antoni99 Tusk: Wojna wewnętrzna musi się kończyć 15.11.08, 16:24 Panie Premierze Pańskie siły bezpieczeństwa nie czytaja co my piszemy na tej głupkowatej witrynie. Ano pisalismy już dawno, że pańska popularność spadnie i to szybko, w drugim roku osiągnie graniece 10 - 20 % popaqercia , a może i mniej. Jeśli nie zajmie sie Pan uporządkowaniem Kancelarii Prezydenta bedzie tragedia, Pański rząd nic nie zrobił i nie zrobi ! Drepcze Pan w miejscu i czeka, a no tak wybory parlamentarne będą szybciej niż się Panu zdaje. Szkoda naszego zmarnowanego czasu i życia !!!!! dlatego nie poprę pana w nastepnych wyborach i prezydenckich i parlamentarnych !!!!!!Tak wygląda zmarnowany czas !!!! i brak odwagi !!!!!!! czasem najlepej wyciąć guz by nie niszczyć tego co można byłoby zrobić dla Narodu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Tusk: Wojna wewnętrzna musi się kończyć 15.11.08, 16:37 Wojna sie skonczy dopiero wtedy gdy Tusk ze swoja czerwona banda ja przerwie! Widac, ze razwietka przerwania wojny nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Tusk: Wojna wewnętrzna musi się kończyć 15.11.08, 17:51 wet3 napisał: > Wojna sie skonczy dopiero wtedy gdy Tusk ze swoja czerwona banda ja > przerwie! Widac, ze razwietka przerwania wojny nie chce. A co to jest "razwietka?" Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: eti.gida 15.11.08, 18:30 eti.gda napisał: > wet3 napisał: > > Wojna sie skonczy dopiero wtedy gdy Tusk ze swoja czerwona banda > ja > > przerwie! Widac, ze razwietka przerwania wojny nie chce. > A co to jest "razwietka?" Jesli nie wiesz, to nie powinienes wypowiadac sie na tym forum, biedaku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: eti.gida 15.11.08, 18:35 wet3 napisał: > eti.gda napisał: > > > wet3 napisał: > > > Wojna sie skonczy dopiero wtedy gdy Tusk ze swoja czerwona banda > > ja > > > przerwie! Widac, ze razwietka przerwania wojny nie chce. > > A co to jest "razwietka?" > > Jesli nie wiesz, to nie powinienes wypowiadac sie na tym forum, > biedaku!!! Jeśli już to "Razwiedka" (z ros. разведка - wywiad), biedaku, gimnazjalisto w krótkich majteczkach. Potrafisz przeczytac te ruskie bukwy? Ich polska transkrypcja (tfu, jakie trudne słowo!) jest "razwiedka", a nie "razwietka". Najpierw sprawdzaj, a potem wypowiadaj sie na tym forum, nieuku! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: eti.gida 15.11.08, 22:15 Rznij glupa - i takim pozostan!!! PS - polska transkrypcje i takich kretow jak ty mam gdzies. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec panie Jarku - do cyrku 15.11.08, 16:53 kaczyński marnuje swoj ewidentny talent pajaca w tej polityce. Jarku skończ z tym, nie radzisz sobie - idź do cyrku jako pajac zdobędziesz kasę i popularność Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Nigdy się nie skończy. 15.11.08, 16:58 Chłopie, Tusku, przecież Twoje poglądy popierają złodziejstwo lat 90-tych. Twój najlepszy kolega Wałęsa sam powiedział, że pierwszy milion trzeba ukraść. Uczciwi ludzie wiedzą, ze w ciągu tak krótkiego czasu w uczciwy sposób nie można zarobić miliardów złotych. Tylko Ty Panie premierze tego nie wiesz. To nie jest wojna z Tobą, to wojna poglądów na uczciwość względem innych ludzi, w dodatku rodaków, chociaż co do tego można by już dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec liberalizm to nie jest złodziejstwo 15.11.08, 17:01 złodziejstwo to jest napychanie kościoła katolickiego wszystkim co tylko biskupi sobie zachcą. Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Re: liberalizm to nie jest złodziejstwo 15.11.08, 17:05 Liberalizm to utopia, tak samo, jak komunizm. Różnica polega na tym, że złodziejstwo w tak zwanym komunizmie było o wiele słońc Peru mniejsze od złodziejstwa w tak zwanym liberalizmie. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec o mamy neokomucha? 