cezaryk Co by tu jeszcze spieprzyc panie rezydencie? 01.12.08, 21:55 oby do konca kadencji... Odpowiedz Link Zgłoś
kml19 Re: Co by tu jeszcze spieprzyc panie rezydencie? 01.12.08, 21:58 cezaryk napisał: > oby do konca kadencji... popelniasz blad :o) bo zakladasz ze on mysli Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..esbecja contra Polska..... 01.12.08, 22:04 o Wy, czlonkowie sekty Wyborczej.Przegraliscie Bolka, przegracie z Polska.Po przegranej Bolka, Polska bedzie silniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
magic3 Re: ..esbecja contra Polska..... 01.12.08, 22:08 presentation1 napisał: > o Wy, czlonkowie sekty Wyborczej.Przegraliscie Bolka, przegracie z Polska.Po pr > zegranej Bolka, Polska bedzie silniejsza. Chory człowiek... potem taki wybiera innych chorych... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Wypowiedziałeś wojnę Polsce, prese !!??? 01.12.08, 22:09 Ze zdumieniem przeczytałem tytuł Twojego posta. Treści nie czytałem bo nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Wszyscy od początku wiedzą esbeku że jesteś 01.12.08, 22:58 przeciwko Polsce i nie musisz się tym chwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_be_with_you Re: ..esbecja contra Polska..... 01.12.08, 23:17 presentation1 napisał: > o Wy, czlonkowie sekty Wyborczej.Przegraliscie Bolka, przegracie z Polska.Po pr > zegranej Bolka, Polska bedzie silniejsza. Rozumiem, ze to na temat? Odpowiedz Link Zgłoś
mart5000 Zasrany kurdupel yntelikent p.....ony 01.12.08, 22:08 Mam juz dosyc tego co "wyzej sra niz dupe ma" Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_adamski Re: Zasrany kurdupel yntelikent p.....ony 02.12.08, 11:40 Co na to Geremki Michniki i Kuronie? Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_najmita Już starczy hodować tego durnia, 01.12.08, 22:09 karzącego nazywać się "głową państwa"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 oby Słonce Gruzji z Mongolii nie wróciło 01.12.08, 22:11 PiS w następnych wyborach nawet progu wyborczego nie osiągnie przez tych złośliwych trolli Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 psychopatyczni blizniaki graja polska i przyszlosc 01.12.08, 22:15 moich dzieci (ktorych jeden z nich nie ma bo jest cos nie tak z nim ), dla walsnych korzysci partyjno rodzinnno pisuarowych...to juz skandla!!! ci ludzi winni sie leczyc!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mw-te Re: psychopatyczni blizniaki graja polska i przys 01.12.08, 22:21 arahat1 napisała: ci ludzi > winni sie leczyc!!!!!! leczyc? obawiam sie ze za poźno.ich sie powinno uspic jak chorego nieuleczalnie psa zeby sie dalej nie meczył . (oni na dodatek mecza 40 milionowy kraj ) Odpowiedz Link Zgłoś
pis_be_with_you Zawetowanie tej ustawy o dzieciach to już dno! 01.12.08, 22:30 Głównym celem tej ustawy było dopuszczenie dzieci, gdy ich wiek pozwala na świadome wyrażanie swoich poglądów, do spraw sądowych. Mamy tutaj przykład rozpadającej się rodziny. Mama ciągnie w jedną stronę - ojciec w drugą. Do tej pory w Polsce nigdy nie było rozpatrywane dobro dziecka, gdyż 99% wyroków zawsze zapadało z orzeczeniem, że dziecko zostaje przy mamie, nawet jeśli dla dziecka było to tragedią, bo np. matka przed rozpadem małżeństwa nie wywiązywała się ze swoich obowiązków względem niego ALE BYŁA MATKĄ! W Amerykańskich sądach bardzo często powołuje się dzieci w wieku nastoletnim na świadkó w takiej sprawie, by wysłuchać ich opinii o takiej sytuacji. W Polsce 15 letni dzieciak nie ma prawa wyrażenia własnej opinii na temat swojej dalszej przyszłości. Panie Kaczyński - tym wetem pokazał Pan jak faktycznie Pany zależy na dobru dzieci. Słoeczeństo Panu odpłaci. Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Prezydent zawetował trzy kolejne ustawy 01.12.08, 22:26 ...on nie potrafi inaczej. To silniejsze od rozsądku i myślenia propaństwowego. Jego Wolska sie skończyła, więc to akty rozpaczy. To se ne wrati, pane lechu, ne wrati. Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Prezydent zawetował kolejne 10 z 270 01.12.08, 22:26 cZYLI JAK po DOPROWADZI POLSKĘ DO RUJINY TO WINA PREZYDENTA dONEK dONEK dONEK Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszko Prezydent zawetował kolejne ustawy 01.12.08, 22:28 Kaczyński, jesteś odrażającym szkodnikiem i pasożytem! a jeśli kogoś podasz do sądu za takie stwierdzenie - przegrasz Odpowiedz Link Zgłoś
