vinc0 Reakcja PISu po następnych wyborach: 05.12.08, 09:28 Panowie!!!!!!!! Zdrada!!!!!!!! Jesteśmy w dupie!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Żenua 05.12.08, 09:28 Kurski jest pajacem parlamentarnym, który szydzi z tak pięknych słów jak "prawo", "sprawiedliwość"...Kłamie jak najęty, unika odpowiedzialności karnej za przestępstwa, których się dopuszcza. Po swoim sławetnym rajdzie do końca życia będzie dla mnie przestępcą. A teraz prokuratura z urzędu powinna zająć się tym przestępcą, bo na skorumpowaną pisowską komisję etyki nie można liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Re: Żenua 05.12.08, 09:44 nutka57 no więcej pajaców jak w po to na pewno nie znajdziesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Re: Żenua 05.12.08, 10:15 leon9910 napisał: > nutka57 no więcej pajaców jak w po to na pewno nie znajdziesz!!! Pan Bóg poskąpił rozumku, leonku? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Żenua 05.12.08, 13:31 leon9910 napisał: > nutka57 no więcej pajaców jak w po to na pewno nie znajdziesz!!! Nawet najwiekszy pajac nie przebije swoim pajacostwem ciebie, no chyba, ze zmierzysz sie z ktoryms z braci kaczynskich lub jakimkolwiek czlonkiem PiS, ewentualnie z junkerm, presentation1, muszym osrancem itd...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
quazir A co mnie jakiś barman na Cyprze obchodzi? 05.12.08, 09:29 ....no cóż panie Kurski, niewiele pożytku z dużej stodoły gdy pusta.....jeżeli nie zrozumie tego co napisałam,to przykro mi bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin.11 J.Kaczynski, współpracownik SB...czytajcie! 05.12.08, 09:32 www.dziennik.pl/polityka/article276636/Czuma_Kaczynski_znowu_klamie.html Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz J.Kaczynski, współpracownik SB...czytajcie! 05.12.08, 09:42 jasmin.11 napisał: > www.dziennik.pl/polityka/article276636/Czuma_Kaczynski_znowu_klamie.html Odpowiedz Link Zgłoś
pan_glosny Szacunku do ludzi byś się gnoju Kurski nauczył! 05.12.08, 09:37 Szacunku! Szacunku do ludzi byś się gnoju Kurski nauczył. To jest to, tego czego nigdy nie będziesz miał u innych ludzi. Takiej arogancji i pogardy to chyba poza twoim prezesem J.Kaczyńskim nikt nie reprezentuje. Słoma z butów wystaje. A poza tym to dla ciebie - pan barman. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz [...] 05.12.08, 09:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Szacunku do ludzi byś się gnoju Kurski nauczy 05.12.08, 09:48 Spoko. Jeszcze nie wiadomo czy pan barman, czy ciołek, ktory dał sie wplątać w jakieś brudne interesy. Kurski ma rację, że go barman nie interesuje. Ani to żaden świadek, ani oficjalny głos hotelu. Za świadczenie w tej sprawie z każdego dobrego hotelu wyleciałby na zbity pysk i skończyłby się pan barman. Jeśli do tej pory nie wyleciał, to jest prawdopodobieństwo, że go wykorzystano, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
trygresson typowe 05.12.08, 09:59 dodam jesze, ze henterier Kurski nic takiego nie uczynil podlaczjac sie do konwoju...pijaczkowaty chamy z Pissu tez OK.. logika pissowska mozna sobie wyobrazic.... barman to chlystek dlatego, ze jest "jakimstam barmanem" - pissy to zwykle wszy przy wladzy Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: typowe 05.12.08, 10:08 Barman będzie panem, jak sie będzie sam szanował. Na razie barman powtarza rzeczy, ktore zaslyszał z ust trzecich, wysyła zdjęcia do prasy, ktore nic nie wnoszą i uczestniczy w montowaniu skandalu. Wartość barmana i jego świadectwa równa się zero, a istnieje możliwość, że ktoś barmana wykorzystał do swoich celów, zeby rozgłosił w Polsce ten niby skandal. Dla mnie to będzie skandal wówczas, kiedy przedstawią DOWODY. Jazgotać każdy może, hehehe. Bo jesli nie przedstawią dowodów i wszystko okaże się montażem, to wiesz co można