inmarco "Rada Europy wie o cypryjskim incydencie" 04.12.08, 17:00 Nastepni "prawi" i "sprawiedliwi" narobili smrodu i wstydu. Ale pewnie to następny odkryty przez PiS-iorów wraży układ, tym razem na Cyprze. do czego jeszcze ta banda nieudaczników się posunie? Odpowiedz Link Zgłoś
sw.stefan psy pisu,od rumcajsa wara 04.12.08, 17:01 karski to noj idol jaK I NASZEK PARAFJI,BEDZIEMY POBIJAC JEGO REKORD w spozyciu wotki.wiec zrobcie nam miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
sw.stefan Re: psy pisu,od rumcajsa wara 04.12.08, 17:02 soryy ,mialo byc psy PO,nawalilem sie jak karski przykazal no i takie ekscesyja wychodza Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Czerwony Nochal i Wesoły Zbonek zaatakowani 04.12.08, 17:02 przez Eurokołchoz, chciwych i kłamliwych Południowców (jak Nochal słusznie mówi) no i, oczywista, masonów. Wybrano ich na ofiary za niezłomny, gorący patriotyzm i wiernośc ideałom Kaczyzmu. Cześć ich pamięci! (mam na myśli wynik najbliższych wyborów: szukajcie chłopaki jakiegoś jobu. Nochal może iść do cyrku: świeci w ciemności nosem, ale Zbonek się jeszcze nie wyprofilował...) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Sanhedryn czuwa ...nad wizerunkiem PO, psa swego . 04.12.08, 17:11 W poniedziałek J.E.Tusk dał dup.. w programie,PO-powolnego :), Lisa. Dziś J.E.Tusk zesrał się w portki ...i nie pojechał na Śląsk ....bo bał się przywitania przez Ślązaków ,oszukanych przez PO. Ale...jak z rękawa wyjechało oskarżenie dwu posłów PiS przez hotel na Cyprze. Ciekawe,ze skoro wiedziano ,że to właśnie ci goście rozrabiali ...nie wezwano policji?Może uciekli o poranku na lotnisko? :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Sanhedryn czuwa ...nad wizerunkiem PO, psa sw 04.12.08, 17:15 amanasunta napisała: > W poniedziałek J.E.Tusk dał dup.. w programie,PO-powolnego :), Lisa. > Dziś J.E.Tusk zesrał się w portki ...i nie pojechał na Śląsk ....bo bał się > przywitania przez Ślązaków ,oszukanych przez PO. > Ale...jak z rękawa wyjechało oskarżenie dwu posłów PiS przez hotel na Cyprze. > Ciekawe,ze skoro wiedziano ,że to właśnie ci goście rozrabiali ...nie wezwano > policji?Może uciekli o poranku na lotnisko? :))))))))))) Skad u kobiety tyle srania i tyle gowna w ustach, jestes moze z PiS??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sanhedryn czuwa ...nad wizerunkiem PO, psa sw 04.12.08, 17:18 Szanowna koleżanko Amano, Oglądłem ten program i za boga nie mogę sobie przypomnieć erotycznych scen opisywanych w Twojej krótkiej relacji. Zatem wnoszę, że ostry sex, który opisujesz był udziałem jakiejś pary gejowskiej, a tu nieodparcie moje myśli podązają w kierunku pewnego kryptogejowskiego klubu w sejmie. Na Śląsk pojechał pan Kaczyński wzorem dawnych I-szych sekretarzy, myślę, że to powinno przywiązanym do tradycji górnikom wystarczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Sanhedryn czuwa ...nad wizerunkiem PO, psa sw 04.12.08, 17:32 tw_wielgus napisał: > Szanowna koleżanko Amano, > Oglądłem ten program i za boga nie mogę sobie przypomnieć > erotycznych scen opisywanych w Twojej krótkiej relacji. Zatem > wnoszę, że ostry sex, który opisujesz był udziałem jakiejś pary > gejowskiej, a tu nieodparcie moje myśli podązają w kierunku pewnego > kryptogejowskiego klubu w sejmie. > Na Śląsk pojechał pan Kaczyński wzorem dawnych I-szych sekretarzy, > myślę, że to powinno przywiązanym do tradycji górnikom wystarczyć. Ha ha ha !!!! Przecież tow.I Gensek Tusk CHCIAŁ POJECHAĆ! CBA zameldowała mu ,że jest to dość niebezpieczne,bo nawet ,,wybrani'' obecni na ,,Parteitag''mogą zadać niebezpieczne pytania albo..rzucić jajem w tuskowy łeb:) Kaczyński jakoś się ,,hanysów'' nie boi ...chociaż z Warszawy i na Legi mecze chadzał :))))) Ten ,,klub gejowski'' oczywiście zorganizował PiS a prezesem jest Jarosław Kaczyński?Może jakieś szczegóły towarzyszu Wielgus ? Programu Lisa nie oglądałeś albo oglądałeś i twoim zdaniem Tusk był cool :)))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sanhedryn czuwa ...nad wizerunkiem PO, psa sw 04.12.08, 18:13 amanasunta napisała: > Ha ha ha !!!! > Przecież tow.I Gensek Tusk CHCIAŁ POJECHAĆ! > CBA zameldowała mu ,że jest to dość niebezpieczne,bo nawet ,,wybrani'' obecni n > a > ,,Parteitag''mogą