busio71 Re: Prezydent zawetował kolejne ustawy 01.12.08, 22:43 Pasożyta to da się rozdeptać tego nie. Mam nadzieję że historia osądzi prawidłowo rządy te "człowieka" Odpowiedz Link Zgłoś
janbacz Wszystkie konwencje należy wymówić 01.12.08, 22:29 Polsce nie są potrzebne żadne konwencje. Powinniśmy mieć takie prawo jakie nam odpowiada, nie musi być wcale zgodne z prawem innych państw, a jak będziemy mieli taką potrzebę żeby było zgodne to ustalimy zgodne konwencja do tego nie jest potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_be_with_you Re: Wszystkie konwencje należy wymówić 01.12.08, 22:32 janbacz napisał: > Polsce nie są potrzebne żadne konwencje. Powinniśmy mieć takie prawo jakie nam > odpowiada, nie musi być wcale zgodne z prawem innych państw, a jak będziemy mie > li taką potrzebę żeby było zgodne to ustalimy zgodne konwencja do tego nie jest > potrzebna. Czyli rozumiem, że najlepsze Twoim zdaniem byłyby samosądy? Odpowiedz Link Zgłoś
janbacz Re: Wszystkie konwencje należy wymówić 01.12.08, 22:52 Jakie samosądy? Powinno obowiązywać polskie prawo uchwalane przez Sejm który uchwalał by jak najlepsze ustawy nie mając rąk związanych żadnymi konwencjami. Oczywiście przy tym uchwalaniu mógł by korzystać z rozwiązań zawartych w różnych konwencjach, ale by nie musiał przyjmować rozwiązań niekorzystnych dla Polski i Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_be_with_you Re: Wszystkie konwencje należy wymówić 01.12.08, 22:57 janbacz napisał: > Jakie samosądy? Powinno obowiązywać polskie prawo uchwalane przez Sejm który uc > hwalał by jak najlepsze ustawy nie mając rąk związanych żadnymi konwencjami. Oc > zywiście przy tym uchwalaniu mógł by korzystać z rozwiązań zawartych w różnych > konwencjach, ale by nie musiał przyjmować rozwiązań niekorzystnych dla Polski i > Polaków. Może się źle zrozumieliśmy. Jednak z tego co piszesz wynika, że również nie powinniśmy wprowadzać ustaw UE dobrych dla Polskiego obywatela, tylko dla tego, ze są unijne. Tak jak z tą ustawą o dzieciach. Odpowiedz Link Zgłoś
janbacz Re: Wszystkie konwencje należy wymówić 01.12.08, 23:28 Teraz jak należymy do UE to musimy dużą część prawa unijnego przyjmować obowiązkowo (ok. 80% przyjmowanych przez Sejm). Dlatego powinniśmy wystąpić z UE i w do polskiego prawa wprowadzać tylko te przepisy unijne które są dla nas korzystne. Odpowiedz Link Zgłoś
pawwas Liberum veto 01.12.08, 22:33 Liberum veto - od i tyle w zasadzie za komentarz. Ale poradzono wtedy(malutka - rozumem, zacofana szlachta) sobie i we( szkoda ze za późno) to i teraz damy rade, byle na czas. Odpowiedz Link Zgłoś
idefix3 Liberum Veto 01.12.08, 22:38 Widać, że Kaczyński ma w sobie krew naszych przodków, którzy poprzez Liberum Veto osłabili władzę wykonawczą i doprowadzili do upadku Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Liberum Veto 01.12.08, 22:45 A Ty w ogóle myślisz czy tylko reagujesz jak pies Pawłowa na teksty "Wybiórczej"? Odpowiedz Link Zgłoś
1.fanfan Tusk:Chcecie zmian? Dajcie mi 100% władzy 01.12.08, 22:39 100% władzy to miała PZPR. Żadanie dzisiaj takiej władzy prowadzi do nowego totalitaryzmu. Cudotwórca oszalał! Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Tusk żąda stanowiska FUHRERa ????????????????????? 01.12.08, 22:46 1.fanfan napisał: > 100% władzy to miała PZPR. Żadanie dzisiaj takiej władzy prowadzi do > nowego totalitaryzmu. Cudotwórca oszalał! Odpowiedz Link Zgłoś
