innych tej klasy i wysokości w Polsce" nie widać. Domyślamy się, iż tylko przez wrodzoną uprzejmość dr Wałęsa wśród ludzi z klasą nie wymienił siebie - lecz jego wykształcenie, kultura osobista oraz dogłębna znajomość savoir vivreu niewątpliwie plasują go w tej kategorii. Trochę nas zabolało, iż wśród "ludzi z klasą" dr Lech Wałęsa nie wymienił Adama i Stefana Michników, Wandy Rapaczynski [...] ale w końcu kimże jesteśmy, by krytykować oceny wybitnego męża stanu, który już dawno przekroczył osiągnięcia słynnego Nikodema Dyzmy. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86105539&a=86108016 Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: skupienie - blant, tanie wino, palikot 18.10.08, 16:19 raczej w osobie Kaczynskiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
albatros007 monika lubi komuchow,to fakt 18.10.08, 16:04 najbardziej lubila rycerza gangsterow polskich Milera. poprostu,nadstawiala sie Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: monika lubi komuchow,to fakt 18.10.08, 16:06 albatros007 napisał: poprostu,nadstawiala sie ufffffff Odpowiedz Link Zgłoś
sar11 ''Starcie Kaczyńskiego z Olejnik? Gruba przesada'' 18.10.08, 16:09 Cham chamem pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec dżentelmen Kaczyński 18.10.08, 16:10 - przecież nie dał Monice w twarz, nie opluł, a nawet nie pokazał swojego małego pisyolecika- prawdziwy dżentelmen Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Prezio byl wyraznie pod wplywem alkoholu..... 18.10.08, 16:18 jak wytrzezwial to przeprosil. Ale czy stan ciaglego upojenia alkoholowego prezydenta moze byc okolicznoscia lagodzaca? Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Kownacki próbuje zbagatelizować starcie prezy 18.10.08, 16:19 a ja tu się szanownym koleżankom i kolegom forumowiczom się dziwię się. skąd na boga tyle jadu i nietolerancji wobec głowy państwa, która nie raz i nie dwa podkreślała, że jest prawdziwym polakiem z dziada pradziada a skoro jest, to wiadomo, że polak nie wielbłąd... i tu trzeba sobie w pokorze przypomnieć słowa osła Palikota, który raczył był zauważyć, że nasz pan prezydęt był podobno po kilku głębszych. reasumując: skoro pan prezydęt był pijany to mogło go odrobinę ponieść. wybaczmy mu tak jak wybaczyła pani olejnik. przecież to tylko efekt narodowych słabości:) Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Kownacki próbuje zbagatelizować starcie prezyde.. 18.10.08, 16:19 Pani Monika nie jest obiektywną dziennikarką, dla kasy Pani to robi? Pani robi robotę na zlecenie.Proszę powiedzieć konkretnie, co złego zrobili Kaczyńscy? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Kownacki próbuje zbagatelizować starcie prezy 18.10.08, 16:22 co zlego zrobili Kaczynscy? To, ze sie urodzili.... Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Dżentelmeni 18.10.08, 16:21 Przypomnę, że jarosław k. wraz ze swoją switą onegdaj podeptał red. Kolendę-Zalewską i chamsko z niej zadrwił. To samo, choć bardziej grożnie, zrobił prezydent k. Choć nie podeptał i nie uderzył, to wykonał grożbę karalną. Ale w kodeksie rycerskim obu braci k. takie chwyty są dopuszczalne. Potem się wyśle wiecheć i z głowy. Dlatego śmierdząca kupa mojej suki jest delikatesem w porównaniu z braćmi k. i ich mafią. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a Baba z magla robila mu reklame wiec zostal preziem 18.10.08, 16:29 Teraz woli Tusiaka bo wiecej moze. Oto cala tajemnica. A to ze ona, Kaczorek, Tusiak i okolice maja demokracje w ... to normalka. Media sa wolne od odpowiedzialnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Blondi, ty lepiej pilnuj stołka, który wpadł ci 18.10.08, 19:34 jak ślepej kurze ziarnko, bo jeszcze ci go odbiorą ze względu na kolor włosów i związane tym przymioty:) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrektor.wandryszewski Blondi, ty lepiej pilnuj stołka, który wpadł ci 19.10.08, 09:21 Zdrowie wasze w gardła nasze! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86105539&a=86116937 Odpowiedz Link Zgłoś
noctifer ''Starcie Kaczyńskiego z Olejnik? Gruba przesada'' 18.10.08, 16:37 Jak Kownacki może twierdzić,że to co piszą media to przesada?! Takie zachowanie jest niedopuszczalne w wykonaniu jakiegokolwiek mężczyzny a co dopiero prezydenta.Teraz "wykończy.,...stokrotka",przypominam,iż nazwał dziennikarkę ......"ta małpa w czerwonym".Ma chyba kompleksy wobec kobiet,a jego poplecznicy opowiadają jakieś głupoty o "rycerskości"prezydenta.a może...może mają racje bo przecież rycerze żyli w średniowieczu i wtedy takie zachowania były na topie.Jestem szczęśliwa,że mój mąż nie ma nic z prezydenta!Taki prezydent to WSTYD! Odpowiedz Link Zgłoś