będzie według prawa z takim barmanem zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: typowe 05.12.08, 13:35 elena4 napisała: > Barman będzie panem, jak sie będzie sam szanował. > Na razie barman powtarza rzeczy, ktore zaslyszał z ust trzecich, wysyła zdjęcia > do prasy, ktore nic nie wnoszą i uczestniczy w montowaniu skandalu. Wartość > barmana i jego świadectwa równa się zero, > a istnieje możliwość, że ktoś barmana wykorzystał do swoich celów, zeby > rozgłosił w Polsce ten niby skandal. Dla mnie to będzie skandal wówczas, kiedy > przedstawią DOWODY. Jazgotać każdy może, hehehe. > Bo jesli nie przedstawią dowodów i wszystko okaże się montażem, to wiesz co > można będzie według prawa z takim barmanem zrobić? > Masz jakies dowody na swoje slowa, czy chcesz nam pokazac na przykladzie swojej osoby czym jest i jak wyglada ZERO...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: typowe 05.12.08, 14:17 Tak jak barman jako swiadek w tej sprawie. Bo jak się sprawa rypnie i okaże się ze to nie prawda, to ten barman z sądów nie wyjdzie, hehehe. Czujesz blusa? Kurski to zdaje się prawnik i dobrze wie co mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: typowe 05.12.08, 14:23 elena4 napisała: > Tak jak barman jako swiadek w tej sprawie. > Bo jak się sprawa rypnie i okaże się ze to nie prawda, to ten barman z sądów ni > e > wyjdzie, hehehe. Czujesz blusa? > Kurski to zdaje się prawnik i dobrze wie co mówi. Ja czuje bluesa jak okaze sie, ze barman mowil prawde, co jest nie trudne do udowodnienia, juz sobie nawet wyobrazam jak glupia mine bedziesz miala, ale mniejsza o to, zadam ci pytanie z innej beczki. Zaluzmy, ze poslowie PIS nie upili sie, nie zdemolowali wozkow golfowych a pijani poslowie PO obili im swiete mordy co barman zeznal policji i mediom, czy w takiej sytuacji tez oprzesz swoja logike na oblewaniu zygowinami tego barmana, czy jednak przyjmiesz jego slowa za swiete...??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: typowe 05.12.08, 14:41 Nie przyjmę za swiete tylko będe czekała na dowody, najlepiej nagrania, bo mediom juz mało wierzę. I niech do ciebie dotrze, ze od wczoraj TVN24 juz drugi raz albo i trzeci zmienia wersję wydarzeń a barman opowiada rzeczy, ktore słyszał od kolegi tego co to widział, czyli powtarza coś czego na oczy nie widział, czyli swiadkiem nie jest. Jako swiadek ma zatem wartość zerową. Zanim zaczniesz pluć sprawdź najpierw skąd wieje wiatr, bo może się okazać, że plujesz sam na siebie. I szczerze ci powiem, że trzeba byc głupim, żeby tak sie podkładac, jak sie podlozył ten barman i chyba rozumiesz dlaczego. A poza tym, załóżmy pisze sie przez o z kreską. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: typowe 05.12.08, 15:41 elena4 napisała: > Nie przyjmę za swiete tylko będe czekała na dowody, najlepiej nagrania, bo > mediom juz mało wierzę. > I niech do ciebie dotrze, ze od wczoraj TVN24 juz drugi raz albo i trzeci > zmienia wersję wydarzeń a barman opowiada rzeczy, ktore słyszał od kolegi tego > co to widział, czyli powtarza coś czego na oczy nie widział, czyli swiadkiem ni > e > jest. Jako swiadek ma zatem wartość zerową. Zanim zaczniesz pluć sprawdź > najpierw skąd wieje wiatr, bo może się okazać, że plujesz sam na siebie. > I szczerze ci powiem, że trzeba byc głupim, żeby tak sie podkładac, jak sie > podlozył ten barman i chyba rozumiesz dlaczego. > A poza tym, załóżmy pisze sie przez o z kreską. Elcia, powtarzasz w kolko jak mantre, ze czekasz na dowody, ale nie przeszkadza ci to czekanie i brak dowodow na stanowcze stwierdzenie, ze barman klamie, dlaczego elcia...??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: typowe 06.12.08, 09:32 Nie mówię, że kłamie. Mówię, ze prawdopodobieństwo tego, ze został wykorzystany do brzydkich celów jest bardzo wysokie. Nie jest swiadkiem naocznym. Do sądu na świadka go nie wezmą. Do sądu jako oskarżony za rozprzestrzenianie plotek i fałszywych oskarżeń, jeśli się ktoś uprze, ma wielkie szanse trafić. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: typowe 05.12.08, 13:34 trygresson napisał: > dodam jesze, ze henterier Kurski nic takiego nie uczynil podlaczjac > sie do konwoju...pijaczkowaty chamy z Pissu tez OK.. logika > pissowska mozna sobie wyobrazic.... barman to chlystek dlatego, ze > jest "jakimstam barmanem" - pissy to zwykle wszy przy wladzy PiS to nie wszy, tylko PANY! Tak pany! Takie chlopki roztropki co do fuchy sie dorwaly i teraz wielkie pany sa, to taka metamorfoza gdy cham na salony wchodzi...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
trygresson dzikie watahy 05.12.08, 09:40 te watahy nalezy dorznac jak najszybciej, wybrane glosami ciemnego ludu parafialne chamskie matolki, cynizm, chamstwo i klamstwa, klamstwa, klamsta oto Polska katolicka Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz dzikie watahy Kaczynskiego 05.12.08, 09:43 trygresson napisał: > te watahy nalezy dorznac jak najszybciej, wybrane glosami ciemnego > ludu parafialne chamskie matolki, cynizm, chamstwo i klamstwa, > klamstwa, klamsta oto Polska katolicka Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: dzikie watahy 05.12.08, 13:38 elena4 napisała: > Lepiej bylo kiedy katolicka nie była? Polska zawsze byla katolicka, a jezeli chcesz cos PiSnac o komunie, to musisz wiedziec, ze tak jak dobrze kosciolowi bylo za komuny, tak nie bylo nigdy wczesniej ani pozniej, wiec z laski swojej elcia, jezeli nie masz nic rzeczowego czy madrego do powiedzenia, lepiej nie mow nic...;DD Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: dzikie watahy 05.12.08, 14:23 Tylko ze w czasie komuny to nie kościół ustalał kanony życia publicznego. I co? Dobrze było? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: dzikie watahy 05.12.08, 14:31 elena4 napisała: > Tylko ze w czasie komuny to nie kościół ustalał kanony życia publicznego. I co > ? > Dobrze było? Kosciol przestal glupia alcio ustalac kanony zycia publicznego juz w 19 wieku, to znaczy przestal na swiecie, dlatego Polska jest tak zacofanym krajem technologicznie i obyczajowo,obecnie w Polsce kociol w znacznie mniejszym stopniu ustala kanony zycia publicznego niz za komuny, bo za komuny koscioly byly pelne ludzi nie tyle wierzacych, co zmartwionych, przestraszonych i znudzonych, dzisiaj elcio kosciol nie ma juz niczego do zaoferowania, wiec koscioly sa puste a ludzie szczesliwsi, kanony kosciola w dniu dzisiejszym istnieja tylko w glowach nieoswieconych, ktorych z roku na rok jest coraz mniej...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: dzikie watahy 06.12.08, 09:51 No to jeśli kościół się nie liczy, to dlaczego za brzydkie obyczaje ludzi różne oświecone ciołki w dalszym ciągu obciążają kościół i katolicyzm? Hehhehe. Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Re: dzikie watahy 05.12.08, 11:49 trygresson napisał: > te watahy nalezy dorznac jak najszybciej, wybrane glosami ciemnego > ludu parafialne chamskie matolki, cynizm, chamstwo i klamstwa, > klamstwa, klamsta oto Polska katolicka Ale dobrze byłoby "ciemny lud" oświecić przynajmniej w tym względzie, że jest traktowany przez partię braci Kaczyńskich jako ciemny lud właśnie, który zawsze ich wybierze, choć mają go w głębokiej pogardzie, jak o. Rydzyk babcie moherowe. Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga2 A co mnie jakiś barman na Cyprze obchodzi? 05.12.08, 09:42 A co mnie obchodzi PiS,Kurski,Kaczyńscy i całe te towarzystwo.Dawno ich olalem!Czas najwyższy,abyśmy przestali się nimi zajmować.Zwiędną sami. Odpowiedz Link Zgłoś
trefar A co mnie jakiś barman na Cyprze obchodzi? 05.12.08, 09:43 To jest najobrzydliwsza postać w naszym parlamencie, więc nawet trudno podejmować z nim jakąś dyskusję. Odpowiedz Link Zgłoś