pis_be_with_you Re: Tusk żąda stanowiska FUHRERa ???????????????? 01.12.08, 23:07 sralimuchibedziewiosna napisał: > 1.fanfan napisał: > > > 100% władzy to miała PZPR. Żadanie dzisiaj takiej władzy prowadzi do > > nowego totalitaryzmu. Cudotwórca oszalał! Również odnoszę takie wrażenie. Prezydent powinien jednak poddać się psychoterapii. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad W listopadzie Prezydent podpisał 32 ustawy 01.12.08, 22:39 Zawetował natomiast tylko albo kompletne gnioty, albo ustawy, które przyniosłyby niekorzystne skutki społeczne. Wyjaśniam na przykładach. 1. GNIOT Dlaczego prof. Lech Kaczyński zawetował ustawę o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji? Ano dlatego, że wcale ona tej konkurencji nie znosiła, a wręcz ją wzmacniała. "Wybiórcza" nie słyszała o wpadce komisji Palikota? To zapraszam do lektury "Rzeczpospolitej": "Zamieszanie z bonami towarowymi Zmiany ustawy o nieuczciwej konkurencji uchwalone już przez Sejm oraz zaakceptowane przez Senat dotyczą tzw. bonów towarowych pozwalających na zakupy w supermarketach. Z powodu dotychczasowych zapisów ustawy rynek bonów został praktycznie zmonopolizowany przez jedną firmę. Posłom PO chodziło o to, by go zliberalizować i otworzyć również dla innych firm. Komisja "Przyjazne państwo" chciała wycofać projekt, ponieważ po bliższej analizie pojawiły się obawy, że nowe zapisy mogą odnieść dokładnie odwrotny do zamierzonego skutek. TERAZ POZOSTAJE JEDYNIE NADZIEJA NA WETO PREZYDENTA". Źródło: "Wpadka komisji Palikota" - www.rp.pl/artykul/219108.html 2.USTAWA PRZYNOSZĄCA NIEKORZYSTNE SKUTKI SPOŁECZNE Dlaczego Prezydent zawetował ustawę dotyczącą rent i emerytur z FUS? Oto fragment z jego uzasadnienia, nie każdy być może zdaje sobie sprawę z wysokości tych świadczeń: "Należy bowiem pamiętać, że blisko 80% osób uprawnionych do renty otrzymuje świadczenie w granicach 1000 złotych, a renta socjalna wynosi niewiele ponad 500 złotych. Tak więc nie mogę się zgodzić aby wobec tych osób dokonywało się dalsze obniżanie należnych im świadczeń". Słowem - Profesor Kaczyński podejmuje mądre i przemyślane decyzje. Jego weta są uzasadnione. Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: W listopadzie Prezydent podpisał 32 ustawy 01.12.08, 22:51 Te cytaty włóż sobie głęboko tam, gdzie będziesz chciała. Tylko idioci czytają gadzinówkę "Rz". Jakiś niedorobiony bubek na garnuszku u mamusi, albo tatuś, co nie potrafi dopilnowac córki mają mi mówić, jak mam dziecko wychowywać? A won z mojego życia, wara wam, pisdzielcy od mojego domu! Od moich zakupów w marketach, od moich świadczeń, z których utrzymuje pisowski lumpenproletariat na rentach moherowych! A ty, idiotko, nie denerwuj ludzi swoim dupoliztwem tego chama, co udaje meża stanu! Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Re: W listopadzie Prezydent podpisał 32 ustawy 01.12.08, 22:52 eszp napisała: > Te cytaty włóż sobie głęboko tam, gdzie będziesz chciała. Tylko > idioci czytają gadzinówkę "Rz". Jakiś niedorobiony bubek na > garnuszku u mamusi, albo tatuś, co nie potrafi dopilnowac córki mają > mi mówić, jak mam dziecko wychowywać? A won z mojego życia, wara > wam, pisdzielcy od mojego domu! Od moich zakupów w marketach, od > moich świadczeń, z których utrzymuje pisowski lumpenproletariat na > rentach moherowych! A ty, idiotko, nie denerwuj ludzi swoim > dupoliztwem tego chama, co udaje meża stanu! przeczytaj spokojnie swojego posta i zastanów się nad znaczeniem słowa cham Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: W listopadzie Prezydent podpisał 32 ustawy 01.12.08, 22:54 sralimuchibedziewiosna napisał: > eszp napisała: > > > Te cytaty włóż sobie głęboko tam, gdzie