franki8 Poseł Kurski zatrzymany na policyjnej blokadzie 06.11.08, 20:59 Powinni mu zabrać immunitet... no i prawo jazdy oczywiście... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-db7 Poseł Kurski zatrzymany na policyjnej blokadzie 06.11.08, 20:59 Niech pan poseł tak nie szpanuje wiedzą z zakresu ruchu drogowego jeśli się na tym nie zna - pojazdy uprzywilejowane można wyprzedzać poza terenem zabudowanym Odpowiedz Link Zgłoś
robszut mówi o "najwyższym poczuciu odpowiedzialności" 06.11.08, 21:01 Ma tupet sku...el. Odpowiedz Link Zgłoś
esteczka Re: mówi o "najwyższym poczuciu odpowiedzialności 06.11.08, 21:15 Może w "najwyższym poczuciu odpowiedzialności" zastosuje na sobie pavulon i uwolni nas od oglądania jackokurskiej gęby? Odpowiedz Link Zgłoś
wsciekly_masturbator immunitet ma chronic posla w... 06.11.08, 21:08 ...kontekscie wykonywanych obowiazkow! I tylko tyle! Immunitet stworzono aby posel mogl wykonywac obowiazki dla obywateli lub Panstwa nie bojac sie o konsekwencje, np. obywatel jest atakowany przez aparat bezpieczenstwa Panstwa a posel go broni (w slusznej sprawie) i aparat bezpieczenstwa nie moze posla ukarac, bo chroni go immunitet. Kaskaderskie wyczyny posla Kurskiego stawiaja go na rowni z aparatczykami sprzed '89 roku i pauperyzuja instytucje posla. Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
janbacz Z igły widły 06.11.08, 21:12 Policjanci za bardzo się przejęli rolą, poseł powinien Bogu podziękować, że go prewencyjnie nie odstrzelili. Odpowiedz Link Zgłoś
koballt Przecież wiadomo że na każdy news z piS 06.11.08, 21:16 debile z kółka różańcowego Gazety odpowiedza nawet bez czytania Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Przecież wiadomo że na każdy news z piS 06.11.08, 21:27 koballt napisał: > debile z kółka różańcowego Gazety odpowiedza nawet bez czytania Pozwól przygłupie, że wyjaśnię prostą rzecz, Ty idioto też tu piszesz, czyli.... Odpowiedz Link Zgłoś
stalinowiec1 Nie zna przepisów 06.11.08, 21:17 Nie dość, że jełop to jeszcze nie zna przepisów ruchu drogowego. Samochodu uprzywilejowanego (tzn. takiego który ma wszystkie tego znamiona) nie mozna wyprzedzać tylko na drodze w terenie zabudowanym. Poza terenem można. Chociaż kto to robi? Odpowiedz Link Zgłoś
wlody1 Biedny kraj 06.11.08, 21:18 Biedny ten kraj w którym posłowie machają legitymacjami zamiast zapłacić te 500zł! Panie Pośle Kurski! Nie stać Pana na tą odrobinę przyzwoitości?Jak się mają Pana pryncypialne wypowiedzi wobec takiego zachowania?Co za przykład daje Pan ludziom.Co za przykład praworządnosci dał Pan tym policjantom?Już nigdy Pana wypowiedzi nie będą wiarygodne.Poseł to nie tylko profity.To przede wszystkim obowiązki i przykład jakim Pan powinien świecić.I co znamienne-nie zapomniał Pan że jest posłem wyciągając legitymację! Wstydź się Pan! Odpowiedz Link Zgłoś
karol_7 Poseł Kurski zatrzymany na policyjnej blokadzie 06.11.08, 21:21 jak nie lubie tego dupka builteriera tak w tym przypadku niestety muszę mu przyznać rację dupki w mundurach nieco przeszarżowały - palanty niebieskomrugające czyli policja z pożalsie boże łaski I niech nie piszą że myśleli bo to już zdecydowanie wielkie przegięcie Odpowiedz Link Zgłoś