15.11.08, 17:11 popierasz komunizm? było fajnie co? puste półki i kolejki w sklepach -ale złodziejstwa nie było? Oj biedaku chyba coś ci się pokręciło Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: o mamy neokomucha? 15.11.08, 18:00 pakulec napisał: > popierasz komunizm? było fajnie co? puste półki i kolejki w > sklepach -ale złodziejstwa nie było? Oj biedaku chyba coś ci się > pokręciło Bo wkomunizmie było tak: Siedem cudów komunizmu: 1. Wszyscy mieli pracę 2. Chociaż wszyscy mieli pracę, każdy się obijał. 3. Chociaż każdy się obijał, plany zawsze były wykonywane i przekraczane. 4. Chociaż plany zawsze były wykonywane, w sklepach wszystkiego brakowało. 5. Chociaż w sklepach wszystkiego brakowało, każdy miał to, co potrzebuje. 6. Chociaż każdy miał, co potrzebuje, wszyscy kradli. 7. Chociaż wszyscy kradli, w bilansie zawsze wszystko się zgadzało. (vtipy.vsetko.com) Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Co ci twoi złodzieje by sprzedawali, gdyby ... 15.11.08, 19:49 Gdyby w komunie każdy się obijał, to co sprzedawaliby ci Twoi liberalni złodzieje? Sami dotychczas niczego po sobie nie zostawili i wygląda na to, że nie zostawią. Nawet metro w Warszawce zaistniało, bo "komuna" zaczęła je budować. Ciekawe, gdzie większość ludności Polski teraz by mieszkała, gdyby nie "komuna". A długi teraz są nieporównywalnie większe od długów, które były za "komuny". Przykra sprawa, że masz takie ideologiczne i zakłamane podejście do życia. Większość ludzi ciężko pracowała, aby mieć co jeść i dach nad głową. Takich cwaniaczków, jak tych liberalnych teraz, co to nie pracują, a mają, było znacznie mniej. Z motłochem nie bratali się przeważnie ci ze służb mundurowych, co zresztą zostało do dzisiaj, a także ci z rządu, a teraz dołączyło do nich jeszcze to liberalne dziadostwo, które potrafiło zaistnieć dzięki majątkowi wypracowanemu przez pracowników za "komuny". Jedna rasa panów zastąpiła drugą, ot i cała wielka rewolucja solidarności. W dodatku wypaczono przy tym znaczenie słowa solidarność do tego stopnia, że niewielu już wie, co znaczy solidarność. PS. "Komuna" komunę widziała tylko na wykładzie w książce i każdy, kto pamięta tamte czasy wie, że nigdy nie było w Polsce komuny. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: Co ci twoi złodzieje by sprzedawali, gdyby .. 15.11.08, 19:54 xolaptop napisał: > Gdyby w komunie każdy się obijał, to co sprzedawaliby ci Twoi liberalni > złodzieje? zajebioza Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: liberalizm to nie jest złodziejstwo 15.11.08, 17:55 xolaptop napisał: > Liberalizm to utopia, tak samo, jak komunizm. Różnica polega na tym, że > złodziejstwo w tak zwanym komunizmie było o wiele słońc Peru mniejsze od > złodziejstwa w tak zwanym liberalizmie. Bo też i możliwości były mniejsze. Np. utrudnione kontakty z zagranicą... "W tym kraju tylko ja nie kradnę, i to tylko dlatego, że nie muszę" (car Piotr I) Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Drogi ekspresowe mają być płatne. 15.11.08, 17:02 Drogi ekspresowe mają być płatne. Wyborcom Platformy Obywatelskiej gratulujemy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Musi... więc nie wymachuj ciągle szabelką, Tusku 15.11.08, 17:16 -- Rządy w duchu miłości znudziły się już Tuskowi... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec na razie to szabelką macha Kaczyński 15.11.08, 17:20 na szczęscie jest na tyle niewielki że z daleka nie widać czy to szabelka czy ogonek, w sumie gdyby Kaczyńskimu zamontować funkcje "mute" to wyglądałby całkiem sympatycznie - jak pajac Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Musi się bronić przed Tuskiem... 15.11.08, 17:29 -- Rządy w duchu miłości znudziły się już Tuskowi... Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 To tylko straszak, Tusk wie o tym więc się nie boi 15.11.08, 17:37 -- Teraz Tusk będzie kochać inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec cały ten kaczyński to tylko straszak 15.11.08, 17:44 głśony mały i upierdliwy - wg mnie potrzebny, powinien stale wyskakiwac jak królik z kapelusza i przypominać ludziom że na wybory nalezy chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Nie przesadzaj, Kaczynski bardzo sympatyczny facet 15.11.08, 17:45 -- Rządy w duchu miłości znudziły się już Tuskowi... Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 A ten Kaczyński oczywiście też... 15.11.08, 17:54 -- Rządy w duchu miłości znudziły się już Tuskowi... teraz będzie kochał inaczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Powiedzmy krótko - oraz inni Kaczyńscy... :))) 15.11.08, 18:00 -- Rządy w duchu miłości znudziły się już Tuskowi... teraz będzie kochał inaczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Jak wszyscy, to wszyscy... "babcia też" :))) 15.11.08, 18:04 -- Rządy w duchu miłości znudziły się już Tuskowi... teraz będzie kochał inaczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Nie przesadzaj, Kaczynski bardzo sympatyczny 15.11.08, 18:13 gamon0 napisał: Podobno swietnie umie opowiadac wice (witze) > -- > Rządy w duchu miłości znudziły się już Tuskowi... Odpowiedz Link Zgłoś
adam11337 PO uważa, że jak będzie bezmyślnie kalkować 15.11.08, 17:26 wszystko co jest na zachodzie to będzie dobrze, a myśleć przy tym to nie łaska????? Sprawdzać, jakie to przyniosło skutki. Nie, papugowanie bezrozumne to jedyne co potrafią te umysłowe kaleki POpkultury. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 to się przekalkuluje... :))) 15.11.08, 17:28 -- Rządy w duchu miłości znudziły się już Tuskowi... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Opozycje do wiezien lub................ 15.11.08, 17:31 internowac.Czy Tusk po obejrzeniu-Jak to sie robi?-ma szybsze sposoby.Oj, palancie Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
leser.1 Re: ..Opozycje do wiezien lub................ 15.11.08, 18:38 Też lubię Franka Dolasa. I gdybym nie poznał Twojego hobby,podjąłbym przepychankę z Tobą. A tak na marginesie - prowokowac można inteligentnie. Nie trzeba tego robic metodami Twoich przyjaciół.(Bez urazy) Odpowiedz Link Zgłoś
koneser10 rudy przyznaje sie do porazki? 15.11.08, 17:34 sam wojne wywowlal i co rusz prowokowal starcia. teraz obiecuje, ze bedzie grzeczny? wezmie Palikota na smycz i zalozy mu kaganiec? Niesiolowskiego odesle do Tworek a Nowaka zamknie w psiej budzie? Nie wierze..... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: rudy przyznaje sie do porazki? 15.11.08, 17:37 Teraz szykuje osrodki internowania dla opozycji.Mysli ze zablysnie jak Jaruzelski.Zreszta Walesa nagminnie namawia Tuska do wprowadzenia stanu wyjatkowego. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Masz rację, Tusk może wprowadzić stan wyjątkowy... 15.11.08, 17:39 -- Rządy w duchu miłości znudziły się już Tuskowi... Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: rudy przyznaje sie do porazki? 15.11.08, 18:05 presentation1 napisał: > Teraz szykuje osrodki internowania dla opozycji.Mysli ze zablysnie jak Jaruzels > ki.Zreszta Walesa nagminnie namawia Tuska do wprowadzenia stanu wyjatkowego. Cieszcie się, że nie przyszło mu do głowy naśladować Piłsudskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: rudy przyznaje sie do porazki? 15.11.08, 19:33 presentation1 napisał: > Teraz szykuje osrodki internowania dla opozycji.Mysli ze zablysnie jak Jaruzels > ki.Zreszta Walesa nagminnie namawia Tuska do wprowadzenia stanu wyjatkowego. Ja rozumiem, że długoletnia i wierna słuzba w SB nie pozostaje obojętna dla psychiki (kto by tyle łgarstw i gorzały wytrzymał), ale to, co piszecie towarzyszu wajdzik jest zwykłą, chamską i prymitywną prowokacją sbecką. A przecież nie tego was, wajdzik, uczyli. No i miejsce twojej ucieczki przed sprawiedliwością ze strony maltretowanych przez ciebie (Francja) zdaje się obligować do finezji. A ty - jak zwykle- machasz tą swoją pałą zomowską i wydaje ci się, że masz dalej władzę. Myślę, że jesteś ciężko chorym człowiekiem. Nie stać mnie jednak na współczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