będziesz chciała. Tylko > > idioci czytają gadzinówkę "Rz". Jakiś niedorobiony bubek na > > garnuszku u mamusi, albo tatuś, co nie potrafi dopilnowac córki mają > > mi mówić, jak mam dziecko wychowywać? A won z mojego życia, wara > > wam, pisdzielcy od mojego domu! Od moich zakupów w marketach, od > > moich świadczeń, z których utrzymuje pisowski lumpenproletariat na > > rentach moherowych! A ty, idiotko, nie denerwuj ludzi swoim > > dupoliztwem tego chama, co udaje meża stanu! > > > przeczytaj spokojnie swojego posta i zastanów się nad znaczeniem słowa cham Odwal sie, piskretynie! I wynocha do złodzieja rydzyka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Re: W listopadzie Prezydent podpisał 32 ustawy 01.12.08, 22:56 o, to własnie dobry przykład Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_adamski Re: W listopadzie Prezydent podpisał 32 ustawy 02.12.08, 03:12 no na poziomie dyskusja... ciekawe co takim oblakanym cieciom przeszkadzaja rydzyki? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_be_with_you Re: W listopadzie Prezydent podpisał 32 ustawy 01.12.08, 22:51 anwad napisała: > > Dlaczego prof. Lech Kaczyński zawetował ustawę o zwalczaniu nieuczciwej > konkurencji? Ano dlatego, że wcale ona tej konkurencji nie znosiła, a wręcz ją > wzmacniała. ... kpisz czy o drogę pytasz? Wiesz co jest antytezą konkurencji? Monopol! Więc jeśli sam piszesz, że ustawa wzmacniała konkurencję, to znaczy, ze zawetowanie jej wzmacniało monopolizację! Tego pragniesz? A wiesz co to jest monopolizacja? To dyktatura cen jedynej słusznej firmy (jak to niedawno bywało z TPSA! > "Zamieszanie z bonami towarowymi > > Zmiany ustawy o nieuczciwej konkurencji uchwalone już przez Sejm oraz > zaakceptowane przez Senat dotyczą tzw. bonów towarowych pozwalających na > zakupy w supermarketach. Z powodu dotychczasowych zapisów ustawy rynek bonów > został praktycznie zmonopolizowany przez jedną firmę. Przecież w poprzednim fragmencie piszesz, że ustawa wzmacniała konkurencję,a teraz, ze wzmania monopole? Co Ty w ogóle pier..lisz? Gdzie masz monopol na bony towarowe? Każdy hipermarket wypuszcza własne bony towarowe, więc jest to monopol? Tobie chyba się to zmonopolowym (i wódką) pomyliło! > Posłom PO chodziło o to, > by go zliberalizować i otworzyć również dla innych firm. Oczywiście! I tu trafiłeś w sedno! Bo jakim prawem tylko hipermarkety mają prawo monopolu na bony? Czyli co, znów wolta o 180 stopni? W pierwszej części cieszysz się z popierania przez prezydenta monopolistów, w kolejnym, że popiera tym wetem konkurencję, a w trzecim, ze popiera monopolistów. Do reszty Cię po..ało, czy piszesz pod silnym wpływem używek? > Komisja "Przyjazne państwo" chciała wycofać projekt, ponieważ po > bliższej analizie pojawiły się obawy, że nowe zapisy mogą odnieść > dokładnie odwrotny do zamierzonego skutek. > TERAZ POZOSTAJE JEDYNIE NADZIEJA NA WETO PREZYDENTA". Rozumiem, że popieranie monopolistów to idealne rozwiązani dla Polski! > 2.USTAWA PRZYNOSZĄCA NIEKORZYSTNE SKUTKI SPOŁECZNE > > Dlaczego Prezydent zawetował ustawę dotyczącą rent i emerytur z FUS? Oto > fragment z jego uzasadnienia, nie każdy być może zdaje sobie sprawę z > wysokości tych świadczeń: "Należy bowiem pamiętać, że blisko 80% osób > uprawnionych do renty otrzymuje świadczenie w granicach 1000 złotych, a renta > socjalna wynosi niewiele ponad 500 złotych. Tak więc nie mogę się zgodzić aby > wobec tych osób dokonywało się dalsze obniżanie należnych im świadczeń". > > Słowem - Profesor Kaczyński podejmuje mądre i przemyślane decyzje. Jego weta > są uzasadnione. Tego komentować nie będę, bo nie znam sprawy. Za to Ty w ogóle nie skomentowałeś kwestii weta wobec ustawy o dzieciach, które to weto jest już w ogóle kuriozalne! Ale o tym pisałem we wcześniejszym poście. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: W listopadzie Prezydent podpisał 32 ustawy 01.12.08, 23:03 Przeczytaj jeszcze raz to, co napisałam (oraz fragment artykułu z "Rz") - ze zrozumieniem... Weta do ustawy umożliwiającej ratyfikowanie konwencji nie przeanalizowałam jeszcze, dlatego nie odniosłam się do niej. Mam jednak zaufanie do Prezydenta. Po analizie prawdopodobnie i tak przyznam mu rację:) PS Chyba się pod kogoś podszywasz. Ładnie to tak? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_be_with_you Re: W listopadzie Prezydent podpisał 32 ustawy 01.12.08, 23:45 anwad napisała: > Przeczytaj jeszcze raz to, co napisałam (oraz fragment artykułu z "Rz") - ze zr > ozumieniem... > Weta do ustawy umożliwiającej ratyfikowanie konwencji nie przeanalizowałam jesz > cze, dlatego nie odniosłam się do niej. Mam jednak zaufanie do Prezydenta. Po a > nalizie prawdopodobnie i tak przyznam mu rację:) > PS Chyba się pod kogoś podszywasz. Ładnie to tak? Nie musisz analizować, przecież wiesz z góry, że i tak poprzesz prezydenta. Odrzucenie ustawy, bo przygotowywał ją Palikot, nawet nie uzasadniając weta, to normalne. Więc trudno się odnieść do uzasadnienia, któego brak. Podszywam? Odpowiedz Link Zgłoś
mracek Re: W listopadzie Prezydent podpisał 32 ustawy 01.12.08, 23:52 anwad napisała: > Dlaczego prof. Lech Kaczyński zawetował ustawę o zwalczaniu nieuczciwej > konkurencji? Ano dlatego, że wcale ona tej konkurencji nie znosiła, a wręcz ją > wzmacniała. Co to za bzdura?! Przeciez trzeba wzmacniac konkurencje! Jak nie ma konkurencji, to powstaja monopole. A monopole prowadza do obnizenia jakosci i drozszych cen. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: W listopadzie Prezydent podpisał 32 ustawy 02.12.08, 08:52 tej konkurencji = nieuczciwej konkurencji... Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Prezydent zawetował kolejne ustawy 01.12.08, 22:43 Panie prezydencie brawo tego oczekiwał naród. Ten rząd kieruje się własnymi przesłankami by napchać swoje kieszenie kosztem społeczeństwa. Czas najwyższy panie prezydencie rozwiązać ten rząd nieudacznikow chamów i zdrajców okradających swój naród a w zasadzie nie swój bo sa z nacji niemieckiej Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna gdyby nie on PO zrobiłoby tu bantustan 01.12.08, 22:44 rokets_w napisał: > Panie prezydencie brawo tego oczekiwał naród. Ten rząd kieruje się własnymi > przesłankami by napchać swoje kieszenie kosztem społeczeństwa. Czas najwyższy > panie prezydencie rozwiązać ten rząd nieudacznikow chamów i zdrajców > okradających swój naród a w zasadzie nie swój bo sa z nacji niemieckiej Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: gdyby nie on PO zrobiłoby tu bantustan 01.12.08, 22:52 sralimuchibedziewiosna napisał: > rokets_w napisał: > > > Panie prezydencie brawo tego oczekiwał naród. Ten rząd kieruje się własny > mi > > przesłankami by napchać swoje kieszenie kosztem społeczeństwa. Czas najwy > ższy > > panie prezydencie rozwiązać ten rząd nieudacznikow chamów i zdrajców > > okradających swój naród a w zasadzie nie swój bo sa z nacji niemieckiej Piskretyn piskretyna piskretynem pogania! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Od kiedy srające muchy to cały naród? 01.12.08, 23:02 Za dwa lata naród postawi nabzdyczonego bobasa do kąta i wtedy muchy będą miały na co sr..., więc poczekaj a na razie przestań się wypróżniać spod czaszki. Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna to ty piszesz w imieniu narodu, nie ja, czubku 01.12.08, 23:08 guru133 napisał: > Za dwa lata naród postawi nabzdyczonego bobasa do kąta i wtedy muchy będą miały > na co sr..., więc poczekaj a na razie przestań się wypróżniać spod czaszki. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_be_with_you Re: Prezydent zawetował kolejne ustawy 01.12.08, 22:55 rokets_w napisał: > Panie prezydencie brawo tego oczekiwał naród. Ten rząd kieruje się własnymi > przesłankami by napchać swoje kieszenie kosztem społeczeństwa. Czas najwyższy > panie prezydencie rozwiązać ten rząd nieudacznikow chamów i zdrajców > okradających swój naród a w zasadzie nie swój bo sa z nacji niemieckiej No oczywiście masz całkowitą rację, że walka z monopolem hipermarketów, a szczególnie weto wobec ustawy dopuszczającej małoletnich do występowania w sądzie w sprawach w których rozpatrywana jest ich przyszłość, to "napychanie kieszeni przez PO!" Gratuluję braku rozumu! W tych czasach to przydatne, bo człowiek nie mając rozumu nawet nie wie, ze jest rolowany. Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Prezydent zawetował trzy kolejne ustawy 01.12.08, 22:44 dan3iger napisał: > szkodnik. Jedyne co ten zchamiały dziad potrafi to szkodzić. Wywalić toto na > śmietnik historii.Tego gudłaja należy nie wpuścić do kraju,to mały zawistny Iwrej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rejms Prezydent zawetował kolejne ustawy 01.12.08, 22:47 To co robi p.Prezydent jest ze wszech miar pozytywne, ustawy przygotowane przez obecną koalicję sa uchwalane dla ludzi zamożnych /tych co nakradli, uwłaszczyli, sprywatyzowali itp, itd,/ a biedni /w większości uczciwi/ do piachu, bo tak było z ustawą zdrowotną i kolejnymi. Większość ustaw jest produkowana taśmowo żeby można wytknąć p.Prezydentowi to że wetuje te ustawy a media nie są skore ocenić jakość tych ustaw bo jakże można coć napisać na 'platfusów' Odpowiedz Link Zgłoś
pis_be_with_you Re: Prezydent zawetował kolejne ustawy 01.12.08, 23:03 rejms napisał: > To co robi p.Prezydent jest ze wszech miar pozytywne, ustawy przygotowane > przez obecną koalicję sa uchwalane dla ludzi zamożnych /tych co nakradli, > uwłaszczyli, sprywatyzowali itp, itd,/ a biedni /w większości uczciwi/ do > piachu, bo tak było z ustawą zdrowotną i kolejnymi. Cóż, wetowanie ustawy walczącej z monopolami uważasz, za wszech miar słuszne? No racja, przecież gdybyśmy mieli jeden bank na ały kraj, jedno TPSA, jednego dostarczyciela energii, jedną firmę paliwową, to ceny by natychmast zmalały, bo przecież monopolista nie będzie podwyższał cen, tylko dla tego, ze jest monopolistą! W Świętego Mikołaja również wierzysz? > Większość ustaw jest produkowana taśmowo żeby można wytknąć p.Prezydentowi to > że wetuje te ustawy a media nie są skore ocenić jakość tych ustaw bo jakże > można coć napisać na 'platfusów' Taaa, a wetowanie oczywiście taśmowe nie jest. Szczególnie fajne są weta w ustawach, które Jarosław Kaczyński nazwa w telewizji jako żywcem zerżnięte z ustaw PiS. Normalnie bomba! Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Donald tusk żąda powołania go na fuhrera 01.12.08, 22:48 "Donald Tusk: Chcecie szybkich zmian, dajcie mi sto procent władzy" Odpowiedz Link Zgłoś
mw-te Re: Donald tusk żąda powołania go na fuhrera 01.12.08, 22:50 sralimuchibedziewiosna napisał: > "Donald Tusk: Chcecie szybkich zmian, dajcie mi sto procent władzy" jestem za :) a ty nie? Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Re: Donald tusk żąda powołania go na fuhrera 01.12.08, 22:51 mw-te napisał: > sralimuchibedziewiosna napisał: > > > "Donald Tusk: Chcecie szybkich zmian, dajcie mi sto procent władzy" > > jestem za :) a ty nie? nein Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: Donald tusk żąda powołania go na fuhrera 01.12.08, 23:02 sralimuchibedziewiosna napisał: > "Donald Tusk: Chcecie szybkich zmian, dajcie mi sto procent władzy" Jestem ZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Re: Donald tusk żąda powołania go na fuhrera 01.12.08, 23:03 mela_1 napisała: > sralimuchibedziewiosna napisał: > > > "Donald Tusk: Chcecie szybkich zmian, dajcie mi sto procent władzy" > > Jestem ZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w Niemczech w 33 roku też tak wyli Odpowiedz Link Zgłoś