qreator J.Kaczynski, to zakłamane SBeckie bydle... 05.12.08, 09:48 www.dziennik.pl/polityka/article276636/Czuma_Kaczynski_znowu_klamie.html Odpowiedz Link Zgłoś
kuballa A co mnie jakiś barman na Cyprze obchodzi? 05.12.08, 09:50 Moje pytanie to co ten kurski pajac jeszcze robi w rzadzie przeciez juz dawno bylo wiadomo ze to idiota Odpowiedz Link Zgłoś
jozeko Re: A co mnie jakiś barman na Cyprze obchodzi? 05.12.08, 10:03 do kuballi: przeczytaj sobie spokojnie jeszcze raz co napisales ... juz? no to juz wiesz kto tu jest naprawde idiota? jeszcze nie, a wiec: Kurski nie "robi" w rzadzie, nigdy nie robil w rzadzie, tobie sie wszyscy i wszystko popieprzylo, to od czytania Wyborczej z pewnoscia Odpowiedz Link Zgłoś
gajerek3 A co mnie jakiś barman na Cyprze obchodzi? 05.12.08, 09:51 Między innymi dzięki takim posłom jak Kurski od kilku lat tyram w hotelu na Cyprze. Przy najbliższych wyborach zapytam: A co mnie tam jakiś Kurski obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
qreator Kurski współżyje z J.Kaczynskim !? 05.12.08, 09:55 passent.blog.polityka.pl/wp-content/uploads/pocalunek_450.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
vytrisalov PIS - Pijackie Ryje 05.12.08, 09:57 Wstyd i hanba, te pisiowskie moczymordy kompromitują Polskę za granica. A na czele tej bandy stoi kurdupel, który ośmiela sie szczekac na Niesiołowskiego - faceta, który spędził lata w komunistycznym pierdlu. Takim nawet się w mordę nie chce napluc - szkoda śliny... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------trafna ocena Posla Kurskiego---------------- 05.12.08, 10:01 Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar ------zmarła matka hrabiego-monte-christo-------- 05.12.08, 10:05 Odpowiedz Link Zgłoś
qreator hrabio-idioto..oto ocena A>Czumy... 05.12.08, 10:08 www.dziennik.pl/polityka/article276636/Czuma_Kaczynski_znowu_klamie.html Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: ------trafna ocena Posla Kurskiego----------- 05.12.08, 11:38 hrabia-monte-christo napisał: ------trafna ocena Posla Kurskiego----------- Tylko tyle? Twoje lizusostwo w stosunku do PiS-u i bezmyślne, bałwochwalcze komentarze, potwierdzają obraz typowego pismatołka. Odpowiedz Link Zgłoś
segundo A co mnie jakiś barman na Cyprze obchodzi? 05.12.08, 10:03 A o czym tu w ogole gadac ??? Wystarczy tylko spojrzec na te PiS-owskie mordy z krzywym, glupawym usmieszkiem....albo z grymasem wscieklosci... Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 kur[ew]skiego nic nie obchodzi 05.12.08, 10:05 on tak ma - takie gni dy to w Pisdzielstwie codziennosc Odpowiedz Link Zgłoś
qreator Kurski, łobuz z 5 wyrokami za pomówienia !!! 05.12.08, 10:10 to gnój z szamba SB-PIS... Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Re: Kurski, łobuz z 5 wyrokami za pomówienia !!! 05.12.08, 14:11 qreator tu się mylisz najwięcej SB-eków to jest w PO i mendiach,które was popierają!! Odpowiedz Link Zgłoś
vytrisalov Kaczy Leon - bujaj się 05.12.08, 10:06 leon9910 napisał: > No aparatczyki i konfidencja z GÓWNO-WYMIOTNEJ ale się rozpisaliście!!! No to dlaczego Kaczy Ryjku piszesz na forum tej podłej gazety? Bujaj się do papy Ryjdzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Nikogo chyba nie dziwi że chuligan Kurski popiera 05.12.08, 10:15 chuligańskie ekscesy swoich kumpli z tej durnej partyjki, ktorej przewodzi cham Kaczyński Jarosław zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