adam11337 Tusk żeby przeciągnąć Sarkozego na swoja stronę 15.11.08, 17:40 i dosr... Kaczyńskiemu, zgadza sie na wszystko, na fraternizację Rosji i Zachodu, na brak tarczy, a wszystko na złość Kaczorowi, ten wredny Prusak, dla którego Polska to nienormalność wlezie zachodowi w dupę bez mydła i jeszcze się ucieszy ze na złość Kaczorowi, Polska straci ważne interesy państwowe Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Tusk musi coś mieć z tego... Ciekawe co? Prowizję? 15.11.08, 17:41 -- Rządy w duchu miłości znudziły się już Tuskowi... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec a czemu Kaczyński ucieka przed Sarko? 15.11.08, 17:42 wielki lew gruzji zmienił się w japońskiego zająca? Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Nie ucieka... to Sarko się wpycha 15.11.08, 17:44 -- Rządy w duchu miłości znudziły się już Tuskowi... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec ucieka bo nie ma jaj 15.11.08, 17:52 Sarko załatwił mu wejściówkę na szcyt do Brukseli a Lechu miał podpisać traktat - do Brukseli pojechał a traktau nie podpisał - więc ucieka Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 pakulec, znowu coś pomyliłeś... 15.11.08, 17:57 Lechu nic nie miał... Lech Kaczyński jest nieprzekupny. A Sarkozy teraz wpycha się bez uzgodnienia terminu. -- Rządy w duchu miłości znudziły się już Tuskowi... teraz będzie kochał inaczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec gaoniu - nie znasz swojego prezydenta??? 15.11.08, 18:01 lechu jest bardzo przekupny - aby tylko ukraść sukces Tuskowi jest gotów obiecać wszystko każdemu - a potem oczywiście tego nie wykonać Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 pakulec, ty dzisiaj ciągle coś mylisz... :))) 15.11.08, 18:06 -- Rządy w duchu miłości znudziły się już Tuskowi... teraz będzie kochał inaczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec hm.. czym ja zasłużyłem na takiego obrońcę??? 15.11.08, 18:11 bronisz mnie za karę? Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 To KLON... 15.11.08, 18:13 -- Rządy w duchu miłości znudziły się już Tuskowi... teraz będzie kochał inaczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
prezentation1 Re: hm.. czym ja zasłużyłem na takiego obrońcę??? 15.11.08, 18:14 pakulec napisał: > bronisz mnie za karę? -------------- nie, to stare nawyki, widze kto kogo i gdzie sciga, ten gamonO wszedzie za toba "lazi", jak blizniak:) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: hm.. czym ja zasłużyłem na takiego obrońcę??? 15.11.08, 18:17 dziękuję za pomoc, ale jestem w stanie obranić się sam - nie mniej to miłe że się za mną ująłeś;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Klonie ty mnie lepiej przestań inwigilować! Dobra? 15.11.08, 18:12 -- Rządy w duchu miłości znudziły się już Tuskowi... teraz będzie kochał inaczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec jest coraz lepiej 15.11.08, 17:41 ludzie zadowoleni, dzięki mądrej polityce Tuska światowy kryzys nie dotknął nas tak bardzo jak inne kraje, dzievci maja Orliki. Może nawet tarcze nam Obama zabierze - wg mnie tylko sukcesy Niech jeszcze tylko nieudacznik odejdzie z pałacu prezydenckiego to już będzie wyszstko Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 PO to kicz popkultury, żeruje na naiwności... 15.11.08, 17:42 -- Rządy w duchu miłości znudziły się już Tuskowi... Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 pakulec, mylisz się... :))) 15.11.08, 17:46 -- Rządy w duchu miłości znudziły się już Tuskowi... Odpowiedz Link Zgłoś