pis_be_with_you Re: Donald tusk żąda powołania go na fuhrera 01.12.08, 23:06 sralimuchibedziewiosna napisał: > "Donald Tusk: Chcecie szybkich zmian, dajcie mi sto procent władzy" Uzasadnij. Czy tylko masz takie przeczucie? Bo jeśli przeczucie, to są na to psychoterapie. Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Re: Donald tusk żąda powołania go na fuhrera 01.12.08, 23:07 pis_be_with_you napisał: > sralimuchibedziewiosna napisał: > > > "Donald Tusk: Chcecie szybkich zmian, dajcie mi sto procent władzy" > > Uzasadnij. > > Czy tylko masz takie przeczucie? > Bo jeśli przeczucie, to są na to psychoterapie. to są słowa Tuska. ale zgadzam się z Tobą - potrzebna tu jest psychoterapia. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_be_with_you Re: Donald tusk żąda powołania go na fuhrera 01.12.08, 23:13 > sralimuchibedziewiosna napisał: > > "Donald Tusk: Chcecie szybkich zmian, dajcie mi sto procent władzy" > > to są słowa Tuska. ale zgadzam się z Tobą - potrzebna tu jest psychoterapia. Mógłbyś rzucić linkiem? Bo jakoś przy poprzednich Twoich bełkotach trudno uwierzyć, żebyś poisał prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Re: Donald tusk żąda powołania go na fuhrera 01.12.08, 23:38 są na głównej stronie gazety.pl osiołku Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Pan (Jarosław) każe, sługa (Lech) musi. 01.12.08, 22:54 Że prezyd(ę)t ma już wybory przechlapane, to od dawna wiadomo ale jest nadzieja iż pociągnie za sobą cały PiS:) Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l DUREŃ CHAM prostak szkodnik i komuch 01.12.08, 22:58 komuch tak jak i ci którzy go popierają chce sie hołocie socjalizmu to niech potem nie jęczy że im biednie Odpowiedz Link Zgłoś
janbacz Renty powinny być równe 01.12.08, 22:58 Renty powinny być równe np. 500 zł miesięcznie za całkowitą niezdolność do pracy. Prosto i jasno. Aby było sprawiedliwie to składka rentowa powinna być kwotowa i też równa dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Bohaterski prezydent... 01.12.08, 23:00 ... co się kulom nie kłaniał, nasz hilary minc IV RP, poliglota i mędrzec, prawdziwy genetyczny patriota - zawetował ustawy, olał Szczyt Klimatyczny w Poznaniu, wizytę w Polsce prawdziwych (bo nie pisowskich) meżów stanu i wywiał do Mongolii. A niech nie wraca! Myślałam, że przez tydzień będzie spokój, ale nie da o sobie, nasze Słońce Kaukazu, zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
antion Re: Bohaterski prezydent...pojechal sprzedawać 01.12.08, 23:38 ...polskie ogorki i mleko do kumysu w Mongolii Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna tylko 5 z 47 krajów RE ratyfikowało tą konwencję 01.12.08, 23:01 ponieważ wprowadza możliwość narażenia dzieci na kontakty z osobnikami ze związków dewiacyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
pis_be_with_you Re: tylko 5 z 47 krajów RE ratyfikowało tą konwen 01.12.08, 23:05 sralimuchibedziewiosna napisał: > ponieważ wprowadza możliwość narażenia dzieci na kontakty z osobnikami ze > związków dewiacyjnych Keeee Występowanie na tej samej sali sądowej w trakcje rozpadu związku małżeńskiego swoich rodziców uważasz za możliwość narażenie dzieci na kontakty z osobnikami ze związków dewiacyjnych, a mieszkanie z nimi pod jednym dachem nie uważasz? Kretyn, czy ignorant? Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Re: tylko 5 z 47 krajów RE ratyfikowało tą konwen 01.12.08, 23:06 pis_be_with_you napisał: > sralimuchibedziewiosna napisał: > > > ponieważ wprowadza możliwość narażenia dzieci na kontakty z > osobnikami ze > > związków dewiacyjnych > > > Keeee > Występowanie na tej samej sali sądowej w trakcje rozpadu związku > małżeńskiego swoich rodziców uważasz za możliwość narażenie dzieci > na kontakty z osobnikami ze związków dewiacyjnych, a mieszkanie z > nimi pod jednym dachem nie uważasz? > > Kretyn, czy ignorant? chodzi oczywiście o homoseksualistów Odpowiedz Link Zgłoś
pis_be_with_you Re: tylko 5 z 47 krajów RE ratyfikowało tą konwen 01.12.08, 23:12 sralimuchibedziewiosna napisał: > pis_be_with_you napisał: > > > sralimuchibedziewiosna napisał: > > > > > ponieważ wprowadza możliwość narażenia dzieci na kontakty z > > osobnikami ze > > > związków dewiacyjnych > > > > > > Keeee > > Występowanie na tej samej sali sądowej w trakcje rozpadu związku > > małżeńskiego swoich rodziców uważasz za możliwość narażenie dzieci > > na kontakty z osobnikami ze związków dewiacyjnych, a mieszkanie z > > nimi pod jednym dachem nie uważasz? > > > > Kretyn, czy ignorant? > > > chodzi oczywiście o homoseksualistów Nie wiem o co Ci chodzi, z tym zakazem dopuszczania dzieci do spraw sądowych we wlasnej sprawie i homoseksualistów. Nie słyszałem nigdy o sytuacji, by homoseksualista mógł począć z drugim homoseksualistą dziecko. Nie mogą się również rozwodzić, gdyż w Polesce nie mają prawa brać ślubu. Więc jakim sposobem dziecko nie ma prawa wuystępować na sprawie rozwodowej swoich rodziców, ponieważ może być narażone na homoseksualistów? Chodzi CI o to, ze w Polsce homoseksualistami są wszyscy sędziowie i dla tego dziecko nie powinno mieć prawa występowania przed sędzią? Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Re: tylko 5 z 47 krajów RE ratyfikowało tą konwen 01.12.08, 23:40 pis_be_with_you napisał: > z > > > nimi pod jednym dachem nie uważasz? > > > > > > Kretyn, czy ignorant? > > > > > > chodzi oczywiście o homoseksualistów > > Nie wiem o co Ci chodzi, z tym zakazem dopuszczania dzieci do spraw > sądowych we wlasnej sprawie i homoseksualistów. > > Nie słyszałem nigdy o sytuacji, by homoseksualista mógł począć z > drugim homoseksualistą dziecko. Nie mogą się również rozwodzić, gdyż > w Polesce nie mają prawa brać ślubu. > Więc jakim sposobem dziecko nie ma prawa wuystępować na sprawie > rozwodowej swoich rodziców, ponieważ może być narażone na > homoseksualistów? > Chodzi CI o to, ze w Polsce homoseksualistami są wszyscy sędziowie i > dla tego dziecko nie powinno mieć prawa występowania przed sędzią? ta konwencja dotyczy prawa do kontaktów z dzieckiem z nie samej obecności na sali sądowej dziecka jako typowy POkrak oczywiście dużo wrzeszczysz o straszliwym wecie wobec cudownej konwencji , ale oczywiście konwencji nie znasz ni w ząb Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 DONALD-nie dajcie sie sprowokować...róbcie SWOJE.. 01.12.08, 23:03 Prezio..."gra"......pod dyktando swego brata..... zwłaszcza jak jego PREZES dostał kopa od Narodu.......i szkoda czasu na pustosłowia mlaskacza prezia...... www.odliczamy.pl/lech/500/obraz.png/ Niecałe dwa lata do wyborów prezia miną jak "batem strzelił" i ani się obejrzą a będą całkowicie poza burtą statku,któremu nazwa POLSKA... -- ...."Kiedy myślimy, że już osiągnęliśmy dno cały czas ktoś puka od spodu..." fotoforum.gazeta.pl/photo/0/sh/ed/fwtw/eLZQVVCynuzPfCVLcX.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo -----robcie swoje=lody trzeba krecic tak czy siak- 01.12.08, 23:13 buhahaha Sawicka powinna miec zlagodzona kare za wydanie zlodziejskiego planu PO-lszewikow Odpowiedz Link Zgłoś
pis_be_with_you Re: -----robcie swoje=lody trzeba krecic tak czy 01.12.08, 23:15 hrabia-monte-christo napisał: > buhahaha Sawicka powinna miec zlagodzona kare za wydanie zlodziejskiego planu > PO-lszewikow Rozumiem, że sprawa Sawickiej to sprawa rozwodowa i żeby nie kręciła lodów na swoim dziecku prezydent zawetował ustawę o dopuszczeniu dzieci do występowania przed sądem? Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 dalej niszczy Polske ten ch... zbolały pod dyktando 01.12.08, 23:09 swego kurewnego brata.Kiedy to sie skończy? Odpowiedz Link Zgłoś