Gość: anka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 13:33 KSIAZKE orzel bialy,czerowan gwiazda.wojna polsko-bolszewicka. dzieki prosze o wiadomosci tu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marjanna1 Re: NORMANA DAVISA szukam 17.08.05, 13:39 jak w wawie szukasz to sprawdz w traffic club. Ja widzialam ta ksiazke w empiku. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: NORMANA DAVISA szukam 17.08.05, 13:41 Normana Daviesa osobiscie widziano ostatnio w Cieszynie..... jadl kolacje w towarzystwie sluchaczy i pracownikow Letniej Szkoly Jezyka i Kultury Polskiej Uniwersytetu Slaskiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue.berry tu wiadomosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 15:45 nie tu nalezy szukac ale w internecie - tak jest szybciej, prosciej i samodzielnie:) chociazby: w trafficu www.traffic-club.pl/sklep/ksiazki_wyszukiwarka/st/norman+davies/so/0/sl/-1/search_order/2/search_limit/10/offset/10.html lub tez u zrodla (czyli w wydawnictwie ktore wydalo i ktore sprzeda przez net:) www.znak.com.pl/full.php3?nrkat=&autor=Norman+Davies&tytul=&isbn= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Normana DAVISA szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 17:23 nie pislabym na forum uprzednio nie sparwdziwszy ofert.tej ksiazki nigdzie nie ma wlasnie moi drodzy! a trafficu owszem ale tylko po ang.w wydawnictwie juz dawno szukalam ciagle nie ma,naklad wyczerpanay.empik-nic,iod jakiegos czasu...obszukalam mase sklpeow netowych i nic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue.berry Re: Normana DAVISA szukam IP: *.aster.pl 17.08.05, 19:29 zwracam honor i przepraszam. rzeczywscie nigdzie tego nie ma. chyba zbyt sie przyzwyczailam do ludzi co najpierw pytaja a potem ew na wlasna reke:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Normana DAVISA szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 19:50 takie tez odnioslam wrazenie ze pokutuje stereotyp...coz czekam dlej mzoe ktos pzrzeczytal i odspzreda z radoscia.bede wdzieczna!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma-lena1506 Re: NORMANA DAVISA szukam 23.08.05, 09:19 Dołączam się do pytania, jeśli ktoś wie,gdzie można kupić tę książkę, to będę bardzo wdzięczna za wszelkie info. Dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmicic Re: Allegro IP: *.autocom.pl 23.08.05, 10:53 69 zet za "Orła..." Davisa?! Lekkie przegięcie. Ta książka liczy ok 300 stron i do tego w miękkiej oprawie. Za tyle to używane Powstanie 44 można kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaannaj Re: Allegro 23.08.05, 11:00 Założycielka wątku twierdzi ze cięzko zdobyć te książkę - takie rzeczy od razu widac w cenach na allegro. Zobaczymy czy ktoś ja kupi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmicic Re: Allegro IP: *.autocom.pl 23.08.05, 17:40 Wątpię żeby ktoś był gotów aż tyle przepłacić. A swoją drogą dziwne, że są takie trudności z jej zdobyciem. Ja tę książkę miałem z Bibiloteki Wojewódzkiej w Krakowie i wielokrotnie potem widziałem ją na półce więc nie jest to chyba aż taki "biały kruk". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 23:08 chyba jednak jest skoro mam klopot z jej zdobyciem.nie pojawilam sie tu przed lowami lecz w ich trakcie i ciagle mam klopot-traffic-nic,empik ciagle obiecuja,male ksiegarnie-tylko ppowstanie .tak wiec skoro ty miales szczescie ja dostac nie znaczy to ze jest tak wszech dostepna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmicic Re: Allegro IP: *.autocom.pl 24.08.05, 09:39 A czy musisz mieć tę książkę na własność? Czy wystarczy Ci lektura? Zdaje się można zamawiać w mniejszych biliotekach książki z większych i zasobniejszych biliotek. A w Krakowie, jak mówię, ta książka jest osiągalna. Nawet w tym momencie można ją pożyczyć 212.244.186.44/cgi-bin/wspd_cgi.sh/WService=wsbroker1/wo_log.w Tak więc nie ma się o co pieklić :))) Odpowiedz Link Zgłoś