adam11337 Re: jest coraz lepiej 15.11.08, 17:45 włażenie dla swojej przyszłej Prezydentury w dupę może jest dobre dla niego ale jak to się ma do racji stanu, to go nie interesuje, jego interes to zostać Prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec adasiu bredzisz 15.11.08, 17:55 każdy prezydent będzie lepszy od kaczyńskiego. Kaczyński swoimi działaniami udowodnił że liczy się tylko jego brat - całą resztę Polski ma w du... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Tusk to taka rura........ 15.11.08, 17:41 Laczaca Rosje z Zachodem.On omija Polske. Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: Tusk to taka rura........ 15.11.08, 19:37 presentation1 napisał: > Laczaca Rosje z Zachodem.On omija Polske. UWAGA!!!! TO UBECKA PROWOKACJA. NIE DYSKUTUJCIE Z TYM BIEDNYM CHORYM CZŁOWIEKIEM!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Jak nazywa sie rura laczaca.............. 15.11.08, 17:44 Rosje z Niemcali? Ta rura nosi nazwe Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
athman29 Tusk: Wojna wewnętrzna musi się kończyć 15.11.08, 17:47 Co on bredzi... żadnych konkretów tylko lanie wody! i w dodatku swoje lenistwo i braki pomysłów zrzuca jak zwykle na PiS i prezydenta... oj niedługo sie skończy to reality show Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 szymanek deresz 15.11.08, 17:49 tylko ta pani ma szanse na prezydencje Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: szymanek deresz 15.11.08, 18:19 carpaccio4 napisał: > tylko ta pani ma szanse na prezydencje Głupoty gadasz. Jak już, to Doda na prezydenta! Albo Cichopek. Nie będzie mądrzej, ale piękniej. Albo śmieszniej. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Juz sie konczy.............. 15.11.08, 17:50 "Jeśli potwierdzi się to, co opublikowała prasa, będę oczekiwał wyjaśnień, czym naprawdę zajmuje się CBA, jeśli ma tyle czasu, aby sprawdzać coś, co jest napisane i wywieszone w internecie" - mówi Donald Tusk. Chodzi o kontrolę CBA wobec szefa ABW Krzysztofa Bondaryka. Mariusz Kamiński, szef CBA, twierdzi bowiem, że Bondaryk ukrył przed urzędami 1,5 miliona złotych. Ruszcie zlodzieja z PO-to wam glowy poodcinamy. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 pakulec 15.11.08, 18:02 napisz, z jakiego powodu pani szymanek nie mogła by być prezydentem? Odpowiedz Link Zgłoś
prezentation1 Re: pakulec 15.11.08, 18:06 prezydentem nie moze byc bo jest kobieta a nie homo-niewiadomo, a taka prezydentowa to ona juz byla kiedy Kwas ja grzmocil po godzinach Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec ty nie wcinaj się nam w rozmowę 15.11.08, 18:10 jeszcze biedny carpaccio pomysli że ty i ja to ta sama osoba - i to by było dla niego straszne Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: pakulec 15.11.08, 18:27 prezentation1 napisał: > prezydentem nie moze byc bo jest kobieta a nie homo-niewiadomo, a > taka prezydentowa to ona juz byla kiedy Kwas ja grzmocil po godzinach A to pewnie była wiceprezydentem, bo bywała POD prezydentem? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec ??? 15.11.08, 18:07 rozumiem carpaccio że uważsz mnie za swój autorytet i myślisz że znam odpowiedź na każde pytanie, ale musze cię zmartwić - nie wiem nic o pani szymanek Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: ??? 15.11.08, 18:10 pakulec napisał: > rozumiem carpaccio że uważsz mnie za swój autorytet i myślisz że > znam odpowiedź na każde pytanie, ale musze cię zmartwić - nie wiem > nic o pani szymanek szymanek deresz, najpiękniejsza dojrzała kobieta w polskiej polityce. wolisz tuska? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: ??? 15.11.08, 18:15 carpaccio4 napisał: > szymanek deresz, najpiękniejsza dojrzała kobieta w polskiej polityce. wolisz tu > ska? jako prezydenta to chyba wolę Tuska. Ty będziesz popierał panią Szymanek? ale to chyba jest lewica? co na to twoje moralne autorytety z biskupem Paetzem i Wielgusem? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec ty mnie nie strasz 15.11.08, 18:22 carpaccio4 napisał: > gdybyś mnie kochał to byś minie znał.... tak publicznie wyznawać mi miłość na forum????? za co ty mnie chcesz ukarać? Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: ty mnie nie strasz 15.11.08, 18:28 pakulec napisał: > carpaccio4 napisał: > > > gdybyś mnie kochał to byś minie znał.... > > > tak publicznie wyznawać mi miłość na forum????? > za co ty mnie chcesz ukarać? za premiera...:) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec ważasz mnie za premiera????? 