zadać niebezpieczne pytania albo..rzucić jajem w tuskowy łe > b:) > Kaczyński jakoś się ,,hanysów'' nie boi ...chociaż z Warszawy i na Legi mecze > chadzał :))))) To pewne, że Kaczyńki się nie boi oberwać jajem, nawet mu czubek głowy nie wystaje ponad wcale nie rosłych chłopaków z BOR. > > Ten ,,klub gejowski'' oczywiście zorganizował PiS a prezesem jest Jarosław > Kaczyński?Może jakieś szczegóły towarzyszu Wielgus ? Ty to jednak kochasz te świnstwka, nie mam sumienia epatować opisami na forum GW bo wpis mogą przeczytać również dzieci a i administrator nie śpi... Szczegóły znajdowały się w szafie Lesiaka, ale po dwóch latach rządów pis to podobno z niej jedynie lustro i półki zostały... > > Programu Lisa nie oglądałeś albo oglądałeś i twoim zdaniem Tusk był cool > :)))))))))))))))))))))))))))))) A dlaczego uważasz, że "ja uważam". Nie wypowiedziałem przecież w tej kwestii swojego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 amanasunta,nie zamknęli szamba,to wypełzłaś!? 04.12.08, 17:18 śmierdzaca glisto... www.panzerworld.net/uniforms-waffenssheadgear.html Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Sanhedryn czuwa ...nad wizerunkiem PO, psa sw 04.12.08, 18:02 Gdybys miała inteligencję mrówki chociażby, to bys wiedziała, jak sie kompromitujesz. amanasunta napisała: > W poniedziałek J.E.Tusk dał dup.. w programie,PO-powolnego :), Lisa. > Dziś J.E.Tusk zesrał się w portki ...i nie pojechał na Śląsk ....bo bał się > przywitania przez Ślązaków ,oszukanych przez PO. > Ale...jak z rękawa wyjechało oskarżenie dwu posłów PiS przez hotel na Cyprze. > Ciekawe,ze skoro wiedziano ,że to właśnie ci goście rozrabiali ...nie wezwano > policji?Może uciekli o poranku na lotnisko? :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
von.g Wiadomo Cypr to sami agenci , układy i TVN. 04.12.08, 17:16 To spisek cypryjskich mediów, posłowie nie byli pijani tylko cieżko pracowali , a wogle To Kurski widział pijanych cypryjczyków wiec wogle nie ma problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
prinsik "Rada Europy wie o cypryjskim incydencie" 04.12.08, 17:18 Oczywiscie szmatlawiec prezio broni swoje mendy. Moralni odnowiciele z piss-u, ktorzy pouczaja wszystkich, a sami sa kalu warci. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Proszę nie szargać majetatu Rzeczpospolitej i licz 04.12.08, 17:18 liczyć się ze słowami: p. dr Karol Karski był niedawno jeszcze v-ministrem Spraw Zagranicznych RP! Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 PIS--Gejsza.... 04.12.08, 17:21 deser.pl/deser/1,83453,6024378,Lech_Kaczynski__zachwycony__zona_w_pieknym_kimono.html Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 Re: Proszę nie szargać majetatu Rzeczpospolitej i 04.12.08, 17:30 Nie sądzisz, że słowo "majestat" trochę nie pasuje do brodatego prymitywa - ochlaptusa z czerwonym nosem, który wszczyna borutę, nie nie odwagi cywilneji potrafi jednego zdania poprawnie wypowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Re: Proszę nie szargać majetatu Rzeczpospolitej i 04.12.08, 17:34 I chwaly Rzeczpospolitej to nie przynioslo... Odpowiedz Link Zgłoś
kukoc Re: "Rada Europy wie o cypryjskim incydencie" 04.12.08, 17:21 Używany Melex z 1997 roku kosztuje ok 15 000 zł, to jak uszkodzili pojazdy kilku letnie to wycena uszkodzeń na kwoę 10 000 euro + podatek jest bardzo prawdopodobna. Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 abba15, to dużo wiesz o Kaczynskich i PIS.... 04.12.08, 17:40 sprzatną cie, na amen! Odpowiedz Link Zgłoś
z.wyspy za eselde to były afery, a nie takie tam...:)! 04.12.08, 17:45 dwa wozki, też coś! to samo z tym kurskim. za eselde to dopiero jeżdzili! albo ten prezydent z sopotu! przecież po twarzy widac, ze go wrobili! cimoszewicz, to rozumiem, przecież jarucka z kostkiem wszystko ujawnili, ale nie prezydent sopotu! pijany rywin, ooo to była afera, a nie jakas biedna splakana kobiecina, którą niedobrzy ludzie uwiedli za państwowe pieniadze. blida owszem, ta na pewno kradla, przecież niewinni nie strzelają do siebie! i tak ze wszystkim... pisiata telewizja nie pasuje? przeciez wiadomo, ze to kwiatkowski upolitycznil spragnionych misji dziennikarzy z woronicza i zabronił im pokazywac prawdę. jak dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
