janusz990 Powinien im do du-py nakopac ! Kolesia sobie 01.11.08, 16:28 znalezli czy co ? "Stokrotki" jedne z polakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
felix_macierewicz stawiam na Kraśko i jego kamerzystę 01.11.08, 16:33 to taka chodząca mamea Odpowiedz Link Zgłoś
3cik <--------------- 01.11.08, 17:55 Za mało burackie, musi jeszcze pouczyć się od Kartofla. Memlanie tez mu nie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
antoni99 Polski kamerzysta zirytował Baracka Obamę 01.11.08, 17:56 jacy to sztyuczni ludzie Ci kandydaci na Prezydenta ! A Pana Obamę puszczają nerwy, może ze zmęczenia - bo tylko tak to można wytłumaczyć! Ciekawi mnie jacy to będą Prezydenci z uśmiechem nr 328 i innymi - sztuczni ludzie. Chociaz nasz Pan Kaczyński też ma słabe nerwy " spieprzaj dziadu" będzie chodziło za tym Panem jak za Prezydentem Francji podobne stwierdzienie. trzeba mieć poziom !!!! Ech nie ma już ludzi mocnych psychicznie i fizycznie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
antoni99 Re: Polski kamerzysta zirytował Baracka Obamę 01.11.08, 17:58 bartosz-nawrocki napisał: > "opadli go dziennikarze" - jestem dziennikarzem i nigdy nikogo nie opadałem... > Błagam piszcie po polsku... To też ważne, ale ciekawi mnie czy Panowi kandydaci wiedzą coś np, o Polsce ?!?!?!?!?!?!!?!?!?!!?!! Bo Pan Obama o Afryce coś chybba wie !! Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24a Czarnuchy to rasiści 01.11.08, 18:02 dlaczego wszystkie czarnuchy z USA dłosują tylko na Czarnucha? Biali głosują i na Czarnucha oraz na McCaina. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek20074 [...] 01.11.08, 18:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
michr Re: Polski kamerzysta zirytował Baracka Obamę 01.11.08, 18:34 bartosz-nawrocki napisał: > "opadli go dziennikarze" - jestem dziennikarzem i nigdy nikogo nie opadałem... > Błagam piszcie po polsku Panie redaktorze nie ma pan racji. Polecam Słownik Współczesnego Języka Polskiego. Wydany przez Reader's Digest Przegląd w roku 1998 Opadać w znaczeniu "atakować kogoś", "osaczać kogoś" Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Kremacja za Tuska drozsza.............. 01.11.08, 18:46 I to powinno interesowac Polakow.Patrzycie na USA.To nie wasz kraj.Dodam.Gaz idzie w gore.Tusk na swiecie zmarlych mysli zarobic. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman Niemciom po 12 letnich rządach Adolfa H 01.11.08, 19:22 groziła klęska głodu Mugabe potrzebował na to ponad 20 lat rządów Odpowiedz Link Zgłoś
polak_kr tylko że Adolf był żydem 01.11.08, 20:17 daleko mu do białego wysokiego niebieskookiego blondyna. Odpowiedz Link Zgłoś
polar21 Re: Niemciom po 12 letnich rządach Adolfa H 02.11.08, 07:10 przytoczenie przez ciebie jakiegos skrajnego przykladu (hitler) swiadczy tylko o slusznosci mojej tezy. W sprawie Zimbabwe najzwyczajniej klamiesz. Rugowanie bialych z gospodarki a co za tym idzie kryzys gospodarczy nie zaczal sie w 1980 roku - wraz z niepodlegloscia dawnej Rodezji Poludniowej. W latach 80-tych wlasnie dzieki bialym, ktorzy mieli wplywy na gospodarke kraj byl uwazany za wzglednie stabilny i bogaty a problem zaczely sie gdy bialym zaczeto odbierac faremy I(czarni nawet ziemii nie umiejaa uprawiac). I jak widzisz cud gospodarczy Mugabiego polega na osiafniecieu najewyzszej inflacji w swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Wygraja amerykanie..... 01.11.08, 19:24 Nie Polacy.Chcieli mieszac wszedzie.Zamieszali w swoim kraju .Wygral Tusk.Nieszczescie dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman a Stokrotka zirytowała prezydenta RP 01.11.08, 19:26 czy ktoś usprawiedliwiał prezydenta, a czemu usprawiedliwiamy i wybaczamy chamstwo jedynie słusznemu kandydatowi czy Colin Powell jest rasistą - dlaczego głosuje zgodnie z kolorem skóry a nie poglądami i przynależnością partyjną /jakoś nie miał odwagi wystąpi z Partii Republikańskiej/ Odpowiedz Link Zgłoś
gadolinn wiec w Iowa w stanie Ohio? 01.11.08, 20:07 dziennikarzyno marna z katolandu, wracaj na zachrystie klepac paciorek (abo co tam chlopcy klepia), bo chyba tylko to potrafisz Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Barak bedzie opanowany, gdy zawetuje Polakom.... 01.11.08, 20:13 ....zniesieni wiz..... Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman czy Polsat - podlega ochronie 01.11.08, 21:34 I przykazanie pracownika AGORY żurnalisto z Wyborczej nie będziesz dawał złego świadectwa na naszych przyjaciół z POLSAT-u i TVN /ITI/ Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman czy McCain ma zawsze wywalony jęzor 01.11.08, 21:39 czy jest to tylko efekt braku innych zdjęć kandydata może sztaby kandydatów uznały że akredytowanie przy kampanii żurnalistów z Wyborczej może być dla nich niebezpieczne - a nuż pojawiłaby się Stokrotka i naciskała na wywiad, a gdy go nie otrzyma łzy na ich niegodziwość wylewa Odpowiedz Link Zgłoś
szczurek59 Polski kamerzysta zirytował Baracka Obamę 02.11.08, 07:09 ........no kurcze nie podoba ,mu się krajan PUŁASKIEO.A na drzewo !!!! murzynek bambo w Afryce mieszka czarna ma skórę ten nasz koleżka ..........a mama mówi napij się mleka on na drzewo ucieka ........... Odpowiedz Link Zgłoś