15.11.08, 18:31 to miłe, ale nie w moim stylu Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: ważasz mnie za premiera????? 15.11.08, 18:42 pakulec napisał: > to miłe, ale nie w moim stylu myślałem o panu donaldzie Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 szymanek deresz to klasa w klasie 15.11.08, 18:21 i nawet tusk nie zaprzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: szymanek deresz to klasa w klasie 15.11.08, 18:24 wiesz co, jeżeli by lewica wystawiła panią Szymanek to chyba by miała więsze szanse niż tchórzliwy Cimoszewicz, ale ogolnie na prezydenturę lewica nie ma szans Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Tusk: Wojna wewnętrzna musi się kończyć 15.11.08, 18:32 Tusk to kompletna podlizna i zgnilizba moralna, wasal czerwonej razwietki, podpieracz okraglego mebla oraz lennik Berlina i Moskwy. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Tusk: Wojna wewnętrzna musi się kończyć 15.11.08, 18:38 wet3 napisał: > Tusk to kompletna podlizna i zgnilizba moralna, wasal czerwonej > razwietki, podpieracz okraglego mebla oraz lennik Berlina i Moskwy. "Razwiedka" (z ros. разведка - wywiad) I ty znowu z tą swoją razwietką! Zapamietaj sobie, durniu, że transkrypcja tych ruskich liter to "razwiedka". "Razwiedka" (z ros. разведка - wywiad Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: eti.gda 15.11.08, 22:10 eti.gda napisał: > wet3 napisał: > > Tusk to kompletna podlizna i zgnilizba moralna, wasal czerwonej > > razwietki, podpieracz okraglego mebla oraz lennik Berlina i Moskwy. > "Razwiedka" (z ros. разведка - > wywiad) > I ty znowu z tą swoją razwietką! Zapamietaj sobie, durniu, że > transkrypcja tych ruskich liter to "razwiedka". > "Razwiedka" (z ros. разведка - > wywiad Przypomne ci tylko, jasnie oswiecony latarka kieszonkowa, ze razwietka jak rzadzila, tak rzadzi, a Tusk jest pionkiem w jej pazurach i dzieki niej wygral wybory. Wystarczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor.nowytor8 Komornik sądowy i firmy windykacyjne 15.11.08, 18:53 wystawiły Tuskowi (już teraz) najwyższe noty. Lemingi, te młode, wykształcone, etc., etc., się nie cieszą. Ktoś ma wątpliwości, czy mówię prawdę? Radzę sprawdzić. Mam znajomego, który ma firmę windykacyjną. I jest dla nich lepiej niż kilka lat temu, bo jest wiele zleceń i to wartościowych, nie tak jak za Millera. Wteody z biedy niewiele dało radę wycisnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Komornik sądowy i firmy windykacyjne 15.11.08, 19:20 nowytor.nowytor8 napisał: > wystawiły Tuskowi (już teraz) najwyższe noty. > Lemingi, te młode, wykształcone, etc., etc., się nie cieszą. > . I jest dla nich lepiej niż kilka lat temu, bo jest wiele z > leceń i to wartościowych, nie tak jak za Millera. Wteody z biedy niewiele dało > radę wycisnąć. > -------------------------- jak ktos wyzej sra niz dupe ma to normalka, ludzie normalni nie musza wygladac za drzwiami komornikow Odpowiedz Link Zgłoś
agent-bolek Tusk: Wojna wewnętrzna musi się kończyć 15.11.08, 19:00 Przecież tą wojnę celowo podsyca PO i jego zaprzyjaźnione media.Komu Gronkowiec-Walc buduje boisko?Nie ITI, do której należy tuba propagandowa PO-TVN?Z jednej strony Półtusk udaje że wyciąga rękę do zgody a jego pretorianie i inne kundle umiejętnie podjudzają i szczują jednych na drugich.Nie jest to trudne mając za sobą media związane z żydowskim czy esbeckim kapitałem.Wyborcza, TVN, Onet, Polsat, WP, RMF. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Tusk: Wojna wewnętrzna musi się kończyć 15.11.08, 19:24 Pod warunkiem Panie Premierze, że przepędzi Pan Kaczory! Inaczej nic z tego!! Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 szymanek deresz 15.11.08, 19:31 to piękna kobieta. a kto myśli inaczej głosuje na pana tuska? Odpowiedz Link Zgłoś