jacekstepien1 "Rada Europy wie o cypryjskim incydencie" 04.12.08, 17:51 Banda oszolomow ruszyla w Polske. Jedni z gospodarskimi wizytami, rodem z epoki krola Edwarda, a inni zgodnie ze slowamiznakomitej acz prawdziwej w tresci piosenki Golasa. Cale to towarzystwo z ich prezesem, "napoleonem" Kaczynskim to oczywisty przyklad paranoidalnych kompleksow. Polacy mozecie byc pewni, ze wczesniej czy pozniej znajda sie tam gdzie ich miejsce. Mieszkancy Warszawy i okolic znaja Tworki. Odpowiedz Link Zgłoś
trygresson dzikie watahy 04.12.08, 17:52 nalezaloby dorznac....... dla pokoju cywilizowanego swiata Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: dzikie watahy 04.12.08, 17:54 trygresson napisał: > nalezaloby dorznac....... dla pokoju cywilizowanego swiata PiS zagraża Europie,Światu i Kosmosowi ! :) Ale dzielny Fuhrer Tusk da radę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
trygresson Re: dzikie watahy 04.12.08, 17:57 amanasunta napisała: > trygresson napisał: > > > nalezaloby dorznac....... dla pokoju cywilizowanego swiata > > PiS zagraża Europie,Światu i Kosmosowi ! :) > Ale dzielny Fuhrer Tusk da radę :)) zagraza samym sobie- dla reszty to drazniace gnioty - takie malby z brzytwami Odpowiedz Link Zgłoś
jonwol Jaka partia tacy posłowie! 04.12.08, 17:52 Z buźki, Karski 100% alkoholik! Jak by ten czerwony kinol wsadzić do centryfugi to parę litrów spirytusu by się odwirowało! Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Jaka partia tacy posłowie! 04.12.08, 17:58 Po co centryfuga? Wystarczy ścisnąć za klamę i samo poleci, ale , ale, on jest w pewnych przypadkach bezcenny, i pewnie dlatego Jauś go trzyma jako ruchomy barek. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta PiS zagrożeniem bezboznej Europy ! 04.12.08, 18:01 PiS jest winien każdej złej rzeczy od Uralu po Azory :) www.tuskwatch.pl/wp-content/plugins/fgallery/fim_photos.php?album=media-pomoga&image=burze.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: PiS zagrożeniem bezboznej Europy ! 04.12.08, 18:05 To oczywista oczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta No no ....ten schylony to TVN ? 04.12.08, 18:12 czan-dra napisał: > To oczywista oczywistość. ,,,,czy Tusk( a TVN ten wyprostowany) ? Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: No no ....ten schylony to TVN ? 04.12.08, 18:18 Nie ten schylony to cały PiS, a ten wyprostowany to Jareczek ( troszkę podrasowany, przez rysownika, inaczej narysować się nie da, bo musieli by się czołgać, co też jest dobrym pomysłem) Odpowiedz Link Zgłoś
kwaczynsky_pan Re: PiS zagrożeniem bezboznej Europy ! 04.12.08, 23:16 ... a że cypryjscy hotelarze PiSowi nie są przychylni, to rzecz powszechnie wiadoma.:) Odpowiedz Link Zgłoś
trygresson trzoda chlewna 04.12.08, 18:05 wyrwala sie z zagrody, gdzie jest hodowca swin Andrzej L.? swaja droga piss to uosobienie wszyskiego co w Polakach najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
xagog "Rada Europy wie o cypryjskim incydencie" 04.12.08, 18:14 Nie wiem ile w tym prawdy,ale jeśli faktycznie tak było,to tacy ludzie przynoszą wstyd i hańbę Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
ch3heg "Rada Europy wie o cypryjskim incydencie" 04.12.08, 18:26 Mnie i większość z Was wyrzuciliby od razu z pracy a tych dwóch #^%&$#& dostanie kilka euro kary i na tym się skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
republika-jednojajowa Kaczyński otacza się ludźmi swojego pokroju... 04.12.08, 18:28 Odpowiedz Link Zgłoś
roberthipp "Rada Europy wie o cypryjskim incydencie" 04.12.08, 18:29 Jeżeli podczas interwencji służb porządkowych ktoś zasłania się immunitetem i nie chce się np. poddać badaniu alkomatem - to trochę dziwne zachowanie. Wiadomo że i tak sprawa będzie miała ciąg dalszy a brak zgody zostanie oceniony jednoznacznie (nawet w przypadku zadeklarowanego abstynenta) Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski "Rada Europy wie o cypryjskim incydencie" 04.12.08, 18:42 Pohulały sobie łachudry zdrowo. Arcywodzuś im pokaże! Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga2 "Rada Europy wie o cypryjskim incydencie" 04.12.08, 18:44 znowu pisuary "wypiwszy piwko" reprezentują Najjaśniejszą ... Odpowiedz Link Zgłoś