drojb 18.12.08, 23:43 Mogę się mylić, ale YoYoMa jest kobietą (jak Kopernik?) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irka25 A myslec to oni potrafia 19.12.08, 00:02 Samo doswiadczenie z lat Clintonowych, plus dobrodziejstwo doswiadczenia Gates'a z obecnej administracji. Nowe wraca. A Obama nabedzie siwych nitek na glowie i zrobi sie dopiero dostojny. Odpowiedz Link Zgłoś
cabo2000 Re: Jest plan zaprzysiężenia Obamy: wystąpi m.in. 19.12.08, 00:37 Obejrzyj sobie jego stronke. www.yo-yoma.com Mnie on kobiety nie przypomina Odpowiedz Link Zgłoś
kovala Jest plan zaprzysiężenia Obamy: wystąpi m.in. A.. 19.12.08, 05:38 Musze przyznac, ze jestem zaskoczona wyborem Warrena. Myslalam, ze bedzie to jakis medialny lewacki geniusz z ichniego rzekomego duchowienstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Typowe 19.12.08, 07:37 Prasa bedzie roztrzasac jalowe bzdety o tym kto wystapi na imprezie, a nikt nie bedzie sie dluzej zastanawiac, czy Obama ma w ogole prawo zostac prezydentem. A jak juz jestesmy przy roztrzasaniu bzdur, to Itzhak Perlman nie jest wiolonczelista. Innymi slowy 'odwierty' Gazety w dnie dziennikarstwa, siegaja kolejnych rekordow glebokosci. Odpowiedz Link Zgłoś