vazz buhaha, PiS znów strzał w stope, co za ofermy ;) 05.12.08, 10:18 Od dłuższego czasu zadaje sobie pytanie czy wy jesteście faktycznie takimi ofermami czy macie wyjątkowego pecha. Jak Jarek coś nie palnie, to Jacek wybierze się na wyścigi za konwojem, a potem Pani Kruk po drinku wpadnie do Sejmu na pogaduchy...a teraz tych dwóch...normalnie śmiać się czy płakać? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: buhaha, PiS znów strzał w stope, co za ofermy 05.12.08, 14:43 A jak potraktować wypowiedź Kurskiego? Jak on gardzi "jakimś" barmanem na Cyprze to czy on bedzie szanował "barmana" w Polsce? A innych wyborców? Odpowiedz Link Zgłoś
jpy1 A co mnie jakiś barman na Cyprze obchodzi? 05.12.08, 10:19 Poseł Kurski to się trochę spocił hehe jak się tłumaczył przed kamerami wczoraj. Panie Kurski jak pana policja złapała to czemuż się pan zasłaniał immunitetem, jak jakiś gó...arz? "Mnie ku... nie ruszycie bo ja jestem POSEŁ!" Normalny kierowca stracił by za to prawo jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
uyu Re: A co mnie jakiś barman na Cyprze obchodzi? 05.12.08, 10:22 Szukam jakiegos eleganckiego slowa na okreslenie poslow pisu i najbardziej eleganckie jakie przychodzi mi na mysl, to gnojki. A i tu mam watpliwosci, bo gnoj to pozyteczny nawoz, a z nich, oprocz wstydu na caly swiat, zadnego pozytku nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw1 A co mnie jakiś barman na Cyprze obchodzi? 05.12.08, 10:20 Nawet międzynarodowe hotele sa w układach przeciwko PIS-owi. Odpowiedz Link Zgłoś
romwlo A co mnie jakiś barman na Cyprze obchodzi? 05.12.08, 10:20 Posłowie yo święte krowy w Indiach. Każdy poseł posiada paszport dyplomatyczny, który gwarantuje za granicą nietykalność i immunitet. W opisanym zdarzeniu więcej wierzę w słowa barmana z hotelu niż posłom Prawa i sprawiedliwości. Posłowie tego ugrupowania zarazili sie chorobą przewodniczącego polegającą na przekonaniu, że tylko oni są prawi a wszyscy inni to kłamcy i żli. potwierdzeniem jest nie pierwsza obrażliwa wypowiedź posła Kurskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Re: A co mnie jakiś barman na Cyprze obchodzi? 05.12.08, 10:23 leon9910 napisał: > No aparatczyki i konfidencja z GÓWNO-WYMIOTNEJ ale się rozpisaliście!!!A jak ta > m > wasz działacz na trawniku w pekinie?jak tam wasz działacz na korytarzu w > sejmie?jak tam wasz działacz donosiciel i współodpowiedzialny za śmierć przemyk > a > maleszka?jak tam wasza redakcja prześmiardła czosnkiem i sumieniem przebrzydłyc > h > konfidentów???Teraz wiem dlaczego nazywają was przybłędami!!! Szanowny panie! Argumenty, które pan był łaskaw tutaj przytoczyć, dobitnie świadczą o kulturze i głęboko przemyślanych słowach, jakie płynął z waszych, jedynie słusznych, wystąpień. I to bez względu na to, skąd padają. Czy z mównicy sejmowej czy skromnego forum dyskusyjnego. Gdyby miał pan możliwość, z pewnością odbudowałby pan Treblinkę, założył nową Berezę i gilotynował. Bo wszak jesteście za karą śmierci. To już było w historii. Nazywało się faszyyzm. I coraz wam do niego bliżej. Jeden wódz, jedno państwo, jedna racja. Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Re: A co mnie jakiś barman na Cyprze obchodzi? 05.12.08, 14:00 mutka57 chciałbym ci zwrócić uwagę,że te zniewagi pod adresem PiS-u zaczęły,się z chwilą kiedy PiS wygrał wybory w 2005r.Jeżeli masz możliwość to sprawdź.A jak mówisz o faszyźmie to jest waszą domeną!!!Bo faszyzm to jest ideologia judaizmy!!!To dzięki takim mendiom jak GÓWNO-WYMIOTNA ,TVN,TVN-24,Polsat.Zawsze uważałem że dziennikarz to jest profesja dla ludzi,którzy chcą ukazać prawdę ,jaka ona by nie był.Ale w tych mendiach zatrudnieni dziennikarze to sterowane matoły.A co do języka to nie obrażaj się ale posłom PO nikt nie dorówna.Daltegoże za nimi stoją mendia antypolskie,bo tymi mendiami kierują ludzi uwikłani w różne służby przed 1989r. Odpowiedz Link Zgłoś
roblaz A co mnie jakiś barman na Cyprze obchodzi? 05.12.08, 10:26 Właśnie pisowskie szmaty was nikt nie obchodzi a w szczególności zwykły człowiek. Jedyna wasza funkcja życiowa to całowanie na klęczkach d.u.p.y waszego wodza Odpowiedz Link Zgłoś