przemek05 TW Stokrotka? 18.10.08, 16:38 Moze Pan Przdydent dal w ten sposob sygnal dla IPN i za pare dni, jak krolik z kapelusza, wyskoczy skadsis teczka TW Stokrotki :-) Gdyby Pan Prezydent raczyl wypowiedziec slowo nagietka, to i taka teczka by sie znalazla :-) Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Jak zwykle, zgodnie \z instrukcją Jarkacza 18.10.08, 16:39 odwracasz uwagę od nieudacznika Lecha K., tyle tylko że nie zauważyłeś iż incydent z Moniką potwierdził słowa Palikota że Lech K. jest chamem. A ja dodam od siebie iż jest to cham, któremu wydaje się że został carem. Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw47 Kownacki próbuje zbagatelizować starcie prezyde.. 18.10.08, 16:46 Czy wy się nie boicie w taki sposób pisać o pierwszym w RP? Chcecie się zapisać na tą krótką listę? Ja się boję TYCH WYPITNYCH LUDZI!! Odpowiedz Link Zgłoś
attina3 Kownacki próbuje zbagatelizować starcie prezyde.. 18.10.08, 16:52 Prezydent kaczynski przeszedl juz sam siebie w osmiewajacym zachowaniu. Ten czlowiek jest chory, co WYRAZNIE widac! Mozliwosc dalszego rozwoju naszego kraju jest niestety tylko mozliwa poprzez wymiane prezydenta. Kazdy dzien prezydentury kaczynskich jest przestepstwem. Jak najszybsze wybory prezydeckie i kaczynski przed Trybunakem Stanu sa jedynym rozwiazaniem! Odpowiedz Link Zgłoś
tersta To jest lekcja, ze chorych psychicznie nie zapra.. 18.10.08, 16:53 ..sza się do TV i nie próbuje przeprowadzać wywiadu. Przecież ten debil pod koniec rozmowy z nią az się pienił i wiercił na krześle. I rozbił te swoje pierdzielowate miny wściekłego budyniowca. Odpowiedz Link Zgłoś
attina3 Re: To jest lekcja, ze chorych psychicznie nie za 18.10.08, 17:00 tersta napisała: > ..sza się do TV i nie próbuje przeprowadzać wywiadu. Przecież ten debil pod > koniec rozmowy z nią az się pienił i wiercił na krześle. I rozbił te swoje > pierdzielowate miny wściekłego budyniowca. I bardzo dobrze, ze go zapraszaja. Moze wkrotce ludzie przejrza na oczy i zobacza, kogo sobie za prezydenta wybrali. Zachowanie prezydenta jest tragiczne i niebezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 tak se wykombinowałem, że kobieta bez cycków 18.10.08, 16:56 powinna mieć penisa. i proszę nie odbierać tego posta jako atak na pana donka. i nie zapomnijmy o jednym. facet bez jaj powinien mieć cycki. a kim jest ktoś kto nie ma cycków i jaj? tylko nie piszcie, że premierem....... Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 macie jakieś inne przemyślenia? 18.10.08, 17:17 nie wstydźcie się swojego zdania Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnik_111 macie jakieś inne przemyślenia? 19.10.08, 09:35 Dla mnie typowym fanatykiem nienawiści i agresji jest Adam Michnik, aczkolwiek niewątpliwie inteligentny. Reprezentuje rodzaj fanatyzmu, którym się najbardziej brzydzę, ponieważ pod pozorami troski o człowieka, o wolność, o demokrację, lansuje twardą antykościelną i antypolską opcję polityczną. Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Re: tak se wykombinowałem, że kobieta bez cycków 18.10.08, 19:59 Jesz za dużo karpatek. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: tak se wykombinowałem, że kobieta bez cycków 18.10.08, 20:02 aa_6 napisała: > Jesz za dużo karpatek. co ty, pomyliłeś się. to nie ja tylko tusk i nie karpatka tylko blant Odpowiedz Link Zgłoś
premier_z_kaszub Re: tak se wykombinowałem, że kobieta bez cycków 18.10.08, 23:14 To chyba jest jakaś rydzykofilia - nerwica natręctw, polegająca na nadmiernym emocjonalnym, niezdrowym wręcz zaiteresowaniu, obsesyjym, powiedziałbym ,ze strony Gazety Wyborczej o. Rydzykiem i jego działalnością medialną. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=85591043&a=85594826 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86105539&a=86116937 Odpowiedz Link Zgłoś
bobbie2 ''Starcie Kaczyńskiego z Olejnik? Gruba przesada'' 18.10.08, 16:58 To ma byc prezydent , ktory grozi kobiecie, bo ma wladze? wstyd.Mozne pani Olejnik nie lubic, bo nie jest dzienikarka obiektywna, a taka powinna byc, ale zeby jej grozic i zniewazac, trzeba byc chamem. Odpowiedz Link Zgłoś
attina3 Re: ''Starcie Kaczyńskiego z Olejnik? Gruba przes 18.10.08, 17:07 bobbie2 napisał: > To ma byc prezydent , ktory grozi kobiecie, bo ma wladze? wstyd.Mozne > pani Olejnik nie lubic, bo nie jest dzienikarka obiektywna, a taka > powinna byc, ale zeby jej grozic i zniewazac, trzeba byc chamem. Pan rezydent nawet chamem nie jest. On jest niepoczytalny i powinien jak NAJSZYBCIEJ zostac odwolany z prezyntatury, bo malo, ze pomylony, to i terz niereprezentatywny, co jest do ku...y jego OBOWIAZKIEM. No, ale co tam, on o tym nie wie, bo nawalony prochami. Odpowiedz Link Zgłoś