uyu Re: Poseł Kurski zatrzymany na policyjnej blokadz 06.11.08, 21:25 Ktos na tego nowego polskiego chama glosowal. To nauczka na przyszlosc, zeby niedopuszczac nierasowej nierogacizny do koryta. Swoja droga, co za tupet! Ale tak to juz jest, ze idiota caly swiat uwaza za idiotow. Kazdy sadzi po sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Poseł Kurski zatrzymany na policyjnej blokadz 06.11.08, 21:28 Czy to masz na myśli: upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b0/Sus_scrofa_scrofa.jpg/800px-Sus_scrofa_scrofa.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Re: Poseł Kurski zatrzymany na policyjnej blokadz 06.11.08, 21:30 uyu napisała: > Ktos na tego nowego polskiego chama glosowal. obawiam się, że elektorat posła Kurskiego, z przyczyn naturalnych nie dożyje przyszłych wyborów..... Odpowiedz Link Zgłoś
alexis_corner Re: Poseł Kurski zatrzymany na policyjnej blokadz 06.11.08, 22:24 karol_7 napisał: > jak nie lubie tego dupka builteriera tak w tym przypadku niestety > muszę mu przyznać rację dupki w mundurach nieco przeszarżowały - > palanty niebieskomrugające czyli policja z pożalsie boże łaski > I niech nie piszą że myśleli bo to już zdecydowanie wielkie > przegięcie "najsamwpierw", drobniaczku, sam zacznij myśleć :-D forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86901566&a=86909502 - wredna alexis Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monter-christo ----Och Karol ------- 07.11.08, 02:32 karol_7 napisał: > jak nie lubie tego dupka builteriera tak w tym przypadku niestety > muszę mu przyznać rację dupki w mundurach nieco przeszarżowały ty oczywiscie tym tekstem nie przeszarzowales, bo u ciebie takie pitolenie to norma Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Poseł Kurski zatrzymany na policyjnej blokadzie 06.11.08, 21:26 Coś za bardzo się wczuł w konwojenta . Albo miał cynk dotyczacy osoby konwojowanej . Jakkolwiek nagannie . Poseł ma immunitet ale to nie oznacza , ze może robić co chce . Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Standard - PiSior nie zna prawa 06.11.08, 21:28 Abstrahując od zachowania (p)osła pragnę zwrócić uwagę na kwestię nieznajomości prawa, która jest wręcz wyróżnikiem PiSowców. Wymijanie pojazdów uprzywilejowanych nie jest zabronione. Wyprzedzanie, bo zapewne o taki manewr (p)osłowi chodziło, pojazdów uprzywilejowanych również jest dopuszczalne - poza terenem zabudowanym, a przecież DK7 w większości własnie jest "niezabudowana" :D Ojj, norma, norma PiSiorska - jak prezes NBP mylący podstawowe pojecia ekonomiczne, jak najprawszy i najsprawiedzliwszy wyłudzający 300zł, jak oseł krytykujacy Dorna za alimenty, który sam płąci śmeisnzie niskie, jak złodzieje i dilerzy w najuczciwszym rządzie w historii, jak rewolucja moralna z Lepperem i Giertychem. Jak cały PiS, po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: W_Konwoju_Jechali_Jaruzel_i_Mihni k__:))))))) 06.11.08, 21:35 co masz do jąkał pusty ciulu? :D Odpowiedz Link Zgłoś
joymachine jakbyś był odpowiedzialny 06.11.08, 21:38 za nasz kraj, to byś się np zastrzelił. To by była oznaka troski o nasz kraj :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciapek-1 Poseł Kurski zatrzymany na policyjnej blokadzie 06.11.08, 21:44 Takiego debila nie powinno się puszczać za kierownicę,a w takich sytuacjach immunitet nie powinien być brany pod uwagę przestępstwo jest przestępstwem. Wobec przepisów wszyscy powinniśmy być równi. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 trza zlikwidować te immunitety 06.11.08, 21:51 to prowadzi tylko do patologii. tak dalej być nie może. immunitet powinien przysługiwać tylko panu tuskowi. dożywotnio. chyba, że jeszcze posłowi dzięciołowi. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: trza zlikwidować te immunitety 06.11.08, 22:07 no widzisz, jak zwykle nic nie rozumiesz. A może właśnie rozumiesz, to nie na tym polega władza (rządzenie), ja wiem, że byś tak chciał dla siebie i dla swojego wodza, ale tak się nie da. Tusk jest luzak, wie że tego nie osiągnie, kaczki-sraczki walczą o to od dawna - o władzę absolutną (nie wiem czy to przypadek, że brzmi podobnie jak absolut) :D Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: trza zlikwidować te immunitety 06.11.08, 22:24 cillian1 napisał: > no widzisz, jak zwykle nic nie rozumiesz. A może właśnie rozumiesz, to nie na > tym polega władza (rządzenie), ja wiem, że byś tak chciał dla siebie i dla > swojego wodza, ale tak się nie da. Tusk jest luzak, wie że tego nie osiągnie, > kaczki-sraczki walczą o to od dawna - o władzę absolutną (nie wiem czy to > przypadek, że brzmi podobnie jak absolut) :D ciekawe z jakiego powodu tusk wraz z ekipą nie zrezygnował na początku kadencji z immunitetu i na przykład z pieniędzy z budżetu na swoją partię? wiesz jaki to byłby plus? słupki w górę normalnie tam i z powrotem. rzeczywistość pokazała jednak, że nie było go stać na taki gest. było go natomiast "stać" na kilka rzeczy sfinansowanych z pieniędzy nie należących do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: trza zlikwidować te immunitety 06.11.08, 22:45 nie zrezygnował, może dlatego że nie jechał za konwojem policji? To zły argument, jeszcze go nie przyłapano na przestępstwie ;) Tak jak innych (300 zł) Przyznaję, że nie wiem dlaczego, może dlatego, że wie o 0 poparciu tego pomysłu. Przecież PiS, PSL i SLD zebrało by dobrze w dooopę. Mnie jeszcze zastanawia dlaczego nie chcą wprowadzić okręgów jednomandatowych!!! Może z tego samego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
pyzz Poseł Kurski zatrzymany na policyjnej blokadzie 06.11.08, 21:59 Wiecie co? Aż mnie naszła ochota aby jeszcze raz obejrzeć najlepsze wystąpienie poprzedniej kadencji sejmu. "Poseł Kurski mówił, że rząd PiSu wprowadził reformę szkolnictwa... Mundurki... A ja mam tutaj głosowanie... w sprawie mundurków... I Pan był przeciw! Dlaczego pan kłamał panie pośle Kurski?!" (cytuję z pamięci) Odpowiedz Link Zgłoś
macer125 A co by KURSKI powiedział na ten filmik ? 06.11.08, 22:05 Prosto z youtuba : pl.youtube.com/watch?v=a-H60WIxRsU&feature=channel Pzdr ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
pablo_x Poseł Kurski zatrzymany na policyjnej blokadzie 06.11.08, 22:15 Co za debil!!! Brak mi słów. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 tuskowi wszystko wychodzi. idzia normalnie jak po 06.11.08, 22:28 maśle wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,5893332,Sejm__ustawa_kominowa_przepadla___PiS_i_Lewica_poparly.html Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 carpaccio, ćwoku w drewnianych trepach, to jest 06.11.08, 23:38 artykuł o twoim normalnym inaczej koledze a nie o Tusku. Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner A manadat, a punkty dla drogowego półgłówka? 06.11.08, 22:35 [i nie tylko drogowego, i nie tylko półgłówka, ale i pirwszorzędnego chama, choć nie tak znakomitego jak nasz znakomity prezydent]. Odpowiedz Link Zgłoś
rojberek Nic się nie stało! Przecież to Prawo i ... 06.11.08, 22:36 ... Sprawiedliwość tym panem kierowało! Prawo tylko jemu przychylne! Prawo tylko na zaspokojenie jego potrzeb! Taki oto jest PiS! Odpowiedz Link Zgłoś