zbyfauch 31.10.08, 18:55 Jakoś niezbyt podoba mi się to jeżdżenie "na groby", w dodatku autem, jakby samochodów już nie było. Ale ja stary dziad jezde, to się czepiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sp2bzw Jedziesz na groby. Zobacz gdzie będziesz stał 31.10.08, 19:05 Dziesiątka:Przebicie się przez Kujawsko-Pomorskie to jeden wielki postój. I tak: odcinek Wypaleniska - Przyłubie - ponad 11- kilometrowe zwężenie do jednego pasa... ------------------------------------------------ co za idiota to pisał ????? Odpowiedz Link Zgłoś
sp2bzw Re: Jedziesz na groby. Zobacz gdzie będziesz stał 31.10.08, 22:02 met, żródło - GDDKiA dziwi mnie trochę że nikt nie skomentował wypocin tego "dziennikarzyny" :( ja oczywiście mogę się mylić ale IMHO dziennikarz czerpie wiadomości z jakiegoś żródła, SRAWDZA JE !!! (tzw. RZETELNOŚĆ dziennikarska) i potem pisze (i różwnież inkasuje tzw "wierszówkę" za swoje wypociny, byle były RZETELNE i PRAWDZIWE...) a tutaj ??? przepisał, nie sprawdził (na tej drodze od blisko miesiąca nie utrudnień typu "wahadła" jeden pas ruchu...) bo akurat parę razy zdarzyło i się jechać tą trasą... Odpowiedz Link Zgłoś
juzekm Po co ma jechac ateita na groby? 31.10.08, 19:38 przeciesz nie wierzy w nic? Jakby tak ateisci nie jechali do by bylo wtedy normalnie na drogach Odpowiedz Link Zgłoś
zero-cin Re: Po co ma jechac ateista na groby? 31.10.08, 20:00 To nie jest tak, że ateista w nic nie wierzy. Nie wierzy w boga, bo nie ma ku temu żadnych podstaw, ale wierzy na przykład żonie, kiedy ta mówi, że idzie do sklepu na zakupy. Ma bowiem ku temu podstawy, ufa jej. Powiedzmy to sobie raz jasno i wyraźnie: wiara w cokolwiek pozbawiona jakichkolwiek podstaw (i tu nie myślę nawet o "twardych" dowodach, ale przynajmniej o jakichś poszlakach) NIE JEST niczym dobrym, NIE JEST żadną cnotą, NIE JEST niczym godnym szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
whiskazt4nk.vqrv.na.maxa Re: Po co ma jechac ateista na groby? 01.11.08, 00:24 Może jeszcze powiesz, że satanista nie może jechać na cmentarz, bo tam są krzyże? Ja tam nie jadę dla krzyży, tylko ku czci zmarłych przodków i krewnych. Odpowiedz Link Zgłoś
zero-cin Re: Po co ma jechać chrześcijanin na groby? 01.11.08, 08:34 A jeszcze pozwolę sobie odwrócić to pytanie. W co właściwie wierzą chrześcijanie? Przecież kiedy się tak dokładnie zastanowić, to po śmierci Jana Pawła II zamiast kilkudniowej narodowej traumy powinniśmy przeżyć festiwal radości! Przecież santo trafił już to nieba! Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright Jade na grob moich bliskich, pamietam o Nich 01.11.08, 09:41 a ze KK dorabia ideolo i robi kase, nihil novi. Jest to piekne swieto, jedyne w swym klimacie, na swiecie. Wigilia i 1 listopada. To moje rodzinne swieta. wesole i smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Jade na grob moich bliskich, pamietam o Nich 02.11.08, 08:19 Gwoli ścisłości, 1 listopada jest katolickim świętem Wszystkich Świętych (jakieś parę tysięcy ich już jest, w tym niemało osób - delikatnie mówiąc - mocno kontrowersyjnych). Zaduszki to 2 listopada. Odpowiedz Link Zgłoś
obs2 Re: Jedziesz na groby. Zobacz gdzie będziesz stał 31.10.08, 20:00 dziwne, ja też myślałem że "prawie na pewno utknę w korku". Miałem dziś wieczorem do przejechania trasę ze środka Nowej Huty, przez całe Podgórze, aż na południowe przedmieścia Krakowa. Prawie 30 km. Ruch MNIEJSZY niż w każdy inny piątek. A remontowana zakopianka prawie nie stała (a prawie zawsze stoi). Jednak ruch samochodowy jest nieprzewidywalny. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Jedź wolniej bo dojedziesz na swój!!!!! 31.10.08, 21:43 Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy I nie napisaliście gdzie będą korki 31.10.08, 22:00 tylko gdzie są remonty. Czyli nie na temat. ;>>> Odpowiedz Link Zgłoś
mmisial Kujawsko-Pomorskie 01.11.08, 08:55 Miejscowość MINIKOWO (między Bydgoszczą a Nakłem) ruch wahadłowy, budowa lewoskrętów ... światła.... coś CIENKO POINFORMOWANI JESTEŚCIE!! Odpowiedz Link Zgłoś