Dodaj do ulubionych

NORMANA DAVISA szukam

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 13:33
KSIAZKE orzel bialy,czerowan gwiazda.wojna polsko-bolszewicka.
dzieki prosze o wiadomosci tu.

Obserwuj wątek
    • marjanna1 Re: NORMANA DAVISA szukam 17.08.05, 13:39
      jak w wawie szukasz to sprawdz w traffic club. Ja widzialam ta ksiazke w empiku.
      • scoutek Re: NORMANA DAVISA szukam 17.08.05, 13:41
        Normana Daviesa osobiscie widziano ostatnio w Cieszynie..... jadl kolacje w
        towarzystwie sluchaczy i pracownikow Letniej Szkoly Jezyka i Kultury Polskiej
        Uniwersytetu Slaskiego....
    • Gość: blue.berry tu wiadomosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 15:45
      nie tu nalezy szukac ale w internecie - tak jest szybciej, prosciej i
      samodzielnie:)
      chociazby:
      w trafficu
      www.traffic-club.pl/sklep/ksiazki_wyszukiwarka/st/norman+davies/so/0/sl/-1/search_order/2/search_limit/10/offset/10.html

lub tez u zrodla (czyli w wydawnictwie ktore wydalo i ktore sprzeda przez net:)
      www.znak.com.pl/full.php3?nrkat=&autor=Norman+Davies&tytul=&isbn=
      • Gość: anka Normana DAVISA szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 17:23
        nie pislabym na forum uprzednio nie sparwdziwszy ofert.tej ksiazki nigdzie nie
        ma wlasnie moi drodzy! a trafficu owszem ale tylko po ang.w wydawnictwie juz
        dawno szukalam ciagle nie ma,naklad wyczerpanay.empik-nic,iod jakiegos
        czasu...obszukalam mase sklpeow netowych i nic...
        • Gość: blue.berry Re: Normana DAVISA szukam IP: *.aster.pl 17.08.05, 19:29
          zwracam honor i przepraszam. rzeczywscie nigdzie tego nie ma.
          chyba zbyt sie przyzwyczailam do ludzi co najpierw pytaja a potem ew na wlasna
          reke:))
          • Gość: anka Re: Normana DAVISA szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 19:50
            takie tez odnioslam wrazenie ze pokutuje stereotyp...coz czekam dlej mzoe ktos
            pzrzeczytal i odspzreda z radoscia.bede wdzieczna!!
    • ma-lena1506 Re: NORMANA DAVISA szukam 23.08.05, 09:19
      Dołączam się do pytania, jeśli ktoś wie,gdzie można kupić tę książkę, to będę
      bardzo wdzięczna za wszelkie info. Dzięki :)
      • monikaannaj Allegro 23.08.05, 09:21
        www.allegro.pl/show_item.php?item=61517484
        • Gość: kmicic Re: Allegro IP: *.autocom.pl 23.08.05, 10:53
          69 zet za "Orła..." Davisa?!
          Lekkie przegięcie. Ta książka liczy ok 300 stron i do tego w miękkiej oprawie.
          Za tyle to używane Powstanie 44 można kupić.
          • monikaannaj Re: Allegro 23.08.05, 11:00
            Założycielka wątku twierdzi ze cięzko zdobyć te książkę - takie rzeczy od razu
            widac w cenach na allegro. Zobaczymy czy ktoś ja kupi...
            • Gość: kmicic Re: Allegro IP: *.autocom.pl 23.08.05, 17:40
              Wątpię żeby ktoś był gotów aż tyle przepłacić.
              A swoją drogą dziwne, że są takie trudności z jej zdobyciem. Ja tę książkę
              miałem z Bibiloteki Wojewódzkiej w Krakowie i wielokrotnie potem widziałem ją
              na półce więc nie jest to chyba aż taki "biały kruk".
              • Gość: anka Re: Allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 23:08
                chyba jednak jest skoro mam klopot z jej zdobyciem.nie pojawilam sie tu przed
                lowami lecz w ich trakcie i ciagle mam klopot-traffic-nic,empik ciagle
                obiecuja,male ksiegarnie-tylko ppowstanie .tak wiec skoro ty miales szczescie
                ja dostac nie znaczy to ze jest tak wszech dostepna!
                • Gość: kmicic Re: Allegro IP: *.autocom.pl 24.08.05, 09:39
                  A czy musisz mieć tę książkę na własność? Czy wystarczy Ci lektura?
                  Zdaje się można zamawiać w mniejszych biliotekach książki z większych i
                  zasobniejszych biliotek.
                  A w Krakowie, jak mówię, ta książka jest osiągalna.
                  Nawet w tym momencie można ją pożyczyć
                  212.244.186.44/cgi-bin/wspd_cgi.sh/WService=wsbroker1/wo_log.w
                  Tak więc nie ma się o co pieklić :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka